איפה כאן מדברים עם העורכות
מפאת כובד הדף, תחילת הדף הזה הועברה ל דיוני עריכה הארכיון חלק ב ול דיוני עריכה הארכיון חלק ג
ראו גם: דיוני עריכה הארכיון
ראו גם: דיוני עריכה הארכיון
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2010, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של זרח_הפרח*
אוקי, אז התחלתי לערוך בלי מחיקות כרגע, רק לבדוק לינקים וכל לינק שלא עובד לכתוב לידו "לינק שבור". נראה לאן אגיע עם זה.
דבר נוסף, יש שם המון הודעות בבולד. זה בכוונה? להשאיר? לתקן?
דבר נוסף, יש שם המון הודעות בבולד. זה בכוונה? להשאיר? לתקן?
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
יש באג עם ההדגשות... אם את מצליחה לסדר -- תבורכי.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2020, 21:54
- דף אישי: הדף האישי של אי_ננה*
דרך לסדר את ההודעות:
ההדגשה מתחילה להתחרבש בגלל שאין לה שתי כוכביות בסוף
נניח:
אפשר להדגיש עם שתי כוכביות בסוף כמו כאן, מבלי שזה יתחרבש
או להדגיש ככה כדי שיהיה סימטרי
ההדגשה מתחילה להתחרבש בגלל שאין לה שתי כוכביות בסוף
נניח:
אפשר להדגיש עם שתי כוכביות בסוף כמו כאן, מבלי שזה יתחרבש
או להדגיש ככה כדי שיהיה סימטרי
-
בסדר, עובדת על זה. זה מסמך וורד של 271 דפים. נתראה בשנה הבאה
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
נתראה בשנה הבאה
איננה, איך עלית על השתי כוכביות בסוף? סחתיין!
איננה, איך עלית על השתי כוכביות בסוף? סחתיין!
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2020, 02:23
זרח הפרח
רק תזכרי אחר כך.גם להוסיף אותך בראש הדף כמי שסיכמה עשור (!!!) וערכה את הדף מחדש @}
מסכימה שקישורים שבורים זה בזבוז זמן מעצבן, וממש כל הכבוד על העבודה
רק תזכרי אחר כך.גם להוסיף אותך בראש הדף כמי שסיכמה עשור (!!!) וערכה את הדף מחדש @}
מסכימה שקישורים שבורים זה בזבוז זמן מעצבן, וממש כל הכבוד על העבודה
-
_אפשר להדגיש* עם שתי כוכביות בסוף כמו כאן, מבלי שזה יתחרבש
או להדגיש ככה כדי שיהיה סימטרי_
טוב, לא הבנתי.
אם אני רוצה שיהיה מודגש אני צריכה שתי כוכביות בכל צד, לפני ואחרי ההדגשה?
ואם אני רוצה להוריד הדגשה אני מורידה את כל הכוכביות?
מה לגבי איטליק? יש שם המון באיטליק, לדעתי גם בטעות.
או להדגיש ככה כדי שיהיה סימטרי_
טוב, לא הבנתי.
אם אני רוצה שיהיה מודגש אני צריכה שתי כוכביות בכל צד, לפני ואחרי ההדגשה?
ואם אני רוצה להוריד הדגשה אני מורידה את כל הכוכביות?
מה לגבי איטליק? יש שם המון באיטליק, לדעתי גם בטעות.
-
אני אסביר:
במקור - כדי להדגיש שמים כוכבית לפני ואחרי
כדי לצטט - מקו תחתי לפני ואחרי (זה ניראה איטליק בצבע טיפונת דהוי)
בפועל, משהו השתבש, והדגשות ונטיות אינן מוצגות כהלכה.
לפעמים, המערכת כאילו מפספסת פתיחת/סגירת הדגשה/ציטוט וממשיכה עם הפונט כברת דרך ארוככככככה.
כדי לטפל בבולד אפשר להוסיף כוכבית כפי שהציעה איננה
אין לי רעיון איך לטפל באיטליק, הייתי פשוט מסירה את הקו התחתי, כך שכבר לא יהיה נטוי. אפשר אולי להחליף אותו בזוג מרכאות, כדי להסביר שזה היה ציטוט.
אם הייתי עובדת עם וורד הייתי מנסה בחפש והחלף
חפש החלף ב
חפש _ החלף ב "
הוא כניראה יבצע מאות החלפות... והדף יחזור להיראות נורמלי...
במקור - כדי להדגיש שמים כוכבית לפני ואחרי
כדי לצטט - מקו תחתי לפני ואחרי (זה ניראה איטליק בצבע טיפונת דהוי)
בפועל, משהו השתבש, והדגשות ונטיות אינן מוצגות כהלכה.
לפעמים, המערכת כאילו מפספסת פתיחת/סגירת הדגשה/ציטוט וממשיכה עם הפונט כברת דרך ארוככככככה.
כדי לטפל בבולד אפשר להוסיף כוכבית כפי שהציעה איננה
אין לי רעיון איך לטפל באיטליק, הייתי פשוט מסירה את הקו התחתי, כך שכבר לא יהיה נטוי. אפשר אולי להחליף אותו בזוג מרכאות, כדי להסביר שזה היה ציטוט.
אם הייתי עובדת עם וורד הייתי מנסה בחפש והחלף
חפש החלף ב
חפש _ החלף ב "
הוא כניראה יבצע מאות החלפות... והדף יחזור להיראות נורמלי...
-
תודה, בינתיים אני משנה לאט לאט, וכל פעם שומרת את השינויים כדי לראות איך משפיע מה שאני עושה.
-
ההודעה של בן 45 בדף מחפש משפחה מאמצת.
