באופן לייט
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
באופן לייט
הי, תודה!
(הצטערתי נורא על השקית מלאה שנמסרה..)
אני משתמשת בהם לבובות וצעצועים (כמו הסוס הזה שעשוי מגרב של מא וסוודר ישן שלי וממולא בשמיכה שמילאה את תפקידה נאמנה עד שהופיעו לה חורים ובגרביים ישנות של אבא שלי...-אותם אני מכינה להנאתי- לילדים שלי ולמתנות לחבריהם. וגם לשדרוג בגדים, אלבומים, כרטיסי ברכה, קישוט קופסאות ועוד ועוד...
http://farm2.static.flickr.com/1213/[po]670808909 f626e2bce2[/po].jpg?v=0
וגם זה- מגנטים למקרר, לבד, תחרה וכפתור...
כאן
ואת מוזמנת לטייל עוד בין התמונות ולראות שימושים שונים של הכפתורים על שולחן העבודה שלי!
<ספרי לי אם נהנית:-]>
(הצטערתי נורא על השקית מלאה שנמסרה..)
אני משתמשת בהם לבובות וצעצועים (כמו הסוס הזה שעשוי מגרב של מא וסוודר ישן שלי וממולא בשמיכה שמילאה את תפקידה נאמנה עד שהופיעו לה חורים ובגרביים ישנות של אבא שלי...-אותם אני מכינה להנאתי- לילדים שלי ולמתנות לחבריהם. וגם לשדרוג בגדים, אלבומים, כרטיסי ברכה, קישוט קופסאות ועוד ועוד...
http://farm2.static.flickr.com/1213/[po]670808909 f626e2bce2[/po].jpg?v=0
וגם זה- מגנטים למקרר, לבד, תחרה וכפתור...
כאן
ואת מוזמנת לטייל עוד בין התמונות ולראות שימושים שונים של הכפתורים על שולחן העבודה שלי!
<ספרי לי אם נהנית:-]>
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
באופן לייט
הי,
לגבי הסל - אנחנו מזמינים סל קבוע (כלומר - מה שיש) שעולה 140 ש"ח. אם את רוצה להצטרף לניסיון כתבי לי. אם את רוצה להשפיע על התכולה - נסי אולי לדבר עם ערן 0546307111, אני לא מתעסקת בזה. לדעתי, כדאי לך קודם לראות בכלל אם זה מתאים לכם באופן כללי. התשלום הוא ישירות לערן, אפשר באשראי או אם יוצא לכם להשאיר כן צ'ק אז מה טוב (העמלות שגובים ממנו על האשראי מגיעות לכמה מאות ש"ח בחודש,שהולכים כולם לקופת חברת האשראי, ככה ששווה לכולם להימנע מזה. אבל אם אין ברירה כרגע - אז שלמו לו באשראי בטלפון). הירקות מעולים אנחנו מאוד מרוצים. תני לי תשובה סופית, בשבוע שעבר היו אי הבנות שאני רוצה לימנע מהן בעתיד.
לגבי הסל - אנחנו מזמינים סל קבוע (כלומר - מה שיש) שעולה 140 ש"ח. אם את רוצה להצטרף לניסיון כתבי לי. אם את רוצה להשפיע על התכולה - נסי אולי לדבר עם ערן 0546307111, אני לא מתעסקת בזה. לדעתי, כדאי לך קודם לראות בכלל אם זה מתאים לכם באופן כללי. התשלום הוא ישירות לערן, אפשר באשראי או אם יוצא לכם להשאיר כן צ'ק אז מה טוב (העמלות שגובים ממנו על האשראי מגיעות לכמה מאות ש"ח בחודש,שהולכים כולם לקופת חברת האשראי, ככה ששווה לכולם להימנע מזה. אבל אם אין ברירה כרגע - אז שלמו לו באשראי בטלפון). הירקות מעולים אנחנו מאוד מרוצים. תני לי תשובה סופית, בשבוע שעבר היו אי הבנות שאני רוצה לימנע מהן בעתיד.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
באופן לייט
קישור לעצמי http://www.ynetart.com/12229/[po]בובות גרב[/po]
-
באופן לייט
הי באופן לייט!
לגבי הגזרה- היא ממחברת הגזרות שלי, ז"א ראיתי משו דומה ולפי מראה העין ציירתי גזרה ומימשתי. מה דעתך (זהירות הזמנה) לבוא אלי ל מפגש תופרות ? הילדים יוכלו לשחק יחד בזמן שתעתיקי גזרות ותממשי פנטזיות. גם גם מכונת תפירה שאפשר לקצר בה תהליכים. כנסי לקומונה תפירת בובות וצעצועים בתפוז -- ראיתי ששמת קישור איפושו
לקטגורית קישורים ותתחילי לתפור...אגב בובות הגרב- יש לנו בקומונה הדרכה מצולמת לקוף גרב הנה
לגבי הגזרה- היא ממחברת הגזרות שלי, ז"א ראיתי משו דומה ולפי מראה העין ציירתי גזרה ומימשתי. מה דעתך (זהירות הזמנה) לבוא אלי ל מפגש תופרות ? הילדים יוכלו לשחק יחד בזמן שתעתיקי גזרות ותממשי פנטזיות. גם גם מכונת תפירה שאפשר לקצר בה תהליכים. כנסי לקומונה תפירת בובות וצעצועים בתפוז -- ראיתי ששמת קישור איפושו
לקטגורית קישורים ותתחילי לתפור...אגב בובות הגרב- יש לנו בקומונה הדרכה מצולמת לקוף גרב הנה
-
באופן לייט
תזכירי לי איפה את?
70 זה אוצר של ממש עבורי. בא לך לשלוח לי בדואר ישראל ואשיב לך את דמי המשלוח בדואר חוזר?
godisshe בגימייל קום.
70 זה אוצר של ממש עבורי. בא לך לשלוח לי בדואר ישראל ואשיב לך את דמי המשלוח בדואר חוזר?
godisshe בגימייל קום.
-
באופן לייט
תודה. אני אנסה אולי את זאת ברמב"ם, אני חושבת שאני יודעת איפה יש שם ביתספר
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
באופן לייט
המממם
קודם כל תודה.
אני אברר איתה, אבל בטח ייקח איזה זמן, בגלל ענינים רפואים שלה.
בא לך לשלוח לי דואל?
קודם כל תודה.
אני אברר איתה, אבל בטח ייקח איזה זמן, בגלל ענינים רפואים שלה.
בא לך לשלוח לי דואל?
-
באופן לייט
הי, את יכולה להגיד לי שאת רוצה, ואני אוסיף אותך לרשימה של אלה שמזמינים השבוע. תודיעי לי אם כן או לא.
לגבי איסוף: אתם יכולים לאסוף בקואופ, זה אומר שהסל יחכה כאן בחוץ (על שביל הגישה) מחמישי אחה"צ עד שישי כשתבואו. זה לא נורא, כי הימים לא חמים ובסך הכל הירקות לא ניזוקים מאוד. לשיקולכם. אולי כדאי שתבואו בשישי בצהריים, נניח, ואז זה יעמוד קצת פחות.
לגבי תשלום: אם היינו נפגשות לפני הייתי מבקשת שתעבירי צ'ק, כי תשלומי האשראי בסופו של דבר מורידים לערן כמה מאות ש"ח של עמלה כל חודש. אבל אנחנו לא מתראות, ואת לא גרה ממש קרוב, אז שלמי לו באשראי, אין בעיה. הטלפון שלו הוא 0546307111. את יכולה לשלם 140 ש"ח, ואז לקחת את הירקות ולהשאיר את הארגז כאן. או לשלם באופן חד פעמי 20 ש"ח יותר עבור הארגז (ואז בכל פעם שתרצו אתם מביאים את הסל הריק, ולוקחים חדש מלא). לשיקולכם. אם אתם לוקחים רק את הירקות - כדאי להביא כמה שקיות או שקיות בד של קניות, כי רוב הדברים מגיעים בתפזורת.
