תגובות לאתר
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תגובות לאתר
שאלה:
האם האתר לא יהיה פעיל בתקופת "פארק הירדן" בדומה לשנה שעברה ?
תודה
האם האתר לא יהיה פעיל בתקופת "פארק הירדן" בדומה לשנה שעברה ?
תודה
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
תגובות לאתר
כן. האתר יצא לחופשה בחצות ב-4/9/2007 וישוב לפעילות בחצות 12/9/2007.
תגובות לאתר
מה דעתכם? נתקלתם בבעיה? יש לכם הצעות לשיפור? רעיונות? הערות? נאצות?
כאן המקום לכתוב אותם!
כאן המקום לכתוב אותם!
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
תגובות לאתר
הי יונת
אני רוצה להצטרף לפרוייקט הזה!
עובדת על תרגום של :
מדרכה עם חריצים
עיצוב חלל פנימי
שאלות/הצעות
דף שבו מי שמתרגם דפוס יכתוב, "אני עובד על XXX XX " דף תיאום אולי?
אני עובדת במסמך וורד שאליו העתקתי הכל עם האיורים. האם ב"העתק הדבק" בתיבת ההוספה יכנסו האיורים?
אני רוצה להצטרף לפרוייקט הזה!
עובדת על תרגום של :
מדרכה עם חריצים
עיצוב חלל פנימי
שאלות/הצעות
דף שבו מי שמתרגם דפוס יכתוב, "אני עובד על XXX XX " דף תיאום אולי?
אני עובדת במסמך וורד שאליו העתקתי הכל עם האיורים. האם ב"העתק הדבק" בתיבת ההוספה יכנסו האיורים?
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
תגובות לאתר
יופי!
אני מציעה לכתוב על מה את עובדת בדף איך אפשר לעזור.
לגבי האיורים: זה יכנס מוורד, אלא צריך לשים קישור לתמונה. אם לא ברור לך איך עושים את זה -- תעזבי; אני אסדר את זה.
אני מציעה לכתוב על מה את עובדת בדף איך אפשר לעזור.
לגבי האיורים: זה יכנס מוורד, אלא צריך לשים קישור לתמונה. אם לא ברור לך איך עושים את זה -- תעזבי; אני אסדר את זה.
-
- הצטרפות: 18 ינואר 2005, 11:32
- דף אישי: הדף האישי של רורי_ב*
תגובות לאתר
הי יונת,
איזה פרויקט נפלא!
לדעתי כדאי להוסיף דף ובו שמות הדפוסים שיש אליהם הפניה, גם אם לא תורגמו עדיין.
למשל, דפוס 171 מופיע כ מקומות של עץ (בדפוס 104) וכ מקום של עץ (בדפוס 106).
התחלתי לעבוד על זה באקסל, אבל אז חשבתי שאולי כבר קיימת אצלך רשימה כזאת. אם לא, אני אשמח להמשיך.
איזה פרויקט נפלא!
לדעתי כדאי להוסיף דף ובו שמות הדפוסים שיש אליהם הפניה, גם אם לא תורגמו עדיין.
למשל, דפוס 171 מופיע כ מקומות של עץ (בדפוס 104) וכ מקום של עץ (בדפוס 106).
התחלתי לעבוד על זה באקסל, אבל אז חשבתי שאולי כבר קיימת אצלך רשימה כזאת. אם לא, אני אשמח להמשיך.
-
תגובות לאתר
אני עושה משהו אחר: אחרי שאני מוסיפה דפוס, אני עושה חיפוש מלא על המספר שלו ומתקנת את כל ההפניות אליו. נראה שזה עדיף על פני לשמור על עקביות של שמות שלא הקדשתי להם מספיק מחשבה ממילא.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
תגובות לאתר
יש לי רעיון לדף. אולי כבר יש דף כזה. במקום שכל אחד יפתח דף בגלל איזו שאלה שעולה לו והוא לא יודע לאיזה דף לפנות או איך להגיע לדף ההוא (לא באינדקס) צריך דף שבו מי שמתעניין במשהו ישאל "באיזה דף אפשר למצוא אינפורמציה על כך וכך". יש כאן כמה אנשים שמכירים המון דפים ויכולים לעזור להגיע לדף המתאים. זה יחסוך יצירה של דפי אד-הוק.
-
תגובות לאתר
יש לי רעיון לדף
נוסה מספר פעמים ולא הלך.
נוסה מספר פעמים ולא הלך.
תגובות לאתר
יש לי הצעה לאתר:
ליצור עוגייה שתזכור דפים שאני מעוניין לפי בחירתי ע"י לחיצה על כפתור בראש העמוד או אוטומטית לכל דף שכתבתי בו.
ולהוסיף לדף מה חדש תצוגה לגבי אותם דפים בקוקי.
ליצור עוגייה שתזכור דפים שאני מעוניין לפי בחירתי ע"י לחיצה על כפתור בראש העמוד או אוטומטית לכל דף שכתבתי בו.
ולהוסיף לדף מה חדש תצוגה לגבי אותם דפים בקוקי.
-
- הצטרפות: 12 פברואר 2008, 20:22
תגובות לאתר
האתר לא הכי ידידותי לטעמי.
אני מחפשת דף שפתאום נעלם..
החיפוש לא עוזר
ומה זה כל המדריכים לסיור באתר?!
אני לא אוהבת את איך שהאתר בנוי, לדעתי אפשר לעשות אותו הרבה יותר פשוט ונוח וקל לשיטוט.
