איך שוכחים מישהו
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני נטפליקס זו אפליקציה עם כל הסרטים והסדרות שיש עם תרגום וזה עולה לי כסף כל חודש.
איזה כיף כולנו מתחילות 21 יום מהיום 17/9/18 לא להישבר בנות עלי שנשברת לפני שתשתף פה:)
איזה כיף כולנו מתחילות 21 יום מהיום 17/9/18 לא להישבר בנות עלי שנשברת לפני שתשתף פה:)
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2010, 20:00
איך שוכחים מישהו
חחחחח משהו כזה.
החלומות זה הכי קשה. הם ככ מוחשיים.
השם ישמור איזה חלומות היו לי באותה תקופה.
קמתי עם כאב לב. הם היו ככ כיפיים.ואז מציאות מכה בפנים
החלומות זה הכי קשה. הם ככ מוחשיים.
השם ישמור איזה חלומות היו לי באותה תקופה.
קמתי עם כאב לב. הם היו ככ כיפיים.ואז מציאות מכה בפנים
איך שוכחים מישהו
חלומות זה סיוט כי גם אני קמתי ביום חמישי עם חלום עליו והייתי עצובה מזלי שבאותו יום הוא שלח הודעה.. אבל הנה שוב הפרצוף האמיתי שלהם.. אגב ליבי אני חרשתייייי את הנושא באנגלית הם אומרים חודש של שתיקה.מומחים ביחסים ..חודש ואפילו עד 60 יום והקטע שהם אומרים לא לענות להודעות שלהם אם הם שולחים..בזה תוכלו לעמוד?אני בינתיים לא..גם כן נכנסת לאתגר אבל של 30 יום! הבעיה שאם הוא שולח אני עונה וצריך לענות קונקרטי מאוד וקר..בכלל הוא שלי הוריד לי את החשק בכלל ממנו. שיהנה עם החברה שלו רוצה לרקוד על כמה חתונות יחד..לא איתי . פשוט מתסכל מה שהיה לי איתו אתמול..גם טלפון ממנו וזה התנתק באמצע כי מתה לי הבטריה ואחכ פתאום ההתעלמות שלו ממני..לא שולחת לו לא גמר חתימה טובה ולא חג שמח .כלום!!!!ועכשיו אני יודעת שאני מזיזה לו וחצי.
-
איך שוכחים מישהו
דתיה ספרי על המומחים, אולי משם תבוא הישועה.
לבנתיים אני בחצי אתגר, כי שלי חוץ מחג שמח לא השמיע ציוץ
.חחחחח ככ עלוב מצידי.
בטח איך שישלח אענה לו בטיל. סתם סתם
אחכה, איזה 5 דק מלאות.
סתם אמתין. האמת? מתחילה לישוב שהוא בכלל לא בכיוון של לשלוח יותר. שיהיה. אולי עדיף.
ככה פחות קשה
לבנתיים אני בחצי אתגר, כי שלי חוץ מחג שמח לא השמיע ציוץ

בטח איך שישלח אענה לו בטיל. סתם סתם
אחכה, איזה 5 דק מלאות.
סתם אמתין. האמת? מתחילה לישוב שהוא בכלל לא בכיוון של לשלוח יותר. שיהיה. אולי עדיף.
ככה פחות קשה
איך שוכחים מישהו
אשלח לך קישור..מבינה אנגלית?זו סידרה שלימה ביטיוב מה עושים עם אקסים...
איך שוכחים מישהו
Love advice tv
תכתבי ביויטיוב..בעיקרון זה איך להתמודד עם אקסים אחרי פרידות..לי זה עזר מידי פעם..הקשבתי להם והם פשוט מסבירים בהיגיון
תכתבי ביויטיוב..בעיקרון זה איך להתמודד עם אקסים אחרי פרידות..לי זה עזר מידי פעם..הקשבתי להם והם פשוט מסבירים בהיגיון
-
איך שוכחים מישהו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
כן בהחלט מבינה אנגלית
אצפה
האמת שציפיתי בסרטונים בעברית חחחחחח
של איזה מישהו שכחתי כבר את שמו.
ממש התחרפנו אה?
שאלוהים יעזור לנו לעזור לעצמנו, שהטירוף הזה יפסק.
עוד יום עבר, כל הכבוד לנו. מחר מחרתיים גם ככה עם אפשרות לסמס חחח, אז הרווחנו יומיים מההפקר
נשאר לאתגר לא הרבה.
צריך משהו נוסף, כלל נוסף. נגיד כשהם שולחים הודעה, אז להשהות את המענה, הוא לכתוב משהו לקוני. חייבות לצאת מזה, הם באמת לא שווים את זה.
ואנחנו צריכות להבין שאנחנו חייבות טיפול כי אנחנו לא חזקות מספיק.
כן בהחלט מבינה אנגלית
אצפה
האמת שציפיתי בסרטונים בעברית חחחחחח
של איזה מישהו שכחתי כבר את שמו.
ממש התחרפנו אה?
שאלוהים יעזור לנו לעזור לעצמנו, שהטירוף הזה יפסק.
עוד יום עבר, כל הכבוד לנו. מחר מחרתיים גם ככה עם אפשרות לסמס חחח, אז הרווחנו יומיים מההפקר

נשאר לאתגר לא הרבה.
צריך משהו נוסף, כלל נוסף. נגיד כשהם שולחים הודעה, אז להשהות את המענה, הוא לכתוב משהו לקוני. חייבות לצאת מזה, הם באמת לא שווים את זה.
ואנחנו צריכות להבין שאנחנו חייבות טיפול כי אנחנו לא חזקות מספיק.
איך שוכחים מישהו
אני יותר נמצאת בקטע של לתת לו לרדוף ושיתחנן מאשר לצאת מיזה אני לא מרגישה שאני שם..למרות שזה שהוא לא ענה לי אתמול זה גועל נפש..והחבר שלו אמר לי שוב היום שיש לו חברה אז אם הוא יפנה אליי שיחפש תחברה שלו אני לא אהיה התחליף שלה..שיהנה איתה.
-
איך שוכחים מישהו
דתיה, תודה על הכנות שלך. קודם כל כלפי עצמך.
לא מבינה את הקטע הזה של לא לענות וואו.את חייבת לדבר איתו על זה!
לא הבנתי את הקטע עם החברים,הם יודעים שאתם יחד? את לא מפחדת שהם יפטפטו?
והוא רווק... מתישהו הוא ירצה למצוא חברה, הוא לא יוכל להשאר רווק לנצח
דתיה, תודה על הכנות שלך. קודם כל כלפי עצמך.
לא מבינה את הקטע הזה של לא לענות וואו.את חייבת לדבר איתו על זה!
לא הבנתי את הקטע עם החברים,הם יודעים שאתם יחד? את לא מפחדת שהם יפטפטו?
והוא רווק... מתישהו הוא ירצה למצוא חברה, הוא לא יוכל להשאר רווק לנצח
איך שוכחים מישהו
הוא נשוי ולא רווק..קראי לזה חברה או מאהבת הוא שיקר לי השבוע שאין לו שום חברה'.שהוא מיצה כבר ושיקר לי בפנים..החבר שלו מכיר אותי כבר זמן כן..ויודע שאנחנו בקשר ברור..והוא סיפר לי שהאחר שלי עכשיו חבר עם מי שהיתה חברה שלו לפני שהכרתי אותו..כשהכרתי את האחר בצאט הוא סיפר שנפרד מזו שהוא חזר לקשר צמוד איתה עכשיו...הקטע שכשאני הייתי חברתו רישמית הוא היה בקשר עם אותה א היא גרושה תוך כדי הקשר איתי...מבינה כמה מנייאק?לדעתי בגלל שהיא זמינה לו והיא נותנת לו מה שרוצה הוא כל הזמן חוזר אליה ..ובטח עושה איתה סקס מלא..כל המידע הזה גרם לי פשוט לברוח ממנו..לא רוצה לפגוש בבנאדם כזה בכלל..והחלטתי שאם הוא יפנה אלי פעם הבאה ..אני יעקוץ אותו ככ אם הוא חושב שאני מכורה אליו אחרי שאני שומעת שמאחרי גבי הוא שיקר כולל שקרים תוך כדי הקשר שלנו הפעיל הוא יכול לןמר לי ביי.. לא נפגשת איתו ולא כלום. והכי מתאים לו לשקר שהוא נפרד ממנה רק על מנת להיפגש איתי.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
דתיה,
מה זה הסיפור ההזוי הזה.
נשמע שחצי מדינה שמה.
את, בעלך, המאהב, אשתו, המאהבת הקודמת, החברה הנוכחית החבר של המאהב שיודע הכל.
לא ברור מה הולך פה
מה זה הסיפור ההזוי הזה.
נשמע שחצי מדינה שמה.
את, בעלך, המאהב, אשתו, המאהבת הקודמת, החברה הנוכחית החבר של המאהב שיודע הכל.
לא ברור מה הולך פה
איך שוכחים מישהו
חחחחח ידעתי שזה ישמע מסובך..המאהב הכיר לי את החבר בזמנו חח שכן הוא יודע הכל והאחר שולח אותו כל הזמן לרחרח אצלי...עושה לו צילומי מסך
-
איך שוכחים מישהו
בוקר טוב, וואו מודה שקצת הלכתי לאיבוד.
אשמח לתקציר.
ממה שהצלחתי להבין יש לך מאהב, נפרדתם לפני כמה חודשים? לו יש מאהבת אקסית, שהוא כרגע איתה מאחורי הגב שלך, והחבר שלו מדווח לך.
איך הכרת את המאהב הזה? ביאסה נסיבות הכרת את החבר שלו?
ואין ספק שזה לא נעים שהוא חזר למאהבת האקסית, אבל קשה לצפות לנאמנות ממשהו שלאישתו שבא בברית הנישואים הוא לא נאמן.
נשמע מסובך יותר ממה שזה זה.
תיזהרי ״מכל הנשמות״ הטובות. תהיי דיסקרטית כמה שאת יכולה.
ליבי שבור- מה איתך?
יערה- מצבך?
מישהי עוד באתגר איתי? אני 8 ימים ללא קשר
בוקר טוב, וואו מודה שקצת הלכתי לאיבוד.
אשמח לתקציר.
ממה שהצלחתי להבין יש לך מאהב, נפרדתם לפני כמה חודשים? לו יש מאהבת אקסית, שהוא כרגע איתה מאחורי הגב שלך, והחבר שלו מדווח לך.
איך הכרת את המאהב הזה? ביאסה נסיבות הכרת את החבר שלו?
ואין ספק שזה לא נעים שהוא חזר למאהבת האקסית, אבל קשה לצפות לנאמנות ממשהו שלאישתו שבא בברית הנישואים הוא לא נאמן.
נשמע מסובך יותר ממה שזה זה.
תיזהרי ״מכל הנשמות״ הטובות. תהיי דיסקרטית כמה שאת יכולה.
ליבי שבור- מה איתך?
יערה- מצבך?
מישהי עוד באתגר איתי? אני 8 ימים ללא קשר

-
איך שוכחים מישהו
אני ממשיכה באתגר ה-21. עבר רק יום אחד....
ברור שאני חייבת לנתק קשר וברור שאין לנו עתיד יחד
הוא בטח ימצא לו חברה מישהי שבאמת בגילו ואני סתם חולמת...
מאז שסיפרתי לו את האמת הוא שואל המון על בעלי וזורק לי ככה לפעמים "איך אפשר לא לרצות לעשות לך ילדים?"
ולפעמים כותב לי "אז תתגרשי החיים קצרים"
ואני מתה מבפנים. הוא סתם זורק את ההערות האלה ככה בחצי חיוך... אלוהים החיוך שלו שבה אותו....
(יערה)
ברור שאני חייבת לנתק קשר וברור שאין לנו עתיד יחד
הוא בטח ימצא לו חברה מישהי שבאמת בגילו ואני סתם חולמת...
מאז שסיפרתי לו את האמת הוא שואל המון על בעלי וזורק לי ככה לפעמים "איך אפשר לא לרצות לעשות לך ילדים?"
ולפעמים כותב לי "אז תתגרשי החיים קצרים"
ואני מתה מבפנים. הוא סתם זורק את ההערות האלה ככה בחצי חיוך... אלוהים החיוך שלו שבה אותו....
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
יופי יערה, המשיכי כך!
זה שאת חולמת ומפנטזת זה הדלק של כל הדבר הזה.
הערות האילו הן קשות, כי הן נוגעות לך בדיוק במקומות שיש לך איתן בעיה עם בעלך והיית רוצה אחרת.
לי זרק שרוצה לעשות לי ילד. כאילו עזבי, באמת. זה בועה שכל אחד מביא את הפנטזיה שלו, הרצון שלו והם לצערי פחות רגישים וזורקים המון דברים, ואנחנו מנתחות כל אות שנאמרה כל הברה.
כל הסיבות ללמה לא להכנס לקשר כזה ידועות כבר. טחנו את זה בדף עוד משנת 2012. וזה מסע שנקרא לנו בדרך וצריך להפיק ממנו את המיטב. זה תהליך, זה לא פשוט, זו התמודדות יומיומית ואצלי אף שעתית. פחד נטישה, כעסים, רצון ״לנקום״:
אני מתחילה להבין לאט לאט שאני רוצה לחזור לזה כשאני מרגישה שוב פגועה מבעלי, כשהוא מדבר בצורה ״מסריחה״, בא לי פשט לשלוח הודעה.
אבל מחזיקה את עצמי כל פעם מחדש, כי אני חשובה לעצמי. לפעמים אני אומרת חבל שהוא לא אחר. ולפעמים אני אומרת תודה לאל שהוא מה שהוא. אחרת הייתי ממשיכה לטמון את ראשי בחול ומפתחת עולם מקבילי שקשה מאוד לקבל ממנו נחת או סיפוק אמיתי. גם החיוך של ״שלי״ שבה אותי.גם העיניים הגדולות והיפות.. ודווקא הוא לא ״הטעם״ שלי, או איזה אחד ששמתי אליו לפני לפני.
הוא מאוד מוכשר, מוערך וחכם, אבל יש לו בעיה עם אינטליגנציה ריגשית. הוא מסוגל להיות קר ומנוכר כי פגעתי בו ולא לתקשר את זה. ובינינו? מי. איך את הכאב ראש הזה, מספיק יש לי את בעלי על הראש בקטע הזה.
מקווה בשבילנו שנמצא את השקט והשלווה הפנימית ואת האושר
יופי יערה, המשיכי כך!
זה שאת חולמת ומפנטזת זה הדלק של כל הדבר הזה.
הערות האילו הן קשות, כי הן נוגעות לך בדיוק במקומות שיש לך איתן בעיה עם בעלך והיית רוצה אחרת.
לי זרק שרוצה לעשות לי ילד. כאילו עזבי, באמת. זה בועה שכל אחד מביא את הפנטזיה שלו, הרצון שלו והם לצערי פחות רגישים וזורקים המון דברים, ואנחנו מנתחות כל אות שנאמרה כל הברה.
כל הסיבות ללמה לא להכנס לקשר כזה ידועות כבר. טחנו את זה בדף עוד משנת 2012. וזה מסע שנקרא לנו בדרך וצריך להפיק ממנו את המיטב. זה תהליך, זה לא פשוט, זו התמודדות יומיומית ואצלי אף שעתית. פחד נטישה, כעסים, רצון ״לנקום״:
אני מתחילה להבין לאט לאט שאני רוצה לחזור לזה כשאני מרגישה שוב פגועה מבעלי, כשהוא מדבר בצורה ״מסריחה״, בא לי פשט לשלוח הודעה.
אבל מחזיקה את עצמי כל פעם מחדש, כי אני חשובה לעצמי. לפעמים אני אומרת חבל שהוא לא אחר. ולפעמים אני אומרת תודה לאל שהוא מה שהוא. אחרת הייתי ממשיכה לטמון את ראשי בחול ומפתחת עולם מקבילי שקשה מאוד לקבל ממנו נחת או סיפוק אמיתי. גם החיוך של ״שלי״ שבה אותי.גם העיניים הגדולות והיפות.. ודווקא הוא לא ״הטעם״ שלי, או איזה אחד ששמתי אליו לפני לפני.
