שאלתי כל מני אנשים מה אפשר לעשות כדי ללמוד טכנולוגיה מסויימת וכולם ענו
ללכלך את הידיים
ואני גם אוהבת להישאר מאד מאד נקייה. ויש לי פחדים ממש גדולים להתחיל משהו כזה ולעשות אותו לבד לגמרי בעצמי
טוב. אז אני מתחילה את הפרויקט בתקווה שעוד חודש הוא ייגמר ואני אמחוק את הדף.
כל הזמן אמרתי שאין לי מישהו לשאול אותו אבל יש לי מישהו לשאול אותו בעצם. יש לי שניים. אחד מכר ותיק שנעזרתי בו רבות ללא תמורה והוא מוכן לספוג הכל ששמו גוגל, והשני הוא ידידינו לורד בריטיש.
לורד בריטיש ואני הסכמנו שאני מצליחה לעבוד טוב כשיש לי תוכנית (שמתקמפלת הא הא)
אז המשימות שלי הן
- learn how to play WAV files in a C program. try to find some example for using audio out APIs, and then make a project that use WAV files (for example, let the user choose an option and then play the option name)
. next you will need to define exactly how the duba game will be played and look
. will work on design of the game (full c++ and design patterns use). I will reivew your design.
. Implement the game
7now lets see: stages 1,2 will take 2 days each (so its a week's work to get to know the APIs). stage 3+4 will also be a week work togeather (only if we are efficient!). stage 5 length is greatly dependent on the finchmaking. i assume it will eventually be a month work.
total duba work is 1.5 month, and after that you will be: 1. more confident in C/C++ programming. 2. know some simple APIs for image and sound
שלב ראשון למצוא משהו שינגן צליל WAV
מצאתי תוכנית דוגמא והמטרה שלי היום להבין אותה.
http://www.codeproject.com/audio/fister.asp
אחרי שעבדתי בשפות סקריפט אני מקבלת חום מלראות פרויקט עם כל כך הרבה קבצים לא מוכרים. כמו להגיע לשכונה חדשה, נקווה שהשכנים מסבירי פנים.