שי האופה

אנונימי

שי האופה

שליחה על ידי אנונימי »

שלום לכולם, אני שי האופה.
בשנים האחרונות אני תר אחר חיים טבעיים ככל שניתן,
אני מגדל ירקות, פירות וצמחי תבלין בגינתי.
אני אופה לחם שאור, מכין בבית ממרחים רבים ומשתדל להאכיל את משפחתי באוכל בריא ומזין.
לאחרונה חברתי לכימאית, יחד אנו מייצרים סבון טבעי בכמה גרסאות.
אני חושב כי הידע לחיים בריאים חייב להיות נגיש, זמין וחינם לכל דורש ומתעניין, לכן אני נותן בשמחה מנסיוני לכל אדם ששואל.
גם מתכונים אני שמח לתת.

שי
עולם_חדש_מופלא*
הודעות: 833
הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*

שי האופה

שליחה על ידי עולם_חדש_מופלא* »

הי שי.
אתה צריך עזרה עם לסדר את הדף?
(ראיתי שקצת התבלגן לך)
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

קצת התבלגן ????
את מחמיאה כי אני חדש ?
הצורה שלי התבלגנה, אני לא מוצא ידיים ורגלים באתר הזה.
תגידי..... סימן השאלה לידי נעלם או אני עדיין בגדר... נעלם ?
עולם_חדש_מופלא*
הודעות: 833
הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*

שי האופה

שליחה על ידי עולם_חדש_מופלא* »

קודם כל ברוך הבא.
תתחדש על דף בית אישי (עכשיו כשמופיע הטקסט הזה, הדף שלך נהיה מתוייג יחד שאר דפי הבית).
הכלל הכי חשוב (כך אמר דאגלס אדמס...) הוא: בלי פאניקה!! לאט, לאט...

אתה כבר לא נעלם, אבל השארת הודעה בדף סימן שאלה אחרי השם
אפשר למחוק אותה?

תכף אסדר שהשורה
עריכת כל הדף בסוף הטקסט שלך תיעלם.
קוראת*
הודעות: 1643
הצטרפות: 26 מאי 2003, 23:12

שי האופה

שליחה על ידי קוראת* »

שלום שי,
הניק שלך מנוגד ל{{}}מדיניות הפרסום באתר (פרטים בקישור).
אנא החלף אותו, תודה
עדי_ל*
הודעות: 2010
הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*

שי האופה

שליחה על ידי עדי_ל* »

שי,
אשמח לפרטים איך לצור איתך קשר לגבי הסדנאות - מחפשת סדנת מתנה לחבר.
אם תשלח לי מייל זה יהיה נחמד :-)
תודה,
adi135 בנטוויז'ן
יונת_שרון*
הודעות: 8089
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

שי האופה

שליחה על ידי יונת_שרון* »

שלום שי וברוך הבא!
לגבי ההערה של קוראת: היא התכוונה לומר שהשימוש במלה ״האופה״ הוא בעייתי כי זה נראה כפרסום לעסק שלך. אתה מוזמן לבחור כינוי אחר ולכתוב אותו כאן, ובלילה יגיעו גמדים וישנו את שם דף הבית האישי שלך בהתאם לכינוי שתבחר.
תודה!
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

ברוך הבא !
אשמח לדעת אילו מימרחים אתה מכין בבית,
תודה
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

שלום לכולם,
הכינוי של הוא שי האופה ! זה הכינוי שלי ואין זו פרנסתי כלל! אני אופה כדרך חיים, לפרנסתי אני איש שכיר בחברה גדולה.
לכן "האופה" אינו פרסומת כלל ועיקר, קראתי את התקנון ולא ממש מצאתי שם סימן לבעייתיות בכינוי "האופה". אם יכוון אותי מישהו לפסקה ואכן אמצא שיש בעיה, אאלץ לשקול את המשך צעדי כאן.
אני כאן לא על מנת לפרסם או לייצר פרסומת, אני כאן כי יש לי מה לומר ולתת לעולם.
לגבי עדי..., כיוון שאני לא ממש יודע את הסיומת של נטויז'ן אנא עזרי לי, תוכלי לפנות אלי בתפוז (יש לי שם את אותו הכינוי), או לפנות למייל הפרטי שלי shakako בוואלה קום
(אגב...... אסור לפרסם פה מיילים? כי אני רואה שכולם רושים בקודים...)
למאמינה בטוב (אחלה כינוי) אני מכין חילבה (מגרגירים שאני טוחן), מבשל חרדל (מגרגירים שאני טוחן), ממרח חלבה, חומוס.... קפה מחרובים טחונים וכו.
אגב, יש לי בלוג בתפוז, הייתי מאוד שמח לפרסם גם כאן - יש באתר הזה אפשרות לנהל יומן רשת ???
עורכת*
הודעות: 241
הצטרפות: 24 אוגוסט 2005, 21:38

