אום שלום
אום שלום
מדריכה ומתרגלת יוגה, בעיקר יוגה נשית, קיבוצניקית מהצפון.
אוהבת את נ', אוהבת טבע, אוהבת לקרוא, אוהבת לבשל ולאכול אוכל צמחוני, אוהבת לגלוש באופן טבעי
בדף היו עוד תגובות שנמחקו כי פג תוקפן
ממשיכה לעדכן ולערוך
דפים למעקב ב-מה חדש:
ממשיכה בדרך בלוג
כרוניקה של בלוג ידוע מראש
אוהבת את נ', אוהבת טבע, אוהבת לקרוא, אוהבת לבשל ולאכול אוכל צמחוני, אוהבת לגלוש באופן טבעי
בדף היו עוד תגובות שנמחקו כי פג תוקפן
ממשיכה לעדכן ולערוך
דפים למעקב ב-מה חדש:
ממשיכה בדרך בלוג
כרוניקה של בלוג ידוע מראש
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
אום שלום
תענוג להצטרף, המידע בפורום הקהילתי הזה פשוט בלתי נדלה ונותן בעיקר תחושה של קהילה תומכת ואכפתית
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
אום שלום
ברוכה הבאה
האם זה דף בית אישי?
האם זה דף בית אישי?
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
אום שלום
ברוכה הבאה! @}
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
אום שלום
ברוכה הבאה.
-
אום שלום
תודה לכל המברכים, זהו דף בית אם אני מבינה נכון את המושג
אום שלום
שלום אום שלום
תודה על התשובה שלך לגבי מיומות
רציתי לשאול מה את מתכוונת כיוגה נשית?
תרגילים לרצפת האגן?מן סוג של טנטרה?
זו טרמינולוגיה שעוד לא פגשתי
תודה
תודה על התשובה שלך לגבי מיומות
רציתי לשאול מה את מתכוונת כיוגה נשית?
תרגילים לרצפת האגן?מן סוג של טנטרה?
זו טרמינולוגיה שעוד לא פגשתי
תודה
-
אום שלום
פלונית יקרה,
יוגה נשית היא שימוש בכלים של היוגה (תנוחות, נשימה, מודעות) בהתאם לשינויים בחיי האישה.
זה כולל הרבה עבודה עם רצפת האגן, מידע בהיר ומפורט יש באתר של מירה ארצי פדן www.yogaforwomen.co.il
מהיכן את?
יוגה נשית היא שימוש בכלים של היוגה (תנוחות, נשימה, מודעות) בהתאם לשינויים בחיי האישה.
זה כולל הרבה עבודה עם רצפת האגן, מידע בהיר ומפורט יש באתר של מירה ארצי פדן www.yogaforwomen.co.il
מהיכן את?
אום שלום
תודה רבה לך מאד מאד אום-שלום
-
אום שלום
ללי, אינני יודעת אם תקראי כאן את תשובתי אבל אקווה שכן.
אנחנו אכן חושבות לעשות זאת שוב, כשיהיה תאריך אפרסם שוב בככר השוק
אנחנו אכן חושבות לעשות זאת שוב, כשיהיה תאריך אפרסם שוב בככר השוק
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אום שלום
אום שלום עוד לא קיבלתי את השלט. תודה ששלחת
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אום שלום
הוא הגיע! תודה רבה ממני ומהשותפים שלי.
נעם
נעם
-
- הצטרפות: 18 מאי 2005, 17:40
- דף אישי: הדף האישי של ירוק_ה*
אום שלום
תראו תראו את מי פוגשים פה
לא ידעתי שזאת את
ניפגשה ביום ראשון,
דפני
לא ידעתי שזאת את
ניפגשה ביום ראשון,
דפני
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
אום שלום
שלום יקרה,
עוררת את סקרנותי. באיזו סדנא היית? באחרונה או לפני שנה (היתה אחת באוקטובר2006 ואחת בינואר2007)?
וסתם שתדעי - צפויה גם סדנא ב9/4/2008.
בכל אופן - נעים להכיר שוב.