לגבי איסוף: אתם יכולים לאסוף בקואופ, זה אומר שהסל יחכה כאן בחוץ (על שביל הגישה) מחמישי אחה"צ עד שישי כשתבואו. זה לא נורא, כי הימים לא חמים ובסך הכל הירקות לא ניזוקים מאוד. לשיקולכם. אולי כדאי שתבואו בשישי בצהריים, נניח, ואז זה יעמוד קצת פחות.
לגבי תשלום: אם היינו נפגשות לפני הייתי מבקשת שתעבירי צ'ק, כי תשלומי האשראי בסופו של דבר מורידים לערן כמה מאות ש"ח של עמלה כל חודש. אבל אנחנו לא מתראות, ואת לא גרה ממש קרוב, אז שלמי לו באשראי, אין בעיה. הטלפון שלו הוא 0546307111. את יכולה לשלם 140 ש"ח, ואז לקחת את הירקות ולהשאיר את הארגז כאן. או לשלם באופן חד פעמי 20 ש"ח יותר עבור הארגז (ואז בכל פעם שתרצו אתם מביאים את הסל הריק, ולוקחים חדש מלא). לשיקולכם. אם אתם לוקחים רק את הירקות - כדאי להביא כמה שקיות או שקיות בד של קניות, כי רוב הדברים מגיעים בתפזורת.
-
- הצטרפות: 31 מאי 2007, 20:52
- דף אישי: הדף האישי של דרך_עפר_שם_זמני*
באופן לייט
D-: הי, אני מבצעת את הבחירות שלי באופן עצמאי! ובשביל הרקורד, אני הפסקתי לחפוף בשמפו הרבה לפני ניצן, ניסיתי סודה לשתיה בלי הצלחה ואחר-כך עברתי לסבון כבר ממש מזמן!
לא, מצטערת, לא באה. חשבתי שייגמר החודש ואני אתפנה לזה, אבל לא. אני לא פנויה לזה נפשית, למרות שאני רוצה מאד. אולי בשבוע הבא.
לא, מצטערת, לא באה. חשבתי שייגמר החודש ואני אתפנה לזה, אבל לא. אני לא פנויה לזה נפשית, למרות שאני רוצה מאד. אולי בשבוע הבא.
-
באופן לייט
אז אני מזמינה עבורך
-
באופן לייט
שכחתי להודות לך על קופסת הכפתורים המופלאה! חגיגה אמיתית, המון המון תודה!
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2005, 16:21
- דף אישי: הדף האישי של אסתר_ל*
באופן לייט
יייייש...... אנחנו בהרצליה בחמישי- ומאד אשמח לבוא.....
איך אני מגלה את מיקומכן??
תודה על המחשבה.....
אסתר
איך אני מגלה את מיקומכן??
תודה על המחשבה.....
אסתר
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2004, 18:51
- דף אישי: הדף האישי של נונה_בי*
באופן לייט
מה נשמע? ינואר 2008 קרב ובא
אלא אם התכוונת למעשה לינואר 2009 ואז עוד יש זמן
אלא אם התכוונת למעשה לינואר 2009 ואז עוד יש זמן
-
באופן לייט
אנחנו בבית חצי בוקר. אח"כ אני לוקחת את הגדולה לחברה בשדה ורבורג, זה ממש קרוב לבית ברל - רוצה שנקבע באיזה "סיבוב"? נהיה שם בסביבות 11, אם במקרה זה יוצא בשעות שלך. אם זה יוצא בשעות אחרות - את מוזמנת הנה. יש לך את הנייד שלי (אם אסתובב)?
-
באופן לייט
גם את?
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
באופן לייט
הי באופן...
לא קיבלתי את המייל, אבל
חזרתי לבדוק את כתובת האימייל שנתתי בהודעה בכיכר השוק והכל נראה שם תקין אז אני לא יודעת מה יכולה להיות הבעיה
תנסי שוב
עדינה
לא קיבלתי את המייל, אבל
חזרתי לבדוק את כתובת האימייל שנתתי בהודעה בכיכר השוק והכל נראה שם תקין אז אני לא יודעת מה יכולה להיות הבעיה
תנסי שוב
עדינה
-
באופן לייט
אם בכל זאת לא הולך לך את יכולה להשאיר לי את כתובת המייל שלך, אשלח לך מייל ואז תחזירי לי.
אולי זה יעבוד?
אולי זה יעבוד?
-
באופן לייט
מחקתי ושלחתי, בהצלחה לנו!
-
באופן לייט
את בטח מכירה הן את הכעס והן את הייסורים וההלכאה העצמית שבאה אחריו - הו, כן, הו, כן, הו, כן.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
באופן לייט
היי,
תוכלי להביא לבית_ של הקהילה?
או למיפגש החלפת חפצים בשבת?
או...לאן?
ד"ש ! יהיה נחמד לראותך. בהחלט
תוכלי להביא לבית_ של הקהילה?
או למיפגש החלפת חפצים בשבת?
או...לאן?
ד"ש ! יהיה נחמד לראותך. בהחלט
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
באופן לייט
תודה ! את יודעת אולי איזו בדיוק ברעננה, כי נראה לי שיש שם לפחות ארבע.....בכל מקרה וגם אם לא
תודה..וימים נעימים ויפים
תודה..וימים נעימים ויפים
-
- הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*
באופן לייט
אפשר פרטים על המיטה? גובה שלה? (לצורך חיבור למיטה משפחתית) ורוחב שלה? (האם זה יכנס במה שנשאר מהחדר????
תודה ושבת שלום.
תודה ושבת שלום.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
באופן לייט
בסדר. בינתיים עדיין לא ארגנתי כלום, רק רציתי לדעת אם וכאשר.
-
באופן לייט
שמחתי לראות אותך, ולו לקצת...
אני בעד מיפגש אמיתי
עם/בלי ילדים. לבחירתך.
שלוה... ואת החיבוק שלא נתתי לך...
עדי.
אני בעד מיפגש אמיתי
עם/בלי ילדים. לבחירתך.
שלוה... ואת החיבוק שלא נתתי לך...
עדי.
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
באופן לייט
האמת?
קראתי אותך כמו שהתכוונת אליו במקור ואז גם קראתי אותך אחרת. בשתי ההודעות! אז נאמנה למסורת מרוקו הגינג'ית אמרתי, יש ספק, אין ספק - וחידדתי את הקצוות ליתר ביטחון. על כל מקרה. שלא יהיה.
קראתי אותך כמו שהתכוונת אליו במקור ואז גם קראתי אותך אחרת. בשתי ההודעות! אז נאמנה למסורת מרוקו הגינג'ית אמרתי, יש ספק, אין ספק - וחידדתי את הקצוות ליתר ביטחון. על כל מקרה. שלא יהיה.
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
באופן לייט
תודה על מה שכתבת. (אני עוד לא סגורה שאני מבינה את ה"חוקים" פה. אם אני רוצה לענות לך- המקום הכי טוב זה בדף הבית שלי? או שלך? אני מהמרת על שלך, כי אני רואה שדפי הבית תמיד מלאים בדברים שכתבו אנשים אחרים ומניחה שפה....). נעים להרגיש שמישהו מבין. וגם העצות נשמעות לי מאד הגיוניות - העניין של בייביסיטר נמצא לי בראש כבר עכשיו ואני מקווה שאכן ניישם אותו ולא נחכה עד שכבר לא תהיה ברירה ויהיה קצת מאוחר מידי...
-
- הצטרפות: 14 מאי 2005, 23:13
- דף אישי: הדף האישי של נבט_חיטה*
באופן לייט
הי באופן לייט יקרה,
אני מאוד אשמח! תודה רבה רבה! <חושבת את מי אני מכירה בעומר... יש כמה אבל לא קשר יומיומי.>
או שאשלח את בן זוגי לעומר, או שאשלח את גיסי הגר בב"ש לעומר. תודות!
