בלוג הכי טוב בבית לנו לפחות
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
דלפק - DELPEK
בדיוק היום סיפרתי בערב מספרי סיפורים סיפור של O HENRY שהמלה דלפק שבה וחוזרת בו מספר פעמים.
כפנאטית קנאית לשפה העברית חככתי שוב ושוב בדעתי בשבועות האחרונים האם עלי לומר DELPEK לפני כולם, או שעלי להכנע ולהזנות את השפה על מנת שאנשים יקשיבו לסיפור עצמו ולא ישקעו בנסיון לפענח באיזו מילה אני משתמשת/ מה אני מנסה להגיד/ למה המצאתי דרך הגיה חדשה.
עלי לציין שזניתי. עד כמה שאין הדבר הולם אותי כלל וכלל.
בדיוק היום סיפרתי בערב מספרי סיפורים סיפור של O HENRY שהמלה דלפק שבה וחוזרת בו מספר פעמים.
כפנאטית קנאית לשפה העברית חככתי שוב ושוב בדעתי בשבועות האחרונים האם עלי לומר DELPEK לפני כולם, או שעלי להכנע ולהזנות את השפה על מנת שאנשים יקשיבו לסיפור עצמו ולא ישקעו בנסיון לפענח באיזו מילה אני משתמשת/ מה אני מנסה להגיד/ למה המצאתי דרך הגיה חדשה.
עלי לציין שזניתי. עד כמה שאין הדבר הולם אותי כלל וכלל.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
גם אני זניתי בסוף, אחרי הרבה הרבה זמן. אחרי שבכל פעם שאמרתי DUACH ו DUCHOT כל המדור צחק עליי שבוע. והייתי אחראית על מערכת הDUCHOT
-
- הצטרפות: 15 פברואר 2003, 19:04
- דף אישי: הדף האישי של עוברת_אורח*
מערכת הדוצ'ות? מה נסגר אתכן, ביצ'ס?
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
הצחקתן אותי כולכן
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
_מהי צלוחית
מיגרנה בזעיר אנפין?_
לא, זאת צלחית.
גם אני זניתי בסוף, אחרי הרבה הרבה זמן. אחרי שבכל פעם שאמרתי DUACH ו DUCHOT כל המדור צחק עליי שבוע
אוקיי, לא הבנתי: איך בדיוק זנית? (אני מבינה שאני מסגירה פה שאני אומרת DUAKH ו DUKHOT, אבל מה לעשות, זה לא שהפתעתי פה מישהו, נכון)
מיגרנה בזעיר אנפין?_
לא, זאת צלחית.
גם אני זניתי בסוף, אחרי הרבה הרבה זמן. אחרי שבכל פעם שאמרתי DUACH ו DUCHOT כל המדור צחק עליי שבוע
אוקיי, לא הבנתי: איך בדיוק זנית? (אני מבינה שאני מסגירה פה שאני אומרת DUAKH ו DUKHOT, אבל מה לעשות, זה לא שהפתעתי פה מישהו, נכון)
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
לא הבנתי: איך בדיוק זנית?
דו"ח - אנשים אומרים דוֹחְ ו-דוֹחוֹת, בזמן שהנכון הוא לומר דוּחַ ודוּחוֹת.
בהתחלה היא אמרה את הנכון, עד שנכנעה ללחץ החברתי. זה מה שאני הבנתי.
דו"ח - אנשים אומרים דוֹחְ ו-דוֹחוֹת, בזמן שהנכון הוא לומר דוּחַ ודוּחוֹת.
בהתחלה היא אמרה את הנכון, עד שנכנעה ללחץ החברתי. זה מה שאני הבנתי.
תודה על הפרגון שלכן... ביומיים האחרונים שוב עברנו תקופה קשה.
קודם כל, הייתי עסוקה בטירוף - קנרס לא הבין אותי ופיזר אמרנט נא לליקוט. פשוט סיוט לאסוף את זה מהרצפה! אני והתאומות עבדנו שעתיים עד שיצאה כוס אמרנט בקושי. היינו חייבים כוס אמרנט בשביל מתכון לסופלה אמרנט נא - באפייה מאוד חשוב להקפיד על כמויות! המתכון אגב ממש פשוט כוס אמרנט, 2 טיפות סירופ אגאבה וחצי ליטר טחינה גולמית. טוחנים יחד, מייבשים בשמש למשך 48 שעות, טוחנים ומייבשים שוב - והא לכם סופלה לתפארת מקשטים בצימוקים אורגניים רגע לפני ההגשה, זה תמיד מפתיע את האורחים.
וזהו, שלגבי האורחים לא היה לנו כל כך מזל לאחרונה, הקב"סית הגיעה אלינו לביקור בסככה וכתבה דו"ח שלילי. איך שהגיעה חיפשה דלת לדפוק עליה ולא מצאה, הקיפה את הסככה ונתקלה בקנרס שבדיוק היה עסוק בכביסת היד של כל המשפחה (אלתרנו קרש כביסה מדלת מתפרקת של אוטובוס נטוש שמצאנו ליד התחנה. אישי העלה את הרעיון ללכת לגור באוטובוס הזה, אבל אני הטלתי וטו - יותר מדי חלונות. אני טיפוס שמאוד חשובה לו הפרטיות!). בקיצור, קנרס משפשף את אגוזי הכביסה (שאריות של אגוזי מלך שחמותי הביאה פעם) והקב"סית אומרת לו: איפה אמא ואבא? (האמת שהוא לא יכול היה לדעת, אני עסקתי בתיקון גרביים ואישי היה בישיבת מטה). ומה הילד עונה לה?
"יופטפויומט!"
עכשיו, במקום לשמוח שהוא בקי בשפות, כמו שהם דורשים בתוכנית החינוך החדשה שלהם היא הוציאה את הניירות שלה וכתבה "עבודת ילדים בתנאים פיזיים קשים, חוסר בנוכחות הורית, הילדים מדברים בניבולי פה, לא שולטים בעברית, מציגים ליקויי תקשורת..."