אה, כן, עוד משהו שרציתי להגיד בתגובה למה שכתבת. לא מחקתי כמעט כלום מהדף שלי (החלק הראשון שלו הפך לארכיון למרות שזה מסוג ה דברים שלא מקובל לעשות באתר , אבל לא ידעתי כשעשיתי את זה ואני מתכוונת לערוך אותו ולהפסיק לעבור על "החוק" אבל לא מגיעה לזה). היה לי פה פעם בלוג בדרך להוגוורטס בלוג שפעת ואותו העברתי למקום אחר. שם אני נחשפת אפילו יותר וזה הרגיש לי יותר מדי (אבל אני אגלה לך בסוד שאם תלחצי על השם, למרות שיש לו סימן שאלה, יפתח לך דף ריק וכשתכנסי למצב עריכה תוכלי לראות גרסאות קודמות ואת כל מה שנכתב בבלוג ההוא עד הקייץ האחרון - שאז העברתי אותו. )
עוררת את סקרנותי. באיזו סדנא היית? באחרונה או לפני שנה (היתה אחת באוקטובר2006 ואחת בינואר2007)?
וסתם שתדעי - צפויה גם סדנא ב9/4/2008.
בכל אופן - נעים להכיר שוב.
אה, כן, עוד משהו שרציתי להגיד בתגובה למה שכתבת. לא מחקתי כמעט כלום מהדף שלי (החלק הראשון שלו הפך לארכיון למרות שזה מסוג ה דברים שלא מקובל לעשות באתר , אבל לא ידעתי כשעשיתי את זה ואני מתכוונת לערוך אותו ולהפסיק לעבור על "החוק" אבל לא מגיעה לזה). היה לי פה פעם בלוג בדרך להוגוורטס בלוג שפעת ואותו העברתי למקום אחר. שם אני נחשפת אפילו יותר וזה הרגיש לי יותר מדי (אבל אני אגלה לך בסוד שאם תלחצי על השם, למרות שיש לו סימן שאלה, יפתח לך דף ריק וכשתכנסי למצב עריכה תוכלי לראות גרסאות קודמות ואת כל מה שנכתב בבלוג ההוא עד הקייץ האחרון - שאז העברתי אותו. )
-
אום שלום
בשביל לכתוב בקטן מוסיפים את הסימן הזה בצמוד לדברים שאת רוצה להקטין, גם בהתחלה וגם בסוף נמצא משמאל למקש 1 ומושג ע"י לחיצה על SHIFT~
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*
אום שלום
הי , אם לא יסתדר אז את הבאה בתור לספר . מיכל
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אום שלום
הי, זו מי מה ממחשב אחר.
אני קצת פחות כותבת עכשיו, כי ככה מתחשק לי. ולגבי השאלות שלך .. הממממ.... לא יודעת, , נכון, אני נחשפת כאן ביוזמתי , הרבה מאוד, אבל כשזה מגיע לשאלות ישירות, אני מרגישה צורך בהדדיות. לא שאני מתביישת או לא רצה לחשוף את הדרך שעברתי ביוגה, אבל הייתי שמחה לעשות את זה כחלק מדיאלוג ולא מנולוג, כלומר לדעת גם מי את (ואנחנו הרי נפגשנו...).
אני לא עושה את הקורס של יוגהביטס. הוא לא קורה אבל גם ויתרתי עליו עוד לפני שמכללת רידמן ויתרו עליו, כי הם לא התקדמו עם זה וכבר בער בעצמותי הצורך ללמוד, אז החלטתי להעמיק את הדרך שלי בויג'ננה יוגה והלכתי השנה לקורס של אורית סן גופטה (המורה איתה למדתי קורס מורים לפני תריסר שנים) שנקרא "השנה הרביעית" , כלומר קורס לבוגרי קורס מורים. זה קורס נהדר וקשה ועמוס ועכשיו חופשת סימסטר שבאה לי בול בזמן.
מקווה שהובנתי.
תודה על המחמאות @}
אני קצת פחות כותבת עכשיו, כי ככה מתחשק לי. ולגבי השאלות שלך .. הממממ.... לא יודעת, , נכון, אני נחשפת כאן ביוזמתי , הרבה מאוד, אבל כשזה מגיע לשאלות ישירות, אני מרגישה צורך בהדדיות. לא שאני מתביישת או לא רצה לחשוף את הדרך שעברתי ביוגה, אבל הייתי שמחה לעשות את זה כחלק מדיאלוג ולא מנולוג, כלומר לדעת גם מי את (ואנחנו הרי נפגשנו...).
אני לא עושה את הקורס של יוגהביטס. הוא לא קורה אבל גם ויתרתי עליו עוד לפני שמכללת רידמן ויתרו עליו, כי הם לא התקדמו עם זה וכבר בער בעצמותי הצורך ללמוד, אז החלטתי להעמיק את הדרך שלי בויג'ננה יוגה והלכתי השנה לקורס של אורית סן גופטה (המורה איתה למדתי קורס מורים לפני תריסר שנים) שנקרא "השנה הרביעית" , כלומר קורס לבוגרי קורס מורים. זה קורס נהדר וקשה ועמוס ועכשיו חופשת סימסטר שבאה לי בול בזמן.