הוא מאוד מוכשר, מוערך וחכם, אבל יש לו בעיה עם אינטליגנציה ריגשית. הוא מסוגל להיות קר ומנוכר כי פגעתי בו ולא לתקשר את זה. ובינינו? מי. איך את הכאב ראש הזה, מספיק יש לי את בעלי על הראש בקטע הזה.
מקווה בשבילנו שנמצא את השקט והשלווה הפנימית ואת האושר
איך שוכחים מישהו
אמן!! הסבל הוא נוראי.
אני קמתי היום עם דמעות..חלמתי שהוא שלח לי הודעה כזו מקסימה לשנה טובה..כתב תמשיכי להיות מותק כמו שאת. וקמתי לכלום..לאפס ויודעת שהוא לא ישלח וכמובן אני לא שולחת לו כלום. אני רק ביום השני בגלל ששלשום הוא התקשר..הלב שלי כואב מתמיד..מבינה ששיקר עלי גם כשהיה בקשר איתי אהב את המאהבת האקסית מאחוריי גבי.. פשוט כואב ..כשאני אהבתי אותו בכל הכוח. שייגמר הסבל הנפשי הזה כבר שתיהיה לנו שנה טובה באמת.
אני קמתי היום עם דמעות..חלמתי שהוא שלח לי הודעה כזו מקסימה לשנה טובה..כתב תמשיכי להיות מותק כמו שאת. וקמתי לכלום..לאפס ויודעת שהוא לא ישלח וכמובן אני לא שולחת לו כלום. אני רק ביום השני בגלל ששלשום הוא התקשר..הלב שלי כואב מתמיד..מבינה ששיקר עלי גם כשהיה בקשר איתי אהב את המאהבת האקסית מאחוריי גבי.. פשוט כואב ..כשאני אהבתי אותו בכל הכוח. שייגמר הסבל הנפשי הזה כבר שתיהיה לנו שנה טובה באמת.
איך שוכחים מישהו
לצערי הרב בערב,יום הכיפור אני לא סולחת לו על הכאב לב והפגיעה האין סופית בי.
איך שוכחים מישהו
משום מה אני ככ פגועה וכאובה היום. כאילו נפל לי האסימון שהוא מעולם לא אהב אותי'.האקסית הזו היתה במוח שלו מהתחלה ועד הסוף של הקשר שלנו..הוא אפילו נפגש איתה באמצע בתירוצים שהיא צריכה תמיכה.. הלב שלי מתפוצץ פתאום בכאב. ברור לי מאוד שלא אתן לו יותר כלום..פעם הבאה שהוא יפנה הוא לא יבין מה פתאום אני ככ קרה ומרוחקת..ואיך אני לא רצה אליו
-
איך שוכחים מישהו
זוועה, החלומות האילו פשוט גומרים את הנפש.
זה קשה,ליבי איתך,באמת.
אני מתחילה לחשוב אולי לשלוח חתימה טובה. אוף
סיימתי את הבישולים ונהייה לי עצוב.
אנשים מכירים ופתאום זהו, נגמר. אנחנו מכירים כמעט 9 חודשים. וקשה לי לא לשלוח לו חתימה טובה.אבל צריך להחזיק. מה זה ייתן
זוועה, החלומות האילו פשוט גומרים את הנפש.
זה קשה,ליבי איתך,באמת.
אני מתחילה לחשוב אולי לשלוח חתימה טובה. אוף
סיימתי את הבישולים ונהייה לי עצוב.
אנשים מכירים ופתאום זהו, נגמר. אנחנו מכירים כמעט 9 חודשים. וקשה לי לא לשלוח לו חתימה טובה.אבל צריך להחזיק. מה זה ייתן
איך שוכחים מישהו
מתוקה אל תשלחי טוב?הוא שלח לך שנה טובה נכון?אל תשברי את האתגר ..הוא יענה לך חתימה טובה וזהו..מה יצא לך מיזה?כשאני שלחתי שנה טובה ענה בחזרה ומה הרווחתי?בולשיט ..גם אני מאוד עצובה היום לדעת ש9 חודשים פשוט אהבתי מישהו שלא אהב אותי..הנחמה היחידה זה הילדים שלי והתינוק המתוק שלי שמחייך אלי. הלב שלי הלב שנתן את כולו פצוע ומרוסק לחתיכות כמו שלא היה מעולם..
-
איך שוכחים מישהו
כן, הוא שלח לי שנה טובה.
תכלס לא יצא לי מזה כלום, את צודקת. הרצון הזה לדעת שחושב עליי, אבל מה זה ייתן לי? שמחה בלב לכמה דקות ואז שוב תסכול.
בעלי ככ איכזב אותי היום, זא לא קרה איזה משהו דרמטי,אבל אין לי סבלנות ולו הקטנה ביותר לטון דיבור מגעיל.
נראה שאנחנו פשוט מתמסרות, אוהבות, איכפתיות, מתמודדות עם קשיים וסבל, והם חיים את החיים. מצליחים לשמור על ניתוק ריגשי. ולמתן את הרגשות שלהם או לשלוט עליהם.
תודה שהגבת לי, זה עזר לי.
פשוט צריכה להחזיק עוד כמה שעות ואז לא תהיה לי ברירה.
אולי נשחק משחק? או משהו? להצליח לצאת מזה ולהחזיק מעמד?
כן, הוא שלח לי שנה טובה.
תכלס לא יצא לי מזה כלום, את צודקת. הרצון הזה לדעת שחושב עליי, אבל מה זה ייתן לי? שמחה בלב לכמה דקות ואז שוב תסכול.
בעלי ככ איכזב אותי היום, זא לא קרה איזה משהו דרמטי,אבל אין לי סבלנות ולו הקטנה ביותר לטון דיבור מגעיל.
נראה שאנחנו פשוט מתמסרות, אוהבות, איכפתיות, מתמודדות עם קשיים וסבל, והם חיים את החיים. מצליחים לשמור על ניתוק ריגשי. ולמתן את הרגשות שלהם או לשלוט עליהם.
תודה שהגבת לי, זה עזר לי.
פשוט צריכה להחזיק עוד כמה שעות ואז לא תהיה לי ברירה.
אולי נשחק משחק? או משהו? להצליח לצאת מזה ולהחזיק מעמד?
איך שוכחים מישהו
הלוואי..אני מבינה הכי כשהבעל מעצבן הכי רוצים לברוח אליהם..אבל הם בכלל לא שם! הם ממשיכים את החיים שלהם כרגיל ורק אנחנו מתבשלות לנו כמו משוגעות..לא מגיע להם את כל ההתמסרות שלנו פשוט לא!הם בכלל לא מעריכים הם רוצים רק סקס זהו. אין רגש אין כלום. אטימות. מבינה?למה הרי האחר שלי אכנה אותו אקס הולך למאהבת הקודמת?היא כניראה נותנת לו מה שהוא רוצה.. חיצונית אני פי כמה יותר יפה ממנה...בגוף ובפנים ובהכל אבל אני מבינה שהקשר שלו איתה כניראה זה שהיא נותנת לו מינית פיזית מה שהוא רוצה ואני לא פנויה ..בגלל שהיא גרושה הוא יכול לעשות איתה הכל בקטע הדתי זה פחות חמור מאשה נשואה.. אז מה רע?אם הוא יפנה אלי הוא לא יודע מה צפוי לו ממני..אני אצא עליו כמו שלא יצאתי מעולם. Game over!!! כמה אפשר?מנצל את טוב ליבי עד תום .ממש מקווה שהוא לא יצליח עליי שוב כשאגיע לאזור שלו.. עזבי הכל שקר אחד גדול.
-
איך שוכחים מישהו
את ככ ככ צודקת. פשוט ככה. סקס. הם כמו חיות, היצר המיני שולט בהם. יחידי סגולה באמת מכילים ורגישים, אבל לא משתמע מהסיפורים פה ״שנפלנו״ על כאלו. אבסורד. בחיי.
יודעות שזה לא שווה את זה ובכל זאת מתמסרות.
נמשיך באתגר.
גם ככה אם לא שלח עד עכשיו לא ישלח. מעניין למה עדיין מתעסקת בזה. מקבלת 70 סמס והלב דופק ואף אחד מהם זה לא ממנו.
את ככ ככ צודקת. פשוט ככה. סקס. הם כמו חיות, היצר המיני שולט בהם. יחידי סגולה באמת מכילים ורגישים, אבל לא משתמע מהסיפורים פה ״שנפלנו״ על כאלו. אבסורד. בחיי.
יודעות שזה לא שווה את זה ובכל זאת מתמסרות.
נמשיך באתגר.
גם ככה אם לא שלח עד עכשיו לא ישלח. מעניין למה עדיין מתעסקת בזה. מקבלת 70 סמס והלב דופק ואף אחד מהם זה לא ממנו.
איך שוכחים מישהו
מקבלת וואצאפים מכולם חוץ ממנו..
איך שוכחים מישהו
מעניין למה אנחנו נופלות על כאלו מנייאקים והכי רוצות יחס מהם?ותשומת לב מהם?פשוט מטורף!! במקום להתרחק מהם כמו מאש!! הם רק פוגעים בנו ללא הפסקה לא סופרים אותנו ואנחנו מתים שיאהבו אותנו..פשוט מחרפן ..לכן עם כאלו רק ביד קשה! רק לברוח מהם להראות להם שהם לא שווים..לברוח..אם האדון שלי לשעבר חושב שלעולם לא אברח לו עכשיו הוא יראה אחרת.
-
איך שוכחים מישהו
הלוואי יקירה!
טוב, שלי שלח. לא הגבתי בקרירות
אבדון, פשוט אבדון!
הלוואי יקירה!
טוב, שלי שלח. לא הגבתי בקרירות

אבדון, פשוט אבדון!
איך שוכחים מישהו
קטע!! אני שמחה עבורך כי היית עצובה! איך את מרגישה עכשיו?חבל שאי אפשר להתכתב פה בפרטי זה קצת דפוק.
שלי לא שלח ולא ישלח...שימי לב הוא חושב עלייך..שלי לדעתי בטוח שאשלח לו ..את המכה הוא תיכף יחטוף..הרי ברור שהחנפנית שלו וזו שמכורה אליו ששלחה לו שנה טובה תשלח לו חתימה טובה נכון וצום קל נכון ?אבל בניגוד לראש השנה שממש השתוקקתי לשלוח לו ושלחתי פה אני ממש ממש שלימה עם לא לשלוח לו. לא מגיע לו בשיט!!!!!רוצה?שישלח הוא..זה גם לא ממש משנה לו כי כשהוא יחליט שבא לו עליי זה ממש לא משנה לו העיתוי.
שלי לא שלח ולא ישלח...שימי לב הוא חושב עלייך..שלי לדעתי בטוח שאשלח לו ..את המכה הוא תיכף יחטוף..הרי ברור שהחנפנית שלו וזו שמכורה אליו ששלחה לו שנה טובה תשלח לו חתימה טובה נכון וצום קל נכון ?אבל בניגוד לראש השנה שממש השתוקקתי לשלוח לו ושלחתי פה אני ממש ממש שלימה עם לא לשלוח לו. לא מגיע לו בשיט!!!!!רוצה?שישלח הוא..זה גם לא ממש משנה לו כי כשהוא יחליט שבא לו עליי זה ממש לא משנה לו העיתוי.
-
איך שוכחים מישהו
תודה מאמי שאת שמחה בשבילי.
לא אשקר, אני שמחה. כי עמדתי באתגר, אני לא שלחתי. האתגר הבא יהיה לא לענות. אבל זה ממש קשה יהיה לי.וגם כי זה כן מוכיח שכשרוצים עושים.
חבל שאי אפשר להתכתב בפרטי, הייתי ממש שמחה אם יכלנו.
כל הכבוד לך! אל תשלחי לו, תאמיני לי שזה קשה, אבל זה משתלם. כי מספיק. אי אפשר להיות כרוכות אחריהן. זה שלנו לטפל בבעייה של המסירות ושאר הרגשות. כל אחת ומה שהביא אותה לזה ומה שזה גורם לה.
תופתעי שכתב שמתגעגע. אני הופתעתי. הם לא רוצים אובססיביות ורגשות ושנעמיס עליהם
״תהי יפה ותשתקי״- משהו בסגנון.
הוי עלינו. כיפור ומה עשינו, השם שיעזור ויסלח.
ועוד מתעסקות בזה.
תודה מאמי שאת שמחה בשבילי.
לא אשקר, אני שמחה. כי עמדתי באתגר, אני לא שלחתי. האתגר הבא יהיה לא לענות. אבל זה ממש קשה יהיה לי.וגם כי זה כן מוכיח שכשרוצים עושים.
חבל שאי אפשר להתכתב בפרטי, הייתי ממש שמחה אם יכלנו.
כל הכבוד לך! אל תשלחי לו, תאמיני לי שזה קשה, אבל זה משתלם. כי מספיק. אי אפשר להיות כרוכות אחריהן. זה שלנו לטפל בבעייה של המסירות ושאר הרגשות. כל אחת ומה שהביא אותה לזה ומה שזה גורם לה.
תופתעי שכתב שמתגעגע. אני הופתעתי. הם לא רוצים אובססיביות ורגשות ושנעמיס עליהם
״תהי יפה ותשתקי״- משהו בסגנון.
הוי עלינו. כיפור ומה עשינו, השם שיעזור ויסלח.
ועוד מתעסקות בזה.
איך שוכחים מישהו
כתב מתגעגע?ואו! ככ שמחה עבורך..אצלי זה לא קיים המילה הזו בלקסיקון של הקרח הזה..טוב אני כבר לא המאהבת הרישמית אין מה להתגעגע..יש אחת שמוכנה לעשות לו הכל אז אין צורך בי..אני פשוט בהמתנה בשקט..כשיתקרב הזמן שאני מגיעה לאזור שלו והוא ישמע על זה אז!! ניראה אותו. יהיה מאוחר מידי .לא בא לי לגעת במי שאין לו רגש אליי..בקיצור מי חלם בכיפור לפני שנה שעוד שנה אהיה מלאת רגשות ומתוסכלת מגבר אחד עלוב! ובאמת עלוב..כי אם זו הרמה שלו למה אני שם?
אני מאחלת לכולנו השנה החדשה לצאת מהתסביך שנקלענו אליו ..שניהיה שמחות עם עצמנו ולא בגללם אלא בגלל שניהיה שלימות עם מי שאנחנו. שנאהב את עצמנו כי אנחנו שוות! יפות! טובות! סקסיות לא לגברים שבחוץ אלא לגבר שבבית למי שאוהב אותנו אמיתי בלי אינטרסים. הלוואי ואפקח כבר את עיני ושהלב יפסיק לכאוב ככ.. יודעת שמחכה לי כיפור מלא בכי ודמעות..תפילה להשם שירחם כבר על נפשי הפצועה והפגועה ויגאל אותי מכל זה. שנחתם לחיים טובים מאושרים אמיתיים עם טוב אמיתי ..ובלב ליבי תפילה קטנה שירגיש את מה שאני מרגישה ( מצטערת אבל כרגע כן..) שנה טובה וצום קל!!!
אני מאחלת לכולנו השנה החדשה לצאת מהתסביך שנקלענו אליו ..שניהיה שמחות עם עצמנו ולא בגללם אלא בגלל שניהיה שלימות עם מי שאנחנו. שנאהב את עצמנו כי אנחנו שוות! יפות! טובות! סקסיות לא לגברים שבחוץ אלא לגבר שבבית למי שאוהב אותנו אמיתי בלי אינטרסים. הלוואי ואפקח כבר את עיני ושהלב יפסיק לכאוב ככ.. יודעת שמחכה לי כיפור מלא בכי ודמעות..תפילה להשם שירחם כבר על נפשי הפצועה והפגועה ויגאל אותי מכל זה. שנחתם לחיים טובים מאושרים אמיתיים עם טוב אמיתי ..ובלב ליבי תפילה קטנה שירגיש את מה שאני מרגישה ( מצטערת אבל כרגע כן..) שנה טובה וצום קל!!!
-
איך שוכחים מישהו
כתב...אז מה? זה ריק מתוכן.
