במגע אנושי

אנאמה_מילר*
הצטרפות: 09 פברואר 2006, 18:36
דף אישי: הדף האישי של אנאמה_מילר*

במגע אנושי

שליחה על ידי אנאמה_מילר* »

נועלה מה שלומך?
נעים לפגוש אותך כאן.
אני לא קוסמטיקאית אך מתוקף היותי ארומתרפיסטית אני מכינה מוצרים טבעיים מאוד נעימים.
קישור
הקישור הנ"ל יספק לך מידע על המוצרים עצמם ואם את רוצה את כמובן מוזמנת לבוא אלי בכיף. אני מכינה הכל טרי ובהזמנה אישית.
אשמח אם תתקשרי ותבואי. את באזור שלי סך הכל...
נשיקות
אמא_של_שחר*
הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*

במגע אנושי

שליחה על ידי אמא_של_שחר* »

הי יש אצלנו (בנטף) אחלה צימר, דירת סטודיו גדולה ונעימה, עם המון נוף ושקט, וגם סוג של ג'קוזי מעץ בחוץ, פרטי לגמרי.
אפשר לשכור אותו גם בלי לינה, בתנאי שהלילות של לפני ואחרי לא הוזמנו.
הצימר הוא קשור למסעדת מטבח של רמה בנטף, הטלפון 02-5791461
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

במגע אנושי

שליחה על ידי גילית_ט* »

כן, ליד בית שמש בצפרירים מזון לנשמה
http://www.organiclife.co.il/index.php?option=[po]com content[/po]&task=view&id=27&Itemid=48
ממש טעים ומקסים
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

במגע אנושי

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אם אתם מוכנים להרחיק עוד עד אזור חצבה - שמעתי המלצות חמות מכמה מקורות על שבילים במדבר.
מצויין למשפחות ובכלל לא יקר.
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

במגע אנושי

שליחה על ידי גילית_ט* »

• אנחנו היינו בפסח בנאות הכיכר בפאטה מורגנה בתשלום
  • אך אם אתם מחפשים בחינם אז תעצרו במחסום הצבאי מול הכניסה למצוקי דרגות, אם יש לכם טנדר (אפשר לרדת אם הרכב) או ברגל בצד שמאל יש ירידה לים המלח שביל עפר 5 דקות הליכם למטה יש חורשה קטנה שאפשר לישון בה באוהל וקצת יותר שמאלה יש מקום עם מעינות גופרית חמים וקרים
בכלל מקום שווה בחינם לטבילה בבוץ
  • במצוקי דרגות יש אכסניה יחסית זולה אם לוקחים תאוהל הבדואי
מיכלול_ה*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*

במגע אנושי

שליחה על ידי מיכלול_ה* »

אין חניוני לינה ליד מים זורמים כי אין מים במדבר אלא אם את מתכוונת למקלחת. ובמקומות המעטים שכן יש מעיינות לא אמורים לישון כדי להשאיר את המקום פנוי לשוכני המדבר - כלומר לבעלי חיים. קחי מפת סימון שבילים של דרום מדבר יהודה ותראי היכן מסומנים חניוני לילה. יש בכינסה לכמה נחלים, אם אני זוכרת נכון נחל צאלים ונחל משמר. תהנו בטיול.
בוחרת_באהבה*
הצטרפות: 03 דצמבר 2006, 02:15
דף אישי: הדף האישי של בוחרת_באהבה*

במגע אנושי

שליחה על ידי בוחרת_באהבה* »

אנחנו ישנו על מישור עמיעז באיזור הר סדום, יש מהכביש פניה ימינה לכיוון מערת הקמח (שסגורה כיום), השביל מתאים לכל רכב ועולה בהרים עד שמגיע למישור גירי לבן עם נוף מדהים יש במקום שילוט על השבילים. יש שם אופציה לחניון לילה אנחנו סתם שמנו את האוהל במקום מרוחק. אני ממליצה על לילות של ירח יחסית מלא שעולה מוקדם אז כל המדבר זורח בלבן ואפשר להרגיש כאילו נמצאים על פני הירח עצמו! תהנו.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”