הדסיה שחם

אנונימי

הדסיה שחם

שליחה על ידי אנונימי »

שלום באופן טבעי

לפני כשנתיים חזרתי משהות לא קצרה בקהילה בפורטוגל ועברתי למושב עופר בחוף הכרמל. אחרי שבע שנים בהן גרתי בפרדס חנה, העברתי לכאן גם את עצמי וגם את הקליניקה שלי, ובנוסף פתחתי קליניקה גם
בתל אביב.

אני מטפלת בהומאופתיה קלאסית (משנת 1999) ובקרניוסקרל (מ - 2005), עובדת עם תינוקות, ילדים ומבוגרים, כולל נשים בהיריון ואחרי לידה ונשים בתהליך כניסה להיריון.

מוזמנים לבקר באתר שלי , ומי שרוצה לתקשר איתי כדאי להתקשר או לשלוח מייל כי לכאן אני נכנסת רק מדי פעם, לא הרבה.

האימייל שלי הוא
[email protected]

הנייד שלי
052-2395005

והאתר שלי (שווה להכנס!)

"הדסיה זיו שחם" www.hadasyashaham.co.il

להתראות בשדה הריפוי, הדסיה זיו שחם

לאלו שמתעצלים לבקר באתר שלי הנה קצת מידע על הומיאופתיה ועל קרניוסקרל ועל חוויות של מטופלים:

הומיאופתיה קלאסית היא אחת מדרכי הריפוי המופלאות ביותר
שקיימות בעולמנו -
עדינה, רבת עוצמה וחובקת כל
היא מסוגלת בהחלט לרפא מחלות כרוניות ואקוטיות, גופניות ונפשיות
אך אין צורך לחכות לסימפטומים פיזיים או נפשיים כדי להגיע לטיפול
ההומיאופתיה יעילה מאוד בטיפול גם במצבים בהם הדבר העיקרי הוא חוויה פנימית לא נוחה כמו הרגשת תקיעות בחיים, תחושת חוסר הגשמה, חרדת נטישה, נטיה לכעס, דאגה, עצבנות וכולי, הרגשה שהחיים "גדולים עלינו" ועוד
ההומיאופתיה עוזרת לנו לשחרר מנגינות שנמאס לנו לנגן ולהתחיל לנגן בעוצמה
את מנגינת הבריאות שלנו

או כדברי אחת המטופלות שלי –
"אני מטופלת בהומיאופתיה כבר יותר משלוש שנים אצל הדסיה, עם הצלחות מרגשות ותהליך עמוק. אני מרגישה צורך לספר עליה כך שכמה שיותר אנשים יזכו גם הם בחוויית ריפוי והתפתחות כזו.
נכון שהתאמה למטפל היא לפעמים מאד אישית, יחד עם זה ברור לי שהיא יכולה לעזור להרבה מאיתנו לגעת בעומקי הריפוי. היא מאד עמוקה, חדת אבחנה, מנוסה ומחוברת למהות ההומיאופתיה מהעומק.
בתהליך עם הרמדי אני רואה שינוי עדין ומלא עוצמה שמגיע מלמטה, מהעומק, מהחלקים הלא מודעים שלי. זה כמו שנוגעים בהגה של סירה רק טיפה'לה וכבר יש תפנית חזקה בכיוון. התחושה היא שהמבנה משתנה, כאילו היסודות זזים. אני משתנה כאילו מישהו עובד על התוכנה שיושבת בבסיס שלי ומשנה שם רק כמה פרמטרים קטנים, וזה משפיע על כל ההיבטים שלי.
נשאר לי רושם חזק מהאופן בו הדסיה לקחה את המקרה שלי. הדיוק העדין וההחלטי שהיא הובילה אליו והיכולת שלה לזהות כיוון הרשימו וריגשו אותי כבר בתחילת הדרך, ונשארו חרוטים בי. נדמה לי שבחירת הרמדי עצמה מעידה על כך בכל רגע מאז שהתחלתי בטיפול, ועל כך אני מודה. כל הטוב!" רוי-טל (עין העמק)

להתראות בשדה הריפוי,

הדסיה שחם RCHom.
תהליכי ריפוי עמוקים ומקיפים
בעזרת הומאופתיה קלאסית וקרניוסקרל
[email protected]
052-2395005
http://hadasyashaham.co.il

תרפיית קרניוסקרל

קרניוסקרל היא שיטת טיפול ייחודית ומרתקת המבוססת על חיבור בין ידע רב ומדויק בתחומי האנטומיה והפיזיולוגיה, לבין הקשבה לרמה האנרגטית העדינה הקיימת בגוף.