מי שמתגעגע פועל, עושה, מתאמץ. זה לא מספיק לכתוב כמה מילים. כן זה מעט מעודד, כי תמיד יכול להיות גרוע יותר.
מאחלת לנו מכל הלב את מה שכתבת למעלה.
אני בבעיה, רוצה שניפגש. זה האתגר האמיתי. ואני באמת לא יודעת מה לעשות
כתב...אז מה? זה ריק מתוכן.
מי שמתגעגע פועל, עושה, מתאמץ. זה לא מספיק לכתוב כמה מילים. כן זה מעט מעודד, כי תמיד יכול להיות גרוע יותר.
מאחלת לנו מכל הלב את מה שכתבת למעלה.
אני בבעיה, רוצה שניפגש. זה האתגר האמיתי. ואני באמת לא יודעת מה לעשות
-
איך שוכחים מישהו
שלי גם לא שלח הודעה חחחח כמה צפוי
שיחפש אני לא כותבת לו שיצום שבוע על מה שעשה לי צום קל וגמר חתימה טובה
הסליחות, בין זמנים מתחדשים
מזמנים, מאשרים, מחזקים, מרגשים
מפלסים את דרכם אל לב הסליחה
מורידים טיפותיהם לים השמחה
שיחפש אני לא כותבת לו שיצום שבוע על מה שעשה לי צום קל וגמר חתימה טובה
הסליחות, בין זמנים מתחדשים
מזמנים, מאשרים, מחזקים, מרגשים
מפלסים את דרכם אל לב הסליחה
מורידים טיפותיהם לים השמחה
איך שוכחים מישהו
אמן ליבי!! פנטזיונרית הוא רוצה או את?
-
איך שוכחים מישהו
הוא רוצה.
יש לי עוד חמש דק לתחילת הצום
כמה חשבון נפש מחכה לי
הוא רוצה.
יש לי עוד חמש דק לתחילת הצום
כמה חשבון נפש מחכה לי
-
איך שוכחים מישהו
חתימה טובה בנות יקרות.
חשבתי עליכן, על המצב שלנו. ובאמת שהיה לי רע.
מקווה שנצליח להיות שלמות ומאושרות עם עצמנו, כל אחת ומה שתברח. רק שהסבל הזה והכאב יחלפו, זה באמת לא שווה את זה
ואני ממש ממ שמתלבטת מה לעשות לגבי מחר.
זה לא מצריך ממני שום טרחה להיפגש איתו. אבל לא בא לי על הדאון ושיברון הלב שאחרי.
מנסה לשאול את עצמי אם אני במקום אחר?
סקס מלא בטוח לא יהיה, אבל בטח נשיקה ומזמוזים, האם אני צריכה את זה שוב?
חשבתי עליכן, על המצב שלנו. ובאמת שהיה לי רע.
מקווה שנצליח להיות שלמות ומאושרות עם עצמנו, כל אחת ומה שתברח. רק שהסבל הזה והכאב יחלפו, זה באמת לא שווה את זה
ואני ממש ממ שמתלבטת מה לעשות לגבי מחר.
זה לא מצריך ממני שום טרחה להיפגש איתו. אבל לא בא לי על הדאון ושיברון הלב שאחרי.
מנסה לשאול את עצמי אם אני במקום אחר?
סקס מלא בטוח לא יהיה, אבל בטח נשיקה ומזמוזים, האם אני צריכה את זה שוב?
-
איך שוכחים מישהו
אם הייתי עובדת איתו ורואה אותו כל יום הייתי מתה הל הכבוד לך .אני שהולכת לאיזור העבודה שלו רק בשביל להציץ קצת אני כמעט ומתעלפת הלב שלי דופק כל כך חזק שהוא שומע אותו.
איך אתם ניפגשים? קבעתם?
אני עברתי מפה את היומיים האלו נשארו לי עוד 19 יום לאתגר דווקא התחלנו אותו בחגים שהכי קשה
איך אתם ניפגשים? קבעתם?
אני עברתי מפה את היומיים האלו נשארו לי עוד 19 יום לאתגר דווקא התחלנו אותו בחגים שהכי קשה
-
איך שוכחים מישהו
היי ליבי שבור, התגעגעתי אלייך
כן, אנחנו עובדים יחד, לא תמיד יוצא לנו לראות אחד את השני. אני דואגת גם להנמיך פרופיל וללכת בשעות אחרות לחדר אוכל ולא להסתובב קרוב אליו. תודה לאל שזה לא מקום קטן, עם כמה מסדרונות.
הוא טוען שנעלמתי, שמבחינתו לא ראה אותי יומיים, חיפש אותי בחדר...ממש משקיען חחחחח
לא יכולה לחשוף עוד פרטים, מרגיש לי חשוף מדיי. אבל שורה תחתונה, אני יודעת שאם הייתי ״קלילה״ ולא חופרת על משמעות החיים, הסיכון, הקונפליקט ועוד, סיכוי גבוהה שהיינו ממשיכים להיות בקשר.
נפגעתי ממנו המון, זה בעיקר כי התאהבתי בו, והוא רק אמר שיכל להתאהב. שלכל אחד לוקח את הזמן שלו. אני חושבת שגם בגלל שאני זו שחתכתי הוא העביר אותי לא מעט... אני זו שחתכתי אבל קשה היה לי להתנתק במאה אחוז.
היום אני באמת באמת לא יודעת מה לעשות, הייתי שמחה להרגיש כמו אלינור, לקחת ממנו ״סיבוב״ ולא בקטע של הסקס, כי ככה אני לא מגיעה לסיפוק מלא, אבל זה יגיע מהר מאוד עם רגשות. משתחררים שם כל מיני הורמונים(מעניין איך לגבר לא משחרר כלום חוץ מש&# חחח)
גם אני בתקופה ההיא,הלב שלי היה דופק על 400.
הוא קבע איתי בשלישי, לפני כניסת הצום.
שאל אם אבוא אליו, כתבתי שיש מצב.מתלבטת ממש. חמישי לפני שבועיים לא התלבטתי, ידעתי שאני הולכת. היום אני באמת באמת מתלבטת.
הרצון הזה לבדוק אם אני ״חזקה״, או מרגישה אחרת קיים, מצד שני, ממש לא בא לי דאון של בכי בשירותים. שיגיע בראשון. לרוב אני בסדר כמה ימים אחרי. ומצד שני אם לא אלך, תחושת ״הפספוס״ המוכרת.
אולי אלך לקפה ונשיקה פלוס חיבוק?
ככה בקטנה
ליבי שבור, עברתי שוב על ההודעות, כדי לעשות לעצמי קצת סדר. קראתי את דברייך ממרץ, תרשי לי להתייחס וזה באמת מאהבה ואמפתיה.
הנקמה הכי טובה היא להראות לו אדישות ושהמשכת הלאה בחייך.
ותמשיכי הלאה, ליבך כואב, הנפש עייפה והמח כואב ממחשבות. תמצאי מישהו אחר רק אל תחזרי אליו.
היי ליבי שבור, התגעגעתי אלייך

כן, אנחנו עובדים יחד, לא תמיד יוצא לנו לראות אחד את השני. אני דואגת גם להנמיך פרופיל וללכת בשעות אחרות לחדר אוכל ולא להסתובב קרוב אליו. תודה לאל שזה לא מקום קטן, עם כמה מסדרונות.
הוא טוען שנעלמתי, שמבחינתו לא ראה אותי יומיים, חיפש אותי בחדר...ממש משקיען חחחחח
לא יכולה לחשוף עוד פרטים, מרגיש לי חשוף מדיי. אבל שורה תחתונה, אני יודעת שאם הייתי ״קלילה״ ולא חופרת על משמעות החיים, הסיכון, הקונפליקט ועוד, סיכוי גבוהה שהיינו ממשיכים להיות בקשר.
נפגעתי ממנו המון, זה בעיקר כי התאהבתי בו, והוא רק אמר שיכל להתאהב. שלכל אחד לוקח את הזמן שלו. אני חושבת שגם בגלל שאני זו שחתכתי הוא העביר אותי לא מעט... אני זו שחתכתי אבל קשה היה לי להתנתק במאה אחוז.
היום אני באמת באמת לא יודעת מה לעשות, הייתי שמחה להרגיש כמו אלינור, לקחת ממנו ״סיבוב״ ולא בקטע של הסקס, כי ככה אני לא מגיעה לסיפוק מלא, אבל זה יגיע מהר מאוד עם רגשות. משתחררים שם כל מיני הורמונים(מעניין איך לגבר לא משחרר כלום חוץ מש&# חחח)
גם אני בתקופה ההיא,הלב שלי היה דופק על 400.
הוא קבע איתי בשלישי, לפני כניסת הצום.
שאל אם אבוא אליו, כתבתי שיש מצב.מתלבטת ממש. חמישי לפני שבועיים לא התלבטתי, ידעתי שאני הולכת. היום אני באמת באמת מתלבטת.
הרצון הזה לבדוק אם אני ״חזקה״, או מרגישה אחרת קיים, מצד שני, ממש לא בא לי דאון של בכי בשירותים. שיגיע בראשון. לרוב אני בסדר כמה ימים אחרי. ומצד שני אם לא אלך, תחושת ״הפספוס״ המוכרת.
אולי אלך לקפה ונשיקה פלוס חיבוק?
ככה בקטנה
ליבי שבור, עברתי שוב על ההודעות, כדי לעשות לעצמי קצת סדר. קראתי את דברייך ממרץ, תרשי לי להתייחס וזה באמת מאהבה ואמפתיה.
- לגבי בעלך, מה הסיפור שלכם? מה קרה שם? את יודעת את יכולה ללכת לטיפול אישי, זה ייתן את אותותיו, מבטיחה לך. הרבה פעמים עצם זה שהבן זוג הולך לטיפול גורם לבן זוג השני לשנות מעט את ההתנהגות. מלבד זאת את צריכה לדעתי כלים לעלות את הביטחון העצמי ותחושת הערך העצמי שלך, בפרט מה שאת מספרת, לגבי הדימוי השלילי שסחבת איתך שנים.
- יכולה ממש להזדהות לגבי סיגריות ואיזה משקה אלכוהולי, הייתי שם. רק שאני בעברי עישנתי מעט (5סיגריות ביום), ככה שזה לא היה זר לי.
- לגבי הבחור, בבקשה, בבקשה, בבקשה. תמחקי את המספר שלו, תמחקי מעקבים ממנו באינסטגרם. בשביל הנפש שלך. הוא אמר לך בפה מלא שרוצה רק סקס, לך זה לא מתאים, את מרגישה אליו. תתנתקי חודשיים ואם תראי שאחריי חודשיים יש לך יכולת לקיים סקס בלי להשאב לתהומות חשוכים, אשרייך. אבל כרגע זה לא המצב. גייסי את הכעס כלפיו כדי לא ליצור קשר ולהדוף אותו מחייך. הוא לא תורם לך כרגע בשום רמה. בבקשה.
- האתגר לא לשלוח הוא עצום, ננסה יחד לתמוך. תאמיני לי שמתרגלים. באמת, זה כמו שריר.
- אל תתני לו את הסיסמה, מקווה ששינית אותה, אם הוא יתקשר, אל תעני, או כבר תחסמי אותו.
הנקמה הכי טובה היא להראות לו אדישות ושהמשכת הלאה בחייך.
ותמשיכי הלאה, ליבך כואב, הנפש עייפה והמח כואב ממחשבות. תמצאי מישהו אחר רק אל תחזרי אליו.
-
איך שוכחים מישהו
מיידית לנתק לו את החיבור לנטפליקס.
איך אין לו מעט בושה ?
איך אין לו מעט בושה ?
איך שוכחים מישהו
היי שנה טובה לכולם! הצום שלי עבר עם מיליון חלומות עליו..ליבי גם אני בעד שתנתקי לו את זה למה מי הוא? אני ביום הרביעי של האתגר..אם יהיה חדש אעדכן.הניצחון שלי יהיה כשהוא יפנה ואני אראה לו סוף סוף בדיוק מי הוא ושלא ישמור אותי על אש נמוכה..
בהצלחה פנטזיונרית
בהצלחה פנטזיונרית
-
איך שוכחים מישהו
בוקר טוב
תשמעו היו לי חלומות זוועה,ממש סיוט לא חלום.
מרגישה אחרת, פעם ראשונה שממש בלחץ ולא חיובי מהמפגש. אני גם לא יודעת מתי נקבע ואיך ״להתחמק״ ממה שאעשה באותו רגע. לא תמיד זה פשוט. אולי זה מה שיעזור לי, אם לא אוכל להתחמק, אז פשוט לא נפגש וזהו.
וואי, מרגישה לא טוב. לא יודעת אם להתחמק ממפגש או להפגש ״ולגמור״ עם זה
בוקר טוב
תשמעו היו לי חלומות זוועה,ממש סיוט לא חלום.
מרגישה אחרת, פעם ראשונה שממש בלחץ ולא חיובי מהמפגש. אני גם לא יודעת מתי נקבע ואיך ״להתחמק״ ממה שאעשה באותו רגע. לא תמיד זה פשוט. אולי זה מה שיעזור לי, אם לא אוכל להתחמק, אז פשוט לא נפגש וזהו.
וואי, מרגישה לא טוב. לא יודעת אם להתחמק ממפגש או להפגש ״ולגמור״ עם זה
איך שוכחים מישהו
למה להיפגש? תגידי שלא מתאים ודי. תעשי לעצמך טוב!
-
איך שוכחים מישהו
שאלה טובה, באמת. שואלת את עצמי את זה.
אולי הרצון לגרום לו לתזוזה? לא יודעת, הכל הבל הבלים, תירוצים.
הרי או שחותכים או שלא.
ואיפשהו עדיין לא בא לי לחתוך את זה במאה אחוז.
רוצה להשאיר על אש קטנה, למה? מסבות מגוונות שקשורות אליי וליחסים עם בעלי.
שאלה טובה, באמת. שואלת את עצמי את זה.
אולי הרצון לגרום לו לתזוזה? לא יודעת, הכל הבל הבלים, תירוצים.
הרי או שחותכים או שלא.
ואיפשהו עדיין לא בא לי לחתוך את זה במאה אחוז.
רוצה להשאיר על אש קטנה, למה? מסבות מגוונות שקשורות אליי וליחסים עם בעלי.
איך שוכחים מישהו
פנטזיונרית יקרה,
מניסיון שלי...על אש נמוכה לא משאירים אדם שיש לך רגשות אליו ואשליות שיתאהב בך. אם את עדיין מתגעגעת/אוהבת/כמהה למגע שלו אז את נתלית בתירוץ של להשאיר אותו בגלל סיבות שונות שקשורות ביחסים בבית.
בעיקרון, אמרה לי מישהי חכמה...אז למה דווקא אותו? אם אין לך רגשות אליו אז קחי ויברטור. היא צדקה. לא מזמן התחשק לי על החבר הקודם (רשמתי כאן) ולא הסתדר (אין לי חשק להשקיע אפילו בחיזורים או דיבורים של הצד השני) וטיפה התבאסתי וזהו. ניתבתי את החרמנות לבעלי.
כשאין תלות באדם אחר אז ממש לא מעניין אותך אם תיפגשו או לא, האם להשאיר על אש נמוכה או לא, האם שלח הודעה או לא. כל מה שתרצי זה שיהיה שם כשבא לך ואם זה לא מסתדר כשאת מעוניינת אז זה לא ככ משנה לך. ופעם ב...את מנסה (בדכ בתקופות ביוץ).
תראי, זו דרך ארוכה (לקח לי שנים) להשתחרר מהתלות באחר. הוא פרופסור בכיר מאוד ועזר לי בחודשים האחרונים בדברים שהייתי זקוקה להם. אז אני מנומסת איתו וזה הכל. כשגישש לגבי פגישות בשנה האחרונה אז עניתי.. בטח, בכיף, היום לא מסתדר, מסוכן לי. ננסה כשיתאפשר לך בפעם הבאה? אני עניתי בנימוס ומחמיאה לו כי הוא אדם בעל תפקיד מפתח שיכול לעזור לי אם אצטרך!! והוא מבחינתו לא חווה דחייה או קללות ממני כמו בעבר.
