בלוג הכי טוב בבית לנו לפחות
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 18:33
הוא שאל אותי אם זה קשור למשהו שנעלם בקומפוסט ואמרתי שלא
בחלום אני ורוני נכנסים יחד לחדר סגור במיתר ומנהלים שיחה אינטימית מאוד מאוד קרובה. השיחה תמיד מסתיימת בזה שהוא ממליץ לי לבדוק כל מיני שיטות חינוכיות ורק אז להחליט, כלומר לא לפסול חינוך אנתרופוסופי. אני מנסה לומר לו שאני לא פוסלת... ואז תמיד נגמר החלום, ואני מתעוררת בתחושת החמצה מאוד חזקה. בן זוגי אומר שהוא לא מקנא בכלל, כי רוני אבירם הוא בעצם הדהוד של דמויות מחיים קודמים שלי.
אוי... אוי... אני על הרצפה...
את גדולה, גדולה...
: ))
בחלום אני ורוני נכנסים יחד לחדר סגור במיתר ומנהלים שיחה אינטימית מאוד מאוד קרובה. השיחה תמיד מסתיימת בזה שהוא ממליץ לי לבדוק כל מיני שיטות חינוכיות ורק אז להחליט, כלומר לא לפסול חינוך אנתרופוסופי. אני מנסה לומר לו שאני לא פוסלת... ואז תמיד נגמר החלום, ואני מתעוררת בתחושת החמצה מאוד חזקה. בן זוגי אומר שהוא לא מקנא בכלל, כי רוני אבירם הוא בעצם הדהוד של דמויות מחיים קודמים שלי.
אוי... אוי... אני על הרצפה...
את גדולה, גדולה...
: ))
מארז אהבה , אענה לך בקרוב חייבת להכין כריכי קמח תירס לארוחת ארבע, הילדים יקומו בקרוב...
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אבל זה יום הפיסול בחסה של מחילה (במתנ"ס מעלות
הבת שלי שומעת אותי מתפקעת (ממש) מרוב צחוק ושואלת אותי מהמיטה "את שוב קוראת את הדף ההוא?" D-:
הבת שלי שומעת אותי מתפקעת (ממש) מרוב צחוק ושואלת אותי מהמיטה "את שוב קוראת את הדף ההוא?" D-:
-
אני מתה על חשרה ומחילה!: ) הן ממש כליל השלמות.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
אני מנסה להירשם כבר המון זמן לסדנא של "לשמור על האהבה הזאת" אבל זה מתנגש לי עם המודעות לפוריות בימי שלישי ועם מודעות וסת בימי רביעי
יואו, איך את מצליחה לדחוס כה הרבה פעילויות לשבוע בחינו"ב לעזאזל! את סופרמאמא!
יואו, איך את מצליחה לדחוס כה הרבה פעילויות לשבוע בחינו"ב לעזאזל! את סופרמאמא!
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*
אוי , אוי , איך גיליתי את הדף הזה רק עכשיו !
אני שוקלת לעבור לטבריה, עם כזו תאומה אידיאולוגית בטוח אתחזק בחינוך בייתי D-:
אני שוקלת לעבור לטבריה, עם כזו תאומה אידיאולוגית בטוח אתחזק בחינוך בייתי D-:
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
אני שוקלת לעבור לטבריה
גם אני. אולי סופסוף נעזוב את האנתרופוסופי ונעבור לחנ"ב, עם כזו השראה.
גם אני. אולי סופסוף נעזוב את האנתרופוסופי ונעבור לחנ"ב, עם כזו השראה.
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2009, 08:31
- דף אישי: הדף האישי של כל_הריון_הוא_התחלה*
לא הבנתי עד עכשיו אם הבלוג אמיתי, ויש דברים כאלו על אמת, או שפרי הדמיון.
מכל מקום גאוני. להתחיל את הבוקר עם כזה בידור זה משהו.
המרגיעון- החסרונות הם היתרונות
מכל מקום גאוני. להתחיל את הבוקר עם כזה בידור זה משהו.
המרגיעון- החסרונות הם היתרונות
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
את קורעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני רק תוהה כמה דחקות יש בדף הזה שאני לא מבינה
ואני רק תוהה כמה דחקות יש בדף הזה שאני לא מבינה
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
היום למשל עברנו תקופה קשה.
מדהים. אני כל כך מזדהה! לנו היתה תקופה קשה אתמול בערב!
ניסינו להוסיף לדיאטה של הקטנה נמלים וכנימות חיות, בשביל החלבונים מן החי. היא הקיאה את זה ישר.
מיד התקשרתי לאייפקיסטית שלי והיא אמרה לי להדביק אבן למצח ולמלמל חמש עשרה פעמים בדיוק "אני משחררת את מרידיאן הערמונית"
הילדה מיד הפסיקה להקיא ושאלה "מה זה? מה זה?!"
על המקום נגמרה לנו התקופה הקשה. אני מודה שאני לא מבינה איך זה עובד, אבל זה עובד!!!
מדהים. אני כל כך מזדהה! לנו היתה תקופה קשה אתמול בערב!
ניסינו להוסיף לדיאטה של הקטנה נמלים וכנימות חיות, בשביל החלבונים מן החי. היא הקיאה את זה ישר.
מיד התקשרתי לאייפקיסטית שלי והיא אמרה לי להדביק אבן למצח ולמלמל חמש עשרה פעמים בדיוק "אני משחררת את מרידיאן הערמונית"
הילדה מיד הפסיקה להקיא ושאלה "מה זה? מה זה?!"
על המקום נגמרה לנו התקופה הקשה. אני מודה שאני לא מבינה איך זה עובד, אבל זה עובד!!!
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2004, 13:14
- דף אישי: הדף האישי של אדמה_טובה*
ביום שישי אנחנו בחינוך ביתי. גם בשבתות ובחגים. אז היום הילדים החליטו להתעמק בפיזיקה בסיסית והציתו ניירות טואלט במרפסת בעזרת זכוכיות מגדלת.
איזה מזל שהזכוכיות היו מפלסטיק, אפילו שקנינו אותן בחנות המשחקים הטבעיים, שם מוכרים אצטרובלים, עלים יבשים, חלוקי נחל ומקלות עץ - כל מה שילד צריך להתפתחותו.
איזה מזל שהזכוכיות היו מפלסטיק, אפילו שקנינו אותן בחנות המשחקים הטבעיים, שם מוכרים אצטרובלים, עלים יבשים, חלוקי נחל ומקלות עץ - כל מה שילד צריך להתפתחותו.
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
D-:D-:
<אייקון תופס את הבטן, כבר אמרתי?>
<אייקון תופס את הבטן, כבר אמרתי?>
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2009, 18:09
למרות שהוא מאוד עסוק (מפקד חיל הים)
מפקד בחיל הים או מפקד חיל הים? (זה זה עם החשפניות...?)
מפקד בחיל הים או מפקד חיל הים? (זה זה עם החשפניות...?)
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
לו"ל על כולכן, משוגעות!