בלי כל ה"אוה הא" מסביב <"אוה הא" = סיור לפה מדריך לשם גן משחקים פה הפניה לשם וכו>
הגעתי לכל זה כי אני מחפשת פרטים על טיול ליקוט ליום אחד שייערך <??> מחר 13/2.
תודה וסליחה מראש אם מישהו נפגע/הבין באופן שגוי את תסכוליי.
פיצוי- מדהים ביותר המשפטים שצצים רנדומלית מעל תיבת הטקסט. מהמם! רעיון גאוני לטעמי.
אני מחפשת דף שפתאום נעלם..
החיפוש לא עוזר
ומה זה כל המדריכים לסיור באתר?!
אני לא אוהבת את איך שהאתר בנוי, לדעתי אפשר לעשות אותו הרבה יותר פשוט ונוח וקל לשיטוט.
בלי כל ה"אוה הא" מסביב <"אוה הא" = סיור לפה מדריך לשם גן משחקים פה הפניה לשם וכו>
הגעתי לכל זה כי אני מחפשת פרטים על טיול ליקוט ליום אחד שייערך <??> מחר 13/2.
תודה וסליחה מראש אם מישהו נפגע/הבין באופן שגוי את תסכוליי.
פיצוי- מדהים ביותר המשפטים שצצים רנדומלית מעל תיבת הטקסט. מהמם! רעיון גאוני לטעמי.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
תגובות לאתר
הי יונת
אפשר בקשה?
כשפותחים דף של דפוס דרך דף הפתיחה (מה חדש לא רלוונטי לי כי אני מגיעה לפה אחת לחודש בקושי)
הוא נפתח באותו דף של הדפדפן. אפשר לסדר פתיחה ב-blank?
תודה
אפשר בקשה?
כשפותחים דף של דפוס דרך דף הפתיחה (מה חדש לא רלוונטי לי כי אני מגיעה לפה אחת לחודש בקושי)
הוא נפתח באותו דף של הדפדפן. אפשר לסדר פתיחה ב-blank?
תודה
-
תגובות לאתר
זה רשום לי מזמן, עוד היו בקשות כאלה מבאופן. אני ממש לא מגיעה לתכנת בשנתיים (אוי!) האחרונות. לא בסדר, אני יודעת.
-
תגובות לאתר
שלום רב
אני מנסה להכנס כבר יותר משבועיים לבאופן, ופשוט לא מצליחה.
נפתח לי דף פתיחה וכל נסיון להכנס לדף אחר מסתיים בהודעה על נסיון כושל
מעבר לזה השימוש באינטרנט הוא כרגיל ואין בעיות באתרים אחרים
אני אמא של אגוז מוסקט בדרך כלל
אבל לא יכולה לפתוח את הדפבית לכן נמצאת במייל yaarabenami שטרודל דוט קום
תודה מאוד מראש
מתגעגעת כבר..
אני מנסה להכנס כבר יותר משבועיים לבאופן, ופשוט לא מצליחה.
נפתח לי דף פתיחה וכל נסיון להכנס לדף אחר מסתיים בהודעה על נסיון כושל
מעבר לזה השימוש באינטרנט הוא כרגיל ואין בעיות באתרים אחרים
אני אמא של אגוז מוסקט בדרך כלל
אבל לא יכולה לפתוח את הדפבית לכן נמצאת במייל yaarabenami שטרודל דוט קום
תודה מאוד מראש
מתגעגעת כבר..
-
תגובות לאתר
יש עומס על האתר בזמן האחרון, אני חושדת שזה קשור לדברים נוספים שיושבים עליו. אבל בגלל שיש גם עומס עלי בזמן האחרון, עוד לא בדקתי בדיוק את הסיבות.
בכל מקרה, זה לא רק לך. כדאי ללכת לחצי שעה ואז לנסות שוב.
בכל מקרה, זה לא רק לך. כדאי ללכת לחצי שעה ואז לנסות שוב.
-
- הצטרפות: 21 יולי 2007, 09:22
- דף אישי: הדף האישי של מירב_מקציר*
תגובות לאתר
שלום רב- יש שינויים לטובה בחנות היד שניה שלי בקציר, אולם בדף שלכם מפורסם עדיין הנוהל הישן. אשמח אם תוכלו לשנות זאת. החנות נקראת "רק שניה" בגדים נעלים ותיקים מיד שנייה. החנות פתוחה בכל יום שישי בין השעות 9:30-14:30 בשאר השבוע בתאום טלפוני. תודה רבה!
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
תגובות לאתר
מירב, את יכולה ומוזמנת לשנות בעצמך.
באיזה דף זה מופיע?
באיזה דף זה מופיע?
-
תגובות לאתר
יש לי שאלה.
אם אתם קוראים לעצמכם טבעונאים, אז איך אתם אוכלים כל מיני דברים כמו גלידות(שהוקפאו מן הסתם) ומשלבים מזונות שלא מתעכלים כל כך טוב(כמו חמוציים ובסיסיים).
לפי מה שאני מבין לפחות טבעונאות היא אכילת מזון נא בלבד כמו שהאדם הקדמון נהג לאכול(כל המזון אורגני ונא, ללא הקפאה או חימום וללא ביצוע פעולה שמשנה את הרכבו של הצמח).
אולי לא הבנתי טוב את מהות האתר.
אשמח לתשובה.
אם אתם קוראים לעצמכם טבעונאים, אז איך אתם אוכלים כל מיני דברים כמו גלידות(שהוקפאו מן הסתם) ומשלבים מזונות שלא מתעכלים כל כך טוב(כמו חמוציים ובסיסיים).
