אז
לעמוד ללא תמיכה זה ללא ספק הענין המרכזי בחייו כרגע.
עומד לכמה שניות, יד אחת (שמאל בד"כ), מושטת טיפה לפנים, כשהוא מופנית כלפי מעלה, והוא עומד. יציב. לכמה רגעים. אבל ממש עומד. כבר לא מייד נופל חזרה.
למעשה, אפילו יורד בעצמו לישיבה, אם הוא לא מסתפק בלהעביר משקל לכיוון נקודת משען כלשהי.
הדבר השני שמעניין זה לבדוק אילו ספרים על המדף השני מלמטה, טעימים יותר ואילו פחות.
איך הוא מצליח להחזיק ביד את ה BAB (Breastgeeidng Answer Book) אני לא מבינה (ספר די גדול), אבל כנראה שזה שהוא כרוך ב"סלילית" פלסטית ענקית, הופך את המשימה לכל כך נחשקת, שהמשקל של הספר נהיה זניח.
את הגבול הצבתי בספר סאמרהיל. אם אותו הוא יאכל עכשיו, אז מה יישאר לו לגיל עשר? סתאאאאם. פשוט עוד לא קראתי אותו בסבב הנוכחי, ואם הוא יילעס, אז זה לא גם לא יקרה, נכון? אחרי שאקרא, אולי ארשה לו גם אותו.
< קראתי כשהייתי בסוף בי"ס יסודי. בתור אמא טרם הספיקותי. מקוה שבקרוב >
תחום ענין שלישי הוא טושים.
אם יש לכם טושים עבים (או לורדים?) שכבר התייבשו לגמרי ובכל זאת שמרתם עד עכשיו אנחנו הכתובת עבורם שכן
א ישמח להשתמש בהם, בערך כך:
להוציא מהקופסא.
לפזר על הרצפה.
לבחור אחד, או שניים, או שלושה.
אחד בכל יד ואחד בפה.
לשים בקופסה.
להוציא.
להוריד את המכסה. לשים בפה? כן!
להוריד מעוד אחד.
לבדוק: האם יש להם אותו הטעם?
אוהו! זה ממש נעים לי בפה.
ועוד אחד לקופסא.
וכן הלאה.
- רק שאמא ו- ה לא יראו (כי אמא חושב, שפקק/מכסה כזה, זה קטן מהגודל של קופסת פילם ריקה, ושלכן זה עלול להיות מסוכן), ואז הם יציעו לי משהו אחר במקום,
וזה מאד מעצבן,
כי
אני רוצה את זה! ולא משהו אחר.
- ד"א, ש יכול להיות לידי כי הוא לא מפריע. הוא משחק לידי, שואל את אמא אם זה בסדר שאני משחק בזה, אבל הוא נחמד. אפילו כשני לוקח לו את החיצים שלו של החץ וקשת, הוא לא חוטף לי אותם, ואפילו כבר לא מנסה להחליף איתי עם דברים אחרים.
אני חושב שזה בסדר לו שאני משחק בהם, כי אח"כ נהיים לו שניים במקום אחד.