רשימת גיניקולוגים וגישתם לבדיקה וגינלית
-
גברת_פלפלת*
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
בעקבות קריאה לפני כמה שנים בדף בדיקה וגינלית מה דעתכן , עלו בי תובנות לגבי נחיצות הבדיקה והתחושות שאני ונשים אחרות חוות כתוצאה ממנה. באופן כללי החלטתי שאני לא עושה בדיקות וגינליות. במקרה שיעלה צורך נקודתי וחשוב- אני אשקול זאת. מאז ההחלטה הזו עברתי הריון, לידה, שלוש שנים באמצע ועכשיו אני בהריון שני. נוכחתי לדעת שיש רופאים שמקבלים את הבחירה שלי בשוויון נפש, ויש כאלה שנלחצים, מתנגדים, מאיימים ומנסים להפחיד. אני כמובן לא מפרטת את הסיבות להחלטה שלי, והן גם לא עניינו של הרופא. אבל רופא אמור לכבד את החלטות הפציינטית שלו, ולהתנהל בהתאם למה שמתאים לה- בלי נסיונות אלימים (רגשית ומילולית) להניא אותה מהחלטתה.
אני לא מדברת פה על מקרים שבהם ברור שיש צורך בבדיקה וגינלית (נניח, אם את צריכה להוציא התקן תוך רחמי את מן הסתם תהיי חייבת לעשות את זה דרך הואגינה), אלא על מקרים בהם אין צורך בבדיקה כזו, או שאפשר לנסות לפתור את העניין בדרכים אחרות.
יש רופאים שמאבחנים דלקות וגינליות לפי תיאור האשה (ריח, צבע, מרקם וכו'), אצל רוב הנשים שלא סובלות מהשמנה ניתן לעשות אולטרה סאונד דרך קיר הבטן, וכו'.
המטרה שלי בפתיחת הדף היא:
א. להכין רשימת רופאי נשים שלא ממהרים לעשות בדיקות וגינליות, ומכבדים את זכותה של האישה לבחור להיבדק לפי רצונה.
ב. להכין רשימת רופאי נשים ש'מחבבים' בדיקות וגינליות, לא מכבדים את בחירת האישה ומנסים לאיים ולהפחיד אותה. (לרשימה זו לא יכנסו מקרים בהם יש צורך ודאי בביצוע בדיקה וגינלית).
ג. להכין התוויות לביצוע בדיקה וגינלית (מתי חייבות לבצע בדיקה וגינלית, למשל: אם החלטת לבצע בדיקת פאפ, זה חייב להיות וגינלית.) ומתי ניתן להסתדר בלי בדיקה (למשל, על מנת לוודא הריון, ניתן לבצע בדיקות דם, בדיקות שתן, ואין הכרח לאמת זאת גם בבדיקה וגינלית).
כמובן שאת הסעיף האחרון אנחנו לא מחליטות על דעת עצמינו, אלא מבררות זאת בספרות מקצועית, או עם רופא/ת נשים (מאלה המכבדים...)
אני לא מדברת פה על מקרים שבהם ברור שיש צורך בבדיקה וגינלית (נניח, אם את צריכה להוציא התקן תוך רחמי את מן הסתם תהיי חייבת לעשות את זה דרך הואגינה), אלא על מקרים בהם אין צורך בבדיקה כזו, או שאפשר לנסות לפתור את העניין בדרכים אחרות.
יש רופאים שמאבחנים דלקות וגינליות לפי תיאור האשה (ריח, צבע, מרקם וכו'), אצל רוב הנשים שלא סובלות מהשמנה ניתן לעשות אולטרה סאונד דרך קיר הבטן, וכו'.
המטרה שלי בפתיחת הדף היא:
א. להכין רשימת רופאי נשים שלא ממהרים לעשות בדיקות וגינליות, ומכבדים את זכותה של האישה לבחור להיבדק לפי רצונה.
ב. להכין רשימת רופאי נשים ש'מחבבים' בדיקות וגינליות, לא מכבדים את בחירת האישה ומנסים לאיים ולהפחיד אותה. (לרשימה זו לא יכנסו מקרים בהם יש צורך ודאי בביצוע בדיקה וגינלית).
