אוסמוזה הפוכה

דנה_נ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 16:32
דף אישי: הדף האישי של דנה_נ*

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי דנה_נ* »

היי לכולם, קוראת את האתר הזה באדיקות כבר כמה שנים אבל אף פעם לא כתבתי בו. עכשיו צריכה עזרה... אנחנו עוברים דירה ורוצים להתקין בדירה החדשה מערכת לטיהור מים. ממה שקראתי הבנתי שאוסמוזה הפוכה היא הדבר הכי יעיל בתחום כרגע. צריכה המלצות על מערכת אמינה ובריאה. מוכנה להשקיע ולקנות גם משהו יקר אם זה טוב. למישהו יש ניסיון עם זה? המלצות?

אשמח לעזרה, תודה!
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

אין לי שום עצה, אבל ברוכה הכותבת @}
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי אישה_במסע* »

הדבר הכי יעיל בתחום כרגע
אוסמוזה הפוכה מסננת הכי הרבה חומרים מפוקפקים. זו האמת. אבל היא גם מוציאה מהמים חומרים נחוצים.

ומה, מה שחשוב לא פחות לדעתי, היא מבזבזת המון המון מים. משהו כמו 40%. המילה "יעיל" ממש לא מתקשרת לי לבזבוז כזה...

גם לי אין המלצות מוצלחות (לפני המון זמן, תמי גלילי המליצה על משהו, אבל אני אפילו לא בטוחה באיזה דף זה היה. אולי בדף המים שאנחנו שותים ?), כי אני מעדיפה מערכת שמסננת פחות, אבל מבזבזת פחות, ולא דורשת לתסף מים בכל מיני מינרלים שמסוננים מהם החוצה. חוסר הבריאות הזה מטריד אותי יותר מחוסר הבריאות של מים עם חומרים מפוקפקים.
מישי*
הצטרפות: 11 דצמבר 2003, 23:50

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי מישי* »

רוב מי השתייה בארץ גם ככה מקורם במים מותפלים והם אמורים להיות באיכות טובה, במיוחד אם אתם גרים בבית/ישוב לא מאוד ישנים, כך שהצנרת לא אמורה להוות בעיה. בנוסף, כל תאגידי המים מחויבים לפרסם באתר שלהם בדיקות איכות מים שביצעו. אם זה מטריד אותך אז אפשר וכדאי לחפש.

מה, מה שחשוב לא פחות לדעתי, היא מבזבזת המון המון מים. משהו כמו 40% אם אני לא טועה מידת המים שאובדים בתהליך תלויה לא מעט באיכות מי הגלם. מניחה שכשמכניסים מים שפירים הפחת יהיה נמוך בהרבה מ- 40%.
דנה_נ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 16:32
דף אישי: הדף האישי של דנה_נ*

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי דנה_נ* »

היי מישי, מטריד אותי נושא ההפלרה וגם הכלור שיש במים. אנחנו עוברים לבית מאוד ישן אבל הוחלפה הצנרת לצנרת פלסטיק.
טלי_ב*
הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי טלי_ב* »

הכלור שיש במים
כלור הוא נדיף, כך שאם תשמרי מי שתיה בקנקן פתוח, הוא פשוט יתנדף. אני לא זוכרת כמה זמן זה לוקח בדיוק, אבל 24 שעות לדעתי יספיקו.
אישה_במסע*

אוסמוזה הפוכה

אבל 24 שעות לדעתי יספיקו
מספיק הרבה פחות. אני לא יכולה לייעץ בנוגע להפלרה - הפלרה היא דבר בריא בצורה מוכחת, כך שאותי נושא ההפלרה לא מטריד.
אישה_במסע*

אוסמוזה הפוכה

יש על זה מידע בדף טיהור מים (לאחד איתו?)
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אני שמעתי תאוריה שדי הגיונית ומתקבלת, כמו שרשמו מעלי האיכות של המים בארץ די איכותית (חוץ מהצנרת בבניה ישנה), כל הפילטורים למיניהם הופכים את הילדים לרגישים יותר לכל מיני אלרגיות או מחלות, הגוף הצעיר אמור לדעת "לתקן" כל מיני חיידקים וזיהומים, ברגע שאנחנו מגנים ומנקים את כל הסביבה, הגוף לא מפתח את החוסן שהוא צריך, כך שבפעם הראשונה שהילד יחשף למשהו לא סטרילי (בתנועת נוער, טיול או סתם אצל חבר) הנזק יהיה גדול ומשמעותי יותר מכך שהיה מקבל את זה בגיל צעיר, זו דעתי ואין לי שום מידע מבוסס חוץ מהגיון בריא.
חוזה_פלך*
הצטרפות: 27 אפריל 2020, 08:29

אוסמוזה הפוכה

שליחה על ידי חוזה_פלך* »

פלוני אלמונית אני שמעתי תאוריה שדי הגיונית ומתקבלת זו לא רק תאוריה יש לכך ביסוס מחקרי, היה בזמנו גם סרט אם אני לא טועה ב BBC שקראו לו בייבי, הסרט עקב אחרי מספר תינוקות בכמה מקומות בעולם, הילדים שגדלו עם סטריליות לא בהכרח היו מחוסנים יותר, סרט מומלץ מאוד, אבל בכל מקרה החשיפה ללכלוך בגיל צעיר מחסנת באופן טבעי את הילד. כמובן בלי להגזים לשום צד.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”