בקיצור, אחרי הפתיחה הזו הלך עלינו כמו שאומרים. שום דבר כבר לא יכול היה לתקן. היא נכנסה פנימה, עיקמה את האף בדיוק כמו חמותי, רק שחמותי לא התאמצה לחייך כל הזמן והקב"סית כן. חצי מתיחת פנים נהיה לה אצלנו (חבל שלא שילמה לנו על זה.. חחחח). ראתה את הגרביים עם החורים ואת הסופלה שהכנו לה, לא טעמה פירור ורשמה "תת תזונה, דלות חומרית, תנאי מחייה לא אסתטיים, היגיינה לקויה". הקשיבה לחשרה ומחילה בזמן ריב ("בת נעוות המרדות!" "יבחושית בת אפסיים!") ורשמה "תאומות בעלות קשיים בהתקשרות תקינה, אם חסרת סמכות הורית, הילדים שקועים בעיסוקים אזוטריים על חשבון הקוריקולום" (מה יכולתי לעשות? הן רבו על קלפי הברידג' שלהן, חשרה כרגיל לא ביצעה את החוזה, זה ממש לא מתפקידי להתערב! אפילו ינוש קור.. דני לסרי כתב על הנושא הזה המון). הצטערתי מאוד שאישי לא היה בבית - הם לא מודעים שם במטה לצורך בזמן רציף בבית עם המשפחה! קובעים את כל הישיבות על שעות לא נוחות לילדים, בעשר בערב, בעשר בבוקר, כאלה.
אחרי שהיא יצאה משם ידעתי שאני חייבת לפעול במהירות, ביקשתי מהתאומות לקלח צ'יק צ'אק את קנרס בצינור של המטף השכונתי, בינתיים ארזתי תיק פיקניק גדול עם חמציצים מהרחבה, ויצאנו כולנו להליכה מרעננת עד הטלפון הציבורי הקרוב. התקשרתי למוטי בנאו לשטוח את סיפורנו ולבקש תשומת לב מיוחדת. רק שהקו היה תפוס כמעט חצי שעה - בטח שוב מדבר עם נאוה פרנס אבל לצערי אני לא יכולה להמשיך לפרט, חייבת לרוץ כרגע, אישי ממתין לי לשעת הפינוק הזוגית שלנו - הפעם הולכים יחד לצרכנייה להחזיר בקבוקים ולקבל פיקדון... כל פעם אני מתכננת משהו שונה לשעת הפינוק שלנו אני מאמינה שהחידוש והסקרנות מאוד מסייעים לשמירת הניצוץ הרומנטי
קודם כל, הייתי עסוקה בטירוף - קנרס לא הבין אותי ופיזר אמרנט נא לליקוט. פשוט סיוט לאסוף את זה מהרצפה! אני והתאומות עבדנו שעתיים עד שיצאה כוס אמרנט בקושי. היינו חייבים כוס אמרנט בשביל מתכון לסופלה אמרנט נא - באפייה מאוד חשוב להקפיד על כמויות! המתכון אגב ממש פשוט כוס אמרנט, 2 טיפות סירופ אגאבה וחצי ליטר טחינה גולמית. טוחנים יחד, מייבשים בשמש למשך 48 שעות, טוחנים ומייבשים שוב - והא לכם סופלה לתפארת מקשטים בצימוקים אורגניים רגע לפני ההגשה, זה תמיד מפתיע את האורחים.
וזהו, שלגבי האורחים לא היה לנו כל כך מזל לאחרונה, הקב"סית הגיעה אלינו לביקור בסככה וכתבה דו"ח שלילי. איך שהגיעה חיפשה דלת לדפוק עליה ולא מצאה, הקיפה את הסככה ונתקלה בקנרס שבדיוק היה עסוק בכביסת היד של כל המשפחה (אלתרנו קרש כביסה מדלת מתפרקת של אוטובוס נטוש שמצאנו ליד התחנה. אישי העלה את הרעיון ללכת לגור באוטובוס הזה, אבל אני הטלתי וטו - יותר מדי חלונות. אני טיפוס שמאוד חשובה לו הפרטיות!). בקיצור, קנרס משפשף את אגוזי הכביסה (שאריות של אגוזי מלך שחמותי הביאה פעם) והקב"סית אומרת לו: איפה אמא ואבא? (האמת שהוא לא יכול היה לדעת, אני עסקתי בתיקון גרביים ואישי היה בישיבת מטה). ומה הילד עונה לה?
"יופטפויומט!"
עכשיו, במקום לשמוח שהוא בקי בשפות, כמו שהם דורשים בתוכנית החינוך החדשה שלהם היא הוציאה את הניירות שלה וכתבה "עבודת ילדים בתנאים פיזיים קשים, חוסר בנוכחות הורית, הילדים מדברים בניבולי פה, לא שולטים בעברית, מציגים ליקויי תקשורת..."
בקיצור, אחרי הפתיחה הזו הלך עלינו כמו שאומרים. שום דבר כבר לא יכול היה לתקן. היא נכנסה פנימה, עיקמה את האף בדיוק כמו חמותי, רק שחמותי לא התאמצה לחייך כל הזמן והקב"סית כן. חצי מתיחת פנים נהיה לה אצלנו (חבל שלא שילמה לנו על זה.. חחחח). ראתה את הגרביים עם החורים ואת הסופלה שהכנו לה, לא טעמה פירור ורשמה "תת תזונה, דלות חומרית, תנאי מחייה לא אסתטיים, היגיינה לקויה". הקשיבה לחשרה ומחילה בזמן ריב ("בת נעוות המרדות!" "יבחושית בת אפסיים!") ורשמה "תאומות בעלות קשיים בהתקשרות תקינה, אם חסרת סמכות הורית, הילדים שקועים בעיסוקים אזוטריים על חשבון הקוריקולום" (מה יכולתי לעשות? הן רבו על קלפי הברידג' שלהן, חשרה כרגיל לא ביצעה את החוזה, זה ממש לא מתפקידי להתערב! אפילו ינוש קור.. דני לסרי כתב על הנושא הזה המון). הצטערתי מאוד שאישי לא היה בבית - הם לא מודעים שם במטה לצורך בזמן רציף בבית עם המשפחה! קובעים את כל הישיבות על שעות לא נוחות לילדים, בעשר בערב, בעשר בבוקר, כאלה.
אחרי שהיא יצאה משם ידעתי שאני חייבת לפעול במהירות, ביקשתי מהתאומות לקלח צ'יק צ'אק את קנרס בצינור של המטף השכונתי, בינתיים ארזתי תיק פיקניק גדול עם חמציצים מהרחבה, ויצאנו כולנו להליכה מרעננת עד הטלפון הציבורי הקרוב. התקשרתי למוטי בנאו לשטוח את סיפורנו ולבקש תשומת לב מיוחדת. רק שהקו היה תפוס כמעט חצי שעה - בטח שוב מדבר עם נאוה פרנס אבל לצערי אני לא יכולה להמשיך לפרט, חייבת לרוץ כרגע, אישי ממתין לי לשעת הפינוק הזוגית שלנו - הפעם הולכים יחד לצרכנייה להחזיר בקבוקים ולקבל פיקדון... כל פעם אני מתכננת משהו שונה לשעת הפינוק שלנו אני מאמינה שהחידוש והסקרנות מאוד מסייעים לשמירת הניצוץ הרומנטי
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2009, 18:09
לא שולטים בעברית
כן, זה מה שקורה כשלא "רועים וגועים" (-; זכויות יוצרים שמורות לשיחות) עם העדר.
