מחפשים שם משפחה חדש
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2009, 22:30
- דף אישי: הדף האישי של ג'וניפר_והמשפחה*
מחפשים שם משפחה חדש
אספר את הסיפור במלואו:
לפני ש-אבו לולי ואני התחתנו, חשבנו איך אנחנו רוצים לעשות את זה ואיך אנחנו רוצים להיות כמשפחה. הסכמנו לערוך טקס רפורמי וחתונה אזרחית, רצינו הרבה דברים לא ממש שגרתיים שגם ביצענו, אבל על נושא אחד הוא לא הסכים אפילו להתדיין - שינוי שם המשפחה.
אני הרגשתי שזה מאד לא הוגן שאני משנה את שם המשפחה שלי לשלו. אני אמורה להכנס למשפחה שלמה שאין לי ממש חלק בה חוץ מנישואים לפרט אחד בה, אין לי היסטוריה עם שם המשפחה הזה כמו שלו יש, וזה פשוט לא חלק ממני. לא רציתי.
עם זאת, לא רציתי להשאר עם השם שלי כי אני כן חושבת שלפרטים במשפחה גרעינית כלשהי צריך להיות אותו שם משפחה. יפריע לי להשאר בשם הנעורים שלי והוא נשאר בשלו. והילד - יקבל את שני שמות המשפחה (הארוכים) של שנינו? לא הסתדר לי.
אז קיבלתי על עצמי את הסירוב שלו (והרגשתי שדי תופסים אותי בביצים), שיניתי לשם המשפחה שלו ואנחנו חיים ככה חמש שנים.
וזה עדיין מפריע לי.
אז אתמול שוב פתחתי את הנושא, והפעם הוא דווקא הסכים להקשיב. הוא כן מחובר לשם המשפחה שלו ולא רוצה להחליף, אז הצעתי לו למקף את שם המשפחה הקיים לשם המשפחה שנבחר. כשלי יהיה רק השם 'שלנו', ובשאיפה גם לילד.
אבל איך בוחרים שם משפחה?
אני רק יודעת שהוא יצטרך להיות קצר.
חשובה לי גם המשמעות, אבל אני עדיין לא יודעת איזו משמעות אני מחפשת.
אז כמו בכל פעם שאני צריכה עזרה חשיבתית - אני כותבת על זה כאן.
אשמח לרעיונות, להסתכלות שלכם על הנושא, סיפורים מנסיונכם וכל מה שנראה לכם קשור.
לפני ש-אבו לולי ואני התחתנו, חשבנו איך אנחנו רוצים לעשות את זה ואיך אנחנו רוצים להיות כמשפחה. הסכמנו לערוך טקס רפורמי וחתונה אזרחית, רצינו הרבה דברים לא ממש שגרתיים שגם ביצענו, אבל על נושא אחד הוא לא הסכים אפילו להתדיין - שינוי שם המשפחה.
אני הרגשתי שזה מאד לא הוגן שאני משנה את שם המשפחה שלי לשלו. אני אמורה להכנס למשפחה שלמה שאין לי ממש חלק בה חוץ מנישואים לפרט אחד בה, אין לי היסטוריה עם שם המשפחה הזה כמו שלו יש, וזה פשוט לא חלק ממני. לא רציתי.
עם זאת, לא רציתי להשאר עם השם שלי כי אני כן חושבת שלפרטים במשפחה גרעינית כלשהי צריך להיות אותו שם משפחה. יפריע לי להשאר בשם הנעורים שלי והוא נשאר בשלו. והילד - יקבל את שני שמות המשפחה (הארוכים) של שנינו? לא הסתדר לי.
אז קיבלתי על עצמי את הסירוב שלו (והרגשתי שדי תופסים אותי בביצים), שיניתי לשם המשפחה שלו ואנחנו חיים ככה חמש שנים.
וזה עדיין מפריע לי.
אז אתמול שוב פתחתי את הנושא, והפעם הוא דווקא הסכים להקשיב. הוא כן מחובר לשם המשפחה שלו ולא רוצה להחליף, אז הצעתי לו למקף את שם המשפחה הקיים לשם המשפחה שנבחר. כשלי יהיה רק השם 'שלנו', ובשאיפה גם לילד.