מקווה שהובנתי.
תודה על המחמאות @}
-
אום שלום
מחקתי לבקשתך. אתיחס בהמשך. (נו, תראי מה השעה)
-
אום שלום
תשובתי הסדורה והמפורטת עוד תגיע, אבל בינתיים רציתי רק להגיד לך שהכירותנו הוירטואלית ממש לא מהווה מכשול לזה שתבואי לשיעור שלי. אני מלמדת ב:
יום א' 18:30 (זה שיעור של שעתיים לתלמידים מתקדמים יותר, אבל לא רק)
יום ב' 14:00 זה שיעור "יוגה בעדינות" (בלי קפיצות ובלי הרבה ברכות לשמש)
יום ג' 14:00
יום ה' 19:00 (שיעור למתחילים)
יום ו' 07:30 גם שיעור של שעתיים לתלמידים מתקדמים יותר. השיעור של יום ו' מתקיים השנה רק בחופשות סמסטר כי אני לומדת , אז החודש ובשבוע הראשון של פברואר, יש שיעורים, אחר כך יהיו שוב באפריל ויתחדשו ברציפות מיולי.
יש לך טלפון שלי? אם לא לי יש את שלך אז תזרקי מילה ואני אתקשר.
יום א' 18:30 (זה שיעור של שעתיים לתלמידים מתקדמים יותר, אבל לא רק)
יום ב' 14:00 זה שיעור "יוגה בעדינות" (בלי קפיצות ובלי הרבה ברכות לשמש)
יום ג' 14:00
יום ה' 19:00 (שיעור למתחילים)
יום ו' 07:30 גם שיעור של שעתיים לתלמידים מתקדמים יותר. השיעור של יום ו' מתקיים השנה רק בחופשות סמסטר כי אני לומדת , אז החודש ובשבוע הראשון של פברואר, יש שיעורים, אחר כך יהיו שוב באפריל ויתחדשו ברציפות מיולי.
יש לך טלפון שלי? אם לא לי יש את שלך אז תזרקי מילה ואני אתקשר.
-
אום שלום
הופה, אני משתלטת לך על הדפבית.....
תשמעי, קצת פאדיחות, אבל הרשימה ששמרתי מהסדנא של דיויד סאי לא מעודכנת עד הסוף (נראה לי שכשהגעתי ל25 נרשמים הפסקתי לספור ולרשום.... ממש מארגנת למופת P-: ) ומכיון שאת נרשמת לקראת הסוף את לא מופיע לי ברשימה ודוקא את השם שלך זכרתי (לא חוכמה, הוא לא בדיוק שגרתי). בקיצור, אין לי אתהטלפון שלך, סתם השווצתי מקודם. הטלפון שלי 052-8619547
נשתמע @}
תשמעי, קצת פאדיחות, אבל הרשימה ששמרתי מהסדנא של דיויד סאי לא מעודכנת עד הסוף (נראה לי שכשהגעתי ל25 נרשמים הפסקתי לספור ולרשום.... ממש מארגנת למופת P-: ) ומכיון שאת נרשמת לקראת הסוף את לא מופיע לי ברשימה ודוקא את השם שלך זכרתי (לא חוכמה, הוא לא בדיוק שגרתי). בקיצור, אין לי אתהטלפון שלך, סתם השווצתי מקודם. הטלפון שלי 052-8619547
נשתמע @}
-
- הצטרפות: 17 ינואר 2006, 13:45
- דף אישי: הדף האישי של נילי_קו*
אום שלום
שלום אום שלום,
אני מוכרת את התחבושות הנפלאות של שירה לוריא. אני לא מהעמק, אלא מאזור משגב, אבל בדרך כלל
בימי שלישי נמצאת בכפר יחזקאל, וכמעט בטוח שמחר אהיה שם. אם זה קרוב לך ומתאים לך לקפוץ לשם בסביבות שש, תתקשרי
אליי ונתאם - 050-7644612
נילי
אני מוכרת את התחבושות הנפלאות של שירה לוריא. אני לא מהעמק, אלא מאזור משגב, אבל בדרך כלל
בימי שלישי נמצאת בכפר יחזקאל, וכמעט בטוח שמחר אהיה שם. אם זה קרוב לך ומתאים לך לקפוץ לשם בסביבות שש, תתקשרי
אליי ונתאם - 050-7644612
נילי
-
אום שלום
אהלן אום,
מחיר התחבושות תלוי בכמות שקונים. תחבושת בודדת עולה 35 ש"ח, שלוש תחבושות עולות מאה, ויש גם ערכות של 6-8-10-12 תחבושות, והמחיר פר תחבושות יורד עם הגדלת הערכה. אני לא מגיעה לבד לכפר יחזקאל, אלא בטרמפ עם מישהו, בדרך כלל אנחנו מגיעים בעשרה לשש.
