+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
פנטי,
עם אחר חדש את תהיי בשליטה, כי הפחד להתאהב והערגה לאחר הקודם עדיין קיימים.
נכון, את תתאהבי אחרי שהוא יעניק לך כל כך הרבה אבל גם הוא כבר יתאהב בך (כי הלב שלך עדיין אצל הקודם ואת קצת קשה להשגה שלא בידיעתך) . ובהתחלה הרומן בעיצומו , שלושה חודשים בערך ואז הגבר פתאום הגיוני יותר...פה המשבר שלנו, כי את/אני התאהבנו שוב

יש קצת מריבות/דרמות ואז את שוקלת....האם יש ערך מוסף לאדם שאני איתו? למה אני רוצה להיות איתו? האם זו אובססיה ואני רק סובלת או שיש יתרון ורווח ברור להיות איתו? האם הקשר איתו מרים או מוריד אותי?
את כל הדברים האלו את שוקלת עם עצמך ולא משתפת אותו- את מתאפקת/ לומדת מהעבר...במידה והחלטת להישאר. הוא אמנם לא מבין מאיפה המשוגעת שצצה פתאום לעמים אבל היא נרגעת עם הזמן ומתבגרת. אסור לפתח תלות גדולה מידיי! תמיד להתרחק קצת כשאת מבינה שמצב הרוח שלך תלוי בהודעות/פגישות/מחמאות ממנו. כך את מרסנת את התלות. (לדוגמא, מודיעה שאת חוסמת כי את בנופש עם המשפחה או שנראה לך שבעלך חושד או להגיד שכחתי למחוק הודעות וכמעט נתפסתי, צריך להיזהר)
אם אין סיבה ורווח ברורים בשבילך אז את חותכת.
בכל מקרה, אל תחפשי מישהו שיענה לכל הצרכים שלך (תוך חודשיים שלושה הגברים מתאפסים מההתאהבות) . תהני עם ההתחלה ותדעי מראש שהקשר משתנה לקשר בוגר יותר.
אם החלטת להמשיך אז תלמדי להראות לו שאת אוהבת אותו מאוד וזקוקה לו כדי שירצה להמשיך איתך גם אם הוא לא בעניין כל כך . את כמובן מרסנת את עצמך.
נקודה חשובה, אם את זקוקה למחמאות/אוזן קשבת/ פוצי מוצי אז תוותרי מראש כי סתם תחווי שוב פעם אכזבה...אף גבר לא ימשיך בזה כל כך הרבה אם ההתאהבות עברה.
כשגבר מאוהב הוא מתנהג כמו דפוק- אפילו את השם שלך כותב בלבבות בוואטסאפ ושולח לך...את כמובן מתפעלת ומראה לו שזה עושה לך טוב (את עדיין לא מאוהבת להזכירך) .
ובבקשה, לא להיכנס איתו למיטה ישר. תצאו, תבלו...לא בצימרים.
אגב, תלכי על מחזר שדווקא לא נראה לך אבל הוא מתעקש עלייך.
אני בחרתי בחבר למרות שלא ממש נמשכתי אליו בהתחלה, בחרתי בו כי רציתי לשכוח מהאחר והוא היה המחזר הכי עקשן.
בנוסף, יש מחקר לדעת מה מסתתר לו בין הרגליים- לפי היחס בין אצבעות היד.. היחס! ולא גודל האצבעות. לפחות לא תפלי עם מישהו שיש לו צימוק