אבל איך בוחרים שם משפחה?
אני רק יודעת שהוא יצטרך להיות קצר.
חשובה לי גם המשמעות, אבל אני עדיין לא יודעת איזו משמעות אני מחפשת.
אז כמו בכל פעם שאני צריכה עזרה חשיבתית - אני כותבת על זה כאן.
אשמח לרעיונות, להסתכלות שלכם על הנושא, סיפורים מנסיונכם וכל מה שנראה לכם קשור.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
מחפשים שם משפחה חדש
אהלן
הרעיונות שלי:
גד
פז
או שם של אבן חן:
לשם
שהם
שבו
ספיר
ברקת
ענבר
נסי לגלגל את זה מול השם שלך ולראות איך זה נשמע יחד.
הרעיונות שלי:
גד
פז
או שם של אבן חן:
לשם
שהם
שבו
ספיר
ברקת
ענבר
נסי לגלגל את זה מול השם שלך ולראות איך זה נשמע יחד.
מחפשים שם משפחה חדש
עשית כאן אאוטינג (-: - נהיה ברור מה השם (או לפחות איך הוא מתחיל). אפשר למחוק את ההודעה שלי מיד, רק חשוב לי להביא לתשומת לבה של ג'וניפר שתבחן אם היא רוצה להשאיר את זה כך.
-
- הצטרפות: 07 מאי 2004, 08:24
- דף אישי: הדף האישי של איילת_חן*
מחפשים שם משפחה חדש
אם זה הכוון שקרוטונית נותנת, אפשר גם גביש
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
מחפשים שם משפחה חדש
ברגע שנתת גד שהוא אותיות דומות ופז שהוא משמעות דומה - נהיה ברור מה השם (או לפחות איך הוא מתחיל).
אפשר למחוק אם ג'וניפר חושבת שזה אאוטינג. לי נדמה שעם הנתונים האלה לא ממש אפשר למצוא אותם בספר הטלפונים... יש רק איזה 500 ניחושים.
בכל מקרה מחקתי חלק מתשובתי (וגם מתשובתך, ללו) כך שהפרטים שנראו מסגירים לא מופיעים.
אפשר למחוק אם ג'וניפר חושבת שזה אאוטינג. לי נדמה שעם הנתונים האלה לא ממש אפשר למצוא אותם בספר הטלפונים... יש רק איזה 500 ניחושים.
בכל מקרה מחקתי חלק מתשובתי (וגם מתשובתך, ללו) כך שהפרטים שנראו מסגירים לא מופיעים.
-
מחפשים שם משפחה חדש
אכן יש קשר בין השמות שקרוטונית רשמה לבין שם המשפחה הנוכחי, אבל השם החדש לאו דווקא צריך להיות דומה, אולי אפילו עדיף שיהיה קצת פחות חומרני מהנוכחי . אנחנו לא רוצים לעברת, אלא למצוא משהו שמתאים לבית שלנו (בהתחלה כתבתי מייצג, אבל זה קצת כבד מדי).
וסתם משהו שנזכרתי בו - שמי הפרטי הוא אחד הנפוצים. נגיד, לצורך העניין, מאיה. ושם המשפחה אכן מתחיל בגולדXXX.
במקום עבודתי הקודם, תקופה ארוכה הייתי המאיה היחידה. ואז, תוך שבוע, הצטרפו עוד שתי מאיות - מאיה גולדמן ומאיה גולדשטיין.
וסתם משהו שנזכרתי בו - שמי הפרטי הוא אחד הנפוצים. נגיד, לצורך העניין, מאיה. ושם המשפחה אכן מתחיל בגולדXXX.
במקום עבודתי הקודם, תקופה ארוכה הייתי המאיה היחידה. ואז, תוך שבוע, הצטרפו עוד שתי מאיות - מאיה גולדמן ומאיה גולדשטיין.
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
מחפשים שם משפחה חדש
לדעתי כדאי לחשוב על משהו שהיית רוצה להכניס לתוך המשפחה...קצת כמו פאנג שוואי לשם...(-:
אנחנו שינינו את "קוצקי" (תודי שזה שם משפחה של קיפודים!!!) ל"שדה" ובכך הפרחנו את הקוצים לשדה (אינשאללה)...
