אהלן שירי- דף בית חדש או שיש לך כאן כינוי אחר?
תודה על התזכורת ורצינו גם לתת לך תזכורת קטנה-לברר לנו על תנור עצים! נשמח לשמוע ממך 02-9938382 וגם לפגוש אתכם בגן החיות
שירי הופמן
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2004, 21:07
- דף אישי: הדף האישי של חמי_והדס*
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2005, 15:08
- דף אישי: הדף האישי של שירי_הופמן*
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2004, 21:07
- דף אישי: הדף האישי של חמי_והדס*
שירי הופמן
הי שירי. איזה כיף שסוף סוף מישהו כותב לנו בדפבית המחודש... חבל שלא נפגשנו-רצינו לתת לכן מהעוגת יומולדת של אלעד... אין לי מושג אם נגיע השבוע אבל בכל מקרה אני מגיעה תמיד רק בצהריים אחרי הלימודים. מה קורה עם הפגישות במטע? הן עוד מתקיימות? תודיעי לי אם כן ואז אולי נבוא לשם. כל טוב.
שירי הופמן
היי שירי
מה שלומך? שלומכם?
אני שמחה בשבילכם שמצאתם בסוף בית במטע,עצובה בשבילנו שלא אצלנו. בסוף נפלנו עם משפחה מאפנה,סתם בזבוז...
אם עוד תרצו,אולי כשייגמר החוזה לשנה ,לקראת אוגוסט הבא...
מילא. נסתרות דרכי האל.אני מניחה שהכל לטובה.
בכל מקרה,שמחה שאתם מחדשים את המפגשים. תדעי לך שבזכות כולכם אנחנו היום בחינוך ביתי,וטוב.מאד טוב לנו.
את מוזמנת לבקר , גם בדף שלי בבאופן : _חיים חדשים במדבר 2 וגם פה-בבאר אורה. אנחנו על הדרך לאילת/לסיני.
תמסרי דש חם והמון תודה לכולם
ממני
בגעגועים
נעמה
מה שלומך? שלומכם?
אני שמחה בשבילכם שמצאתם בסוף בית במטע,עצובה בשבילנו שלא אצלנו. בסוף נפלנו עם משפחה מאפנה,סתם בזבוז...
אם עוד תרצו,אולי כשייגמר החוזה לשנה ,לקראת אוגוסט הבא...
מילא. נסתרות דרכי האל.אני מניחה שהכל לטובה.
בכל מקרה,שמחה שאתם מחדשים את המפגשים. תדעי לך שבזכות כולכם אנחנו היום בחינוך ביתי,וטוב.מאד טוב לנו.
את מוזמנת לבקר , גם בדף שלי בבאופן : _חיים חדשים במדבר 2 וגם פה-בבאר אורה. אנחנו על הדרך לאילת/לסיני.
תמסרי דש חם והמון תודה לכולם
ממני
בגעגועים
נעמה
שירי הופמן
שלום שירי. שמי תמר, אני אמא לשניים בחינוך ביתי ושוקלת לעבור למטע. אם תסכימי, אשמח לשמוע ממך דברים על המקום ועל משפחות החינוך הביתי בו. אני ב-tamarwg בג'ימייל נקודה קום. תודה רבה.