הטלפון שלו מדווח כספאם 20 פעמים בטרוקולור.
ההודעה, לטעמי, מוטרלת.
למחוק?
הטלפון שלו מדווח כספאם 20 פעמים בטרוקולור.
ההודעה, לטעמי, מוטרלת.
למחוק?
-
בארור!
וכל הכבוד שבדקת
וכל הכבוד שבדקת
-
-
__כדי לטפל בבולד אפשר להוסיף כוכבית כפי שהציעה איננה
אין לי רעיון איך לטפל באיטליק, הייתי פשוט מסירה את הקו התחתי, כך שכבר לא יהיה נטוי. אפשר אולי להחליף אותו בזוג מרכאות, כדי להסביר שזה היה ציטוט.__
גם באיטליק אפשר לעשות את אותו פטנט, כפי שעשיתי עכשיו עם הציטוט למעלה.
מתחילים ומסיימים את הציטוט עם שני קוים תחתיים רצופים.
@}
אין לי רעיון איך לטפל באיטליק, הייתי פשוט מסירה את הקו התחתי, כך שכבר לא יהיה נטוי. אפשר אולי להחליף אותו בזוג מרכאות, כדי להסביר שזה היה ציטוט.__
גם באיטליק אפשר לעשות את אותו פטנט, כפי שעשיתי עכשיו עם הציטוט למעלה.
מתחילים ומסיימים את הציטוט עם שני קוים תחתיים רצופים.
@}
-
תודה, כרגע אני מסדרת את כל ההודעות שלמטה מתחת לכותרות המסודרות ומתעסקת בבולד. אחכ אחזור לאיטליק... לא מצליחה הכל ביחד.
-
השמש זורחת יקרה
אני באמת לא מבינה למה היה חשוב לך כלכך לשנות מ-"נעה" ל-"נועה" בדף "סיפור הלידה של בנותיי"
ככה או ככה, סיכוי סביר שאם האמא כתבה "נעה", זה השם של הילדה.
בלי ו'
היא אפילו קראה לעצמה ככה בשם שלה - נעה, בלי ו'.
להבא - בכל הנוגע לשמות של אנשים, תניחי שאנשים יודעים לכתוב את השמות שלהם או של הילדות והילדים שלהן/שלהם
אני יודעת שאם מישהי הייתה משנה את השם של הילדה שלי (מורידה י', במקרה שלי. השם של הגורה שלי נכתב עם שתי י', אבל יש גם שם כזה שנכתב עם י' אחת) בסיפור הלידה ששיתפתי ברוחב ליבי את הקהילה, הייתי ממש נפגעת ונעלבת וכועסת. ממש.
מאחר ולכל אחד ואחת כאן יש את הכח לשנות ולערוך, יש כללי נימוס בסיסיים...ובגלל שאת חדשה כאן, ואני ממש רואה שיש לך המון אמביציה להיות חלק - אני ממש מזמינה אותך לשאול כאן ולשתף בעריכות שלך, עד שתביני מה נהוג לעשות ומה לא
אני באמת לא מבינה למה היה חשוב לך כלכך לשנות מ-"נעה" ל-"נועה" בדף "סיפור הלידה של בנותיי"
ככה או ככה, סיכוי סביר שאם האמא כתבה "נעה", זה השם של הילדה.
בלי ו'
היא אפילו קראה לעצמה ככה בשם שלה - נעה, בלי ו'.
להבא - בכל הנוגע לשמות של אנשים, תניחי שאנשים יודעים לכתוב את השמות שלהם או של הילדות והילדים שלהן/שלהם
אני יודעת שאם מישהי הייתה משנה את השם של הילדה שלי (מורידה י', במקרה שלי. השם של הגורה שלי נכתב עם שתי י', אבל יש גם שם כזה שנכתב עם י' אחת) בסיפור הלידה ששיתפתי ברוחב ליבי את הקהילה, הייתי ממש נפגעת ונעלבת וכועסת. ממש.
מאחר ולכל אחד ואחת כאן יש את הכח לשנות ולערוך, יש כללי נימוס בסיסיים...ובגלל שאת חדשה כאן, ואני ממש רואה שיש לך המון אמביציה להיות חלק - אני ממש מזמינה אותך לשאול כאן ולשתף בעריכות שלך, עד שתביני מה נהוג לעשות ומה לא
-
אפשר אולי לתייג את דף קורונה מתמודדים באיזה הודעה למעלה, עם "זהירות, תיאוריות קונספירציה"?
ממש לא נעים לי להיות שם עם כל הקש והגבבה.
מצד שני, עוד פחות נעים לי לתת לאלמונים להשתולל בלי חשבון, ועוד לשמוע אותם אומרים שזה "באופני".
הייתי שמחה לדיון רציני על מדיניות קורונה, זה נושא מרתק וחשוב, אבל אין שם בכלל פרופורציות בין דיון רציני להתלהמויות קונספירטיביות.
ממש לא נעים לי להיות שם עם כל הקש והגבבה.
מצד שני, עוד פחות נעים לי לתת לאלמונים להשתולל בלי חשבון, ועוד לשמוע אותם אומרים שזה "באופני".
הייתי שמחה לדיון רציני על מדיניות קורונה, זה נושא מרתק וחשוב, אבל אין שם בכלל פרופורציות בין דיון רציני להתלהמויות קונספירטיביות.
ממש מסכימה איתך תמרוש. וחבל לי באמת הקשר שנעשה בין באופניות לחשיבה לא באמת ביקורתית אלא כזו שפשוט מאמצת כל בולשיט שמסתובב.
