- היא משהקת המון (היקים, לא גרפסים) כמה אפיזודות של 10-15 דקות במהלך היממה, האם זה מציק לה? והאם ואיך מפסיקים את זה?
- אני לא מנקה אותה במגבונים לחים (הם מרגישים לי ממש לא נכון, במיוחד אחרי שאמא שלי השתמשה בהם לניקוי הבית והם ניקו מצויין...) בכל מקרה זה אומר שאחרי כל קקי אני שוטפת אותה (את איזור הקקי - פיפי). האם יש דרך יעילה יותר?
טיפול בתינוק חדש
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
טיפול בתינוק חדש
עוד מקבץ שאלות.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
טיפול בתינוק חדש
היא משהקת המון
טבעי ונורמלי. הם משהקים עוד בבטן, זה לא מפריע וזה עובר לבד.
מופיע לה איזה קילוף עור עדין
גם זה קורה לפעמים, כנראה שזה באמת קשור לזה שהיא נולדה. בזמנו, עשיתי לטלי אמבטיה עם אמול במשך כמה ימים וזה עבר. רוב הסיכויים שיש פתרון יותר טבעי, אבל זה קורה להרבה תינוקות ועובר.
(אין לי רעיונות אחרים מלבד שטיפה בכיור)
טבעי ונורמלי. הם משהקים עוד בבטן, זה לא מפריע וזה עובר לבד.
גם זה קורה לפעמים, כנראה שזה באמת קשור לזה שהיא נולדה. בזמנו, עשיתי לטלי אמבטיה עם אמול במשך כמה ימים וזה עבר. רוב הסיכויים שיש פתרון יותר טבעי, אבל זה קורה להרבה תינוקות ועובר.
(אין לי רעיונות אחרים מלבד שטיפה בכיור)
טיפול בתינוק חדש
מקרה זה אומר שאחרי כל קקי אני שוטפת אותה (את איזור הקקי - פיפי). האם יש דרך יעילה יותר?
אני מנקה עם צמר גפן וצלוחית מים כשאני בבית, וכשאני בחוץ עם שמן שקדים/קלנדולה.
את יכולה להוסיף לאמבטיה בלנאום הרמל, ואחרי ומרוח קצת שמן שקדים.
בהצלחה וחג שמח @}
אני מנקה עם צמר גפן וצלוחית מים כשאני בבית, וכשאני בחוץ עם שמן שקדים/קלנדולה.
את יכולה להוסיף לאמבטיה בלנאום הרמל, ואחרי ומרוח קצת שמן שקדים.
בהצלחה וחג שמח @}
-
טיפול בתינוק חדש
צמר גפן וצלוחית מים
אנסה את זה. (איך לא חשבתי על זה לבד?! )
תודה על כל התשובות, זה מרגיע.
אנסה את זה. (איך לא חשבתי על זה לבד?! )
תודה על כל התשובות, זה מרגיע.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*
טיפול בתינוק חדש
וכשאני בחוץ עם שמן שקדים/קלנדולה.
איך? עם צמר גפן? זה מנקה?
איך? עם צמר גפן? זה מנקה?
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
טיפול בתינוק חדש
_וכשאני בחוץ עם שמן שקדים/קלנדולה.
איך? עם צמר גפן? זה מנקה?_
אני השתמשתי עם צמר גפן מהסוג השטוח שמיועד לניקוי פנים או משהו כזה, ואותו "הרטבתי" עם שמן שקדים.
עוד משהו שהשתמשתי בחוץ:
הייתי מרטיבה מראש את הצמר גפן השטוח במים, או שמן, ושמה כמה חתיכות כאלה בשקית זיפ-לוק. ככה יש בשלוף את מה שצריך.
אגב, אחרי שכמויות הקקי ירדו דרמטית, ויש ימים ללא קקי בכלל, נכנעתי חזרה למגבונים הדוחים (אבל מדובר על פעם בחודש אולי שיוצא לי להשתמש בהם, כי רוב הקקי יוצא אצלנו בבית...).
איך? עם צמר גפן? זה מנקה?_
אני השתמשתי עם צמר גפן מהסוג השטוח שמיועד לניקוי פנים או משהו כזה, ואותו "הרטבתי" עם שמן שקדים.
עוד משהו שהשתמשתי בחוץ:
הייתי מרטיבה מראש את הצמר גפן השטוח במים, או שמן, ושמה כמה חתיכות כאלה בשקית זיפ-לוק. ככה יש בשלוף את מה שצריך.
אגב, אחרי שכמויות הקקי ירדו דרמטית, ויש ימים ללא קקי בכלל, נכנעתי חזרה למגבונים הדוחים (אבל מדובר על פעם בחודש אולי שיוצא לי להשתמש בהם, כי רוב הקקי יוצא אצלנו בבית...).
טיפול בתינוק חדש
אני השתמשתי עם צמר גפן מהסוג השטוח שמיועד לניקוי פנים
גם אני
לגבי הפליטה - מרגיע לדעת שזה עובר אבל עדיין מאד מבאס כשזה קורה...
חיזקי ואימצי
(שולחת גם חיבוק, אבל משום מה האייקון אף פעם לא יוצא לי...)
גם אני
לגבי הפליטה - מרגיע לדעת שזה עובר אבל עדיין מאד מבאס כשזה קורה...
חיזקי ואימצי

-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
טיפול בתינוק חדש
שיהוקים לפעמים מעידים על קור, אז אפשר לחבוש לה כובע ולראות אם זה עובר.
קילוף עור -- טבעי לגמרי, למיטב זכרוני (ונסיוני).
קילוף עור -- טבעי לגמרי, למיטב זכרוני (ונסיוני).
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
טיפול בתינוק חדש
אני שוטפת בבית מתחת לזרם, או מרטיבה צמר גפן במיים. יש אנשים שקונים מגבונים ללא חומר(כלומר יבשים)יש להשיג גליל כזה . מעניין מה יותר ידידותי לסביבה.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
טיפול בתינוק חדש
גם אני שטפתי קקי בברז (טוב, אבל אין מה להשוות לשני, שעשה קקי בסיר או בכיור, ובקושי היה מה לנקות). מה שטפתי, שוטפת עד היום... (כלומר, הם יושבים על האסלה ואני שולפת את הטלפון של האמבטיה ושוטפת (-: ).