להשתמע
מחיר התחבושות תלוי בכמות שקונים. תחבושת בודדת עולה 35 ש"ח, שלוש תחבושות עולות מאה, ויש גם ערכות של 6-8-10-12 תחבושות, והמחיר פר תחבושות יורד עם הגדלת הערכה. אני לא מגיעה לבד לכפר יחזקאל, אלא בטרמפ עם מישהו, בדרך כלל אנחנו מגיעים בעשרה לשש.
להשתמע
-
אום שלום
תודה חמודה!
אני כל פעם פותחת את המחשב מתוך החלטה להתחיל לעבוד על השיעורי בית שלנו, ואז מתחילה לנדוד לכל מיני מחוזות במקום, עד שאני כבר עייפה מידי וצריכה ללכת לישון.
oh well
נשיקות בינתיים
אני כל פעם פותחת את המחשב מתוך החלטה להתחיל לעבוד על השיעורי בית שלנו, ואז מתחילה לנדוד לכל מיני מחוזות במקום, עד שאני כבר עייפה מידי וצריכה ללכת לישון.
oh well
נשיקות בינתיים
אום שלום
הי אמיר
האם יש לכן שוב יום ריקוד בשילוב יוגה נשית בזורע?
או איזושהיא קבוצה באזור טבעון
אשמח לשמוע הטךל שלי
04-9830484
האם יש לכן שוב יום ריקוד בשילוב יוגה נשית בזורע?
או איזושהיא קבוצה באזור טבעון
אשמח לשמוע הטךל שלי
04-9830484
-
אום שלום
ללי אני כותבת לך כאן, מקווה שתראי
כרגע אין תאריך לסדנא נוספת של יוגה נשית וריקודי בטן, סביר שעוד יהיו סדנאות בהמשך אבל אינני יודעת מתי.
המקום הקרוב ביותר לטבעון בו אני מלמדת כרגע הוא גניגר (כ 20 דקות נסיעה- לא נורא)
את מוזמנת
כרגע אין תאריך לסדנא נוספת של יוגה נשית וריקודי בטן, סביר שעוד יהיו סדנאות בהמשך אבל אינני יודעת מתי.
המקום הקרוב ביותר לטבעון בו אני מלמדת כרגע הוא גניגר (כ 20 דקות נסיעה- לא נורא)
את מוזמנת
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 17:11
- דף אישי: הדף האישי של דודה_דו*
אום שלום
גיליתי אותך
מה שלומך?
אני חייבת לך המון המון על שבזכותך הכרתי את רחלי
חווית הלידה שלי לא היתה טובה באותה מידה בלעדיה...
@}
דברת
מה שלומך?
אני חייבת לך המון המון על שבזכותך הכרתי את רחלי
חווית הלידה שלי לא היתה טובה באותה מידה בלעדיה...
@}
דברת
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
-
אום שלום
מקוה שהיום את בטוב. אל תדאגי דוקא יצא בסדר. תכננתי לכבודך שיעור של שיוויי משקל על הידיים אבל מכיון שלא באת ובכלל הגיעו רק שתי תלמידות די מתקדמות, הרשתי לעצמי להיות מאוד מתודית ועבדנו בפרט פרטים וחקרנות על מנח הרגליים ב ושיסטה אסנה.
נתראה בקרוב!@}
נתראה בקרוב!@}
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2006, 13:23
- דף אישי: הדף האישי של רונית_נשר*
אום שלום
הי,
סדנת החלומות היא בת 3 מפגשים,
אחד כבר היה
( הסדנא התחילה בשבוע שעבר).
ניתן להגיע גם ל 2 המפגשים הנוספים.
ימי שני, 16:30-20:30
במרכז הישראלי לרפואת גופנפש ברמת השרון.
פרטים והרשמה אצל אמירה, מהמרכז גופנפש 03-5495149
ואם יש לך שאלות אליי- אז בשמחה,
עדיף במייל או בטלפון.
סדנת החלומות היא בת 3 מפגשים,
אחד כבר היה
( הסדנא התחילה בשבוע שעבר).
ניתן להגיע גם ל 2 המפגשים הנוספים.
