מיה קטנה שלי

רסיסים_של_אור*
הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי רסיסים_של_אור* »

הי, קראתי על המסע העצוב והכואב כל-כך שלכם. מבינה ושולחת המון כוחות ואור. יש המון דרך לעבור, אבל אפשר לעבור אותה. אני מאמינה שצריך לתת לבכי ולכאב הרבהמקום, כדי שהוא יכול, בבא העת, לפנות מקום לכוחות החיים העצומים שיש בנו. שולחת לך חיבוק גדול ונמצאת כאן במידה ואת זקוקה. {@
רורי_ב*
הצטרפות: 18 ינואר 2005, 11:32
דף אישי: הדף האישי של רורי_ב*

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי רורי_ב* »

ברוכה הבאה @}
מיה קטנה שלי*
הצטרפות: 09 מרץ 2005, 05:06
דף אישי: הדף האישי של מיה קטנה שלי*

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי מיה קטנה שלי* »

תודה לך טרה רוסה על השינוי,ותודה לכולכם על קבלת הפנים החמה.
ב_דרך*
הצטרפות: 04 מרץ 2004, 16:52
דף אישי: הדף האישי של ב_דרך*

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי ב_דרך* »

תתחדשי וברוכה הבאה {@
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

פתחתי לך דף בית אישי. אם את לא מעוניינת בדף כזה, אמחק אותו. זה לא במקום הדף לידה מוקדמת.
מיה_קטנה_שלי*
הצטרפות: 24 פברואר 2005, 23:27
דף אישי: הדף האישי של מיה_קטנה_שלי*

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי מיה_קטנה_שלי* »

מיה קטנה שלי

לפני כשבוע וחצי עברנו לידה מוקדמת, מה להגיד לכם ,עדיין נורא שורף וכואב בפנים,פיזית הכל עבר על הצד הטוב ביותר בלי שום סיבוכים הדימום נחלש כבר,אציין עוד כי הייתי בשבוע 19+6,וכמובן התינוקת בעטה וזזה,בדיקות האולטראסאונד היו תקינות ,ורק תשובת בדיקת מי השפיר החריבו עלי את עולמי,נאמר לנו שלתינוקת המתוקה שלנו יש פגם חמור בלב כתוצאה משינויים כרומוזומלים,כך זה נקרא,וגם נאמר שאין שום סיכוי שהיא תוכל לחיות,לשרוד את ההריון או את השבוע הראשון לאחר הלידה,איזו מכה מה עושים?ובכן הרופאה המליצה על אישפוז ולידה מוקדמת.(אני בת 41.ואכן כך עשינו,היום אני עדיין כאובה מאד בשבוע הראשון לא יכולתי לעשות דבר מלבד לבכות ושוב לבכות,לא קל היה לעבור את הלידה המוקדמת,להפסיק להרגיש את המתוקה שלי זזה בתוכי ולדעת שהיא מתה,ולאחר מכן לעבור את כל הסידורים לקבורה-פשוט גיהנום,לא מאחלת לאף אחד צער כזה. אני חייבת להמשיך הלאה אני יודעת,אבל איך מתמודדים עם כל הכאב הזה ?עם האובדן של דבר כל כך יקר? אמא של מיה
מיה_קטנה_שלי*

מיה קטנה שלי

לא מסתדר לי כי אני גם בדף לידה מוקדמת
מיה_קטנה_שלי*

מיה קטנה שלי

העברתי לכאן את הסיפור שלנו מהדף הקודם -לידה מוקדמת
מיה_קטנה_שלי*

מיה קטנה שלי

הנה מחר זה בדיוק חודש מאז שמיה שלנו הלכה לה,(זה קרה גם בשבת ה12 לפברואר),בבוקר ההוא הפסקתי להרגיש את תנועותיה ובארבע אחהצ היא יצאה אלינו,קטנה ,מושלמת כמו בובת ברבי,אבל שקטה מאד,מתה. הכל חוזר אלי היום,ההתכווצויות הצירים יציאתה לאויר העולם והרגשות הקשים. לא יודעת איך יהיה מחר אני ממש פוחדת מהכאב הזה ששוב מתחיל לעלות ולצוף. הדלקתי נר זיכרון לכבוד מיה שליביחד עם נירות השבת וביקשתי מאלוקים שישמור על העוברית הקטנה שלנו.(אנחנו לא חיים בארץ,אצלנו עדיין יום שישי),שבת שלום לכולם.
מיקה*
הצטרפות: 02 יולי 2004, 07:36

מיה קטנה שלי

שליחה על ידי מיקה* »

(())
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”