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
טיפול בתינוק חדש
האם יש דרך יעילה יותר?
אני חושבת ש-ענת גביש נתנה כאן פעם טיפ נהדר: מתקן כמו לספוג לשטיפת כלים, כזה עם קפיץ, שמספיגים בעזרתו. עם הבן (חיתולי בד) השתמשתי במגבונים מכובסים או בפיסות בד (אפשר לחתוך כמה חיתולי טטרה או פלנל), אבל אם את משתמשת בח"פ, מן הסתם תעדיפי צמר גפן או מגבונים יבשים כמו שציינה מונו נוקי (לא ראיתי, אגב, איפה מוצאים?). השתמשתי במים עם קצת לוונדר, כשיצאתי הייתי לוקחת מגבונים ממוחזרים ורטובים בזיפלוק. בבית היה לי גם שמן קלנדולה והייתי משתמשת בו במקום משחה לטוסיק.
אני חושבת ש-ענת גביש נתנה כאן פעם טיפ נהדר: מתקן כמו לספוג לשטיפת כלים, כזה עם קפיץ, שמספיגים בעזרתו. עם הבן (חיתולי בד) השתמשתי במגבונים מכובסים או בפיסות בד (אפשר לחתוך כמה חיתולי טטרה או פלנל), אבל אם את משתמשת בח"פ, מן הסתם תעדיפי צמר גפן או מגבונים יבשים כמו שציינה מונו נוקי (לא ראיתי, אגב, איפה מוצאים?). השתמשתי במים עם קצת לוונדר, כשיצאתי הייתי לוקחת מגבונים ממוחזרים ורטובים בזיפלוק. בבית היה לי גם שמן קלנדולה והייתי משתמשת בו במקום משחה לטוסיק.
-
טיפול בתינוק חדש
הנה זיפלוק. 
לגבי גליל מגבונים יש ברשת חנויות "מקרו" (או אולי "מיקרו"?) ברחבי הארץ. בין היתר ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב. .

לגבי גליל מגבונים יש ברשת חנויות "מקרו" (או אולי "מיקרו"?) ברחבי הארץ. בין היתר ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב. .
-
טיפול בתינוק חדש
בעברית: פסגור.
טיפול בתינוק חדש
לגבי ניקוי מחוץ לבית - ראיתי אצל חברים שהם לקחו איתם פשוט בקבוק קטן של מים (לשעבר מינראלים) וחבילת צמר גפן (אולי יותר נוח - הפיסות העגולות השטוחות לניקוי איפור). אני מודה שמחוץ לבית אני משתמשת לפעמים עם מגבונים כשאין שירותים מרווחים ונקיים. קניתי ממש השבוע מגבונים חדשים (לא רוצה לעשות פרסומת) שאמורים להיות על בסיס מים. הלוואי. אני אנסה.
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
טיפול בתינוק חדש
קניתי ממש השבוע מגבונים חדשים (לא רוצה לעשות פרסומת) שאמורים להיות על בסיס מים. הלוואי. אני אנסה.
להיפך. אם זה מוצר טוב, נשמח לשמוע!
להיפך. אם זה מוצר טוב, נשמח לשמוע!
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
טיפול בתינוק חדש
נשמח לשמוע!
זה אכן על בסיס מים אבל זה מוריד כתמים קשים, כך שבנוסף למים יש שם עוד דברים, כמו סבון חזק. אנחנו משתמשים בזה לעצמנו וזה בסדר, אך שטיפה במים ללא סבון עדיין נשמעת לי יותר טוב.
זה אכן על בסיס מים אבל זה מוריד כתמים קשים, כך שבנוסף למים יש שם עוד דברים, כמו סבון חזק. אנחנו משתמשים בזה לעצמנו וזה בסדר, אך שטיפה במים ללא סבון עדיין נשמעת לי יותר טוב.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מ*
טיפול בתינוק חדש
אני אמנם משתמשת במגבונים אבל פעם אחת כשנתקעתי בלי לקחתי כמה ניירות טישו (שהיו במקרה במתקן צץ רץ כזה כמו של המגבונים) והרטבתי אותם בקרם לחות שהיה במתקן עם לחצן (אפשר לרוקן מתקן כזה או מתקן סבון נוזלי ולמלא במים או מים עם שמן או כל אפשרות שרוצים).
-
טיפול בתינוק חדש
ואם זה רק פיפי - צריך לשטוף עם מים? מספיק לנגב בבד יבש?
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
טיפול בתינוק חדש
ואם זה רק פיפי - צריך לשטוף עם מים? מספיק לנגב בבד יבש?
סופגת בעדינות את הטיפות שנשארו.
סופגת בעדינות את הטיפות שנשארו.
טיפול בתינוק חדש
פיפי - בטח לא כמו קקי, אבל גם חומצתי. אני שוטפת. לא למשל אם אני מחליפה חיתול באמצע הלילה, לא ניסחף. אבל בבוקר למשל אחרי הלילה אני תמיד אוהבת לשטוף ולרענן.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
טיפול בתינוק חדש
מגבונים יבשים כמו שציינה מונו נוקי (לא ראיתי, אגב, איפה מוצאים?)
בשוק בצלאל בת"א, ברחוב הצדדי (הפונה לחניון ברח' מכבי). גליל גדול וצפוף ב-15 שקל.
כרגע אני תקועה עם 10(!) חבילות מגבונים שנחות בארון, שקיבלתי מאיזה בן דודה אחרי הלידה. גם קודם לא חשבתי להשתמש בהם, כי הם מהסוג המבושם. ועכשיו בכלל התחלנו להשתמש בצמר גפן במשך היום ובמגבונים רק בלילה.
בשוק בצלאל בת"א, ברחוב הצדדי (הפונה לחניון ברח' מכבי). גליל גדול וצפוף ב-15 שקל.
כרגע אני תקועה עם 10(!) חבילות מגבונים שנחות בארון, שקיבלתי מאיזה בן דודה אחרי הלידה. גם קודם לא חשבתי להשתמש בהם, כי הם מהסוג המבושם. ועכשיו בכלל התחלנו להשתמש בצמר גפן במשך היום ובמגבונים רק בלילה.
