איך שוכחים מישהו

דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אז איך התחמקת ממנו פנטי?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי זה באמת מפתה שהוא רודף אחרייך ככה..אבל אם הוא אמר שרוצה חום... אז הנה הכיון שלו לדעתי לא מחייב זה קשר זורם.. מתי שאפשר יוצרים קשר ומתי שלא לא.. לא ככה?
פנטי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

דתייה
לא התחמקתי. הנפוך הוא. התייצבתי.
תראי, מבחינתי מתי שאפשר יוצרים קשר זה משפט נחמד, בפועל השאלה למה יוצרים קשר. למפגשי סקס? אני לא אומרת שכל היום צריך לדבר. פשוט צריכה להיות תחושה של ביחד. של זמינות במידה ורוצים לדבר או להיפגש של שני הצדדים ולא רק שצד אחד מצי שבא לו מופיע ומתי שלא נעלם.
יציבות ועיקביות זה שם המשחק מבחינתי.
אלינורה*
הצטרפות: 31 ינואר 2011, 09:00

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

דתיה, כן. בלי שלום.
לדעתי עד הלידה אין לך מה להיות בקשר עם אף אחד. נראה לי זה ההורמונים שלך שמנהלים אותך עכשיו. ואל תספרי לאף אחד מה עברת...הם לא חברים שלך.
פנטי, הוא לא משחרר כי טוב לו איתך. את נראית טוב, מאוהבת בו, את פשוט עושה קצת בעיות והוא מאמין שתתאפסי :) בעיקרון, הוא לא מעוניין באחרות, הוא מעוניין בסטוץ לטווח הארוך.
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיכל* »

פנטי, זה ממש טוב לטפל בבעיות עומק במקום להמשיך לברוח לסיפורים. את תותחית.
https://m.facebook.com/story.php?[po]story fbid[/po]=10156896367266380&id=539986379
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה
הצחקת אותי. עושה קצת בעיות - זו אני...אני לא אתאפס. נהפוך הוא. אני מחדדת עוד ועוד את הרצון שלי ומה טוב לי ונכון עבורי.
ואני כבר לא מאוהבת בו. הימים האילו חלפו עברו.
כן איכפת לי ממנו והוא מזיז אצלי משהו.

מיכל
ברוכה הבאה.תודה לך.
קראתי את הפוסט בפייסבוק. דיי הזדהיתי עם הכתוב.
תראי לא אכחיש שהפיתוי לא קיים ועדיין לא סגרתי הרמטית את העניין איתו, למרות שיכלתי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

התכוונתי שהפיתוי עדיין קיים חחח
אחרת אין בעיה - קלי קלות :-)
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיכל* »

תודה פנטי, אני פה מזמן :) מלווה ומזדהה. אבל עכשיו בשמי. ובאמת אל תכחישי כי אין בכך צורך, הלאה הלקאה עצמית רק לעשות טוב לעצמנו כמה שיכולות.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

למה לא לספר אלינור? הוא לחץ עליי ולא רציתי בדיודק מהסיבה הזו שהןא יתעניין מהסקרנות וימשיך הלאה ולא יבוא לשאול מה שלומי.. והוא לחץ ככ שבסוף שיתפתי אותו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

עזבי פשוט זבל של בנאדם שמושך בכח לספר מה קרה יעני מתעניין ואחכ מעניין לו את הת$^& .. לפחות היה לי סקס מטורףףף עם בעלי בלילה.. הצלחתי להגיע לרמות כאלו שאני לא מכירה! חוויה מטורפת
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מאמוש. ת זר כזו בדברים טובים ומשמחים שיתנו לך אנרגיות

אני ככ עייפה כבר. יש לי בעל אדיוט ואין לי כבר תקווה באמת.

האחר יצר קשר, אני זו שביאסתי אותו, שמעתם בדיחה כזו???? הוא עוד עושה עליי פוזות ומשחק לי אותה אבי נעלבי
בא לי לצרוח כבר אמת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חצוף!!! פנטי מה הבעיה שלו אה? שלא השתחווית להוד מלכותו?במה ביאסת אותו בדיוק בא נשמע?

ולגבי בעלך זה פשוט מתסכל.. אין תקווה אז מה כן? שולחת לך חיבוק חזק
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אני לא יודעת דתייה
אבל זה פשוט לא מתאים לי כל מה שקורה היום עם שניהם.

שאלתי אותו שאלה הוא לא ענה לי. שוקלת את צעדיי. מצד אחד הוא כבר בבית. מצד שני זה לא פעם ראשונה שמתכתבים בשעה הזו. כבר התכתבנו אתמול. יאללה חייבת להתאפס
לגבי בעלי, אין לי מה להגיד. לצערי הרב אני לא במיטבי ברגעים אילו. מרגישה שוב סחרחורת של רגשות
הבחור שלא עונה לי, עברו שעתיים. למה זה מעניין אותי ככה, שלא יענה שילך להזדיין. מה קורה לי לעזאזל? מה קרה שוב אני מאפשרת לו את הכח הזה?
כאילו הוא התנהג אליי כמו לחרא מסיבותיו, נעלם מסיבותיו ומה? חושב שחודש של הודעה פה ושם ואיזה מפגש וארוץ אליו בידיים פתוחות?

