ראו גם - מדור מטפלים
מה עושים כשלא מודיעים על ביטול
שלום לכולם.
רציתי לדעת מה דעתכם ואיך אתם נוהגים במקרה של.....
קורה לי מידי פעם שמטופל בוגר או הורה לא מגיע לטיפול ולא מודיע.(זה מעצבן)
אני מתקשר אליו ושואל מה קרה? מבקש לחזור אליי.
במקרים מסויימים המטופל חוזר אליי מאוד מאוחר. לאחר מס' רב של שעות או למחרת. מתנצלים...אוי שכחתי...לא ידעתי, לא הבנתי וכ'.
יש כאלה שאינם חוזרים גם לאחר מספר ימים. אני מתקשר אליהם דרך מספר חסוי והם עונים במהירות.שוב, התנצלות מאולצת...
כשאני מבקש תשלום עבור המפגש שהתבטל ללא הודעה.אני מקבל תגובה כועסת . מה פתאום זה קורה לכל אחד.או שקורה שהמטופל נעלם ולא חוזר.
האם אתם גובים תשלום עבור מפגש שלא התקיים בגלל אי הופעה ללא הודעה?
איך מטפלים בהורים ומטופלים שכאלה.....
תודה מראש
רציתי לדעת מה דעתכם ואיך אתם נוהגים במקרה של.....
קורה לי מידי פעם שמטופל בוגר או הורה לא מגיע לטיפול ולא מודיע.(זה מעצבן)
אני מתקשר אליו ושואל מה קרה? מבקש לחזור אליי.
במקרים מסויימים המטופל חוזר אליי מאוד מאוחר. לאחר מס' רב של שעות או למחרת. מתנצלים...אוי שכחתי...לא ידעתי, לא הבנתי וכ'.
יש כאלה שאינם חוזרים גם לאחר מספר ימים. אני מתקשר אליהם דרך מספר חסוי והם עונים במהירות.שוב, התנצלות מאולצת...
כשאני מבקש תשלום עבור המפגש שהתבטל ללא הודעה.אני מקבל תגובה כועסת . מה פתאום זה קורה לכל אחד.או שקורה שהמטופל נעלם ולא חוזר.
האם אתם גובים תשלום עבור מפגש שלא התקיים בגלל אי הופעה ללא הודעה?
איך מטפלים בהורים ומטופלים שכאלה.....
תודה מראש
שלום רב למני
גם אני נתקלתי בבעיה...
אפשר לנסות לעקוף אותה כך:
במפגש ראשון עם ההורים לפני תחילת הטיפול יש להחתים את שניהם על "חוזה טיפולי" בו מפורטות החובות שלהם (לתרגל, להעביר אינפו' וכו) כמו
גם החובות שלך. יש להסביר להם את חשיבות הנושאים השונים (לא לאחר, לקבוע זמן חליפי אם יש בעיה) ובאותה הזדמנות גם
להבהיר שיש צורך לשלם אם לא מודיעים מראש.
אפשר קצת להקל ולדרוש רק מחצית הסכום במקרה כזה...
בהצלחה רבה!
גם אני נתקלתי בבעיה...
אפשר לנסות לעקוף אותה כך:
במפגש ראשון עם ההורים לפני תחילת הטיפול יש להחתים את שניהם על "חוזה טיפולי" בו מפורטות החובות שלהם (לתרגל, להעביר אינפו' וכו) כמו
גם החובות שלך. יש להסביר להם את חשיבות הנושאים השונים (לא לאחר, לקבוע זמן חליפי אם יש בעיה) ובאותה הזדמנות גם
להבהיר שיש צורך לשלם אם לא מודיעים מראש.
אפשר קצת להקל ולדרוש רק מחצית הסכום במקרה כזה...
בהצלחה רבה!
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*
אני מאמין שהדרך של יפעת היא נכונה. גם אם לא מחתימים על הסכם, ניתן להגיע אליו בעל פה. העיקר שכללי ההתנהגות הטיפולית של המשפחה או המבוגר והמטפל יהיו ברורים היטב מראש.