-
טיפול בתינוק חדש
כרגע אני תקועה עם 10(!) חבילות מגבונים שנחות בארון,
יופי! בדיוק בזמן! יעזרו לך בנקיונות פסח. אני מקווה שלפחות את הפנלים גמרת לנקות.
יופי! בדיוק בזמן! יעזרו לך בנקיונות פסח. אני מקווה שלפחות את הפנלים גמרת לנקות.
-
טיפול בתינוק חדש
יעזרו לך בנקיונות פסח
D-:
אולי לנקות את הכיור כל פעם אחרי שהינוקא עושה שם פיפי.
D-:
אולי לנקות את הכיור כל פעם אחרי שהינוקא עושה שם פיפי.
-
טיפול בתינוק חדש
כשנעמה עושה קקי בכיור אני רואה איך הוא יוצא....
לפעמים זה בשפריץ ולפעמים, סליחה רבה על התאור, זה מין בועות כאלו. זה בסדר? רגיל? זה גזים?
לפעמים זה בשפריץ ולפעמים, סליחה רבה על התאור, זה מין בועות כאלו. זה בסדר? רגיל? זה גזים?
-
טיפול בתינוק חדש
שאלות
סלח לי אבי כי חטאתי...
אחרי כל הדיון פה, ולמרות שברור לי שמגבונים הם... אני בכ"ז משתמשת בהם )-: זה התחיל בבית החולים והמשיך בבית.
נכון, אני עדיין שוטפת אותה כשאנחנו בבית אבל כשיוצאים... וגם לפעמים בבית, בלילה, ובכלל. הנוחות מנצחת את האידיאלים /-:
- האם ואיך מנקים נזלת שנתקעה והתיבשה לתותית בנחיר? עכשיו יש לה שם נזלת יבשה שגורמת לנשימה שלה לשרוק, האם זה מפריע לה? האם זה ישאר עד שיסתם לה הנחיר?
- כשאני מפשפשת אותה בכיור היא בוכה (כמעט כל פעם) מה זה אומר? בעצם היא בוכה גם כשהיא עושה פיפי בחיתול, זה מטריד אותי - האם זה אומר שכואב לה? או אולי משהו שאני עושה וכדאי שאעשה אחרת?
- האם מים שנכנסים לאוזן במקלחת גורמים נזק? (לא גלונים של מים אבל איך ככה לפעמים בין חוסר המיומנות שלי ובין המקלחת קרה שטיפטפו לה מים לאוזן).
- לאלו שמגדלות עם חיתולים P-:, מה עושים כש... התינוק יונק ועושה קקי תוך כדי, ואז נרדם על הציצי... מעירים בשביל להחליף חיתול? או משאירים עד שיתעורר עם חיתול מלא?! (אני עוד לא גיבשתי עמדה מצד אחד להשאיר אותה עם קקי )-: מצד שני להעיר אותה ולהפריע לה?! )
סלח לי אבי כי חטאתי...
אחרי כל הדיון פה, ולמרות שברור לי שמגבונים הם... אני בכ"ז משתמשת בהם )-: זה התחיל בבית החולים והמשיך בבית.
נכון, אני עדיין שוטפת אותה כשאנחנו בבית אבל כשיוצאים... וגם לפעמים בבית, בלילה, ובכלל. הנוחות מנצחת את האידיאלים /-:
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
טיפול בתינוק חדש
מנקים נזלת שנתקעה והתיבשה לתותית בנחיר
כשהיא אוכלת, או בלי קשר, תמרחי לה מהחלב שלך ותנסי לרכך את היובש הזה, כשזה רך זה יוצא בקלות.
אני עד היום לא משתמשת בטישו, או ממחטות למינהם, רק חיתול בד, או עם האצבעות שלי, ואז אותן אני שוטפת.
כל ניגוב אחר נראה לי כואב.
מים שנכנסים לאוזן במקלחת גורמים נזק?
לא חושבת, יש שעווה שאם לא מנקים אותה היא מגינה על האוזן ועל חדירת מים.
התינוק יונק ועושה קקי תוך כדי, ואז נרדם על הציצי...
כשיש קקי, צריך להחליף שלא יהיה אודם ובעיות עור שתתפללי שלא תגיעו אליהן, וזה גם מוביל לשאלה הבאה..
כשיוצאים... וגם לפעמים בבית, בלילה, ובכלל. הנוחות מנצחת את האידיאלים
אפשר לרחוץ את המגבונים, לכבס אותם, ואז ללא החומרים הנוראים להשתמש בהם.
קחי קופסת פלסטיק בגודל מתאים עם מכסה, בבוקר תשפכי לתוך הקופסא מים חמימים ונעימים, עם או בלי לבנדר
וכל עוד הקופסא סגורה הם ישארו לחים או רטובים ( אם את רוצה אותם רק לחים אז פשוט לסחוט אותם )
את אותה קופסא קחי איתך שתצאי.. אותם מגבונים, בשינוי אדרת, מתאימים לתחת העדין של הגברת..
פעם בכמה זמן זה לא כזה אסון המגבונים, אלא עם יש רגישות בעור, ואז כבר תגלי לבד כמה הנוחות הזו מטעה.
כשהיא אוכלת, או בלי קשר, תמרחי לה מהחלב שלך ותנסי לרכך את היובש הזה, כשזה רך זה יוצא בקלות.
אני עד היום לא משתמשת בטישו, או ממחטות למינהם, רק חיתול בד, או עם האצבעות שלי, ואז אותן אני שוטפת.
כל ניגוב אחר נראה לי כואב.
מים שנכנסים לאוזן במקלחת גורמים נזק?
לא חושבת, יש שעווה שאם לא מנקים אותה היא מגינה על האוזן ועל חדירת מים.
התינוק יונק ועושה קקי תוך כדי, ואז נרדם על הציצי...
כשיש קקי, צריך להחליף שלא יהיה אודם ובעיות עור שתתפללי שלא תגיעו אליהן, וזה גם מוביל לשאלה הבאה..
כשיוצאים... וגם לפעמים בבית, בלילה, ובכלל. הנוחות מנצחת את האידיאלים
אפשר לרחוץ את המגבונים, לכבס אותם, ואז ללא החומרים הנוראים להשתמש בהם.