זוהי תרפיה במגע, בה המטפל משתמש בידיו כדי "להקשיב" למתרחש בגוף המטופל. ההקשבה היא לתנודה העדינה המתרחשת בנוזל השדרה והמוח, ולתנועות העצמות הקשורות אליו, כמו עצמות האגן ועצמות הגולגולת.

הטיפול עדין מאוד, הוא נעשה על מיטת טיפולים בלבוש מלא ומאפשר רגיעה עמוקה מאוד של מערכת העצבים. מטרתו להעצים את כוח הריפוי הטבעי של הגוף ולהזכיר לכל תא ותא את תכנית הבריאות שלו.

תרפיית קרניוסקרל מביאה להקלה ולריפוי בקשת רחבה של בעיות וגילאים:

תינוקות: קשיי יניקה, חוסר שקט, בעיות שינה, גזים ועוד. כמו כן מומלץ לכל תינוק שנולד בלידה ממושכת או קשה או בלידה שהיו בה התערבויות.

ילדים: קשיי למידה, בעיות קשב וריכוז, בעיות רגשיות, מחלות חום חוזרות, ועוד. כמו כן הוכח כי השיטה עוזרת בטיפול בילדים עם תסמונת דאון, אוטיזם ושיתוק מוחי.

מבוגרים: עייפות, מתח נפשי, כאבי גב (כולל פריצות דיסק), מיגרנה, אסתמה, יתר לחץ דם, בעיות הורמונליות , מחלות כרוניות שונות, דיכאון, חרדה ובעיות רגשיות אחרות. בנוסף, הקרניוסקרל יעיל מאוד בשיקום אחרי פציעות וניתוחים.

נשים בהיריון ואחרי לידה: הטיפול תומך ומקל על תופעות גופניות ונפשיות שונות הקשורות בהיריון או בלידה.

נשים בתהליך כניסה להיריון: הטיפול מביא לרגיעה עמוקה של מערכת העצבים ומפחית לחץ ומתח, מאזן את המערכת ההורמונלית ומקדם כניסה להיריון.

חוויות של מטופלים בקרניוסקרל

"החודש קיבלתי לראשונה בחיי טיפול קרניוסקרל. אחרי מספר ימים דחוסים ומלאים, עם נסיעות מרובות ותנועה אינסופית, הגעתי למיטתה של הדסיה שחם עם רצון עז לחזור לאיזון, לשקט ולעצמי.
התחלנו בשיחה נעימה ורכה, הרגשתי שהדסיה היא אחת שאפשר להניח עליה את הראש.ואכן כך היה.
במהלך הטיפול היא אחזה לי בעדינות אינסופית בכפות הרגליים, בגב ובגולגולת. חשבתי לעצמי, מתי מישהו החזיק לי את הראש בפעם האחרונה?
פתאום זה היה נראה לי כה הכרחי. איפה זה בחיים שלנו? עם המחשבה הזו שקעתי לשינה מרפאה ומאזנת.
תודה הדסיה שהזכרת לי נשכחות… כנראה מהרחם".

תמר עדי, מורה ליוגה, בעלת הסטודיו "צאנדרה יוגה" בתל אביב
.

"כבר בשעות שלאחר הטיפול הרגשתי אנרגיה ותחושת קלילות, ופעם ראשונה מזה הרבה זמן ישנתי כל הלילה שינה רציפה וטובה וככה גם היו הלילות הבאים. הכאבים באגן ותחושת הכבדות המאופיינת
לחודש השמיני להיריון כמעט ונעלמו לגמרי וזה אחרי טיפול אחד בלבד, אז בהחלט אפשר לומר שזה טיפול מדהים!! תודה מכל הלב! (מאיה, כפר שמואל).

