האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
עין הסערה (2003-05-26T08:06:00):
דרושה דחוף הבעה שתייצג משפטים כמו "(ניסוח מקוצר, ביד שמאל עם התינוק מטפס עלי...)."(בשמת)
עבור אמהות שחייבות לכתוב קצר ומתומצת. רצוי משהו שאפשר להקליד ביד אחת (בלי SHIFT)
תבשיל קדרה (2004-02-01T07:50:00):
יש לי! זו צריכה להיות אשה שעומדת על רגל אחת.
אבל פתאם הבנתי: זה אייקון של בשמת!
בשמת מחזיקה את הכובע הורוד ביד (ומישהו צייר לה עליו פרצוף)...
מה שלי לא ברור זה למה היא רוקדת... (אולי זו בכלל מערכת סטריאו והיא מחליפה דיסק ?)
מניקה ביד אחת ומקלידה על המחשב ביד השניה._ אה, זה מה שזה! _|יד1| ואני תהיתי למה צריך אייקון של גנרל גאה בפוזה של נפולאון נשען על השולחן בנון שלנטיות והקסדה תחת זרועו האחת. כמו טייס קרב שחזר מהפלה מוצלחת ומצטלם לעיתון. ולמה הקסדה שלו וורודה ומצויר עליה סמיילי לעזאזל.
(כנראה שלא הייתי כאן ממש הרבה זמן)
מניקה ביד אחת ומקלידה על המחשב ביד השניה.
ואני חשבתי שזה פרסאוס מחזיק בראשה של מדוזה והולך להוריד עליו את המים.
סתם, סתם. קודם קראתי שיש אייקון כזה ורק אח"כ ראיתי אותו. אחלה אייקון ותודה ליוחנן ולשאר מאיירי האייקונים החדשים. יונת ורועי - יישר כוחכם!
LOL אני פשוט יושבת פה ומתפוצצת מצחוק בגלל האייקון המוצלח והנחוץ הזה, שבאמת צריך ללמוד אותו...
אחת הבעיות בו היא שהמיניקה עומדת, ואפילו בתנוחה של "זזה" (נכון שלא פעם באמת הקלדתי ככה, אבל כמעט אף פעם לא תוך כדי הנקה, אלא עם תינוק ישן על הכתף אחרי הנקה, או תינוק עצבני שצריך הלוך ושוב או עמידה עם ריקוד במקום... P-: ).
בעיה שניה היא שהיונק נאחז באוויר כמו כדור פוטבול או קסדה, בעוד שבהנקה היא (בדרך כלל) יושבת והיונק לרוחב גופה.
חסר הכסא שלה, בעוד שלמחשב יש שולחן.
הבעיה הכי קשה היא שאני בכלל לא בטוחה שאפשר לתרגם את ההערות שלי לשפת האייקונים. אני לא בטוחה אם זה אפשרי טכנית ליישום.
טוב,
ברגע שמישהו יגיד שזה נראה לו כמו נחש שבלע פיל,
אני מבקש מרועי הקצאה של עוד פיקסלים,
ומוסיף כיסא, עציץ , ומחליף לכם למסך שטוח.
(כן. כן. קראתי בסאבטקסט שכולם בעצם מחפשים תירוץ להחליף את המסך הישן שלהם לשטוח.)
אני חשבתי בדיוק כמו רוח על המים
ודומה ל תבשיל קדרה
> אלא שלי זה היה נראה כאילו מורידים ת'תינוק עם המים.. זוועתון <
תגידו, רק לי המחשב באייקון נראה כמו שד גדול? לקח לי שעה להבין למה יש שד גדול על האות ד'.
LOL
לסיכום- בעיני זה אייקון של אמא שלא יכולה יותר ואיבדה לגמרי ת'סבלנות..