שורה תחתונה, מניסיון אם את עדיין מאוהבת באקס אל תשאירי אותו על אש נמוכה. סטוץ אפשר למצוא בכל מקום ובחיי!!! לא תאמיני כמה גברים מצויידים טוב ושמעוניינים לפנק נשואות יש. הם כמו סחורה על דוכנים בשוק ורק את בוחרת אם לטעום או לא.
נ.ב בכל מקרה לא כדאי להסתכן ולבגוד בבעל. אין כמו שקט נפשי כשאת לא צריכה לחסום אקסים כי את פוחדת שישלחו הודעה כשאתם בנסיעה משפחתית והנייד שלך מחובר לבלוטות ובעלך זה שבוחר שירים. (עד היום אני חוסמת שניים מהפחד שישלחו פתאום הודעה)
פנטזיונרית יקרה,
מניסיון שלי...על אש נמוכה לא משאירים אדם שיש לך רגשות אליו ואשליות שיתאהב בך. אם את עדיין מתגעגעת/אוהבת/כמהה למגע שלו אז את נתלית בתירוץ של להשאיר אותו בגלל סיבות שונות שקשורות ביחסים בבית.
בעיקרון, אמרה לי מישהי חכמה...אז למה דווקא אותו? אם אין לך רגשות אליו אז קחי ויברטור. היא צדקה. לא מזמן התחשק לי על החבר הקודם (רשמתי כאן) ולא הסתדר (אין לי חשק להשקיע אפילו בחיזורים או דיבורים של הצד השני) וטיפה התבאסתי וזהו. ניתבתי את החרמנות לבעלי.
כשאין תלות באדם אחר אז ממש לא מעניין אותך אם תיפגשו או לא, האם להשאיר על אש נמוכה או לא, האם שלח הודעה או לא. כל מה שתרצי זה שיהיה שם כשבא לך ואם זה לא מסתדר כשאת מעוניינת אז זה לא ככ משנה לך. ופעם ב...את מנסה (בדכ בתקופות ביוץ).
תראי, זו דרך ארוכה (לקח לי שנים) להשתחרר מהתלות באחר. הוא פרופסור בכיר מאוד ועזר לי בחודשים האחרונים בדברים שהייתי זקוקה להם. אז אני מנומסת איתו וזה הכל. כשגישש לגבי פגישות בשנה האחרונה אז עניתי.. בטח, בכיף, היום לא מסתדר, מסוכן לי. ננסה כשיתאפשר לך בפעם הבאה? אני עניתי בנימוס ומחמיאה לו כי הוא אדם בעל תפקיד מפתח שיכול לעזור לי אם אצטרך!! והוא מבחינתו לא חווה דחייה או קללות ממני כמו בעבר.
שורה תחתונה, מניסיון אם את עדיין מאוהבת באקס אל תשאירי אותו על אש נמוכה. סטוץ אפשר למצוא בכל מקום ובחיי!!! לא תאמיני כמה גברים מצויידים טוב ושמעוניינים לפנק נשואות יש. הם כמו סחורה על דוכנים בשוק ורק את בוחרת אם לטעום או לא.
נ.ב בכל מקרה לא כדאי להסתכן ולבגוד בבעל. אין כמו שקט נפשי כשאת לא צריכה לחסום אקסים כי את פוחדת שישלחו הודעה כשאתם בנסיעה משפחתית והנייד שלך מחובר לבלוטות ובעלך זה שבוחר שירים. (עד היום אני חוסמת שניים מהפחד שישלחו פתאום הודעה)
-
איך שוכחים מישהו
אלינור, תודה שהגבת. מרגישה כאילו אנחנו מכירות.
את צודקת. באמת. אין לי דרך אחרת להגיד את זה.
לא יודעת למה אני יודעת את זה וממשיכה. יותר קל ״להאשים״ בעיות בבית או את הבעל, מאשר לשמור על איפוק ודחיית סיפוקים. ולדעת שדיי, לא מועיל להמשיך בדרך שלא הוכיחה את עצמה.
אני באמת רוצה להתמודד עם זה. לא יודעת איך. מנסה כל מיני טכניקות, רוצה שלא יזיז לי, שלא אהיה איכפת לי אם שלח או לא. יכולה להעיד שהרבה יותר שפוייה היום ופחות כואבת.
אבל עדיין אחרי מפגש אצפה ליחס, פתאום תעלה בי נוסטלגיה. מעין תקווה, אשליה.
אז לא סירבתי למפגש, ואנחנו צפויים להפגש.
וזה אחרי שהתמהמתי בתשובה.
מנסה לחשוב אולי להתחמק באלגנטיות, אבל איך?
מצד אחד לא רוצה ״לפגוע״ בו. לא רוצה להיות בצד הרע. בעיה, באמת.
אלינור, תודה שהגבת. מרגישה כאילו אנחנו מכירות.
את צודקת. באמת. אין לי דרך אחרת להגיד את זה.
לא יודעת למה אני יודעת את זה וממשיכה. יותר קל ״להאשים״ בעיות בבית או את הבעל, מאשר לשמור על איפוק ודחיית סיפוקים. ולדעת שדיי, לא מועיל להמשיך בדרך שלא הוכיחה את עצמה.
אני באמת רוצה להתמודד עם זה. לא יודעת איך. מנסה כל מיני טכניקות, רוצה שלא יזיז לי, שלא אהיה איכפת לי אם שלח או לא. יכולה להעיד שהרבה יותר שפוייה היום ופחות כואבת.
אבל עדיין אחרי מפגש אצפה ליחס, פתאום תעלה בי נוסטלגיה. מעין תקווה, אשליה.
אז לא סירבתי למפגש, ואנחנו צפויים להפגש.
וזה אחרי שהתמהמתי בתשובה.
מנסה לחשוב אולי להתחמק באלגנטיות, אבל איך?
מצד אחד לא רוצה ״לפגוע״ בו. לא רוצה להיות בצד הרע. בעיה, באמת.
איך שוכחים מישהו
תביני, האחר שלי אף פעם לא חסום ולא בהשתק. למה? כי הוא לעולם לא ישלח הודעה לא בשעות העבודה. וגם אם שולח הודעה פעם בשלושה חודשים זה..."דורש בשלומך". כי הוא מההתחלה הבין איפה המשבצת שלי בחיים שלו (משבצת שולית כשבא לו). לי לקח הרבה כאב לב ייסורים ובכי וכתיבה כאן במשך שנים (את הרוב מחקתי) כדי ללמוד את הלקח.
מחזקת את כל מי שכותבת כאן, את התובנות בנושא הזה מקבלים רק אם עוברים את מסכת הייסורים הזו של אהבה חד צדדית.
ליבי שבור- ליבי איתך כי בתחושות שלי לך קשה מאוד. יקירתי, אני הייתי במצב יותר גרוע משלך ותתנחמי כי בסוף הכל עובר.
שנה טובה לכולם
תביני, האחר שלי אף פעם לא חסום ולא בהשתק. למה? כי הוא לעולם לא ישלח הודעה לא בשעות העבודה. וגם אם שולח הודעה פעם בשלושה חודשים זה..."דורש בשלומך". כי הוא מההתחלה הבין איפה המשבצת שלי בחיים שלו (משבצת שולית כשבא לו). לי לקח הרבה כאב לב ייסורים ובכי וכתיבה כאן במשך שנים (את הרוב מחקתי) כדי ללמוד את הלקח.
מחזקת את כל מי שכותבת כאן, את התובנות בנושא הזה מקבלים רק אם עוברים את מסכת הייסורים הזו של אהבה חד צדדית.
ליבי שבור- ליבי איתך כי בתחושות שלי לך קשה מאוד. יקירתי, אני הייתי במצב יותר גרוע משלך ותתנחמי כי בסוף הכל עובר.
שנה טובה לכולם
איך שוכחים מישהו
פנטזיונרית יקרה, כלום לא בעייה. למתי קבעתם? תודיעי שעה לפני שקרה משהו לא צפוי ושתדחו את הפגישה ותוסיפי נשיקות. ושאת לא יכולה להסתמס עכשיו כי את לא לבד ותוסיפי לבבות.
הרווחת שבוע וחצי כי יש חופש סוכות....
פנטזיונרית יקרה, כלום לא בעייה. למתי קבעתם? תודיעי שעה לפני שקרה משהו לא צפוי ושתדחו את הפגישה ותוסיפי נשיקות. ושאת לא יכולה להסתמס עכשיו כי את לא לבד ותוסיפי לבבות.
הרווחת שבוע וחצי כי יש חופש סוכות....
-
איך שוכחים מישהו
זהו הלך עליי
קראתי את ההודעה שלך רק עכשיו
אני פה איתו... וכן קרה מה שקרה
אוף איתי, דווקא שאמרתי שכלום לא יקרה.
טוב, ממתי להכין את הממחטות?????
נראה כמה גיג׳דורים מחכים לי
זהו הלך עליי

קראתי את ההודעה שלך רק עכשיו
אני פה איתו... וכן קרה מה שקרה
אוף איתי, דווקא שאמרתי שכלום לא יקרה.
טוב, ממתי להכין את הממחטות?????
נראה כמה גיג׳דורים מחכים לי

איך שוכחים מישהו
פנטזיונרית אני לא מבינה למה בעצם את בוכה ממנו?את כועסת על עצמך כשאת נפגשת איתו?האם את רוצה בקשר הזה או לא?
-
איך שוכחים מישהו
אני בוכה מעצמי, שאני לא מבינה מה אני רוצה.
אני כועסת על עצמי, כן. כי אני יודעת שזה ״לא תקין״, לא מוסרי, לא נכון לעשות טת מה שאני עושה. אני יודעת שאני צריכה לטפל בעצמי ובבעיות שיש לי עם בעלי. אבל מה שקרה היום זו אחריות מלאה שלי לאירוע! וקרה משהו שלא קרה אף פעם, מתביישת אילו לכתוב, לבעלי אני לא מאפשרת להגיע לשם. אני יחסית עצורה בכל מה שקשור לסקס, בכל אופן עם בעלי, הוא, וכן הוא בעחי גרם לי לדימוי לא ככ טוב בנוגע לגוף שלי. ותאמיני לי שלא הייתה לא סיבה, היום הוא מפרגן לי ורוצה וחושק בי. ומשהו במפגשים עם הבחור ״פותח״ אותי כלפי בעלי ובכלל כלפי עצמי. חוויתי היום משהו שלא חוויתי שנים (לא אורגזמה, מאוד קשה לי לגמור), ואני פשוט יודעת שאני אבכה, כי אני מוצפת ריגשית. כי הייתי רוצה שיסתכל עליי הבחור כמו שהסתכל היום, תמיד. כמובן שהחמיא ואמר שאני יפה ועוד ועוד. והיינו איזה שעה וחצי סהכ והמשכנו ג אחרי המעשה לדבר וכאלה.
אבל קשה לי לחשוב שזה רק לסקס. בהתחלת הקשר היינו מדברים כל הזמן. ומשתפים ומאז שניתקתי אותו זה לא חזר למה שהיה.
ואני לא סגורה על עצמי, פעם רוצה פעם לא.
פעם מתקרבת פעם לא. אבל גם הוא ככה. זא זה לא שנלחם עליי בשיניים. אם לא רציתי אמר אני לא אכפה את עצמי עלייך. ותגידי לי מה את רוצה. ואני לא יכלתי להגיד לו שאני רוצה אותו. שאני רוצה את הקשר הזה ככה. תמיד אמרתי שקשה לי עם זה ואני לא יודעת להתנהל בחיים כפולים וכו וכו
אבל מדיי פעם מתנשקת איתו, מדיי פעם סקס.
פעם אחרונה הייתה לפני 3 חודשים והנה היום שוב.
והיום הוא לקח לתשומת ליבו דברים שאמרתי לו בנוגע לזה בפעם הקודמת.
אני שוב מבולבלת, שוב חצוייה. רגע רוצה רגע לא.
אני בוכה מעצמי, שאני לא מבינה מה אני רוצה.
אני כועסת על עצמי, כן. כי אני יודעת שזה ״לא תקין״, לא מוסרי, לא נכון לעשות טת מה שאני עושה. אני יודעת שאני צריכה לטפל בעצמי ובבעיות שיש לי עם בעלי. אבל מה שקרה היום זו אחריות מלאה שלי לאירוע! וקרה משהו שלא קרה אף פעם, מתביישת אילו לכתוב, לבעלי אני לא מאפשרת להגיע לשם. אני יחסית עצורה בכל מה שקשור לסקס, בכל אופן עם בעלי, הוא, וכן הוא בעחי גרם לי לדימוי לא ככ טוב בנוגע לגוף שלי. ותאמיני לי שלא הייתה לא סיבה, היום הוא מפרגן לי ורוצה וחושק בי. ומשהו במפגשים עם הבחור ״פותח״ אותי כלפי בעלי ובכלל כלפי עצמי. חוויתי היום משהו שלא חוויתי שנים (לא אורגזמה, מאוד קשה לי לגמור), ואני פשוט יודעת שאני אבכה, כי אני מוצפת ריגשית. כי הייתי רוצה שיסתכל עליי הבחור כמו שהסתכל היום, תמיד. כמובן שהחמיא ואמר שאני יפה ועוד ועוד. והיינו איזה שעה וחצי סהכ והמשכנו ג אחרי המעשה לדבר וכאלה.
אבל קשה לי לחשוב שזה רק לסקס. בהתחלת הקשר היינו מדברים כל הזמן. ומשתפים ומאז שניתקתי אותו זה לא חזר למה שהיה.
ואני לא סגורה על עצמי, פעם רוצה פעם לא.
פעם מתקרבת פעם לא. אבל גם הוא ככה. זא זה לא שנלחם עליי בשיניים. אם לא רציתי אמר אני לא אכפה את עצמי עלייך. ותגידי לי מה את רוצה. ואני לא יכלתי להגיד לו שאני רוצה אותו. שאני רוצה את הקשר הזה ככה. תמיד אמרתי שקשה לי עם זה ואני לא יודעת להתנהל בחיים כפולים וכו וכו
אבל מדיי פעם מתנשקת איתו, מדיי פעם סקס.
פעם אחרונה הייתה לפני 3 חודשים והנה היום שוב.
והיום הוא לקח לתשומת ליבו דברים שאמרתי לו בנוגע לזה בפעם הקודמת.
אני שוב מבולבלת, שוב חצוייה. רגע רוצה רגע לא.
איך שוכחים מישהו
נשמע שהוא רוצה אותך לא רק לסקס ..ולגבי הדימוי גוף זה בדיוק מה שקרה לי..פתאום הרגשתי סקסית ויפה כשהאחר היה מחמיא לי וזה הרים את זה גם כלפי בעלי..אני מבינה שהייסורי מצפון הם אלו שאוכלים אותך?אוף ככ קשה.. הפסקה כבר ביקשת ממנו מה אפשר בעצם לעשות על מנת שתחשבי עם עצמך ותחליטי סופית לאיזה כיוון את הולכת?
-
איך שוכחים מישהו
תקשיבו נכון אמרתי לכן שיש מישהו שכותב לי הודעות באינסטגרם? אנחנו מתכתבים כבר שבוע
קודם כל הוא לא ביקש תמונות עירום ולא מדבר כאילו הוא מחפש סקס הוא חמוד כל כך השארתי לשיחות איתו אני כותבת ובוכה
לא מאמינה שלא חושבת על ההוא הזבל
מגלה שיש גם גברים אחרים טובים יותר אבל פה זה כבר לא יהיה קל אני אמות ולא ארצה שהוא ייפגע הוא נכנס לי ללב בא לי למות איך עשיתי את זה שוב
הוא בן 20 חייל אמרתי לו שאני בת 28 נו סתם צחקתי וזרמתי בהתחלה ל4 ידעתי שזה יגיע למצב כזה כמו היום..הוא חשב שאני בת 20!!! הוריד לי 17 שנה
יש לי קיר שלי מאז רזיתי באינסטגרם ומשם פנה אלי
הוא כל כך חמוד עדין כזה מרגישה שבא לי רק לחבק אותו והוא מדבר על לנשק אותי ולשמור עלי
אמאל ה אני מתחמקת ממפגש כל הז ן ממציאה תירוץ אחר
הצילו אותי מעצמי מהשמנה לשעבר עם הלב החלש הלב השבור הלב הרחמן והסתומה שעושה זאת שוב עם ילד!!! אלוהי שכותב ואומר את המילים הנכונות ולא רוצה סקס רוצה אותי את הרמאית השקרנית שהולכת לשבור לו את הלב אני לו ושלי שלי כבר גמור משחק משחקים .. בא לי למות כבר מתחרות שרזיתי שאני יפה
ובעלי אותו דבר..רע אלי כמו תמיד .