-
- הצטרפות: 12 אוגוסט 2013, 10:13
- דף אישי: הדף האישי של קול_פעמונים*
אני דווקא חושבת שאין מה להזהיר מדעות לגיטימיות ביותר. אנחנו בימים חשוכים שבהם הקורונה משמשת להתאכזרות לא מידתית כלפי האוכלוסיה בעולם.
מי שלא נגדע מטה לחמו ויודע שיהיה לו מספיק מה לאכול בקרוב, כנראה לא מתרגש מכך. אבל עוד נותרו אנשים בעלי לב שומע בעולם.
תיאוריות קונספירציה, לעומת זאת, לא נותרו כבר הרבה. רובן מתגשמות ממש לנגד עיננו. מי שרוצה לחיות בעיוורון, מוזמן.
אבל בבקשה, לא לסתום פיות.
בנוסף, נא עיינו בדף של רני כשר בפייסבוק וקראו מה הוא חושב על מה שקורה כאן. אם הוא לא מספיק באופני, אז תגידו לי מי כן.
מי שלא נגדע מטה לחמו ויודע שיהיה לו מספיק מה לאכול בקרוב, כנראה לא מתרגש מכך. אבל עוד נותרו אנשים בעלי לב שומע בעולם.
תיאוריות קונספירציה, לעומת זאת, לא נותרו כבר הרבה. רובן מתגשמות ממש לנגד עיננו. מי שרוצה לחיות בעיוורון, מוזמן.
אבל בבקשה, לא לסתום פיות.
בנוסף, נא עיינו בדף של רני כשר בפייסבוק וקראו מה הוא חושב על מה שקורה כאן. אם הוא לא מספיק באופני, אז תגידו לי מי כן.
-
שקטה
תודה על מה שכתבת לי שם.
את יודעת מה, אלמלא היית שם קודם, לא הייתי אוזרת כוח להתאמץ.
תודה על מה שכתבת לי שם.
את יודעת מה, אלמלא היית שם קודם, לא הייתי אוזרת כוח להתאמץ.
-
בבקשה, לא לסתום פיות.
זה בדיוק מה שאני רוצה.
לא להתחיל לבלום אנשים. לא לסתום פיות. לא למנוע את הדיון.
אבל כן לשים אותו בפרספקטיבה מתאימה.
וכן להגיד בלי להתבייש שיש פה חשיבה לא באמת ביקורתית אלא כזו שפשוט מאמצת כל בולשיט שמסתובב._
ומי שירצה להמשיך לקרוא ולהיות מושפע - שיבושם לו.
זה בדיוק מה שאני רוצה.
לא להתחיל לבלום אנשים. לא לסתום פיות. לא למנוע את הדיון.
אבל כן לשים אותו בפרספקטיבה מתאימה.
וכן להגיד בלי להתבייש שיש פה חשיבה לא באמת ביקורתית אלא כזו שפשוט מאמצת כל בולשיט שמסתובב._
-
- הצטרפות: 12 אוגוסט 2013, 10:13
- דף אישי: הדף האישי של קול_פעמונים*
הפרספקטיבה שלך היא רק שלך, היא לא הפרספקטיבה המתאימה. היא שיפוטית.
בעינייך מדובר בחשיבה לא ביקורתית. בעיניי זו האמא של החשיבות הביקורתיות.
המיינסטרים התקשורתי והמחיקה המאסיבית מפייסבוק, יוטיוב וכו' של התבטאויות של רופאים ומדענים וסתם אנשים שרואים אחרת היא מחיקה של חשיבה ביקורתית.
לאוהדי המגיפה יש את התקשורת העולמית שמגוייסת לתעמולה ולשטיפת מוח בצורה חסרת תקדים במדינות שנחשבו דמוקרטיות עד כה.
בבאופן תמיד היה מקום לגיטימי למי שלא מיישר קו עם המיינסטרים, בלי אזהרות מגוכחות ש"כאן לא מיינסטרים".
נכון אלף מונים לגבי החשיפה לשופרי התעמולה הרשמיים. מי שמוצא שם עיתונאי שראוי להיקרא בשם זה, שיעדכן.
קראת את רני כשר?
בעינייך מדובר בחשיבה לא ביקורתית. בעיניי זו האמא של החשיבות הביקורתיות.
המיינסטרים התקשורתי והמחיקה המאסיבית מפייסבוק, יוטיוב וכו' של התבטאויות של רופאים ומדענים וסתם אנשים שרואים אחרת היא מחיקה של חשיבה ביקורתית.
לאוהדי המגיפה יש את התקשורת העולמית שמגוייסת לתעמולה ולשטיפת מוח בצורה חסרת תקדים במדינות שנחשבו דמוקרטיות עד כה.
בבאופן תמיד היה מקום לגיטימי למי שלא מיישר קו עם המיינסטרים, בלי אזהרות מגוכחות ש"כאן לא מיינסטרים".
נכון אלף מונים לגבי החשיפה לשופרי התעמולה הרשמיים. מי שמוצא שם עיתונאי שראוי להיקרא בשם זה, שיעדכן.
קראת את רני כשר?
בעיני דלות הטיעונים הקונספרטיביים מדברת בעד עצמה, אבל לצערי מסכימה שזה לא יהיה הוגן לסמן דווקא את הדעה הזו כמצריכה אזהרת קריאה.
האמצעים הרטוריים של האלמונית (למרות שהיא כותבת קבועה כאן, מקווה שלא רק אני מזהה) מזכירים כל מיני דברים אפלים, אבל היא לא מהווה סכנה קונקרטית.