-
- הצטרפות: 15 מרץ 2009, 18:55
ספרי עוד,
איך עבר סופשבוע?
מתגעגעת,
<לא הבנתי עד עכשיו אם הבלוג אמיתי - מה שברור הוא שהצחוקים אמיתיים, וזה כל כך נעים בימים טרופים אלו >
איך עבר סופשבוע?
מתגעגעת,
<לא הבנתי עד עכשיו אם הבלוג אמיתי - מה שברור הוא שהצחוקים אמיתיים, וזה כל כך נעים בימים טרופים אלו >
מפקד בחיל הים או מפקד חיל הים?
מפקד חיל הים, אמרתי את זה, לא? ותדעו לכן שהוא בהחלט שילם מחיר מבחינת קידום אישי בחיל כדי להיות יותר זמן עם המשפחה!
(זה זה עם החשפניות...?)
לא הבנתי...
מפקד חיל הים, אמרתי את זה, לא? ותדעו לכן שהוא בהחלט שילם מחיר מבחינת קידום אישי בחיל כדי להיות יותר זמן עם המשפחה!
(זה זה עם החשפניות...?)
לא הבנתי...
אמנם את מספרת על חייכם בטון אידילי ומשועשע אבל אני רואה פה אם במצוקה:
מארז אהבה , רציתי לענות לך בפרוטרוט אבל אח"כ חשבתי שאולי יש מקום לבדק בית אישי אצלך. אני חושבת שאת משקפת בתגובה אלי את המצב האישי שלך!
מארז אהבה , רציתי לענות לך בפרוטרוט אבל אח"כ חשבתי שאולי יש מקום לבדק בית אישי אצלך. אני חושבת שאת משקפת בתגובה אלי את המצב האישי שלך!
אכן לא כתבתי זמן מה אבל היתה לי סיבה טובה - עברנו דירה
אפרט עוד מעט כי חשרה בוכה ורוצה ציצי (חשבתי שנגמלה כבר מהנקות ערב).
אפרט עוד מעט כי חשרה בוכה ורוצה ציצי (חשבתי שנגמלה כבר מהנקות ערב).
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2009, 21:45
- דף אישי: הדף האישי של מארז_אהבה*
התכוונתי להרים לך להנחתה אבל אני רואה שהכי טוב לתת לך לבטא את עצמך באופן חופשי. עוד אחת שלא אוהבת
מסגרות...
יאללה נו ספרי קצת. עברתם בתוך טבריה או למקום אחר?
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
-
בדיוק רציתי לצרף קישור, דגנית הקדימה אותי.
דרך אגב, מפקד חיל הים הנוכחי לא טברייני, אבל מה זה משנה - "כולנו משפחה אחת" כמו שהמרגיעון מדגיש.
דרך אגב, מפקד חיל הים הנוכחי לא טברייני, אבל מה זה משנה - "כולנו משפחה אחת" כמו שהמרגיעון מדגיש.
הפריסקופ שלו בחוץ
נו, כבר אמרתי שמתנכלים לו בעבודה? מנוולים כאלה! לא היה ולא נברא. בימי שני בערב הוא מסיע את קנרס להחליף ספר בספרייה העירונית, ומחזיר אותו הביתה לישון צהריים.
נו, כבר אמרתי שמתנכלים לו בעבודה? מנוולים כאלה! לא היה ולא נברא. בימי שני בערב הוא מסיע את קנרס להחליף ספר בספרייה העירונית, ומחזיר אותו הביתה לישון צהריים.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
מבחינת קידום אישי בחיל
גדול!
גדול!
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2009, 10:41
- דף אישי: הדף האישי של ג'וי_יה*
איזה קטעים פה ואוו ואוו.... !!!!!!!
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
בימי שני בערב הוא מסיע את קנרס להחליף ספר בספרייה העירונית, ומחזיר אותו הביתה לישון צהריים.
כמעט פספסתי את הבדיחה .
כמעט פספסתי את הבדיחה .
אז ככה, לגבי הדירה - אנחנו כבר בכתובת חדשה כולם מוזמנים!
התוכנית המקורית היתה בכלל לעבור לגור בדום שאישי מצא נטוש ליד בסיס סודי בראש הנקרה. אבל לבסוף התברר שהדום משמש כמחסה גשם לא חוקי לעדרים של דרוזים מקומיים. נכנסנו איתם בדין ודברים, ניסינו לבקש שיוותרו לנו עליו, ולבסוף מצאנו פשרה - נשאיר להם את הדום ונקבל מהם מבנה נייד שאפשר להציב בכל מקום ולגור בו בלי צורך באישורים מהרשויות אני אוהבת שיש דיאלוג עם האוכלוסייה המקומית!
המבנה הנייד התברר כסככה סגורה מ-3 צדדים (סידרנו וילון חרוזים בפתח, ומעבר לו שלד של פלדלת. יצא דקורטיבי כזה). הסככה עומדת נכון להיום 500 מטר מהתחנה המרכזית (קרוב למפגשים שלנו! איזה כייף לקבל תחושת שבט), לא רחוק מהבוטקה של הנקניקיות. אמנם השטח לא גדול (15 מ"ר) אבל התכנון מאוד קומפקטי ומותאם לנו אישית: יש סוויטת שינה משפחתית, חדר פעילויות והתנסויות לילדים, והמטבח בחוץ, קבוע על הקיר החיצוני! פשוט גאון מי שתכנן דבר כזה (אישי).
היה לי קצת קשה בהתחלה לחשוב שזה המקום שאלד בו את הלידה הבאה שלי, אם וכאשר... אבל אחרי כמה שעות ששהינו בפנים פתאום הרגשתי שאני הרבה יותר מחוברת לקרקע, לעצמי ולמזג האוויר מאשר אי פעם. מי צריך את כל החפצים המאוחסנים האלה? מי צריך מותרות? לקחנו אתנו רק את ספרי הלטינית, מברשות שיניים וצינור מים כדי להתחבר לקולר של התחנה, וכבר התיידדנו עם רוב הכרטיסנים של אגד שעובדים בתחנה. חשמל לא צריך כי יש ספוטים בכל האזור... ולגבי אוכל – אני עם הבישולים גמרתי! מעכשיו רק נא. לצערי זה לא אזור מתאים לליקוט, אבל מילא. אי אפשר הכל בבת אחת. אז אנחנו קונים סנפרוסט, מפזרים בחוץ שיפשיר ומלקטים ככה.
חשרה ומחילה כבר התגייסו לקשט את הבית ברוח הפשטות מרצון, בשרשראות נייר צבעוניות שנגזרו משקיות חטיפים ריקות שהתגלגלו בתחנה. אני תפרתי וילונות תחרה בסגנון בלגי מהחיתולים הרב פעמיים של קנרס שהיו מאוחסנים כמעט שנתיים, סוף סוף נמצא להם שימוש. ואילו אישי המוכשר התקין לנו קמין נייד מלבנים של תנור פיצה, עם ארובה מהמרזב הישן (עקרנו אותו קומפלט עם הדלעת שצמחה עליו). איזה איש אשכולות... אגב, המעבר ותחושת החידוש גם עשו פלאות לחיי המין שלנו - הצלחנו להחזיק ידיים לאיזה שתי דקות אתמול בבוקר... אין כמו הגבר שלי, אין (והלאה כל הלשונות הרעות!).
