סיפור לידה שלישית של עידית ק
דף סיפור לידה
דף סיפור לידה בבית חולים
כבר כמה לילות שאני חולמת על לידות וגם מרגישה צירים מידי פעם. יום שלישי הלכתי ברגל עם הילדים לסופר מרחק של 10 דקות בערך , חזרנו שיחקנו בגינה , הכל כרגיל, האמת שהרגשתי קצת עצבנית באותו יום וחשבתי על זה שאני קצת עצבנית...
הלכנו לישון מוקדם וברבע לשלוש התעוררתי מחלום שאני מחפשת חדר לידה - מסתובבת עם אמא שלי ולא מוצאות מקום פנוי. דווקא באותו יום היה מקום ולא היה לחץ בתל השומר.
אז היו צירים אבל ניסיתי לדחות את העניין ולחזור לישון , כנראה חלק מהכנת הגוף ועוד לא הדבר האמיתי. הצירים התחזקו קראתי לעוזי שיירד מהמחשב , הגיע דיי מהר ובהתלהבות ואז - חכי אני צריך להתארגן...חיכיתי לראות שאכן יש צירים חזקים וסדירים שלא אסע סתם. הצירים התחזקו ותכיפותם לא ירדה.
טלפון לשכנה טלפון לאחותי לשכנה זה צריך לקחת שתי דקות לאחותי כמעט שעה.
הגענו לתל השומר בשלוש וחצי בערך, עוד מהבית התקשרתי שיזמינו את הכוננת של חדר הלידה, נשמעתי דיי רגועה לכן הוספתי "זאת לידה שלישית ואני יולדת מהר".
בתל השומר אמרו לי בקבלה שייקח לה כ40 דקות להגיע ומייד הוסיפה האחות שאין לחץ ואקבל את כל התנאים שאני רוצה כמו חדר לידה טבעית ואני כבר חשבתי לוותר. ממש התבאסתי כי זה זמן ארוך של לחכות מבחינתי. שני דברים קרו:
הגיעה טיה פינסקי שבאה ליילד את כלתה והגיעה המיילדת מהלידה הקודמת שלי... מייד אמרתי - לחדר לידה טבעית!
תוך שתי דקות הגיעה יהודית הכוננת שנסעה 120 כל הדרך מכוכב יאיר.
וההמשך יבוא
דף סיפור לידה בבית חולים
כבר כמה לילות שאני חולמת על לידות וגם מרגישה צירים מידי פעם. יום שלישי הלכתי ברגל עם הילדים לסופר מרחק של 10 דקות בערך , חזרנו שיחקנו בגינה , הכל כרגיל, האמת שהרגשתי קצת עצבנית באותו יום וחשבתי על זה שאני קצת עצבנית...
הלכנו לישון מוקדם וברבע לשלוש התעוררתי מחלום שאני מחפשת חדר לידה - מסתובבת עם אמא שלי ולא מוצאות מקום פנוי. דווקא באותו יום היה מקום ולא היה לחץ בתל השומר.
אז היו צירים אבל ניסיתי לדחות את העניין ולחזור לישון , כנראה חלק מהכנת הגוף ועוד לא הדבר האמיתי. הצירים התחזקו קראתי לעוזי שיירד מהמחשב , הגיע דיי מהר ובהתלהבות ואז - חכי אני צריך להתארגן...חיכיתי לראות שאכן יש צירים חזקים וסדירים שלא אסע סתם. הצירים התחזקו ותכיפותם לא ירדה.
טלפון לשכנה טלפון לאחותי לשכנה זה צריך לקחת שתי דקות לאחותי כמעט שעה.
הגענו לתל השומר בשלוש וחצי בערך, עוד מהבית התקשרתי שיזמינו את הכוננת של חדר הלידה, נשמעתי דיי רגועה לכן הוספתי "זאת לידה שלישית ואני יולדת מהר".
בתל השומר אמרו לי בקבלה שייקח לה כ40 דקות להגיע ומייד הוסיפה האחות שאין לחץ ואקבל את כל התנאים שאני רוצה כמו חדר לידה טבעית ואני כבר חשבתי לוותר. ממש התבאסתי כי זה זמן ארוך של לחכות מבחינתי. שני דברים קרו:
הגיעה טיה פינסקי שבאה ליילד את כלתה והגיעה המיילדת מהלידה הקודמת שלי... מייד אמרתי - לחדר לידה טבעית!