שי האופה

שליחה על ידי עורכת* »

אני מקיים סדנאות קצרות בביתם של אנשים בנושא לחם ומחמצת שאור
שי היקר,
אנא אל תחשוב שיש פה עניין אישי. יש פה כלל של האתר שחל על כולם. אם אתה גובה כסף על הסדנאות הללו (גם כעיסוק צדדי ביותר) אזי יש לשנות את הניק. לא משתמשים בבאופן בניקים שמעידים על העיסוק (אפילו אם הוא חלקי).
אנא קבל זאת בהבנה וראה את עצמך כמוזמן לפה בהחלט.
תודה
בריג'י_נומושי*
הודעות: 432
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

שי האופה

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

גיל ההופא :)

הי, חג שמייח!

תחלוק איתי מתכון לפיתות בחיק הטבע נטולות חיות (שמרים ,שאור) אבל טעימות ביותר ?
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

פיתות בחיק הטבע ?
קמח מלא, מים, מלח..... אפשר מעט שמן.
זהו מערבבים, לשים, יוצרים צורה ומניחים על סאג'.
הן כמובן לא תתפחנה ותיפתחנה אבל הטעם...... נהדר.

לגבי הכינוי,
הסדנאות שאי מקיים אינן עיסוק, לא צדדי ולא ישיר ולא קדמי או אחורי !
אלו הסברים קצרים על מנת שכולם יחלו באפיית המוצר הבסיסי ביותר (לחם) בבית, יקבלו טעימה מגידול אורגני גם בבתים משותפים, יכירו מעט צמחי מרפא וכו'
זוהי שליחות ולא עיסוק.
כך אני מאמין שראוי ורצוי לנהל את החיים,
אני מנסה על חשבון הזמן עם משפחתי, לחבר אנשים שאינם מכירים את צורת החיים הזו.
המחיר שאני גובה הוא מגוחך ונועד בעיקר לשלם את הוצאות הנסיעה שלי לבית הלקוח.
אני שי האופה כבר שנים, שם החל הכל, שם החלו חיי לזרום בכוון בריאות.
אם עדיין אתם חושבים שאין זה ראוי כי אקרא לעצמי בכינוי שכביכול מעיד על עיסוקי, אמחק את הסדנאות מדף הבית.
אז כבר הכינוי לא יעיד על עיסוקי.
ובכן אם כך תחליטו ראו עצמכם חופשיים לפי חוקי האתר למחוק את הסדנאות מדף הבית שלי.
מקובל ?
בריג'י_נומושי*
הודעות: 432
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

שי האופה

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

_ שי נשמה מה בנוגע ליחסי כמויות ,לא נולדתי עם זה.. אני מוציאה טיול בשבת ולא בא לי לאלתר בבייסיק. :)אאלתר בתיבול
תודה מראש
וחג היום ממש שמח!
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אני מש לא יודע כמויות,
קילו קמח..... בערך כף וחצי מלח, שתי כפות סוכר, שתי כפות שמן... ומים עד שהבצק מרגיש נוח לעבודה (לא דביק מידי).
לשים היטב, נותנים לנוח בערך חצי שעה שעה...
ואז צרים צורות ומניחים על סאג'
ואני אתעלם מכך שנתתי לך מתכון לאש בשבת.
אנא שתפי אותי איך יצא בבקשה
אגב, להיכן הטיול ?
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

או-קיי, סיקרנת אותי.
אתה מוכן לכתוב איך אתה מכין חילבה, ומימרח חרדל ?
תודה
אני מתרשמת ממך כאדם שמביא איתו נתינה לעולם, וזה מרגש !
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

חילבה אני ראשית טוחן אחר כך מוסיף מים ולימון, מלח ופלפל....... מערבב וזהו.
לפעמים אני משרה גרגרי חילבה שלמים בלילה ובבוקר פשוט אוכל אותם רכים ומרים. טעים!
חרדל אני טוחן ומבשל עם מעט סוכר ומלח, חומץ ומים (בכמות שווה) על אש קטנה כרבע שעה...... יאמי !
אגב, כעת העונה של החרובים ויש בטבע טונות !
אני מכין מהם קפה חרובים - יש לי בלוג בתפוז ושם יש מאמר קצר על ההכנה, תוכלי לקרוא שם אם תחפצי.
רובי*
הודעות: 38
הצטרפות: 21 אוקטובר 2007, 19:52

שי האופה

שליחה על ידי רובי* »

אולי אתה יכול להסביר איך ממירים מתכון של לחם עם שמרים ללחם ללא שמרים ועם שאור?