בקיצור, אנחנו מסתגלים לאט לאט. אין כמו בבית! אני חייבת לזכור לעדכן את הרשימה הצהובה וגם להזמין את הקב"סית המקסימה שלנו שמזמן לא הגיעה לביקור. אני בטוחה שהיא תתרשם מהמעורבות של הילדים במאמץ המשפחתי.
התוכנית הבאה היא להתחיל לקיים את מפגשי החינוך הביתי אצלנו, התאומות כבר ממש מתרגשות לקראת זה. אגב, הן קרסו עכשיו לשנת הצהריים שלהן אחרי הרבה בכי, יש לנו מאבקים לא נורמליים בזמן האחרון על מי תדקלם ראשונה לאמא את לוח הכפל. הן עובדות רק במספרים שליליים ובחזקות חמש כך שזה לא פשוט כמו שזה נשמע. ולגבי קנרס - הוא הפסיק באופן פתאומי למולל, והתחיל להתמכר לתחיבת קטניות נאות לפי הטבעת. שמעתי פעם שקרניו סקראל עוזר במצבים כאלה. מישהי יודעת על זה משהו?
התוכנית המקורית היתה בכלל לעבור לגור בדום שאישי מצא נטוש ליד בסיס סודי בראש הנקרה. אבל לבסוף התברר שהדום משמש כמחסה גשם לא חוקי לעדרים של דרוזים מקומיים. נכנסנו איתם בדין ודברים, ניסינו לבקש שיוותרו לנו עליו, ולבסוף מצאנו פשרה - נשאיר להם את הדום ונקבל מהם מבנה נייד שאפשר להציב בכל מקום ולגור בו בלי צורך באישורים מהרשויות אני אוהבת שיש דיאלוג עם האוכלוסייה המקומית!
המבנה הנייד התברר כסככה סגורה מ-3 צדדים (סידרנו וילון חרוזים בפתח, ומעבר לו שלד של פלדלת. יצא דקורטיבי כזה). הסככה עומדת נכון להיום 500 מטר מהתחנה המרכזית (קרוב למפגשים שלנו! איזה כייף לקבל תחושת שבט), לא רחוק מהבוטקה של הנקניקיות. אמנם השטח לא גדול (15 מ"ר) אבל התכנון מאוד קומפקטי ומותאם לנו אישית: יש סוויטת שינה משפחתית, חדר פעילויות והתנסויות לילדים, והמטבח בחוץ, קבוע על הקיר החיצוני! פשוט גאון מי שתכנן דבר כזה (אישי).
היה לי קצת קשה בהתחלה לחשוב שזה המקום שאלד בו את הלידה הבאה שלי, אם וכאשר... אבל אחרי כמה שעות ששהינו בפנים פתאום הרגשתי שאני הרבה יותר מחוברת לקרקע, לעצמי ולמזג האוויר מאשר אי פעם. מי צריך את כל החפצים המאוחסנים האלה? מי צריך מותרות? לקחנו אתנו רק את ספרי הלטינית, מברשות שיניים וצינור מים כדי להתחבר לקולר של התחנה, וכבר התיידדנו עם רוב הכרטיסנים של אגד שעובדים בתחנה. חשמל לא צריך כי יש ספוטים בכל האזור... ולגבי אוכל – אני עם הבישולים גמרתי! מעכשיו רק נא. לצערי זה לא אזור מתאים לליקוט, אבל מילא. אי אפשר הכל בבת אחת. אז אנחנו קונים סנפרוסט, מפזרים בחוץ שיפשיר ומלקטים ככה.
חשרה ומחילה כבר התגייסו לקשט את הבית ברוח הפשטות מרצון, בשרשראות נייר צבעוניות שנגזרו משקיות חטיפים ריקות שהתגלגלו בתחנה. אני תפרתי וילונות תחרה בסגנון בלגי מהחיתולים הרב פעמיים של קנרס שהיו מאוחסנים כמעט שנתיים, סוף סוף נמצא להם שימוש. ואילו אישי המוכשר התקין לנו קמין נייד מלבנים של תנור פיצה, עם ארובה מהמרזב הישן (עקרנו אותו קומפלט עם הדלעת שצמחה עליו). איזה איש אשכולות... אגב, המעבר ותחושת החידוש גם עשו פלאות לחיי המין שלנו - הצלחנו להחזיק ידיים לאיזה שתי דקות אתמול בבוקר... אין כמו הגבר שלי, אין (והלאה כל הלשונות הרעות!).
בקיצור, אנחנו מסתגלים לאט לאט. אין כמו בבית! אני חייבת לזכור לעדכן את הרשימה הצהובה וגם להזמין את הקב"סית המקסימה שלנו שמזמן לא הגיעה לביקור. אני בטוחה שהיא תתרשם מהמעורבות של הילדים במאמץ המשפחתי.
התוכנית הבאה היא להתחיל לקיים את מפגשי החינוך הביתי אצלנו, התאומות כבר ממש מתרגשות לקראת זה. אגב, הן קרסו עכשיו לשנת הצהריים שלהן אחרי הרבה בכי, יש לנו מאבקים לא נורמליים בזמן האחרון על מי תדקלם ראשונה לאמא את לוח הכפל. הן עובדות רק במספרים שליליים ובחזקות חמש כך שזה לא פשוט כמו שזה נשמע. ולגבי קנרס - הוא הפסיק באופן פתאומי למולל, והתחיל להתמכר לתחיבת קטניות נאות לפי הטבעת. שמעתי פעם שקרניו סקראל עוזר במצבים כאלה. מישהי יודעת על זה משהו?
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של יסכו_נט*
אני מקווה שאת עדיין מניקה את חשרה ומחילה, אני שמעתי שכל הליקויי למידה והבעיות בריצפת האגן היא לילדים שהפסיקו לינוק לפני גיל 12.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
ענק, ענק ענק!!
<מחזיקה את הבטן>
<מחזיקה את הבטן>
-
אהה! אמרתי לך שעוד יהיו לך ילדים. בשעה טובה, אני מקווה שאת עומדת במעבר עם העייפות של השבועות הראשונים, ושהריח של הנקניקיות לא מוציא אותך מדעתך. מצד שני, עם תזונה בריאה כזאת והאוויר הצח בטח אין בחילות בכלל.
נשמע ממש נהדר ומעורר קנאה. אין לי ספק שהילדים יפרחו במקום החדש. נשמע שאתם באמת מנהלים אורח חיים בריא ומחובר.
אפילו המרגיעון אומר "הכל בתואם מושלם".
רק הסתייגות אחת, אני מקווה שאני לא אשמע מיושנת. את בטוחה שזה גיל מתאים בשביל להתחיל לדחוף לפי הטבעת של קטינות, נאות ככל שיהיו?