תוך שתי דקות הגיעה יהודית הכוננת שנסעה 120 כל הדרך מכוכב יאיר.
וההמשך יבוא
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
מחכה להמשך...
-
- הצטרפות: 29 אפריל 2003, 11:11
- דף אישי: הדף האישי של עידית_ק*
אני לא מאמינה , כתבתי הכל וזה נמחק....כנראה שלא כתבתי מספיק טוב. טוב , אני צריכה שוב להכנס למוזה. בקרוב, יש לי הרבה כביסה על הראש.
עידית, לפני שאת שולחת - סמני את כל מה שכתבת ותעשי ctrl+c. מקסימום אם זה נמחק את תמיד יכולה לעשות ctrl+v והכל יועתק מחדש. זה מה שאני עושה כשאני כותבת תגובות אורכות וחוששת שיאבדו ברחביי הסייבר.
<זה עדיף מאשר לשלוח את התגובה, ואח"כ לבזבז חצי יום בנסיון לחפש אותה בתוך הכבלים שמאחורי המחשב שלי
>
<זה עדיף מאשר לשלוח את התגובה, ואח"כ לבזבז חצי יום בנסיון לחפש אותה בתוך הכבלים שמאחורי המחשב שלי

וגם אני, כמובן, מחכה להמשך...בקוצר רוח.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*
שלללללום!
מזל טוב!
מחכה בקוצר רוח להמשך.
אכן ילדתי כמה שעות לפני שכתבת את ההודעה בדף שלי. איך ידעת? (-:
ואיריס ספרה לי שילדת כבר בלידה קצרה ונהדרת.
הלידה שלנו היתה מדהימה. אני אתיישב לכתבו את כל הפרטים בשבוע הקרוב.
אבל חלומי התגשם במלואו ואני מאושרת.
מזל טוב!
מזל טוב!
מחכה בקוצר רוח להמשך.
אכן ילדתי כמה שעות לפני שכתבת את ההודעה בדף שלי. איך ידעת? (-:
ואיריס ספרה לי שילדת כבר בלידה קצרה ונהדרת.
הלידה שלנו היתה מדהימה. אני אתיישב לכתבו את כל הפרטים בשבוע הקרוב.
אבל חלומי התגשם במלואו ואני מאושרת.
מזל טוב!
-
אז לא בדקו אותי יותר מידי בחדר קבלה , אפילו לא נשכבתי למוניטור , עשו לי קצת בעמידה וראו שזה, זה. צעדנו לנו למרכז ללידה טבעית ואני ממש שמחה על כך , נכנסתי לחדר רציתי מיד להכנס לג'קוזי (שלא יגידו אח"כ שלא ניצלתי את הפסיליטיס) והרגשתי הקלה גדולה , המים מרפים ומשככים את הכאב. יהודית המיילדת הוציאה שמן עיסוי ונתנה לעוזי לעסות לי את הגב והציעה שאשכב לי קצת לאחור ואצבור כוחות ללידה. שכבתי לי ל2 שניות אבל הצירים הגיעו אחד אחרי השני וממש חזקים, נשענתי קדימה מרוכזת כולי בצירים ובניסיון להרפות, עוזי לוחש לי מילות עידוד באוזניים ומה שאני הכי זוכרת וממש שימח אותי זה שאמר שהוא מאוד שמח שאנחנו פה ולא בחדר לידה רגיל.
ככה זה נמשך כחצי שעה , משום מה רציתי לדעת מה השעה , כאילו ידעתי שזהו נתתי לעניין מספיק זמן ואפשר להתקדם... הקאתי את כל המים ששתיתי והתחילו צירים אחרים, צירי לחץ. יצאנו מהג'קוזי , יהודית פרסה מזרונים למרגלות המיטה "עידית, מה את רוצה?" אני:"ללדת" יהודית הציעה שאכרע ואכן ניסיתי אבל התיישבתי על הברכיים והיה לי נוח ככה נשענתי קדימה על המיטה . הראש החל לצאת עדיין בתוך שק מי השפיר ואני שולטת בצירים כמיטב יכולתי. יהודית לוחשת לי באוזן שעוד מעט תגיד לי לנשום נשימות קצובות - נשימות של כלב . זה קורה לבד , היא לא מתערבת והראש יוצא ואחריו הגוף היא תופסת אותה מאחור קורעת מעליה את שק מי שפיר ואני מושיטה ידיים ומושכת אותה אלי קדימה , מתיישבת עם הילה בזרועותי וממש צוחקת ובוכה מאושר. ככה דימיינתי פחות או יותר את הלידה ובמיוחד רציתי לשלוף אותה אליי. עוזי מתרגש כולו ובמיוחד ממראה של תינוקות בתוך שק מי שפיר מושלם.