והאחר לא מעניין אותי עכשיו..
רק שיעיז לשלוח לי הודעה אחרי שבועיים ששם עלי פס בגלל הצעיר החדש אני הולכת לענות לו שאני איתו סיימתי אבל...מתחילה מחדש?!
קודם כל הוא לא ביקש תמונות עירום ולא מדבר כאילו הוא מחפש סקס הוא חמוד כל כך השארתי לשיחות איתו אני כותבת ובוכה
לא מאמינה שלא חושבת על ההוא הזבל
מגלה שיש גם גברים אחרים טובים יותר אבל פה זה כבר לא יהיה קל אני אמות ולא ארצה שהוא ייפגע הוא נכנס לי ללב בא לי למות איך עשיתי את זה שוב
הוא בן 20 חייל אמרתי לו שאני בת 28 נו סתם צחקתי וזרמתי בהתחלה ל4 ידעתי שזה יגיע למצב כזה כמו היום..הוא חשב שאני בת 20!!! הוריד לי 17 שנה
יש לי קיר שלי מאז רזיתי באינסטגרם ומשם פנה אלי
הוא כל כך חמוד עדין כזה מרגישה שבא לי רק לחבק אותו והוא מדבר על לנשק אותי ולשמור עלי
אמאל ה אני מתחמקת ממפגש כל הז ן ממציאה תירוץ אחר
הצילו אותי מעצמי מהשמנה לשעבר עם הלב החלש הלב השבור הלב הרחמן והסתומה שעושה זאת שוב עם ילד!!! אלוהי שכותב ואומר את המילים הנכונות ולא רוצה סקס רוצה אותי את הרמאית השקרנית שהולכת לשבור לו את הלב אני לו ושלי שלי כבר גמור משחק משחקים .. בא לי למות כבר מתחרות שרזיתי שאני יפה
ובעלי אותו דבר..רע אלי כמו תמיד .
והאחר לא מעניין אותי עכשיו..
רק שיעיז לשלוח לי הודעה אחרי שבועיים ששם עלי פס בגלל הצעיר החדש אני הולכת לענות לו שאני איתו סיימתי אבל...מתחילה מחדש?!
-
איך שוכחים מישהו
חחח המתקן שגיאות
תחרות = מתחרטת
תחרות = מתחרטת
-
איך שוכחים מישהו
זה נכון מה שאומרים שברגע שזה קורה פעם אחת זהו כבר השאר היסטוריה . כל יום אני אומרת שאגיד לחדש שאני לא יכולה להשאר בקשר ולחסום אותו
אבל הוא הקרש הצלה שלי מההוא הנה כבר לא חושבת על ההוא זה עוזר לי אבל אני חובשת את הלב שלי בתחבושת מדממת? מה אני עושה לעצמי? מה?
מזכיר לי את הסיפור של יערה צעיר ונסיך יו אני בקשר עם נסיך!!! שכותב לי כל כך יפה וכל בוקר בוקר טוב עם תמונה מהממת שלו ואני שולחת לו חזרה וכל ערב לילה טוב מלאך שלי מלאך אבל אני יהרוס אותו ואמרתי לו שאין סיכוי שיהיה בינינו קשר בגלל פער הגילאים עלעק 8 שנים אם היה יודע 17...
הוא מסכים איתי אבל בכל זאת רוצה רק לנשק,אותי לדבר איתי הוא מבטיח לי שרק זה הוא כל כך חמוד
שוב מבקשת תצילו אותי מעצמי...
אבל הוא הקרש הצלה שלי מההוא הנה כבר לא חושבת על ההוא זה עוזר לי אבל אני חובשת את הלב שלי בתחבושת מדממת? מה אני עושה לעצמי? מה?
מזכיר לי את הסיפור של יערה צעיר ונסיך יו אני בקשר עם נסיך!!! שכותב לי כל כך יפה וכל בוקר בוקר טוב עם תמונה מהממת שלו ואני שולחת לו חזרה וכל ערב לילה טוב מלאך שלי מלאך אבל אני יהרוס אותו ואמרתי לו שאין סיכוי שיהיה בינינו קשר בגלל פער הגילאים עלעק 8 שנים אם היה יודע 17...
הוא מסכים איתי אבל בכל זאת רוצה רק לנשק,אותי לדבר איתי הוא מבטיח לי שרק זה הוא כל כך חמוד
שוב מבקשת תצילו אותי מעצמי...
-
איך שוכחים מישהו
תהיי לי בריאה ליבי.
קודם נתקי לבן בליעל הזה את הנטפליקס. מ ה ר (!)
לשיחה הבירור שלו שדרי עסקים רגיל ( חייכי , תהיי עניינית ממוקדת בנושא . סוטה ומציע להפגש ? לחתוך מיד, הודיעי שיש משהו עם הילד. אימרי הכל רק שלא יחשוב שניתקת כדי שיתקשר . סיימי ב - "נדבר כשאוכל" . שיחשוב שאת עוד משתוקקת למפגש, רק משדרת "קול" .
הכל כדי שההעלמות שלך תבוא לו בהפתעה.
לגבי הנער - את חייבת להפסיק לחיות השקרים.
גדולים כקטנים .
ידעי אותו בפרטים כל עוד זה טרי , לא יקרה דבר .
מקסימום ברח ?
חפשי אחד ברמה שלך , את לא זקוקה לילד שיתאהב בך ויעשה לך צרות . את באמת שלא רוצה לחיות בפחד על גורל נישואייך.
שקרים זה רע , אל תתחילי עם זה גם לא בצחוק, תגמלי מההרגל הרע הזה .
קודם נתקי לבן בליעל הזה את הנטפליקס. מ ה ר (!)
לשיחה הבירור שלו שדרי עסקים רגיל ( חייכי , תהיי עניינית ממוקדת בנושא . סוטה ומציע להפגש ? לחתוך מיד, הודיעי שיש משהו עם הילד. אימרי הכל רק שלא יחשוב שניתקת כדי שיתקשר . סיימי ב - "נדבר כשאוכל" . שיחשוב שאת עוד משתוקקת למפגש, רק משדרת "קול" .
הכל כדי שההעלמות שלך תבוא לו בהפתעה.
לגבי הנער - את חייבת להפסיק לחיות השקרים.
גדולים כקטנים .
ידעי אותו בפרטים כל עוד זה טרי , לא יקרה דבר .
מקסימום ברח ?
חפשי אחד ברמה שלך , את לא זקוקה לילד שיתאהב בך ויעשה לך צרות . את באמת שלא רוצה לחיות בפחד על גורל נישואייך.
שקרים זה רע , אל תתחילי עם זה גם לא בצחוק, תגמלי מההרגל הרע הזה .
-
איך שוכחים מישהו
דתיה, תודה על הדברים, העניין שאני אכלתי סרט לא קטן בגלל שחשבת יש רוצה אותי רק לסקס. ייסורי המצפון וההתאהבות שלי בכלל גרמו לקטסטרופה ולכן ישעתי שאני חייבת מרחק.
היום היה אחר, הרגשתי את זה. גם אני הייתי אחרת, פחות חסרת ביטחון אחרי המעשה.
לא אכחיש שזה שהוא התכתב איתי אחכ והחמיא עזר. וכבר קבענו להפגש שבוע הבא.
זה פשוט כימיה שבוודאי מוכרת לך. הרגשתי אותו היום אחרת, ראיתי בעיניים שלו דברים אחרים. כאילו חזר לו הניצוץ. וגם עשה משהו שאף פעם לא עשה, וחוץ מהחבר הראשון שהיה לי לא הסכמתי לאף אחד. לא רציתי מאף אחד. ופתאום הוא פשוט ניגש לזה, הייתי בהלם.
אגיד לך את האמת, ייסורי מצפון כשמו שהיו לי בהתחלה אין, אני מסוגלת להישיר מבט לבעלי ולדבר כאילו כלום, נהפוך הוא, אני יותר ״נחמדה״.
אני כבר כמה חודשים בעניין הזה מנסה להבין מה אני רוצה מעצמי. אבל הייתי חייבת לנטרל כמה שאפשר את הרגש. לשים פרופורציות וקודם לענות לעצמי על השאלה אם אני ממשיכה עם בעלי או לא.
הבנתי שכן, ממשיכה. והרגש פחת כבר לא מאוהבת, אבל אין ספק שעדיין מרגישה.
מבולבלת מאוד מאוד מהמצב. לא רוצה להיות סקס זמין עבורו. גיליתי צד אצלו באופי שהוא לא סימפטי, הוא יכול להתנתק ממש להתנתק. ואפשר לומר עליי אותו דבר, שכן אני לא שלחתי לו הודעות ולא יזמתי כלום כבר למעלה מחודש.
קשה באמת. לא מובן לי
דתיה, תודה על הדברים, העניין שאני אכלתי סרט לא קטן בגלל שחשבת יש רוצה אותי רק לסקס. ייסורי המצפון וההתאהבות שלי בכלל גרמו לקטסטרופה ולכן ישעתי שאני חייבת מרחק.
היום היה אחר, הרגשתי את זה. גם אני הייתי אחרת, פחות חסרת ביטחון אחרי המעשה.
לא אכחיש שזה שהוא התכתב איתי אחכ והחמיא עזר. וכבר קבענו להפגש שבוע הבא.
זה פשוט כימיה שבוודאי מוכרת לך. הרגשתי אותו היום אחרת, ראיתי בעיניים שלו דברים אחרים. כאילו חזר לו הניצוץ. וגם עשה משהו שאף פעם לא עשה, וחוץ מהחבר הראשון שהיה לי לא הסכמתי לאף אחד. לא רציתי מאף אחד. ופתאום הוא פשוט ניגש לזה, הייתי בהלם.
אגיד לך את האמת, ייסורי מצפון כשמו שהיו לי בהתחלה אין, אני מסוגלת להישיר מבט לבעלי ולדבר כאילו כלום, נהפוך הוא, אני יותר ״נחמדה״.
אני כבר כמה חודשים בעניין הזה מנסה להבין מה אני רוצה מעצמי. אבל הייתי חייבת לנטרל כמה שאפשר את הרגש. לשים פרופורציות וקודם לענות לעצמי על השאלה אם אני ממשיכה עם בעלי או לא.
הבנתי שכן, ממשיכה. והרגש פחת כבר לא מאוהבת, אבל אין ספק שעדיין מרגישה.
מבולבלת מאוד מאוד מהמצב. לא רוצה להיות סקס זמין עבורו. גיליתי צד אצלו באופי שהוא לא סימפטי, הוא יכול להתנתק ממש להתנתק. ואפשר לומר עליי אותו דבר, שכן אני לא שלחתי לו הודעות ולא יזמתי כלום כבר למעלה מחודש.
קשה באמת. לא מובן לי
איך שוכחים מישהו
אוי ליבי נשמה מתוקה'..עזבי אותך מהתינוקות האלו..תמצאי מהר מישהו בגילך..לא כדאי לך שוב להיכנס לסרט עם צעיר'.נסי לא להיקשר אליו ריגשית פליז.....עזבי מה זה יתן.לך?
דווקא אני כשאני חבולה ופצועה מהמנייאק שלי לא רוצה עוד קשרים...למה לפצוע את הלב הפצוע שלי?עוד?להיקשר ולחטוף עוד?לא כדאי לך לא יצא מזה כלום..אני מבינה שאת רוצה לברוח מההוא אבל לא זו הדרך..רק ניתוק..אני עכשיו בניתוק..זה קשה לי בטירוף אבל אין ברירה,רק ככה..
דווקא אני כשאני חבולה ופצועה מהמנייאק שלי לא רוצה עוד קשרים...למה לפצוע את הלב הפצוע שלי?עוד?להיקשר ולחטוף עוד?לא כדאי לך לא יצא מזה כלום..אני מבינה שאת רוצה לברוח מההוא אבל לא זו הדרך..רק ניתוק..אני עכשיו בניתוק..זה קשה לי בטירוף אבל אין ברירה,רק ככה..
-
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור, מסכימה עם מה שנאמר מעלה.
את רואה שזה לא עושה לך טוב, אז אל תכנסי לשקרים מלכתחילה, עדיף בכלל ללכת עם מישהו בסטטוס שלך. ככה לשניכם יש מה להפסיד.
זה נשמע לך אולי אחלה ורומנטי שהוא יתאהב בך, אבל זה ככ מסוכן. את חווה על בשרך כמה זה מסוכן.
מספיק שיחכה לך מתחת לבית או יתחיל להתקשר או לשלוח הודעות והכל יתגלה! ותהיי בתסבוכת אמיתית. אלא אם כן ברחשי ליבך זה מה שאת רוצה שיקרה...תישמרי קודם כל על עצמך וכל ילדך.
הוא בן 20, הרגשות שלו לא פרופורציונליים,זה בכלל מתכון לדרמות וטלנובלה טורכית.
ועוד דבר. אין ספק שהוא לא משדר לך ישר:״אני רוצה סקס״, אבל בבקשה אהיה חשדנית כלפי גברים. הם כולם יודעים להגיד, יפה שלי, נסיכה שלי. ועוד מילים מהפנטות וברגע שמקבלים את מה שרצו יכולים לברוח. לא כולם כאלה נכון. אבל שלא תחשבי שמי שכותב ככה הוא לא בהכרח כזה.
המון בהצלחה! את מסוגלת לעשות את זה!
לגבי הדביל שלך! בבקשה תגידי שהחלפת סיסמא בנטפליקס???
לא יודעת איזה אתגר כבר להשתתף בו. הרי ברור שיצאתי ״מהמשחק״.
מנסה לחשוב מה יעבוד לי
ליבי שבור, מסכימה עם מה שנאמר מעלה.
את רואה שזה לא עושה לך טוב, אז אל תכנסי לשקרים מלכתחילה, עדיף בכלל ללכת עם מישהו בסטטוס שלך. ככה לשניכם יש מה להפסיד.
זה נשמע לך אולי אחלה ורומנטי שהוא יתאהב בך, אבל זה ככ מסוכן. את חווה על בשרך כמה זה מסוכן.
מספיק שיחכה לך מתחת לבית או יתחיל להתקשר או לשלוח הודעות והכל יתגלה! ותהיי בתסבוכת אמיתית. אלא אם כן ברחשי ליבך זה מה שאת רוצה שיקרה...תישמרי קודם כל על עצמך וכל ילדך.
הוא בן 20, הרגשות שלו לא פרופורציונליים,זה בכלל מתכון לדרמות וטלנובלה טורכית.
ועוד דבר. אין ספק שהוא לא משדר לך ישר:״אני רוצה סקס״, אבל בבקשה אהיה חשדנית כלפי גברים. הם כולם יודעים להגיד, יפה שלי, נסיכה שלי. ועוד מילים מהפנטות וברגע שמקבלים את מה שרצו יכולים לברוח. לא כולם כאלה נכון. אבל שלא תחשבי שמי שכותב ככה הוא לא בהכרח כזה.
המון בהצלחה! את מסוגלת לעשות את זה!
לגבי הדביל שלך! בבקשה תגידי שהחלפת סיסמא בנטפליקס???
לא יודעת איזה אתגר כבר להשתתף בו. הרי ברור שיצאתי ״מהמשחק״.
מנסה לחשוב מה יעבוד לי
איך שוכחים מישהו
ואו פנטזיונרית מה אומר לך??
אוף
אצלי יום קשה ועצוב קולטת כמה אני לא מעניינת אותו בשיט זה לא יעזור לי..זה שהוא פנה היה רק בדיקת דופק..אני ממשיכה לשתוק עם כל הכאב הנוראי
אוף
אצלי יום קשה ועצוב קולטת כמה אני לא מעניינת אותו בשיט זה לא יעזור לי..זה שהוא פנה היה רק בדיקת דופק..אני ממשיכה לשתוק עם כל הכאב הנוראי
-
איך שוכחים מישהו
היי דתייה, לא יודעת, פשוט תגידי משהו? כל דבר?