ובעלי, רציתי שנעלה את הנושא של הסקס ובכלל הכל אצל המטפלת, הוא לא רוצה, טוען שזה מביך אותו ומה יש לדבר איתה, הוא אמר לי ואפילו כתב (כי דיברנו בסמס) במפורט, אז מה לא מובן.
ואני כותבת לו, זה העניין בשביל זה כדאי ללכת למטפלת, אנחנו כברמחודשים סביב עצמנו ולא הגענו לפתרון. הוא לא רוצה. לא מבין מה יש לעלות את זה אצלה.
אז מה יש לעשות אצלה???? אווווףףףףף
כמויות של כעס יש לי כרגע בגוף
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטוש נשמע שככ כואב לך..תקשיבי טוב. המנייאק לא שווה צער וכאב שלך זהבטוח.שיעשה פוזות אל תתייחסי חכי הוא ירדוף אחרייך...תתעלמי עם כל הקושי והכאב שלא יפגע לך בבריאות גם זה. יש לך מספיק על הראש.
לגבי בעלך דיברת עם המטפלת בנפרד לגבי הסקס עם בעלך? אולי זה באמת מביך אותו? אם לא התיעצת איתה בנפרד נסי את זה..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
תאמיני לי חבל שאנחנו לא קרובות פיזית. לא הייתה מזיקה לי חברה כמוך
אם יש משהו שמכעיס אותי זה שמתעלמים מהודעה! ושלחתי שאלה. יאללה מספיק כבר. באמת. מה זה השטויות האילו? חייבת לחזור לאיזון שמצאתי בתקופה האחרונה.
פשוט מרגישה כבר שיש לי ככ הרבה דברים שאני מותשת

התיייעצתי עם המטפלת בנושאים אחרים, הייתי אמלה לבד הפגישה, בעלי לא יודע. כתבתי לו עכשיו סמס. כל הלחץ הזה ממש משפיע עליי
מה מביך בזה? אז עדיף לא להיות מובך ולא לדבר על הנושא שמכאיב או תוקע אותנו?
יש לי סחרחורת, בקושי הצלחתי להתקלח בעמידה.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

פנטי
תנסי להרגע את נשמעת מאוד נסערת וזה מובן אבל באמת תחשבי על עצמך לפני הכל.
גם אני מאוד נפגעתי כשהצעיר לא ענה לי ובימים האחרונים החלטתי שעם כל הקושי והכאב אני אתקדם ואתמקד בזוגיות שלי כי זה מה שחשוב.
לא רוצה אז שלא יענה! אין לי כוונה לרדוף אחריו . 3 הודעות ששלחתי זה די והותר.
דתיה צודקת. אם תראי לו שזה לא מפריע לך - הוא ירדוף אחריך אבל מה תשיגי בזה? זה רק יכניס אותך שוב לבלגן וחבל.
תשמרי על עצמך
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטוש יקרה הבריאות לפני הכל בבקשה!!! את חייבת מנוחה נפשית דחוף ואני בכיף מוכנה להיות חברה תמיד מתי שתירצי יקרה! לנסוע למקום שקט לבד!! את עם עצמך לפינוק מסאז טוב .... כואב לי לשמוע אותך ככ כואבת. לא מגיע לזבל הזה שנהנה לו ואת סובלת. אוףף מתחננת שלא תישברי.הוא ראה את ההודעה הזבל?

לגבי בעלך אני חושבת שזה הזמן שלך לפתוח את הנושא של המיניות עם המטפלת לבד לומר לה שבעלך מובך מיזה ומה היא מציעה . חיבוקים תיהיי חזקה יקרה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ויערה כל הכבוד לך!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי איך את היום? יותר רגועה?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערונת ודתייה תודה לכן
אכן הייתי נסערת בגלל רצף
של דברים.
בבוקר שלחתי לו הודעה, שיתקשר. הוא לא.
שלחתי הודעה שאם הוא לא מתכוון לדבר איתי היום אני מבקשת ממנו להפסיק ליצור איתי קשר. וגם אני לא אפנה אליו.
יצר קשר.רק כדי להראות שיצר. לא יצא בסוף שבאמת דיברנו.
אבל מבחינתי קרה משהו עבורי שהוא פשוט חשוב.
ביקשתי ממנו שלא יצור קשר במידה ו...
וזה עוד התבגרות שלי. לא טוב לי שמה גבול.
עכשיו מתלבטת אם לחסום. טכנית ״עמד באולטימטום״. אבל בינינו? לא מרגיש לי כבר נכון איתו.
אשן על זה נראה מחר מה יהיה

לגבי בעלי, מביך או לא, זה באמת לא רלוונטי מבחינתי. בדביל מה הולכים לטיפול אם לא בשביל להציף מה שיש ואת הבעיות?
נחסמתי מולו בצורה שמבאס גם אותי.
הגוף שלי מסרב לשתף פעולה. ואני מבינה למה זה פוגע בו אבל ככל שהוא דורש ממני יותר ככה אני נחסמת יותר וככל שהוא בא בתלונות עוד ועוד אני בכלל לא רוצה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כאילו עשה לך טובה שענה... עזבי בעיניי באמת זה אחרת עכשיו...הקשר איבד מערכו אחרי התנהגות כזו מבחינתו.. ממש ממש לא יפה מה שעשה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את צודקת לגבי בעלך לכן נסי קודם לבד ותסבירי למטפלת שהוא מובך מיזה ואולי יהיה לה רעיון איך לגרום לו לבוא ולדבר..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
יודעת משהו מאמי? לא לקחתי את זה שעשה לי טובה. הוא ענה. איפשרתי לו ללכת. אני זו שיחררתי אותו. את מבינה את הכח שבזה?
אומרת לך שבאמת חשבתי שזהו. ותיכננתי שמחר חוסמת את המספר שלו. וזהו. מספיק.
אני באמת לא בורחת, גם לא ממנו ומהתמודדות איתו. אני ככ גאה בעצמי שאני מצליחה. אתמול קצת נלחצתי שפתאום לא הרגשתי טוב, אך היה משקל למה שקר עם בעלי ולמה שבעלי כתב לי והרגשתי שהכל קורס. ואין לי תקווה. וזה שבר אותי. הייתי במצב לא טוב אתמול
והיום בבוקר הבטחתי לעצמי שלא עוד, לכן גם שלחתי לבחור הודעה. התכוונתי לשים לזה גבול. אבל הוא לא הגיב. ולא רציתי להמשיך במשחק. להתעלם ואז ירדוף. לא מעוניינת. מעוניינת לחתוך לכאן או לכאן. מספיק עם המשחקים. רוצה אותי? יש מחיר, יש תנאים. לא רוצה? בסדר. אני אמשיך הלאה. אבל לדבר את זה לשים לזה סוף. נמאס לי מכל הדרמה המפגרת הזו. און אנד אוף. נמצאים בקשר חודש וחצי נפרדים לחודשים, וחוזר חלילה. מספיק. אני מוכנה לשחרר אותו. לא בכל מחיר.
אני מסוגלת ויכולה.