אנחנו שינינו את "קוצקי" (תודי שזה שם משפחה של קיפודים!!!) ל"שדה" ובכך הפרחנו את הקוצים לשדה (אינשאללה)...
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
מחפשים שם משפחה חדש
מניסיוני חשוב לבחור שם שלא צריך לאיית אותו בכל פעם ששואלים אותך מה שם המשפחה. זה נורא מנג'ס. אני מניחה שלא לסוג תשובה כזה את מצפה, אבל זה משהו שהייתי מביאה בחשבון.
כבר כמה זמן אני חושבת על לכתיבת ספר עם סיפורי החלפות שם. נראה לי שבעיקר בארץ יש לאנשים סיפורים ממש מעניינים בנושא (-:.
כבר כמה זמן אני חושבת על לכתיבת ספר עם סיפורי החלפות שם. נראה לי שבעיקר בארץ יש לאנשים סיפורים ממש מעניינים בנושא (-:.
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 14:26
- דף אישי: הדף האישי של גלי_לבנדר*
מחפשים שם משפחה חדש
חברים שלנו עשו אותו דבר ובחרו בשם אור
בעיני זה מקסים
בעיני זה מקסים
-
מחפשים שם משפחה חדש
לדעתי כדאי לחשוב על משהו שהיית רוצה להכניס לתוך המשפחה...קצת כמו פאנג שוואי לשם...
בדיוק!
וגם אני חשבתי על שדה.
אכן מקסים, אבל לא מסתדר לא עם השם שלי ולא עם השם של האיש...
מניסיוני חשוב לבחור שם שלא צריך לאיית אותו בכל פעם ששואלים אותך מה שם המשפחה. זה נורא מנג'ס. אני מניחה שלא לסוג תשובה כזה את מצפה, אבל זה משהו שהייתי מביאה בחשבון.
צודקת לגמרי. ואם יום אחד תכתבי את הספר הזה, אשמח להתראיין.
בדיוק!
וגם אני חשבתי על שדה.
אכן מקסים, אבל לא מסתדר לא עם השם שלי ולא עם השם של האיש...
צודקת לגמרי. ואם יום אחד תכתבי את הספר הזה, אשמח להתראיין.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2011, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של ב_שאיפה*
מחפשים שם משפחה חדש
כשאנחנו היינו באותה דילמה (אם כי אצלנו היה מדובר גם בעברות שני שמות משפחה לועזיים "כבדים" של כל אחד מאיתנו) שלחתי מייל לאקדמיה ללשון עם כל הפרטים.
נעניתי לאחר כמה שבועות במייל מאד נחמד, עם הצעות לשם משפחה חדש ואפילו ניסיון לפירוש שמות המשפחה שלנו.
אז שתדעי שחוץ מהתייעצות פה, גם זו אופציה.
ובהצלחה!
נעניתי לאחר כמה שבועות במייל מאד נחמד, עם הצעות לשם משפחה חדש ואפילו ניסיון לפירוש שמות המשפחה שלנו.
אז שתדעי שחוץ מהתייעצות פה, גם זו אופציה.
ובהצלחה!
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
מחפשים שם משפחה חדש
אנחנו התחבטנו בעניין כמה שנים, ורק לפני שנולד הבכור הצלחנו לגבש קונספט ולבחור שם משותף.
הרעיון שהגענו אליו - לקחנו את 3 האותיות שהיו משותפות לשמות המשפחה של שנינו
הוספנו להם ע' כי עין מסמלת ראייה, ובהקשר של 3 האותיות המשותפות - לראות את המשותף.
זה יצא במקרה שם של אבן שהיתה לה גם משמעות זוגית אישית עבורנו, גם משמעות זוגית אוניברסלית,
ומעבר לכך גם שם שאני מאוד אוהבת את המצלול שלו בלי קשר לכלום
הרעיון שהגענו אליו - לקחנו את 3 האותיות שהיו משותפות לשמות המשפחה של שנינו
הוספנו להם ע' כי עין מסמלת ראייה, ובהקשר של 3 האותיות המשותפות - לראות את המשותף.