לפי מה שאני מבין לפחות טבעונאות היא אכילת מזון נא בלבד כמו שהאדם הקדמון נהג לאכול(כל המזון אורגני ונא, ללא הקפאה או חימום וללא ביצוע פעולה שמשנה את הרכבו של הצמח).
אשמח לתשובה.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
תגובות לאתר
אכן לא הבנת את מהות האתר. הוא עוסק בנושאים רבים ושונים. טבעונאות הוא רק אחד מהם.
כדאי להפנות את השאלות ישירות לטבעונאים. ראה דף מדור טבעונאות .
כדאי להפנות את השאלות ישירות לטבעונאים. ראה דף מדור טבעונאות .
תגובות לאתר
מהות האתר אינה טבעונאות בלבד. זה מעסיק רק חלק (לא גדול) מהאנשים כאן.
את השאלה הזו אפשר להפנות לאחד הדפים שב-מדור טבעונאות.
מהות האתר היא חיים טבעיים יותר. אפשר לקרוא עוד על כך כאן: דף פתיחה.
וברוך/ה הבא/ה!
והנה פרח מסורתי: @}.
מהות האתר אינה טבעונאות בלבד. זה מעסיק רק חלק (לא גדול) מהאנשים כאן.
את השאלה הזו אפשר להפנות לאחד הדפים שב-מדור טבעונאות.
מהות האתר היא חיים טבעיים יותר. אפשר לקרוא עוד על כך כאן: דף פתיחה.
וברוך/ה הבא/ה!
והנה פרח מסורתי: @}.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
תגובות לאתר
איפה היה הדף הזה, שעקבנו אחרי מספר הדפים באתר?
בכולופן, עכשיו מעל 9,000 דפים!
(הויכוח מעלי שייך קצת לדף נא להוציא את הנא מבאופן...)
בכולופן, עכשיו מעל 9,000 דפים!
(הויכוח מעלי שייך קצת לדף נא להוציא את הנא מבאופן...)
תגובות לאתר
שאלה:
למה יש שמות (כמו שלי) שמופיעים בכחול ויש כאלה שמופיעים בירוק עם סימן שאלה? חשבתי שכל מי שאין לו דף בית אישי מופיע עם סימן שאלה אבל יש כאלה שמופיעים בכחול - מה ההבדל??
למה יש שמות (כמו שלי) שמופיעים בכחול ויש כאלה שמופיעים בירוק עם סימן שאלה? חשבתי שכל מי שאין לו דף בית אישי מופיע עם סימן שאלה אבל יש כאלה שמופיעים בכחול - מה ההבדל??
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
תגובות לאתר
שמות בכחול - מילה אחת
סימן שאלה אחרי השם - מי שאין לו דף-בית-אישי או מלים מחוברות בקו תחתי שאין להן דף.
אם תנסי לכתוב, למשל, "דלילה ושמשון" בשדה ה"מאת" ותלחצי על "הוסף לדף", תראי ש{{}}צ'יק צ'ק הפך לך את זה ל{{}}מלים מחוברות בקו תחתי.
סימן שאלה אחרי השם - מי שאין לו דף-בית-אישי או מלים מחוברות בקו תחתי שאין להן דף.
אם תנסי לכתוב, למשל, "דלילה ושמשון" בשדה ה"מאת" ותלחצי על "הוסף לדף", תראי ש{{}}צ'יק צ'ק הפך לך את זה ל{{}}מלים מחוברות בקו תחתי.
תגובות לאתר
כתבתי תגובה לשוק קח תן וזה לא מתפרסם,אולי עשיתי משהו שגוי ????תודה
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
תגובות לאתר
מיקי, פתחת כמה דפים חדשים בטעות, כי שינית את שם הדף בשורה "דף", וזה עבר לדף אחר. שימי לב, כאן אין "נושא" להודעה, רק תוכן. אם את רוצה שההודעה שלך תופיע בדף בו את נמצאת, כתבי רק בתוכן ההודעה.
תגובות לאתר
שלום. קצת אחרי החזרה מהמנוחה השנתית האתר בקושי זז לי. מה קורה? מישהו יכול לעדכן? ראיתי שעוד אנשים נתקלו באיטיות הזו. אצלי זה לא קורה עם אתרים אחרים. נורא חבל כי אני משתמשת בו די הרבה.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2009, 15:13
תגובות לאתר
שלום
האתר מקסים בעיני! ואני קוראת בו בכיף. אך יש לי בעיות טכניות איתו , ונראה לי שזה קשור איכשהו באתר - ראשית הוא נפתח לאט מאד, או בכלל לא נפתח. שנית רציתי לשלוח קישור למכרי - היתה הסתבכות של האאוטלוק עם הקישור , וכשהתעקשתי - האוטלוק והוורד התקלקלו לחלוטין (והזמנתי טכנאי). בזהירות ניסיתי שוב לשלוח קישור - ושוב זה לא הסתדר. הפעם אני פוחדת. מה קורה - האם יש משהו שאפשר לסדר?
בתודה
אריאלה זמן
האתר מקסים בעיני! ואני קוראת בו בכיף. אך יש לי בעיות טכניות איתו , ונראה לי שזה קשור איכשהו באתר - ראשית הוא נפתח לאט מאד, או בכלל לא נפתח. שנית רציתי לשלוח קישור למכרי - היתה הסתבכות של האאוטלוק עם הקישור , וכשהתעקשתי - האוטלוק והוורד התקלקלו לחלוטין (והזמנתי טכנאי). בזהירות ניסיתי שוב לשלוח קישור - ושוב זה לא הסתדר. הפעם אני פוחדת. מה קורה - האם יש משהו שאפשר לסדר?