קחי קופסת פלסטיק בגודל מתאים עם מכסה, בבוקר תשפכי לתוך הקופסא מים חמימים ונעימים, עם או בלי לבנדר
וכל עוד הקופסא סגורה הם ישארו לחים או רטובים ( אם את רוצה אותם רק לחים אז פשוט לסחוט אותם )
את אותה קופסא קחי איתך שתצאי.. אותם מגבונים, בשינוי אדרת, מתאימים לתחת העדין של הגברת..
פעם בכמה זמן זה לא כזה אסון המגבונים, אלא עם יש רגישות בעור, ואז כבר תגלי לבד כמה הנוחות הזו מטעה.
טיפול בתינוק חדש
אני אנסה לענות לך מנסיוני הדל (פצפונת אחת בת חצי שנה):
האם ואיך מנקים נזלת שנתקעה והתיבשה לתותית בנחיר? עכשיו יש לה שם נזלת יבשה שגורמת לנשימה שלה לשרוק, האם זה מפריע לה? האם זה ישאר עד שיסתם לה הנחיר?
אני משתדלת לא לגעת הזה (למרות שלפעמים קשה לי להתאפק
), גם בגלל שזה לא נעים לקטנה ויכול גם להכאיב, כי לדעתי יש סכנה שאני אשחרר את הנזלת היבשה והקטנה תשאף אותה פנימה וחלילה לריאות. אני חושבת שאם נעזוב את הקטנות בשקט הנזלת תתפורר ותיפול מעצמה.
כשאני מפשפשת אותה בכיור היא בוכה (כמעט כל פעם) מה זה אומר? בעצם היא בוכה גם כשהיא עושה פיפי בחיתול, זה מטריד אותי - האם זה אומר שכואב לה? או אולי משהו שאני עושה וכדאי שאעשה אחרת?
אני ממש לא יודעת לענות לך על זה, חיפשתי גם קצת בדפים של באפון ולא מצאתי תשובה, אך אני בטוחה שמישהי כאן תדע לענות לך.
האם מים שנכנסים לאוזן במקלחת גורמים נזק? (לא גלונים של מים אבל איך ככה לפעמים בין חוסר המיומנות שלי ובין המקלחת קרה שטיפטפו לה מים לאוזן).
אם אין לקטנה בעיות אוזניים אין שום נזק בקצת מים שנכנסים לאוזן. בכל אופן את יכולה אחרי המקלחת להטות את ראשה של הPלונת לצד ולנגב עם צמר גפן את האוזן.
לאלו שמגדלות עם חיתולים , מה עושים כש... התינוק יונק ועושה קקי תוך כדי, ואז נרדם על הציצי... מעירים בשביל להחליף חיתול? או משאירים עד שיתעורר עם חיתול מלא?! (אני עוד לא גיבשתי עמדה מצד אחד להשאיר אותה עם קקי מצד שני להעיר אותה ולהפריע לה?! )
אני כן מחליפה, לא נעים (ולדעתי גם לא בריא עור הרגיש שלהם) להשאר מלא בקקי.
_ווידוי
סלח לי אבי כי חטאתי..._

מקווה שעזרתי
האם ואיך מנקים נזלת שנתקעה והתיבשה לתותית בנחיר? עכשיו יש לה שם נזלת יבשה שגורמת לנשימה שלה לשרוק, האם זה מפריע לה? האם זה ישאר עד שיסתם לה הנחיר?
אני משתדלת לא לגעת הזה (למרות שלפעמים קשה לי להתאפק

כשאני מפשפשת אותה בכיור היא בוכה (כמעט כל פעם) מה זה אומר? בעצם היא בוכה גם כשהיא עושה פיפי בחיתול, זה מטריד אותי - האם זה אומר שכואב לה? או אולי משהו שאני עושה וכדאי שאעשה אחרת?
אני ממש לא יודעת לענות לך על זה, חיפשתי גם קצת בדפים של באפון ולא מצאתי תשובה, אך אני בטוחה שמישהי כאן תדע לענות לך.
האם מים שנכנסים לאוזן במקלחת גורמים נזק? (לא גלונים של מים אבל איך ככה לפעמים בין חוסר המיומנות שלי ובין המקלחת קרה שטיפטפו לה מים לאוזן).
אם אין לקטנה בעיות אוזניים אין שום נזק בקצת מים שנכנסים לאוזן. בכל אופן את יכולה אחרי המקלחת להטות את ראשה של הPלונת לצד ולנגב עם צמר גפן את האוזן.
לאלו שמגדלות עם חיתולים , מה עושים כש... התינוק יונק ועושה קקי תוך כדי, ואז נרדם על הציצי... מעירים בשביל להחליף חיתול? או משאירים עד שיתעורר עם חיתול מלא?! (אני עוד לא גיבשתי עמדה מצד אחד להשאיר אותה עם קקי מצד שני להעיר אותה ולהפריע לה?! )
אני כן מחליפה, לא נעים (ולדעתי גם לא בריא עור הרגיש שלהם) להשאר מלא בקקי.
_ווידוי
סלח לי אבי כי חטאתי..._

מקווה שעזרתי
-
טיפול בתינוק חדש
נזלת - אני לא מתאפקת... אם זה ממש בקצה הנחיר, מובילה אותו החוצה בעזרת "מנקה אוזניים". אם לא, אין מה לעשות.
מגבונים - משתמשת בלילה וכשיוצאים. במשך היום צמר גפן עם מים או שמן שקדים, אבל בד"כ שוטפת בכיור (ממילא לוקחת להחליף בחדר האמבטיה, שידת החתלה עומדת מיותמת רוב הזמן, עד שהוא יהיה גדול יותר מהשיש בחדר האמבטיה).
מגבונים - משתמשת בלילה וכשיוצאים. במשך היום צמר גפן עם מים או שמן שקדים, אבל בד"כ שוטפת בכיור (ממילא לוקחת להחליף בחדר האמבטיה, שידת החתלה עומדת מיותמת רוב הזמן, עד שהוא יהיה גדול יותר מהשיש בחדר האמבטיה).
-
טיפול בתינוק חדש
אפשר לרחוץ את המגבונים, לכבס אותם
את מתכוונת למגבוני האגיס? עוברים כביסה?
(אלה שהם "כמו לשטוף את הטוסיק במים". אז למה לא לשטוף אותו במים בעצם?