רק שהקו היה תפוס כמעט חצי שעה - בטח שוב מדבר עם נאוה פרנס
חצי שעה? חד משמעי לא עם נאוה (-:
כן, זה מה שקורה כשלא "רועים וגועים" (-; זכויות יוצרים שמורות לשיחות) עם העדר.
רק שהקו היה תפוס כמעט חצי שעה - בטח שוב מדבר עם נאוה פרנס
חצי שעה? חד משמעי לא עם נאוה (-:
-
DUACH_ _DUCHOT
DUAKH_ _DUKHOT
בבקשה, הסבר לפשוטה מהעם.
DUAKH_ _DUKHOT
בבקשה, הסבר לפשוטה מהעם.
פתאום אני חושבת: אולי הכי טוב היה לנו במסגרות? אולי הילדים שלי מאותתים לי שהם זקוקים לצאת לדרך חדשה? אולי הקריירה האבודה שלי כבכירה במערכת הציבורית היא הייעוד האמיתי שלי? לפעמים נראה לי שאנחנו חיים בבועה אישי אומר כל הזמן שאלה שטויות ושהעולם צריך אנשים כמונו. זה מחזק אותי, במיוחד בימים כמו אלה, שהתאומות ברגרסיה איומה וביניקות צבר בלילה. מסתכל אותן שאין להם פרטנרים לברידג' בטבריה, בגילן או בכלל. בועה כבר אמרתי
ממשיכה להרהר...
ממשיכה להרהר...
-
אישי אומר כל הזמן שאלה שטויות ושהעולם צריך אנשים כמונו.
גם אני מחזקת אותך, היקום צריך/זקוק לגיוון, אבל, אל תתקרבני ("אמרו את זה קודם לפני, אבל זה לא משנה, אני ואתה לא חייבים בכל מחיר לשנות את העולם").
שהתאומות ברגרסיה איומה וביניקות צבר בלילה.
תראי, עם יד על הלב...קשה לי להיות גלויה בנושא (מממ..אנחנו באתר טבעי) - הן חייבות להיגמל - את מותשת!!!
גם אני מחזקת אותך, היקום צריך/זקוק לגיוון, אבל, אל תתקרבני ("אמרו את זה קודם לפני, אבל זה לא משנה, אני ואתה לא חייבים בכל מחיר לשנות את העולם").
תראי, עם יד על הלב...קשה לי להיות גלויה בנושא (מממ..אנחנו באתר טבעי) - הן חייבות להיגמל - את מותשת!!!
הן חייבות להיגמל - את מותשת!!!
אולי את צודקת, אבל אני לא יכולה לעשות להן את זה כרגע.. הן עדיין מתאוששות ממותה של רוברטה, חיית המחמד שלנו (מושבה קטנה של אי-קולי שהן גידלו בצלחת פטרי במשך כשנה וחצי. היא גוועה באיטיות והן היו אתה בכל התהליך. קורע לב).
אולי את צודקת, אבל אני לא יכולה לעשות להן את זה כרגע.. הן עדיין מתאוששות ממותה של רוברטה, חיית המחמד שלנו (מושבה קטנה של אי-קולי שהן גידלו בצלחת פטרי במשך כשנה וחצי. היא גוועה באיטיות והן היו אתה בכל התהליך. קורע לב).
-
אולי צומחות להן שיני בשר?
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
זה ממש לא מתפקידי להתערב! אפילו ינוש קור.. דני לסרי כתב על הנושא הזה המון d-:
שנינות משובחת !!
שנינות משובחת !!
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
מושבה קטנה של אי-קולי
זצ"ל, אכן קורע לב.
זצ"ל, אכן קורע לב.
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 18:33
אולי שיני בינה?
אולי שיני בינה?
-
_שהתאומות ברגרסיה איומה וביניקות צבר בלילה.
אולי צומחות להן שיני בשר?_
אני זוכרת ש - בלילה מחילה התעוררה כל 45 דקות לציצי ולא נתנה לי להתהפך לצד שני. מעניין מה עובר עליה (שיניים זה לא, כי כולן התחלפו כבר).
אולי צומחות להן שיני בשר?_
אני זוכרת ש - בלילה מחילה התעוררה כל 45 דקות לציצי ולא נתנה לי להתהפך לצד שני. מעניין מה עובר עליה (שיניים זה לא, כי כולן התחלפו כבר).
-
שנינות משובחת !!
-
סליחה שלא הקשבתי לעומק... אם כן, אולי שיני בינה?
עדכון: אני רותחת מזעם! הרגע גיליתי שאישי הטמין את רוברטה עמוק באסלה של השירותים הציבוריים בתחנה. אמרתי לו שלדעתי היא היתה צריכה להיקבר בטקס (אני מאמינה שצריך לשתף ילדים גם ברגעים קשים של מוות ופרידה!) והוא אמר "היתה לי תחושת בטן חזקה שהיא צריכה לחזור לאיפה שהיא באה". שאלתי אותו מה יגיד לתאומות והוא אמר "ממילא לא רואים אותה, מה זה משנה". לא ייאמן איזו הדחקה! זה אולי בגלל שהוא הוריד פלאפל בשבוע שעבר ומתמודד עם הגלוטן עד עכשיו.
כל הדרך לצרכנייה הלכנו בשתיקה. גם כן רומנטיקה
פעם אחר פעם אני משלמת מחיר ביחסים המשפחתיים על היושרה שלי...
כל הדרך לצרכנייה הלכנו בשתיקה. גם כן רומנטיקה
-
זה אולי בגלל שהוא הוריד פלאפל בשבוע שעבר ומתמודד עם הגלוטן עד עכשיו.
בטוחה שזה המצב. בטוחה.
אני ממש מזועזעת. ניסיתם ייעוץ הדדי?
אני כותבת בימים אלה הצעה לחקיקה שמוציאה את החיטה, הסוכר ומוצרי החלב אל מחוץ לחוק.
זה שהיום כל פישר מתפקד כפושר במסווה של דוכן פלאפל תמים זו תעודת עניות לחברה שאנחנו חיים בה.
בטוחה שזה המצב. בטוחה.
אני ממש מזועזעת. ניסיתם ייעוץ הדדי?
אני כותבת בימים אלה הצעה לחקיקה שמוציאה את החיטה, הסוכר ומוצרי החלב אל מחוץ לחוק.