ג. להכין התוויות לביצוע בדיקה וגינלית (מתי חייבות לבצע בדיקה וגינלית, למשל: אם החלטת לבצע בדיקת פאפ, זה חייב להיות וגינלית.) ומתי ניתן להסתדר בלי בדיקה (למשל, על מנת לוודא הריון, ניתן לבצע בדיקות דם, בדיקות שתן, ואין הכרח לאמת זאת גם בבדיקה וגינלית).
כמובן שאת הסעיף האחרון אנחנו לא מחליטות על דעת עצמינו, אלא מבררות זאת בספרות מקצועית, או עם רופא/ת נשים (מאלה המכבדים...)
-
גברת_פלפלת*
מי מחק מכאן, ולמה אי אפשר לשחזר דרך גרסאות קודמות???
אני חושבת שזה דף חשוב, מצד שני אני חושבת שאולי יש פה בעיה של הוצאת דיבה, מצד שני יש פה דפים רבים עם המלצות ואי-המלצות, אז אני לא יודעת.
כשאני קראתי את בדיקה וגינלית מה דעתכן. לא ממש הבנתי.
אחרי הביקור האחרון אצל רופא הנשים, אני מבינה, ואשתדל להימנע מבדיקה, אלא אם חייבים...
כשאני קראתי את בדיקה וגינלית מה דעתכן. לא ממש הבנתי.
אחרי הביקור האחרון אצל רופא הנשים, אני מבינה, ואשתדל להימנע מבדיקה, אלא אם חייבים...
-
גברת_פלפלת*
יש כאן דפים עם המלצות ואי המלצות על רופאי ילדים, רופאי נשים, מיילדות- ואין שם שום בעיית דיבה. אז מה הבעיה בדף הזה?
-
גברת_פלפלת*
מצד שני יש פה דפים רבים עם המלצות ואי-המלצות, אז אני לא יודעת.
אין לי הסבר, רק השערות...
אין לי הסבר, רק השערות...
-
גברת_פלפלת*
כותבת מחדש.
המלצה:
פרופסור חגי ציון - מנהל מחלקת יולדות בקפלן, מקבל בקליניקה פרטית נעימה מאוד ברחובות. לא מתעקש על בדיקות וגינליות, לא מתעקש על אולטרה סאונד וגינלי (אפילו לא בשבועות מוקדמים מאוד, כמו שבוע 6), לא מנסה לשכנע או להסביר.
מאוד מכבד, מנומס ורואה לעצמו שליחות בצורת העבודה שלו (אמר לי פעם שהביקור אצל רופא הנשים הוא נורא אינטימי ולכן על הרופא לנהוג ברגישות, בנימוס וכו'. יש לו ממש משנה סדורה בנושא שהוא מעביר אותה לכל הרופאים אצלו במחלקה).
ביקור אצלו במסגרת כללית מושלם עולה 100 ש"ח במקום 700.
המלצה:
פרופסור חגי ציון - מנהל מחלקת יולדות בקפלן, מקבל בקליניקה פרטית נעימה מאוד ברחובות. לא מתעקש על בדיקות וגינליות, לא מתעקש על אולטרה סאונד וגינלי (אפילו לא בשבועות מוקדמים מאוד, כמו שבוע 6), לא מנסה לשכנע או להסביר.
מאוד מכבד, מנומס ורואה לעצמו שליחות בצורת העבודה שלו (אמר לי פעם שהביקור אצל רופא הנשים הוא נורא אינטימי ולכן על הרופא לנהוג ברגישות, בנימוס וכו'. יש לו ממש משנה סדורה בנושא שהוא מעביר אותה לכל הרופאים אצלו במחלקה).
ביקור אצלו במסגרת כללית מושלם עולה 100 ש"ח במקום 700.
-
יעלי_לה
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
המלצה:
ד"ר יצחק נוי - מקבל בחדרה דרך מכבי, מאוחדת ולאומית.
בחיים לא הציע לי בדיקה וגינלית שלא היתה ממש ממש אבל ממש הכרחית.
עברתי אצלו הריון בלי בדיקה וגינלית אחת (גם לא א"ס בשבוע מוקדם).
וכשכבר כן חייבים בדיקה וגינלית, הוא מאוד עדין ומכבד וגם קצר - לא מושך את הבדיקה מעבר למינימום ההכרחי ביותר.
ד"ר יצחק נוי - מקבל בחדרה דרך מכבי, מאוחדת ולאומית.
בחיים לא הציע לי בדיקה וגינלית שלא היתה ממש ממש אבל ממש הכרחית.