דוגמאות לאמצעים בעייתיים - מתן מידע חלקי ועמום, תוך הבטחה לעוד רק אם תסכימי להישאב עמוק יותר, סימון קבוצת ה"יודעים" כנעלית יותר ויודעת ה"אמת", ייחוס כשלים פסיכולוגיים שונים למי שמחזיק בדעה אחרת (האמת קשה ולא יכול להתמודד איתה וכו') ויש עוד.
ולגבי רני כשר, דעתו לא נחשבת יותר משל כל אחד אחר, עם כל ההערכה הרבה אליו בשל דברים אחרים.
הטענה היא לא שתיאוריות הקונספירציה האלה הן בלתי באופניות, אלא שהן לא באופן מיוחד כן באופניות. יש הרבה סוגים של שוליים בעולם, לא כולם קשורים לחיים באופן טבעי (שהם כבר תכלס לא ממש שוליים, אבל זה עניין אחר).
האמצעים הרטוריים של האלמונית (למרות שהיא כותבת קבועה כאן, מקווה שלא רק אני מזהה) מזכירים כל מיני דברים אפלים, אבל היא לא מהווה סכנה קונקרטית.
דוגמאות לאמצעים בעייתיים - מתן מידע חלקי ועמום, תוך הבטחה לעוד רק אם תסכימי להישאב עמוק יותר, סימון קבוצת ה"יודעים" כנעלית יותר ויודעת ה"אמת", ייחוס כשלים פסיכולוגיים שונים למי שמחזיק בדעה אחרת (האמת קשה ולא יכול להתמודד איתה וכו') ויש עוד.
ולגבי רני כשר, דעתו לא נחשבת יותר משל כל אחד אחר, עם כל ההערכה הרבה אליו בשל דברים אחרים.
הטענה היא לא שתיאוריות הקונספירציה האלה הן בלתי באופניות, אלא שהן לא באופן מיוחד כן באופניות. יש הרבה סוגים של שוליים בעולם, לא כולם קשורים לחיים באופן טבעי (שהם כבר תכלס לא ממש שוליים, אבל זה עניין אחר).
לא מאמינה לתאוריות קונספירציה ביחס לקורונה אבל לא אוהבת שמוסיפים למעלה אזהרות כמו טוויטר.
כי אז יש שוטר שמחליט את גבולות חופש הביטוי.
כל דפי החיסונים פה יכלו לקבל כותרת כזאת (ואכן מקבלים בפלטפורמות אחרות) והם נושא ליבה של באופן המקורי.
כי אז יש שוטר שמחליט את גבולות חופש הביטוי.
כל דפי החיסונים פה יכלו לקבל כותרת כזאת (ואכן מקבלים בפלטפורמות אחרות) והם נושא ליבה של באופן המקורי.
-
לא אוהבת שמוסיפים למעלה אזהרות כי אז יש שוטר שמחליט את גבולות חופש הביטוי.
מסכימה ומקבלת את דעתכן. תודה.
שקטה, נראה לי שהפתרון הכי טוב הוא פשוט להמשיך לנכוח שם ולהרים במשהו את הדיון.
הבעיה, לי יש משאבים מאוד מוגבלים לדף כזה. עכשיו, משל, כתבתי שם ואני יודעת שענו לי ואני רוצה להשיב - ואין. כרגע אין כוח.
געש, אהבתי מה שכתבת על אמצעי רטוריקה בעייתיים, ואשמח אם תוסיפי אותה לדף ההוא.
כדאי לדעתכן לתייג אותו כ דף וכחני? זה תיוג אינפורמטיבי, זה באמת מה שהוא, וכך אף אחד לא יטעה לחשוב שמדובר בדף תמיכה (כפי שעלול להשתמע מהשם).
פעמונים, אני עדיין מחכה לתגובתך ב סתימות כסף וסתימות שורש
מסכימה ומקבלת את דעתכן. תודה.
שקטה, נראה לי שהפתרון הכי טוב הוא פשוט להמשיך לנכוח שם ולהרים במשהו את הדיון.
הבעיה, לי יש משאבים מאוד מוגבלים לדף כזה. עכשיו, משל, כתבתי שם ואני יודעת שענו לי ואני רוצה להשיב - ואין. כרגע אין כוח.
געש, אהבתי מה שכתבת על אמצעי רטוריקה בעייתיים, ואשמח אם תוסיפי אותה לדף ההוא.
כדאי לדעתכן לתייג אותו כ דף וכחני? זה תיוג אינפורמטיבי, זה באמת מה שהוא, וכך אף אחד לא יטעה לחשוב שמדובר בדף תמיכה (כפי שעלול להשתמע מהשם).
פעמונים, אני עדיין מחכה לתגובתך ב סתימות כסף וסתימות שורש
תודה תמרוש.
אחשוב על לכתוב שם. הבעיה היא שגם אני עם משאבים מוגבלים לדיון כזה ואני לא רוצה לכתוב ולהיעלם.
בכל אופן התיוג של דף וכחני מתאים בעיני, ולמעשה הייתי אפילו משנה את שמו או מפצלת אותו לדף תמיכה ודף ויכוחים. אבל בהיעדר זמן, לפחות להוסיף תיוג זה רעיון מצוין.
אחשוב על לכתוב שם. הבעיה היא שגם אני עם משאבים מוגבלים לדיון כזה ואני לא רוצה לכתוב ולהיעלם.
בכל אופן התיוג של דף וכחני מתאים בעיני, ולמעשה הייתי אפילו משנה את שמו או מפצלת אותו לדף תמיכה ודף ויכוחים. אבל בהיעדר זמן, לפחות להוסיף תיוג זה רעיון מצוין.
-
געש
גם אני שונאת לכתוב ולהיעלם (עשיתי את זה יותר מדי פעמים השנה... ), אבל זה עדיין עדיף מלא להיות בכלל.