תכתבי לי בכנות מה את רוצה מהבחור שלך?
מה את רוצה מבעלך?
אל תתעצבי נשמה יפה! תחשבי על כל הטוב שיש בך. תתחזקי. זה קשה, זה יסורים, אבל זה כמו שריר, באמת. כל לכאב מתרגלים.
לא באמת אפשר לשכוח, זוכרים. אבל פשוט סבב כואב פחות. עד שכנראה זה נגמר מעצמו.
היי דתייה, לא יודעת, פשוט תגידי משהו? כל דבר?
תכתבי לי בכנות מה את רוצה מהבחור שלך?
מה את רוצה מבעלך?
אל תתעצבי נשמה יפה! תחשבי על כל הטוב שיש בך. תתחזקי. זה קשה, זה יסורים, אבל זה כמו שריר, באמת. כל לכאב מתרגלים.
לא באמת אפשר לשכוח, זוכרים. אבל פשוט סבב כואב פחות. עד שכנראה זה נגמר מעצמו.
-
איך שוכחים מישהו
הרגתן אותי בנות עם העצות שלכן אוףףף
לנתק עם הצעיר לנתק עם ההוא איך אני אשרוד
מה יהיה עלי???
איך אמצא מישהו בסטטוס שלי
נמאס לי אני ניזונה מהחיזורים כמהה לזה מחכה לזה מכורה לזה אבל יודעת שיותר גרוע זה לאבד את המשפחה שלי
מה אני יעשה איך אני יעשה אני חלשה כל כך מותשת וחולמנית ללא אומץ בשיט בחיים שלי
לנתק עם הצעיר לנתק עם ההוא איך אני אשרוד
מה יהיה עלי???
איך אמצא מישהו בסטטוס שלי
נמאס לי אני ניזונה מהחיזורים כמהה לזה מחכה לזה מכורה לזה אבל יודעת שיותר גרוע זה לאבד את המשפחה שלי
מה אני יעשה איך אני יעשה אני חלשה כל כך מותשת וחולמנית ללא אומץ בשיט בחיים שלי
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור,
החדש שלך נשמע נסיך כמו שלי . אני לא יודעת מה לייעץ לך האם לספר לו את האמת כמוני.
היה לי מאוד קשה לעשות את הצעד הזה ואני מבינה את החששות שלך.
הצעיר שלי אגב ידע הכל כי מסתבר שהוא פילח לי את הארנק מהתיק אחרי הנשיקה הראשונה שלנו באמצע הרחוב וראה ת"ז... התוודה על זה לפני כיפור
איך הגעתי למצב שאני מאוהבת בשני גברים שונים לחלוטין באופי?
בעלי הוא טיפוס כזה שקט שלא מדבר הרבה מאוד סגור ורציני. גם אני ככה לא מדברת יותר מדי, רק כשיש לי מה לומר. החיים שלו זה אני , בית ועבודה. לא יוצא לא מבלה כלום. לא היה בקניון בחיים שלו, לא מבלה במסעדות. עובד כשהוא חולה ובחיים לא התקשר אלי באמצע העבודה אלא אם זה מקרה חירום.
והצעיר ההפך!!! רק מסיבות, אירועים, שולח לי שירים (שהוא מנגן ושר!) כי יש לו להקה , הכי פרוע , מצחיק בטירוף.
ושניהם טובי לב והכי אדיבים שאני מכירה.
אני לא מאופסת בכלל...
יום כיפור עבר לי - פתרתי תשבצים ומצאתי את עצמי רושמת את השם שלו בכל מקום כמו בת 16 חחח . מחקתי כמובן לא להשאיר עקבות.
מנסה להרשם כרגיל
(יערה)
החדש שלך נשמע נסיך כמו שלי . אני לא יודעת מה לייעץ לך האם לספר לו את האמת כמוני.
היה לי מאוד קשה לעשות את הצעד הזה ואני מבינה את החששות שלך.
הצעיר שלי אגב ידע הכל כי מסתבר שהוא פילח לי את הארנק מהתיק אחרי הנשיקה הראשונה שלנו באמצע הרחוב וראה ת"ז... התוודה על זה לפני כיפור
איך הגעתי למצב שאני מאוהבת בשני גברים שונים לחלוטין באופי?
בעלי הוא טיפוס כזה שקט שלא מדבר הרבה מאוד סגור ורציני. גם אני ככה לא מדברת יותר מדי, רק כשיש לי מה לומר. החיים שלו זה אני , בית ועבודה. לא יוצא לא מבלה כלום. לא היה בקניון בחיים שלו, לא מבלה במסעדות. עובד כשהוא חולה ובחיים לא התקשר אלי באמצע העבודה אלא אם זה מקרה חירום.
והצעיר ההפך!!! רק מסיבות, אירועים, שולח לי שירים (שהוא מנגן ושר!) כי יש לו להקה , הכי פרוע , מצחיק בטירוף.
ושניהם טובי לב והכי אדיבים שאני מכירה.
אני לא מאופסת בכלל...
יום כיפור עבר לי - פתרתי תשבצים ומצאתי את עצמי רושמת את השם שלו בכל מקום כמו בת 16 חחח . מחקתי כמובן לא להשאיר עקבות.
מנסה להרשם כרגיל
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור. בבקשה את צריכה למען עצמך לעשות תזה.
לא בשביל להעליב, אולי תלכי לטיפול?
אני הולכת כבר כמה חודשים ורוצה להגיד לך שיש בזה משהו שעוזר. באמת.
אני ורבות וטובות יכולות להגיד לך מה לעשות.
כמו שאתן יכולות ליעץ לי. אבל בסוף ההחלטה והמעשה היא של כל אחת מאיתנו
לגבי הדביל שלך, בבקשה. תנתקי לו את הסיסמא ותחסמי שלא יתקשר. את לא צריכה יחס כזה.
עד שתספרי לצעיר בן ה 20 את האמת.
ליבי שבור. בבקשה את צריכה למען עצמך לעשות תזה.
לא בשביל להעליב, אולי תלכי לטיפול?
אני הולכת כבר כמה חודשים ורוצה להגיד לך שיש בזה משהו שעוזר. באמת.
אני ורבות וטובות יכולות להגיד לך מה לעשות.
כמו שאתן יכולות ליעץ לי. אבל בסוף ההחלטה והמעשה היא של כל אחת מאיתנו
לגבי הדביל שלך, בבקשה. תנתקי לו את הסיסמא ותחסמי שלא יתקשר. את לא צריכה יחס כזה.
עד שתספרי לצעיר בן ה 20 את האמת.
-
איך שוכחים מישהו
יערה, נראה שדווקא בגלל שהם הפכים נמשכת אליו, לאחר, לשונה.אין ספק שזה מסקרן. ושאת מאוהבת. לא יודעת לענות לך איך את מרגישה לשניהם אהבה. אני לא הצלחתי להרגיש אהבה במקביל, זה בא לי על חשבון.
נשמע שאת דיי ״בסדר״. האם ייסורי המצפון מציקים לך ובגלל זה את רוצה לנתק את הקשר עם הבחור שלך?
יערה, נראה שדווקא בגלל שהם הפכים נמשכת אליו, לאחר, לשונה.אין ספק שזה מסקרן. ושאת מאוהבת. לא יודעת לענות לך איך את מרגישה לשניהם אהבה. אני לא הצלחתי להרגיש אהבה במקביל, זה בא לי על חשבון.
נשמע שאת דיי ״בסדר״. האם ייסורי המצפון מציקים לך ובגלל זה את רוצה לנתק את הקשר עם הבחור שלך?
איך שוכחים מישהו
פנטזיונרית! אני אומר לך את האמת אני מתגעגעת לריגוש איתו..רוצה שירצה אותי רוצה שיחזור אליי זה נתן לי ככ הרבה..הייתי ככ בעננים כשהוא היה איתי. בעלי דיי מחזר אחרי אבל זה לא מספיק לי..אני מקנאה! כן מקנאה במכוערת הזו שהוא חזר אליה שהוא משתף אותה בהכל . אני ידעתי כל יום מה הוא עשה והוא ידע מה הולך אצלי.רוצה צומי חיובי ממנו זה הכל. רוצה שיאמר אני מתגעגע בואי נחזור ..אוף אוף אוףףףף
איך שוכחים מישהו
אפילו מחקתי אותו מאנשי הקשר ועשיתי שלא יוכל לראות מתי אני פה אבל מידי פעם מציצה עליו לראות מתי הוא היה פה כי שלו גלוי לכולם..רוצה שוב את התחושת ההיי הזו...אני פשוט מתגעגעת למה שהיה ביננו!! לפחות למה שדימיינתי שהיה..קשה לי היום ככל שהוא פחות פונה אני שוב מבינה שאני כלום עבורו..אמרתי לו שבוע שעבר שאם יש לו מאהבת לא ניפגש.הוא יודע שיש עוד חודשיים עד שאגיע להיפגש אז לא טורח בכלל כלום. אוף אני יודעת שכל יום שעובר בלי לדבר איתו ירפא ועכשיו חגים ושבתות ומאידך הימים האלו הכי הכי קשים עבורי מלא עצב
איך שוכחים מישהו
האתר הזה מציל אותי .מתלוננת וחופרת אבל לפחות יש איפה!! ממש מציל !
איך שוכחים מישהו
לפנטזיונרית
בהחלט מציקים ומדירים שלווה
זה מכרסם בתוך הנפש.
מה שאני מנסה להבין עם עצמי זה מה יש בצעיר שגרם לי ככה לגלות אותו ולראות אותו? מעולם לא הסתכלתי לכיוון של גברים אחרים והוא הפך את העולם שלי
הוא לא עשה משהו מיוחד הוא פשוט היה עוד בחור שמתאמן באותו מכון כושר והרי יש שם המון בחורים אז איך איך נפלתי ככה לרגליו?
ואם הוא נסיך בעלי מלך באמת. מכבד , מעריך מוקיר אוהב אותי ואני הולכת ובוגדת בו...
זה הורס אותי ואני נלחמת בעצמי לא ליצור קשר ורק המחשבה שאני לא אראה את הצעיר הורגת אותי.
כל פעם שאני רואה אותו רועדות לי הרגליים והלב שלי טס
וכל פעם אני אומרת לעצמי בלב שאני רוצה ילד כמוהו. ממנו. ואני משתגעת כבר מכל הרגשות האלה
בהחלט מציקים ומדירים שלווה
זה מכרסם בתוך הנפש.
מה שאני מנסה להבין עם עצמי זה מה יש בצעיר שגרם לי ככה לגלות אותו ולראות אותו? מעולם לא הסתכלתי לכיוון של גברים אחרים והוא הפך את העולם שלי
הוא לא עשה משהו מיוחד הוא פשוט היה עוד בחור שמתאמן באותו מכון כושר והרי יש שם המון בחורים אז איך איך נפלתי ככה לרגליו?
ואם הוא נסיך בעלי מלך באמת. מכבד , מעריך מוקיר אוהב אותי ואני הולכת ובוגדת בו...
זה הורס אותי ואני נלחמת בעצמי לא ליצור קשר ורק המחשבה שאני לא אראה את הצעיר הורגת אותי.
כל פעם שאני רואה אותו רועדות לי הרגליים והלב שלי טס
וכל פעם אני אומרת לעצמי בלב שאני רוצה ילד כמוהו. ממנו. ואני משתגעת כבר מכל הרגשות האלה
-
איך שוכחים מישהו
דתייה, יקרה שלי.
תסלחי לי שלא בקיאה בפרטים.
למה ניתקתם את הקשר?
כמה זמן הייתם בקשר?
הוא נשוי ויש לו מאהבת קודמת ואת יודעת על קיומה?
מה זא תפגשו עוד חודשיים? למה רק עוד חודשיים?
ככ ככ ככככככככ ברור לי מה שאת רוצה!
הם כאילו נתנו לנו להרגיש מרכז העולם ואז בבת אחת הכל נעלם.
מילים יפות, יחס, מבט בעיניים שמראה שיש רגש, חיוך ביישני ואז, כלום. קשה
תאמיני לי עברתי גיהנום. היינו סהכ חודש וחצי ״רישמית״, עכשיו אנחנו 7 חודשים ״ לא בקשר״,חרטא. שבועיים זה הכי הרבה שלא התראינו או דברנו ( מזכירה, עובדים באותו מקום), זה כיף כשאת בזה. אבל כשאת רוצה להתנתק זה הסיוט הכי גדול שקיים.
היינו מתכתבים ביום ובלילה, ויפה שלי ונסיכה שלי וכו. לא חזרנו לזה. לא נראה לי שגם נחזור. זה מה שהיה בהתחלה. מאז הקשר ״התבגר״, הצלחנו להיכוות, כל אחד מסיבותיו ונוצרו משקעים...
להגיד לך שזה שלא סמס בער לא איכזב אותי?
איכזב. אבל בתקופה ההיא,הייתי מאבדת את התיאבון הולכת לעשן איזה סיגריה ומסתכלת בוואטאפ כל שנייה. החלטתי שאני לא נשאבת לשם.
מ ששלחתי לו הודעה אחרונה, אזור 19:30, לא נכנסתי לוואטאפ שלו. ויודעת שעד שלישי ככל הנראה לא נדבר. עניין שלי אם לקבל את זה או לא. זו העסקה האמיתית. ולא הפנטזיות שמתקיימות אצלי בראש. חייבת לחזק את עצמי. אני רוצה להרגיש בסדר. לא שניצלו אותי. לא שהייתי קורבן. אלא שפעלתי כי רציתי.כי לקחתי מזה מה שהייתי צריכה שביל עצמי, גם אם זו בדרך מעוותת.
דתייה, יקרה שלי.
תסלחי לי שלא בקיאה בפרטים.
למה ניתקתם את הקשר?
כמה זמן הייתם בקשר?
הוא נשוי ויש לו מאהבת קודמת ואת יודעת על קיומה?
מה זא תפגשו עוד חודשיים? למה רק עוד חודשיים?
ככ ככ ככככככככ ברור לי מה שאת רוצה!
הם כאילו נתנו לנו להרגיש מרכז העולם ואז בבת אחת הכל נעלם.
מילים יפות, יחס, מבט בעיניים שמראה שיש רגש, חיוך ביישני ואז, כלום. קשה
תאמיני לי עברתי גיהנום. היינו סהכ חודש וחצי ״רישמית״, עכשיו אנחנו 7 חודשים ״ לא בקשר״,חרטא. שבועיים זה הכי הרבה שלא התראינו או דברנו ( מזכירה, עובדים באותו מקום), זה כיף כשאת בזה. אבל כשאת רוצה להתנתק זה הסיוט הכי גדול שקיים.
היינו מתכתבים ביום ובלילה, ויפה שלי ונסיכה שלי וכו. לא חזרנו לזה. לא נראה לי שגם נחזור. זה מה שהיה בהתחלה. מאז הקשר ״התבגר״, הצלחנו להיכוות, כל אחד מסיבותיו ונוצרו משקעים...
להגיד לך שזה שלא סמס בער לא איכזב אותי?
איכזב. אבל בתקופה ההיא,הייתי מאבדת את התיאבון הולכת לעשן איזה סיגריה ומסתכלת בוואטאפ כל שנייה. החלטתי שאני לא נשאבת לשם.
מ ששלחתי לו הודעה אחרונה, אזור 19:30, לא נכנסתי לוואטאפ שלו. ויודעת שעד שלישי ככל הנראה לא נדבר. עניין שלי אם לקבל את זה או לא. זו העסקה האמיתית. ולא הפנטזיות שמתקיימות אצלי בראש. חייבת לחזק את עצמי. אני רוצה להרגיש בסדר. לא שניצלו אותי. לא שהייתי קורבן. אלא שפעלתי כי רציתי.כי לקחתי מזה מה שהייתי צריכה שביל עצמי, גם אם זו בדרך מעוותת.