"קיבלתי מהדסיה טיפול קרניוסקרל למצב אקוטי של כאבי עורף וכתפיים, שהיה חלק מבעיה כרונית של פריצות דיסק בצוואר. מייד אחרי הטיפול הרגשתי שיפור ניכר והקלה בכאבים וגם בתחושות הנלוות של הירדמות וגירוד ביד שמאל. הטיפול עצמו היה נעים ומרגיע ואני ממליצה עליו בחום". (גיני, מושב עופר)

"אני מאוד ממליצה על טיפולי קרניוסקרל של הדסיה. נעזרתי בטיפול במהלך ההיריון וחוויתי הקלה גדולה בכאבים שונים, שינה טובה יותר, חיוניות ורוגע" (חן, הר אדר)

"קיבלתי טיפול קרניוסקרל ארבעה ימים אחרי ניתוח כריתת שד והוצאת שש בלוטות לימפה. הצלחתי לשכב על הגב בנוחות בפעם הראשונה אחרי ימים של כיווץ ומתח באזור הניתוח. הטיפול היה מאוד עדין ומרגיע ונתן לי שקט. הנוכחות של הדסיה היתה מדיטטיבית, מרוכזת ומסורה. יצאתי מהטיפול בהרגשה מאוד טובה ולמחרת כבר ניכר היה שיפור בטווח התנועה של היד בצד המנותח". (נועה, ירושלים)

"הבאתי את בתי יובל להדסיה בהמלצת רופא במרפאה להתפתחות הילד בחדרה. הוא סיפר לי על שיטת ריפוי מעולה שנקראת "קרניוסקרל" ועוזרת להרבה ילדים עם בעיות רגשיות. יובל נחשפה לזיקוקים ביום העצמאות, כשהייתה בת שנתיים. היא נחרדה מעוצמת הרעש ובבוקר שלמחרת כשהתעוררה אמרה לי שהיא פוחדת מרעשים ומאז חייה וחיי השתנו. יובל פחדה להישאר לבד אפילו חמש דקות.

"כבר אחרי 24 שעות אחרי הטיפול עם הדסיה התחלתי להרגיש ביובל שיפור, וככל שהמשכנו עם הטיפול החיים שלנו הלכו והשתפרו. לפני הטיפול אצל הדסיה יובל פחדה לבוא הביתה לבד מבית הספר ולכן רשמתי אותה לצהרון. באמצע השנה, בעקבות השיפור במצבה, הוצאתי אותה מהצהרון והיא התחילה לבוא הביתה לבד ולחכות לי עד שאגיע.

אני מברכת ומודה על העזרה שקיבלנו שאפשרה לנו להתמודד עם חיי היום יום שהיו מאוד קשים עד שהגענו לטיפול אצל הדסיה". (כרמית דפדי, אליכין)
הדסיה_שחם*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2011, 13:33
דף אישי: הדף האישי של הדסיה_שחם*

הדסיה שחם

שליחה על ידי הדסיה_שחם* »

טיפולי קרניוסקרל לתינוקות בתל אביב, בחוף הכרמל ובאזור פרדס חנה

קרניוסקרל הוא טיפול עדין ורב עוצמה במגע, ואחת משיטות הריפוי הנפלאות ביותר לטיפול בתינוקות. הוא עוזר לשחרר לחצים ומתחים שנוצרו במהלך הלידה ולכן יעיל מאוד להקלה וריפוי של בעיות שכיחות של תינוקות כמו גזים, ריפלוקס, בעיות שינה, קשיי יניקה, חוסר שקט, ועוד.

הטיפול חשוב לכל תינוק מאחר והוכח כי ל - 90% מהתינוקות יש מידה כלשהי של טראומת לידה, אפילו אם נולדו בלידה טבעית לחלוטין. במקרים של לידות ממושכות או קשות, או לידות שהופעלו בהן התערבויות, הטיפול חשוב עוד יותר.

במהלך השנה הראשונה לחיי התינוק (ורצוי מוקדם ככל האפשר) יש חלון הזדמנויות מופלא לתיקון חוסר איזון שנוצר בזמן ההיריון והלידה, וקיימת אפשרות לעזור לתינוק להיות בריא ורגוע, למנוע הופעת סימפטומים בגיל מאוחר יותר, ולתת לו את הבסיס הטוב ביותר עליו יוכל לפרוח מעתה והלאה.

הקליניקה היא במושב עופר, ביקורי בית אפשר להזמין גם באזור חוף הכרמל, פרדס חנה ותל אביב.

להתראות בשדה הריפוי,
  • הדסיה שחם RCHom
052-2395005
תהליכי ריפוי עמוקים ומקיפים בעזרת הומאופתיה קלאסית וקרניוסקרל
משנת 1999
http://hadasyashaham.co.il

עכשיו טוב* (2012-03-04T11:03:47):
בשמחה! :-)
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”