לגבי בעלי, הערב עבר יותר טוב. אני אנסה לדבר מחר עם המטפלת, אשאל אותה מה הגישה נכונה, מקווה אוד לפתוח את זה.
מעוניינת לחיות בהרמוניה, בשקט פנימי כזה, בחמימות נעימה. אותה תחושה שיש לי כשאני מחבקת את הילדה שלי. ( אחת מהתחושות, יד עוד מיליון כמו אהבה אינסופית).

מה איתך? איך את מרגישה?

יערונת
יפה מאוד שאימצת גישה כזו, את ממש בדרך הנכונה, ויופי שאת משתדלת עם בעלך, את תראי שהוא כשהלך טובה ( הבחור) ברגע שההתאהבות תרד תביני ותראי דברים בצורה יותר ברורה.

אלוהים מה עברנו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי את תותחית ואני גאה בך!! שאת זו שהחלטת! צודקת. המבט שלך יץעל כל זה בריא ונכון וזה בסדר ליפול ולהישבר כמו אתמול בהחלט יש לך על מה!וזה באמת מרגיז ההתנהגות שלו.. שיילך קיבינימט ונכון את זו שתכתיבי את זה.כל הכבוד לך!!! ושמחה שהמצב עם הבעל קצת השתפר.. רק שתרגישי טוב
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
תודה חברה |L|
כן, אני אכתיב. מספיק. מה איתך?
בא לי לצאת לחופשי מהכל. משחזרת את כל מה שעברתי, אלוהים. וואו. איזה תהליך, איזו חוויה. כמה כאב, הייתי צריכה את השיעור הזה כנראה.
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

בוקר טוב
אתמול היה לי תקל עם בעלי הוא תקופה ארוכה עסוק בעבודה ולימודים ולי נמאססססס לתמוך ולתמוך הייתי חולה שבוע בקושי היה לו זמן בשבילי
רציתי בגיל הזה כבר פחות להיות עבד של החיים ..נמאס לי מהתקופות הלחוצות שלו ..
והראש לצערי נודד לאחר ..לא שאני רוצה מגע איתו פשוט עולה לי יותר בראש
כבר היו לי תקופות יותר טובות לאחרונה מבעס
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

א.א
וואי ככ מוכר מה שאת כותבת.
ניסית לומר לו את זה? בכנות כמו שכתבת פה?
ברור שתנדדי לאחר, כי למרות הכל זה היה משהו שהוא נטו שלך ועבורך.
תחבקי טת התחושות האילו. מותר לך!
שולחת חיבוק ענקי ענקי

אני לקחתי יום חופש לעצמי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

א.א. התקופות הלחוצות בעבודה כמה מוכר... אבל אני חייבת להגיד שאני לא מתעצבנת מזה. זו פרנסה ואני פשוט מקבלת את זה
גם כי הבנתי במה זה כרוך ואני רגילה לנסיעות ולההעדרויות הרבות.
זה לא קל אבל זוגיות זו עבודה בפני עצמה.
תרגישי טוב!
(יערה)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

תודה אהובות
כן אמרתי לו שקשה לי הוא לא הבין אמר את חיה חיי נוחות לא משרה מלאה יש לך זמן לעצמך ...בקצור אין הבנה וסתם יום מבעס אין לי כח להרים את עצמי להכין שבת
פנטי כל הכבוד על יום חופש
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

בא לי להיות איתו, לעשות איתו הכל, להתפרע, להתפרק לגמרי, פשוט לעוף
ואחכ למחוק כאילו לא קרה דבר, שלא אזכור
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני בסדר פנטי יחסית... למה אני עדיין חושבת עליו? מצפה לאיזה מילה עלובה ממנו? הבנתי עכשיו סופית שמאודדדד אכפת לו איך אני מרגישה. גועל! אני סיימתי להיות נחמדה כשיהיה לו משעמם. מצטערת...לא מגיע לו כלום ממני יותר.

מה איתך היום מהחדש?
יערה איך את?

א.א זה ממש מבאס שהבעל לא פנוי אלינו כי אנחנו בורחות לרע...תרגישי טוב
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פלוני אלמוני רעיון טוב... לו היינו כמו הגברים עושים סקס בלי שום רגש ו... נקסט אה? היה הכי טוב
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
שאלה ממש ממש טובה, למה באמת את עדיין חושבת עליו?

לא קרה כלום. כפי שחשבתי שיקרה. זה שהתנצל בערב על זה שלא יצא ושכביכול היום נדבר. היה לי איה ספק של נגיד 20% שאולי זה יקרה. זה לא קרה. בינינו? לא הייתי בעבודה אבל הוא לא יודע את זה. וזה לא שבוער לי להגיד לו משהו. אני את שלי הבהרתי. וכנראה שכם בדרכו הוא מבהיר.
אבל אני אידה לזה סוף. מבטיחה לך. הוא לא יפנה אליי כשבא לו. ויחזיר אותי אחורה ב אפילו לא אחוז! לא רוצה לבזבז אחוז אחד יותר.
שבוע הבא אמצא את הכוחות לזה ואטפל בנושא.
לחסום נראת לי פעולה פחות נכונה עבורי.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יודעות מה מעצבן? נתקלתי היום במייל שמזכיר לי שיש מלאי חדש של בייבידולס ואני נזכרת שהוצאתי עליו כספים בשביל בגדים סקסיים וזה פשוט מעצבן אותי שביזבזתי עליו אפילו אגורה!!!! אמנם אני גם משתמשת עם זה בבית אבל ככה התחלתי .. איתו אוף איתי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני גם מתלבטת אם לחסום.. או למחוק מה יצא משניהים? ולהשאיר למה בדיוק?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מה התלבשת עם בייבידול עבורו וכאלה?
כאילו זכור לי שנפגשתם רק איזה פעמיים.
לא משנה אהובה, לפחות יש לך שימוש. אז הוא היה גורם מוטביציוני ולפחות את נהנית בהם עם בעלך - הטוויסט הכי טוב בעלילה

תשמעי, מהלך כזה תעשי כשתרגישי שאת עושה את זה לא מתוך דרמה/כעס אלא מתוך שלמות

לבנתיים אצלי התולעת יצר קשר.
משהו קורה אצלם כשאני מחליטה להיות החלטית ולשים גבול
ככה קרה גם עם בעלי, זא לא באותם עוצמות.
מותשת מהיום הזה - הפעם לא מגברים. מהילדה.
מרגישה כמו פעם שהייתה קטנה והייתי מתפללת שתיתן לי איזה שעתיים לישון.