-
איך שוכחים מישהו
יערה, הוא לא היה צריך לעשות כלום... זה פשוט משהו שקרה אצלך. את נמשכת לבעלך? יש בניכם סקס טוב?
את יכולה להבין עם עצמך למה את עושה את זה?
אני לא שופטת!! אני איתך באותה סירה.
לגבי יסורי המצפון, זה נורא, זה קשה. היו לא התקפי חרדה (שכללו הקאות) מכל הסיפור הזה.
המח שלי כאב פיזית. ראיתי סרטונים, קראתי מאמרים. הכל כדי לשכוח ממנו. לצאת מהאובססיה. וואו זה היה נורא. היום במקום קצת יותר רגוע. בדגש על הקצת. בטוחה שאני עדיין תחת השפעת ההי והדאון יבוא במלוא הדרו מחר לכל המאוחר בראשון.
את יודעת ,בשכל, מה עלייך לעשות. לא ללכת למכון כושר. לנתק כל קשר ומגע ובלה בלה.
עד שהרגש לא ירגע זו תהיה מלחמה
כח רצון והפעלת השכל יעזרו.
לא פשוט. אני עדיין לא הצלחתי
יערה, הוא לא היה צריך לעשות כלום... זה פשוט משהו שקרה אצלך. את נמשכת לבעלך? יש בניכם סקס טוב?
את יכולה להבין עם עצמך למה את עושה את זה?
אני לא שופטת!! אני איתך באותה סירה.
לגבי יסורי המצפון, זה נורא, זה קשה. היו לא התקפי חרדה (שכללו הקאות) מכל הסיפור הזה.
המח שלי כאב פיזית. ראיתי סרטונים, קראתי מאמרים. הכל כדי לשכוח ממנו. לצאת מהאובססיה. וואו זה היה נורא. היום במקום קצת יותר רגוע. בדגש על הקצת. בטוחה שאני עדיין תחת השפעת ההי והדאון יבוא במלוא הדרו מחר לכל המאוחר בראשון.
את יודעת ,בשכל, מה עלייך לעשות. לא ללכת למכון כושר. לנתק כל קשר ומגע ובלה בלה.
עד שהרגש לא ירגע זו תהיה מלחמה
כח רצון והפעלת השכל יעזרו.
לא פשוט. אני עדיין לא הצלחתי
איך שוכחים מישהו
אספר לך קצת פרטים..הכרתי אותו בצ'אט הוא התאהב בי בדקה הראשונה אנחנו גרים מאודדד רחוק אחד מהשני..לא יכולה לפרט אבל רחוק מאוד. הקשר בהתחלה היה צמוד בטירוף ..הוא לא וויתר לי. לא רציתי אותו והוא התעקש ונלחם עליי והצליח ..היינו 7 חודשים יחד. עליות וירידות מריבות .אחרי 5 חודשים נפגשנו היה מרגש מצמרר...הייתי בעולם אחר. נפגשנו 3 פעמים כל נשיקה שלו הפכה לי את הבטן התאהבתי בו יותר. אבל בחודשיים האחרונים הרגשתי שהוא לא איתי ..שפעם ביום הוא שולח הודעה לצאת ידי חובה כי ביקשתי שניהיה בקשר יום יומי..זה חנק אותו היה לו קשה. הוא היה לפעמים מדבר אליי בצורה פוגעת ואז מתנצל. ערב אחד הוא חזר מארוע ושוב הרגשתי שאני חייבת לומר לו שהוא מתרחק ממני ואז הוא חטף ג'ננה אמר שנמאס לו ועליתי לו עד מעל הראש..בכיתי את נשמתי ועולמי חרב עליי.רציתי קשר ארוך לא של.7 חודשים וזהו..הוא חסם אותי ושלחתי לו sms שיפתח תחסימה וכעס ..רק אחרי שבועיים התקשר ל"סיים את הקשר בצורה יפה"..הייתי שבורה לגמרי לחתיכות..לא ביקשתי שיחזור כי ידעתי שאין סיכוי. אחרי חודש שהחלטתי שלא יוצרת קשר אמרתי אולי הוא יצור..דממה ..הוא פתח את החסימה אבל לא יצר. פניתי אליו והוא דיי שמח לשוחח איתי..וככה בעצם חזרנו להתכתב פעם בשבוע שבועיים שזה בעצם בא מיוזמתי..פעם בשיחה אחת ביקשתי לראות אותו פתחנו וידיאו וראיתי אוי כמה אני מתגעגעת אליו ..לפני כן היינו המון משוחחים בוידיאו..ואז אחרי השיחה כתבתי אני נתגעגעת אליך והוא אמר גם אני..לפני חודש בערך היתה שיחה ביננו הוא אמר אני עדיין אוהב אותך..אסל אז הרגשתי וראיתי שהוא שורץ בוואצאפ הבנתי שיש לו את המאהבת הישנה...שהוא כן! היה איתה בקשר תוך כדי הקשר שלנו ..הוא אמר היא ידידה טובה ואני חייב לתמוך בה...והוא נסע כמה פעמים להיפגש איתה ואני יודעת מצוין מה היה שם..לא זה העניין ואז ביום ראשון כשהוא התקשר והחבר שלו שהוא הכיר לי אותו מזמן אמר לי את יודעת של&^$ יש חברה?אמרתי כן.. והוא שיקר לי כהתכתבנו בחמישי שאין לו אף אחת..ממש זהו עכשיו לגבי המפגש הקרוב. יש לי תוכנית להגיע לאזור בעוד חודשיים.. כשהוא שמע הוא שאל מתי את מגיעה?כמה פעמים..וכשהתחמקתי הוא התעלם מההודעה..כי לא רציתי לומר לו תאריך ..כי אז לפני התאריך הוא ייצור קשר ויאמר היי בואי ניפגש ואני לא מוכנה לזה בשום אופן! אם הרגש שלי אליו יעלם עד אז ולא יהיה קשר באמת אין סיכוי שאפגש איתו...מקווה שהבנת משהו
איך שוכחים מישהו
ונכון יש מצב שמשהו בי לא רוצה לצאת מהמצב?יש איזו תקווה וציפיה פיצית?והנה כשהוא שלח התלהבתי שכניראה לפעמים הוא כן חושב עלי?
האמת?ממש בא לי להיפגש איתו ולהטיח בו הכל בפנים! לבכות ולזעוק את הכאב שלי בארבע עיניים ..להסתכל עליו ולשאול אותו למה,??למה???מה עשיתי לך?:( מה?את כל נשמתי נתתי לך תמיד מה שביקש קיבל המון וירטואלי ..יש לי ציפיה שיחזור..יש לי רצון שיבוא ויגיד מאמי בואי נחזור.. את חיים שלי כמו שתמיד אמר ושלח מלא נשיקות ..אולי לכן אני לא משחררת ...אוף ככ קשה לי ..
האמת?ממש בא לי להיפגש איתו ולהטיח בו הכל בפנים! לבכות ולזעוק את הכאב שלי בארבע עיניים ..להסתכל עליו ולשאול אותו למה,??למה???מה עשיתי לך?:( מה?את כל נשמתי נתתי לך תמיד מה שביקש קיבל המון וירטואלי ..יש לי ציפיה שיחזור..יש לי רצון שיבוא ויגיד מאמי בואי נחזור.. את חיים שלי כמו שתמיד אמר ושלח מלא נשיקות ..אולי לכן אני לא משחררת ...אוף ככ קשה לי ..
-
איך שוכחים מישהו
קראתי כמה פעמים כדי להבין
מה זה הצ’אט הזה, לטובת מה צוטאטת שם?
וואו באמת התנהגות פוגענית
מצטערת ממש לשמוע. למה אבל? כי באת ״בדרישות״. אז לא היו בינכם יחסי מין?
רק נשיקה? האם אשלה אותך?
תהיי חזקה,נשמע שאת בכיוון הנכון!
תמשיכי באתגר, זה עוזר. אני אמשיך איתך. לא אזום הודעה! רק כדי להיגמל מהשטות הזו
ולהוכיח לעצמנו שאנחנו מסוגלות!
תעריכי את עצמך, תחייכי, עכשיו ממש ממש עכשיו חיוך ענקי ענקי. אני מחייכת גם. ותנשמי עמוק. נעבור את זה! תראי בנובמבר נכתוב כאן כבר אחרת!!!!
הלצה: בנובמבר: אני שבורה על המקלדת, ממררת בבכי מאוהבת שחבל על הזמן חחחחחח
לא! נתפוס את עצמנו חזק. הלב שלנו יקר
קראתי כמה פעמים כדי להבין

מה זה הצ’אט הזה, לטובת מה צוטאטת שם?
וואו באמת התנהגות פוגענית

מצטערת ממש לשמוע. למה אבל? כי באת ״בדרישות״. אז לא היו בינכם יחסי מין?
רק נשיקה? האם אשלה אותך?
תהיי חזקה,נשמע שאת בכיוון הנכון!
תמשיכי באתגר, זה עוזר. אני אמשיך איתך. לא אזום הודעה! רק כדי להיגמל מהשטות הזו
ולהוכיח לעצמנו שאנחנו מסוגלות!
תעריכי את עצמך, תחייכי, עכשיו ממש ממש עכשיו חיוך ענקי ענקי. אני מחייכת גם. ותנשמי עמוק. נעבור את זה! תראי בנובמבר נכתוב כאן כבר אחרת!!!!
הלצה: בנובמבר: אני שבורה על המקלדת, ממררת בבכי מאוהבת שחבל על הזמן חחחחחח
לא! נתפוס את עצמנו חזק. הלב שלנו יקר
-
איך שוכחים מישהו
זה הכי הכי כואב, להזכר ביחס החם שלהם, ״האוהב״, אני הבנתי שהכל הבל הבלים.
למה אבל ככה חתך? ועוד אחרי 5 חודשים שנשמע שהיה לכם בסדר?
ברור שיש תקווה, כל עוד את מקיימת בראש את הפנטזיה ואת בשיחזורים
מה רצית מהקשר איתו? חשבת לפרק ולפתוח איתן פרק ב?
רצית שיתאהב בך?
מה רצית מזה? מה לא קיבלת?
את יודעת שברגע שתפגשו הכל יצוף חזרה. להטיח לו בפנים? תבטיחי לעצמך בסוף.
תכתבי לו, כל מה שאת חושבת ותשלחי
אל תשאירי על הלב! אני עשיתי את זה בפעם האחרונה. קחי בחשבון שזה יחזיר אתכם לתמונה.
זה הכי הכי כואב, להזכר ביחס החם שלהם, ״האוהב״, אני הבנתי שהכל הבל הבלים.
למה אבל ככה חתך? ועוד אחרי 5 חודשים שנשמע שהיה לכם בסדר?
ברור שיש תקווה, כל עוד את מקיימת בראש את הפנטזיה ואת בשיחזורים
מה רצית מהקשר איתו? חשבת לפרק ולפתוח איתן פרק ב?
רצית שיתאהב בך?
מה רצית מזה? מה לא קיבלת?
את יודעת שברגע שתפגשו הכל יצוף חזרה. להטיח לו בפנים? תבטיחי לעצמך בסוף.
תכתבי לו, כל מה שאת חושבת ותשלחי
אל תשאירי על הלב! אני עשיתי את זה בפעם האחרונה. קחי בחשבון שזה יחזיר אתכם לתמונה.
איך שוכחים מישהו
הצאט הזה זה צאט של כל מיני אנשיםשמתכתבים ששם בעצם הכרתי אותו..זה היה בתקופה קשה מאוד בבית ..כעסתי על הבעל רציתי את תשומת ליבו תקופה קשה שעברתי בכמה בחינות ובחיינו לראשונה היה פיצוץ רציני שרק רציתי לברוח לבכות למישהו ושם..שם זה התחיל..היה מעבר לנשיקות גם מגע מיני אבל לא יחסי מין מלאים כי אנחנו נזהרים מיזה.בגלל שאני נשואה .ההיא גרושה קרובה אליו פיזית יותר נוח לו . הבטחתי לו ממזמן כשניפגש אפנק אותו ניראה לי חלום בלהות..נובמבר קרוב לזמן שאני מגיעה לכי תדעי מה יהיה עד אז..גררררר איזה חיוך אני כולי דמעות היום..הקנאה גם אוכלת אותי..איך זה שהוא רודף אחרי מכוערת ועוד כמה דברים חיצוניים שלא בא לי לפרט ואני הכוסית שלו. לא שווה כלום?אוף איתי בטח כבר נמאס לכם מהחפירות שלי
-
איך שוכחים מישהו
ממש לא נמאס!
אני גם שמחה שיש את הדף הזה. הרגשתי ככ לבד עם כל התחושות שלי. כמעט השתגעתי כבר.
אני רק מדמיינת שלאחר שלי יש מישהי ובא לי למות. זה קשה, אין ספק.
אבל למה ככה חתך אחרי 7 חודשים? לא הסביר? פשוט נתק? לא דרשת הסבר?
אפשר לקבל פרטים שך הצ’אט
, אולי נצוטאט שם, אולי ליבי שבור תמצא קהל יעד מתאים יותר.
בבקשה תחייכי, גם אם זה מאולץ.
את יודעת, בכיתי את נישמתי לכרית, ברכב, הייתי נוסעת לים וגם שם בוכה כמו ילדה קטנה. בכי כזה עמוק, שורשי. רזיתי מלא ואיבדתי כל חשק וטעם לחיים. רוצה לעודד אותך. הכאב נרגע, לומדים לחיות עם החוסר/העלבון/האכזבה.
תנסי לעבוד עם הבעל על מה שאפשר. להגיד לך במצב זה לשכוח מהאחר ולפנק את בעלך?
לא. אני בטוחה שהוא האדם האחרון שבא לך כרגע לראות. היו ימים שרציתי להעלם, אם לא הבת שלי ששימשה לי כעוגן, כקרן שמש לא הייתי מצליחה להתרומם. אז יודעת לאיזה תהומות אפשר להגיע.
בבקשהתחייכי, גם חיוך מזיוף, עבורי? פליז?
ממש לא נמאס!
אני גם שמחה שיש את הדף הזה. הרגשתי ככ לבד עם כל התחושות שלי. כמעט השתגעתי כבר.
אני רק מדמיינת שלאחר שלי יש מישהי ובא לי למות. זה קשה, אין ספק.
אבל למה ככה חתך אחרי 7 חודשים? לא הסביר? פשוט נתק? לא דרשת הסבר?
אפשר לקבל פרטים שך הצ’אט

בבקשה תחייכי, גם אם זה מאולץ.
את יודעת, בכיתי את נישמתי לכרית, ברכב, הייתי נוסעת לים וגם שם בוכה כמו ילדה קטנה. בכי כזה עמוק, שורשי. רזיתי מלא ואיבדתי כל חשק וטעם לחיים. רוצה לעודד אותך. הכאב נרגע, לומדים לחיות עם החוסר/העלבון/האכזבה.
תנסי לעבוד עם הבעל על מה שאפשר. להגיד לך במצב זה לשכוח מהאחר ולפנק את בעלך?
לא. אני בטוחה שהוא האדם האחרון שבא לך כרגע לראות. היו ימים שרציתי להעלם, אם לא הבת שלי ששימשה לי כעוגן, כקרן שמש לא הייתי מצליחה להתרומם. אז יודעת לאיזה תהומות אפשר להגיע.
בבקשהתחייכי, גם חיוך מזיוף, עבורי? פליז?
איך שוכחים מישהו
כתבתי לו אלף פעם הוא יגיד מה את רוצה ממני?אנחנו כבר נפרדנו וזהו. מה שהיה היה.. ככה הוא יענה..אני שוב בקטע המיני רחוקה לו פיזית וזה חשוב לו והמרחק מפריע לו.