נשמע ממש נהדר ומעורר קנאה. אין לי ספק שהילדים יפרחו במקום החדש. נשמע שאתם באמת מנהלים אורח חיים בריא ומחובר.
אפילו המרגיעון אומר "הכל בתואם מושלם".
רק הסתייגות אחת, אני מקווה שאני לא אשמע מיושנת. את בטוחה שזה גיל מתאים בשביל להתחיל לדחוף לפי הטבעת של קטינות, נאות ככל שיהיו?
-
אז אנחנו קונים סנפרוסט, מפזרים בחוץ שיפשיר ומלקטים ככה.
)))
)))
-
- הצטרפות: 15 פברואר 2003, 19:04
- דף אישי: הדף האישי של עוברת_אורח*
בוא'נה, מארז אהבה היא מה-זה סקס נגאטיב....
-
אז אנחנו קונים סנפרוסט, מפזרים בחוץ שיפשיר ומלקטים ככה.
תראי, לא חייבים לאמץ כל אופנה באופנית,
ובזהירות עם עניין ה- "פזר ולקט" - יש הרבה מקומות עם פסולת אבק אסבסט (הידעתם? - בשנות השיבעים מחרו פסולת/אבק אסבסט לסלילת דרכים, שבילים בשדות, מטעים וכ'ו האבק שווק להרבה איזורים - ברצינות).
בעניין הכתובת - את מאוד סמוקת לחיים, וכי למה ומדוע?
תראי, לא חייבים לאמץ כל אופנה באופנית,
ובזהירות עם עניין ה- "פזר ולקט" - יש הרבה מקומות עם פסולת אבק אסבסט (הידעתם? - בשנות השיבעים מחרו פסולת/אבק אסבסט לסלילת דרכים, שבילים בשדות, מטעים וכ'ו האבק שווק להרבה איזורים - ברצינות).
בעניין הכתובת - את מאוד סמוקת לחיים, וכי למה ומדוע?
איזה כיף!
פשוט יושבת ומתגלגלת מצחוק!
העם דורש עוד!!!
פשוט יושבת ומתגלגלת מצחוק!
העם דורש עוד!!!
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
תקשיבי, אני בוכה מרוב צחוק....
הרגת אותי...
הרגת אותי...
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2003, 19:14
- דף אישי: הדף האישי של עץ_התמר*
אני פספסתי...
ההודעה של אהבת עולם, הכריחה אותי לקרא שוב ושוב עד שנפל האסימון
ההודעה של אהבת עולם, הכריחה אותי לקרא שוב ושוב עד שנפל האסימון
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
הייתי צריכה רגע הפוגה מהיום הזה ומהריבים האינסופיים של הילדים שלי אז נכנסתי להתאוורר קצת...
את גדולה!!!!!!!!!!!!
תודה
את גדולה!!!!!!!!!!!!
תודה
_את גדולה!!!!!!!!!!!!
תודה_
תודה_
עדכון לא סימפטי: בילינו את הערב עם חמותי בבית החולים. באה לבקר במשכננו החדש, חיפשה כיסא ומלמלה "הלב... הלב...". משם היתה הדרך קצרה לחדר מיון בבית חולים העמק. לשמחתנו היא שוחררה אחרי שעתיים, עם המלצה של הרופאים לנוח.
אני ממש לא מבינה את האישה הזאת כלום לא טוב לה! בדירה הקודמת תמיד היתה מקטרת ששכר הדירה שלנו גבוה מדי. עכשיו פתאום לא נאה לה שאנחנו גרים בסככה. היא לא רואה איך הילדים מאושרים כאן?
אני ממש לא מבינה את האישה הזאת כלום לא טוב לה! בדירה הקודמת תמיד היתה מקטרת ששכר הדירה שלנו גבוה מדי. עכשיו פתאום לא נאה לה שאנחנו גרים בסככה. היא לא רואה איך הילדים מאושרים כאן?
אהה! אמרתי לך שעוד יהיו לך ילדים. בשעה טובה, אני מקווה שאת עומדת במעבר עם העייפות של השבועות הראשונים, ושהריח של הנקניקיות לא מוציא אותך מדעתך. מצד שני, עם תזונה בריאה כזאת והאוויר הצח בטח אין בחילות בכלל.
מארז אהבה חביבה, אמרתי "אם וכאשר" אלד שוב. את שוכחת שיש לך עסק עם אחת שכבר 3 שנים הולכת כל שבוע לקורס שיטת המודעות לפוריות אותי לא עשו באצבע! חוץ מזה שהנקה מלאה טרידם נותנת לי כרגע הגנה לא רעה (למרות שהיתה יכולה להיות חוויה מעניינת להגיע להנקת קוואטרדם, או איך שקוראים לזה).
מארז אהבה חביבה, אמרתי "אם וכאשר" אלד שוב. את שוכחת שיש לך עסק עם אחת שכבר 3 שנים הולכת כל שבוע לקורס שיטת המודעות לפוריות אותי לא עשו באצבע! חוץ מזה שהנקה מלאה טרידם נותנת לי כרגע הגנה לא רעה (למרות שהיתה יכולה להיות חוויה מעניינת להגיע להנקת קוואטרדם, או איך שקוראים לזה).
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
תגידי...את אמיתית???
@}
@}
-
הנקה מלאה טרידם
את שלושתם בו-זמנית?
<מפזמת לעצמה: ים-טרי-טרי-טרי-טרידם>
את שלושתם בו-זמנית?
<מפזמת לעצמה: ים-טרי-טרי-טרי-טרידם>
זה מעולה, חוש הומור נדיר !
זה דף ס טי ר ה. תרגום: .צורת כתיבה השמה ללעג מגרעות שונות באדם יחיד, או קבוצה.. קבוצה ?? נפל האסימון?
אנא המשך.. או המשיכי..
זה דף ס טי ר ה. תרגום: .צורת כתיבה השמה ללעג מגרעות שונות באדם יחיד, או קבוצה.. קבוצה ?? נפל האסימון?
אנא המשך.. או המשיכי..
-
מה... לא כל זה ברצינות?
שיט.
אז לאסוף את הסנפרוסט מהרצפה?
שיט.
אז לאסוף את הסנפרוסט מהרצפה?
-
מה... לא כל זה ברצינות?
את יודעת איך זה בבאופן.... מה שבהתחלה את חושבת שהוא הזוי ותמוה, אחרי שנה-שנתיים נשמע לך הגיוני ואחרי ארבע שנים את מגלה שאת עושה אותו בעצמך. בקיצור, אל תאספי את הסנפרוסט - זה הולך להיות הדבר החם הבא!
(שלא לדבר על חשרה ומחילה, שיהיו השמות האופנתיים ביותר בפרדס חנה בשנה הבאה)
את יודעת איך זה בבאופן.... מה שבהתחלה את חושבת שהוא הזוי ותמוה, אחרי שנה-שנתיים נשמע לך הגיוני ואחרי ארבע שנים את מגלה שאת עושה אותו בעצמך. בקיצור, אל תאספי את הסנפרוסט - זה הולך להיות הדבר החם הבא!