עברתי אצלו הריון בלי בדיקה וגינלית אחת (גם לא א"ס בשבוע מוקדם).
וכשכבר כן חייבים בדיקה וגינלית, הוא מאוד עדין ומכבד וגם קצר - לא מושך את הבדיקה מעבר למינימום ההכרחי ביותר.
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אי-המלצה דר' ערן כסיף
ביצע בדיקה וגינלית שלושה שבועות אחרי לידה וכאב לי רצח! בתגובה קיבל זאת בהומור ובחוסר רגישות.
ביצע בדיקה וגינלית שלושה שבועות אחרי לידה וכאב לי רצח! בתגובה קיבל זאת בהומור ובחוסר רגישות.
ממליצה מאוד על ד"ר שגית ארבל-אלון בהדסה עין כרם. לא יודעת אם מקבלת גם באחת הקופות.
רופאה מדהימה! נעימה, אכפתית מסבירה הכל בגובה העיניים ובאופן כללי חפה מעינייני אגו.
מרכזת בהדסה גם את נוא טיפול בתקיפה מינית.
מקצועית, אחראית ומאוד מכבדת.
וגם לא ממהרת כלל לבצע בדיקה וגינלית אם אין צורך.
רופאה מדהימה! נעימה, אכפתית מסבירה הכל בגובה העיניים ובאופן כללי חפה מעינייני אגו.
מרכזת בהדסה גם את נוא טיפול בתקיפה מינית.
מקצועית, אחראית ומאוד מכבדת.
וגם לא ממהרת כלל לבצע בדיקה וגינלית אם אין צורך.
-
פלוני_אלמונית*
רופא נשים מקסים ומאוד מומלץ ד"ר עופר לביא בחיפה אין דברים כאלה רופא נדיר!! רגיש מכבד ומקצועי!! כל המשפחה שלי אצלו וגם כל החברות
ד"ר עופר לביא בחיפה
עם איזו קופה הוא עובד?
לדעתי גם אפשר לסרב לבדיקה וגינאלית.
לבדיקה שאמרו לבוא 6 שבועות אחרי לידה - לא באתי.
באתי כשהרגשתי שמתאים לי.
אגב, ד"ר רויבורט מפ"ת מאוד כיבד שאל שאלות ולפי זה הבין שהכל בסדר ולא "נדחף" לבדיקה.
(הייתי בשוק) זה אחרי שבמאיר כ"ס כל אחד נכנס לבדוק פתיחה ולחטט.
אז לא הכרתי את באופן, לא ידעתי שמותר להגיד לא לרופא ולעשות את הבדיקה בעצמי.
(אתם רואים כמה האתר הזה משמעותי?????)
דר רונן נמיר מפ"ת הרבה לעשות בדיקות פנימיות, כולל אולטרסאונדים של תחילת הריון.
לא ניסיתי להתנגד. אמרו לי שאני שמנה ולא יראו.
זה שטויות.
בהריונות שאחר כך במרפאות אחרות הייתי שמנה יותר ום התפלאו שיש מישהו שעושה א"ס וגינאלי לבדיקות כאלו.
לבדיקה של הלידה שניה באתי אחרי יותר זמן, כי הרגשתי שאני לא מחלימה מהתפר.
אמנם כאב נורא, אבל אחר כך ההחלמה הייתה הרבה יותר קלה.
בשערי צדק הייתה להם שיטה מיוחדת, מאד עדינה והבדיקות הפנימיות שלהם היו ממש בסדר
(שונות נורא ממאיר) וגם אמרתי להם שאצלי בודקים פתיחה פעם בשעתיים. לא כל 5 דקות והם כיבדו את זה.
עם איזו קופה הוא עובד?
לדעתי גם אפשר לסרב לבדיקה וגינאלית.
לבדיקה שאמרו לבוא 6 שבועות אחרי לידה - לא באתי.
באתי כשהרגשתי שמתאים לי.
אגב, ד"ר רויבורט מפ"ת מאוד כיבד שאל שאלות ולפי זה הבין שהכל בסדר ולא "נדחף" לבדיקה.
(הייתי בשוק) זה אחרי שבמאיר כ"ס כל אחד נכנס לבדוק פתיחה ולחטט.
אז לא הכרתי את באופן, לא ידעתי שמותר להגיד לא לרופא ולעשות את הבדיקה בעצמי.