דתייה מאמוש, תתרכזי בדבר הקסום שיש לך בבטן, השאר הבל הבלים. נשייך את זה להורמונים ולהיסטוריה שיש לך שבאומה סיפרת.
את ממש נשמעת אחרת ואני גאה בך
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אכן מתרכזת ... אבל זה צף מידי פעם מלעשות כשאהבתי כל כך. זה לא חולף ככ מהר.. הזמן מרפא אבל דברים צפים לפעמים מכאיבים לפעמים מתסכלים. אבל האמת חשבתי עם עצמי עכשיו ואמרתי. למה אני משאירה תמספר שלו? כדי לעקוב אחרי מישהו שלא מראה שמץ של אכפתיות כלפיי? למה אני אמורה לדאוג לו ולראות שהוא בסדר כשהוא בכלל לא שם? למה בדיוק זה טוב? הניתוק וההבנה המוחלטת שלי יקרו רק ככה. אז מחקתי. לא חסמתי. אבל די! אנסה שבוע בלי לעקוב ובלי להוסיף אותו כל הזמן אשנן ככה .. לא אכפת לו ממני אז לי לא יהיה אכפת ממנו.. ככה אשנן כל הזמן כשיתחשק לי להחזיר אותו. ולאט לאט זה יחלחל.

ולגבי התולעת שלך שילך לו הפחדן
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיינ
איך את מרגישה?
כל נכבוד לך על המחיקה! צעד ממש מקדם!
תאמיני לי שזה מה זה כיף לא לבדוק מחובר
מעין תחושה משחררת כזו.
אז התכתבנו מעט אתמול. אני חושבת שאני עוברת מסע מטורף. מבגר. אני מבינה ת העוצמות שבי, את החולשות.
היינו בטיפול והיה קשוח מאוד. בעלי מאוד עצוב עכשיו ומכונס בעצמו. כואב לי עבורו. יחד עם זאת רק ככה נתקדם. צריך להודות במציאות
יש לנו סקס גרוע. לשמחתי המטפלת אמרה לבטל את הדייטים שקבענו לעצמנו, זה לא מתאים כרגע למצב שלנו האינטימי.
שאלה אם קנינו פעם צעצועים, נזכרתי באלינורה.
ימים טובים יגיעו אני בטוחה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אוי למה בעלך עצוב?? ואו נשמע שעברת יום לא קל אבל חשוב עבורכם!! כל הכבוד !! מה השלב הבא?

ומה היה עם האחר מה התוכנית שלך לגביו?

לגביי? האמת שמחקתי יעצוב לי כי זו כאילו ההפנמה הזו של זהו .. או שלא אשמע ממנו.. וההבנה כמה אני בעצם רוח ואוויר עבורו זה מכאיב לי הרבה יותר.. מנסה שלא יכאיב לי מידי ושלא ארגיש רע בגלל זה חלילה אבל הצעד הזה שעשיתי כואב לי מאוד אבל לא ראיתי אפשרות אחרת.פשוט כדי להתקדם ממנו זה כולל את הלהפסיק מעקב אחריו. וזה רק על ידי מחיקה.יכולתי לשמור אותו כאיש קשר לתמיד אבל לא רואה שום צורך מבנאדם כזה שאהבתי בעוצמות חזקות ושהוא אפילו לא אכפת לו ממני בגרוש. אין מה להישאר שם. יהיה טוב ממש משתדלת לנסות שלא יכאב כי זה מזיק.. כבל טיפה עדיין זה מפריע לי.. טבעי שכך
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
בטח שזה יפריע לך ובטח שזה טבעי.
כי אנחנו כנראה מסוג אחר , שכשנדע שלבן אדם כואב או בבעיה נרצה להתעניין ולשאול לשלומו
והוא, לצערי, בדרכו הראה את הפער בינו לבינך ואיך הוא מתייחס לנושא. כשאת היית מעדיפה יחס אחר, כי את היית נוהגת אחרת.
תתעצבי רק במעט, שלא הצלחתם להבין אחד את השני ושלא הצלחתם לתקשר נכון.
תשמחי מלא על מה שיש לך בבטן ועל הבעל שיש לך. כי נראה שאת כן מרוצה ממנו ו היחסים איתו

בעלי עצוב כי הוא הבין במאה אחוז שלא בא לי סקס איתו וזה בשביל לרצות אותו ושיש בינינו באמת בעיה. לא עוד איזה משהו שאפשר לפתור כלאחר יד. זה לא שלא הבין גם קודם. פשוט נראה לי שהפעם ההפנמה הגיעה ברמה אחרת, בה הוא הבין מה רמת ההשקעה שנדרשת כדי לתקן.
ונדרשת אמת השקעה מאוד גבוהה

לגבי האחר, לא החלטתי מה התוכניות שלי לגביו. החלטתי לשים אותו כרגע ברקע, יש לי דברים אחרים להתייחס אליהם. וכרגע הוא בסדר לי איפה שהוא נמצא והתפקיד שאני ממלא איתו, אוזן קשבת ומעט יועצת לו. זה בסדר לי. אני לא רוצה אותו גם קרוב מדיי. ולא רחוק מדיי.
אני נשמעת מבולבלת כי יש לי המון תהליכים ריגשי עם לעבד.