(שלא לדבר על חשרה ומחילה, שיהיו השמות האופנתיים ביותר בפרדס חנה בשנה הבאה)
-
מה שבהתחלה את חושבת שהוא הזוי ותמוה, אחרי שנה-שנתיים נשמע לך הגיוני ואחרי ארבע שנים את מגלה שאת עושה אותו בעצמך.
טוב, זה בדיוק ככה. מה דעתך, סנפרוסט על הרצפה מחזיק ארבע שנים?
טוב, זה בדיוק ככה. מה דעתך, סנפרוסט על הרצפה מחזיק ארבע שנים?
-
מה שבהתחלה את חושבת שהוא הזוי ותמוה, וגו'
גריינתי. הרי זה ממש סיפור חיי.
גריינתי. הרי זה ממש סיפור חיי.
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
הסנפרוסט מחזיק על הרצפה 4 שנים רק כשהוא עם חומר משמר.
ממה שהבנתי, טבריינית קונה לבטח רק את הסנפרוסט האורגני, כך שהוא לא יספק את הסחורה. (בעצם, אולי בסככה מספיק קר בימות החורף, כך שהיא מתפקדת כפריזר. - פטנט לא רע לחיסכון באנרגיה).
ממה שהבנתי, טבריינית קונה לבטח רק את הסנפרוסט האורגני, כך שהוא לא יספק את הסחורה. (בעצם, אולי בסככה מספיק קר בימות החורף, כך שהיא מתפקדת כפריזר. - פטנט לא רע לחיסכון באנרגיה).
-
איך תדעי אם הסנפרוסט שלך בטוח לאכילה: מפזרים סנפרוסט על הרצפה ומחכים שנתיים-שלוש (אם הקיץ חם במיוחד אפשר קצת פחות). אם הוא לא מרקיב - רע מאד, יש בו חומר משמר. לא לגעת. אם לא באים אליו חרקים ועובש - זה בכלל סכנה - הסנפרוסט שלך מופצץ בחומרי הדברה. אם מרקיב וגם מתולע - מצויין, את זה אפשר ללקט ולאכול בבטחה.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אם מרקיב וגם מתולע - מצויין, את זה אפשר ללקט ולאכול בבטחה.
פחחחחח.
אצלנו, אם השארת סנפרוסט על הרצפה וחיכית - אבוד לך. עד הבוקר הנמלים לקחו לך הכל. לכי תנסי ללקט מהמחסן שלהן...
פחחחחח.
אצלנו, אם השארת סנפרוסט על הרצפה וחיכית - אבוד לך. עד הבוקר הנמלים לקחו לך הכל. לכי תנסי ללקט מהמחסן שלהן...
-
אצלנו המלקט מהרצפה עונה לשם בוציק,
וממנו באמת בלתי אפשרי להוציא מהיד (אלא אם אתה מסתכן בביקור משטרתי בחשד להתעללות בחסר ישע, או לחילופין באזעקת צבע אדום/ נחש צפע).
אמא טדליק לפחות מתהדרת ברצפה שמאד עוזרת לפיתוח המערכת החיסונית של המלקט. (נותנת לריצפה לחיות באופן טבעי, בלי שטיפות מיותרות).
אבא של בוציק אמנם משתדל לעבור עם שואב אבק. אבל מכיוון שצריך לחסוך באנרגיה והשואב הוא כזה שנטען, אמא טדליק לא באמת מטעינה כפי הצורך, והשואב הוא למטרות דציבליות בלבד.
וממנו באמת בלתי אפשרי להוציא מהיד (אלא אם אתה מסתכן בביקור משטרתי בחשד להתעללות בחסר ישע, או לחילופין באזעקת צבע אדום/ נחש צפע).
אמא טדליק לפחות מתהדרת ברצפה שמאד עוזרת לפיתוח המערכת החיסונית של המלקט. (נותנת לריצפה לחיות באופן טבעי, בלי שטיפות מיותרות).
אבא של בוציק אמנם משתדל לעבור עם שואב אבק. אבל מכיוון שצריך לחסוך באנרגיה והשואב הוא כזה שנטען, אמא טדליק לא באמת מטעינה כפי הצורך, והשואב הוא למטרות דציבליות בלבד.
-
המלצה
להקריא למישהו את הבלוג, הרבה יותר מצחיק. היינו פה אתמול מרוחים על הרצפה.
טבריינית, את עושה ממש שליחות.
להקריא למישהו את הבלוג, הרבה יותר מצחיק. היינו פה אתמול מרוחים על הרצפה.
טבריינית, את עושה ממש שליחות.
-
-
את מכירה את חוק שלוש השניות? שאם משהו נופל על הרצפה ומרימים אותו מספיק מהר אז אפשר לאכול אותו?
לנו בבית יש את חוק-שלושת-הימים. ככה שתדעי. אז ארבע שנים? סנפרוסט עם חומרי הדברה וקפוא? קטן עלינו, פיזרתי היום, נדבר ב2013.
ועוד מילה אחת -
"רצפה"? רצפה זה SO לקחני.
לנו בבית יש את חוק-שלושת-הימים. ככה שתדעי. אז ארבע שנים? סנפרוסט עם חומרי הדברה וקפוא? קטן עלינו, פיזרתי היום, נדבר ב2013.
ועוד מילה אחת -
-
זה שאוכל מהרצפה
למדתי מתבשיל: אצלנו בבית אפשר לאכול מהרצפה. יש מספיק לכולם
<אב הבית היום במבצע גירוד הבוץ מהמרפסת, לקראת ארוח חברים בשבת, שיביאו בוץ חדש טרי ורענן>
למדתי מתבשיל: אצלנו בבית אפשר לאכול מהרצפה. יש מספיק לכולם
<אב הבית היום במבצע גירוד הבוץ מהמרפסת, לקראת ארוח חברים בשבת, שיביאו בוץ חדש טרי ורענן>
-
סליחה, סליחה - טבריינית כתבה פיזרנו בחוץ
סליחה, סליחה - טבריינית כתבה פיזרנו בחוץ
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2009, 12:35
- דף אישי: הדף האישי של חטמית_זיפנית*
מותר להתייחס גם לכותבים אחרים בדף. זה לא הדף "שלה".
אני חושבת שצריך לשקול מחדש אם לא להעביר את הדף הזה לפלטפורמת בלוגים נפרדת.
אני חושבת שצריך לשקול מחדש אם לא להעביר את הדף הזה לפלטפורמת בלוגים נפרדת.
-
טבריינית כתבה פיזרנו בחוץ
בהחלט, בהחלט, רצפה זו תוספת שלי. אני הלקחנית! לא כל אחד יכול להרשות לעצמו פשטות מרצון{{}}.
בהחלט, בהחלט, רצפה זו תוספת שלי. אני הלקחנית! לא כל אחד יכול להרשות לעצמו פשטות מרצון{{}}.