המייל שלי
naaronk
@
ג'ימייל דוט קום.
אני מאוד אשמח! תודה רבה רבה! <חושבת את מי אני מכירה בעומר... יש כמה אבל לא קשר יומיומי.>
או שאשלח את בן זוגי לעומר, או שאשלח את גיסי הגר בב"ש לעומר. תודות!
המייל שלי
naaronk
@
ג'ימייל דוט קום.
-
באופן לייט
תהיי כאן בשישי (קואופ) כדי שאוכל לתת לך את האפודה/ ות?
-
באופן לייט
תכננתי כן לבוא, אבל לצערי הרב - היה לי יום די מזעזע, כולל ביקור במוקד גניקולוגי חירום, עקב (כן, יש דבר כזה) עצירות שתן. שזה אומר שלא הצלחתי לעשות פיפי בעצמי, והגעתי עם שלפוחית בגודל של כפול מהרחם, במונית מתל אביב שחשבתי שאני עומדת להתעלף מכאבים. קטטר. דכאון, לא ברור מה יהיה עם זה. כנראה משהו לוחץ על איזה עצב, ואכן - אני עצובה. טוב, זה סתם משחק מילים, אבל אני בהחלט מודאגת ויש לי תוכניות ללדת בקיסרי אלקטיבי, כי אני מרגישה שהגוף שלי פשוט לא יכול לשאת עוד לידה טראומתית, בהקשר של רצפת אגן. כנראה שזה קשור. חוצמזה, קבעתי טיפול פאולה. בקיצור - גם דכאון, גם דאגה, גם קצת חום, גם התשה. שקיפות עורפית שבמקרה נקבעה לי להיום באותו מקום - יצאה תקינה לגמרי וכנראה יש לנו עוברית...
-
באופן לייט
אה, באמת? זה מאוד מעודד (בערך). כי גם לי נזכרו לומר (בהריון שלישי) שיש לי רחם אחורית ואפילו דו-קרנית כבונוס. אין לי מושג מה זה אומר. אז את אומרת שזה לא בהכרח קשור לרצפת אגן בצניחה, כי אני לא מרגישה שום דבר כזה, אבל רוב מה שיש באינטרנט קושר את זה לרצפת אגן וכו'. היום יותר טוב, אני עצמונית
-
באופן לייט
כן, אני מאוד אשמח לדבר איתה, עדיף במייל מבחינתי, כי אני פחות אוהבת לדבר בטלפון. אם זה נראה לך בסדר גם בשבילה - אשמח. אני מתעניינת לדעת גם אם זה השפיע אצלה על מהלך הלידות. אצלי מהלך די דומה, של צירים שמתאימים לפתיחה כמעט מלאה (כל דקה של ציר של דקה לפחות, למשך כשעתיים לפחות), בלי פתיחה בכלל. עלה בדעתי שזה אולי קשור למבנה פיזיולוגי (אגב, עד להריון זה לא ידעתי שיש לי רחם אחורי וכנראה גם דו-קרני).
תודה על הנוכנות לעזור ולעודד. אגב, הזמנת מערן בעצמך? אם לא - אנא כתבי לי שאוכל לצרף אותך להזמנה שלנו. שוב תודה
תודה על הנוכנות לעזור ולעודד. אגב, הזמנת מערן בעצמך? אם לא - אנא כתבי לי שאוכל לצרף אותך להזמנה שלנו. שוב תודה
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
באופן לייט
תודה על ההמלצות, הסתכלתי באתר של בשבילנו ויש שם כרית של מאמאסיתא, נראה נחמד, עם הראשון באמת השתמשתי במה שיש
-
באופן לייט
הבנתי מערן שהזמנת ממנו ישירות. אז יופי. לא בטוח שנהיה ביום שישי (אנחנו נוטים להיעלם מהבית כשיש קואופ) אז אני רוצה להשאיר לך את האפודות.
-
באופן לייט
היי. אני כאן, רק לא כל כך כותבת בדפבית מטעמי פרנויה. אולי ניפגש בשבוע הבא במפגש עם-ילדים.
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2007, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אימא_טרייה_פלוס*
באופן לייט
תודה חמודה.
נפגשנו עם מיילדת מקסימה. גרה רחוק, אבל שווה. את המאמץ ההדדי.
נפגשנו עם מיילדת מקסימה. גרה רחוק, אבל שווה. את המאמץ ההדדי.
-
באופן לייט
בטח!
-
באופן לייט
אני חושבת שזואחת החולשות של לימודי מיגדר ...
ללימודי מיגדר אין קשר לעניין. שם דווקא יש ווייב (בתקופה שנחשפתי לנל) של פוסט פוסט פוסט מודרניזם כלומר, הילול הבחירה החופשית המתקדמת, לגדל ילדים בבית מבחירה וכו' וכו'. אני רואה את זה אחרת.
לגבי הלא להרגיש עד שאת אמא וכו'. אני מבינה את הנקודה שאת יוצאת ממנה. אני מבינה שזה לא ממקום של עד שלא תהיי לא תרגישי, ואת מדגישה את האבחנה בין הקשיים שניתן להבין גם בלי לבין תחושות אחרות.
וכל ההבנה הזו לא קשורה למה שאני אומרת. להיפך. תתפלאי כמה מפוכחת, ומבינה יכולה להיות רווקה שמסתובבת פה באתר 4 שנים. החלוקה בין "מה שאמהות יודעות" לבין מה שאחרות אל יודעות היא יכוטומית מדי ובעיניי פאסה מן העולם.
אני אציין דוגמא שתבהיר לחלוטין שאני מבינה את הטענות שלך:
אני חושבת למשל על זה שחוויתי תקופה ממושכת של חולי כרוני. לא חלילה מחלה קשה, אבל כרונית ופוגעת באכות החיים, והסבל הבאמת לא הכי גבוה שחוויתי - אבל הממושך והמאמלל בשלבים מסויימים גרם לי להבין דברים שידעתי שמי שלא חווה משהו בסגנון לא יוכל להבין. אני זוכרת שישבתי מול איש מקצוע שאמור להיות שיא הרגישות וההבנה למצבים דומים שניסה לומר לי, תנסי להתגבר על הכאבים, לשכוח אותם וללכת למשהו שניסיתי ללכת אליו קודם לכן ופיזית לא הצלחתי.. שנייה אחרי שסיפרתי לו לפרטי פרטים מה קורה לי בדרך לשם בנסיעה ברכב (בחילות בתקופה ההיא וסחרחורות) או בחדר סגור (כנ"ל) ועוד ורציתי לקום וללכת. ממנו. אני מנסה להתגבר על הכאבים והקושי הפיזי חשבתי לעצמי, כל הזמן. בחורה חזקה שמשדרת חוזק. אבל לומר לי משפט כזה הטריף אותי. זה נשמע עקר כל כך. בייחוד כשאת מול מישהו שאמור להבין שאת מתמודדת כל הזמן מול הדבר הזה וזה לא פשוט. אני זוכרת שהתחושה היתה שמי שלא חווה מחלה כרונית מומושכת, אפילו שונה לחלוטין משלי, בגיל שונה, עם אישיות שונה - לא יוכל לחוות את התחושות הסיזיפיות שלי. לעומת מישהו שלמרות שכל הפרמטרים יהיו שונים - משהו בסיסי בחוויה יגרום לנו לדבר באותה שפה. הוא יוכל לבוא ולומר תנסי כך, או אחרת. תקחי נשימה עמוקה, תעצרי וכו'. הוא יוכל להבין מה חוויתי ומשם ההשפה האחרת.