זה שהיום כל פישר מתפקד כפושר במסווה של דוכן פלאפל תמים זו תעודת עניות לחברה שאנחנו חיים בה.
-
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
-
- הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*
אל תתני לקולך הצלול להטמע במקהלת המחשבות השליליות שמשגרים אלייך מכל עבר. ברור לך שהכל מקנאה ושכל המלעיזים היו רוצים להתחזק כמוך, רק שהם עדיין בתפיסת שבי. ככל שתהיי יותר חדה, ברורה ומדוייקת עם עצמך פתאום תראי איך הקב"סית תצטרף אליכם באופן ספונטני למסע ליקוט סלמונלות מאחורי השווארמה של איציק.
אני נחרדת מהתיאור המזעזע של סופה העגום של רוברטה. הולכת עכשיו לשלושה ימי צום והיטהרות לזכר כל החיידקים האומללים שלא חטאו, שחיסלתי במו ידי כשניקיתי את האסלה בחומץ גויאבות אורגני לא מדולל.
אל תתני לקולך הצלול להטמע במקהלת המחשבות השליליות שמשגרים אלייך מכל עבר. ברור לך שהכל מקנאה ושכל המלעיזים היו רוצים להתחזק כמוך, רק שהם עדיין בתפיסת שבי. ככל שתהיי יותר חדה, ברורה ומדוייקת עם עצמך פתאום תראי איך הקב"סית תצטרף אליכם באופן ספונטני למסע ליקוט סלמונלות מאחורי השווארמה של איציק.
אני נחרדת מהתיאור המזעזע של סופה העגום של רוברטה. הולכת עכשיו לשלושה ימי צום והיטהרות לזכר כל החיידקים האומללים שלא חטאו, שחיסלתי במו ידי כשניקיתי את האסלה בחומץ גויאבות אורגני לא מדולל.
אני רותחת מזעם! הרגע גיליתי שאישי הטמין את רוברטה עמוק באסלה של השירותים הציבוריים בתחנה. אמרתי לו שלדעתי היא היתה צריכה להיקבר בטקס
תראי, קודם כל את אמא נפלאה. ואל תקחי אותי ממקום של ביקורת, אבל למען השם, לאיזו קבורה ציפית מיורד ים?!
זו בעיני הזדמנות שנקרתה לך, לכם. מרגיעון: כעומק האסלה עומק הרעות.
תראי, קודם כל את אמא נפלאה. ואל תקחי אותי ממקום של ביקורת, אבל למען השם, לאיזו קבורה ציפית מיורד ים?!
זו בעיני הזדמנות שנקרתה לך, לכם. מרגיעון: כעומק האסלה עומק הרעות.
-
אוי, שיחות D-:
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*
אוי, שיחות
לאיזו קבורה ציפית מיורד ים?!
רוברטה פלאש אה.. פלאק
רוברטה פלאש אה.. פלאק
-
D-:
מרגיעון: כעומק האסלה עומק הרעות.
ועוד אחד, כדי שנהיה ממש רגועים: כולנו אסלה אחת.
מרגיעון: כעומק האסלה עומק הרעות.
ועוד אחד, כדי שנהיה ממש רגועים: כולנו אסלה אחת.
-
אוי איזה נחמד - כשנכנסים לדף, קודם הכתב עולה, ואחר כך הפרצופים הצוחקים מופיעים (-:
(מספיקים לראות את זה אם נשארים בסוף הדף ועושים רענון - לוחצים על F5 ).
(מספיקים לראות את זה אם נשארים בסוף הדף ועושים רענון - לוחצים על F5 ).
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הוא הורג אותי עם השיירים שלו - רוברטה פלאש אה.. פלאק
גאונה!
<ניצן אמ>
זו בעיני הזדמנות שנקרתה לך, לכם.
גם אני הרגשתי שיש כאן שיעור!
גאונה!
<ניצן אמ>
זו בעיני הזדמנות שנקרתה לך, לכם.
גם אני הרגשתי שיש כאן שיעור!
התאומות ברגרסיה איומה וביניקות צבר בלילה.
ובכן אני חושבת שגיליתי את הסיבה: לדעתי ההנקה כבר לא מספיקה להן אין ברירה, נצטרך לעלות לשלוש ארוחות מוצקים ביום.
ובכן אני חושבת שגיליתי את הסיבה: לדעתי ההנקה כבר לא מספיקה להן אין ברירה, נצטרך לעלות לשלוש ארוחות מוצקים ביום.
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
גם אני עברתי דבר דומה
וחששתי מנזק פסיכולוגי נפשי עמוק
אבל אז אמא שלי הזכירה לי, שלכולם מוסיפים יותר מוצקים להנקה בגילאים 6-7, ואף אחד לא מת מזה...
אותי זה לא כל כך הרגיע... \-:
תהיי חזקה
(אולי כדאי להיפגש עם יועצת הנקה? לשפר תפיסה?)
וחששתי מנזק פסיכולוגי נפשי עמוק
אבל אז אמא שלי הזכירה לי, שלכולם מוסיפים יותר מוצקים להנקה בגילאים 6-7, ואף אחד לא מת מזה...
אותי זה לא כל כך הרגיע... \-:
תהיי חזקה
(אולי כדאי להיפגש עם יועצת הנקה? לשפר תפיסה?)
-
אודליה, מצטערת שאני אומרת את זה ככה אבל לי זה מזכיר את אלה שאומרים שכולנו גדלנו על תמ"ל ויצאנו בסדר. אני כבר לא זוכרת באיזה גיל היקוואנה עוברים למוצקים אבל אני בטוחה ששם לא עושים את זה בברוטאליות כזאת בגיל 6 כמו אצלנו. גיל 6 (ולדעתי אפילו 7) זה עדיין תינוק, למען השם.
אודליה, מצטערת שאני אומרת את זה ככה אבל לי זה מזכיר את אלה שאומרים שכולנו גדלנו על תמ"ל ויצאנו בסדר. אני כבר לא זוכרת באיזה גיל היקוואנה עוברים למוצקים אבל אני בטוחה ששם לא עושים את זה בברוטאליות כזאת בגיל 6 כמו אצלנו. גיל 6 (ולדעתי אפילו 7) זה עדיין תינוק, למען השם.
-
אודליה, מצטערת שאני אומרת את זה ככה אבל לי זה מזכיר את אלה שאומרים שכולנו גדלנו על תמ"ל ויצאנו בסדר. <<יורקת תה חוביזות על המסך>> <<אוי הלב, אני מתעלפת כאן מצחוק>>
-
בלילה מחילה התעוררה כל 45 דקות לציצי ולא נתנה לי להתהפך לצד שני. מעניין מה עובר עליה (שיניים זה לא, כי כולן התחלפו כבר).