-
רגע, רגע, רגע...
לא שמתי לב, לגבי ה- המפזרים בחוץ
הסככה עומדת נכון להיום 500 מטר מהתחנה המרכזית (קרוב למפגשים שלנו! איזה כייף לקבל תחושת שבט), לא רחוק מהבוטקה של הנקניקיות. אמנם השטח לא גדול (15 מ"ר) אבל התכנון מאוד קומפקטי ומותאם לנו
אז בעצם הסנפרוסט מצופה פיח...
חיסון באופן טבעי
לא שמתי לב, לגבי ה- המפזרים בחוץ
הסככה עומדת נכון להיום 500 מטר מהתחנה המרכזית (קרוב למפגשים שלנו! איזה כייף לקבל תחושת שבט), לא רחוק מהבוטקה של הנקניקיות. אמנם השטח לא גדול (15 מ"ר) אבל התכנון מאוד קומפקטי ומותאם לנו
אז בעצם הסנפרוסט מצופה פיח...
חיסון באופן טבעי
-
_אז בעצם הסנפרוסט מצופה פיח...
חיסון באופן טבעי?_
לא.
זו שיטה ידועה לגמילה מסיגריות. במקום פיח לריאות מכניסים אותו ישירות לקיבה ומשם הוא "מתנקה" עם הקעקעס.
חיסון באופן טבעי?_
לא.
זו שיטה ידועה לגמילה מסיגריות. במקום פיח לריאות מכניסים אותו ישירות לקיבה ומשם הוא "מתנקה" עם הקעקעס.
-
טבריינית, נעלמת...
-
- הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*
מבקשת רק להעיר לך, באמת מכל הלב, בלי שיפוטיות, ואל תקחי את זה למקומות לא נכונים, לגבי מברשות השיניים.
לצחצח במברשת שיניים פלסטיקית זה כמו לשטוף את הפה עם טיפקס. קחי לך כמה דרדרים, קטפי כמה גם לילדים, עשרים דקות של לעיסה בבוקר - ותראי איזו הרגשה אחרת תהיה לך בפה. באחריות.
לצחצח במברשת שיניים פלסטיקית זה כמו לשטוף את הפה עם טיפקס. קחי לך כמה דרדרים, קטפי כמה גם לילדים, עשרים דקות של לעיסה בבוקר - ותראי איזו הרגשה אחרת תהיה לך בפה. באחריות.
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2009, 11:08
אם יורשה לי להוסיף באמת מכל הלב, בלי שיפוטיות ,
עדיפים על הדרדרים הם עלי הסרפד. שאין כמותם לרענן ולהבריא פה וטלפיים.
ואם טיפה שורף, תמיד אפשר לעטוף מספר סרפדים בעלה חוביזה גדול וללעוס היטב. (ותודה לאחותי היקרה על הטיפ).
עדיפים על הדרדרים הם עלי הסרפד. שאין כמותם לרענן ולהבריא פה וטלפיים.
ואם טיפה שורף, תמיד אפשר לעטוף מספר סרפדים בעלה חוביזה גדול וללעוס היטב. (ותודה לאחותי היקרה על הטיפ).
-
אני שמחה שמתגעגעים אלינו האמת היא שבאמת לא היינו פה - נסענו לוויקאנד
ביום חמישי אישי הודה שהוא באמת הולך מדי פעם למועדוני חשפניות התגלית היתה קשה עבורי - מה עם כל הפשטות מרצון? איך זה מסתדר יחד?!
דיברנו על זה בבגרות ובאומץ אבל יחד עם זאת היתה אווירה עכורה, ואני בטוחה שהילדים הרגישו בזה כי חשרה אמרה "אמא, נכון שזה לא אקולוגי לשבור כל כך הרבה צלחות?" לא יאומן איך הם קולטים ושומעים הכל! ועוד כשזה צלחות מתירס!
אבל לבסוף סיכמנו שהשד אינו נורא כל כך ושאנחנו מתחילים דף חדש ואישי הציע בתור צ'ופר שניסע לסוף שבוע רומנטי צ'יק-צ'אק הנהג בוס שלו סידר לנו מקום פנוי בצימר במעלה צביה.. היה ממש מקסים, להתנתק מהכל, רק אנחנו, באווירה פרטית ואינטימית (והילדים כמובן). התאומות ממש חגגו שם, שרפו חיפושיות בזכוכית מגדלת וכאלה. הטבע כל כך מעשיר!
איך שחזרנו הביתה קיבלנו טלפון מהקב"סית, היא שמעה משהו על זה שאנחנו "אוכלים מהרצפה" ורוצה לבוא לביקור נוסף לבדוק מה קורה. האם ייתכן שהלשינו עלינו??
חבל שמשרד החינוך מרשה לעצמו לבזבז כוח אדם ככה... הם אוכלים שם כל היום ג'אנק פוד, אין פלא שזה פוגע להם בחשיבה. מצד שני, קנרס כל הזמן אומר "אני מרגיש שנמאס לי מאפונה וגזר" ואולי באמת הגיע הזמן לגוון את התפריט (במכולת המקומית לא נשאר סנפרוסט אחר, רק זה). אז אולי עד שהיא תבוא כבר נחזור לקציצות אמרנט וטחינה.
בקיצור, אשמח לשמוע עצות וטיפים לגבי הקב"סית, איך לנהל את הביקור כך שהיא לא תיקח את תנאי חיינו למקומות הלא נכונים.
ביום חמישי אישי הודה שהוא באמת הולך מדי פעם למועדוני חשפניות התגלית היתה קשה עבורי - מה עם כל הפשטות מרצון? איך זה מסתדר יחד?!
דיברנו על זה בבגרות ובאומץ אבל יחד עם זאת היתה אווירה עכורה, ואני בטוחה שהילדים הרגישו בזה כי חשרה אמרה "אמא, נכון שזה לא אקולוגי לשבור כל כך הרבה צלחות?" לא יאומן איך הם קולטים ושומעים הכל! ועוד כשזה צלחות מתירס!
אבל לבסוף סיכמנו שהשד אינו נורא כל כך ושאנחנו מתחילים דף חדש ואישי הציע בתור צ'ופר שניסע לסוף שבוע רומנטי צ'יק-צ'אק הנהג בוס שלו סידר לנו מקום פנוי בצימר במעלה צביה.. היה ממש מקסים, להתנתק מהכל, רק אנחנו, באווירה פרטית ואינטימית (והילדים כמובן). התאומות ממש חגגו שם, שרפו חיפושיות בזכוכית מגדלת וכאלה. הטבע כל כך מעשיר!
איך שחזרנו הביתה קיבלנו טלפון מהקב"סית, היא שמעה משהו על זה שאנחנו "אוכלים מהרצפה" ורוצה לבוא לביקור נוסף לבדוק מה קורה. האם ייתכן שהלשינו עלינו??
