תודה על התשובה עודד.
מכיוון שהמפלגה מדברת על נושאים חשובים ורואה את עצמה פועלת בהקשר יותר רחב מהירוק הרגיל (זה שקוראים עליו הרבה עכשיו), כלומר, מביאה תפיסת עולם שלמה ורחבה, אני סבור שחבל לפצל קולות, באופן אישי הייתי שמח מאוד לראות איחוד של המפלגות מהשמאל, לטובת הנושאים הללו, ולא עוד מפלגה חדשה שתתפצל קולות עוד יותר.
יש נציג חזק ואיכותי, עם הבנה רחבה בנושאים ירוקים, אחד שכבר העביר קדנציה שלמה כנציג "שלנו" בכנסת ישראל, ושמו דב חנין והוא עומד בראש מפלגה יהודית-ערבית בשם חד"ש.
עם ההבנה שהכוח נמצא בפוליטיקה, שהכל שזור, ההתעוררות הזו היא מבורכת, אולם המעשה, פחות.
הקריאה צריכה להיות להצביע עבורו, להתפקד למפלגתו (ראה פייגלין, הוא הבין את חוקי המשחק והתפקד עם אנשיו למפלגה גדולה וראה את התוצאות, הדי מרשימות ומבעיתות שהוא משיג בליכוד), לשנות את הקיים ולא להמציא. שלא לומר שזה יותר אקולוגי
לגבי סדר העדיפויות, אז מוטרד ככל שלא אהיה מהמצב האקולוגי, מההתכנות שאסון אקולוגי גדול רובץ לפתחנו, אני עדיין מוצא עצמי מוטרד יותר מההווה, מזה שברגעים אלו שאני כותב את הדברים הללו - יש מחנה ריכוז גדול בתת תנאים בעזה, הכיבוש הוא המציאות היותר עגומה והדבר הראשון שיש לשנות. פחות את מה שיקרה אחר כך אלא את מה שמתרחש כרגע ממש.
קיים בתוכי גם קול שאומר שכל זה - מלכודת, הכיבוש מסיט כל דיון למקומות שגורמים לציבור להתעלם מדברים אחרים שנעשים תחת אפו, כמו הזיהום וכו' ולכן התנגדות שווה באמת היא התנגדות לשחק את המשחק ולהמשיך לדבר בלי סוף על הכיבוש בזמן שגונבים אותנו מכל עבר.