ימי שני, 16:30-20:30
במרכז הישראלי לרפואת גופנפש ברמת השרון.
פרטים והרשמה אצל אמירה, מהמרכז גופנפש 03-5495149
ואם יש לך שאלות אליי- אז בשמחה,
עדיף במייל או בטלפון.
-
אום שלום
לא!! זאת סדנא לתלמידות שלי שילדו והתרעמו על כך שלא אספיק לעשות להן קורס של בייבי יוגה לפני הלידה שלי, אז זה מן סדנא מתמצתת במקום.
בינתיים אני מקבלת את הצירים הלא סדירים שלי באלגנטיות... יום ג' וה' יש את הסדנאות, ואחכ מבחינתי אשמח ללדת!
בדיוק עכשיו בדרך הביתה ראיתי מישהי עומדת במרכז הכרמל שנראתה ממש דומה לך ותהיתי אם זאת את.
בטח זאת סתם הייתה עוד יפהפיה עם שיער ארוך, אבל חשבתי עליך
-
אום שלום
מתי שתבואי, אשמח לראותך.
אאת יכולה להתקשר אם בא לך.
אאת יכולה להתקשר אם בא לך.
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2008, 16:52
- דף אישי: הדף האישי של אור_נשי*
אום שלום
היי ,
שלחתי לך מייל, אם את מעוניינת, נא אשרי השתתפותך...@}
כול טוב לך ושבת של שלום!@}
שלחתי לך מייל, אם את מעוניינת, נא אשרי השתתפותך...@}
כול טוב לך ושבת של שלום!@}
-
אום שלום
תגידי, מה את עושה בימי שישי?
ביום שישי הקרוב אני עושה תרגול חגיגי של 108 ברכות לשמש עם תלמידי וכל מי שירצה להצטרף. זה יום מאוד מיוחד - גם פורים, גם בדיוק בדיוק אמצע השנה בלוח העברי, גם יום השויון בין יום ללילה (הפאגנים קראו לו אוסטרה ואת זה אני יודעת מהדף חגי האלה ). אני מכינה מוזיקה מדהימה לתרגול הזה ויהיה כייף. זה ב8:00 בבוקר.
יודעת מה אני אשים גם הזמנה ב יוגה לכל .
ביי מותק,
נשיקות
נורית
ביום שישי הקרוב אני עושה תרגול חגיגי של 108 ברכות לשמש עם תלמידי וכל מי שירצה להצטרף. זה יום מאוד מיוחד - גם פורים, גם בדיוק בדיוק אמצע השנה בלוח העברי, גם יום השויון בין יום ללילה (הפאגנים קראו לו אוסטרה ואת זה אני יודעת מהדף חגי האלה ). אני מכינה מוזיקה מדהימה לתרגול הזה ויהיה כייף. זה ב8:00 בבוקר.
יודעת מה אני אשים גם הזמנה ב יוגה לכל .
ביי מותק,
נשיקות
נורית
-
אום שלום
ברור שאפשר להתעייף באמצע...
לפני כמה שנים תלמידה שלי, שמבוגרת ממך באיזה שנה שנתיים (שלושים, אם לדייק) אמרה לי ככה "אין סיכוי שאני אעשה 108, בחיים לא! אבל אני אתחיל ואפסיק כשיגמר לי הכוח." כשהגענו לשבעים ושתיים היא אמרה "מה? כבר שבעים ושתיים? נו, טוב אז אני אמשיך כבר....")
לפני כמה שנים תלמידה שלי, שמבוגרת ממך באיזה שנה שנתיים (שלושים, אם לדייק) אמרה לי ככה "אין סיכוי שאני אעשה 108, בחיים לא! אבל אני אתחיל ואפסיק כשיגמר לי הכוח." כשהגענו לשבעים ושתיים היא אמרה "מה? כבר שבעים ושתיים? נו, טוב אז אני אמשיך כבר....")
-
- הצטרפות: 27 יוני 2005, 14:32
- דף אישי: הדף האישי של אורית_של_יקו*
אום שלום
גם אנחנו נהיה במצפה רמון בסוף השבוע הזה... חמישי-שבת. איפה תהיו?
אילו המלצות שקיבלתי מרותי תותי
הי אורית,
ההמלצות שלי יגיעו בחלקים... קודם כל איזה כיף לכן. שנית יהיה קר בלילות - מאוד קר לקחת בחשבון ולהתעטף בהתאם.
מסלולים בדך לשם או חזרה אני ממליצה לעשות את עין עבדת. נכנסים דרך שדה בוקר ועושים מעגלי קצר- מקסים יש שם יעלים ומעיין .