אני התרשמתי שמדובר בגיל יותר מתקדם מ-בגילאים 6-7
לדעתי הסיבות יותר שייכות לדפים האלו -
יקירתי, את חייבת לש ח ר ר ! ! !
אני התרשמתי שמדובר בגיל יותר מתקדם מ-בגילאים 6-7
לדעתי הסיבות יותר שייכות לדפים האלו -
- מדור נשים וסת ופוריות (אוטוטו הן נושקות ל - מודעות וסת וזה יכול להסביר את חוסר השקט של התאומות).
- מדור גיל ההתבגרות (אין צורך להסביר).
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
שיניים מתחלפות גם אחרי גיל 13
לא מתחרז, לא מצחיק אבל עובדה
<אילנה דיין>
לא מתחרז, לא מצחיק אבל עובדה
<אילנה דיין>
-
לפופית - בלי שיפוטיות, ואני מבינה שאת באה כאן ממקום מאוד כואב (בדקת עם עצמך למה הנחרצות הזו ולמה כל כך הרבה סימני קריאה?), אבל את נשמעת בדיוק כמו גיסתי ששלחה את התאומים שלה לפנימיה צבאית בשוייץ כשהיו בני חודשיים, וטענה שזה היה כי הם ממש ביקשו. "לשחרר", ויסלחו לי כל מי שאני דורכת על היבלות שלהן כאן, זו בסך הכל מכבסת מילים. מה זה "חייבות"? מי אמר? הסבתא? השכנה? הקב"סית? הנהג של קו 843? הן ישחררו לבד, כשיהיו מוכנות. גם אם זה יקרה כשלהן כבר יהיו ילדים.
לפופית - בלי שיפוטיות, ואני מבינה שאת באה כאן ממקום מאוד כואב (בדקת עם עצמך למה הנחרצות הזו ולמה כל כך הרבה סימני קריאה?), אבל את נשמעת בדיוק כמו גיסתי ששלחה את התאומים שלה לפנימיה צבאית בשוייץ כשהיו בני חודשיים, וטענה שזה היה כי הם ממש ביקשו. "לשחרר", ויסלחו לי כל מי שאני דורכת על היבלות שלהן כאן, זו בסך הכל מכבסת מילים. מה זה "חייבות"? מי אמר? הסבתא? השכנה? הקב"סית? הנהג של קו 843? הן ישחררו לבד, כשיהיו מוכנות. גם אם זה יקרה כשלהן כבר יהיו ילדים.
-
אבל את נשמעת בדיוק כמו גיסתי ששלחה את התאומים שלה לפנימיה צבאית בשוייץ כשהיו בני חודשיים, וטענה שזה היה כי הם ממש ביקשו. "לשחרר"
כל מילה.
D-:
כל מילה.
D-:
לא נורא, אני לא לוקחת ללב את התגובות השיפוטיות...
המעבר למוצקים מאפשר לי להרהר בסיפור ההנקה המורכב של התאומות. בהזדמנות אולי גם אכתוב אותו כאן איזה תהליך קסום זה הנקה! מערב כל כך הרבה אושר לצד הקושי! אני זוכרת ממש כמו אתמול את הבלבול פטמות שהיה לחשרה בגיל 4.5 בגלל המסטיק שחמותי קנתה לה.
המעבר למוצקים מאפשר לי להרהר בסיפור ההנקה המורכב של התאומות. בהזדמנות אולי גם אכתוב אותו כאן איזה תהליך קסום זה הנקה! מערב כל כך הרבה אושר לצד הקושי! אני זוכרת ממש כמו אתמול את הבלבול פטמות שהיה לחשרה בגיל 4.5 בגלל המסטיק שחמותי קנתה לה.
-
אני לא לוקחת ללב את התגובות השיפוטיות
של של הקב"סית, לא של השכנים המיינסטרימים, ואפילו לא (עוצרת נשימה) של אושיות באופן?!! את רוח חופשית אמיתית.. אנרכיה הגיעה סוף סוף ל באופן טבעי!
של של הקב"סית, לא של השכנים המיינסטרימים, ואפילו לא (עוצרת נשימה) של אושיות באופן?!! את רוח חופשית אמיתית.. אנרכיה הגיעה סוף סוף ל באופן טבעי!
הן ישחררו לבד, כשיהיו מוכנות. גם אם זה יקרה כשלהן כבר יהיו ילדים.
איך זה יקרה? הרי הנקה מגנה מפני כניסה להריון לא?
איך זה יקרה? הרי הנקה מגנה מפני כניסה להריון לא?
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
הרי הנקה מגנה מפני כניסה להריון לא?
הו, כמה אמהות לאחים בהפרשים קטנים מאד חשבו כך!
הו, כמה אמהות לאחים בהפרשים קטנים מאד חשבו כך!
הרי הנקה מגנה מפני כניסה להריון לא?
נראה לי ש nuxv התכוון שמי שיונק מתקשה להיכנס להריון (-:
נראה לי ש nuxv התכוון שמי שיונק מתקשה להיכנס להריון (-:
-
ואני מבינה שאת באה כאן ממקום מאוד כואב (בדקת עם עצמך למה הנחרצות הזו ולמה כל כך הרבה סימני קריאה?)
אני נחרצת כי כואב לי כאשר אמהות מקרבנות את עצמן,
זה מזכיר לי שצפריר ואורנה כתבו והסבירו שחינוך ביתי הוא לא הקרבה, ואני מאוד מסכימה איתם.
חוץ מזה שההקרבה והקיצוניות עלולה להרחיק נשים שמעוניינות להניק שליש מהזמן שטבריינית מניקה (שגם כך זו תקופה מאוד מתישה).
למה להציב כל הזמן רף גבוה יותר?
למה אמהות צריכות להרגיש כל הזמן במבחן מסוגלות?
בחייאת, אתן לא רואות שטבריינית מותשת? (חוכמה גדולה, אתן לא מניקות שלושה ילדים בגיל כזה...או שכן?...).
בשם החופש אתן עלולות לגרום לה לבעיות נפשיות מורכבות! (כן, אני נחרצת!)
אבל את נשמעת בדיוק כמו גיסתי ששלחה את התאומים שלה לפנימיה צבאית בשוייץ כשהיו בני חודשיים, וטענה שזה היה כי הם ממש ביקשו.
המקרה הזה שונה מאוד - התאומים בסיפור שלך הם בני חודשיים וכאן מדובר בגיל ההתבגרות (או לקראת, אין ממש פרטים).
הן ישחררו לבד, כשיהיו מוכנות. גם אם זה יקרה כשלהן כבר יהיו ילדים
ישחררו לבד - מתי ואיך??? זה העניין.