(אתם רואים כמה האתר הזה משמעותי?????)
דר רונן נמיר מפ"ת הרבה לעשות בדיקות פנימיות, כולל אולטרסאונדים של תחילת הריון.
לא ניסיתי להתנגד. אמרו לי שאני שמנה ולא יראו.
זה שטויות.
בהריונות שאחר כך במרפאות אחרות הייתי שמנה יותר ום התפלאו שיש מישהו שעושה א"ס וגינאלי לבדיקות כאלו.
לבדיקה של הלידה שניה באתי אחרי יותר זמן, כי הרגשתי שאני לא מחלימה מהתפר.
אמנם כאב נורא, אבל אחר כך ההחלמה הייתה הרבה יותר קלה.
בשערי צדק הייתה להם שיטה מיוחדת, מאד עדינה והבדיקות הפנימיות שלהם היו ממש בסדר
(שונות נורא ממאיר) וגם אמרתי להם שאצלי בודקים פתיחה פעם בשעתיים. לא כל 5 דקות והם כיבדו את זה.
אפשר גם להוסיף - המלצות על רופא שכן מבצע בדיקה וגינלית בעדינות. וגם - טכנאי אולטראסאונד וגינלי או מבצעי היסטרוסקופקיות = - בקיצור כל מי שידו בדבר... ויודע לבצע זאת בצורה עדינה וברגישות כדאי להמליץ או לא להמליץ. יש מקרים שאין ברירה ולכן חשוב לציין זאת.
אני לא ממליצה על ד"ר אפרת חדי. מנסיוני בלבד - היא מאוד טכנית, לא אוהבת להתנהל ברגישות או לאפשר סבלנות ומעירה הערות לא במקום.
אני לא ממליצה על ד"ר אפרת חדי. מנסיוני בלבד - היא מאוד טכנית, לא אוהבת להתנהל ברגישות או לאפשר סבלנות ומעירה הערות לא במקום.
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אשמח להמלצה על רופא/ת נשים בגישה הוליסטית בהוד השרון שמקבל מטופלות מכבי
תודה
אשמח להמלצה על רופא/ת נשים בגישה הוליסטית בהוד השרון שמקבל מטופלות מכבי
תודה
-
פלוני_אלמונית*
בדיקה וגינלית מאוד חשובה בזמן הריון!! לא לוותר בשום פנים.
יש רופאים ש"מתחשבים" או פשוט מעדיפים לסיים את הבדיקה מהר בלי לחכות עד מהמטופלת מתפשטת ומתלבשת.
סבלתי זמן רב בזמן ההריון מכאבים חזקים והרופא (מנהל מחלקת יולדות) התעקש לבצע רק אולטרסאונד חיצוני , אמר שהכל בסדר ושלח אותי הביתה.
הלכתי לרופא בקופ"ח שבדק בדיקה וגינלית וגילה שצוואר הרחם התקצר כמעט למחיקה!!!
מיד שלח אותי לבית חולים שם ביצעו תפירה של צוואר הרחם.
אם הייתי מחכה הייתי מאבדת את הילד.
בדיקה וגינלית מאוד חשובה בזמן הריון!! לא לוותר בשום פנים.
יש רופאים ש"מתחשבים" או פשוט מעדיפים לסיים את הבדיקה מהר בלי לחכות עד מהמטופלת מתפשטת ומתלבשת.
סבלתי זמן רב בזמן ההריון מכאבים חזקים והרופא (מנהל מחלקת יולדות) התעקש לבצע רק אולטרסאונד חיצוני , אמר שהכל בסדר ושלח אותי הביתה.
הלכתי לרופא בקופ"ח שבדק בדיקה וגינלית וגילה שצוואר הרחם התקצר כמעט למחיקה!!!
מיד שלח אותי לבית חולים שם ביצעו תפירה של צוואר הרחם.
אם הייתי מחכה הייתי מאבדת את הילד.
באיזה חודש היית?
-
פלוני_אלמונית*
שלום
מישהי יודעת על גניקולוג\ית רגיש\ה וקשוב\ה בתל אביב, שעובד\ת עם "מאוחדת"?
אשמח מאוד להמלצה.
שלום
מישהי יודעת על גניקולוג\ית רגיש\ה וקשוב\ה בתל אביב, שעובד\ת עם "מאוחדת"?
אשמח מאוד להמלצה.