)
את מתכוונת למגבוני האגיס? עוברים כביסה?
(אלה שהם "כמו לשטוף את הטוסיק במים". אז למה לא לשטוף אותו במים בעצם?

טיפול בתינוק חדש
אלה שהם "כמו לשטוף את הטוסיק במים".
הסתכלתי על רשימת המרכיבים שלהם בהשוואה להאגיס הרגילים. בדיוק אותה רשימה. בדיוק באותו הסדר.
הסתכלתי על רשימת המרכיבים שלהם בהשוואה להאגיס הרגילים. בדיוק אותה רשימה. בדיוק באותו הסדר.

-
- הצטרפות: 07 מאי 2005, 14:16
טיפול בתינוק חדש
זה מעצבן לראות מסביב אין איזה חוק נגד זה?
זה מעצבן לראות מסביב אין איזה חוק נגד זה?
-
טיפול בתינוק חדש
לגבי המגבונים - טוב, שכנעתן אותי... ממש מחזירות בתשובה. בכל מקרה אני משתדלת להשאירה ללא חיתול ולפשפש וקקי בכיור (לכן אתמול אמא של תותית קיבלה מנה כפולה של קקי על עצמה (-: דורש אימון העניין הזה של "בלי חיתולים"
עם או בלי לבנדר
אפשר שמן אחר? (לוונדר זה ריח שנוא עלי ) אולי אפשר שמן שקדים שנשאר מהלידה (-:
את הנזלת אני לא מנקה לה אם לא חייבים בנתיים אשאיר את זה שם (מידי פעם היא מתעטשת ומחליפה נזלת ישנה בחדשה (-:)
עם או בלי לבנדר
אפשר שמן אחר? (לוונדר זה ריח שנוא עלי ) אולי אפשר שמן שקדים שנשאר מהלידה (-:
את הנזלת אני לא מנקה לה אם לא חייבים בנתיים אשאיר את זה שם (מידי פעם היא מתעטשת ומחליפה נזלת ישנה בחדשה (-:)
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
טיפול בתינוק חדש
אפשר שמן אחר? (לוונדר זה ריח שנוא עלי ) אולי אפשר שמן שקדים שנשאר מהלידה
בכל מקרה, לבנדר הוא שמן אתרי ומשתמשים ממנו רק בכמות קטנטנה. גם אני לא מתה על הריח שלו אבל היתרונות שלו גוברים בגדול על החיסרון הזה. כמובן לא חובה.
שמן שקדים אולי הייתי מורחת אחרי הניקוי, ואז כשצריך שוב ושוב לנקות, העור פחות ניזוק ומתייבש מהמים.
בכל מקרה, לבנדר הוא שמן אתרי ומשתמשים ממנו רק בכמות קטנטנה. גם אני לא מתה על הריח שלו אבל היתרונות שלו גוברים בגדול על החיסרון הזה. כמובן לא חובה.
שמן שקדים אולי הייתי מורחת אחרי הניקוי, ואז כשצריך שוב ושוב לנקות, העור פחות ניזוק ומתייבש מהמים.
-
טיפול בתינוק חדש
הסתכלתי על רשימת המרכיבים שלהם בהשוואה להאגיס הרגילים. בדיוק אותה רשימה. בדיוק באותו הסדר
יש להם גם מגבונים "לעור עדין". אותם רכיבים כמעט, רק יותר גליצרין (מופיע במקום קדמי יותר ברשימה).
יש להם גם מגבונים "לעור עדין". אותם רכיבים כמעט, רק יותר גליצרין (מופיע במקום קדמי יותר ברשימה).
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
טיפול בתינוק חדש
שימוש תכוף במים לניקוי הטוסיק עשוי לגרום להסרה של שכבת ההגנה הטבעית של העור, ולהפוך אותו ליותר רגיש, גם להפרשות וגם לכל חומרי הניקוי. אז אם את כבר מוותרת על מגבונים מחוץ לבית, אולי כדאי לוותר גם על המים.
בחודשים הראשונים, מחוץ לבית השתמשתי בצמר גפן טבול בשמן (שקדים). הייתי מסתובבת בתיק עם בקבוקון קטן של שמן, וצמר גפן (הכדורים הקטנים או השטוחים להסרת איפור. הרגיל משאיר סיבים על העור). בכלל בלי מים. השמן גם מנקה וגם מגן על העור.
בבית הינו שוטפים בכיור.
בחודשים הראשונים, מחוץ לבית השתמשתי בצמר גפן טבול בשמן (שקדים). הייתי מסתובבת בתיק עם בקבוקון קטן של שמן, וצמר גפן (הכדורים הקטנים או השטוחים להסרת איפור. הרגיל משאיר סיבים על העור). בכלל בלי מים. השמן גם מנקה וגם מגן על העור.
בבית הינו שוטפים בכיור.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
טיפול בתינוק חדש
בבית הינו שוטפים בכיור
איך זה מסתדר עם
שימוש תכוף במים לניקוי הטוסיק עשוי לגרום להסרה של שכבת ההגנה הטבעית של העור ?
אני תוהה, כי אני שוטפת בכיור בבית, בדרך כלל. לפעמים מגבון, או שמן, אבל בדרך כלל שוטפת בכיור.
איך זה מסתדר עם
שימוש תכוף במים לניקוי הטוסיק עשוי לגרום להסרה של שכבת ההגנה הטבעית של העור ?
אני תוהה, כי אני שוטפת בכיור בבית, בדרך כלל. לפעמים מגבון, או שמן, אבל בדרך כלל שוטפת בכיור.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
טיפול בתינוק חדש
גם אני הייתי בדילמה הזו. עדיין מתלבטת, אבל משתדלת שלא תישאר הרבה זמן עם חיתול מלוכלך.
גם אני הייתי בדילמה הזו. עדיין מתלבטת, אבל משתדלת שלא תישאר הרבה זמן עם חיתול מלוכלך.
-
טיפול בתינוק חדש
_איך זה מסתדר עם
שימוש תכוף במים לניקוי הטוסיק עשוי לגרום להסרה של שכבת ההגנה הטבעית של העור_
כן, קצת בילבלתי.
