רגשות והרגשות בהנקה
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
רגשות והרגשות בהנקה
בס"ד
קודם כל -אני מאוד אוהבת להניק את הקטני שלי! מאוד!
אני מרגישה שהחזה שלי הוא משהו נפרד ממני, אני לא מרגישה את המיניות וה"הידלקות" שהייתי מרגישה פעם, עם בעלי..... או את ההתלהבות באיך שאני נראית בחולצה חדשה.
אני לא כל-כך מרגישה שזה חלק ממני, אני לא יודעת כל-כך איך להסביר את זה....
אבל כשקראתי את אינטימיות במיטה משפחתית , ומישהי כתבה על ההרמוני'ה של החזה שלה- אחד לתינוקת, ואחד לבנזוגה- הרגשתי משהו מוזר......
משהו כמו- חוסר הבנה ("מה?? איך היא מסוגלת שהוא ייגע בה....") מהול בתחושת דחי'ה מהמחשבה שבעלי ייגע בי בחזה. לא גועל, אבל חוסר רצון....
(לא קשור לאינטימיות עם ילד לידנו. אנחנו לא נוהגים כך )
רציתי לשאול אם מישהי אחרת מרגישה כך, או שאני עקומה?
>>אין בעי'ה עם רצון לאינטימיות- יש רק חוסר רצון שייגע בי בחזה.<<
קודם כל -אני מאוד אוהבת להניק את הקטני שלי! מאוד!
אני מרגישה שהחזה שלי הוא משהו נפרד ממני, אני לא מרגישה את המיניות וה"הידלקות" שהייתי מרגישה פעם, עם בעלי..... או את ההתלהבות באיך שאני נראית בחולצה חדשה.
אני לא כל-כך מרגישה שזה חלק ממני, אני לא יודעת כל-כך איך להסביר את זה....
אבל כשקראתי את אינטימיות במיטה משפחתית , ומישהי כתבה על ההרמוני'ה של החזה שלה- אחד לתינוקת, ואחד לבנזוגה- הרגשתי משהו מוזר......
משהו כמו- חוסר הבנה ("מה?? איך היא מסוגלת שהוא ייגע בה....") מהול בתחושת דחי'ה מהמחשבה שבעלי ייגע בי בחזה. לא גועל, אבל חוסר רצון....
(לא קשור לאינטימיות עם ילד לידנו. אנחנו לא נוהגים כך )
רציתי לשאול אם מישהי אחרת מרגישה כך, או שאני עקומה?
>>אין בעי'ה עם רצון לאינטימיות- יש רק חוסר רצון שייגע בי בחזה.<<
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2006, 12:35
רגשות והרגשות בהנקה
נולדה לי ולבת זוגתי ילדה לפני כשבועיים. ישלי תחושה כאילו הציצים שייכים לילדה ולכן הם פחות מושכים אותי.
-
רגשות והרגשות בהנקה
בס"ד
ואת מרגישה ככה מנותקת מהם? גם נפשית? גם מינית?
ואת מרגישה ככה מנותקת מהם? גם נפשית? גם מינית?
רגשות והרגשות בהנקה
מניקה כבר שנה וחצי כמעט.
למעט מקרים ספורים, לא מסוגלת שבעלי ייגע בחזה שלי ב-כ-ל-ל.
ממה שהבנתי, זה נפוץ לחלוטין.
ממה שהבנתי, זה נפוץ לחלוטין.
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בגובה_דשא*
רגשות והרגשות בהנקה
_מניקה כבר שנה וחצי כמעט.
למעט מקרים ספורים, לא מסוגלת שבעלי ייגע בחזה שלי ב-כ-ל-ל._
גמני
למעט מקרים ספורים, לא מסוגלת שבעלי ייגע בחזה שלי ב-כ-ל-ל._
גמני
רגשות והרגשות בהנקה
מזדהה.