אני גם לא בטוחה שההשקעה תניב פירות- עם בעלי. ולפעמים נראה שלהתחיל מהתחלה יהיה קל יותר. אבל אז מה? אוותר? ארים ידיים כי קשה?
לא אנסה? על האחר נאבקתי, ניסיתי וניסיתי
מבולבלת.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בטח שההשקעה תניב פירות עם בעלך זה ניראה שהוא לקח את זה מאוד ללב וזה סימן מצוין לדעתי. אולי הוא ירצה יותר להשקיע עכשיו? זה מראה שאכפת לו פנטי!!

ואי עם האחר שלך עכשיו בסדר.. מקווה שלא יחליף את עורו עוד יומיים. מחזיקה לך אצבעות.

ולגביי בדיוק... ציפיתי ליחס כמו שאני הייתי מתייחסת למי ששיתף אותי בבעיה כזו.. הייתי יותר מתעניינת ויותר אכפתית.. במיוחד למי שהיה ככ קרוב אליי זה עצוב לי מאוד!! כן זה עצוב.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מאמי תודה לך על העידוד. אני באמת. קווה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. משהו בי לא רץ להתגרש. ומנסה להישאר ולהתמודד, אני רוצה להאמין שזה לא סתם. שבאמת יש שם משהו כן וטהור גם מבחינתי ולא רק הפחד.
אני לא יודעת איך לגשר על החוסר פתיחות של שנינו בסקס- כמו שני ילדים בכיתה א. באמת. אני באמת באמת לא יודעת איך להתגבר על המכשול הזה.

תשמעי, לא חזרתי לקשר עם האחר, איכשהו יצא שהתכתבנו השבוע. הוא לא יהפוך את עורו- כי זה עורו...הוא כנראה לא יכול עם זה שהוא צריך להרגיש מחוייב למשהו. איזו שיגרה כזו, או תכתיבים. ואני מנסה להבין את זה ולהפנים. ולקבל את זה למרות שזה קשה לי. לא לקבל בקטע של לחזור אליו ככה. הכי אמיתי, הייתי רוצה שנהיה בקשר חברי, מתייעצים פה ושם, מתי ימים פה ושם. בלי דרמות, בלי לחץ, עם זרימה. אה, בלי סקס.
ובאמת שקשה לי נתק מוחלט ממנו, אך גם קרבה גדולה. אמשיך במסע שלי, אני בטוחה שהדברים יתחדדו עוד.

תתעצבי, אך במעט, כפי שאת רואה באמת שיש בינכם פערים והוא פועל מהדפוסים שלו, ללא קשר אלייך. זה. הוא ואת זו את. ועם זה מתאים ועולה בקנה אחד הכי כיף. ועם לא, אז פשוט לא.
לא כל מי שיוצאים איתו לדייט- נהיים חברים, ולא כל מי שנהיים חברים - מתחתנים.
זה מאכזב, אך זה טבעו של עולם.

הכי חשוב שאת ממשיכה בדרך ממש טובה וניכר שאת מתחילה לחזור למסלול
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי יקרה הייתי איתו בקשר יומיומי במשך 8 חודשים זה לא שלא התאמנו מהתחלה ואז קרה מה שקרה.. לא משנה נזכרתי בהמון דברים שהיו ביננו השבת. קשה לי מאוד כי המחיקה עבורי זה משהו סופי אבל רק ככה אולי אצליח לעכל.. כל הזמן משננת מה יתן לי לעקוב אחריו? למה זה משנה לי מה איתו כל עוד לו לא משנה מה איתי.. קצת הייתי עצובה ועצבנית קצת. ומיד אמרתי לעצמי שזה לא שווה ובעוד המוח שלי מלא מחשבות עליו הוא לא חושב עליי אז למה לי? יש לי יום ממש עסוק מקווה שדעתי תוסח .. אני כם תודה לאל עסוקה בהמון עיסוקים לקראת הלידה כך שלפחות זה.. יהיה טוב אני בטוחה !
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מצטערת שלא זוכרת את כל הפרטים
ברור שלהיות בקשר עם מישהו במשך 8 חודשים יום יום זה לא דבר של מה בכך. מאז עברו עוד סדר גודל של 8 חודשים לא?
אז חבל באמת באמת. מעשים מוכיחים
אפשר להמשיך ולהתכתב פה מה קרה ואיך לא בקשר ועוד ועוד, נתת לו אינספור הזדמנויות להתנהג אחרת - לפי איך שאת היית, אך נראה שיש בינכם הבדלים משמעותיים כאילו שאת
לא יכולה לדפדף ואפילו פוגעים בך.
יופי תמשיכי להתעסק הדברים החשובים באמת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

נכון זו היתה ההזדמנות האחרונה מבחינתי ולכן מחקתי אותו ממני. שוב עברו שבועיים בלי שאשמע ממנו אבל יודעת מה? גם אם הוא ייזכר בי אני כבר לא אתייחס אליו כמו שהתייחסתי עד כה. הייתי טובה וסלחנית. וזה נגמר!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
כל הכבוד באמת

היום עבר לי יחסית בסדר ופתאום עכשיו נכנסתי לדכדוך, תחושות מהעבר. והבנתי שעצם זה שיש לאחר שלי יכולת לשלוח לי הודעה מתי שהוא רוצה לא נכונה עבורי.
כנראה שאחרי השיחה בחמישי, חשבתי שהכל בסדר. וחשבתי שאני לא מצפה לכלום. אבל פתאום חושבת על מה שדיברנו ויש לי רצון לשאול מה איתו, להתעניין באותו נושא ששיתף. ואפילו קצת מתבאסת בשבילו לגבי אותו נושא. וזה ביג נו נו!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תראי את בהחלט יכולה להתעניין בנושא ששיתף אותך. למה לא בעצם?אני לא חושבת שיש בזה משהו רע להתעניין.. וברור שהוא יכול לשלוח הודעה מתי שבא לו .. למה זה לא נכון עבורך בעצם?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מעצם זה שאני לא ריצה להישאב לזה.
אין רע בלהתעניין, יש רע ב להתעניין במישהו שהיה לי קטע איתו ולא ברור מה קורה. ושהיו לי רגשות אליו. ושחשבת שאני נקשרת מדיי
זה לא נכון עבורי כי עדיף נתק מוחלט וזהו.
כשמדיי פעם מתחיל לשתף בדברים זה מותר אצלי אשליה שאנחנו קרובים. ואני לא יודעת אם זו המציאות. כי רגע אחד יכול לשתף במשהו יחסית קרוב וברגע אחר פשוט לא להיות שם
וקשה לי עוד לשים אותו ב״ידיד״. הוא לא ידיד שלי
אם זה היה ידיד, הייתי שולחת לו ממזמן הודעה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