יש עוד תחומים בחיים שחוויתי חוויות לא פשוטות ועמוקות כמו כולנו, וברור לי כשמש שמי שלא חווה משהו בסגנון לא יוכל להבין את אבני היסוד של התחושות שלי וההתנהלות שלי סביב זה. אבל זה לא דיכוטומי. וזה בדיוק מה שאני אומרת על האמהות. ישנן חוויות שנוגעות בך ברמה נמוכה יותר, או בנגיעות שונות וגם אם לא חווית אותן במלואן את היכול בהחלט להבין מה עובר על מי שכן חווה זאת. אם נמשיך בשוגמא של החולה הכרוני, למשל, אדם שטיפל או היה בנזוג של חולה כרוני יכול לפעמים להבין טוב יותר את התחושות מאדם שחלה לפני 30 שנה ושכח את התחושות. או אדם שעבר הרעלת קיבה איומה שגרמה לו לרצות לפוץ מהחלון יכול להיות יורת אמפטי למי שסובל ממחלה כרונית במע' העיכול למשל. באמהות אין ספק שזה לא תופס אחד לאחד. אבל הפער בין מה שניתן לחוות ולהבין וממנו להתדיין עליו לבין מה שלא- בעיניי מהווה מיתוס בפני עצמו .ז
זוגות נשואים חושבים 7 פעמים אם להתגרש גם בלי שחוו את זה. נסיון של אחרים, בשילוב התעניינות כנה בהם - אולי לא ימחיש בדיוק את מה שהאחר חש, אבל אתה יכול לקבל הערכה מאוד רצינית על מה שחוויה כזו או אחרת גורמת לזולת. אם אחיינית שלי נפגעת ממשהו שמישהו זרק בחדר וכולי אש ועצבנות, אני יכולה לתאר לעצמי מה קורה לאמא שלה, גם אם לא להרגיש אותו. אם רופא התנהג בצורה רשלנית לחברה שלי גם אם לא חוויתי זאת אני יכולה להתחבר לצד הפגוע.הקורבן, גם אם לא להרגיש בדיוק כמוה. אם אני חווה משבר בזוגיות עם החבר אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה קטסטרופלי יכול להיות משבר של גירושים בזוגיות ממוסדת - גם בלי להרגיש באמת את עוצמת השמים הנופלים.
החוויות ההוריות לא מנותקות ממה שאנחנו חווים קודם להורות, יש עוד מימדים ותחושות לא מוכרות, אבל זה לא שחור לבן. זה מיתוס. ועדיין ברור לי שיש דברים שרק כשחווים אותם העוצמות מכות בראש, ורק כשחווים אותם אתה יכול להבין מהבטן דברים שלפעמים קשה לנסח במילים, ורק אז מתרחשת מטמורפוזה שמשנה סדרי עולם שקודם לא יכולת לחלוטין להבין ועוד ועוד. ועדיין. הפער מאותן הבנות קוסמיות ועד למה שרוב רובינו חשים בנושאים שאנחנו לא מתנסים בהם הוא לא אקוטי כמו שנדמה. בתחום הזה זה בעיקר מיתוס. ובטח לא כזה שלא מאפשר אמפטיה והבנה עמוקה ורלוונטית, בעיקר לדיון הזה.
.ברמה של הדיון שאני עוסקת בו- דכאון ויציאה ממנו - זה לא רלוונטי..
נראה לי שאני אעתיק את זה לדף ההוא מתישהו, כי יש עוד כמה שכתבו משהו בעניין, ובמקרה הזה זה לא רלוונטי לדיון.
ללימודי מיגדר אין קשר לעניין. שם דווקא יש ווייב (בתקופה שנחשפתי לנל) של פוסט פוסט פוסט מודרניזם כלומר, הילול הבחירה החופשית המתקדמת, לגדל ילדים בבית מבחירה וכו' וכו'. אני רואה את זה אחרת.
לגבי הלא להרגיש עד שאת אמא וכו'. אני מבינה את הנקודה שאת יוצאת ממנה. אני מבינה שזה לא ממקום של עד שלא תהיי לא תרגישי, ואת מדגישה את האבחנה בין הקשיים שניתן להבין גם בלי לבין תחושות אחרות.
וכל ההבנה הזו לא קשורה למה שאני אומרת. להיפך. תתפלאי כמה מפוכחת, ומבינה יכולה להיות רווקה שמסתובבת פה באתר 4 שנים. החלוקה בין "מה שאמהות יודעות" לבין מה שאחרות אל יודעות היא יכוטומית מדי ובעיניי פאסה מן העולם.
אני אציין דוגמא שתבהיר לחלוטין שאני מבינה את הטענות שלך:
אני חושבת למשל על זה שחוויתי תקופה ממושכת של חולי כרוני. לא חלילה מחלה קשה, אבל כרונית ופוגעת באכות החיים, והסבל הבאמת לא הכי גבוה שחוויתי - אבל הממושך והמאמלל בשלבים מסויימים גרם לי להבין דברים שידעתי שמי שלא חווה משהו בסגנון לא יוכל להבין. אני זוכרת שישבתי מול איש מקצוע שאמור להיות שיא הרגישות וההבנה למצבים דומים שניסה לומר לי, תנסי להתגבר על הכאבים, לשכוח אותם וללכת למשהו שניסיתי ללכת אליו קודם לכן ופיזית לא הצלחתי.. שנייה אחרי שסיפרתי לו לפרטי פרטים מה קורה לי בדרך לשם בנסיעה ברכב (בחילות בתקופה ההיא וסחרחורות) או בחדר סגור (כנ"ל) ועוד ורציתי לקום וללכת. ממנו. אני מנסה להתגבר על הכאבים והקושי הפיזי חשבתי לעצמי, כל הזמן. בחורה חזקה שמשדרת חוזק. אבל לומר לי משפט כזה הטריף אותי. זה נשמע עקר כל כך. בייחוד כשאת מול מישהו שאמור להבין שאת מתמודדת כל הזמן מול הדבר הזה וזה לא פשוט. אני זוכרת שהתחושה היתה שמי שלא חווה מחלה כרונית מומושכת, אפילו שונה לחלוטין משלי, בגיל שונה, עם אישיות שונה - לא יוכל לחוות את התחושות הסיזיפיות שלי. לעומת מישהו שלמרות שכל הפרמטרים יהיו שונים - משהו בסיסי בחוויה יגרום לנו לדבר באותה שפה. הוא יוכל לבוא ולומר תנסי כך, או אחרת. תקחי נשימה עמוקה, תעצרי וכו'. הוא יוכל להבין מה חוויתי ומשם ההשפה האחרת.
יש עוד תחומים בחיים שחוויתי חוויות לא פשוטות ועמוקות כמו כולנו, וברור לי כשמש שמי שלא חווה משהו בסגנון לא יוכל להבין את אבני היסוד של התחושות שלי וההתנהלות שלי סביב זה. אבל זה לא דיכוטומי. וזה בדיוק מה שאני אומרת על האמהות. ישנן חוויות שנוגעות בך ברמה נמוכה יותר, או בנגיעות שונות וגם אם לא חווית אותן במלואן את היכול בהחלט להבין מה עובר על מי שכן חווה זאת. אם נמשיך בשוגמא של החולה הכרוני, למשל, אדם שטיפל או היה בנזוג של חולה כרוני יכול לפעמים להבין טוב יותר את התחושות מאדם שחלה לפני 30 שנה ושכח את התחושות. או אדם שעבר הרעלת קיבה איומה שגרמה לו לרצות לפוץ מהחלון יכול להיות יורת אמפטי למי שסובל ממחלה כרונית במע' העיכול למשל. באמהות אין ספק שזה לא תופס אחד לאחד. אבל הפער בין מה שניתן לחוות ולהבין וממנו להתדיין עליו לבין מה שלא- בעיניי מהווה מיתוס בפני עצמו .ז
זוגות נשואים חושבים 7 פעמים אם להתגרש גם בלי שחוו את זה. נסיון של אחרים, בשילוב התעניינות כנה בהם - אולי לא ימחיש בדיוק את מה שהאחר חש, אבל אתה יכול לקבל הערכה מאוד רצינית על מה שחוויה כזו או אחרת גורמת לזולת. אם אחיינית שלי נפגעת ממשהו שמישהו זרק בחדר וכולי אש ועצבנות, אני יכולה לתאר לעצמי מה קורה לאמא שלה, גם אם לא להרגיש אותו. אם רופא התנהג בצורה רשלנית לחברה שלי גם אם לא חוויתי זאת אני יכולה להתחבר לצד הפגוע.הקורבן, גם אם לא להרגיש בדיוק כמוה. אם אני חווה משבר בזוגיות עם החבר אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה קטסטרופלי יכול להיות משבר של גירושים בזוגיות ממוסדת - גם בלי להרגיש באמת את עוצמת השמים הנופלים.