גם אני שונאת לכתוב ולהיעלם (עשיתי את זה יותר מדי פעמים השנה... ), אבל זה עדיין עדיף מלא להיות בכלל.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
בהקשר הזה, ממליצה על הדף סוף העולם כפי שאנו מכירים אותו. אמנם ארוך, וכולל כל מיני תקופות עם דיונים שונים, אבל בעיני מדגים גישה בריאה בעניינים כאלה.
D-:
תודה יונת, חייכתי רבות ונזכרתי שאין טעם לנסות לשכנע בדיונים כאלה.
תודה יונת, חייכתי רבות ונזכרתי שאין טעם לנסות לשכנע בדיונים כאלה.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
שאלה:
כשמשתתף חדש שופך את לבו ומבקש עזרה ועצות בדף שכתוב בו בפירוש לא לכתוב כמו השבוע בדף סיור מודרך באתר אז אני מתלבטת בין:
• לא להגיב ולקוות שמישהו אחר מהוותיקים יעשה משהו -זה סוג של פאסיביות שאני לא מאוד אוהבת, אך נקטתי בה הפעם, ואכן יונת נכנסה ומחקה. קצת כואב שמישהו שואל ומוחקים. זה לא מזמין חדשים.
• למחוק, כי ההוראה המפורשת היתה לא לכתוב שם. כמו ציינתי קודם- זו תגובה לא מזמינה.
• להכנס ולכתוב תשובה מושקעת שכוללת בקשה לא לכתוב פה ושהאדם מתבקש להעביר את השאלה לדף בשם זה וזה, ואז לזכור לחזור יום אחר ולמחוק את מה שכתב ואת תגובתי - מסורבל בשבילי. כנראה שאשכח לחזור, והדף יתמלא עם הזמן בתגובות.
• להעביר לדף מתאים- מי יודע אם השואל ימצא אי פעם את הדיון והתשובות. אז להשאיר הודעה בדף המקורי? שוב מסרבל ויש נטיה לשכוח למחוק.
מה דעתכן?
כשמשתתף חדש שופך את לבו ומבקש עזרה ועצות בדף שכתוב בו בפירוש לא לכתוב כמו השבוע בדף סיור מודרך באתר אז אני מתלבטת בין:
• לא להגיב ולקוות שמישהו אחר מהוותיקים יעשה משהו -זה סוג של פאסיביות שאני לא מאוד אוהבת, אך נקטתי בה הפעם, ואכן יונת נכנסה ומחקה. קצת כואב שמישהו שואל ומוחקים. זה לא מזמין חדשים.
• למחוק, כי ההוראה המפורשת היתה לא לכתוב שם. כמו ציינתי קודם- זו תגובה לא מזמינה.
• להכנס ולכתוב תשובה מושקעת שכוללת בקשה לא לכתוב פה ושהאדם מתבקש להעביר את השאלה לדף בשם זה וזה, ואז לזכור לחזור יום אחר ולמחוק את מה שכתב ואת תגובתי - מסורבל בשבילי. כנראה שאשכח לחזור, והדף יתמלא עם הזמן בתגובות.
• להעביר לדף מתאים- מי יודע אם השואל ימצא אי פעם את הדיון והתשובות. אז להשאיר הודעה בדף המקורי? שוב מסרבל ויש נטיה לשכוח למחוק.
מה דעתכן?
-
להעביר לדף מתאים- מי יודע אם השואל ימצא אי פעם את הדיון והתשובות. אז להשאיר הודעה בדף המקורי? שוב מסרבל ויש נטיה לשכוח למחוק.
לדעתי להעביר (רציתי להיכנס ולעשות זאת בעצמי, אבל הייתי צריכה לחשוב על דף מתאים )
ואז לכתוב הודעה לאקונית "ההודעה שנכתבה פה הועברה לדף ---"
וזהו. לא חשוב אם אשכח למחוק הודעה כזאת, נמחק בניקיון פסח הבא.
ואם הכותבת לא תמצא את השאלה שלה בדף החדש - ניחא. אין מה לעשות נגד זה.
לדעתי להעביר (רציתי להיכנס ולעשות זאת בעצמי, אבל הייתי צריכה לחשוב על דף מתאים )
ואז לכתוב הודעה לאקונית "ההודעה שנכתבה פה הועברה לדף ---"
וזהו. לא חשוב אם אשכח למחוק הודעה כזאת, נמחק בניקיון פסח הבא.
ואם הכותבת לא תמצא את השאלה שלה בדף החדש - ניחא. אין מה לעשות נגד זה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בהקשר הזה, ממליצה על הדף סוף העולם כפי שאנו מכירים אותו. אמנם ארוך, וכולל כל מיני תקופות עם דיונים שונים, אבל בעיני מדגים גישה בריאה בעניינים כאלה.
טוב, הייתי סקרנית, כזאת אני. קראתי שם תאוריה, שהיום היא כבר מוכחת.
פרטים אוסיף שם.
טוב, הייתי סקרנית, כזאת אני. קראתי שם תאוריה, שהיום היא כבר מוכחת.
פרטים אוסיף שם.
-
- הצטרפות: 17 מאי 2020, 20:25
- דף אישי: הדף האישי של מזמור_לילה*
מישהי יודעת למה כשאני מנסה את ״להוסיף לרשימת המעקב שלי״ מתקבלת הודעת שגיאה?
-
גם אצלי ככה
יש לי שאלה...
לאחרונה עולים דפים רבים במה חדש כאלה שאין בהם חדש (לפחות לא שאני מצליחה לזהות), אפשר להתעניין האם מדובר בעריכת האתר או מה בעצם קורה ??