-
מיכל_בז*
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
אני מאוד מרוצה מד״ר אירינה אלכסנדרובסקי שמקבלת בשפרינצק. הבעיה היחידה היא שאני לא היחידה שמרוצה ממנה ולא קל לקבוע אליה תור.
-
פלוני_אלמונית*
תודה רבה! אנסה.. אני מניחה שגם נעים אם כך לעבור אצלה מעקב הריון?...
-
מיכל_בז*
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
לגמרי. אם כי זה נורא תלוי במה שאת זקוקה לו. בעיניי היא מקצועית מספיק וגם לא מתערבת מספיק, מאוד פתוחה, בכלל בכלל לא פטרונית ויש לה חוש הומור. שזה תמיד כיף.
שלום לכולכן , אני כבר הרבה אחרי ההתלבטויות לגבי רופא מלווה בעניני הריון
) מה שמטריד אותי כעת זה מציאת רופאה או רופא טוב קשוב ומומחה לעניני גיל המעבר שלא עובד רק לפי הסטנדרט אלא באמת לפי כל אישה באשר היא, באיזור המרכז או השרון, שעובד\ת עם הכללית, תודה על כל המלצה
שלום לכולכן , אני כבר הרבה אחרי ההתלבטויות לגבי רופא מלווה בעניני הריון
יש למישהי המלצה על רופאת פוריות (נקבה בבקשה...) נעימה ומתחשבת שמתחברת גם לגישה טבעית וטבעונית? אני מחפשת מישהי שעובדת עם לאומית מחיפה ועד המרכז... תודה רבה 
-
פלוני_אלמונית*
לא ממליצה על ד״ר ארליך יוחנן מחיפה!לא נותן לדבר לא מקשיב מאוד מזלזל כמעט ופיספסתי בדיקת שקיפות עורפית בגללו ״שכח״לעדכן אותי שהיה לי וירוס בשתן בתחילת ההריון והיה צריך טיפול לזה בקיצור לברוח!
-
פלוני_אלמונית*
חזרתי הבוקר בוכה מבדיקת צוואר הרחם אצל ד"ר עדה גרובר מגבעתיים. יחס מזלזל התעקשה לא להסביר לי והתנהגה בחוסר סבלנות ועויינות. לא אחזור אליה.
-
פלוני_אלמונית*
גם אני יצאתי בוכה מד"ר עדה גרובר לאחר קבלת יחס משפיל מזלזל הן מצד הרופאה והן מצד המזכירה. כמובן שלא אחזור אליה.
גם אני יצאתי בוכה מד"ר עדה גרובר לאחר קבלת יחס משפיל מזלזל הן מצד הרופאה והן מצד המזכירה. כמובן שלא אחזור אליה.
לא ממליצה על דר' ערן כסיף
השירשור הזה כל כך חשוב !
גם לי דר' ערן כסיף עשה לפני כמה שנים בדיקה וגינלית כמה שבועות בודדים אחרי לידה, כאב מאוד והוא יעץ לי לחזור לעשות סקס!
הייתי בשוק!
מאז הלכתי רק לגניקולוגיות. או לפחות איפה שהייתי יכולה לבחור.
השירשור הזה כל כך חשוב !
גם לי דר' ערן כסיף עשה לפני כמה שנים בדיקה וגינלית כמה שבועות בודדים אחרי לידה, כאב מאוד והוא יעץ לי לחזור לעשות סקס!
הייתי בשוק!
מאז הלכתי רק לגניקולוגיות. או לפחות איפה שהייתי יכולה לבחור.
-
_יפה ואמיצה*
- הצטרפות: 24 דצמבר 2015, 20:53
דר ברדה בירושלים.רגיש ובאופן טבעי
-
אל_הלב*
- הצטרפות: 05 מאי 2012, 11:14
- דף אישי: הדף האישי של אל_הלב*
ממליצה בחום על ד"ר אלינה ברנר,
עשיתי אצלה 3 סקירות במהלך 2 הריונות, גם בפרטי דרך בריאות האישה ברמת אביב וגם בציבורי בתל השומר.
אישה מדהימה, אנושית, לא בדקה בכלל וגינלית, רק אולטרסטונד בטני.
מסבירה בסבלנות, נעימה, מקצועית ומתלהבת יחד איתך מהעוברית (-:
בזמן שהתלבשתי ביקשה מבעלי לראות תמונה של הגדולה, שגם נסקרה אצלה, פשוט מדהימה.