בתקופות בהן העור היה רגיש ואדום נמנענו לגמרי מרחיצה במים, מלבד אמבטיה שאותה הקפדנו לעשות עם בלנאום הרמל.
בתקופות בהן לא היתה רגישות או אדמומיות, כאשר היה כיור נגיש (בבית או בכל מקום אחר) שטפנו במים.
ציינתי את העניין עם מים ושכבת הגנה הטבעית של העור, כי עלה הדיון על מגבונים שמחקים שטיפה במים, ועל להרטיב מגבונים או לקחת אותם בתוך קופסא עם מים.
בהקשר הזה רציתי לומר שבכלל לא חייבים מים (ולא חייבים להתאמץ ולקחת מים כשיוצאים). להיפך, לפעמים הם עלולים להרע. בייחוד לתינוקות קטנטנים שעושים הרבה קקי ונדרשות הרבה שטיפות.
שימוש תכוף במים לניקוי הטוסיק עשוי לגרום להסרה של שכבת ההגנה הטבעית של העור_
כן, קצת בילבלתי.
בתקופות בהן העור היה רגיש ואדום נמנענו לגמרי מרחיצה במים, מלבד אמבטיה שאותה הקפדנו לעשות עם בלנאום הרמל.
בתקופות בהן לא היתה רגישות או אדמומיות, כאשר היה כיור נגיש (בבית או בכל מקום אחר) שטפנו במים.
ציינתי את העניין עם מים ושכבת הגנה הטבעית של העור, כי עלה הדיון על מגבונים שמחקים שטיפה במים, ועל להרטיב מגבונים או לקחת אותם בתוך קופסא עם מים.
בהקשר הזה רציתי לומר שבכלל לא חייבים מים (ולא חייבים להתאמץ ולקחת מים כשיוצאים). להיפך, לפעמים הם עלולים להרע. בייחוד לתינוקות קטנטנים שעושים הרבה קקי ונדרשות הרבה שטיפות.
-
טיפול בתינוק חדש
_שימוש תכוף במים לניקוי הטוסיק עשוי לגרום להסרה של שכבת ההגנה הטבעית של העור ?
אני תוהה, כי אני שוטפת בכיור בבית, בדרך כלל. לפעמים מגבון, או שמן, אבל בדרך כלל שוטפת בכיור_
שתי השיטות לא סותרות זו את זו
אני שמתי לב (או אולי נדמה לי) שהעור שלו ברגליים ובטוסיק נעשה מעט מחוספס יותר, אולי מהשטיפות. כפיצוי, מרחתי ועיסיתי קצת את האזור בשמן שקדים, אחרי השטיפה ולפני ההלבשה.
אני תוהה, כי אני שוטפת בכיור בבית, בדרך כלל. לפעמים מגבון, או שמן, אבל בדרך כלל שוטפת בכיור_
שתי השיטות לא סותרות זו את זו

-
- הצטרפות: 07 מאי 2005, 14:16
טיפול בתינוק חדש
גם אני הייתי בדילמה הזו.
או, לפחות אניח לא לבד (-:
כמוך מקפידה כשהיא ערה לא להשאירה חיתול מלוכלך. לפעמים עד כדי כך שאני מחליפה כשהיא באמצע...D-: ואז צריכה מייד להחליף עוד חיתול (וחושבת על הזבל הלא מתכלה )-: )
אבל כשהיא ישנה זה מטריד אותי כי הרי גם השינה שלהם חשובה מאוד. ולא טוב להפריע לה (המוח שלהם הרי מתפתח בשינה, ואם אעיר אותה והיא לא תחזור לישון זה עלול לפגוע לה בשינה ) אז תמיד אני בדילמה.
בלנאום הרמל
מה זה?
או, לפחות אניח לא לבד (-:
כמוך מקפידה כשהיא ערה לא להשאירה חיתול מלוכלך. לפעמים עד כדי כך שאני מחליפה כשהיא באמצע...D-: ואז צריכה מייד להחליף עוד חיתול (וחושבת על הזבל הלא מתכלה )-: )
אבל כשהיא ישנה זה מטריד אותי כי הרי גם השינה שלהם חשובה מאוד. ולא טוב להפריע לה (המוח שלהם הרי מתפתח בשינה, ואם אעיר אותה והיא לא תחזור לישון זה עלול לפגוע לה בשינה ) אז תמיד אני בדילמה.
בלנאום הרמל
מה זה?
-
טיפול בתינוק חדש
_בלנאום הרמל
מה זה?_
שמן רחצה.
זה מוצר יקר (83 ש"ח לבקבוק של חצי ליטר) אבל מעולה!!
הוא בעצם בא במקום סבון: מנקה נהדר ולא מייבש את העור כמו סבון.
מוסיפים אותו למי האמבטיה ואין צורך לשטוף אותו אח"כ מהגוף, להיפך, כדאי שישאר קצת על העור.
במקרים של גירוי של העור אפשר למרוח אותו ישירות על הגוף בלי קשר לאמבטיה.
אצלינו עד גיל שנה הבלנאום החליף לגמרי את הסבון: גם באמבטיה וגם בשטיפות הטוסיק.
יש שני מוצרים מקבילים: 'אמול' של ד"ר פישר ועוד אחד של Dr. Or. המחירים של כולם דומים, אבל לפעמים אחד מהם הוא במבצע אז כדאי להשוות מחירים.
קונים בסופרפארם ודומיו.
מה זה?_
שמן רחצה.
זה מוצר יקר (83 ש"ח לבקבוק של חצי ליטר) אבל מעולה!!
הוא בעצם בא במקום סבון: מנקה נהדר ולא מייבש את העור כמו סבון.
מוסיפים אותו למי האמבטיה ואין צורך לשטוף אותו אח"כ מהגוף, להיפך, כדאי שישאר קצת על העור.
במקרים של גירוי של העור אפשר למרוח אותו ישירות על הגוף בלי קשר לאמבטיה.
אצלינו עד גיל שנה הבלנאום החליף לגמרי את הסבון: גם באמבטיה וגם בשטיפות הטוסיק.
יש שני מוצרים מקבילים: 'אמול' של ד"ר פישר ועוד אחד של Dr. Or. המחירים של כולם דומים, אבל לפעמים אחד מהם הוא במבצע אז כדאי להשוות מחירים.
קונים בסופרפארם ודומיו.