תודה
לאחרונה עולים דפים רבים במה חדש כאלה שאין בהם חדש (לפחות לא שאני מצליחה לזהות), אפשר להתעניין האם מדובר בעריכת האתר או מה בעצם קורה ??
תודה
-
פלונית, אני יודעת ש עורכת בקטנה עורכת הרבה דפים לאחרונה. את יכולה לראות אם הכותבים המופיעים ליד שם הדף כתבו או ערכו לפי הסימן שליד השם: אם זה עלה - זו הוספה. אם זה עלה ועליו עיפרון - זו עריכה.
אפשר לבחור אם לראות או לא לראות את העריכות באפשרויות של מה חדש. במלבן הצהוב בתחילת הדף לחצי על "הצג אפשרויות" ושם תוכלי לבחור אם להראות או לא את העריכות.
אפשר לבחור אם לראות או לא לראות את העריכות באפשרויות של מה חדש. במלבן הצהוב בתחילת הדף לחצי על "הצג אפשרויות" ושם תוכלי לבחור אם להראות או לא את העריכות.
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2020, 15:28
- דף אישי: הדף האישי של עורכת_בקטנה*
(מה שתמרוש אמרה)
-
חוזרת לדיון לגבי הדף קורונה מתמודדים.
מסכימה שלא צריך להוסיף ״אזהרת קונספירציה״ או צנזורה משום סוג, וגם לא לתייג אותו בהכרח כדף וכחני (יש פה המון דפים וכחניים שלא מתוייגים ככאלה).
בכל זאת, שם הדף ותחילתו קצת מטעים ביחס למה שקורה שם בהמשך.
אולי כדאי להחליף את שם הדף? או להעביר את החלק הראשון של הדיון (עד שהסערה מתחילה...) לדף התמיכה שנפתח לא מזמן?
מסכימה שלא צריך להוסיף ״אזהרת קונספירציה״ או צנזורה משום סוג, וגם לא לתייג אותו בהכרח כדף וכחני (יש פה המון דפים וכחניים שלא מתוייגים ככאלה).
בכל זאת, שם הדף ותחילתו קצת מטעים ביחס למה שקורה שם בהמשך.
אולי כדאי להחליף את שם הדף? או להעביר את החלק הראשון של הדיון (עד שהסערה מתחילה...) לדף התמיכה שנפתח לא מזמן?
-
ובקשה...
מישהי בקיאה יכולה להוסיף לי גרש בשם הדף אניטה מורגאני? אני זוכרת שזה קביל בשמות (בכל זאת צ׳יק צ׳ק...) אבל משום מה הוא לא נקלט לי ואני לא יודעת איך לשנות את זה, ועכשיו כשמחפשים באתר ״אניטה מורג׳אני״ שוב אין תוצאות...
תודה @}
מישהי בקיאה יכולה להוסיף לי גרש בשם הדף אניטה מורגאני? אני זוכרת שזה קביל בשמות (בכל זאת צ׳יק צ׳ק...) אבל משום מה הוא לא נקלט לי ואני לא יודעת איך לשנות את זה, ועכשיו כשמחפשים באתר ״אניטה מורג׳אני״ שוב אין תוצאות...
תודה @}
-
להעביר את החלק הראשון של הדיון
תומכת מאוד בזה, לצערי לא מבינה בזה אבל גם אשמח לשינוי הנ"ל.
להעביר את החלק הראשון של הדיון
תומכת מאוד בזה, לצערי לא מבינה בזה אבל גם אשמח לשינוי הנ"ל.
-
-
קונספירציות קורונה?
-
ולא לתייג דף כווכחני בגלל שיש אחרים שלא מתוייגים - זו לא סיבה טובה, בעיניי.
מסתבר שיש גם דפי בלוג וסיפורי לידה לא מתוייגים, עדיין משתדלים לתייג.
אני כן בעד איזשהו פתיח שמסביר מה קורה בדף
כי אחרת פשוט צוללים לג'יפה בלי שום הכנה...
מסתבר שיש גם דפי בלוג וסיפורי לידה לא מתוייגים, עדיין משתדלים לתייג.
אני כן בעד איזשהו פתיח שמסביר מה קורה בדף
כי אחרת פשוט צוללים לג'יפה בלי שום הכנה...
-
-
-
-
-
שאלה אחרת: מתי לאחרונה עידכנו דפי אינדקס ומדורים?
אני מתכוונת, הכנסת דפים חדשים (שווים) למדורים השונים, תיוג ואינדוקס דפים שמתחבאים ביער.
אני מתכוונת, הכנסת דפים חדשים (שווים) למדורים השונים, תיוג ואינדוקס דפים שמתחבאים ביער.
-
שאלה:
בריאה גילי ומירב - סיפור אישי מאוד מעניין, רק שהאתר שהם מקשרים אליו עם הסיפור עצמו - כבר לא קיים.
שווה לקטלג אותו בכלל?
(היה בסימן שאלה ל מדור מחלות ואתגרים בריאותיים)
בריאה גילי ומירב - סיפור אישי מאוד מעניין, רק שהאתר שהם מקשרים אליו עם הסיפור עצמו - כבר לא קיים.
שווה לקטלג אותו בכלל?
(היה בסימן שאלה ל מדור מחלות ואתגרים בריאותיים)
-
טוב, גמרתי לסדר את מדור מחלות ואתגרים בריאותיים עם טקסט נפרש וחיסלתי את כל ההדגשות.
עכשיו אפשר למצוא שם משהו (זו היתה רשימה אינסופית עם המון כפילויות).
מה שכן - צריך עוד לעבור עליו ולמחוק את שמות הדפים שנמחקו על ידינו בשנים האחרונות.