זה יצא במקרה שם של אבן שהיתה לה גם משמעות זוגית אישית עבורנו, גם משמעות זוגית אוניברסלית,
ומעבר לכך גם שם שאני מאוד אוהבת את המצלול שלו בלי קשר לכלום
מחפשים שם משפחה חדש
בזמנו ההורים שלי שקלו לשנות את שני שמות המשפחה הגלותיים שלהם לשם עברי אחד.
מישהו הציע להם "נוף" - נ' היא האות הראשונה של שמם הפרטי (במקרה אותה אות), ו' האות הראשונה של שם המשפחה של אבי, פ' האות הראשונה של שם המשפחה של אמי.
בסוף הם לא מימשו את זה ונשארו עם השם הגלותי המנג'ס (והמרשים) של אבא שלי.
אבל חשבתי שזה רעיון מקסים - איחוד אותיות שכזה, ראשי תיבות שהם לא בדיוק ראשי תיבות.
וגם בעיניי נורא חשוב שזה יהיה שם ברור, שלא צריך לאיית אותו או להגיד אותו שוב ושוב.
הכי חשוב: לאהוב את המצלול שלו בלי קשר לכלום
מישהו הציע להם "נוף" - נ' היא האות הראשונה של שמם הפרטי (במקרה אותה אות), ו' האות הראשונה של שם המשפחה של אבי, פ' האות הראשונה של שם המשפחה של אמי.
בסוף הם לא מימשו את זה ונשארו עם השם הגלותי המנג'ס (והמרשים) של אבא שלי.
אבל חשבתי שזה רעיון מקסים - איחוד אותיות שכזה, ראשי תיבות שהם לא בדיוק ראשי תיבות.
וגם בעיניי נורא חשוב שזה יהיה שם ברור, שלא צריך לאיית אותו או להגיד אותו שוב ושוב.
הכי חשוב: לאהוב את המצלול שלו בלי קשר לכלום
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
מחפשים שם משפחה חדש
יש לנו 3 זוגות חברים שעשו את זה - בחרו שם משותף. באחד המקרים לקחו את אחד השמות וקצת שינו אותו כך שיצרו משמעות יפה יותר.
השמות שבחרו קשורים לדבר שהם רוצים לבנות יחד כמשפחה.
גם אני רציתי שנעשה את זה אבל גם בן זוגי קשור לשמו ולא רוצה להחליף.
השמות שבחרו קשורים לדבר שהם רוצים לבנות יחד כמשפחה.
גם אני רציתי שנעשה את זה אבל גם בן זוגי קשור לשמו ולא רוצה להחליף.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
מחפשים שם משפחה חדש
ההורים של בעלי עשו את זה. שניהם הגיעו מהבית עם שמות גלותיים ולא שכיחים, אז הם פתחו ספר טלפונים וחיפשו את השם הכי שכיח -- שרון. מנסיוני, זה מאוד נוח ומעשי לעומת שמות יותר ייחודיים שאנשים נוטים להתבלבל בהם.
(ואם רוצים לוודא שלילדים יהיה שם שהוא unique]google-unique n[/po].php אפשר להוסיף להם שם אמצעי.)
(ואם רוצים לוודא שלילדים יהיה שם שהוא unique]google-unique n[/po].php אפשר להוסיף להם שם אמצעי.)
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מחפשים שם משפחה חדש
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שם זה עניין מאד חשוב, מאחורי כל אות עומדים רזים עמוקים ועתיקים, לכל אות יש את האנרגיות המיוחדות לה המשפיעות על החיים בכל הרמות - בריאותית, כלכלית, תיפקודית ועוד.. להחלטה על שם משפחה אתם תהיה השפעה על ההרמוניה המשפחתית והמבנה האנרגטי שלכם ושם הדורות הבאים.
לכן, אני מאד ממליצה להתייעץ עם מומחים בעניין ואני לא מתכוונת לנומרולוגיה, שהיא טובה מאד להבנה על אופי ונתיב גורל... אבל בענייני שינוי שם יש שיטה אחת מאד מדויקת הנקראית קוד-יה, השיטה הזו עוסקת בקודים מהם אנחנו וה"מטריקס" סביבנו מורכבים ויש הרבה מאד עדויות במהלך השנים על אנשים שעברו תהליך עם השיטה שעזר להם מאד.