> בסדר בסדר אולי זה גם האבא שאיבד ת'ראש.. <
לא בתוך, אלא כאילו נוגעת במושב (אם זו אסלה). כמו שאני, עם ינוקא ביד אחת, מרימה את מושב האסלה עם היד ומושכת את ההדום עם הרגל, כדי שהינוקא יוכל לעמוד עליו ולהשתין לתוך האסלה בעמידה. ולפני כן: מרימה את מושב האסלה ביד אחת, ואז מעבירה את הינוקא מיד אחת על הצד לשני ידיים מתחת לירכיים, ומחזיקה באוויר ומפשפשת D-:
ואני חשבתי שזה מישהו שמנקה את האסלה תוך כדי חיוכים וריקודים חינניים, חשבתי עוד משהו ברוח הפליי ליידי, אפילו הספוג ורוד עליז ושמח, מנקים וחוגגים עאלק ...
הכי מצחיק שלא הייתי סגורה שזה ספוג... ניסיתי לחשוב איזה כלי ניקוי חובקים ככה בצד...
<טובי מבהירה שהלוואי ומתישהו בעתיד הפליי ליידי ידבק גם בה, בינתיים לא פליי ולא ליידי, מקסימום ג'וק וג'נטלמן... >
תגידו, רק לי המחשב באייקון נראה כמו שד גדול? לקח לי שעה להבין למה יש שד גדול על האות ד'.
טרה
אחרי יומיים שאני מנסה להבין איך בדיוק ראית את קספר יושב על האות דלת רק עכשיו הבנתי שהתכוונת לשד במובן ציצי ...
איזה קטע לגלות שלא רק אני טעיתי...איזה פדיחה...
גמני חשבתי שזה "מפשפשת תינוק..."
גמלי המחשב היה נראה לי כמו אסלה... ממש פוזה של "רצה לפשפש" עם חיוך...
פאדיחה...
ולחשוב שהאיקון הזה הומצא ממש בשבילי!
ואפילו עכשיו זה נכון...
זה נראה עוד הסבר מתאים לאייקון המוזר
כן מה זה?? אמא רצה בשימחה להוריד באסלה ילד שנחנק והסגיל? משהו צריך לתת פה תשובות לאייקון הזה, שוב סמים בפורום??!
איזה יופי שהפנו אותי לדף הזה לברר עד תום את נושא האייקון. אני עדיין מחזיקה את הבטן מהדף המטורף הזה. צריך לעשות עוד דיונים בציורים שונים זה מדהים יכולת הדימין של כל אחת ואחד פה. במיוחד קרעה אותי אביה נו
ואני תהיתי למה צריך אייקון של גנרל גאה בפוזה של נפולאון נשען על השולחן בנון שלנטיות והקסדה תחת זרועו האחת. כמו טייס קרב שחזר מהפלה מוצלחת ומצטלם לעיתון. ולמה הקסדה שלו וורודה ומצויר עליה סמיילי לעזאזל.
את גדולה!!!:-D
גמלי המחשב היה נראה לי כמו אסלה.
גדול גדול גדול.....
איזה דף ענק.
אז ככה: המחשב נראה כמו אסלה. נקודה. אין עוררין על כך.
אז מה קורה שם?
אולי מנקים את האסלה לכבוד הפסח וביד השנייה מניקים?
אולי התינוקי ההזוי במנשא אבל לא היו מספיק פיקסלים?
ענק.
אחרי שפסלתי את האסלה מטעמי היגיינה (בטח יש אנשים שלא מנסים להשכיב שם את התינוק), סוף סוף הבנתי.
אלה כיריים! והיא מבשלת ביד אחת!
מה כל כך מסובך פה? הרגליים הרוקדות? זה "אוי, שכחתי את המלח!!!!"
והתינוק בתנוחת פוטבול. לכן הוא ככה תקוע לה מתחת לבית השחי.
מה??? אסלות? מסכים שטוחים? איפה אתם חיים?
רק לי זה נראה כמו איזה טיפוס משועשע שעומד ליד פטיפון,
מחזיק ביד תקליט להחלפה (שלא ברור למה יש עליו פרצוף)
ומפזז לו תוך כדי שמיעת מוזיקה?