עכשיו אפשר למצוא שם משהו (זו היתה רשימה אינסופית עם המון כפילויות).
מה שכן - צריך עוד לעבור עליו ולמחוק את שמות הדפים שנמחקו על ידינו בשנים האחרונות.
תודה רבה תמרוש על ההשקעה!
-
תמרוש רוש תודה רבה, סידור כיפי ומטיב
-
-
הייתי מקצרת עוד ל-קורונה דיונים ותיאוריות
(הקונספירציה, כפי שמעיד הדיון בדף, היא בעיני המתבונן)
בנוסף, הייתי מעבירה את החלק הראשון של הדיון לדף התמיכה שנפתח, ואולי משאירה הודעה בנוסח ״חלקו הראשון של הדיון הועבר לדף זה וזה.״
וכל הכבוד לך תמרוש רוש על עבודת הפרך, ובכלל לכל הנמלים העמלניות באתר ישר כוח @}
(הקונספירציה, כפי שמעיד הדיון בדף, היא בעיני המתבונן)
בנוסף, הייתי מעבירה את החלק הראשון של הדיון לדף התמיכה שנפתח, ואולי משאירה הודעה בנוסח ״חלקו הראשון של הדיון הועבר לדף זה וזה.״
וכל הכבוד לך תמרוש רוש על עבודת הפרך, ובכלל לכל הנמלים העמלניות באתר ישר כוח @}
-
- הצטרפות: 30 נובמבר 2020, 08:13
- דף אישי: הדף האישי של ברוש_בלבוש_סופרמן*
שלום לכן,
בדף ק ו ל י הברכה הראשונה איננה שלי
הומלץ לי להפנות את תשומת לבכן
וללא קשר, תודה על האתר והעבודה הקשה
בדף ק ו ל י הברכה הראשונה איננה שלי
הומלץ לי להפנות את תשומת לבכן
וללא קשר, תודה על האתר והעבודה הקשה
-
וואלה,
בדף של ברוש בלבוש סופרמן יש ברכה ממני עם פרח
כשראיתי אותה נאלמתי, כי לא זכרתי בכלל שראיתי את הדף
התלבטתי אם לכתוב שמי שרוצה לברך מוזמן לעשות זאת בשמו, ולא בשמי
ואז התחיל מין תעתוע והתלבטות פנימית האם אכן לא כתבתי את זה ואולי לא שמתי לב...
מוזר...
ותודה ענקית לכולכן
בדף של ברוש בלבוש סופרמן יש ברכה ממני עם פרח
כשראיתי אותה נאלמתי, כי לא זכרתי בכלל שראיתי את הדף
התלבטתי אם לכתוב שמי שרוצה לברך מוזמן לעשות זאת בשמו, ולא בשמי
ואז התחיל מין תעתוע והתלבטות פנימית האם אכן לא כתבתי את זה ואולי לא שמתי לב...
מוזר...
ותודה ענקית לכולכן
-
ניסיתי כמה פעמים לפתוח דף אניטה מורג׳אני עם גרש מעל האות ג׳ (בשביל להעתיק לתוכו את תוכן הדף ללא גרש) אבל זה לא מצליח לי. צריך גמד מוכשר במיוחד למניפולציות סבוכות כאלה.
-
כן, משהו גם התחרבש בדף על אניטה מורגאני
הוא כאילו השתכפל...
אני תיכף מוחקת ומסדרת את זה, אבל מציינת פה כי אולי זה קשור לכל התופעות המוזרות האחרות שצויינו פה
הוא כאילו השתכפל...
אני תיכף מוחקת ומסדרת את זה, אבל מציינת פה כי אולי זה קשור לכל התופעות המוזרות האחרות שצויינו פה
-
תודה יולי קו על הניסיון. אז אולי השיכפול בטעות קשור לזה ולא לדברים האחרים (-;
-
כנראה השכפול קשור לניסיון שלי.
-
האם יתכן ששמות דפים לא מקבלים תווים שאינם אותיות?
כמעט נכון. מקבלים גם ספרות וגרש בודד.
-
אבל הדף אניטה מורג׳אני עולה בלי הגרש.
את מהטלפון? יכול להיות שבמקלדת של המכשיר יש רק את הגרש הלא נכון (' במקום ')
(צ'יק צ'ק חייב לקבל גרש מטבע הדברים)
סידרתי את זה.
-
תודה רבה יעלי!
צריך לתייג את הדף בלי הגרש למחיקה?
-
לא ברור לי ק ו ל י הזה.
הניק הזה לא כתב בשום מקום אחר.
אולי זה היה רק ניסיון.
ומישהו ניסה שימוש בניק של מישהו אחר רק כדי לראות ולהבין איך זה עובד.
אני אתן לו ליהנות מהספק, כרגע.
אבל כל מי שמוצא דברים שנכתבו בשמו - נא להגיב מיד באותו דף ("שימו לב - אני לא כתבתי את ההודעה הזאת") ולדווח לנו כאן. זה לא מקובל וזה לא נאות.
הניק הזה לא כתב בשום מקום אחר.
אולי זה היה רק ניסיון.
ומישהו ניסה שימוש בניק של מישהו אחר רק כדי לראות ולהבין איך זה עובד.
אני אתן לו ליהנות מהספק, כרגע.
אבל כל מי שמוצא דברים שנכתבו בשמו - נא להגיב מיד באותו דף ("שימו לב - אני לא כתבתי את ההודעה הזאת") ולדווח לנו כאן. זה לא מקובל וזה לא נאות.
כרגע יש העברה אוטומטית ממנו לדף החדש.
אם אין קישורים לשם הקודם בדפים אחרים, אפשר עקרונית למחוק אותו (ואם יש קישורים אפשר לתקן אותם, ואז למחוק אותו).