תודה :)
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אני לא מכיר את המתכון לכן לא יודע איך להמיר.
בגדול, לכל קילו קמח מלא יש להוסיף בין 300 ל-600 מ"ל שאור נוזלי.
כיוון ששאור הוא בקטריה זללנית אך די עצלנית.... בחורף ובקיץ יש לה תגובות שונות, לכן יש להתנסות בכמויות ולהכיר את השאור שלך.
גם מים רוויי אבן ונטולי אבן משפיעים על השאור.
בהצלחה
תבשיל_קדרה*
הודעות: 8851
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

שי האופה

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

סלח לי, שי, על הקטנוניות,
אבל שאור אינו בקטריה. למיטב ידיעתי, הוא מבוסס על פטריות.
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

צודקת לחלוטין!
אכן קטנוניות,
ואכן פטריה חד תאית.
איילת_א*
הודעות: 217
הצטרפות: 22 נובמבר 2005, 00:26
דף אישי: הדף האישי של איילת_א*

שי האופה

שליחה על ידי איילת_א* »

הי שי,

כתבת שאתם מייצרים סבון טבעי. מדובר בסבון נוזלי?...

אם כן, אשמח לפרטים.
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

בוקר טוב,
אנו מייצרים סבון מוצק בלבד כרגע.
סבון נוזלי לצערי לא ניתן לייצר טבעי במאה אחוזים, כך גם קרמים. לכן כרגע אנו לא שם.
לגבי קרמים, הכימאית שלנו קראה כמה מאמרים לאחרונה המספרים כי יש כנראה איזו פריצת דרך חדשה ואנו בודקים זאת כרגע.
מעניין אותי לדעת, כמובן שלא אחטט, אך מדוע ההתעניינות רק בנוזלי ? (רק אם אפשר...)
איילת_א*
הודעות: 217
הצטרפות: 22 נובמבר 2005, 00:26
דף אישי: הדף האישי של איילת_א*

שי האופה

שליחה על ידי איילת_א* »

נראה לי יותר הגייני ונוח...

מה לגבי יצרנים כמו ד"ר ברונר ואחרים, המייצרים סבון נוזלי? לדבריהם טבעי 100%...
ירח_לבן*
הודעות: 690
הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*

שי האופה

שליחה על ידי ירח_לבן* »

הי,
תודה על התגובה.
אשמח לעוד פרטים בנושא תפוחי האדמה... פשוט שמים בבור באדמה ויצמחו לי שם תפוחים חדשים?
אני בדפבית, תודה
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

איילת,
צר לי כי איני יכול להגיב על יצרנים אחרים.
והייתי מאוד רוצה!
אני מייצר את שלי ואני יכול להעיד רק על שלי,
יש לי כימאית בעלת תואר שני מאחורי, ומאחוריה יש 20 שנות נסיון בתמרוקים ותרופות.
יש לי את האמת שלי ואני מקפיד רק על מוצרים טבעיים במאה אחוזים.
עניתי למעלה ואחדד שוב,
יש לי כיצרן אפשרות לייצר קרם עם 96% חומרים טבעיים ואת הנותרים, חומרים סנתטים. לפי החוק מותר לי לכתוב כי הקרם הוא 100% טבעי (כך מתיר לי החוק),
אני לא מייצר!
כך אני.
לבני הבית שלי אני מקפיד על טבעיות וכך גם בעסק (שהוא אגב כלל לא שלי אלא של רעייתי).

לגבי ירח,
הבונקלך הללו שיוצאים מהתפוד הם הזרעים, קחי כזה אחד וטמני באדמה או עדיף בעציץ עם אדמת גידול.
לאחר מכן העבירי את העציץ לאדמה והשקי.....
עוד שלושה חודשים תוכלי לקבל תפודים קטנים וטעימים כמו שמעולם לא אכלת!
זה ממש הזמן עכשיו לשתילת חורף, אם יש לך אדמה אני מפציר בך לא לפספס.
כל שאלה.... לפה, אני פה.
אגב...
רשמת : "אני בדפבית".......
מה זה אומר ?
אני ממש ירוק באתר הזה ובקושי מסתדר.
יש פה תאי דואר כמו בתפוז ?
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