זה ככ נכון מה שאת אומרת... השיתוף כאילו את קרובה אליו... אוף ממש ממש מתסכל!!יכולה ממש להבין אותך. אם כך עדיף לך להתרחק ולא להתעניין.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

בנות אולי מישהי מכן יודעת
היתה לי היום הודעה ממנו! בוואטסאפ ולא הספקתי להכנס לקרוא
וכשהיה לי זמן לקרוא פתאום היה רשום "ההודעה נמחקה" הוא מחק את זה ואין לי מושג מה הוא כתב
האם אפשר לשחזר??
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

רק אם הורדת איזה תוכנה לפני כן..
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה תודה אך לא הבנתי איזו תוכנה?
לא הורדתי שום דבר. זה אבוד?
התקשרתי אליו אח"כ והוא לא ענה.
אין לי כח למשחקים האלה. לא רוצה לדבר לא צריך.
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
זו תוכנה שאפשר לראות מה מחקו.
התקשרת ולא ענה? פשוט חבל.
את רוצה למחוק אותו? לנתק אותו מחייך?
אם כן פשוט תנסי להתעלם וזהו
אם לא, תשלחי לו הודעה שאת רוצה לדבר ואם הוא יוכל היום מעולה ואם לא תביני מזה שסיימתם כל קשר ושלא תיםני אליו יותר ושלא יפנה אלייך
חאלאס מספיק עם משחקים המפגרים האילו!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ילד קטן... זו תוכנה שאם היתה מותקנת לפניי יכולת לראות מה נכתב... אבל בפועל כלאחר מעשה זה אי אפשר..
באמת תכתבי לו מה שפנטי אמרה או תשאלי משו כמו.. שלחת לי הודעה אתמול? משהו כזה בלי מידי הרבה התעניינות. תעדכני
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

תודה,
לצערי לא התקנתי דבר כזה
לא שלחתי הודעה רק התקשרתי אליו והוא ראה שהתקשרתי לא רצה להתייחס - לא צריך.
די, באמת מספיק עם זה.
לא מתאים לו להתנהג ככה. ולי לא מתאים יחס כזה.
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אוף
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

לגמרי

אווף אאוווףףףףףף עבור כולן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אין לי מצב רוח.. חסר לי פתאום לבכות למישהו.. לא שמעתי ממנו זה המון זמן
זה חסר לי לא משנה מה הסיבה.. יש עוד דברים שמדאיגים אותי.. אוף...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מבינה אותך
אני התקשרתי אליו עכשיו ולא ענה חחחח
רציתי להגיד לו משהו. התקשרתי בלי לחשוב יותר מדיי, כי ראיתי אותו והוא הלך לאנשהו ולא ראה אותי.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה איך את מרגישה הבוקר?
פנטי, זה בדיוק העניין צריך להתגבר על הדחף הזה להתקשר אליו

אצלי בסוף הוא שלח הודעה מאוחר מאוד בלילה וראיתי רק הבוקר.
שאל אם אפשר להפגש לדבר.
לא מבינה את פשר הההתנהגות הזו. מסנן ומתעלם ואחר כך רוצה להפגש פתאום
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

עצוב לי אבל הוא מת מבחינתי. שוב שובר שיא של התעלמות... מחקתי אותו וכזכור לא עוקבת אחריו.. רק אתמול הוספתי אותו לדקה אבל מחקתי מיד..שנכנסתי לצאט הוא היה שם ובטוחה שראה אותי אבל התעלם ולא שלח הודעה. נגמר הסיפור! מאמינה שכבר לא ייצור יותר קשר. הוא יודע שאני צריכה ללדת והוא אפילו לא מתעניין בכלום. מכאיב לי קצת אבל אין לי ברירה.. אני לא אזום כלול
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יערה את הולכת להיפגש איתו?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערונת
קשה ככה עם המשחקים האילו
אם תלכי להיפגש איתו מה תרצי להשיג מהפגישה?

אני בסוף שלחתי הודעה, מסתבר שהוא בכלל לא קיבל את השיחה שלי. ומסתבר כשבדקתי בטלפון שהשיחה בוטלה. קיצר סתם התעצבנתי
אם לא הייתי שולחת הודעה עוד הייתי חיה עם התחושה שהוא סינן אותי ולא חזר אליי
כשאמרתי לו שהתקשרתי ממש הופתע ושמח וכו. התגובה שהכי לא ציפיתי לה
מה יהיה איתי בסוף?

דתייה
באמת מכאיב, שולחת חיבוק ענק ענק. תראי את ההבדלים בינכם
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מתלבטת. לא יודעת אם זה רעיון טוב שנפגש.
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