לא צריך לסמן אותו כדף למחיקה בשום שלב (זה סתם ייצור אותו. כרגע הוא למעשה לא קיים בפני עצמו).
כרגע יש העברה אוטומטית ממנו לדף החדש.
אם אין קישורים לשם הקודם בדפים אחרים, אפשר עקרונית למחוק אותו (ואם יש קישורים אפשר לתקן אותם, ואז למחוק אותו).
לא צריך לסמן אותו כדף למחיקה בשום שלב (זה סתם ייצור אותו. כרגע הוא למעשה לא קיים בפני עצמו).
-
יעלי, לדעתי אין קישורים. אם צריך, אפשר למחוק אותו (אני לא יודעת איך), למרות שאני מבינה ממך שהוא כבר לא קיים ממילא. משאירה את העניין בתודה לעורכות מנוסות. (-:
-
מזמור, נורא קל למחוק דפים.
את פשוט נכנסת לעריכה, לסמן את הכל ומוחקת. כמו ב-Word. ואז שומרת.
את פשוט נכנסת לעריכה, לסמן את הכל ומוחקת. כמו ב-Word. ואז שומרת.
לטעמי לא צריך. יש ממנו העברה אוטומטית ואפשר להשאיר אותו לצורך הקלה על חיפוש עתידי.
-
מסכימה איתך יעלי. ושוב תודה!
-
תגידו, לא נראה לכן הגיוני לשנות את שם הדף הזה לאיפה כאן מדברות עם העורכות...?
-
|y|
ואולי בהזדמנות חגיגית זאת גם להעביר חלק מההיסטוריה לארכיון
הדף ממש נפתח לאט אצלי...
ואולי בהזדמנות חגיגית זאת גם להעביר חלק מההיסטוריה לארכיון
הדף ממש נפתח לאט אצלי...
-
-
מה דעתכן על הדף ק ו ל י?
ראה שמי שזו לא תהיה רצתה סתם לנסות, לא?
אולי דף למחיקה?
אם לא לדעתכן, מקובל עלי.
(כותבת כאן חסכונית אחת)
מה דעתכן על הדף ק ו ל י?
ראה שמי שזו לא תהיה רצתה סתם לנסות, לא?
אולי דף למחיקה?
אם לא לדעתכן, מקובל עלי.
(כותבת כאן חסכונית אחת)
-
אני לא בעד לשנות את שם הדף (אני לא מתחברת למעבר טוטאלי למין נקבה בדיפולט. האם זה סימן שקפצה עלי זיקנה?)
-
אני בעד להעביר חלק גדול מהדף לארכיון.
-
ולדעתי, הדף לא כ"כ ארוך...
לכו לדף קורונה מתמודדים , מזמור לילה , אלו באמת עולים מ מ ש לאט..
ולדעתי, הדף לא כ"כ ארוך...
לכו לדף קורונה מתמודדים , מזמור לילה , אלו באמת עולים מ מ ש לאט..
-
היי יולי קו!
לגבי השאלות שהצעת שאענה עליהן כאן:
מהו הכלי בו את משתמשת?
צר לי לאכזב אבל לא משתמשת בכלי כלשהו... אני עורכת ידנית, כלומר: בהתחלה מרפרפת על הדף מהר כדי לראות אם יש בלוקים מודגשים, וכשמוצאת אותם מתעכבת עליהם רגע כדי לוודא שזה אכן נראה כמו משהו לא מכוון. ואם כן אז נכנסת למצב עריכה, מוצאת בעזרת Ctrl+F את המילים שעשו בעיות ומתקנת.
איך את מצליחה לערוך כל כך הרבה דפים?
בעזרת העובדה שאני נהנית מזה (לא תמיד מצליחה לערוך הרבה, אבל כשכן מצליחה זה בעזרת ההנאה שלי)
לגבי השאלות שהצעת שאענה עליהן כאן:
מהו הכלי בו את משתמשת?
צר לי לאכזב אבל לא משתמשת בכלי כלשהו... אני עורכת ידנית, כלומר: בהתחלה מרפרפת על הדף מהר כדי לראות אם יש בלוקים מודגשים, וכשמוצאת אותם מתעכבת עליהם רגע כדי לוודא שזה אכן נראה כמו משהו לא מכוון. ואם כן אז נכנסת למצב עריכה, מוצאת בעזרת Ctrl+F את המילים שעשו בעיות ומתקנת.
איך את מצליחה לערוך כל כך הרבה דפים?
בעזרת העובדה שאני נהנית מזה (לא תמיד מצליחה לערוך הרבה, אבל כשכן מצליחה זה בעזרת ההנאה שלי)
-
_מה דעתכן על הדף ק ו ל י?
אולי דף למחיקה?_
עדיין לא דף למחיקה, לדעתי.
אפשר עוד כמה שבועות או חודשים. בינתיים הוא לא מפריע.
אולי דף למחיקה?_
עדיין לא דף למחיקה, לדעתי.
אפשר עוד כמה שבועות או חודשים. בינתיים הוא לא מפריע.
-
העברתי הרבה מהדף ל דיוני עריכה הארכיון חלק ג.
-
לגבי מדור מחלות ואתגרים בריאותיים, סיימתי לעבור עליו ולמחוק את שמות הדפים שנמחקו על ידינו בשנים האחרונות.
-
מי תסכים לתייג את סיפור הלידה של עיני מלאך בדף סיפור הלידה של המלאך שלי (דף לידה, בי״ח, חירום, קיסרי...)?
-
אה, וגם היפרדות שליה.
מזל שהסוף טוב.
מזל שהסוף טוב.