ראו פה כמה דוגמאות : https://www.facebook.com/notes/%D7%9C%D ... 9995768489
למי שקורס כזה מעניין אותו והוא רוצה להיות מאבחן ומטפל בשיטה המרתקת הזו ומחפש עוד מידע ומאמרים :
https://www.facebook.com/events/157174894380116/
ופה יש מחקר מדעי המסביר איך לאותיות, תדרים ומילים ושינוי שם יש השפעה ממש על ה DNA שלנו, המחקר מדהים ! :
http://wakeup-world.com/2011/07/12/scie ... equencies/
בהצלחה !
אורלי
[email protected]
שם זה עניין מאד חשוב, מאחורי כל אות עומדים רזים עמוקים ועתיקים, לכל אות יש את האנרגיות המיוחדות לה המשפיעות על החיים בכל הרמות - בריאותית, כלכלית, תיפקודית ועוד.. להחלטה על שם משפחה אתם תהיה השפעה על ההרמוניה המשפחתית והמבנה האנרגטי שלכם ושם הדורות הבאים.
לכן, אני מאד ממליצה להתייעץ עם מומחים בעניין ואני לא מתכוונת לנומרולוגיה, שהיא טובה מאד להבנה על אופי ונתיב גורל... אבל בענייני שינוי שם יש שיטה אחת מאד מדויקת הנקראית קוד-יה, השיטה הזו עוסקת בקודים מהם אנחנו וה"מטריקס" סביבנו מורכבים ויש הרבה מאד עדויות במהלך השנים על אנשים שעברו תהליך עם השיטה שעזר להם מאד.
ראו פה כמה דוגמאות : https://www.facebook.com/notes/%D7%9C%D ... 9995768489
למי שקורס כזה מעניין אותו והוא רוצה להיות מאבחן ומטפל בשיטה המרתקת הזו ומחפש עוד מידע ומאמרים :
https://www.facebook.com/events/157174894380116/
ופה יש מחקר מדעי המסביר איך לאותיות, תדרים ומילים ושינוי שם יש השפעה ממש על ה DNA שלנו, המחקר מדהים ! :
http://wakeup-world.com/2011/07/12/scie ... equencies/
בהצלחה !
אורלי
[email protected]
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
מחפשים שם משפחה חדש
יש לי חברים שכל אחד מהם רצה להשאר עם שם המשפחה שלו. הם בחרו שם נוסף (שקד) וכל אחד מהם הוסיף לשם המשפחה שלו את השם שקד. לילדים יש רק את שם המשפחה שקד.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
מחפשים שם משפחה חדש
אני אוהבת את השם 'הדר'.
יש בו הרבה הדר בעיניי...
כמו כן, למדה איתי פעם מישהי שההורים שלה שינו את שם המשפחה מ'כהן' ל'שי-כהן' - כאשר השם 'שי' היה ראשי תיבות של שמות ההורים.
אולי גם אתם יכולים לעשות משהו כזה....
יש בו הרבה הדר בעיניי...
כמו כן, למדה איתי פעם מישהי שההורים שלה שינו את שם המשפחה מ'כהן' ל'שי-כהן' - כאשר השם 'שי' היה ראשי תיבות של שמות ההורים.
אולי גם אתם יכולים לעשות משהו כזה....
מחפשים שם משפחה חדש
הם בחרו שם נוסף (שקד) וכל אחד מהם הוסיף לשם המשפחה שלו את השם שקד. לילדים יש רק את שם המשפחה שקד.
אחלה רעיון אבל לא חוקי. אם הם הצליחו לעשות את זה זה בגלל שמישהו לא עמד על המשמר במשרד הפנים. אפשר לנסות אבל לקחת בחשבון שזה יכול נגיד לעבוד עם ילד אחד אבל אז להיתקל בפקידה אחרת שיודעת את החוקים קצת יותר טוב ולהסתבך.