נכנסתי למיטה הזוגית הילה בגישושי הנקה ואחרי שעה בערך עוזי הלך להעיר את הילדים . כולם בחדר לידה , נרגשים מחבקים ומנשקים .
נשארתי בחדר עוד כ4 שעות התקלחתי שם והביאו לי ארוחת בוקר.
הילה נולדה במשקל יפה של שלושה וחצי ק"ג בתוך שק מי שפיר שכבר הכיל מיים מקוניאלים ולכן הקפיצו אלי לחדר רופא ילדים צעיר (אפילו שמתי לב שהיה חתיך..) המיילדת הלבישה אותה ליטפה ונישקה תוך כדי , הייתה נהדרת. תודה ליהודית ולטייה המקסימה ולבעלי היקר.
ככה זה נמשך כחצי שעה , משום מה רציתי לדעת מה השעה , כאילו ידעתי שזהו נתתי לעניין מספיק זמן ואפשר להתקדם... הקאתי את כל המים ששתיתי והתחילו צירים אחרים, צירי לחץ. יצאנו מהג'קוזי , יהודית פרסה מזרונים למרגלות המיטה "עידית, מה את רוצה?" אני:"ללדת" יהודית הציעה שאכרע ואכן ניסיתי אבל התיישבתי על הברכיים והיה לי נוח ככה נשענתי קדימה על המיטה . הראש החל לצאת עדיין בתוך שק מי השפיר ואני שולטת בצירים כמיטב יכולתי. יהודית לוחשת לי באוזן שעוד מעט תגיד לי לנשום נשימות קצובות - נשימות של כלב . זה קורה לבד , היא לא מתערבת והראש יוצא ואחריו הגוף היא תופסת אותה מאחור קורעת מעליה את שק מי שפיר ואני מושיטה ידיים ומושכת אותה אלי קדימה , מתיישבת עם הילה בזרועותי וממש צוחקת ובוכה מאושר. ככה דימיינתי פחות או יותר את הלידה ובמיוחד רציתי לשלוף אותה אליי. עוזי מתרגש כולו ובמיוחד ממראה של תינוקות בתוך שק מי שפיר מושלם.
נכנסתי למיטה הזוגית הילה בגישושי הנקה ואחרי שעה בערך עוזי הלך להעיר את הילדים . כולם בחדר לידה , נרגשים מחבקים ומנשקים .
נשארתי בחדר עוד כ4 שעות התקלחתי שם והביאו לי ארוחת בוקר.
הילה נולדה במשקל יפה של שלושה וחצי ק"ג בתוך שק מי שפיר שכבר הכיל מיים מקוניאלים ולכן הקפיצו אלי לחדר רופא ילדים צעיר (אפילו שמתי לב שהיה חתיך..) המיילדת הלבישה אותה ליטפה ונישקה תוך כדי , הייתה נהדרת. תודה ליהודית ולטייה המקסימה ולבעלי היקר.
-
את השם הילה בחרנו גם בגלל איך שנולדה - עם הילה סביבה , ששמרה עליה עד הסוף . נאמר לנו שביהדות יש לכך סגולה למזל ולהגנות שיש לקטנה. משה נולד כך. בעצם צריך לכתוב הלה בלי יוד.
מזל טוב. איזו לידה אופטימית.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*
איזו לידה מיוחדת!
ממש נולדה עם השק? וואו!
ילדנו בתנוחה מאד דומה. רק שאני נשענתי על הכדור ולא על המיטה.
<עדיין עובדת על הגהה>
ממש נולדה עם השק? וואו!
ילדנו בתנוחה מאד דומה. רק שאני נשענתי על הכדור ולא על המיטה.
<עדיין עובדת על הגהה>
-
- הצטרפות: 06 יוני 2013, 22:09
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
פיחעכחימעחכננעגוסיחכניכיניני
פיחעכחימעחכננעגוסיחכניכיניני