לגבי מצפה רמון לא הייתי מוותרת על האטרקציה של החי רמון - ליד מרכז המבקרים. בעלי חיים מדבריים שמוצגים בצורה ראויה.
מסלולים במכתש- אני אוהבת את פרסת נקרות ועין סהרונים. נראה לי שזה יהיה בכוחן של הקטנות בחבורה.
אם יש לך מה להוסיף, אשמח לשמוע. אנחנו (שתי אמהות, שתי ילדות בנות 4,5) נשהה בחץ בשקט, דרך אגב
סופש מקסים...
אורית
אילו המלצות שקיבלתי מרותי תותי
הי אורית,
ההמלצות שלי יגיעו בחלקים... קודם כל איזה כיף לכן. שנית יהיה קר בלילות - מאוד קר לקחת בחשבון ולהתעטף בהתאם.
מסלולים בדך לשם או חזרה אני ממליצה לעשות את עין עבדת. נכנסים דרך שדה בוקר ועושים מעגלי קצר- מקסים יש שם יעלים ומעיין .
לגבי מצפה רמון לא הייתי מוותרת על האטרקציה של החי רמון - ליד מרכז המבקרים. בעלי חיים מדבריים שמוצגים בצורה ראויה.
מסלולים במכתש- אני אוהבת את פרסת נקרות ועין סהרונים. נראה לי שזה יהיה בכוחן של הקטנות בחבורה.
אם יש לך מה להוסיף, אשמח לשמוע. אנחנו (שתי אמהות, שתי ילדות בנות 4,5) נשהה בחץ בשקט, דרך אגב
סופש מקסים...
אורית
-
אום שלום
ראיתי את המודעה בכיכר השוק. גם אני אשמח לקבל פרטים אודות המעסה, ואיך ליצור איתה קשר.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
אום שלום
גם אני - אשמח לפרטים. אפשר להשאיר אצלי בדפהבית.
תודה!
תודה!
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2007, 01:54
- דף אישי: הדף האישי של חופשיה_להיות*
אום שלום
היי
מקווה שאני לא דוחפת עצמי אבל .. ראיתי שיש לך חברה מעסה ללא קליניקה ... אם במקרה היא באיזור עמק חפר אשמח להציע לה את שירותי הקליניקה שלנו ואפשר גם על בסיס שעות
אם רלוונטי תוכלי לפנות אליי בדף שלי
תודה ויום מקסים
מקווה שאני לא דוחפת עצמי אבל .. ראיתי שיש לך חברה מעסה ללא קליניקה ... אם במקרה היא באיזור עמק חפר אשמח להציע לה את שירותי הקליניקה שלנו ואפשר גם על בסיס שעות
אם רלוונטי תוכלי לפנות אליי בדף שלי
תודה ויום מקסים
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 23:43
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
- דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*
-
אום שלום
אהלן אום שלום,
זו אני עם התחבושות. 050-7644612
יום טוב,
נילי
זו אני עם התחבושות. 050-7644612
יום טוב,
נילי
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
אום שלום
עניתי לך בדף האירוח שלי.
וגם, בעקבות זאת שמתי לב למה שכתבת לי בעבר בדף האירוח, וגם בבלוג שלי.
בגלל שלא היה בינינו עדיין דיאלוג של ממש, אז לא חיברתי את החלקים. אבל עכשיו, אחרי שחיברתי כמה חלקים לדמות אחת, והדמות הזו מוצאת חן בעיניי (אהבתי את מה שכתבת לי בעבר בדף האירוח, וגם את האמירה שלך בבלוג שלי שאנחנו חוקרות לעומק ולא לרוחב) - אני מרגישה שיש לנו שפה משותפת, ומאוד אשמח להזדמנות להכיר אותך.
וגם, בעקבות זאת שמתי לב למה שכתבת לי בעבר בדף האירוח, וגם בבלוג שלי.
בגלל שלא היה בינינו עדיין דיאלוג של ממש, אז לא חיברתי את החלקים. אבל עכשיו, אחרי שחיברתי כמה חלקים לדמות אחת, והדמות הזו מוצאת חן בעיניי (אהבתי את מה שכתבת לי בעבר בדף האירוח, וגם את האמירה שלך בבלוג שלי שאנחנו חוקרות לעומק ולא לרוחב) - אני מרגישה שיש לנו שפה משותפת, ומאוד אשמח להזדמנות להכיר אותך.
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2007, 21:13
אום שלום
באמת מרגש מאוד!!!