החוויות ההוריות לא מנותקות ממה שאנחנו חווים קודם להורות, יש עוד מימדים ותחושות לא מוכרות, אבל זה לא שחור לבן. זה מיתוס. ועדיין ברור לי שיש דברים שרק כשחווים אותם העוצמות מכות בראש, ורק כשחווים אותם אתה יכול להבין מהבטן דברים שלפעמים קשה לנסח במילים, ורק אז מתרחשת מטמורפוזה שמשנה סדרי עולם שקודם לא יכולת לחלוטין להבין ועוד ועוד. ועדיין. הפער מאותן הבנות קוסמיות ועד למה שרוב רובינו חשים בנושאים שאנחנו לא מתנסים בהם הוא לא אקוטי כמו שנדמה. בתחום הזה זה בעיקר מיתוס. ובטח לא כזה שלא מאפשר אמפטיה והבנה עמוקה ורלוונטית, בעיקר לדיון הזה.
.ברמה של הדיון שאני עוסקת בו- דכאון ויציאה ממנו - זה לא רלוונטי..
נראה לי שאני אעתיק את זה לדף ההוא מתישהו, כי יש עוד כמה שכתבו משהו בעניין, ובמקרה הזה זה לא רלוונטי לדיון.
-
באופן לייט
לא הבנתי כלום ממה שכתבת. גם לא את עניין הדוגמאות השליליות. הכוונה לגירושין ולמחלה? אולי כי במצבים קשים אנשים מחפשים הכי הרבה תחושה של הזדהות. מה גם שזה כמו במוזיקה, השימוש במטאפורות שליליות או חיוביות קשור לאדם שהשתמש בהם, לא למי שהוא מדבר אליו או לשליליות או לחיוביות של הנושא (אמהות למשל).
אמהות היא קשה, וטוטאלית ולמרות זאת הרבה פעמים המשפט עד שלא תהיי לא תביני מושמע לחינם, בעיניי. כשזה נוגע לדכאון הנושא שפתחתי את הדף בעניינו - בכלל.
והכי לא הבנתי- את הטון ואת הביקורת שלך, שבאתי להשמיע ולא לדון? בכלל ועוד איתך?! לא רק שזה לא לעניין, אני שואלת-
מה קורה?
וברור שאני לא אשתמש בטענות שלך אם אני מעתיקה. היו כמה שהעירו בעניין ה"עד שלא תהיי" אז חשבתי להעתיק את ההסבר שלי.
אמהות היא קשה, וטוטאלית ולמרות זאת הרבה פעמים המשפט עד שלא תהיי לא תביני מושמע לחינם, בעיניי. כשזה נוגע לדכאון הנושא שפתחתי את הדף בעניינו - בכלל.
והכי לא הבנתי- את הטון ואת הביקורת שלך, שבאתי להשמיע ולא לדון? בכלל ועוד איתך?! לא רק שזה לא לעניין, אני שואלת-
מה קורה?
וברור שאני לא אשתמש בטענות שלך אם אני מעתיקה. היו כמה שהעירו בעניין ה"עד שלא תהיי" אז חשבתי להעתיק את ההסבר שלי.
-
באופן לייט
מחר בצהרים זה מעולה.
אח"כ כבר נפזר את ההההההההההההההההההההכל למיקלטים השונים .
הסטודיו שלנו עולה על גדותיו, יש מחר מלאכת מיון רבת שעות.
אין לי את הנייד שלך, אשמח שתתקשרי מחר בבוקר ונקבע.
כייף שניפגש (תבואי לבדך? נשמח לארח אתכם ..)
אח"כ כבר נפזר את ההההההההההההההההההההכל למיקלטים השונים .
הסטודיו שלנו עולה על גדותיו, יש מחר מלאכת מיון רבת שעות.
אין לי את הנייד שלך, אשמח שתתקשרי מחר בבוקר ונקבע.
כייף שניפגש (תבואי לבדך? נשמח לארח אתכם ..)
-
באופן לייט
כן. זה יהיה על שביל הגישה לבית שלנו. במקרה של גשם זה במחסן מאחורה (איפה שזה חיכה לך הפעם), והדלת האחורית שלנו פתוחה עד איזשהו שלב בלילה (נניח 12).
-
- הצטרפות: 13 ספטמבר 2005, 00:47
- דף אישי: הדף האישי של אלודאה_בלבן*
באופן לייט
רגע, הילדים שלנו לא מלאכים??
(אייקון ציני מתפלא...)
פשוט היה לי ממש כיף...
(אייקון ציני מתפלא...)
פשוט היה לי ממש כיף...
-
באופן לייט
עונה לך כאן במקום בבלוג...
חרדות? למה חרדות?
המממ... יש מספיק לדף שלם, אבל אסתפק בכמה דוגמיות :
חרדות? למה חרדות?
המממ... יש מספיק לדף שלם, אבל אסתפק בכמה דוגמיות :
- האם הוא נושם? ולא, הוא לא נולד אתמול, כבר עברו שנה ותשעה.. ולא, מעולם לא היו בעיות נשימה וכו'.. אבל למה זה ברור מאליו שהוא נושם?:-P אז אני מתעוררת, גם כשהוא לא, בממוצע פעם בשעה-שעתיים... ו...יס, בודקת. אם לא שומעת מייד, כי הוא נם את שנתו בשלוה ובשקט, אני מושיטה יד ומגששת בחושך לכיוון האף, לפעמים מפספסת ונוגעת ככה שהוא מתעורר.עכשיו צריכה לתת ציצי ולא יכולה אפילו להתלונן
- האם לחסן נגד טטנוס או לא? - את לא חושבת שזה יכול לפרנס לילה שלם, לפחות ... (כולל המחשבות על תגובות שיהיו לו לאחר החיסון, רגשות אשם שלי וכדומה, או המחשבות על כך שיפגע אם לא נחסן ורגשות אשם שלי וכדומה
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2006, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נמש*
באופן לייט
הי
אני ממליצה בחום על מרי אור
מטפלת מדהימה בדמיון מודרך
אשה חמה ומבינה (בגיל שרצית) מטפלת בתל אביב
הייתי איתה בטיפול רצוף בערך 3 שנים ועוד מדי פעם כשצריך
03-5257583
אני ממליצה בחום על מרי אור
מטפלת מדהימה בדמיון מודרך
אשה חמה ומבינה (בגיל שרצית) מטפלת בתל אביב
הייתי איתה בטיפול רצוף בערך 3 שנים ועוד מדי פעם כשצריך
03-5257583
-
באופן לייט
היי, עניתי לך בדף חוגים לילדי חינוך ביתי , ובקיצור - יש הפניה בטור צד גם לדפים האלה, כדי שיהיה אפשר למצוא אותם בקלות. אשמח להצעות לשיפור אם יש, אני מאוד מתחילה בעניין העריכות.
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
באופן לייט
תודה על ההמלצות
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
באופן לייט
מצטרפת בשמחה להמלצה של אמא נמש.
-
באופן לייט
כתבתי לך בדף סריגה (ניצן)
-
באופן לייט
היי, מזכירה לך בקשר למצלמת רשת...