בנוסף ממליצה בחום על רופאת הנשים שלי יעל יאירי דורון שמקבלת דרך כללית במרכז בריאות האישה בני ברק ליד מכון מור.
אנושית, נחמדה, מבוגרת בעלת ניסיון, מקצועית, מכבדת, לא מכאיבה גם בוגינלי, ממש מקסימה.
מאז ההריון האחרון שחוויתי אכזבה קשה מבדיקות רופאים גברים , עברתי רק לנשות מקצוע.
תכלס, מה הם מבינים מהחיים שלהם בהריון ולידה...
מאוד לא ממליצה על ד"ר אייל דקל שמקבל בכללית וגם פרטי במרכז בריאות האישה רמת אביב,
היה רופא שלי 15 שנה, חסר סבלנות, שחוק, בבדיקה חודש וחצי לאחר הלידה לא הרים את הראש מהמחשב ושאל אותי בחוסר טקט באיזה שבוע אני...
לא שאל איך היתה הלידה, לא מה שם הילדה, היה טכני וקר ובנוסף זרק הערה מגעילה בסוף הבדיקה שהכול חזר למקום ואפשר לחזור להזדיין כרגיל (!!???).
שיא הרגישות לאשה לאחר לידה ראשונה שגם שקעה בדיכאון לאחר לידה.
מרוב שוק לא עניתי לו, רק בכיתי שעה אחרי זה והבטחתי לעולם לא לחזור אליו.
בנוסף לא ממליצה על ד"ר עופר מרקוביץ, שעשה לי בדיקה וגינלית מכאיבה ביותר ואפילו התעצבן עלי שאני מתלוננת שכואב לי וזזה באמצע הבדיקה.
הוא רופא שנחשב מומחה רציני, אבל האנושיות שלו לוקה מאוד בחסר. מקבל לסקירות מכל קופות החולים ועובד לדעתי במאיר. לא להתקרב.
עשיתי אצלה 3 סקירות במהלך 2 הריונות, גם בפרטי דרך בריאות האישה ברמת אביב וגם בציבורי בתל השומר.
אישה מדהימה, אנושית, לא בדקה בכלל וגינלית, רק אולטרסטונד בטני.
מסבירה בסבלנות, נעימה, מקצועית ומתלהבת יחד איתך מהעוברית (-:
בזמן שהתלבשתי ביקשה מבעלי לראות תמונה של הגדולה, שגם נסקרה אצלה, פשוט מדהימה.
בנוסף ממליצה בחום על רופאת הנשים שלי יעל יאירי דורון שמקבלת דרך כללית במרכז בריאות האישה בני ברק ליד מכון מור.
אנושית, נחמדה, מבוגרת בעלת ניסיון, מקצועית, מכבדת, לא מכאיבה גם בוגינלי, ממש מקסימה.
מאז ההריון האחרון שחוויתי אכזבה קשה מבדיקות רופאים גברים , עברתי רק לנשות מקצוע.
תכלס, מה הם מבינים מהחיים שלהם בהריון ולידה...
מאוד לא ממליצה על ד"ר אייל דקל שמקבל בכללית וגם פרטי במרכז בריאות האישה רמת אביב,
היה רופא שלי 15 שנה, חסר סבלנות, שחוק, בבדיקה חודש וחצי לאחר הלידה לא הרים את הראש מהמחשב ושאל אותי בחוסר טקט באיזה שבוע אני...
לא שאל איך היתה הלידה, לא מה שם הילדה, היה טכני וקר ובנוסף זרק הערה מגעילה בסוף הבדיקה שהכול חזר למקום ואפשר לחזור להזדיין כרגיל (!!???).
שיא הרגישות לאשה לאחר לידה ראשונה שגם שקעה בדיכאון לאחר לידה.
מרוב שוק לא עניתי לו, רק בכיתי שעה אחרי זה והבטחתי לעולם לא לחזור אליו.
בנוסף לא ממליצה על ד"ר עופר מרקוביץ, שעשה לי בדיקה וגינלית מכאיבה ביותר ואפילו התעצבן עלי שאני מתלוננת שכואב לי וזזה באמצע הבדיקה.
הוא רופא שנחשב מומחה רציני, אבל האנושיות שלו לוקה מאוד בחסר. מקבל לסקירות מכל קופות החולים ועובד לדעתי במאיר. לא להתקרב.