תודה על השמחה בשמחתי @}
תודה על השמחה בשמחתי @}
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
אום שלום
בסוף קנית תחבושות רב פעמיות?
אשמח להמלצות/תובנות
אשמח להמלצות/תובנות
-
אום שלום
ודרך אגב, את מכירה אותי בשם אחר, באיזה בלוג, ולא אוסיף
תגידי את חושבת עשו אותי עם אצבע?
מכירה אותך על כל פנייך
תגידי את חושבת עשו אותי עם אצבע?
מכירה אותך על כל פנייך
-
אום שלום
ססאמק, רק אני חושבת שזה סוד?
אני בטוחה שיש הרבה שלא מקשרים.
במיוחד אלה שאת ממילא לא מ'ניינת אותם
אני בטוחה שיש הרבה שלא מקשרים.
במיוחד אלה שאת ממילא לא מ'ניינת אותם
-
-
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
אום שלום
_אני בטוחה שיש הרבה שלא מקשרים.
במיוחד אלה שאת ממילא לא מ'ניינת אותם_
מה, ואותנו נראה לך עשו באצבע? (-:
מי לא מקשר?
בברכה, וועד היוגיגיות (-;
במיוחד אלה שאת ממילא לא מ'ניינת אותם_
מה, ואותנו נראה לך עשו באצבע? (-:
מי לא מקשר?
בברכה, וועד היוגיגיות (-;
-
אום שלום
הי לך !
הגעתי בהפתעה לעמק יזרעאל ונזכרתי בהזמנה שלך. אם זה רלוונטי - אשמח. (אך קחי בחשבון שייתכן שאהיה כאן זמן קצר בלבד. אולי אפילו רק עד תחילת השבוע. במקרה כזה אולי נצטרך לוותר על השיעור יוגה ולהסתפק בפגישה נחמדת).
חוצמזה, מההתכתבות עם קטקטית הבנתי שיש לך שם אחר בבלוג אחר.
רציתי לשאול מהו, אבל ! נדמה לי שברגע זה ממש עליתי על זה. רק נדמה לי.
דרך אגב, באיזה הקשר כתבה לך קטקטית אהה, וסוסת פרא?
(בן אדם, כששומע ת'שם של עצמו - ישר קופץ. אחחח, האגו הקטן... )
אז באמת, אני ממש אשמח אם נצליח לתאם.
אם את רוצה אנא תני לי מס' טלפון שלך. אם לא נוח לך כאן - אז לאימייל. (הכתובת בדפבית שלי)
הגעתי בהפתעה לעמק יזרעאל ונזכרתי בהזמנה שלך. אם זה רלוונטי - אשמח. (אך קחי בחשבון שייתכן שאהיה כאן זמן קצר בלבד. אולי אפילו רק עד תחילת השבוע. במקרה כזה אולי נצטרך לוותר על השיעור יוגה ולהסתפק בפגישה נחמדת).
חוצמזה, מההתכתבות עם קטקטית הבנתי שיש לך שם אחר בבלוג אחר.
רציתי לשאול מהו, אבל ! נדמה לי שברגע זה ממש עליתי על זה. רק נדמה לי.
דרך אגב, באיזה הקשר כתבה לך קטקטית אהה, וסוסת פרא?
(בן אדם, כששומע ת'שם של עצמו - ישר קופץ. אחחח, האגו הקטן... )
אז באמת, אני ממש אשמח אם נצליח לתאם.
אם את רוצה אנא תני לי מס' טלפון שלך. אם לא נוח לך כאן - אז לאימייל. (הכתובת בדפבית שלי)
-
אום שלום
כולם יודעים מי אני חוץ ממך
איזה ביזיון לי ! >:) הכיצד ?!
אולי הִתְגלֵית או נתת רמזים בחלקים בבלוג שפספסתי במהלך המסע שלי?
ככה להשאיר אותי מחוץ לעניינים?
יהיה לי יותר נוח להתקשר היום, כי בבקרים אני בד"כ חורפּת (אלא אם כן יש לי סיבה לקום).
אם זה בסדר, אז באיזה שעות אפשר להתקשר היום?
איזה ביזיון לי ! >:) הכיצד ?!
אולי הִתְגלֵית או נתת רמזים בחלקים בבלוג שפספסתי במהלך המסע שלי?
ככה להשאיר אותי מחוץ לעניינים?
יהיה לי יותר נוח להתקשר היום, כי בבקרים אני בד"כ חורפּת (אלא אם כן יש לי סיבה לקום).
אם זה בסדר, אז באיזה שעות אפשר להתקשר היום?