בתודה
אריאלה זמן
תגובות לאתר
אריאלה זמן:
יש לי בעיות טכניות איתו , ונראה לי שזה קשור איכשהו באתר - ראשית הוא נפתח לאט מאד, או בכלל לא נפתח
אכן אנו חווים קשיים מסוימים עם ספק האינטרנט אשר על שרתיו יושב האתר. הנושא הזה נדון בדף מה קורה לגלישה בבאופן.
שנית רציתי לשלוח קישור למכרי - היתה הסתבכות של האאוטלוק עם הקישור , וכשהתעקשתי - האוטלוק והוורד התקלקלו לחלוטין (והזמנתי טכנאי). בזהירות ניסיתי שוב לשלוח קישור - ושוב זה לא הסתדר
על הסתבכות בכזאת רמה עוד לא שמעתי... אך זה נגרם בגלל ששמות הדפים כאן הם עם אותיות עבריות. אך יש פתרון:
שימי לב שבצד השמאלי של הפס הירוק שבראש כל תגובה, יש שלושה קישורים: +העבר | מחק | קישור+ .
הקלקה על "קישור" ולחיצה בו זמנית על מקש Ctrl תפתח לך חלון קטן שמציג המרה של הכתובת לפורמט המקובל. לנוחותך הוא אפילו כבר צבוע בכחול, כך שכל מה שנותר זה רק להעתיק.
כדי להעביר את הכתובת של כל הדף ולא רק החל מהודעה מסוימת, יש לבחור את ההודעה הראשונה.
את מעתיקה ומדביקה. C'est tout.
יש לי בעיות טכניות איתו , ונראה לי שזה קשור איכשהו באתר - ראשית הוא נפתח לאט מאד, או בכלל לא נפתח
אכן אנו חווים קשיים מסוימים עם ספק האינטרנט אשר על שרתיו יושב האתר. הנושא הזה נדון בדף מה קורה לגלישה בבאופן.
שנית רציתי לשלוח קישור למכרי - היתה הסתבכות של האאוטלוק עם הקישור , וכשהתעקשתי - האוטלוק והוורד התקלקלו לחלוטין (והזמנתי טכנאי). בזהירות ניסיתי שוב לשלוח קישור - ושוב זה לא הסתדר
על הסתבכות בכזאת רמה עוד לא שמעתי... אך זה נגרם בגלל ששמות הדפים כאן הם עם אותיות עבריות. אך יש פתרון:
שימי לב שבצד השמאלי של הפס הירוק שבראש כל תגובה, יש שלושה קישורים: +העבר | מחק | קישור+ .
הקלקה על "קישור" ולחיצה בו זמנית על מקש Ctrl תפתח לך חלון קטן שמציג המרה של הכתובת לפורמט המקובל. לנוחותך הוא אפילו כבר צבוע בכחול, כך שכל מה שנותר זה רק להעתיק.
כדי להעביר את הכתובת של כל הדף ולא רק החל מהודעה מסוימת, יש לבחור את ההודעה הראשונה.
את מעתיקה ומדביקה. C'est tout.
-
- הצטרפות: 04 נובמבר 2009, 01:04
תגובות לאתר
חברים יקרים!
האם אתם הלקטים ציידים?
אם כן, הופניתי אליכם ע"י שומרי הגן.
שמעתי שאתם עושים סנדאות ליקוט ברחבי הארץ.
האם זה אכן אתם?
ואיך מגיעים לסדנאותיכם אם כן?
האם אתם הלקטים ציידים?
אם כן, הופניתי אליכם ע"י שומרי הגן.
שמעתי שאתם עושים סנדאות ליקוט ברחבי הארץ.
האם זה אכן אתם?
ואיך מגיעים לסדנאותיכם אם כן?
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2009, 00:39
תגובות לאתר
לפדרי בת אור:
הגדרה חינוך ביתי יותר מתאימה לנו מאשר "לקטים ציידים".
תנסי את הדף with passion, למרות שהוא רק לקט, לא צייד.
הגדרה חינוך ביתי יותר מתאימה לנו מאשר "לקטים ציידים".
תנסי את הדף with passion, למרות שהוא רק לקט, לא צייד.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
תגובות לאתר
אני מנסה להכנס לרשימות במה חדש וללא הצלחה.
מצליחה להכנס לכל הדפים האחרים באתר
מה הסיבה?
מצליחה להכנס לכל הדפים האחרים באתר
מה הסיבה?
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תגובות לאתר
מה זאת אומרת "לרשימות"?
תגובות לאתר
יונת אני כותבת לך כאן כי אני לא מצליחה להיכנס לדף שלך (אני מקווה שתראי את ההודעה) וכבר כמה ימים שאין לי גישה למחשב אחר (לכן אני לא יכולה לראות אם ענית לי בדף שלך..)
גם עכשיו אני לא מצליחה להיכנס למה חדש לא ניראה לי שיש שם עומס עכשיו
אני לא יכולה גם להיכנס לדף שלך ל ככר השוק ילדים ערומים ובטח יש עוד..
מה שעולה לי זה רק המסגרת הכותרות שמופיעות למעלה למטה והטור בצד שמאל..
יש לך אולי רעיון לפתרון?
גם עכשיו אני לא מצליחה להיכנס למה חדש לא ניראה לי שיש שם עומס עכשיו
אני לא יכולה גם להיכנס לדף שלך ל ככר השוק ילדים ערומים ובטח יש עוד..