חבל שמשרד החינוך מרשה לעצמו לבזבז כוח אדם ככה... הם אוכלים שם כל היום ג'אנק פוד, אין פלא שזה פוגע להם בחשיבה. מצד שני, קנרס כל הזמן אומר "אני מרגיש שנמאס לי מאפונה וגזר" ואולי באמת הגיע הזמן לגוון את התפריט (במכולת המקומית לא נשאר סנפרוסט אחר, רק זה). אז אולי עד שהיא תבוא כבר נחזור לקציצות אמרנט וטחינה.
בקיצור, אשמח לשמוע עצות וטיפים לגבי הקב"סית, איך לנהל את הביקור כך שהיא לא תיקח את תנאי חיינו למקומות הלא נכונים.
_מבקשת רק להעיר לך, באמת מכל הלב, בלי שיפוטיות, ואל תקחי את זה למקומות לא נכונים, לגבי מברשות השיניים.
לצחצח במברשת שיניים פלסטיקית זה כמו לשטוף את הפה עם טיפקס_
פלסטיקית? איפה קראתן כזה דבר? אנחנו מצחצחים במברשות שיניים מחומרים ממוחזרים - הידית ממקלות ארטיק שמצאנו ברחוב, והזיפים מגזירי שטיח-מקיר-לקיר ישן שהשכנים נתנו לנו פעם. משחה אישי מכין לבד, מתערובת של סודה לשתייה, שמן זית ורסיסי אמייל מהקומקום הקודם שלנו (מגן על ציפוי השן, באחריות). השטיח מזכיר לי, באמת צריך לבקר מדי פעם בשכונה הישנה, אין כמו קהילה תומכת! זה כזה שבט! אני גם מרגישה שהילדים מקבלים כל כך הרבה העשרה מהנוף האנושי המגוון פה בתחנה.
לצחצח במברשת שיניים פלסטיקית זה כמו לשטוף את הפה עם טיפקס_
פלסטיקית? איפה קראתן כזה דבר? אנחנו מצחצחים במברשות שיניים מחומרים ממוחזרים - הידית ממקלות ארטיק שמצאנו ברחוב, והזיפים מגזירי שטיח-מקיר-לקיר ישן שהשכנים נתנו לנו פעם. משחה אישי מכין לבד, מתערובת של סודה לשתייה, שמן זית ורסיסי אמייל מהקומקום הקודם שלנו (מגן על ציפוי השן, באחריות). השטיח מזכיר לי, באמת צריך לבקר מדי פעם בשכונה הישנה, אין כמו קהילה תומכת! זה כזה שבט! אני גם מרגישה שהילדים מקבלים כל כך הרבה העשרה מהנוף האנושי המגוון פה בתחנה.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
-
היא שמעה משהו על זה שאנחנו "אוכלים מהרצפה" oh ורוצה לבוא לביקור נוסף לבדוק מה קורה. האם ייתכן שהלשינו עלינו??
מה פתאום? למה שמישהו ילשין עליכם?! הרי היחסים בין אמהות בקבוצת החינוך הביתי הם פורים ומעשירים תמיד. אין רגשות רעים, אין נידויים, הכל מלא באהבה ובכוונות טובות.
אני לא מבינה מאיפה הבאת את המחשבה הזאת. ממליצה ללכת לטיפול בגלגולים כדי לבדוק מה המקור של הרגש הזה. <יכול לעשות סחרחורת למי שלא רגילה להתגלגל הרבה ביום יום>
מה פתאום? למה שמישהו ילשין עליכם?! הרי היחסים בין אמהות בקבוצת החינוך הביתי הם פורים ומעשירים תמיד. אין רגשות רעים, אין נידויים, הכל מלא באהבה ובכוונות טובות.
אני לא מבינה מאיפה הבאת את המחשבה הזאת. ממליצה ללכת לטיפול בגלגולים כדי לבדוק מה המקור של הרגש הזה. <יכול לעשות סחרחורת למי שלא רגילה להתגלגל הרבה ביום יום>
-
ניצן שכחה לכתוב את זה, אז אני מוסיפה:
מבקשת רק להעיר לך, באמת מכל הלב, בלי שיפוטיות, ואל תקחי את זה למקומות לא נכונים
<זה כמו שהדתיים כותבים בס"ד, ככה באופנים כותבים בתחילת כל פוסט וליתר בטחון גם בסופו>
<אחרת מאשימים אותם ב פרשנות מניעים ורגשות בדיון>
<או מנדים אותם>
מבקשת רק להעיר לך, באמת מכל הלב, בלי שיפוטיות, ואל תקחי את זה למקומות לא נכונים
<זה כמו שהדתיים כותבים בס"ד, ככה באופנים כותבים בתחילת כל פוסט וליתר בטחון גם בסופו>
<אחרת מאשימים אותם ב פרשנות מניעים ורגשות בדיון>
<או מנדים אותם>
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
הורס הבלוג הזה.... הורס.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
לנו בבית יש את חוק-שלושת-הימים
אצלנו בבית אפשר לאכול מהרצפה. יש מספיק לכולם
אמא טדליק לפחות מתהדרת ברצפה שמאד עוזרת לפיתוח המערכת החיסונית של המלקט
אוי אני אמא מזניחה ? הו לא, לא שוב!!!!!
לנו בבית יש את חוק-שלושת-הימים
אצלנו בבית אפשר לאכול מהרצפה. יש מספיק לכולם
אמא טדליק לפחות מתהדרת ברצפה שמאד עוזרת לפיתוח המערכת החיסונית של המלקט
אוי אני אמא מזניחה ? הו לא, לא שוב!!!!!
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
שוב,אל תיקחי את זה אישית,אני כותבת בלי שיפוטיות אני לא מנסה לאיים או משהו כזה...והכל מהמון רצון טוב,
אבל אם זה הילדים שלך שמתפרעים פה באתר ,את צפויה גם לביקור בית של העו"סית מלבד ביקור הקבסי"ת,מה זה ,אי אפשר כבר להעסיק אותם באופן טבעי ??
<שלי עכשיו חזרו מטיול אביבי באחו,הם ספרו שם נמלים ולימדו כמה חיפושיות לעוף>
אבל אם זה הילדים שלך שמתפרעים פה באתר ,את צפויה גם לביקור בית של העו"סית מלבד ביקור הקבסי"ת,מה זה ,אי אפשר כבר להעסיק אותם באופן טבעי ??
<שלי עכשיו חזרו מטיול אביבי באחו,הם ספרו שם נמלים ולימדו כמה חיפושיות לעוף>
-
היא שמעה משהו על זה שאנחנו "אוכלים מהרצפה"
לא מזמן קראתי שעשו מחקר, או משהו דומה, שאפשר לאכול מהרצפה. חיפשתי בשבילך את הקישור ולא מצאתי )-:
לא מזמן קראתי שעשו מחקר, או משהו דומה, שאפשר לאכול מהרצפה. חיפשתי בשבילך את הקישור ולא מצאתי )-:
-
שעשו מחקר, או משהו דומה, שאפשר לאכול מהרצפה
אבל זה מזיק לגב
אבל זה מזיק לגב
-
עצות וטיפים לגבי הקב"סית, איך לנהל את הביקור כך שהיא לא תיקח את תנאי חיינו למקומות הלא נכונים.