תודה
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אגב ירח....
גם זנגוויל נוהג כמו תפודים,
שימי אותו במקום חשוך והוא יתחיל להוציא זרעים עם גבעול ירוק,
את הזרע ניתן לטמון באדמה או בעציץ ולגדל זנגוויל טרי לבד.
איילת_א*
הודעות: 217
הצטרפות: 22 נובמבר 2005, 00:26
דף אישי: הדף האישי של איילת_א*

שי האופה

שליחה על ידי איילת_א* »

שי, תודה רבה על התשובות ועל הידע שאתה משתף@}

הרבה הצלחה!@}
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

תודה על הפרגונים
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

ירח.....
שתלת ?
אפשר להעלות תמונות לפה ?
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

שמחה לקבל המלצה על מדביר באיזור המרכז . תודה
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

שוחחתי עם חבר אך לצערי הוא מכסימום מגיע למודיעין.
הוא טוען שתחרות המחירים לא משאירה רווח לאחר הוצאות נסיעה ולכן לא משתלם.
כל כך חבל שיש כה מעט רווח בנושא כה חשוב, הרי מה שקורה בסוף זה שלמען הגדלת רווחים מתחילות קומבינות מטורפות ומסוכנות.
צר לי שלא סייעתי הפעם
אהבת_עולם*
הודעות: 5866
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

שי האופה

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

_רשמת : "אני בדפבית".......
מה זה אומר ?
אני ממש ירוק באתר הזה ובקושי מסתדר.
יש פה תאי דואר כמו בתפוז ?_

דפבית הכוונה ל-דף בית אישי. (אתה יכול ללחוץ על הקישור לקרוא הסבר.)
בגדול, זה הדף האישי של כל אחד, שבו הוא מספר על עצמו (אם הוא רוצה), ואפשר שם לפנות אליו, להתכתב איתו וכו'.
בדיוק כמו שאנחנו עושים בדף הזה שהוא דף בית אישי שלך.
לדף הבית האישי של מישהו מגיעים על ידי הקלקה על הכינוי שלו.
למשל ירח לבן כתבה לך שהיא נמצאת בדף הבית שלה, כלומר עליך להקליק על המילים ירח לבן וכך תגיע לדף שלה, ותוכל לכתוב לה שם, והיא תראה את זה ותענה לך בדף שלך.
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

תודה על ניסיונך לעזור לי.
באבאיו_על_העץ*
הודעות: 59
הצטרפות: 10 אוקטובר 2008, 07:48
דף אישי: הדף האישי של באבאיו_על_העץ*

שי האופה

שליחה על ידי באבאיו_על_העץ* »

שלום שי כמו שכבר התנסתה יש מספר לא קטן של אנשים כולל מנהלת האתר שפשוט מתעסקים בשטויות
אם זה שם הקינוי שאתה בוחר ואם זה בקשר לפרטים שולים
עצוב לי לראות מה אולך לקראות פה
רק תזכור דבר אחד על תאבד את התמימות
יש אנשים שבאמת נהנים מהמידע שאתה חולק איתנו
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אכן נתקלתי לא מעט בפרסומות כולל מספרי טלפון וכתובות מייל.
תמוה היה לי העניין שממני ביקשו להסיר את הכינוי או את הכיתוב.....
אני פה לא על מנת להתפרנס אלא מתוך רצון לתת.
מי שישאל יקבל תשובה ומי שיזמין אותי לסדנא יקבל אותה
חגית_פ*
הודעות: 880
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

שי האופה

שליחה על ידי חגית_פ* »

רק חייבת לתקן אותך שתירס נזרע כרגע בהצלחה מרובה ...
אולי כי לא ממש חורף אצלנו ??!!
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

יזרע בהצלחה, כן
לגבי פרי אני בספק אם יוציא בקור הזה.
תירס מתוק זקוק לשעות חום מרובות ומים רבים.
חגית_פ*
הודעות: 880
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

שי האופה

שליחה על ידי חגית_פ* »

יוצאים לנו תירסים לתפארת כבר כמה שנים.
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אני מקנא בך
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

לכל חובבי הגינון
זה הזמן המתאים ביותר לזריעת שום.
פשוט, לפרק את ראש השום לשיניים, כל שן לטמון באדמה עם הצד הרחב כלפי מטה.
לכסות מעט ולהשקות.
עוד כמה חודשים יהיו לכם ראשי שום נהדרים וטריים.
בהצלחה
הדס_מצוי*
הודעות: 357
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*

שי האופה

שליחה על ידי הדס_מצוי* »

רק עכשיו ראיתי את התייחסותך אלי בדף צמחי מרפא.
תודה.
אמבטיות וליפה כן.
מדיטציות וחוקנים לא.
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