האיש רוצה לחבר בין הפעוט שלנו לאחיינים שלו אשר בחו"ל...
תודה וד"ש.
האיש רוצה לחבר בין הפעוט שלנו לאחיינים שלו אשר בחו"ל...
תודה וד"ש.
-
- הצטרפות: 14 מאי 2005, 23:13
- דף אישי: הדף האישי של נבט_חיטה*
באופן לייט
הי לייטית (-: מצטערת שאני חוזרת אלייך רק עכשיו. לא היינו בבית בסופ"ש.
הכי טוב שתשאירי (השארת?) את האפודות בעומר ואני אשלח לשם את בן זוגי.
שפע תודות על הרצון הטוב
הכי טוב שתשאירי (השארת?) את האפודות בעומר ואני אשלח לשם את בן זוגי.
שפע תודות על הרצון הטוב
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2006, 08:26
באופן לייט
הצצתי בדף של אסתר.. אני רוצה צמר. הבטחתי לבנזוג לסרוג לו סוודר.
-
באופן לייט
לא ידעתי! נעים להכיר.
את מכירה את החנות, את הצמר שמוכרים? איך אפשר למשמש אותו בצורה לא פיזית?
את מכירה את החנות, את הצמר שמוכרים? איך אפשר למשמש אותו בצורה לא פיזית?
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
באופן לייט
היה כייף שבאת
השיחה שלנו נתנה לי השראה היום סידרתי את הבית בשמחה
מילאתי שני שקיי זבל בשטויות והעפתי
העוגיות מאד טעימות
בקיצור-תבואי כל יום
נקבע לשבוע הבא?
השיחה שלנו נתנה לי השראה היום סידרתי את הבית בשמחה
מילאתי שני שקיי זבל בשטויות והעפתי
העוגיות מאד טעימות
בקיצור-תבואי כל יום
נקבע לשבוע הבא?
-
באופן לייט
אני לא מהסביבה (סורגות בירושלים לשעבר). אני רוצה צמר שווה לסוודר של הבנזוג, סינטטי רק חלקית (בכל זאת לא בא לי לכבס ביד). יש לה גם מסרגות?
למה היא סוגרת את החנות?
למה היא סוגרת את החנות?
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2005, 16:21
- דף אישי: הדף האישי של אסתר_ל*
באופן לייט
כן אנחנו מאד מאד רוצות לעשות קניה משותפת- לא מוצאת את הטלפון שלך,
שלי בבית- 0775006038
תודה תודה על המחשבה....
אסתר
שלי בבית- 0775006038
תודה תודה על המחשבה....
אסתר
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 22:17
- דף אישי: הדף האישי של מסע_חיפוש_של_פוקימון*
באופן לייט
יש לי משחקים עבורך היכן את גרה?
באופן לייט
הי,
נראה לי שהוא בטוח לשימוש בסביבת ילדים (הכל יחסי..בכ"ז חשמל, אם ישפך משהו פנימה, אם ידחפו אצבעות או צעצועים פנימה, אם יכסו הכל...).
אני ב089242815 / 0522923987
או בדוא"ל [email protected]
נראה לי שהוא בטוח לשימוש בסביבת ילדים (הכל יחסי..בכ"ז חשמל, אם ישפך משהו פנימה, אם ידחפו אצבעות או צעצועים פנימה, אם יכסו הכל...).
אני ב089242815 / 0522923987
או בדוא"ל [email protected]
באופן לייט
שלום, כתבתי לפני כמה ימים שיש לנו משחקים למסירה
נשארו רק שלוש [זכרון ומשוש] אחד חדש ושניים במצב משומש, לא מדהים
בכל אופן את מוזמנת ליצור קשר
במייל [email protected]
נשארו רק שלוש [זכרון ומשוש] אחד חדש ושניים במצב משומש, לא מדהים
בכל אופן את מוזמנת ליצור קשר
במייל [email protected]
-
באופן לייט
הי אני לא מצליחה לחייג נאמר לי שהמספר לא מחובר-תיצרי איתי קשר 050-4415040
-
באופן לייט
הי
אני מחפשת ציטוטים שישמשו לי השראה
לקרוא על מישהי מתלהבת מסידור כביסה מעורר בי השראה:-)
אני מחפשת ציטוטים שישמשו לי השראה
לקרוא על מישהי מתלהבת מסידור כביסה מעורר בי השראה:-)
-
באופן לייט
השראה בשבילי זה פירוט מדוקדק ומאושר
מכניסה את זה במקום המנטרה:איזה שיעמום, תולים כביסה........
קבלי דוגמא
סדר קיפול הכביסה:
קודם כל מצעימגבות. אחר כך חולצות טריקו גדולות של האיש. אחר כך חולצות שלי.
בסוף בגדים של הזאטוטות. ממש בסוף - גרביים.
יתרון של חבל הכביסה: הגרביים כבר תלויות בזוגות ולא נשארים עם קערה מלאה גרביים שיקופלו "אחר כך".
או
ומה בדבר תליית כביסה?
עקרונות:
הארוכים והגדולים בחבל הרחוק, כדי שיתייבשו מהר ויהיו רחוקים מלהשתפשף בקירות הבית המאובקים.
הקטנים בחבל הקרוב, כי הם לא ייגעו בקירות הבית, ולרוב מדובר בתחתונים וגרביים שאנחנו רוצים יותר פרטיות בשבילם.
צריך לנער לפני התלייה ולא לתלות עם הקמטים מהמכונה
מסדרים לפני התלייה לפי התפרים של הבגד, ותולים בצורה שהוא ייצא כבר ישר ומגוהץ (חולצות מהתחתית שלהן, מכנסיים מקפלים יפה בקפל כך שארבעה תפרים נפגשים במרכז, חולצות הנקה עם תוספת תולים מקצות הכתפיים כדי שייצאו ישרות, ועוד)
תולים באטבים המתאימים, אם יש כמה סוגי אטבים: אטבים יותר "רכים" לבגדים יותר עדינים, וכן הלאה.
המשך יבוא.
....
....
מכניסה את זה במקום המנטרה:איזה שיעמום, תולים כביסה........
קבלי דוגמא
סדר קיפול הכביסה:
קודם כל מצעימגבות. אחר כך חולצות טריקו גדולות של האיש. אחר כך חולצות שלי.
בסוף בגדים של הזאטוטות. ממש בסוף - גרביים.
יתרון של חבל הכביסה: הגרביים כבר תלויות בזוגות ולא נשארים עם קערה מלאה גרביים שיקופלו "אחר כך".
או
ומה בדבר תליית כביסה?
עקרונות:
הארוכים והגדולים בחבל הרחוק, כדי שיתייבשו מהר ויהיו רחוקים מלהשתפשף בקירות הבית המאובקים.
הקטנים בחבל הקרוב, כי הם לא ייגעו בקירות הבית, ולרוב מדובר בתחתונים וגרביים שאנחנו רוצים יותר פרטיות בשבילם.
צריך לנער לפני התלייה ולא לתלות עם הקמטים מהמכונה
מסדרים לפני התלייה לפי התפרים של הבגד, ותולים בצורה שהוא ייצא כבר ישר ומגוהץ (חולצות מהתחתית שלהן, מכנסיים מקפלים יפה בקפל כך שארבעה תפרים נפגשים במרכז, חולצות הנקה עם תוספת תולים מקצות הכתפיים כדי שייצאו ישרות, ועוד)
תולים באטבים המתאימים, אם יש כמה סוגי אטבים: אטבים יותר "רכים" לבגדים יותר עדינים, וכן הלאה.
המשך יבוא.
....
....