מצאי עלה חובזה נאה וגדול - יש בשפע, זו בדיוק העונה. פזרי לה עליו סנפרוסט, רצוי תירס גמדי, אבל אם נשאר במכולת רק אפונה וגזר - אז זה מה יש. ושאי הרצאה מלומדת, מנומקת ומפורטת - כפי שאת יודעת - על תזונה אקולוגית וצלחות עלים.
תזכירי לה, אולי היא היתה ילדה בסבנטיז, איך אכלנו תירס על קלח מתוך העלים שלו, וכולם חשבו שזה אחלה.
מצאי עלה חובזה נאה וגדול - יש בשפע, זו בדיוק העונה. פזרי לה עליו סנפרוסט, רצוי תירס גמדי, אבל אם נשאר במכולת רק אפונה וגזר - אז זה מה יש. ושאי הרצאה מלומדת, מנומקת ומפורטת - כפי שאת יודעת - על תזונה אקולוגית וצלחות עלים.
תזכירי לה, אולי היא היתה ילדה בסבנטיז, איך אכלנו תירס על קלח מתוך העלים שלו, וכולם חשבו שזה אחלה.
-
קנרס כל הזמן אומר "אני מרגיש שנמאס לי מאפונה וגזר"
מה עם ליקוט ארטישוקים? יש לי תחושה שקנרס יאהב את זה. רק תזהרו מהקוצים.
מה עם ליקוט ארטישוקים? יש לי תחושה שקנרס יאהב את זה. רק תזהרו מהקוצים.
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2008, 18:03
- דף אישי: הדף האישי של בז_מצוי*
כמה צחקתי...
תמיד אהבתי ירבוזים, רק תמיד הם דקרו לי קצת בלוע תוך כדי בליעה. טבריינית יש לך שיטות מיוחדות לאיסוף וקציצה שלהם?
תמיד אהבתי ירבוזים, רק תמיד הם דקרו לי קצת בלוע תוך כדי בליעה. טבריינית יש לך שיטות מיוחדות לאיסוף וקציצה שלהם?
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
קנרס מאד מחובר לרגשות שלו. זה בטח יעשה רושם על הקבס"ית
-
יש לי תחושה שקנרס יאהב את זה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קרעת אותי מצחוק, לא צחקתי ככה חודשים..
_המלצה
להקריא למישהו את הבלוג,_
לגמרי!! גם היוחסנים והציניקנים הכי גרועים בינינו נשפכו פה על הרצפה בהתחלה ב ממ ממ סמליים, אחר כך בהא הא קצת יותר משוחרר ולבסוף בגניחות ותרועות ועיניים דומעות וגרון משתנק בלי בושה. אני מודה שהקטע עם רוני אבירם מוטט פה כל זכר לפאסון. הרסת אותנו.
להקריא למישהו את הבלוג,_
לגמרי!! גם היוחסנים והציניקנים הכי גרועים בינינו נשפכו פה על הרצפה בהתחלה ב ממ ממ סמליים, אחר כך בהא הא קצת יותר משוחרר ולבסוף בגניחות ותרועות ועיניים דומעות וגרון משתנק בלי בושה. אני מודה שהקטע עם רוני אבירם מוטט פה כל זכר לפאסון. הרסת אותנו.
-
כנ"ל פה. ממש ככה. מזמן לא צחקו פה ככה עם דמעות... משובח.
רציתי ליידע בזעזוע מסויים שגיליתי השבוע ממש שקינרס קוראים KINRES ולא KINRAS כפי שחשבתי כל חיי. (כן, לאבא שלי יש עניין עם עברית ארכאית) אני חייבת לוודא את זה פה. הכצעקתה??
רציתי ליידע בזעזוע מסויים שגיליתי השבוע ממש שקינרס קוראים KINRES ולא KINRAS כפי שחשבתי כל חיי. (כן, לאבא שלי יש עניין עם עברית ארכאית) אני חייבת לוודא את זה פה. הכצעקתה??
שקינרס קוראים KINRES ולא KINRAS
אני ידעתי את זה רק על פנקס ו pinkes
-
באמאשלך?
באמאשלך?
-
KINRES_ _KINRAS
פנקס ו pinkes
ומה עם דלפק?
פנקס ו pinkes
ומה עם דלפק?
באמאשלך?
דווקא בסבתא'שלי אם את כבר שואלת (-: (תראי לי סבתא שלא אומרת pinkes)
(תגידי מה את גנובה? ואיפה הטבריינית? מה קורה פה? חכי, תשאלי אותה איך אומרים בטבריה. pinkes באבוהא pinkes)
דווקא בסבתא'שלי אם את כבר שואלת (-: (תראי לי סבתא שלא אומרת pinkes)
(תגידי מה את גנובה? ואיפה הטבריינית? מה קורה פה? חכי, תשאלי אותה איך אומרים בטבריה. pinkes באבוהא pinkes)
ומה עם דלפק?
דלפק זה כמו מחלף. תמיד מה שאמרת זה הלא נכון.
-
- הצטרפות: 26 מרץ 2009, 23:30
אז מחלף אומרים ככה mech-laf (באחריות!!!).
לגבי דלפק: כאן כבר נזקקתי לעזרתו של המילון, והנה הסקופ - אומרים delpek!!!!
לגבי דלפק: כאן כבר נזקקתי לעזרתו של המילון, והנה הסקופ - אומרים delpek!!!!
-
כן. וצומת זה זכר וככר נקבה. אבל הדלפק גמר אותי.
עכשיו נראה מי מנחשת מהי צלוחית.
KINRES? KINRES?
כן. וצומת זה זכר וככר נקבה. אבל הדלפק גמר אותי.
עכשיו נראה מי מנחשת מהי צלוחית.
KINRES? KINRES?
מהי צלוחית
מיגרנה בזעיר אנפין?
מיגרנה בזעיר אנפין?
-
<מתי עברתם לירושלים? מה קרה? נתפס הדום על קו... בדקתי עכשיו באתר אגד. אין קו טבריה ירושלים ישיר. עכשיו זו ממש תעלומה.>
<אהההה... הבנתי. עברתם לבסיס חיל הים בירושלים עם העבודה של הבעל.>
<סתומה, לקח לי זמן לקלוט...>
<ליד תחנה מרכזית בירושלים יש אחלה שווארמה אש תנור פיגוזית. את רק זורקת את הפיתה העירקית, השווארמה והירקות הלא אורגניים ונשאר לך יופי של מיץ ירקות לשתות.>
<אהההה... הבנתי. עברתם לבסיס חיל הים בירושלים עם העבודה של הבעל.>
<סתומה, לקח לי זמן לקלוט...>
<ליד תחנה מרכזית בירושלים יש אחלה שווארמה אש תנור פיגוזית. את רק זורקת את הפיתה העירקית, השווארמה והירקות הלא אורגניים ונשאר לך יופי של מיץ ירקות לשתות.>