אחלה רעיון אבל לא חוקי. אם הם הצליחו לעשות את זה זה בגלל שמישהו לא עמד על המשמר במשרד הפנים. אפשר לנסות אבל לקחת בחשבון שזה יכול נגיד לעבוד עם ילד אחד אבל אז להיתקל בפקידה אחרת שיודעת את החוקים קצת יותר טוב ולהסתבך.
-
מחפשים שם משפחה חדש
אני רק מקווה שלא יאסור אותם על הברה החמורה הזאת.
אני רק מקווה שלא יאסור אותם על הברה החמורה הזאת.
מחפשים שם משפחה חדש
הבעיה היא כמובן לא בעונש אלא בזה שבגלל שזה לא חוקי זה מסתבך. מצליחים נגיד עם ילד אחד אבל לא עם אחרים. הכל נהיה סמטוחה.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2002, 23:14
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אחת*
מחפשים שם משפחה חדש
היה לנו חשוב שם משפחה אחד (לעצמנו, לילדים, בכ"ז - משפחה אחת), לא התכוונתי לאמץ את שלו
אנחנו עשינו ככה:
שם משפחתו (הגלותי, לא משנה מאיזו עדה (-: ) של בן זוגי - פירושו עץ או שיח
שם משפחתי מבית הורי - אחד המדבריות בארץ
אז חיפשנו עץ/שיח שגדל שם. נותרנו עם 2 אפשרויות: אשל או רותם.
אצרף רק התייחסות נוספת להיבטים הפרקטיים שציינו כותבות קודמות: שם משפחה רותם לאישה הוא בעייתי... (-:
אנחנו עשינו ככה:
שם משפחתו (הגלותי, לא משנה מאיזו עדה (-: ) של בן זוגי - פירושו עץ או שיח
שם משפחתי מבית הורי - אחד המדבריות בארץ
אז חיפשנו עץ/שיח שגדל שם. נותרנו עם 2 אפשרויות: אשל או רותם.
אצרף רק התייחסות נוספת להיבטים הפרקטיים שציינו כותבות קודמות: שם משפחה רותם לאישה הוא בעייתי... (-:
מחפשים שם משפחה חדש
שם משפחה רותם לאישה הוא בעייתי...
למה? לא הבנתי...
למה? לא הבנתי...
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2010, 11:10
- דף אישי: הדף האישי של שומשומ_ית*
מחפשים שם משפחה חדש
אחלה רעיון אבל לא חוקי
אין שום בעיה עם העניין הזה, כל מה שצריך לקרות הוא שמישהו מבני הזוג יהפוך את שם המשפחה שלו לשם שני ויקח את השם החדש בתור שם משפחה. ואז אין בעיה שלילד יקראו רק בשם החדש.
כמה חברים שלי עשו את זה ואין שום בעיה חוקית עם זה.
אין שום בעיה עם העניין הזה, כל מה שצריך לקרות הוא שמישהו מבני הזוג יהפוך את שם המשפחה שלו לשם שני ויקח את השם החדש בתור שם משפחה. ואז אין בעיה שלילד יקראו רק בשם החדש.
כמה חברים שלי עשו את זה ואין שום בעיה חוקית עם זה.
מחפשים שם משפחה חדש
כל מה שצריך לקרות הוא שמישהו מבני הזוג יהפוך את שם המשפחה שלו לשם שני ויקח את השם החדש בתור שם משפחה
וזה נראה לך טריביאלי?
זה באמת חוקי. מה שלא חוקי זה שלשני ההורים יש שמות שונים עם מקף, נגיד, שקד-רבינוביץ ושקד-לוי ולילדים קוראים רק שקד. זו האופציה שדובר עליה.
הילדים צריכים לשאת את השם המדויק של אחד ההורים ולא יכולים לשאת למשל רק חצי מהשם של אחד ההורים. הם גם לא יכולים שבשם שלהם יהיו יותר משני שמות משפחה.
וזה נראה לך טריביאלי?
זה באמת חוקי. מה שלא חוקי זה שלשני ההורים יש שמות שונים עם מקף, נגיד, שקד-רבינוביץ ושקד-לוי ולילדים קוראים רק שקד. זו האופציה שדובר עליה.
הילדים צריכים לשאת את השם המדויק של אחד ההורים ולא יכולים לשאת למשל רק חצי מהשם של אחד ההורים. הם גם לא יכולים שבשם שלהם יהיו יותר משני שמות משפחה.