בכלל, משהי תיארה איך היא מניקה בשכיבה ובעלה נצמד אליה. לא מסוגלת. ההנקה היא כל כך אינטימית בשבילי, בעיקר בשכיבה, שכל מגע נוסף ממש מפריע לי.
לא מרגישה מנותקת מהחזה שלי אבל לפעמים אני מרגישה שהוא הפך למשהו פרקטי מאוד והכי רחוק ממיני שאפשר.
בכלל, משהי תיארה איך היא מניקה בשכיבה ובעלה נצמד אליה. לא מסוגלת. ההנקה היא כל כך אינטימית בשבילי, בעיקר בשכיבה, שכל מגע נוסף ממש מפריע לי.
לא מרגישה מנותקת מהחזה שלי אבל לפעמים אני מרגישה שהוא הפך למשהו פרקטי מאוד והכי רחוק ממיני שאפשר.
-
רגשות והרגשות בהנקה
בס"ד
למשהו פרקטי מאוד והכי רחוק ממיני שאפשר נכון -כאילו קצת לא שייך לגוף שלך- לפחות לא בצורה מנטאלית....?
למשהו פרקטי מאוד והכי רחוק ממיני שאפשר נכון -כאילו קצת לא שייך לגוף שלך- לפחות לא בצורה מנטאלית....?
רגשות והרגשות בהנקה
גמני - וזה לא היה ככה עם הראשונה. נורא מבאס אותי...
אני מנחמת את עצמי שאולי זה בגלל שהיא יונקת כ"כ גרוע ורוב הזמן הפטמות כ"כ רגישות שזה פשוט כואב.
רוצה את הציצים שלי בחזרה...
גמני - וזה לא היה ככה עם הראשונה. נורא מבאס אותי...
אני מנחמת את עצמי שאולי זה בגלל שהיא יונקת כ"כ גרוע ורוב הזמן הפטמות כ"כ רגישות שזה פשוט כואב.
רוצה את הציצים שלי בחזרה...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רגשות והרגשות בהנקה
מזדהה גם כן, זה כך אצלי כבר כמה שנים מאז שנולדו לי ילדים.
רק כאשר אנחנו כבר ממש בתוך האקט המיני (שגם עם זה קשה לי) ואני מרגישה כבר יכולת לתת את עצמי בצורה כזאת (מינית) אני מתחילה להנות ממגע שלו בפטמות שלי.
כל מגע בהן מחוץ לאקט המיני הוא לחלוטין בלתי נסבל מבחינתי.
הלואי שהיה אחרת.
המרגיעון שמופיע לי החסרונות הם היתרונות מחפשת?
רק כאשר אנחנו כבר ממש בתוך האקט המיני (שגם עם זה קשה לי) ואני מרגישה כבר יכולת לתת את עצמי בצורה כזאת (מינית) אני מתחילה להנות ממגע שלו בפטמות שלי.
כל מגע בהן מחוץ לאקט המיני הוא לחלוטין בלתי נסבל מבחינתי.
הלואי שהיה אחרת.
המרגיעון שמופיע לי החסרונות הם היתרונות מחפשת?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
רגשות והרגשות בהנקה
קוראת אתכן ונזכרת שגם אצלי זה היה כך בהתחלה, עם הגדולה.
זה השתנה והפך לתחושה אחרת. אני שמחה להשמיע קול האומר שהדברים הם דינמיים ואינם חייבים להיות מקובעים.
הכי חשוב לפתוח את הדברים ולדבר על ה-כ-ל! גם אם זה קשה ולא נעים ומוציא החוצה הרבה שדים....
זה השתנה והפך לתחושה אחרת. אני שמחה להשמיע קול האומר שהדברים הם דינמיים ואינם חייבים להיות מקובעים.
הכי חשוב לפתוח את הדברים ולדבר על ה-כ-ל! גם אם זה קשה ולא נעים ומוציא החוצה הרבה שדים....