על ידי פלוני_אלמונית* » 25 מרץ 2010, 20:53
_כנראה שהשאלה שלי היתה הזוייה במיוחד...
שָאַלתי, אם בּדוֹמֵה לפולי סויה ירוקים טריים (אֵדַמַמֵה) ופוּלים טריים (את שתי הקטניות האלה, בגירסתן הירוקה, ניתן גם לקנות קפואות) - יש אפשרות לקנות , עדשים טריים, ירוקים, שאפשר להוציא אותם מתוןך התרמיל (כמו שעושים עם האדממה והפוּלים).
החומוס והשעועית הנקנים קפואים, הם קטניות יבשות שהושרו, בושלו והוקפאו. אני מחפשת את הגרסא הירוקה של הקטניה._
קטניות ברבים. ביחיד - קטנית.
יש שעועית, אפונה ופול מסוגים שונים, חלק אפשר לאכול גם בלי לבשל (מתוק!).
חומוס מגדלים בארצות עניות ורחוקות ומייבשים להארכת חיי המדף וכהכנה לנסיעות ארוכות בעולם.
_כנראה שהשאלה שלי היתה הזוייה במיוחד...
שָאַלתי, אם בּדוֹמֵה לפולי סויה ירוקים טריים (אֵדַמַמֵה) ופוּלים טריים (את שתי הקטניות האלה, בגירסתן הירוקה, ניתן גם לקנות קפואות) - יש אפשרות לקנות , עדשים טריים, ירוקים, שאפשר להוציא אותם מתוןך התרמיל (כמו שעושים עם האדממה והפוּלים).
החומוס והשעועית הנקנים קפואים, הם קטניות יבשות שהושרו, בושלו והוקפאו. אני מחפשת את הגרסא הירוקה של הקטניה._
קטניות ברבים. ביחיד - קטנית.
יש שעועית, אפונה ופול מסוגים שונים, חלק אפשר לאכול גם בלי לבשל (מתוק!).
חומוס מגדלים בארצות עניות ורחוקות ומייבשים להארכת חיי המדף וכהכנה לנסיעות ארוכות בעולם.