-
באופן לייט
ההמשך שלי :
גרבים אני תולה בזוגות ככה אני מורידה יחד (אה, אני רואה שכתבת)
תחתונים אני מחלקת לפי בני הבית שלה יחס שלי יחד ושלו יחד - ככה יותא שגם אם אין לי זמן להויד הכל אני יכולה "לקטוף" דברים מהחבל וישר להכניס למגרה (בעקבות פחות עבודות בית הפסקתי לקפל תחתונים)
משתדלת לכבס דברים מאותו סוג יחד (מכונה מצעים, מכונה מגבות, מכונה בגדים (בד"כ יש שם הרבה בגדי ילדים ומעט בגדי הורים) ככה גם התליה קלה וגם הפיזור אח"כ
אני לא מתעקשת להוריד הכל בבת אחת - ככה מורידה ומקפלת ב"רווחים" של זמן ואז ישר לארון בלי שלב ביניים שעלול להימשך ימים רבים (קמה כדי לפזר את הבגדים שהאיש קיפל לפני שבוע ~)
גרבים אני תולה בזוגות ככה אני מורידה יחד (אה, אני רואה שכתבת)
תחתונים אני מחלקת לפי בני הבית שלה יחס שלי יחד ושלו יחד - ככה יותא שגם אם אין לי זמן להויד הכל אני יכולה "לקטוף" דברים מהחבל וישר להכניס למגרה (בעקבות פחות עבודות בית הפסקתי לקפל תחתונים)
משתדלת לכבס דברים מאותו סוג יחד (מכונה מצעים, מכונה מגבות, מכונה בגדים (בד"כ יש שם הרבה בגדי ילדים ומעט בגדי הורים) ככה גם התליה קלה וגם הפיזור אח"כ
אני לא מתעקשת להוריד הכל בבת אחת - ככה מורידה ומקפלת ב"רווחים" של זמן ואז ישר לארון בלי שלב ביניים שעלול להימשך ימים רבים (קמה כדי לפזר את הבגדים שהאיש קיפל לפני שבוע ~)
-
באופן לייט
לא היית מרוצה מאגוזי כביסה אם אני זוכרת נכון?
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2004, 16:52
- דף אישי: הדף האישי של ב_דרך*
באופן לייט
הי מותק
(איזו הפתעה נעימה זה לראות את עצמי פה... הבנזוג עכשיו בדרך הביתה אחרי העדרות של 17 יום...)
(איזו הפתעה נעימה זה לראות את עצמי פה... הבנזוג עכשיו בדרך הביתה אחרי העדרות של 17 יום...)
-
באופן לייט
הו, דיון בנושא תלית כביסה.
האם הכביסה המתייבשת תלויה לא מקבלת טקסטורה של קרש?
האם הכביסה המתייבשת תלויה לא מקבלת טקסטורה של קרש?
-
באופן לייט
תודה
שמרתי במועדפים וגם הדפסתי- הוא שמח נורא
שמרתי במועדפים וגם הדפסתי- הוא שמח נורא
-
באופן לייט
גם וגם, אבל אני לא מרוצה מאיך שמתייבשים התלויים.
לא מרוצה בכלל.
אולי זה מרכך? את משתמשת במרכך?
לא מרוצה בכלל.
אולי זה מרכך? את משתמשת במרכך?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
באופן לייט
אין לי שום בעיה שהעברת את מה שכתבתי לדף שלי.
בכל מקרה, לא התכוונתי בשום פנים ואופן להגיב על כל הפוסט שלך או על הכיוון שרצית.
אני רציתי רק להגיב על הציטוט האחד והיחיד שהבאת, שהיה שולי לחלוטין לטענות שלך.
ואני בכלל לא מסכימה איתך. בכלל. לא לגבי ההתבדלות ולא לגבי שאר הדברים.
אני גם לא טענתי ש"אם אני יכולה לעשות חינוך ביתי אז כל אחד יכול" - להיפך. כתבתי שלי זאת דרך חיים שמתאימה, ואני חושבת שלרוב האנשים היא לא מתאימה. ומה הקשר ל"יכול"? אני עושה את זה כי אני יכולה? או אני יכולה כי אני עושה את זה?
בכל מקרה, לא התכוונתי בשום פנים ואופן להגיב על כל הפוסט שלך או על הכיוון שרצית.
אני רציתי רק להגיב על הציטוט האחד והיחיד שהבאת, שהיה שולי לחלוטין לטענות שלך.
ואני בכלל לא מסכימה איתך. בכלל. לא לגבי ההתבדלות ולא לגבי שאר הדברים.
אני גם לא טענתי ש"אם אני יכולה לעשות חינוך ביתי אז כל אחד יכול" - להיפך. כתבתי שלי זאת דרך חיים שמתאימה, ואני חושבת שלרוב האנשים היא לא מתאימה. ומה הקשר ל"יכול"? אני עושה את זה כי אני יכולה? או אני יכולה כי אני עושה את זה?
-
באופן לייט
קראתי בעניין !!!
יש לי המון תגובות אבל מעט מידי זמן בשביל לכתוב אותן
אני מתכננת להגיע למחשב הערב
לפחותא ני יכול הלדווח ש
התחדדו לי המון ענינים
יש לי המון תגובות אבל מעט מידי זמן בשביל לכתוב אותן
אני מתכננת להגיע למחשב הערב
לפחותא ני יכול הלדווח ש
- גמרתי לבדוק הבחינות
- השלמתי שתי שעות שינה הבוקר (אחרי רצף לילות מרוטי שינה)
- אני רוצה עוד זמן
התחדדו לי המון ענינים
-
באופן לייט
מתי נוכל לדבר?את פנויה מחר בבוקר?
השכר לימוד ממש גבוה ואין הנחות אז אני תוהה.
מחר אני שוב בטיפול שיניים בערב:-(
השכר לימוד ממש גבוה ואין הנחות אז אני תוהה.
מחר אני שוב בטיפול שיניים בערב:-(
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
באופן לייט
הרבה זמן לא היינו בקשר
נכון... אבל בגלל שאני קוראת את הגיגייך, אני מרגישה כאילו אני שומרת איתך על קשר בכל זאת
נכון... אבל בגלל שאני קוראת את הגיגייך, אני מרגישה כאילו אני שומרת איתך על קשר בכל זאת
-
באופן לייט
איך את מכינה את הגרנולה הטעימה שהבאת פעם?
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*
באופן לייט
כן, אני מסכימה איתך שחשוב מאד באירוע החלפות כזה שתהיה אוירה נעימה של שיתוף ואדיבות , זה חלק מהמסיבה , זה חלק מהכיף של לקבל "בחינם" ולמסור את שלך גם שיהיה נעים וחברותי .
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
באופן לייט
תודה רבה
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*
באופן לייט
בהחלט יכול להיות גם בשבתות.
את הספרים ניתן לדעתי להזמין גם דרך האינטרנט, לא בטוח שיהיה לך שימוש בכולם, לכן המלצתי שתעלעלי בהם קודם.
האינפורמציה קצת מסורבלת ולא ממש מאפשרת למידה לגמרי עצמאית.
אם תרצי, אחפש לך את המקור דרכו ניתן לרכוש, זה משהו בת"א, וזה לא יקר, למיטב זכרוני.
יש כמה טיפים בסיסיים שאוכל להעניק לך, אני מניחה, אם תשאלי שאלות ספציפיות.
תודה על הברכות.
חג שמייח בינתיים
את הספרים ניתן לדעתי להזמין גם דרך האינטרנט, לא בטוח שיהיה לך שימוש בכולם, לכן המלצתי שתעלעלי בהם קודם.
האינפורמציה קצת מסורבלת ולא ממש מאפשרת למידה לגמרי עצמאית.
אם תרצי, אחפש לך את המקור דרכו ניתן לרכוש, זה משהו בת"א, וזה לא יקר, למיטב זכרוני.
יש כמה טיפים בסיסיים שאוכל להעניק לך, אני מניחה, אם תשאלי שאלות ספציפיות.
תודה על הברכות.
חג שמייח בינתיים
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
באופן לייט
מצטערת, אבל כבר ביקשו את החוברת.