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 18:58
- דף אישי: הדף האישי של חלקיקה_בשלם*
מחפשים שם משפחה חדש
מה שמות המשפחה המקוריים שלכם? אם אפשר לשאול....
-
מחפשים שם משפחה חדש
אני לא בטוחה שהיה רוצה שאסגיר את שלו, כי הוא אומנם גולדמשהו אבל מהקצת פחות נפוצים, ואני לא בטוחה שאני בכלל רוצה משהו משם הנעורים שלי בשם החדש.
מרגיש לי נכון יותר שהוא יהיה חדש לגמרי, ולא סוחב קצת מפה וקצת משם. זה הבית שלנו שעומד עכשיו בפני עצמו.
(הלוואי ויכולתי לקחת את השיר הזה ולהפוך אותו לשם משפחה http://www.youtube.com/watch?v=[po]ZKZpnOh r38[/po] , אחד האהובים עליי.)
מרגיש לי נכון יותר שהוא יהיה חדש לגמרי, ולא סוחב קצת מפה וקצת משם. זה הבית שלנו שעומד עכשיו בפני עצמו.
(הלוואי ויכולתי לקחת את השיר הזה ולהפוך אותו לשם משפחה http://www.youtube.com/watch?v=[po]ZKZpnOh r38[/po] , אחד האהובים עליי.)
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
- דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*
מחפשים שם משפחה חדש
מה עם "שיר" או "ארץ"?
(מתוך השיר שקישרת)
(מתוך השיר שקישרת)
-
מחפשים שם משפחה חדש
גלרון??....
-
מחפשים שם משפחה חדש
גלרון??....
אולי גלרון-רשף...
אולי גלרון-רשף...
-
מחפשים שם משפחה חדש
גלרון בגלל השיר....
-
מחפשים שם משפחה חדש
גלרון בגלל השיר....
הבנתי, פשוט זרמתי עם זה הלאה.
<חודשים ארוכים של 3+ הנקות בלילה עושים את שלהם להומור...>
הבנתי, פשוט זרמתי עם זה הלאה.
<חודשים ארוכים של 3+ הנקות בלילה עושים את שלהם להומור...>
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2006, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נמש*
מחפשים שם משפחה חדש
בהצלחה עם זה, גם אנחנו התבחבשנו, לא היינו בטירוף על אף אחד מהשמות שלנו ביחד או לחוד
ניסינו לעברת, לחבר בכל מיני צורות ובסוף הלכנו על שם חדש לגמרי
שלם
אנחנו מאד מרוצים
ניסינו לעברת, לחבר בכל מיני צורות ובסוף הלכנו על שם חדש לגמרי
שלם
אנחנו מאד מרוצים
-
- הצטרפות: 11 יוני 2012, 12:15
מחפשים שם משפחה חדש
מחפשים שם משפחה
חדש
מחפשים שם משפחה
חדש
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
מחפשים שם משפחה חדש
היי, יש למישהו המלצות לשם משפחה מעניין?
תודה מראש
תודה מראש
-
מחפשים שם משפחה חדש
בן אברהם שאולי
-
מחפשים שם משפחה חדש
אולי בדיחי?
נחזור בעוד 3 שנים
נחזור בעוד 3 שנים
-
מחפשים שם משפחה חדש
מחפשים שם משפחה חדש במקום יחיה
מחפשים שם משפחה חדש במקום יחיה
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
מחפשים שם משפחה חדש
איזה איכויות, מסרים או מצלול (צלילים) או כל דבר אחר אתם רוצים בשם?
יש לכם דוגמא לשמות שמוצאים חן, אבל לא מתאימים מסיבות שונות (שם המשפחה של השכנה, שם שקשה לבטא ביפנית ואתם נוסעים המון ליפן...)?
מה הסיבה לרצון להחליף?
יש לכם דוגמא לשמות שמוצאים חן, אבל לא מתאימים מסיבות שונות (שם המשפחה של השכנה, שם שקשה לבטא ביפנית ואתם נוסעים המון ליפן...)?
מה הסיבה לרצון להחליף?