דף אישי
דפים קודמים
טאו להורות
נעמי נואה
-
- הצטרפות: 02 מרץ 2008, 09:21
- דף אישי: הדף האישי של טאו_להורות*
-
- הצטרפות: 15 ספטמבר 2007, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_נואה*
נעמי נואה
אני אמא ל4 ילדים גדולים, מיילדת בית מורשת מ 1978 .רוב השנים עסקתי במיילדות בבית חולים. לפני 5 שנים יצאתי לעצמאות ומאז אני מיילדת נשים היכן שהן מעדיפות ללדת.
אני מאמינה בזכותה של היולדת לבחור היכן , מי ובאיזה אופן היא תלד ומכבדת את זכותו של התינוק להיוולד בבית , בסביבה חמימה ואוהבת, להיצמד לאימו ולינוק כאוות נפשו.
לכן, אני מיילדת בלידות בית-באזור הצפון , (לפעמים אני יורדת לאילת)
בלידה ביתית במרכז הלידה"בריאה - מקום ללדת" בבן עמי (סמוך לביה"ח בנהריה)
וליולדות בהריון בסיכון או כאלו שבוחרות סביבה רפואית , בלידה פרטית בביה"ח האנגלי בנצרת.
אני מאמינה בחשיבות ההכרות המוקדמת עם המיילדת ובטפול מתמשך ולכן אני מטפלת בשיאצו בנשים הרות , ומכינה ללידה במים.(פעילות לנשים הרות במים חמימים)
אני פוגשת את הזוגות כבר בשליש השני של ההריון , על מנת שנוכל לתכנן ביחד את הלידה ולאחריה.
מצאתי במים כלי טפולי מדהים המשפר את ההרגשה לאישה בהריון ותומך ביולדת בלידה טבעית .,לכן אני מעודדת נשים לתרגל נשימה מודעת , יציבה והרפיה במים ןכמובן שמחה לקבל את התינוק בלידת מים.
הקמתי את "בריאה - מקום ללדת" כדי לקדם את הבטיחות בלידה ובו זמנית לאפשר ליולדת את התנאים המיטביים ללידה: פרטיות, שקט, חמימות ,אמון של המיילדת ביכולתה ללדת וביכולתו הטבעית של התינוק להיוולד , לנשום ולינוק בעצמו.
לאחרונה הצטרפה אלי ליהי -מיילדת בית מנוסה .שתוף הפעולה בינינו מעלה גם הוא את רמת הבטיחות בלידה.
אני מאמינה בזכותה של היולדת לבחור היכן , מי ובאיזה אופן היא תלד ומכבדת את זכותו של התינוק להיוולד בבית , בסביבה חמימה ואוהבת, להיצמד לאימו ולינוק כאוות נפשו.
לכן, אני מיילדת בלידות בית-באזור הצפון , (לפעמים אני יורדת לאילת)
בלידה ביתית במרכז הלידה"בריאה - מקום ללדת" בבן עמי (סמוך לביה"ח בנהריה)
וליולדות בהריון בסיכון או כאלו שבוחרות סביבה רפואית , בלידה פרטית בביה"ח האנגלי בנצרת.
אני מאמינה בחשיבות ההכרות המוקדמת עם המיילדת ובטפול מתמשך ולכן אני מטפלת בשיאצו בנשים הרות , ומכינה ללידה במים.(פעילות לנשים הרות במים חמימים)
אני פוגשת את הזוגות כבר בשליש השני של ההריון , על מנת שנוכל לתכנן ביחד את הלידה ולאחריה.
מצאתי במים כלי טפולי מדהים המשפר את ההרגשה לאישה בהריון ותומך ביולדת בלידה טבעית .,לכן אני מעודדת נשים לתרגל נשימה מודעת , יציבה והרפיה במים ןכמובן שמחה לקבל את התינוק בלידת מים.
הקמתי את "בריאה - מקום ללדת" כדי לקדם את הבטיחות בלידה ובו זמנית לאפשר ליולדת את התנאים המיטביים ללידה: פרטיות, שקט, חמימות ,אמון של המיילדת ביכולתה ללדת וביכולתו הטבעית של התינוק להיוולד , לנשום ולינוק בעצמו.
לאחרונה הצטרפה אלי ליהי -מיילדת בית מנוסה .שתוף הפעולה בינינו מעלה גם הוא את רמת הבטיחות בלידה.
נעמי נואה
נעמי יקרה ואהובה,
אין ספק כי נכוחותך הפכה את לידתה של אֵב , למסע מופלא.
לבריאה כפי שחלמנו אותה.
חיבוק. שירה.
אין ספק כי נכוחותך הפכה את לידתה של אֵב , למסע מופלא.
לבריאה כפי שחלמנו אותה.
חיבוק. שירה.
-
- הצטרפות: 15 ספטמבר 2007, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_נואה*
נעמי נואה
אתן מוזמנים\ות לפגישת נשים קראות ללדת צפונית בבריאה- מקום ללדת בבן עמי ב 4.3.2012 ב 20:00 מוזמנים כל מי שמאמין בחופש הבחירה בלידה ורצה לקדם את הנושא בצפון לתאום ופתיחת השער