הי כולן וכולם.
מזמינה את כולם וכולן לכתוב על מידע שמתאים לכם לחלוק לגבי עוד דברים שיכולים להתאים לנו.
אני מקווה שבהמשך הדף יתפח ואפשר יהיה לקטלג אותו לתחומים כמו : מדעים מדויקים , תרבות ואומנות ,גילאי ילדים ומה שיותר מתאים בגיל כזה ולגיל אחר ,וכ'
תרבות :
בתור התחלה , גיליתי שאפשר להצטרף ל'סל תרבות ' של בית הספר.
כמובן שזה תלוי בהרשמה וכן בשיתוף פעולה של המנהלת והממונה על העינין.
במחיר של מאה ומשהו שח' מקבלים 4 מופעים מגונים.קונצרט ,מחול ,אומנות פלסטית ,ותאטרון , נניח.
חשוב לסכם את התאריכים ולהתכונן אליהם אם צריך (למשל , לקרוא את הספר לפני פגישה עם הסופר).
לסכם שיודיעו לכם על שינוי בתאריך (שלא תעמדו כמו טמבלים עם ילד שנורא רצה לראות הצגה , אבל היה אתמול),
לסדר משהו לאחים הפעוטות.נראה לי כדאי.
וחוץ מזה , רק להנות .
מדע :
סידרה של : האינציקלופדיה של הניסויים.
זו סידרת ספרים :הכימיה,האויר,האור,החשמל,המים,החושים,המגנטיות והתנועה.
הוצאת אסטרולוג.
זהו פרויקט איטלקי ,לפי מה שהבנתי .
בכל ספר יש הסברים לעריכת ניסויים בצורה פשוטה ובהירה , עם איורים ופירוט כמו בספר בישול .
מוסברות גם התופעות שבהן עוסק הניסוי ונחשפים למושגים.
מלאכה :
חוברות אוריגמי של מירי גולן.
אני פשוט מצליחה אותן.ההוראות מאוד ברורות , הדגמים נפלאים והשמים הם הגבול.
ההיתי שמחה לעוד חוברות ברמה הזו בעוד תחומים.
מידע למתחנכי הבית
-
אילה_בשדה_הדגן*
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
-
נקודות_ורודות_אגדיות*
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
מידע למתחנכי הבית
אם אתן בעניין אוריגמי- יש את גברת רקיע, מעולה!! לא צריך להתאמץ להבין הוראות כתובות. היא מסבירה מצויין ואפשר לעשות יחד איתה:
הנה קישור:
http://www.flix.co.il/tapuz/PlayList.asp?p=447
תבלו
הנה קישור:
http://www.flix.co.il/tapuz/PlayList.asp?p=447
תבלו
-
אילה_בשדה_הדגן*
מידע למתחנכי הבית
תודה על התוספת הברוכה .
-
אילה_בשדה_הדגן*
מידע למתחנכי הבית
אומנם, רב החגים של תשרי מאחורנו..(לקח לי זמן להגיע לדף הזה , מרוב פארק הירדן,חגים,והצטנניות),
ממליצה בחום על הספר "חג לעם",אנתולוגיה של סיפורי עם לחגי ישראל.אסף את הסיפורים וכתב אליעזר מרכוס.הוצאת כתר.
סיפורים עם הרבה מסורת, קיום מצוות, ניסים והפתעות,חוכמה ,טוב לב והומור.מדי פעם מופיע רישום נעים לעין.
אולי לא הכל פוליטיקלי קורקט-יקיים(יהודי גרמניה),נשים וכ'
ולאלו שמתחילים את דרכם בעולם הקריאה והכתיבה ובוחרים לעשות את זה דווקא עם חוברות:
'נירים לילדים'-כנראה סידרה של חוברות שמוציאה לאור חברת 'דולב' .קניתי את החוברות מקיסיוסקים ,חניות ספרים ועיתונים. אפשר גם לעשות מנוי.
חוברות שיש בהן משחקים מסוגים שונים. המשחקים חוזרים על עצמם בכל מני ורסיות.תרגול די טוב וגם הבת שלי מאוד אוהבת את השעשועים עם המדבקות.איורים נחמדים.