מה שעולה לי זה רק המסגרת הכותרות שמופיעות למעלה למטה והטור בצד שמאל..
יש לך אולי רעיון לפתרון?
-
תגובות לאתר
טלי, זו כנראה בעיית תקשורת -- חלק מהמידע עובר מהשרת למחשב שלך, אבל לא כולו.
אם זה קורה באופן עקבי באותם דפים, הייתי חושדת בתוכנת סינון איפשהו בין השרת לבין המסך שלך.
אם זה קורה באופן עקבי באותם דפים, הייתי חושדת בתוכנת סינון איפשהו בין השרת לבין המסך שלך.
-
תגובות לאתר
איזה אתר מדליק, אהבתי את הקונספט
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
תגובות לאתר
שלום רב !!מדוע אינני רואה בצד את האתר מחולק לפי אזורים כמו בעבר?
תגובות לאתר
משום מה אין גם "מה חדש" בטור השמאלי.. תודה
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
תגובות לאתר
מדוע אינני רואה בצד את האתר מחולק לפי אזורים כמו בעבר?
את מתכוונת שאת לא רואה את דפי המודעות לפי איזורים?
משום מה אין גם "מה חדש" בטור השמאלי..
לשתי השאלות הנ"ל, ראו הדיון בדף טור צד.
ה-מה חדש עבר למטה בטור צד (תחת הקטגוריה 'לשירות הקהילה'). יחד עם זה אפשר להגיע אליו גם מראש כל דף. (אם תשימי לב, בראש כל דף לצד דף פתיחה ו-מפתח נושאים יש גם מה חדש).
ואת המידע לפי איזורים הורידו, לעומת זאת נשאר הקישור ל-ככר השוק. ממנו אפשר להגיע גם למידע לפי איזורים - הקישורים אליהם נמצאים בפתיח של ככר השוק.
את מתכוונת שאת לא רואה את דפי המודעות לפי איזורים?
משום מה אין גם "מה חדש" בטור השמאלי..
לשתי השאלות הנ"ל, ראו הדיון בדף טור צד.
ה-מה חדש עבר למטה בטור צד (תחת הקטגוריה 'לשירות הקהילה'). יחד עם זה אפשר להגיע אליו גם מראש כל דף. (אם תשימי לב, בראש כל דף לצד דף פתיחה ו-מפתח נושאים יש גם מה חדש).
ואת המידע לפי איזורים הורידו, לעומת זאת נשאר הקישור ל-ככר השוק. ממנו אפשר להגיע גם למידע לפי איזורים - הקישורים אליהם נמצאים בפתיח של ככר השוק.
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
תגובות לאתר
ומצד שני השורה הראשונה בראש הדף נעלמה:
" האתר חופשי ופתוח לכל, וממומן מ דמי שימוש לאתר. אנא עזרו לנו לשמור על כך גם בעתיד. "
למה מחקו את זה?
" האתר חופשי ופתוח לכל, וממומן מ דמי שימוש לאתר. אנא עזרו לנו לשמור על כך גם בעתיד. "
למה מחקו את זה?
-
תגובות לאתר
מחקתי כי נראה לי שזה הופך את התפריט העליון בדף למקושקש מדי וככה גורם לאנשים להתעלם ממנו. הקישור לדמי שימוש מופיע עדיין בטור צד ובככר השוק.
-
תגובות לאתר
תמהתי כי פתאום זה נראה לי ריק. תודה על ההסבר @}
אהבתי שכתוב ש האתר חופשי ופתוח לכל . עכשיו זה קצת חסר.
אהבתי שכתוב ש האתר חופשי ופתוח לכל . עכשיו זה קצת חסר.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
תגובות לאתר
אהבתי שכתוב ש האתר חופשי ופתוח לכל . עכשיו זה קצת חסר
לי לא חסר. לדעתי זה בעיקר הזמין פרשנות מניפולטיבית ושימוש לרעה מצד כל מיני ...
לי לא חסר. לדעתי זה בעיקר הזמין פרשנות מניפולטיבית ושימוש לרעה מצד כל מיני ...
תגובות לאתר
מדוע מופיעים לי אותם גריינים בראש הדף - שוב ושוב?
צוויל
צוויל
-
תגובות לאתר
לדעתי זה בעיקר הזמין פרשנות מניפולטיבית ושימוש לרעה מצד כל מיני ...
זה יכול לקרות עם או בלי המשפט הזה למעלה. וקורה כל קיץ.
לחדשים שמגיעים לאתר, זה משפט שמתאר יפה את רוח האתר, ותמיד אהבתי שהוא כתוב למעלה. מין תזכורת כזו.
זה יכול לקרות עם או בלי המשפט הזה למעלה. וקורה כל קיץ.
לחדשים שמגיעים לאתר, זה משפט שמתאר יפה את רוח האתר, ותמיד אהבתי שהוא כתוב למעלה. מין תזכורת כזו.
תגובות לאתר
מתי אני בא לכאן?
האמת היא, שאני לא בא לכאן הרבה בכוונה. בשביל איזו מטרה מוגדרת, דיון והרחבת אופקים.
רוב רוב הזמן זה אתר נחיתה בשבילי.
מה זה אתר נחיתה? זה המקום שאני הולך אליו, כשבדיוק צריך להתאוורר רגע מהעבודה והמטלות. או המקום שאני בורח אליו כשאני מרגיש רע וצריך לטשטש את זה עם משהו. או כשאני ניצב מול משהו שאין לי אליו פתרון, וצריך לברוח (גרסא של הקודם).