-
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
טיפול בתינוק חדש
מה עושים כש... התינוק יונק ועושה קקי תוך כדי, ואז נרדם על הציצי... מעירים בשביל להחליף חיתול?
וידוי: אני דווקא מחכה שהוא יתעורר. לא נעים לי לטרטר אותו. ממילא אצלנו הירדמות על הציצי היא יותר כמו נמנום, לא משהו שנמשך שעות, חוץ מאשר בלילה.
לא המצאתי את זה, קראתי את זה ב"טבעי ללדת" או ב"הנקה פשוטה וטבעית". משהו בסגנון "אם לתינוק זה לא מפריע, זה לא צריך להפריע גם לכם" במענה לסוגיית ה"קקי בכל הנקה".
וידוי: אני דווקא מחכה שהוא יתעורר. לא נעים לי לטרטר אותו. ממילא אצלנו הירדמות על הציצי היא יותר כמו נמנום, לא משהו שנמשך שעות, חוץ מאשר בלילה.
לא המצאתי את זה, קראתי את זה ב"טבעי ללדת" או ב"הנקה פשוטה וטבעית". משהו בסגנון "אם לתינוק זה לא מפריע, זה לא צריך להפריע גם לכם" במענה לסוגיית ה"קקי בכל הנקה".
-
טיפול בתינוק חדש
בשמת,
שאלה לי אולי את תדעי,
אני מנסה לגדל את הקטנה עם מינימום חיתול (רחוקה מלהצליח (-:)
בכל אופן כשאני מפשפשת אותה בכיור / סיר היא בוכה בכי קורע לב ממש - עד כדי כך שחדלתי מהנסיונות.
ממש מההתחלה (שבוע ראשון לחייה) שמתי לב שהיא בוכה כשהיא עושה פיפי (לא תמיד אבל הרבה פעמים), שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה (או קיבלתי תשובה שזה לא אומר כלום) בכל אופן, אולי יש לך רעיון למה זה, איך למנוע את זה, מה לבדוק, וכו'. (ניסיתי לחשוב שאולי זו האחיזה שלי, אולי זה העובדה שהיא בד"כ רק קמה - פיפי של השכמה, אבל לא בטוחה שיש כזו חוקיות)
היא לא בוכה כשהיא עושה פיפי בחיתול פתוח - כשאני מחליפה אני מנסה להשאיר כמה שיותר זמן את החיתול פתוח / בלי חיתול אם יוצא לה פיפי אז (כשהיא על הגב) היא לא כל כך בוכה.
אשמח אם יהיה לך כיון למחשבה. חן חן
שאלה לי אולי את תדעי,
אני מנסה לגדל את הקטנה עם מינימום חיתול (רחוקה מלהצליח (-:)
בכל אופן כשאני מפשפשת אותה בכיור / סיר היא בוכה בכי קורע לב ממש - עד כדי כך שחדלתי מהנסיונות.
ממש מההתחלה (שבוע ראשון לחייה) שמתי לב שהיא בוכה כשהיא עושה פיפי (לא תמיד אבל הרבה פעמים), שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה (או קיבלתי תשובה שזה לא אומר כלום) בכל אופן, אולי יש לך רעיון למה זה, איך למנוע את זה, מה לבדוק, וכו'. (ניסיתי לחשוב שאולי זו האחיזה שלי, אולי זה העובדה שהיא בד"כ רק קמה - פיפי של השכמה, אבל לא בטוחה שיש כזו חוקיות)
היא לא בוכה כשהיא עושה פיפי בחיתול פתוח - כשאני מחליפה אני מנסה להשאיר כמה שיותר זמן את החיתול פתוח / בלי חיתול אם יוצא לה פיפי אז (כשהיא על הגב) היא לא כל כך בוכה.
אשמח אם יהיה לך כיון למחשבה. חן חן

-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
טיפול בתינוק חדש
כשאני מפשפשת אותה בכיור / סיר היא בוכה
זה תלוי איזה בכי.
הדבר הראשון שעלה בדעתי היה, שגם שלי היה בוכה כשהוא עשה פיפי. אבל הוא בכה בלי קשר אם פשפשתי אותו או לא, פשוט מזה שזה היה סוג של איתות אצלו "מציק לי" (= צריך פיפי). הוא גם לא היה רגיל לעשות פיפי באוויר, אלא בתוך מים (ברחם), וזו תחושה אחרת, אולי קצת מציקה לתינוקות רגישים.
הדבר השני שעלה בדעתי, אחרי שפירטת עוד קצת, הוא שאולי משהו לא נעים לה שם פיזית. בת אחותי, למשל, היתה מוכנה לעשות רק בכיורים עם מראה. אצלנו היא בכתה וסירבה, כי הפינה של הכיור חשוכה קצת, ואין שם מראה בגובה שהיא יכולה לראות את עצמה. כלומר, כל מיני דברים משפיעים עליהם, דברים שאנחנו בכלל לא יכולים לנחש לפעמים.
זה תלוי איזה בכי.
הדבר הראשון שעלה בדעתי היה, שגם שלי היה בוכה כשהוא עשה פיפי. אבל הוא בכה בלי קשר אם פשפשתי אותו או לא, פשוט מזה שזה היה סוג של איתות אצלו "מציק לי" (= צריך פיפי). הוא גם לא היה רגיל לעשות פיפי באוויר, אלא בתוך מים (ברחם), וזו תחושה אחרת, אולי קצת מציקה לתינוקות רגישים.
הדבר השני שעלה בדעתי, אחרי שפירטת עוד קצת, הוא שאולי משהו לא נעים לה שם פיזית. בת אחותי, למשל, היתה מוכנה לעשות רק בכיורים עם מראה. אצלנו היא בכתה וסירבה, כי הפינה של הכיור חשוכה קצת, ואין שם מראה בגובה שהיא יכולה לראות את עצמה. כלומר, כל מיני דברים משפיעים עליהם, דברים שאנחנו בכלל לא יכולים לנחש לפעמים.
טיפול בתינוק חדש
מה בקשר לשמן תינוקות העתיק והוותיק שאמא שלי היתה משתמשת בו? אי אפשר לנקות אתו את התינוק?