עם עיצות ועידוד של נשים פאנטיות, הן תמשכנה לינוק עם שיניים תותבות (או בלי) בחיק שדיה של מאמצת באופנית.
סיטואציה כזו רק תרחיק נשים מהקהילה, נשים שרוצות לממש את אמהותן ללא הקרבה אינסופית.
טבריינית, אני לא באה ממקום של שיפוטיות אלא ממקום של דאגה ולכן הנחרצות.
חשבת אולי על גמילה לפחות בלילה - לפחות תשני יותר טוב, מה דעתך?
(ואולי זה משהו שאת אוכלת שעובר בחלב, אבל לדעתי זה קשור להורמונים שמתעצמים בגופן ובקרוב גם אצל הבן.)
אני נחרצת כי כואב לי כאשר אמהות מקרבנות את עצמן,
זה מזכיר לי שצפריר ואורנה כתבו והסבירו שחינוך ביתי הוא לא הקרבה, ואני מאוד מסכימה איתם.
חוץ מזה שההקרבה והקיצוניות עלולה להרחיק נשים שמעוניינות להניק שליש מהזמן שטבריינית מניקה (שגם כך זו תקופה מאוד מתישה).
למה להציב כל הזמן רף גבוה יותר?
למה אמהות צריכות להרגיש כל הזמן במבחן מסוגלות?
בחייאת, אתן לא רואות שטבריינית מותשת? (חוכמה גדולה, אתן לא מניקות שלושה ילדים בגיל כזה...או שכן?...).
בשם החופש אתן עלולות לגרום לה לבעיות נפשיות מורכבות! (כן, אני נחרצת!)
אבל את נשמעת בדיוק כמו גיסתי ששלחה את התאומים שלה לפנימיה צבאית בשוייץ כשהיו בני חודשיים, וטענה שזה היה כי הם ממש ביקשו.
המקרה הזה שונה מאוד - התאומים בסיפור שלך הם בני חודשיים וכאן מדובר בגיל ההתבגרות (או לקראת, אין ממש פרטים).
ישחררו לבד - מתי ואיך??? זה העניין.
עם עיצות ועידוד של נשים פאנטיות, הן תמשכנה לינוק עם שיניים תותבות (או בלי) בחיק שדיה של מאמצת באופנית.
סיטואציה כזו רק תרחיק נשים מהקהילה, נשים שרוצות לממש את אמהותן ללא הקרבה אינסופית.
טבריינית, אני לא באה ממקום של שיפוטיות אלא ממקום של דאגה ולכן הנחרצות.
חשבת אולי על גמילה לפחות בלילה - לפחות תשני יותר טוב, מה דעתך?
(ואולי זה משהו שאת אוכלת שעובר בחלב, אבל לדעתי זה קשור להורמונים שמתעצמים בגופן ובקרוב גם אצל הבן.)
-
זה מזכיר לי שצפריר ואורנה כתבו והסבירו
בדיוק.
בדיוק.
-
גם לבאופן יש הפקה עברית מקורית!
עכשיו אתר באופן טבעי שווה תשלום גבוה יותר!
עכשיו אתר באופן טבעי שווה תשלום גבוה יותר!
-
גם לבאופן יש הפקה עברית מקורית!
סוגה עילית פה.
אבל אני גם זוכרת שהדברים שחשובים לי הם באמת חשובים לי, שיש סיבות רציניות וטובות להעדפות שלי (ולכן אני אוהבת גם לצחוק על הפרות הקדושות של האחרים באותה הזדמנות).
כל עוד את מודעת לזה שהאחרים מרגישים את אותו הדבר כלפייך.
(ואני אומרת את זה ממקום מאד נקי)
סוגה עילית פה.
אבל אני גם זוכרת שהדברים שחשובים לי הם באמת חשובים לי, שיש סיבות רציניות וטובות להעדפות שלי (ולכן אני אוהבת גם לצחוק על הפרות הקדושות של האחרים באותה הזדמנות).
כל עוד את מודעת לזה שהאחרים מרגישים את אותו הדבר כלפייך.
(ואני אומרת את זה ממקום מאד נקי)
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2009, 13:08
שרון, למה להרוס?
כל הרעיון של הבלוג הוא פארודיה על נושא הזה ולא על נושאים שלא קשורים... בלוג כזה אפשר לקרוא רק בבאופן. בלוגים שצוחקים על נושאים אחרים יש בכל מקום. תני לטבריינית להמשיך איך שבא לה כל עוד בא לה ולנו ליהנות מההומור המשובח, ואם קשה לך עם זה שצוחקים על "קלישאות באופן" את לא חייבת להמשיך לקרוא.
כל הרעיון של הבלוג הוא פארודיה על נושא הזה ולא על נושאים שלא קשורים... בלוג כזה אפשר לקרוא רק בבאופן. בלוגים שצוחקים על נושאים אחרים יש בכל מקום. תני לטבריינית להמשיך איך שבא לה כל עוד בא לה ולנו ליהנות מההומור המשובח, ואם קשה לך עם זה שצוחקים על "קלישאות באופן" את לא חייבת להמשיך לקרוא.
-
אה, אני התכוונתי א-פרופו לצחוק על הפרות הקדושות של האחרים{{}}. אני מנחשת שהאחרים היו מעדיפים לצחוק על הפרות הקדושות שלך, או של yet אחרים, לא כל כך משנה, העיקר לא שלהם. ואני כותבת שאני "מנחשת" כי אני לא יכולה לדבר בשם ה"אחרים", אני לא "אחרים", כמובן, אני "אני".
-
טוב, סליחה שאני מחרבת את המסיבה, אבל אני חייבת להגיע עם כמה עובדות מוצקות ולא היסטוריות בכלל: אני מכירה כמה וכמה כאלה שעדיין לא משחררות את אמא שלהן, אפילו שיש להן כבר ילדים.
נהפוך הוא, מפני שיש להן ילדים. כי מתי הכי צריך את אמא? ברגע שעוברים מלינוק ללהניק, לא?
טוב, סליחה שאני מחרבת את המסיבה, אבל אני חייבת להגיע עם כמה עובדות מוצקות ולא היסטוריות בכלל: אני מכירה כמה וכמה כאלה שעדיין לא משחררות את אמא שלהן, אפילו שיש להן כבר ילדים.
נהפוך הוא, מפני שיש להן ילדים. כי מתי הכי צריך את אמא? ברגע שעוברים מלינוק ללהניק, לא?