לא התחברתי לכל מה שמוצע בספר, למשל, אני לא הייתי משקיעה אנרגיה בללמוד את סדר הא-ב, אלא יותר באיך קשורות האותיות למילים.גם יש לי רושם שהרמה של התרגילים לא נבנית בהדרגה, אז עדיף לדפדף ולמצוא את מה שמתאים ולהשאיר לאחר כך את היתר.
'צילילים מספרים' מאת מלכה הוכברג.
חוברת מאוד דידקטית , עיקבית , מסודרת . יענו, אין סיכוי שלא יתפוס.מתקדמת לאט לאט .יש איורים.
אולי מרוב שהחוברת הזאת 'לפי הספר' ,לילד שלי אין סבלנות בשבילה.(הוא כנראה ילמד לקרוא משלטים שהמועצה מציבה).אבל אני ממליצה, בכל זאת.
'מוכנים לכתה א'',מאת שלומית צרפתי, הוצאת קוראים-יש בעיברית ובחשבון.
חוברות ממש נהדרות.האיורים חביבים,והתרגילים פשוטים וקולעים, לדעתי.עיקבית ושיטתית.
הכתב גדול ומרווח.בלי עומס מיותר.
רק חבל שהחוברת הזאת נתקעה עם השם האיום הזה.
ממליצה בחום על הספר "חג לעם",אנתולוגיה של סיפורי עם לחגי ישראל.אסף את הסיפורים וכתב אליעזר מרכוס.הוצאת כתר.
סיפורים עם הרבה מסורת, קיום מצוות, ניסים והפתעות,חוכמה ,טוב לב והומור.מדי פעם מופיע רישום נעים לעין.
אולי לא הכל פוליטיקלי קורקט-יקיים(יהודי גרמניה),נשים וכ'
ולאלו שמתחילים את דרכם בעולם הקריאה והכתיבה ובוחרים לעשות את זה דווקא עם חוברות:
'נירים לילדים'-כנראה סידרה של חוברות שמוציאה לאור חברת 'דולב' .קניתי את החוברות מקיסיוסקים ,חניות ספרים ועיתונים. אפשר גם לעשות מנוי.
חוברות שיש בהן משחקים מסוגים שונים. המשחקים חוזרים על עצמם בכל מני ורסיות.תרגול די טוב וגם הבת שלי מאוד אוהבת את השעשועים עם המדבקות.איורים נחמדים.
לא התחברתי לכל מה שמוצע בספר, למשל, אני לא הייתי משקיעה אנרגיה בללמוד את סדר הא-ב, אלא יותר באיך קשורות האותיות למילים.גם יש לי רושם שהרמה של התרגילים לא נבנית בהדרגה, אז עדיף לדפדף ולמצוא את מה שמתאים ולהשאיר לאחר כך את היתר.
'צילילים מספרים' מאת מלכה הוכברג.
חוברת מאוד דידקטית , עיקבית , מסודרת . יענו, אין סיכוי שלא יתפוס.מתקדמת לאט לאט .יש איורים.
אולי מרוב שהחוברת הזאת 'לפי הספר' ,לילד שלי אין סבלנות בשבילה.(הוא כנראה ילמד לקרוא משלטים שהמועצה מציבה).אבל אני ממליצה, בכל זאת.
'מוכנים לכתה א'',מאת שלומית צרפתי, הוצאת קוראים-יש בעיברית ובחשבון.
חוברות ממש נהדרות.האיורים חביבים,והתרגילים פשוטים וקולעים, לדעתי.עיקבית ושיטתית.
הכתב גדול ומרווח.בלי עומס מיותר.
רק חבל שהחוברת הזאת נתקעה עם השם האיום הזה.
-
תבשיל_קדרה*
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מידע למתחנכי הבית
'מוכנים לכתה א''
תני לי סיבוב על החוברת, תקבלי ביקורת נוקבת ומנומקת
תני לי סיבוב על החוברת, תקבלי ביקורת נוקבת ומנומקת