לאן בורחים. או, זאת בעיה. האינטרנט מלא באתרים ששמחים ללכוד את הרגעים האלה ולדחוף לי משהו. המשהו הזה הוא בדרך כלל אינטרס של מישהו אחר, ובאופן כללי משהו שאני לא רוצה. משהו שצועק בצבע אדום, או בצבע ערום, מספר עובדה נורא חשובה לא חשובה בכלל, מעלה את רמת החרדה, ומוכר לי מוצר שאני לא צריך. אז מה עושים? איך אני מבלה את הרגעים האלה שאני לא במיטבי, בלי לספוג הררי זבל מסוגים שונים. אז אני בא לבאופן.
בדרך כלל מובטחת לי כאן נחיתה רכה. כל מה שקורה מעורבים בו בני אדם, אמיתיים. בעיות אמיתיות. בפונט פשוט, ואחיד, אני בוחר מה לקרוא. אף אחד לא מנסה למשוך אותי או לדחוף אותי. אהה... מקום טוב לנחות.
(הבעיה היא שלפעמים זה לא מספק די גירוי. ואז אני הולך לווינט, וקורא כותרות דחופות בצבע אדום).
האמת היא, שאני לא בא לכאן הרבה בכוונה. בשביל איזו מטרה מוגדרת, דיון והרחבת אופקים.
רוב רוב הזמן זה אתר נחיתה בשבילי.
מה זה אתר נחיתה? זה המקום שאני הולך אליו, כשבדיוק צריך להתאוורר רגע מהעבודה והמטלות. או המקום שאני בורח אליו כשאני מרגיש רע וצריך לטשטש את זה עם משהו. או כשאני ניצב מול משהו שאין לי אליו פתרון, וצריך לברוח (גרסא של הקודם).
לאן בורחים. או, זאת בעיה. האינטרנט מלא באתרים ששמחים ללכוד את הרגעים האלה ולדחוף לי משהו. המשהו הזה הוא בדרך כלל אינטרס של מישהו אחר, ובאופן כללי משהו שאני לא רוצה. משהו שצועק בצבע אדום, או בצבע ערום, מספר עובדה נורא חשובה לא חשובה בכלל, מעלה את רמת החרדה, ומוכר לי מוצר שאני לא צריך. אז מה עושים? איך אני מבלה את הרגעים האלה שאני לא במיטבי, בלי לספוג הררי זבל מסוגים שונים. אז אני בא לבאופן.
בדרך כלל מובטחת לי כאן נחיתה רכה. כל מה שקורה מעורבים בו בני אדם, אמיתיים. בעיות אמיתיות. בפונט פשוט, ואחיד, אני בוחר מה לקרוא. אף אחד לא מנסה למשוך אותי או לדחוף אותי. אהה... מקום טוב לנחות.
(הבעיה היא שלפעמים זה לא מספק די גירוי. ואז אני הולך לווינט, וקורא כותרות דחופות בצבע אדום).
תגובות לאתר
יפה תיארת שיפון.
בשבילי זה כמו להיות במשפחה גדולה
בשבילי זה כמו להיות במשפחה גדולה
-
- הצטרפות: 08 מרץ 2011, 13:50
תגובות לאתר
לעורכי האתר שלום,
כתבתי דף בשבוע שעבר, והכנסתם אותו תחת הכותרת: שאריות אחרי הפלה. הייתי רוצה לדעת מה המיקום של הדף, כלומר איך אפשר להגיע אליו לא דרך החיפוש.
תודה
כתבתי דף בשבוע שעבר, והכנסתם אותו תחת הכותרת: שאריות אחרי הפלה. הייתי רוצה לדעת מה המיקום של הדף, כלומר איך אפשר להגיע אליו לא דרך החיפוש.
תודה
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
תגובות לאתר
הדף שאריות אחרי הפלה מאונדקס ב{{}}מדור הפלה ואובדן הריון ומתויג כ{{}}_דף סיפור הפלה (כלומר מופיע גם בדף התיוג)
@}
@}
-
תגובות לאתר
שלום, אחרי שגמרתי את כל הבלוגים של דנה ה ורגע לפני שאני יולדת אני מנסה כבר שבוע להכנס למדור סיפורי לידה ללא הצלחה, מקבלת כל פעם הודעת שגיאה ניסיתי גם לכתוב דף דיווח על בעיה והאותיות בורחות לי יש למישהו רעיון איך לפתור את הסוגייה?
תודה
תודה
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
תגובות לאתר
את מתכוונת שאת לא מצליחה להיכנס לדף "דף סיפור לידה"? (מצטערת שאני לא כותבת את זה כקישור, פשוט כרגע אין דרך לכתוב את זה בלי לתייג את הדף הזה כסיפור לידה)
יש כמה אפשרויות...
קודם כל, לנסות מאוחר מאוד בלילה, כשאין עומס באתר.
עוד אפשרות: לעשות חיפוש מלא בתוכן הדפים (ראי חיפוש בצ'יק צ'ק) על המלים "דף סיפור לידה" אבל עם קווים תחתיים (כלומר דף סיפור לידה בלי רווחים)
עוד אפשרות: בדף מבצע תיוג סיפורי לידה מפורטים כל התיוגים המאפיינים לידות ספציפיות (למשל לידות בית, לידות בי"ח, לידות בשבוע מאוחר, לידות במים, לידות קיסריות ועוד). סביר ששלדפי התיוג האלה קל יותר להיכנס, כי הם כוללים פחות דפים.
בהצלחה ולידה טובה!
יש כמה אפשרויות...