-
בנותי החמודות חשרה ומחילה [...] שחגגו לא מזמן שבע
למי שתהה בנות כמה בדיוק היונקות הצעירות (-:
למי שתהה בנות כמה בדיוק היונקות הצעירות (-:
-
- הצטרפות: 27 מרץ 2009, 23:18
יש סיבה מיוחדת שבגללה ההומור שלך מופנה רק כלפי מי שיש לו העדפה לחינוך ביתי/ תזונה אורגנית?
ברור. אלה הנושאים שמעניינים אותי וחשובים לי וככה אני חיה או משתדלת לחיות.
לא מעניין אותי לכתוב משהו מצחיק על תינוקות שהולכים למעון ואוכלים בייבי ביס.
ברור. אלה הנושאים שמעניינים אותי וחשובים לי וככה אני חיה או משתדלת לחיות.
לא מעניין אותי לכתוב משהו מצחיק על תינוקות שהולכים למעון ואוכלים בייבי ביס.
-
וואלה! בשמת, כל מילה.
D-:
וואלה! בשמת, כל מילה.
D-:
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2009, 14:40
האח שלי מאוד מסכן. אסור לו ממתקים וגלוטן. (החרוז סתם ) איזה מזל שהוא לא מספיק גבוה כדי להגיע לממתקים. (הרי הם בראש פירמידת המזון ) אולי עשיתי שגיאת כתיב. המשך יבוא.
-
בנותי החמודות חשרה ומחילה [...] שחגגו לא מזמן שבע
האם מפגש פעם בשלושה חודשים זה לא קצת פחות מדי בשביל בנות שבע?
אוי, נכון, איך פיספסתי מידע חשוב כל כך, (טוב, כל הסיפור על השיניים בילבל אותי),
בכל אופן, זה מוכיח שהן מפותחות לגילן ועניין ההורמונים נשאר רלוונטי.
פתאום אני חושבת: אולי הכי טוב היה לנו במסגרות? אולי הילדים שלי מאותתים לי שהם זקוקים לצאת לדרך חדשה? אולי הקריירה האבודה שלי כבכירה במערכת הציבורית היא הייעוד האמיתי שלי?
טבריינית ושאר הכותבות - אלה הם סימני מצוקה, לא?
אני מאוד ממליצה לך לעשות מאמץ וליזום יותר מפגשים לך ולילדייך.
<והתחיל להתמכר לתחיבת קטניות נאות לפי הטבעת - תשאלי אותו אם יצאו נבטים, סתם בשביל הסקרנות הפרברטית....>
האם מפגש פעם בשלושה חודשים זה לא קצת פחות מדי בשביל בנות שבע?
אוי, נכון, איך פיספסתי מידע חשוב כל כך, (טוב, כל הסיפור על השיניים בילבל אותי),
בכל אופן, זה מוכיח שהן מפותחות לגילן ועניין ההורמונים נשאר רלוונטי.
פתאום אני חושבת: אולי הכי טוב היה לנו במסגרות? אולי הילדים שלי מאותתים לי שהם זקוקים לצאת לדרך חדשה? אולי הקריירה האבודה שלי כבכירה במערכת הציבורית היא הייעוד האמיתי שלי?
טבריינית ושאר הכותבות - אלה הם סימני מצוקה, לא?
אני מאוד ממליצה לך לעשות מאמץ וליזום יותר מפגשים לך ולילדייך.
<והתחיל להתמכר לתחיבת קטניות נאות לפי הטבעת - תשאלי אותו אם יצאו נבטים, סתם בשביל הסקרנות הפרברטית....>
-
אזמרלדה הצועניה - אני מבינה שהצחוקים של אימך הביאו אותך עד לכאן...
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2009, 14:40
בהחלט. היא צוחקת וצוחקת. אז הגעתי לכאן.
-
הרי הם בראש פירמידת המזון
-
_והתחיל להתמכר לתחיבת קטניות נאות לפי הטבעת -
תשאלי אותו אם יצאו נבטים, סתם בשביל הסקרנות_
תשאלי אותו אם יצאו נבטים, סתם בשביל הסקרנות_
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2008, 21:10
- דף אישי: הדף האישי של כריסטופית_רובין*
מצטרפת למתגלגלות...מצחוק,
אוהח...זה היה טוב...הוסיף לי בריאות...
D:
אוהח...זה היה טוב...הוסיף לי בריאות...
D:
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
תשאלי אותו אם יצאו נבטים, סתם בשביל הסקרנות
כשיצאו נבטים מפי הטבעת הם יהיו לבנים, קטנים ומסולסלים קצת? נראים ככה
כשיצאו נבטים מפי הטבעת הם יהיו לבנים, קטנים ומסולסלים קצת? נראים ככה
שמי שיונק - נכון.
אבל מי שיונקת - לא רואה סיבה למה זה ימנע ממנה.
אבל מי שיונקת - לא רואה סיבה למה זה ימנע ממנה.
-
אז איך קוראים להנקת ילדה שמניקה בעצמה? זה לא טנדם, נכון? אולי הנקה בטור ולא במקביל?
-
- הצטרפות: 27 מרץ 2009, 23:18
הנקת עץ משפחה.
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*
למה נוספה האות ב לפני הטבריינית?
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
למה נוספה האות ב לפני הטבריינית?
כשהיא לא כותבת כטבריינית, אלא ככותבת שכותבת את הטבריינית שלא מגלה את הניק שלה.
כשהיא לא כותבת כטבריינית, אלא ככותבת שכותבת את הטבריינית שלא מגלה את הניק שלה.
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2009, 21:45
- דף אישי: הדף האישי של מארז_אהבה*
הנקת ילדה שמניקה בעצמה -- הנקת שרשרת.
-
קצת מעייף אותי להמשיך ולקרוא איך מנפצים את המיתוסים האלה דווקא ולא מתרחבים לעוד.
לא הבנתי, אפשר הסבר? דוגמאות?
הנקת עץ משפחה
אכן כך, אבל, לדעתי - בעייתי ופרברטי (בעצם, אולי אני לא מספיק רחבת אופקים, מיושנת בדעותיי, הרי גם על לגדל ילדים בלי חיתולים אמרתי אותו הדבר ולמדתי שזה לא כך).
לא הבנתי, אפשר הסבר? דוגמאות?
הנקת עץ משפחה
אכן כך, אבל, לדעתי - בעייתי ופרברטי (בעצם, אולי אני לא מספיק רחבת אופקים, מיושנת בדעותיי, הרי גם על לגדל ילדים בלי חיתולים אמרתי אותו הדבר ולמדתי שזה לא כך).
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
אז מי זו הטבריינית?
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
אז מי זו הטבריינית?
שניה, כבר יגלו לך.
שניה, כבר יגלו לך.