ולשאלותייך לא' לא הייתי מפרקת את הנישואים..רציתי ריגוש חבר טוב שישמע אותי כשיש שיגרה ..רציתי שיותר התעניין בי ושיהיה יותר אכפתי ולכן היה ניראה לו מציק הוא לא רגשן בכלל.הוא טען שהוא מאוהב בי מת עליי ואני האחת שלו ואין לו אחרות....כל הזמן כל הזמן ..רק רציתי את האהבה ממנו שיראה לי אכפתיות שיותר התעניין והוא עם הזמן התרחק כי הוא לא סגנון כזה בכלל..הוא תני לו איזה צחוקים וכיף ומיניות וזהו..ולעומת זאת אני יודעת שעם המאהבת הנוכחית הוא משתף אותה בהכל! ואותי שיתף בהתחלה ואחכ פחות. ואני שואלת למה הוא לא יכל איתי כל כך?הוא טען שהמרחק קשה לו לשיחות נפש וכשנפגשים יותר קל לו. כל פעם היה תירוץ אחר,כבר לא יודעת. לדעתי המרחק היווה בעצם את הבעיה ביננו והוא לא יכל להודות בזה
ולשאלותייך לא' לא הייתי מפרקת את הנישואים..רציתי ריגוש חבר טוב שישמע אותי כשיש שיגרה ..רציתי שיותר התעניין בי ושיהיה יותר אכפתי ולכן היה ניראה לו מציק הוא לא רגשן בכלל.הוא טען שהוא מאוהב בי מת עליי ואני האחת שלו ואין לו אחרות....כל הזמן כל הזמן ..רק רציתי את האהבה ממנו שיראה לי אכפתיות שיותר התעניין והוא עם הזמן התרחק כי הוא לא סגנון כזה בכלל..הוא תני לו איזה צחוקים וכיף ומיניות וזהו..ולעומת זאת אני יודעת שעם המאהבת הנוכחית הוא משתף אותה בהכל! ואותי שיתף בהתחלה ואחכ פחות. ואני שואלת למה הוא לא יכל איתי כל כך?הוא טען שהמרחק קשה לו לשיחות נפש וכשנפגשים יותר קל לו. כל פעם היה תירוץ אחר,כבר לא יודעת. לדעתי המרחק היווה בעצם את הבעיה ביננו והוא לא יכל להודות בזה
איך שוכחים מישהו
הסביר שהייתי מידי מחוייבת אליו והוא לא רצה מחויבות
-
איך שוכחים מישהו
וואו, אמר לך שמאוהב בך? בוודאי שקשה לך
מרחק זה אלמנט בעייתי, אבל כשמאוהבים מתמודדים עם הכל, גם מרחק.
משהו אחד יכולה לומר לך, כשאת מתחילה ״ לחפור״, הם נעלמים. הזכרת לי שפעם האחר שלי זרק לי ״את צריכה הרבה תחזוקה״, כמעט נתתי לו כאפה. הם אוהבים אותנו יפות, צעירות,קלילות ומצחיקות. אוי ואבוי אם תתחילי לדבר על משמעות החיים, כנראה שזה יש להם בבית ולא בא להם.
קשה כשבן אדם מרעיף עלייך חום ואהבה ואז פתאום מתרחק. ממש ממש מצטערת לשמוע באמת.
אז אפשר חיוכון קטנטון? אחוות ״מפגרות״ שהתאהבו במישהו סתום?
וואו, אמר לך שמאוהב בך? בוודאי שקשה לך

מרחק זה אלמנט בעייתי, אבל כשמאוהבים מתמודדים עם הכל, גם מרחק.
משהו אחד יכולה לומר לך, כשאת מתחילה ״ לחפור״, הם נעלמים. הזכרת לי שפעם האחר שלי זרק לי ״את צריכה הרבה תחזוקה״, כמעט נתתי לו כאפה. הם אוהבים אותנו יפות, צעירות,קלילות ומצחיקות. אוי ואבוי אם תתחילי לדבר על משמעות החיים, כנראה שזה יש להם בבית ולא בא להם.
קשה כשבן אדם מרעיף עלייך חום ואהבה ואז פתאום מתרחק. ממש ממש מצטערת לשמוע באמת.
אז אפשר חיוכון קטנטון? אחוות ״מפגרות״ שהתאהבו במישהו סתום?
איך שוכחים מישהו
למה אני 4 חודשים אחרי עוד תקועה עליו??למה???כבר נפרדנו ממזמן ..נכון שאנחנו משוחחים פעם ב..כבר לא יוזמת הרגשתי סמרטוט עד כה מתחננת אליו לקשר והוא הרגיש שהוא מלך ..אמר לעולם לא תברחי ממני...לכן הפסקתי לשלוח..הוא כבר ממזמן לא שלי ולא חושב עלי אז למה אני לא מצליחה להשתחרר למה???
איך שוכחים מישהו
אחייך חיוכון...בשבילך..כן בדיוק מה שאת אומרת..חפירות?לא אצלי בואי נעשה צחוקים וזהו..אבל עם המאהבת שהיא גם היתה איתו לפניי הוא יכול לחפור שעות וזה הוא גם סיפר לי אחרי שהכיר אותי..הכאבבבבב
-
איך שוכחים מישהו
כי זה לוקח זמן ושינוי מחשבתי ועבודה עצמית
והבנה של המקומות הכי פנימיים שלך עם עצמך.
להבין מה הטריגר לאירוע הזה. ואיך את מאזנת.
תחשבי בבקשה, למה את ״מפחדת״ לשחרר אותו, מה העיסוק בו גורם לך?
תחשבי האם את עוד מאוהבת בו?
תעמדי באתגר, גברים עובדים בצורה פשוטה מאוד. הם חייבים להרגיש אתגר. יש בהם את יצר הכיבוש. כשאת שלהם את כבר לא מעניינת. זה לא את ספציפית, זה כל אחת. הם חייבים להרגיש ״גברים״, והם חיים בעולם הפנטזיה, הם גם הגיעו לעולם הזה בגלל סיבות מסויימות....
יופי שאת לא נותנת לו לשלוט בך! ויופי שאת מחזיקה מעמד! זה אומר הרבה!
כי זה לוקח זמן ושינוי מחשבתי ועבודה עצמית
והבנה של המקומות הכי פנימיים שלך עם עצמך.
להבין מה הטריגר לאירוע הזה. ואיך את מאזנת.
תחשבי בבקשה, למה את ״מפחדת״ לשחרר אותו, מה העיסוק בו גורם לך?
תחשבי האם את עוד מאוהבת בו?
תעמדי באתגר, גברים עובדים בצורה פשוטה מאוד. הם חייבים להרגיש אתגר. יש בהם את יצר הכיבוש. כשאת שלהם את כבר לא מעניינת. זה לא את ספציפית, זה כל אחת. הם חייבים להרגיש ״גברים״, והם חיים בעולם הפנטזיה, הם גם הגיעו לעולם הזה בגלל סיבות מסויימות....
יופי שאת לא נותנת לו לשלוט בך! ויופי שאת מחזיקה מעמד! זה אומר הרבה!
איך שוכחים מישהו
וודאי שאני מאוהבת בו,עדיין והוא חש את זה..אני יודעת שהם אוהבים אתגר ואוהבים לצוד..לא מבינה,מה,מאתגר במאהבת החדשה,ישנה שהוא,ככ צמוד אליה עכשיו?הוא,טיפוס שנמאס לו אחרי זמן מסוים ..הייתי אתגר הייתי שלו הוא מרגיש שאני,עדיין שלו ולכן לא טורח ובדיוק לכןהאני מפסיקה לשלוח הודעות אבל זה לא משנה לו את המחשבה שאני לא אתגר בגלל המשפטים שלו..רוצה להיות שוב האתגר שוב שיצוד אותי שלא ירח אותי כמובן מאליו שירצה אותי שוב. זהו!
-
איך שוכחים מישהו
תודה על החיוכון, גרמת לי לחייך.
בסדר, גם שלי אמר לי שעם אחרות היה משתף ואיתי לא, כי לא האמין לי/סמך עליי. שיאכלו את הכובע! יותר טוב! מה הוא מספק לך שקשה לך להתנתק? תגיעי לנקודה הזו. זה חשוב. תביני אותה על כל היבטיה
ואל תאמיני לכל מה שאומרים לך. ייתכן שרצה להכאיב לך/ לגרום לך לקנא/ להרגיש ״גבר״.׳סהכ אנחנו לא באמת מכירים אותם.... תנסי להחזיק מחשבה שמרוממת אותך.
4 חודשים זה לא הרבה, הייתם יחד 7 חודשים. יש סברה שקראתי שאומרת שלוקח זמן כאורך הקשר שהיה.... אצלי זה לקח מעט יותר חחחחחחח
השם שיעזור לנו.
אני בכלל קוראת מה כתבתי אתמול. עלאק: סקס מלא בטוח לא יהיה. בסדררררר!!!!
יותר מלא מזה אין.
מזל שיש לי טיפול בקרוב, זה עוזר להבין , לעשות קצת שינוי תפיסתי
תודה על החיוכון, גרמת לי לחייך.
בסדר, גם שלי אמר לי שעם אחרות היה משתף ואיתי לא, כי לא האמין לי/סמך עליי. שיאכלו את הכובע! יותר טוב! מה הוא מספק לך שקשה לך להתנתק? תגיעי לנקודה הזו. זה חשוב. תביני אותה על כל היבטיה
ואל תאמיני לכל מה שאומרים לך. ייתכן שרצה להכאיב לך/ לגרום לך לקנא/ להרגיש ״גבר״.׳סהכ אנחנו לא באמת מכירים אותם.... תנסי להחזיק מחשבה שמרוממת אותך.
4 חודשים זה לא הרבה, הייתם יחד 7 חודשים. יש סברה שקראתי שאומרת שלוקח זמן כאורך הקשר שהיה.... אצלי זה לקח מעט יותר חחחחחחח
השם שיעזור לנו.
אני בכלל קוראת מה כתבתי אתמול. עלאק: סקס מלא בטוח לא יהיה. בסדררררר!!!!
יותר מלא מזה אין.
מזל שיש לי טיפול בקרוב, זה עוזר להבין , לעשות קצת שינוי תפיסתי
-
איך שוכחים מישהו
יופי, כנות! בא לך להיות אנטילופה! אין מצב שלא צחקת עכשיו מה אנטילופה!
אז תפסיקי ליצור קשר, תעני לו אחרי הרבה זמן
תשובות קצרות. לקוניות. אוקיי. בסדר. כאלה. זה מה שאני עשיתי.
אבל מגיד ויצא לצוד אותך שוב. איזה צורך הוא עונה לך?
אני גם חושבת שלאחר שלי היית או יש מישהי. זה קשה. אבל עדיף לא לחשוב על זה.
יש להם נשים. ועליהן אנחנו לא חושבות........
אבוי לנו להתחתן עם ״כזה״. הוא לא מועד חד פעמי... הוא שם כדי להישאר.
תאתגרי את עצמך. הוא חושב שאת בכיס שלו ומרשה לעצמו. חוצפנים! זה מזכיר לי את שלי בתקופה מסוימת.
אני התוודתי בפניו שהייתי מאוהבת בו. יש את זה ביותר אומץ? וקיבלתי , יכלתי להתאהב בך.
שלך אמר שמאוהב. אולי תתנחמי בזה?
ותעזבי את הקיום שלן כרגע בשקט. את רוצה שהוא ירצה. ככל שאת רוצה ככה הוא מתרחק , לצערי זה החוקים
יופי, כנות! בא לך להיות אנטילופה! אין מצב שלא צחקת עכשיו מה אנטילופה!
אז תפסיקי ליצור קשר, תעני לו אחרי הרבה זמן
תשובות קצרות. לקוניות. אוקיי. בסדר. כאלה. זה מה שאני עשיתי.
אבל מגיד ויצא לצוד אותך שוב. איזה צורך הוא עונה לך?
אני גם חושבת שלאחר שלי היית או יש מישהי. זה קשה. אבל עדיף לא לחשוב על זה.
יש להם נשים. ועליהן אנחנו לא חושבות........
אבוי לנו להתחתן עם ״כזה״. הוא לא מועד חד פעמי... הוא שם כדי להישאר.
תאתגרי את עצמך. הוא חושב שאת בכיס שלו ומרשה לעצמו. חוצפנים! זה מזכיר לי את שלי בתקופה מסוימת.
אני התוודתי בפניו שהייתי מאוהבת בו. יש את זה ביותר אומץ? וקיבלתי , יכלתי להתאהב בך.
שלך אמר שמאוהב. אולי תתנחמי בזה?
ותעזבי את הקיום שלן כרגע בשקט. את רוצה שהוא ירצה. ככל שאת רוצה ככה הוא מתרחק , לצערי זה החוקים
איך שוכחים מישהו
נכון אפילו כשהוא לא איתי הוא מרגיש את זה.. עובדה! הוא נפנף בזה..תארי לך שהוא אומר משפט שגם אם יעיף אותי מ200 קומות לא אברח?הוא בטוח בעצמו ..מה יתן לי שהוא יתחנן?אולי ארגיש קצת את הבטחון העצמי שלי חזרה?אולי ארגיש סוף סוף רצויה?אצלו?הזויה אני
-
איך שוכחים מישהו
וואלה? מכעיס אותי הבחור שלך. חצוף.
תנסי לעלות את הביטחון העצמי שלך בלי קשר אליו. בן אדם שמקטין אחר כדי להרגיש טוב עם עצמו, זה הוא שחסר ביטחון.
מי שמדבר בכנות ומגיע רגש ודיעה ומבקש קרבה הוא בעל ביטחון עצמי.
הוא נלחץ, כנראה חשב שאת רוצה ממנו יותר. והופ התאדה. למה אז יצר איתך קשר?
תשמעי, אמרת שרצית מישהו לשוחח איתו וכן, עושה רושם שהוא לא מתאים למשימה. אולי תחפשי מישהו אחר? בצ’אט הזה?
וואלה? מכעיס אותי הבחור שלך. חצוף.
תנסי לעלות את הביטחון העצמי שלך בלי קשר אליו. בן אדם שמקטין אחר כדי להרגיש טוב עם עצמו, זה הוא שחסר ביטחון.
מי שמדבר בכנות ומגיע רגש ודיעה ומבקש קרבה הוא בעל ביטחון עצמי.
הוא נלחץ, כנראה חשב שאת רוצה ממנו יותר. והופ התאדה. למה אז יצר איתך קשר?
תשמעי, אמרת שרצית מישהו לשוחח איתו וכן, עושה רושם שהוא לא מתאים למשימה. אולי תחפשי מישהו אחר? בצ’אט הזה?
איך שוכחים מישהו
אמרתי לכן שלפעמים הצעיר זורק ככה לחלל האויר "אז תתגרשי ממנו"
ובעלי אומר לי בויכוחים ובריבים שלנו בנוגע לילדים (לאין ילדים) "את רוצה להפרד?"
הוא לא הולך סחור סחור שואל אותי כל דבר ישירות ואחר כך שותק במשך ימים כי לא עניתי לו.
ואני כל פעם ממהרת להסתגר בשירותים ובוכה . רואה מול העיניים את כל האנשים סביבי עם ילדים קטנים ואם אני אשאר עם בעלי המצב לא ישתנה
מבולבלת
ובעלי אומר לי בויכוחים ובריבים שלנו בנוגע לילדים (לאין ילדים) "את רוצה להפרד?"
הוא לא הולך סחור סחור שואל אותי כל דבר ישירות ואחר כך שותק במשך ימים כי לא עניתי לו.
ואני כל פעם ממהרת להסתגר בשירותים ובוכה . רואה מול העיניים את כל האנשים סביבי עם ילדים קטנים ואם אני אשאר עם בעלי המצב לא ישתנה
מבולבלת
איך שוכחים מישהו
את מאמינה שאם אשחרר אמיתי מבפנים כמובן בלי שהוא יודע וכמובן לא פונה ולא כלום הוא ירגיש?אפילו שאנחנו לא בקשר?
איך שוכחים מישהו
רוצה רק אותו...דווקא הקשוחים האלו זה שמשחק בי הזוי..רצה אותי כחברה באמת בהתחלה ואחכ בא לו לגוון ?לא רוצה מחויביות?היה לו מלא חברות וגם מלא סטוצים
איך שוכחים מישהו
יערה המצב שלך לא פשוט בכלל!! למה הצעיר אומר לך תתגרשי?מתכוון שתתחתני איתו?אם בעלך לא ישנה את דעתו את מוכנה להיות בלי ילדים כל חייך?בעלך מוכן לוותר עלייך אם תביאי ילדים?