קודם כל, לנסות מאוחר מאוד בלילה, כשאין עומס באתר.
עוד אפשרות: לעשות חיפוש מלא בתוכן הדפים (ראי חיפוש בצ'יק צ'ק) על המלים "דף סיפור לידה" אבל עם קווים תחתיים (כלומר דף סיפור לידה בלי רווחים)
עוד אפשרות: בדף מבצע תיוג סיפורי לידה מפורטים כל התיוגים המאפיינים לידות ספציפיות (למשל לידות בית, לידות בי"ח, לידות בשבוע מאוחר, לידות במים, לידות קיסריות ועוד). סביר ששלדפי התיוג האלה קל יותר להיכנס, כי הם כוללים פחות דפים.
בהצלחה ולידה טובה!
-
תגובות לאתר
יש! הצלחתי המון תודה
תגובות לאתר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
לעורכי האתר!!!המלצתי על רופא מסויים פעמיים במדור של רופאים מדהימים שפגשתי,מדוע מחקו את ההמלצות שלי,מה הסיבה לכך?הרי ישנם פירסומים על כל מיני רופאים שונים כל אחת וההמלצה שלה,אני מעוניינת לדעת מהי הסיבה....מה עשיתי לא נכון,האתר כאן חופשי ופתוח לכל ואתר מגוון ומעניין אז מדוע מוחקים את הודעותיי? תודה.נטלי.
לעורכי האתר!!!המלצתי על רופא מסויים פעמיים במדור של רופאים מדהימים שפגשתי,מדוע מחקו את ההמלצות שלי,מה הסיבה לכך?הרי ישנם פירסומים על כל מיני רופאים שונים כל אחת וההמלצה שלה,אני מעוניינת לדעת מהי הסיבה....מה עשיתי לא נכון,האתר כאן חופשי ופתוח לכל ואתר מגוון ומעניין אז מדוע מוחקים את הודעותיי? תודה.נטלי.
-
תגובות לאתר
התשובה כתובה בדף, את מוזמנת לקרוא ולא רק לכתוב.
תגובות לאתר
ליונת שרון!
את יכולה להסביר בצורה יותר מפורטת ועניינית מה זה אומר:התשובה כתובה בדף,את מוזמנת לקרוא ולא רק לכתוב.ומי אמר לך שלא קראתי...אולי תפרטי יותר את דברייך.תודה.נטלי.
ליונת שרון!
את יכולה להסביר בצורה יותר מפורטת ועניינית מה זה אומר:התשובה כתובה בדף,את מוזמנת לקרוא ולא רק לכתוב.ומי אמר לך שלא קראתי...אולי תפרטי יותר את דברייך.תודה.נטלי.
-
תגובות לאתר
התשובה כתובה בסוף הדף רופאים מדהימים שפגשתי. אם תקראי אותה במקום רק לכתוב המלצות, תביני למה מחקתי את המלצתך, ולמה סביר שאמחק אותה גם בעתיד.
-
- הצטרפות: 23 מרץ 2012, 13:14
תגובות לאתר
שלום, רציתי לדעת איך מתווספים לרשימה של החנויות יש שניה באזור ירושלים. אם אפשר בכלל...
רוזה - דברים מפעם ומעכשיו
http://www.facebook.com/Rosa.secondhand "רוזה יד שניה"
רוזה - דברים מפעם ומעכשיו
http://www.facebook.com/Rosa.secondhand "רוזה יד שניה"
תגובות לאתר
שלום.
זכור לי שפעם אפשר היה לפרסם חוות דעת על מיילדות בית.
האם הדף הזה עוד קיים?
אפשר לינק?
תודה!
שלום.
זכור לי שפעם אפשר היה לפרסם חוות דעת על מיילדות בית.
האם הדף הזה עוד קיים?
אפשר לינק?
תודה!
תגובות לאתר
אני שואלת כי חיפשתי ולא הצלחתי למצוא.
וחשבתי שאולי הורדתם את הדף הזה.
אם כן - חבל, כי זה היה המקום היחיד שאפשר היה בו לפרסם כזו חוות דעת.
אני שואלת כי חיפשתי ולא הצלחתי למצוא.
וחשבתי שאולי הורדתם את הדף הזה.
אם כן - חבל, כי זה היה המקום היחיד שאפשר היה בו לפרסם כזו חוות דעת.
תגובות לאתר
למה אני לא רואה יותר מייד אחרי המקום שבו מוסיפים הודעה חדשה את הקישור להבעות בצ'יק צ'ק?
-
תגובות לאתר
תקליקי על ״הצג עזרה״.
-
תגובות לאתר
מעניין אותי מתי הוקם האתר? והאם היתה תקופה שהוא היה סגור ובתשלום רק לקוראים משלמים?
-
תגובות לאתר
הוקם ב-2001, תמיד היה פתוח לכל.
תגובות לאתר
הי..
ניסיתי לערוך את דף הבלוג שלי, ועשיתי זאת ב"עריכת כל הדף".. מה שמחקתי נשמר לכאורה, אבל כשנכנסתי שוב, ראיתי שהשינויים שעשיתי לא נשמרו.
איך אפשר לשנות לתמיד? או שאי אפשר?
תודה ושנה טובה
ניסיתי לערוך את דף הבלוג שלי, ועשיתי זאת ב"עריכת כל הדף".. מה שמחקתי נשמר לכאורה, אבל כשנכנסתי שוב, ראיתי שהשינויים שעשיתי לא נשמרו.
איך אפשר לשנות לתמיד? או שאי אפשר?