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2009, 21:45
- דף אישי: הדף האישי של מארז_אהבה*
למה כולם כבר יודעים מי זו?
-
לא כולם יודעים, ולמה לגלות?
טבריינית, מהן התוכניות שלכם בחג? (בבית, בטבע, משפחה, חו"ל או בבסיס?)
-
אני אף פעם לא יודעת מי אף אחת. יש לזה יתרונות. אני יכולה להתנהל מול שני ניקים של אותו אדם כאילו הוא שני אנשים שונים, לאהוב אחד מהם ולשנוא את השני ולא לדעת בכלל. מצד שני, גם אם זה אותו ניק, לא תמיד אני זוכרת מיום ליום עם מי רבתי נורא בדף ההוא ועם מי התגלגלתי מצחוק. וכמעט כל שני ניקים אקראיים הם ניקים שמבלבלים אותי{{}}.
טוב, נחשפתי מספיק.
טוב, נחשפתי מספיק.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2008, 11:03
אני יכולה להתנהל מול שני ניקים של אותו אדם כאילו הוא שני אנשים שונים
הטינאייג'ר שאצלנו פותח לו 2 זהויות באתרי משחקים ותחרויות ברשת, ואז משחק נגד עצמו...
הטינאייג'ר שאצלנו פותח לו 2 זהויות באתרי משחקים ותחרויות ברשת, ואז משחק נגד עצמו...
-
הא! איך לא חשבתי על זה! אני יכולה להתחיל לכתוב בניק נוסף, ולהתחיל להתווכח עם עצמי, ולריב נורא, ואחר-כך להשמיץ את הניק השני שלי בדפים אחרים. נשמע כיף.
הא! איך לא חשבתי על זה! אני יכולה להתחיל לכתוב בניק נוסף, ולהתחיל להתווכח עם עצמי, ולריב נורא, ואחר-כך להשמיץ את הניק השני שלי בדפים אחרים. נשמע כיף.
נו, כנראה לא סתם כינית את עצמך alter ego ....
נו, כנראה לא סתם כינית את עצמך alter ego ....
-
ניכרים דברי אמת.
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2009, 00:55
מרוב צחוק קיבלתי מחזור
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2009, 10:02
סליחה, אבל הדבר הבא הוא תזונא לקטית אשר מבטלת את המחזור,
לדמם לעציצים זה כל כך2006!
לדמם לעציצים זה כל כך2006!
-
כבר לא, יש לך איזה קושי לקבל את הנשיות שלך? אני סתם שואלת כדי לעזור, לא בשיפוטיות או משהו.
-
חלמתי בלילה שטבריינית כתבה פוסט ממש ארוך, שכלל המון נושאים מוזרים. וחשבתי לעצמי בחלום - שהנה הבקשה של שרון ס נענתה.
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
אוי, קטעים פה... קראתי הכל בבת אחת (שיחות הפנתה אותי ללא ידיעתה כמובן, ותוך כדי השתנקויות צחוק - גריינתי (לראשונה) את עוברת אורח - ורק כשהמשכתי לקרא גיליתי שהיא כבר גוריינה לפניי....
ץ
ץ
לצערי אנחנו נוסעים לחמותי בחיפה הצענו לארח אותה אבל היא סירבה בכל תוקף. מתי האשה הזו תלמד קצת טקט? זה לא שמטונף אצלנו או משהו... לכבוד החג ניקינו המון את הסככה, אני והילדים - הוצאנו קיר-קיר, שטפנו והחזרנו.
הבוקר התאומות עבדו קצת על המחזה פרי עטן "אנוכי הסנה הבוער" (יציאת מצרים בראי החינוך החופשי) בשש מערכות, וקנרס החליף את הקטניות באגוזים מחשש חמץ. אני אוהבת שהילדים מרגישים באווירת החג
לצערי אנחנו נוסעים לחמותי בחיפה הצענו לארח אותה אבל היא סירבה בכל תוקף. מתי האשה הזו תלמד קצת טקט? זה לא שמטונף אצלנו או משהו... לכבוד החג ניקינו המון את הסככה, אני והילדים - הוצאנו קיר-קיר, שטפנו והחזרנו.
הבוקר התאומות עבדו קצת על המחזה פרי עטן "אנוכי הסנה הבוער" (יציאת מצרים בראי החינוך החופשי) בשש מערכות, וקנרס החליף את הקטניות באגוזים מחשש חמץ. אני אוהבת שהילדים מרגישים באווירת החג
-
כבר לא?, יש לך איזה קושי לקבל את הנשיות שלך?
אני מציעה להפסיק עם סוג הפרשנות הפולשנית הזו. כבר לא מדממת לעציצים בסך הכל ניסתה להבהיר שכל הדימום הזה הוא רק בגלל כל הזבל שאנחנו מכניסים לגוף שלנו ומחשבות שליליות.
את ראית איפשהו שלידלוף כותבת על מחזור? לא. ועל עציצים? גם לא.
מ.ש.ל.
אני מציעה להפסיק עם סוג הפרשנות הפולשנית הזו. כבר לא מדממת לעציצים בסך הכל ניסתה להבהיר שכל הדימום הזה הוא רק בגלל כל הזבל שאנחנו מכניסים לגוף שלנו ומחשבות שליליות.
את ראית איפשהו שלידלוף כותבת על מחזור? לא. ועל עציצים? גם לא.
מ.ש.ל.
-
שכל הדימום הזה הוא רק בגלל כל הזבל שאנחנו מכניסים לגוף שלנו ומחשבות שליליות.
זה בדיוק מה שהתרבות הפטריארכלית השלטת רוצה לגרום לך לחשוב!
<אלטר אגו מתחילה להנות>
זה בדיוק מה שהתרבות הפטריארכלית השלטת רוצה לגרום לך לחשוב!
<אלטר אגו מתחילה להנות>
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2009, 14:06
אני מתחילה להרגיש שכל הדיון הזה על הדימום לא במקום.
שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אני
שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אני
-
זה שיר של דן פגיס?
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2009, 10:02
בנות הרגענא ! הכל מאהבה, מתוך הנחה שמדממת גרה ביורט וכדי לדמם בעציץ היא צריכה לגשת לשכניה ולנשום שם אדי אקונומיקה וכאלה , ניסיתי לעזור. אבל אם את עדיין במקום של בית עציץ ובעל אז אני לגמרי תומכת בה.
טבריינית, את יכולה להציע לקנרס לטחוב גם אמרנט ויצא לו יופי של סלט נבטוטים לשבת.
טבריינית, את יכולה להציע לקנרס לטחוב גם אמרנט ויצא לו יופי של סלט נבטוטים לשבת.