רואה רואה לצערי הרב ... זהו אין מלעשות.. הזמן יעבור ולאט לאט ירד לי ממנו לגמרי. לא רואה דרך אחרת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה הכי מרגיז פה בעצם?שבכוונה לא הייתי מעוניינת לשתף אותו כי התוצאה היתה צפויה מראש !!! והוא לחץ ככ למה? מה היה העניין שלו? פשוט מרגיז אותי כל זה.. חבל חבל חבלל ששיתפתי אותו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חח תהני מהמצב הרוח הטוב פנטי.. זה כיף
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מדוכדכת .. קמתי ולא מצליחה לישון.
נכנסתי שוב לצאט בערב הוא היה שם. התעלם כמה פעמים לא שלח לי שם כלום. באחד הניקים כבר לא התאפקתי שלחתי לו הודעה הוא שיחק כאילו הוא לא יודע מי אני ואחכ התעלם לחלוטין. מרגישה שוב את הדחייה.. לא עשיתי לו כלום רע!! כלום. למה בכלל ניסיתי למשוך את תשומת ליבו כשהכל זועק מסביב אני לא מעוניין בך? יש לי הרגשה שבגלל מה שסיפרתי לו שקרה לי הוא התרחק ממני ופתאום לא רוצה אפילו מינית שום דבר איתי.מוזר לי מאוד ההתנהגות הזו בלי שעשיתי לו כלום!! הייתי שוב עצבנית על הילדים. חזרתי אחורה.חוץ מלמחוק אותו מה עוד אני יכולה לעשות? אני מנסה להתמקד בלידה הקרבה ובאה אבל מנקר לי ההתנהגות הככ לא יפה שלו בלי שעשיתי לו שום רע. מחןק בכל מקום אפשרי .לא אכנס יותר לצאט הזה מקווה מאוד לפחות בקרוב לא ואני ממש רוצה לשכוח אותו.. שלא יכאב לי שוב :( .. התקדמתי יפה ובום נפלתי . לא רואה סיבה ליחס מגעיל שכזה. עצוב לי ההתעלמות שלו.רוצה לשכוח!! לשכוח לחלוטין!!!אוףף
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה,
הצט הזה מקום מאוד רעיל
בלי קשר אליו נסי לא להכנס לשם
ברור לך שהוא מחפש שם נשים, אז מה הטעם בלחכות לפניה ממנו כשאת יודעת שהוא מעניק את תשומת הלב שאת מחכה לה לנשים זרות אחרות?
הוא לא יסתפק בך ואם יגיח דעי שזה זמני מאוד עד הבאה בתור.
תכונה דוחה בעיני
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אגב, הפסקת את הטיפול עם אפרת?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לא יגיח ולא כלום אחרימיחס מגעיל שכזה אתמול.. או חוסר יחס. הפסקתי את הטיפול כן. מחקתי אותו מכל מקום אפשרי . שלא ישאר לי כלום ממנו בזכרון. כלום!!
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אני עצבנית וחסרת מנוחה.
למה שאפגש איתו אם הוא לא מוכן להסביר על מה בכלל הוא רוצה לשוחח ולמה הוא לא התייחס להודעות שלי?
לא יודעת מה עובר עליו אבל זה ממש לא לעניין הסינונים וההתעלמויות האלה. גם אם הוא פגוע ממני זו לא סיבה להתעלם ככה. פשוט זלזול.
גם היום שלחתי לו הודעה ולא ענה וראיתי שהוא היה מחובר!
די. נמאס לי.
הקשר שלי עם בעלי הכי חשוב לי!
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

הוא ראה? ושאלת אותו למה הוא רוצה להיפגש? תשאלי אותו מה העניין? אוף גם כן
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה שאלתי דרשתי הסברים והוא לא התייחס בכלל.
פשוט מקומם ובלתי נתפס , בעיני, ההתנהגות הזו .
אני לא מתכוונת לפנות אליו מעבר לזה או להענות לבקשות שלו עד שלא יסביר את עצמו.
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שילך... אני כבר הרמתי ידיים סופית. מאנשים רעים פשוט להתרחק
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה,
השאלה איך תנהגי בפניה הבאה שלו אלייך ותהיה אחת כזו
עניין של זמן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לא תיהיה.. אין שום סיבה... אני כבר יותר ראלית... תיראי כמה חרמן הוא היה חיפש חיפש ולא פנה אליי

....ואם ואם תיהיה כמים הפנים לפנים. התעלמות שווה התעלמות
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני מאוד גאה בעצמי שמחקתי אותו לגמרי מהתוכנה ההיא וגם מהוואצאפ ואני לא עקבתי אחריו יום שלם! אני גם לא מעוניינת יותר לדעת אם הוא חי מת או מה. זהו יש גבול להתעללות ויחס מגעיל. גם לי יש גבולות לקחת ולקחת .. לא פגשתי ככ הרבה רוע בבנאדם אחד המון זמן
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

בוקר טוב
דתיה תנסי להתרכז בטוב שיש סביבך וברור לי שיש
פנטי תנסי לא לתת לו להוביל הפעם
יערה יקרה ככ קשה לי לקרא את מה שאת כותבת הבחור הזה לא יוביל אותך לשום דבר טוב ..תטפלי בעצמך תבדקי מה את רוצה מה את צריכה אני בטוחה שהבחור הזה הגיע כדי להעיר אותך אל תשארי במקום של הקורבן
יש תקופות לא פשוטות ..
לצערי שוב הראש שלי נדד לאחר שבוע הבא אני נמצאת דקה ממנו והצורך לראות אותו גדול מאוד בכל זאת עברה שנה ורבע (וואו אני לא מאמינה) ...אוף שבועות מאתגרים..בעלי טס לחו"ל מטעם העבודה דווקא מתאים לי קצת מרווח נשימה אולי אתגעגע אליו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ואו א.א. זה ככ המון זמן וקשה שהם לא יוצאים מהראש .. גם לי קשה היום.. :(
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

א.א. צודקת בהחלט. גם פנטי אמרה לא פעם ולא פעמיים שהוא הגיע לחיי על מנת ל"העיר" אותי
רק עכשיו אני מבינה את זה. ממש כך. לא ייצא מהקשר עם הצעיר שום דבר טוב. ריחפתי והכל היה מקסים וטוב אבל למדתי שיעור חשוב ביותר.
שנה ורבע וואו א.א. כל הכבוד לך שאת מצליחה להחזיק מעמד ככה!
(יערה)
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

