כמה טוב שראיית את הדף הזה!
בדיוק ניסיתי להבין לאיזה דף זה מתאים. זה לא בדיוק מתאים לדפי תזונה אלא להתייעצות פרקטית, וזה בדיוק הדף שאני צריכה עכשיו!
חזרתי משופרסל, שהוא אומנם אל סופר אורגני, אבל מחלקת הגרין שלו טובה בהחלט ומאתי בה המון דברים טובים.
קניתי קצת בטטות <לא ארגאניות, כי האורגאניות היו יותר נבולות> מיץ אגסים <לא אורגני, אבל ראיתי שמיץ התפוחים האורגני לא נורא יקר, אז אולי אני אקנה אותו בפעם הבאה> שוקולד מריר 60%, והכיחשוב - סילאן. אורגאני.
וראיתי רוזטה. ועכשיו אני מתלבטת.
ראיתי רוזטה אורגאנית וחשבתי אם לקנות אותה אבל אז ראיתי שהיא ממש עוד מעט תהיה פגת תוקף, אז ויתרתי.
ובדרך לקופות ראיתי שהופיעה רוזטה רגילה, וגם פסבדו-סיידר תפוחים.
ועכשיו אני שוקלת אם לקנות רוזטה אורגאנית <כשיביאו עוד. נשארו שם רק שני בקבוקים> או רוזטה כימית.
מצד אחד, רוזטה כימית זולה הרבה יותר. גיליתי אותה לראשונה בבית של חבר שלי, ולמרות שהאי הייתה מתוקה מידי, כפית-שתיים לכוס יוצא בסדר. מצד שני, אני חוששת לחזור על התנסות הסילאן שלי.
קניתי לראשונה סילאן אורגאני, ואכלתי וראיתי כי טוב. רק מה, הוא היה יקר, והסילאן הכימי היה זול. והיה חבל לי על הכסף, כי הסילאן האוגאני נגמר מהר יותר והיה הרבה יותר יקר. אז קניתי סילאן כימי. הוא עמד בבית איזה חודש בטרם זרקתי אותו לפח. הוא היה מתוק מידי, פשוט לא יכולתי לאכול אותו. ברור שבפעם הבאה קניית סילאן אורגאני.
אז האם יש פה מישהי עם התנסויות עם רוזטה שיכולה לייעץ לי?
תפילה לאם
אני יודעת שאפשר להשתמש בשמן קקוקוס בכל מיני מתכונים שיש בהם חמאה, רק צריך להקטין את הכמות פי שניים. אני נתתקלתי בו בתור שפתון אפשרי, אבל הוא לא הלך כל כך. והוא טעים! אפשר להשתמש בו גם בתור קרם ידיים.
שקדיה זה פשוט ממרח שקדים, שאפשר למרוח על לחם או פשוט לאכול בכפית, לפי מה שאני יודעת.
בנוגע לסטיביה, ממה שאני יודעת אין בישראל סטיביה בכבישה קרה.