(לצערי אני במרחק של כמה אלפי קילומטר מאמא שלי, אז אין לי אפשרות לבדוק רשימת המרכיבים)
(לצערי אני במרחק של כמה אלפי קילומטר מאמא שלי, אז אין לי אפשרות לבדוק רשימת המרכיבים)
-
טיפול בתינוק חדש
מה בקשר לשמן תינוקות העתיק והוותיק שאמא שלי היתה משתמשת בו? אי אפשר לנקות אתו את התינוק?
את מתכוונת לשמן השקוף?
זה שמן סינטטי שמופק מנפט, והחיסרון שלו הוא שהוא סותם את הנקבוביות.
את מתכוונת לשמן השקוף?
זה שמן סינטטי שמופק מנפט, והחיסרון שלו הוא שהוא סותם את הנקבוביות.
-
טיפול בתינוק חדש
לגבי בכי בזמן השתנה: לא יודעת. הקטנצ'יק שלנו בהתחלה בכה לפעמים לפני, אבל לא בזמן ההשתנה. הרעיונות שעלו בדעתי היו כל מיני דברים לא סימפטיים כמו דלקת, אבל אין לי נסיון בזה ואין לי מושג איזה מין סימנים צריך לחפש (חום? ריח? משהו אחר?).
לגבי סביבית הפשפוש: אצלנו הסביבה המועדפת הייתה בחוץ, עדיף ליד משהו עם עלים במרחק קריאה נוח (30 ס"מ). אם את עירונית אז אפשר אולי לנסות עציץ...
לגבי סביבית הפשפוש: אצלנו הסביבה המועדפת הייתה בחוץ, עדיף ליד משהו עם עלים במרחק קריאה נוח (30 ס"מ). אם את עירונית אז אפשר אולי לנסות עציץ...

-
טיפול בתינוק חדש
גם אני חשבתי דלקת אבל הרופא בדק וראה שאין (משוהו טוב יצא מכל הרופאים שראינו (-: )
עכשיו שאתן מעלות את זה אני לא בטוחה אם היא בוכה תוך כדי או לפני - אשים לב.
ויונת, תודה על רעיון העציץ ) אבל בעצם זה לא אומר שיהיה בבית העירוני ריח של פיפי? )
<עוד סיבה לעזוב את העיר>
עכשיו שאתן מעלות את זה אני לא בטוחה אם היא בוכה תוך כדי או לפני - אשים לב.
ויונת, תודה על רעיון העציץ ) אבל בעצם זה לא אומר שיהיה בבית העירוני ריח של פיפי? )
<עוד סיבה לעזוב את העיר>
-
טיפול בתינוק חדש
ריח של פיפי? לתינוק יונק??? כמעט שאין. והעציץ אמור לנטרל את הריח לאורך זמן. (בהנחה שתצליחו לקלוע...)
-
טיפול בתינוק חדש
הקטנצ'יק שלנו בהתחלה בכה לפעמים לפני, אבל לא בזמן ההשתנה
היום הוא בכה קצת בתוך האמבטיה. כשהבנתי, אמרתי לו שהוא יכול לעשות פיפי בתוך המים, ומייד עשה.
היום הוא בכה קצת בתוך האמבטיה. כשהבנתי, אמרתי לו שהוא יכול לעשות פיפי בתוך המים, ומייד עשה.
-
טיפול בתינוק חדש
האם אתן מכירות באינטרנט מין ציוני צרך להתפתחות התינוק?! (משהו מסוג הספרים "למה לצפות בשנה הראשונה") לא שזה יהפוך לתנך שלנו (-; פשוט הבנתי שאין לי אפילו ידיעה בקירוב מתי מתחילים לבצע דברים ושבכ"ז כדאי שיהיה מושג כללי.
אה, ולגבי ההשתנה - עדכון אחרי שכיוונתן אותי בדקתי ושמתי לב שצדקתן הבכי בא לפני הפיפי - הוא מסמן לי שצריך לבוא פיפי.
מאחר ואנחנו לא "בלי חיתולים" אני מנסה בכ"ז לכוון את החלפת החיתול לזמני ההתרוקנות שלה וזה די מצליח - את רוב הקקי וחלק מהפיפי היא עושה בחיתול פתוח,(ואז היא לובשת חדש יבש וריק) לאט לאט אני לומדת את הזמנים שלה וכבר כמעט שלא עושה קקי כשהיא מחותלת (למעט הפיספוסים שלי (-: ).
ריח של פיפי?
האמת, זה אחד הריחות היחידים שאני מריחה - יש לי חוש ריח מאוד לקוי, את הקקי אני לא מריחה בכלל (אמרו לי שיש לו מין ריח חלבי מתקתק חמצמץ) בכל אופן פיפי אני מריחה (בחיתול, לא באויר).
אה, ולגבי ההשתנה - עדכון אחרי שכיוונתן אותי בדקתי ושמתי לב שצדקתן הבכי בא לפני הפיפי - הוא מסמן לי שצריך לבוא פיפי.
מאחר ואנחנו לא "בלי חיתולים" אני מנסה בכ"ז לכוון את החלפת החיתול לזמני ההתרוקנות שלה וזה די מצליח - את רוב הקקי וחלק מהפיפי היא עושה בחיתול פתוח,(ואז היא לובשת חדש יבש וריק) לאט לאט אני לומדת את הזמנים שלה וכבר כמעט שלא עושה קקי כשהיא מחותלת (למעט הפיספוסים שלי (-: ).
ריח של פיפי?
האמת, זה אחד הריחות היחידים שאני מריחה - יש לי חוש ריח מאוד לקוי, את הקקי אני לא מריחה בכלל (אמרו לי שיש לו מין ריח חלבי מתקתק חמצמץ) בכל אופן פיפי אני מריחה (בחיתול, לא באויר).
-
טיפול בתינוק חדש
היי בנות אני מכינה רפידות הנקה רב פעמיות - עבודת יד מבד 100% כותנה..עם מילוי נושם,
ניתנות לכביסה ביד/ במכונה ,מאוד נוחות ונעימות למגע
מומלצות ע"י יועצות הנקה מוסמכות.
לפרטים- 054-4254368
ניתנות לכביסה ביד/ במכונה ,מאוד נוחות ונעימות למגע
מומלצות ע"י יועצות הנקה מוסמכות.
לפרטים- 054-4254368