א.א מה שלומך?
לא נראה לי שכדאי שתפגשי אותו.
מה זה ייתן לך? הוא לא יוזם או מעוניין בקשר.
ואם פתאום ייצא שתעשו סקס? את תוכלי לשאת את הרעיון שזה חד פעמי ושהוא לא יתייחס אלייך אחכ?
יקרה שלי, היה לנו איתם קשר בעבר! וזה צריך להישאר בעבר! לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה. לא איתם! אלו אנשים שסבלנו בקשר איתם כי אנחנו נקלענו לאובססיה אליהם ויצאנו משליטה.
אני לא הייתי מסתכנת כי זה מפחיד מידיי שזה יחזיר אחורה או אפילו רק להיזכר בתלותיות שהייתה לי בו. האחרים הם ההוכחה והזיכרון שכל חיינו התערערו בעבר, איבדנו שליטה.
רושמת לך את מה שאמרתי לעצמי. האחר שלי הציע שניפגש לא מזמן וסירבתי והיום שלח הודעה ושיתף שיש לו אירוע משמח (לא הציע פגישה). עניתי מזל טוב וזהו! אנחנו לעולם לא נהיה חברים והשלמתי עם זה. הוא לעולם לא ירצה שאני אהיה חלק מהחיים שלו מלבד קשר מיני. והיום זה בסדר מבחינתי כי גם אני לא מעוניינת בו.
את גם חייבת להשלים שאת לא חלק מהחיים של האחר שלך....
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינורה
אני בהרגשה שלי צריכה להתמודד עם זה ולסגור מעגל רק בשבילי לא מעניין אותי אם הוא "ידלק" שוב ומה זה יעשה לו אני עכשו חושבת רק על עצמי וטובתי האישית בלבד
יכול להיות שזה יהיה טעות מקווה שלא
אני לא רוצה לחזור לקשר אתו אפילו אני הקשת הבנה והעקשנית יודעת שזה לא יקרה שהוא היה מעוניין בסקס נטו..
לעיתים הייתי שואלת את עצמי מה רציתי ממנו למה הייתי עצבנית ומאוכזבת ממנו?הרי לא רציתי להתגרש או שנצא לחופשות ביחד
כנראה השוני היה במינון ובתשומת לב ושנפלתי למעורבות רגשית חזקה
שנינו ידענו שהמשפחה קודמת לכל (למרות שלפעמים הטשטש הקו הזה מבחינתי)
יתקדם השבוע ונראה מה ארגיש
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

א.א,
אני מבינה את הצורך שלך בסגירת מעגל . ממי, רשמת נכון-נקלעת למעורבות רגשית חזקה אליו ולפנטזיה שלך בראש ורק בגלל זה פיתחת אובססיה אליו והתאכזבת והיית עצבנית.
תיהיי מפוכחת ואל תיקלעי למעורבות רגשית גדולה שוב (לא להתאהב) כי המינון ותשומת הלב ממנו לא ישתנו לעולם. גם אם בליבו הוא אוהב אותך מאוד (אוהב זה לא מאוהב).
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי נעלמת. מה איתך? הכל טוב?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

היי דתייה
לא יודעת.
עם הבעל יחסית בסדר לתקופה האחרונה. אני ממש משתדלת ומרגישה שזה עדיין לא זה

אתמול נפגשתי עם הבחור, הזמין לקפה. ושוחחנו על הא ודא, תמיד נחמד לשוחח איתו
בסוף שאל מה איתנו ואני שאלתי לגבי הלא רוצה מחוייבות. והסביר שלט רוצה להרגיש מחוייב לשלוח לילה טוב לפני שעולה למיטה, ועוד משהו שבאמת שכחתי מה
ושוב לא ממש סגרנו את זה. אמרתי לן על החוסר עיקביות שלו, רגע אחד על פול גז רגע אחד כלום
אמר שאני יכולה תמיד לפנות אלין, הסברתי לו שזה לא העניין, העניין שנתן לי להרגיש דחוייה. כמובן אמר שזו לא הייתה הכוונה שלו.
הייתי רוצה שדברים יתנהלו כפי שאני רוצה - אך שום דבר החיים לא מתנהל בדיוק כפי שאנחנו רוצים
ובאמת שלא יודעת אם בכלל בא לי לחזור לזה
כי מפחדת שברגע שאחזור לזה, איבדתי את הנישואים שלי. וזה אני לא מוכנה בשום אופן לא ככה

רגשות מעורבים, מחשבות. רצון מצד אחד וחוסר רצון מצד שני לשני הגברים
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה אומר לך פנטי.. מאחלת לך שתצליחי במה שתחליטי רק שלא תיפגעי מיזה.

אצלי עבר מספיק זמן שהבנתי שהוא החליט להעלם סופית. התנהגות מעליבה של השתמשתי השתמשתי עכשיו לא צריך יותר. אבל עם כאלו חברים מי צריך אויבים.. מחוק.. לא מחזירה אותו בוואצאפ. בינתיים הצלחתי יפה ! מתמקדת בטוב כמה שאפשר.. מתעצבת על ימים שעות שבוזבזו לשווא.. שחלמתי ופינטזתי שמישהו אוהב אותי וחשבתי שהוא החבר הכי טוב שלי.. שנה וחצי של בזבוז..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ועוד משהו קטן.. אני יודעת שרק ככה יהיה ניתוק שלי רגשית ממנו. כל עוד הוא היה בקשר פעם בחודש לא יכל לקרות הניתוק הריגשי ממנו.. והתהליך של הלשכוח.. עכשיו ברגע שהוא נעלם לגמרי התהליך הסופי יתחיל אצלי ואז אגיע למצב של לא אכפת לי ממנו יותר.. ומצב של לשכוח בקטע הריגשי..
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אכן ההרגשה של בזבוז זמן אינסופית כאשר לא קרה כלום - היא נוראית.
המשחקים, המרדפים, חוסר הוודאות, התלות, העיוורון, המחשבות, חוסר שעות שינה, כאבי הבטן, הכמיהה, הפנטזיות, החלומות, התסכול, המשברים- חרא
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה שאמרת!! חרא. לפחות גם אם נגמר שהייתי יוצאת בהרגשה טובה... הייתי נהנית מהמחשבה על העבר ועל מה שהיה.. פה רק סבלתי בסופו של דבר גם אם היו והיו אמנם זמנים ממש כיפיים... קשה להתרפק על משהו כשהוא נגמר מכוער
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”