על ידי מיצי_החתולה* » 28 אוגוסט 2010, 15:09
מישהי יש מתכון שווה לקניידעלאך? שלא יצאו "כבדים" אלא אווריריים. לא יציקות. תודה
במשך המון שנים, בכל שנה הייתי מוצאת בעיתונים (לפני עידן האינטרנט) שלל מתכונים לקניידלך "אווריריים", "נוצתיים", "קלילים כענן" - הם תמיד נקראו לי מפתים להפליא, עד שפם אחת הכנתי אותם, ו... הם לא היו קניידלך. הם היו משהו אוורירי ומוזר שלא מתאים בכלל למרק (בעינינו). פתאום לא הבנתי מה זו השאיפה הזו שקניידלך יהיו אווריריים. מה, הם ניוקי?
מאז חזרנו לקניידלך הקלאסיים של סבתא (אמא של בנזוגי, שלדעתי מכינה אותם, רחמנא ליצלן, מקופסא מוכנה של תלמה. אני לא שואלת).
[u]מישהי יש מתכון שווה לקניידעלאך? שלא יצאו "כבדים" אלא אווריריים. לא יציקות. תודה[/u]
במשך המון שנים, בכל שנה הייתי מוצאת בעיתונים (לפני עידן האינטרנט) שלל מתכונים לקניידלך "אווריריים", "נוצתיים", "קלילים כענן" - הם תמיד נקראו לי מפתים להפליא, עד שפם אחת הכנתי אותם, ו... הם לא היו קניידלך. הם היו משהו אוורירי ומוזר שלא מתאים בכלל למרק (בעינינו). פתאום לא הבנתי מה זו השאיפה הזו שקניידלך יהיו אווריריים. מה, הם ניוקי?
מאז חזרנו לקניידלך הקלאסיים של סבתא (אמא של בנזוגי, שלדעתי מכינה אותם, רחמנא ליצלן, מקופסא מוכנה של תלמה. אני לא שואלת).