חיה את חיי

חיה_את_חיי*
הצטרפות: 11 נובמבר 2008, 12:41
דף אישי: הדף האישי של חיה_את_חיי*

חיה את חיי

שליחה על ידי חיה_את_חיי* »

זהו הדף של חיה את חיי. כרגע אינני בבית.

נא להשאיר הודעה אחרי הצפצוף.... צצציייייייפפפפפפפפפ !!!

@} :-) @} :-) @} :-) @}
צבי_צב*
הצטרפות: 21 אוקטובר 2008, 15:50
דף אישי: הדף האישי של צבי_צב*

חיה את חיי

שליחה על ידי צבי_צב* »

אני מעוניינת לקחת איזה חוג ערב. לעשות עם עצמי משהו.
מתלבטת בין אמנות (ציור ופיסול) לבין לקחת קורס בפוטושופ.
הייתי רוצה לשמוע ממי שכבר בקיא בפוטושופ
האנגלית שלי ברמה נמוכה, האם אפשרי וכדאי לקחת קורס כזה? האם קיים פוטושופ בגרסה עברית בכלל?
אשמח לשמוע עוד מידע על הפוטושופ ודיעה אחרת או רעיונות אחרים..*

חיה את חייה..... מתוך ההיכרות שההיתה לי עם פוטושופ, ניתן להסתדר גם עם אנגלית ברמה נמוכה. תוך כדי שימוש לומדים וזוכרים את היישומים השונים שהתוכנה מציעה, ובמגוון גדול. למעשה תרגול או יותר נכון יצירהועוד יצירה ועוד מביאים ללמידה וניצול של התוכנה באופן מקסימלי, עם רק מעיזים לנסות ולהתשעשע בלחיצות על כפתורים שונים ובדיקת היישומים שלהם.
כמי שמתתעסקת גם באומנות הפלסטית וגם למדה ויצרה עם המחשב ותוכנת הפוטושופ, אני חושבת שהשוני בין המדיות הוא זה שצריך לעזור לך לבחור ולהחליט מה לקחת. כלומר על האנגלית את תתגברי, השאלה היא מה מטרת ההליכה לחוג/ קורס, האם זה לשימוש בעתיד? ואיזה שימוש- ביתי או עיסקי? או שזה למטרות הנאה? האם את רוצה לעסוק באונות גם בבית או רק במסגרת החוג/קורס? מה את אוהבת יותר, לעבוד עם חומרים, להרגיש אותם בידיים ולהנות מחויית יצירה חושנית וחושית? או ליצור בעבודה "נקייה" יותר, שמפעילה את קורדינאצית היד ראש- עיניים באופן שונה? את אוהבת לעבוד בישיבה מרוכזת מול המסך או צרכה דווקא את חופש התנועה ומרחב שונה של עבודה? איך את אוהבת לעבוד, לתכנן ולעשות או לעשות ומשם לזרום עם מה שיוצא?
שיהיה בהצלחה עם מה שבחרי ובעיקר בהמון הנאה
צבי צב
הרגע_שלפני*
הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*

חיה את חיי

שליחה על ידי הרגע_שלפני* »

יש פוטושופ בעברית!
אני מאד אוהבת לשחק בפוטושופ.
חיה_את_חיי*
הצטרפות: 11 נובמבר 2008, 12:41
דף אישי: הדף האישי של חיה_את_חיי*

חיה את חיי

שליחה על ידי חיה_את_חיי* »

צבי _צב העלת שאלות מעניינות ורלוונטיות, אשמח כמובן לעזרה:

היה לי את הפוטושופ, לא בעברית, ולא הצלחתי ללמוד את זה לבד.
מטרת ההליכה לחוג? להרגיש שאני עושה משהו ולא "נרקבת", להיות עסוקה בנישה משלי (בלי לטפל בבני הבית),
לגבי העתיד? ברור שמחה ללמוד משהו שאולי ישמש אותי בעתיד, אבל סביר להניח שאשתמש בה בעיקר בבית.
אני בהחלט מקווה להתעסק באומנות גם בבית ולא רק בחוג. מקווה לקבל הרבה שיעורי בית. למלא את זמני בהנאה.
אני אוהבת גם ליצור ולעבוד עם הידיים, לא יודעת עד כמה יש לי כשרון בציור, עסקתי בקרמיקה ואמנות שימושית, ובמסגרת החוג לומדים עוד דברים שנראים לי מהנים. אוהבת בהחלט את המגע, אבל אוהבת גם ליצור דרך המחשב.
אוהבת לתכנן ונהנית ללמוד מהתוצאות. אני לא מחשיבה את עצמי בחורה הכי מוכשרת בעולם, אבל בהחלט ניהנת מהעבודה, מהיצירה עצמה, מהתהליך ולא רק מהתוצאה. חיה את הצבעים, צבעים נותנים לי כוח. מצפה לשיעורי בית. גדלתי במשפחה של אמנים. אוהבת לחשוב עיצוב.
אני חושבת ללכת לשיעור ניסיון בשבוע הבא ואז לראות. אשתדל להוסיף עוד ממחשבותי בהמשך.....
אני_זו_אני*
הצטרפות: 18 אפריל 2009, 21:41

חיה את חיי

שליחה על ידי אני_זו_אני* »

חברה:"הוא חייב להכנס לגנון אני יכולה להיות החברה שתעודד אותך ללכת למפגשי ילדים אבל אני חברה אמיתית ואומר לך שהוא חייב להכנס לגנון"

אני אסביר למה, כי אני אמא נוראית כי הילד לא מחונך ולא מתנהג יפה אל כולם ובגנון ירסנו אותו, יחנכו אותו!!!
כמה ביקורת יש לי על הילד שלי...
למה? כי יש פתח לביקורת בחיי...

אמא:"אחרי פסח אתה נכנס לגנון"
ילד:"אני לא רוצה להכנס לגנון אני אוהב להיות בבית... אמא תני לי יד אני מפחד"
אמא:"אתה תתגבר ויהיה לך כיף בגנון יש הרבה דברים כיפיים"
ילד:"אני לא רוצה ללכת לגנון אני רק רוצה להיות בבית... אני רוצה יד"

וככה זה כל כמה ימים עד שהחלטתי לבדוק את עצמי והבנתי שהסיבה שהוא צריך ללכת לגנון היא בכדי להוריד ממני את הביקורת... לא משהו נכון?!?
אז הוא לא יכנס לגנון ואני מתחילה לחיות את חיי דרך האמונה שלי
ומהיום אין פתח יותר לביקורת לא עלי ולא על ילדיי.
כן אשמח לשמוע את דעותיו של האחר אבל שאף אחד לא יכפה עלי את דעותיו

ופתאום הוא מצליח להתנהג בצורה נעימה... בלי כל הביקורת עליו!

וחברה לא צריכה לעודד ללכת למפגשים... ולא להכריח להכניס לגנון אלה פשוט להבין שזו אני ואלה ילדי ואם היא חברה אז היא תהיה חברה שלי...

וזה יהיה דף בלוג שלי פה אשתף מחיינו כמו שאנחנו רוצים לחיות וכמו שאנחנו חיים.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”