במקור השגתי אותה דרך חנות ספרים יד שנייה בחיפה.
שאלתי בפורום ספרים יד שנייה בתפוז וכך נוצר הקשר.
אני חושבת שעכשיו זה הפורום הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... asp?id=623
אני למדתי קורס תפירה קצר באזור הצפון, ליד נהריה
אם רלוונטי לך אני יכולה להמליץ
בנוסף לזה יש הרבה ספרים באנגלית בנושא
בהצלחה @}
במקור השגתי אותה דרך חנות ספרים יד שנייה בחיפה.
שאלתי בפורום ספרים יד שנייה בתפוז וכך נוצר הקשר.
אני חושבת שעכשיו זה הפורום הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... asp?id=623
אני למדתי קורס תפירה קצר באזור הצפון, ליד נהריה
אם רלוונטי לך אני יכולה להמליץ
בנוסף לזה יש הרבה ספרים באנגלית בנושא
בהצלחה @}
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 18:13
- דף אישי: הדף האישי של אליס_בארץ_המראה*
באופן לייט
תקשיבי. אולי יש חוברות משומשות באמזון? אם את מוצאת שם כאלה אז תזמיני לכתובת שלי ואני אשלח לך.
בשמחות
בשמחות
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
באופן לייט
צ'אלי את דרך עפר. (המורה שלה, אני רק לקחתי כמה שיעורים ואז ילדתי) והיא בהחלט מלמדת תדמיתנות, והיא גם ממש מותק ומורה טובה.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
באופן לייט
שלום באופן יקרה,
אני קוראת שאת מחפשת מורה לתדמיתנות. לשם מה?
אני תוהה כי גם אני מחפשת משהו ואולי נוכל לאחד כוחות.. לאחרונה התחלתי לתפור בובות וצעצועי לבד והתאהבתי בתפירה.
היום אני מתנסה בבגדים לילדים שלי, תחפושות כמובן והתחלתי לתפור גם רצועות לבטן הריונית.
בכל מקרה הייתי שמחה ללמוד עוד. ביררתי על קורס בשנקר (לימודי חוץ) אבל הוא מתחיל רק בקיץ וגם הוא יקררררר מאוד.
מה את אומרת?
חוץ מזה יש לי בערך 10 ספרי תפירה באנגלית, בעיקר לצעצועים רכים ומתוקים אבל יש שם קצת תיקים, כריות ועוד. את מוזמנת לבוא להסתכל בהם.
אני קוראת שאת מחפשת מורה לתדמיתנות. לשם מה?
אני תוהה כי גם אני מחפשת משהו ואולי נוכל לאחד כוחות.. לאחרונה התחלתי לתפור בובות וצעצועי לבד והתאהבתי בתפירה.
היום אני מתנסה בבגדים לילדים שלי, תחפושות כמובן והתחלתי לתפור גם רצועות לבטן הריונית.
בכל מקרה הייתי שמחה ללמוד עוד. ביררתי על קורס בשנקר (לימודי חוץ) אבל הוא מתחיל רק בקיץ וגם הוא יקררררר מאוד.
מה את אומרת?
חוץ מזה יש לי בערך 10 ספרי תפירה באנגלית, בעיקר לצעצועים רכים ומתוקים אבל יש שם קצת תיקים, כריות ועוד. את מוזמנת לבוא להסתכל בהם.
-
באופן לייט
activity]אילנה בנימיני details[/po].asp?activity=4739&farea=4&fcat=2&scat=28&fage=&fcity=93&fregion type=1
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
באופן לייט
אני מכפר סירקין, ליד פ"ת. ואתם?
ראיתי את מה שדרך עפר הציעה לך, נראה דווקא נחמד.
היה לי נעים לראות שאתם ככה אז אולי גם לך יהיה נעים לדעת [אנחנו מתרבים ]
מאוד נעים. תמיד כיף לשמוע שאנחנו לא לבד..
ראיתי את מה שדרך עפר הציעה לך, נראה דווקא נחמד.
היה לי נעים לראות שאתם ככה אז אולי גם לך יהיה נעים לדעת [אנחנו מתרבים ]
מאוד נעים. תמיד כיף לשמוע שאנחנו לא לבד..
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
באופן לייט
יש יתרונות לחד
יש ויש.
יש ויש.
-
באופן לייט
בוקר טוב, את הפלונית אלמונית בבלוג שלי?
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 18:13
- דף אישי: הדף האישי של אליס_בארץ_המראה*
באופן לייט
הופעת אצלי כ פלונית אלמונית, אבל לא לקח לי הרבה זמן לזהות אותך
גם אני מתגעגעת מאד! ורוצה לדעת מה היו המחשבות שלך בענין לידת בית.
את עדיין מנועת-זמן-מחשב לטובת צבא ההגנה? תגידי מתי את נמצאת ואני אתחבר.
@}@}@}
גם אני מתגעגעת מאד! ורוצה לדעת מה היו המחשבות שלך בענין לידת בית.
את עדיין מנועת-זמן-מחשב לטובת צבא ההגנה? תגידי מתי את נמצאת ואני אתחבר.
@}@}@}
באופן לייט
אנחנו אוהבים לא חדש:-)
אשמח לקבל אם יש לך
אשמח לקבל אם יש לך
-
-
באופן לייט
נעשה חצי-חצי?
תכתבי לי אילו דפים ואני אשבץ.
מהאת אומרת?
רק חצי שנה?
תכתבי לי אילו דפים ואני אשבץ.
מהאת אומרת?
רק חצי שנה?
-
באופן לייט
אני ה-עורכת ב-פנסיה
לא יודעת אם יש צידוק למדור חדש, מן הסתם יש אם הרגשת בזה. לא בודקת, מאותם טעמים שבגללם פרשתי מעריכה.
יצירת מדור חדש - בדיוק כמו דף חדש, רק שאת לא כותבת בו בפורמט הוספת תגובה אלא בפורמט עריכה, באותו אופן שבו מסודרים כל המדורים: מציבה למעלה קישורים נוספים רלוונטיים ובאמצע רשימת דפים שמאונדקסים בו על פי קטגוריות שבחרת (תפירה/סריגה, או יצירה למבוגרים/ילדים וכולי). למטה את מכריזה שזהו "דף אינדקס" (כמובן עם קו תחתי). ואז מאנדקסת את המדור עצמו במפתח נושאים.
לא יודעת אם יש צידוק למדור חדש, מן הסתם יש אם הרגשת בזה. לא בודקת, מאותם טעמים שבגללם פרשתי מעריכה.
יצירת מדור חדש - בדיוק כמו דף חדש, רק שאת לא כותבת בו בפורמט הוספת תגובה אלא בפורמט עריכה, באותו אופן שבו מסודרים כל המדורים: מציבה למעלה קישורים נוספים רלוונטיים ובאמצע רשימת דפים שמאונדקסים בו על פי קטגוריות שבחרת (תפירה/סריגה, או יצירה למבוגרים/ילדים וכולי). למטה את מכריזה שזהו "דף אינדקס" (כמובן עם קו תחתי). ואז מאנדקסת את המדור עצמו במפתח נושאים.
-
באופן לייט
נו, אחרי שכתבתי ראיתי שטלי כבר רתמה את העגלה לפני הסוסים!
-
באופן לייט
רק יחסי ציבור לדף המוזכר.
כך יש גם יותר סיכוי שמישהו שמגיע לדף כלשהו לא יחשוב שזה הדף היחיד בנושא - אולי הוא יפנה גם למדור ויגלה שם עוד דפים במקום לפתוח דף חדש בנושא קיים.
כותבת לך שם שאלה.
כך יש גם יותר סיכוי שמישהו שמגיע לדף כלשהו לא יחשוב שזה הדף היחיד בנושא - אולי הוא יפנה גם למדור ויגלה שם עוד דפים במקום לפתוח דף חדש בנושא קיים.
כותבת לך שם שאלה.