תודה ושנה טובה
-
תגובות לאתר
באיזה דף מדובר?
והאם אחרי שהקלקת על ״שמור שינויים״ גם חיכית שהדף יופיע מחדש?
והאם אחרי שהקלקת על ״שמור שינויים״ גם חיכית שהדף יופיע מחדש?
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2015, 17:03
תגובות לאתר
שלום,
סקרתי בקצרה את אתר באופן טבעי לצורך מחקר ציבורי, ולא מצאתי את הנתונים הסטטיסטיים הבסיסיים אודות האתר.
1) כמה חברים באתר?
2) כמה משתמשים פעילים באתר בשנת 2015 (או בשנתיים האחרונות)?
3) מאיזו שנה הוקם האתר?
האם הסיבה שלא מצאתי תשובה לשאלות הללו היא המוסבר בדף שמירה על פרטיות?
אשמח לכל תשובה בדוא"ל או בטלפון.
עמית באום: 053-5306988
[email protected]
שלום,
סקרתי בקצרה את אתר באופן טבעי לצורך מחקר ציבורי, ולא מצאתי את הנתונים הסטטיסטיים הבסיסיים אודות האתר.
1) כמה חברים באתר?
2) כמה משתמשים פעילים באתר בשנת 2015 (או בשנתיים האחרונות)?
3) מאיזו שנה הוקם האתר?
האם הסיבה שלא מצאתי תשובה לשאלות הללו היא המוסבר בדף שמירה על פרטיות?
אשמח לכל תשובה בדוא"ל או בטלפון.
עמית באום: 053-5306988
[email protected]
תגובות לאתר
האם ניתן לקנות את הספר "לידה פעילה"? איך? לא הבנתי איך מזמינים מכם ספרים שלא אתם מוציאים.
-
תגובות לאתר
היי, נעלם פה דף שלם על מיומות שרירנים ברחם, זה נושא כל כך שכיח אצל נשים ואישית עזר לי מאוד בתהליך עד ההגעה לניתוח והיו בו המון תגובות, אין מקום אחר באינטרנט עם תגובות של נשים שמשתפות במקרים שלהן..אפילו שזה היה ישן זה נורא אינפורמטיבי ונותן תמיכה.
רציתי לשתף נשים נוספות שלקראת ניתוח אך ראיתי שהכל נמחק...האם יש אפשרות לשחזר?
רציתי לשתף נשים נוספות שלקראת ניתוח אך ראיתי שהכל נמחק...האם יש אפשרות לשחזר?
-
תגובות לאתר
אפשר לשחזר כאן:
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq ... 8%F0%E9%ED[/u]%E1%F8%E7%ED&version=20170425172448
אבל נדמה לי שהיתה הסכמה שזה לא בדיוק מתאים... מישהי זוכרת?
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq ... 8%F0%E9%ED[/u]%E1%F8%E7%ED&version=20170425172448
אבל נדמה לי שהיתה הסכמה שזה לא בדיוק מתאים... מישהי זוכרת?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 15:09
- דף אישי: הדף האישי של אלף_בית*
תגובות לאתר
זה לא מדויק, אשה במסע כתבה:
מיומות שרירנים ברחם? זה דף מפוקפק. משהו בו מעורר אי נוחות, אבל אני לא הייתי רוצה למחוק אותו. אני אישית לא הייתי נוגעת בו, אבל בעיקר כי אין לי רעיון מה אפשר לעשות ואיך
ולאחר מכן תמרוש כתבה: מחקתי את מיומות שרירנים ברחם?
מיומות שרירנים ברחם? זה דף מפוקפק. משהו בו מעורר אי נוחות, אבל אני לא הייתי רוצה למחוק אותו. אני אישית לא הייתי נוגעת בו, אבל בעיקר כי אין לי רעיון מה אפשר לעשות ואיך
ולאחר מכן תמרוש כתבה: מחקתי את מיומות שרירנים ברחם?
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
תגובות לאתר
לדעתי - לשחזר ולהעביר לאתר התמיכה (עשיתי את זה). למישהי יש הצעות אחרות?
תגובות לאתר
מה דעתכם? נתקלתם בבעיה? יש לכם הצעות לשיפור? רעיונות? הערות? נאצות?
כאן המקום לכתוב אותם!
כאן המקום לכתוב אותם!
תגובות לאתר
היי. הגעתי לאתר במקרה.
הייתי מאוד רוצה לדעת מי אתם. מנהלי האתר המופלא הזה.
תודה רבה.
הייתי מאוד רוצה לדעת מי אתם. מנהלי האתר המופלא הזה.
תודה רבה.
-
תגובות לאתר
איך מעלימים את כתובת המייל שהכנסתי לדף זה cgi-bin/chiq.pl?support:%E0%E9%F9%E4[u] ... 5%E4%E1%FA[/u]%E1%E0%E9%F9%E4#bottom
אני לא מוצאת את לשונית "עריכת כל הדף." קוקי.
אני לא מוצאת את לשונית "עריכת כל הדף." קוקי.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
תגובות לאתר
פונקציות העריכה לא פתוחות בפני פלוני אלמונית. צריך לבחור ניק.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
תגובות לאתר
הצילו- נמחק לי הדף קורונה למתמודדים.
ניסתי לשחזר לגרסה קודמת ולשמור.
אבל מקבל הודעה:
Error saving to page קורונה מתמודדים: No space left on device
בבקשה עזרה....
ניסתי לשחזר לגרסה קודמת ולשמור.
אבל מקבל הודעה:
Error saving to page קורונה מתמודדים: No space left on device