שי הי,
אם תוכל לכתוב איך אתה מכבס עם סודה לשתייה ?
במקום אבקת הכביסה ?
באיזו כמות למכונה ?
ועוד פרטים שנראים לך עוזרים למי שעדיין לא משתמש.
תודה לך
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

לגבי שימוש בסודה, חייב לנסות כמויות ולהבין לבד מה טוב עבורך.
אני התחלתי בכמות זהה לאבקת הכביסה שהייתי שם וזה עובד מצויין.
הסודה "מרימה" את האלקליות של המים והדבר מסייע להסרת לכלוך שומני קל וכמובן זיעה.
את הסודה אני שם ישירות בתוך התוף, שם מעט בגדים.... מעט סודה.... שוב מעט בגדים.... מעט סודה וכו'
הכביסה יוצאת בסדר גמור (לא פחות טוב מאבקה כימית שניסיתי בעבר)
אני שם בתא המרכך - חומץ פשוט וזול, הוא מוריד אלקליות במים (במידה ונותרה) ומנטרל ריחות רעים.
זהו בגדול
מקווה שסייעתי
מאמינה_בטוב*
הודעות: 67
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*

שי האופה

שליחה על ידי מאמינה_בטוב* »

תודה לך שאתה חולק את הידע שלך, חג שמח לך.
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

חג שמח גם לך "מאמינה בטוב"
אני שמח לחלוק!
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אני רוצה להזכיר אצלי בדף משהו שכתבתי בדף אחר.
ראיתי לא מעט שאלות בנושא הקמת עסק קטן.
במידה ויאספו כמה אנשים ואחד מהם יארח בביתו (מאיזור המרכז בלבד! כתבו לי כמה אנשים למייל אך הם מהצפון ואין לי יכולת להגיע לצפון)
אשמח לתת סדנא קצרה על פתיחת עסק מהבית ושווקו בארץ ובעולם.
הסדנא כמובן ללא תשלום (לפני שמנהלי האתר פה יתחילו עם מחיקות) - בהתנדבות.
תוכלו לפנות אלי פה בדףהבית
במייל - [email protected]
איך שתירצו.
אני חושב שלכל בית צריך עסק קטן שמתנהל מתוכו, זו דעתי.
שי
ירח_לבן*
הודעות: 690
הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*

שי האופה

שליחה על ידי ירח_לבן* »

פדיחה אבל עוד לא שתלנו...
מאוחר מדי?
ירח_לבן*
הודעות: 690
הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*

שי האופה

שליחה על ידי ירח_לבן* »

אה, ותודה על כל התשובות שעכשו אני מגלה כאן... :-)
אנסה גם זנגויל בהזדמנות
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

מקווה שתצליחי
אצלי לא יצא כלום מהזנגוויל
אולי העונה לא ממש מתאימה
מאיפה את בארץ ?
ירח_לבן*
הודעות: 690
הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*

שי האופה

שליחה על ידי ירח_לבן* »

תל אביב...
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אולי בתל אביב יותר חמים
אצלינו קפוא.
בהצלחה
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

מזמן לא ראיתי את הדף שלי
אז אני פה...
יוסף*
הודעות: 11
הצטרפות: 16 פברואר 2003, 22:42

שי האופה

שליחה על ידי יוסף* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שי שלום
אני בעניין גידול תרנגולות אורגניות למאכל
אם תוכל לעזור לי בטיפים
תודה
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

אילו טיפים אתה מחפש ?
גידול ?
מזון?
רכישה ראשונית?
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

שבוע טוב שכולם!
מיכל*
הודעות: 1270
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

שי האופה

שליחה על ידי מיכל* »

שלום שי
מה יש לך לומר על גידול תרנגולות בבית?
מיכל
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

לדעתי הכל אפשרי
אבל מבחינתך איך תסתדרו עם הריח והלכלוך
מיכל*
הודעות: 1270
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

שי האופה

שליחה על ידי מיכל* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי, תודה שענית לי. הכוונה שהם יהיו בכלוב מרווח במרפסת.
שי_האופה*
הודעות: 95
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שי האופה

שליחה על ידי שי_האופה* »

שבוע טוב.
מזמן לא הייתי פה
מנטרה*
הודעות: 349
הצטרפות: 10 אוגוסט 2009, 20:07

שי האופה

שליחה על ידי מנטרה* »

ברוך השב :-)
טורקיז*
הודעות: 18
הצטרפות: 26 דצמבר 2011, 18:53

שי האופה

שליחה על ידי טורקיז* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום שי האופה,
קראתי את ההודעה שלך לגבי ייעוץ בנוגע לפתיחת עסק קטן. אתה עדיין מייעץ ?
תודה
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”