כנראה דף הזוי ואולי גם דף למחיקה בקרוב . נראה.
דבר מצטרף לדבר ורעיונות גדוליםנולדים.
נתקלתי בדף שבוע של סקס כל יום . התרשמתי.
אח"כ, בהזדמנות אחרת, עברתי דרך הדף שאלה לבנים . גם התרשמתי.
ואז, באמצע היום, במדיטציה של שטיפת הכלים התחברו לי הדפים ונולד הרעיון.
עכשיו, אני בדיוק קוראת את לואיז היי והיא אומרת שהמחשבות שאנחנו חושבות יוצרות את המציאות סביבנו. אז אני שולחת מחשבה, משהו קטן, זרע, אולי זה עוד יצמח ומי יודע לאן זה יתגלגל.
אם זה יקרה, תזכרו איפה זה התחיל.
הרעיון הגדול שלי לשלום עולמי.
אתם מוזמנים להוסיף רעיונות משלכם.
ההיא מהסקס כל השבוע מדווחת על שלווה ותחושות מוגברות של אהבה ואני מצטטת: _זוגי גם אמר לי שאנחנו לא רבים. וזה נכון. אני לא יכולה לריב כי בערב אמורים לעשות סקס.
אז אני אומרת מה שיש לי בצורה יותר נעימה._
וההיא מהבלי סקס אמרה: והוא בדיוק שבר את היד ולא יכל לאונן. זה הפך אותו לתוקפני. היה ממש לא נעים, אפילו מפחיד, להיות לידו.
אז חשבתי, יכול להיות שהתוקפנות המפחידה של מנהיגי העולם נובעת מחסך בסקס אוהב?
מה יקרה עם כל מנהיגי העולם יהיו מחוייבים לסקס אוהב כל יום?
ישאר להם חשק למלחמות, כיבושים או סכסוכים?
דמיינו את אחמדיניג'ד עם חיוך וסיגריה של אחרי..ברור שהצורך האובססיבי שלו בכור אטומי משלו ירגע..
יכול להיות שבן-לאדן פשוט סבל מזיקפות בוקר קשות ולכן הרס את המגדלים הזקופים הגבוהים ההם?
נראה לי הגיוני.
ונראה לכם שהאלה מ"נסטלה" היו ממשיכים להתעלל באפריקה אם כל ערב מישהו היה אוהב אותם בעירום?
ואם כבר הולכים בגדול אז למה לא לחייב את כל אזרחי העולם לקיים סקס אוהב, נגיד, 3 פעמים בשבוע מינימום?
אני בעד.
ושמי שרוצה להתנזר, שיגיש בקשה למשרד ושיתחייב לא להנהיג שום עולם בעודו צובר זרע לשוא.
זהו.
אני את הזרע שלי זרעתי.
עכשיו נחכה ונראה.
רעיונות גדולים לשלום עולמי
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
רגע, אבל.. אבל..... כל פעם אחרי לידה אני צריכה איזה שנתיים מנוחה ללבידו שלי....
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דף למחיקה ?
-
- הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*
תשאירו, אולי למישהו יבוא פתאום רעיון= אי אפשר לדעת מי יכנס פה לדף ואיך זה ישפיע עליו. אגב- אחמדיניג'אד זה שם פרטי, או משפחה? אולי הוא סובל מיובש בנרתיק ובגלל זה כולנו סובלים? אולי סתם עבר עליו מצברוח של וסת?
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2010, 20:00
רגע, אבל.. אבל..... כל פעם אחרי לידה אני צריכה איזה שנתיים מנוחה ללבידו שלי....
הא,
עבור מקרים כאלה תיקן המשרד את התקנות לשעת חירום ואני מצטטת:
"במקרים שבהם יולדת ו/או אמא ליונק ו/או אמא לילד ראשון ו/או אמא לשניים ומעלה ו/או אמא מותשת ו/או כל הנ"ל, מבקשת להוציא טופס שיחרור זמני מההתחייבות לסקס (הטופס האפור מותש, עם הכתמים של החלב, פיפי, א. בוקר לגדול ), יונפק טופס אישור מיוחד (הטופס הורוד) המאפשר לאם תקופת זמן של עד שנתיים ובכל מקרה לא פחות משבוע של קבלת מגע אוהב, מרגיע, במיוחד באזור השכמות, ללא ציפיות וללא שום התחייבות...."
סוף ציטוט.
המחוקק חשבה על הכל.
הא,
עבור מקרים כאלה תיקן המשרד את התקנות לשעת חירום ואני מצטטת:
"במקרים שבהם יולדת ו/או אמא ליונק ו/או אמא לילד ראשון ו/או אמא לשניים ומעלה ו/או אמא מותשת ו/או כל הנ"ל, מבקשת להוציא טופס שיחרור זמני מההתחייבות לסקס (הטופס האפור מותש, עם הכתמים של החלב, פיפי, א. בוקר לגדול ), יונפק טופס אישור מיוחד (הטופס הורוד) המאפשר לאם תקופת זמן של עד שנתיים ובכל מקרה לא פחות משבוע של קבלת מגע אוהב, מרגיע, במיוחד באזור השכמות, ללא ציפיות וללא שום התחייבות...."
סוף ציטוט.
המחוקק חשבה על הכל.