-
אום שלום
בהמשך לתשובה שנתת לי בבעיות שונות בהריון יש לי עוד שאלה, (באותו דף...) אשמח אם תגיבי... המון תודות:-)
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2005, 09:45
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לביאה*
אום שלום
הי אום שלום
מי כסף הם מים מטוהרים ברמה גבוהה ותהליך אלקטרוליטי - במקרה של המים שאני משווקת, בפטנט מיוחד, לא אלקטרוליזה בזרם ישר.
בעצם לוקחים אלקטרודות שעשויות מכסף טהור ומעבירים דרכן זרם חשמלי.
ולמה? - לכסף טהור תכונות אנטי בקטריאליות.
וירוסים, חיידקים ופטריות אינם מסוגלים להתקיים בסביבה של כסף.
זה פוגע להם באנזים שאחראי על מערכת הנשימה שלהם והם מתים.
התהליך האלקטרוליטי הופך את התכונות של הכסף לזמינות לשימוש בשתיה / ריסוס.
(ריסוס לא עזר לבת שלי בכלל בכלל)
בעצם אלו מים עם צבירים זעירים ברמת 100-120 ננומטר, אשר נספגים דרך החיך ומערכת העיכול, אל מערכת הדם ומשם מופרשים החוצה בעזרת מערכות ההפרשה הפיזיולוגיות.
בדרך הם פוגשים כל מיני - ועושים את פעולתם.
את יכולה לקרוא עוד ב www.silverwater.co.il
פרט לכך - אני לא מבטיחה ניסים - רק יודעת שלנו זה עזר ומאז גם שמעתי מעוד מישהי שעזר גם לה.
בכל מקרה אתקשר אלייך בתחילת השבוע
שבתשלום
מי כסף הם מים מטוהרים ברמה גבוהה ותהליך אלקטרוליטי - במקרה של המים שאני משווקת, בפטנט מיוחד, לא אלקטרוליזה בזרם ישר.
בעצם לוקחים אלקטרודות שעשויות מכסף טהור ומעבירים דרכן זרם חשמלי.
ולמה? - לכסף טהור תכונות אנטי בקטריאליות.
וירוסים, חיידקים ופטריות אינם מסוגלים להתקיים בסביבה של כסף.
זה פוגע להם באנזים שאחראי על מערכת הנשימה שלהם והם מתים.
התהליך האלקטרוליטי הופך את התכונות של הכסף לזמינות לשימוש בשתיה / ריסוס.
(ריסוס לא עזר לבת שלי בכלל בכלל)
בעצם אלו מים עם צבירים זעירים ברמת 100-120 ננומטר, אשר נספגים דרך החיך ומערכת העיכול, אל מערכת הדם ומשם מופרשים החוצה בעזרת מערכות ההפרשה הפיזיולוגיות.
בדרך הם פוגשים כל מיני - ועושים את פעולתם.
את יכולה לקרוא עוד ב www.silverwater.co.il
פרט לכך - אני לא מבטיחה ניסים - רק יודעת שלנו זה עזר ומאז גם שמעתי מעוד מישהי שעזר גם לה.
בכל מקרה אתקשר אלייך בתחילת השבוע
שבתשלום
-
אום שלום
מתי נפגש?
-
- הצטרפות: 12 יוני 2008, 10:09
אום שלום
היי, תודה על קבלת הפנים בדפהב שלי
ברשותך, אני מנצלת את הזמנתך לשאלות בענייני מגורים.מטעמי תקציב, אני שוקלת לשכור בית קרקע בנהלל, ביקנעם עילית, בעפולה או במגדל העמק. בתור אחת שגרה כרגע בראשון אני יודעת להעריך שכנים טובים מהם, ורציתי לדעת האם במקומות האלה הסיכוי להתקל בתופעות שכניות לא רצויות גבוה מהרגיל. סבא של הבנות גר לתקופה קצרה ביקנעם והזהיר אותי שלא להתקרב לשם, והייתי רוצה לדעת הכצעקתה.
ברשותך, אני מנצלת את הזמנתך לשאלות בענייני מגורים.מטעמי תקציב, אני שוקלת לשכור בית קרקע בנהלל, ביקנעם עילית, בעפולה או במגדל העמק. בתור אחת שגרה כרגע בראשון אני יודעת להעריך שכנים טובים מהם, ורציתי לדעת האם במקומות האלה הסיכוי להתקל בתופעות שכניות לא רצויות גבוה מהרגיל. סבא של הבנות גר לתקופה קצרה ביקנעם והזהיר אותי שלא להתקרב לשם, והייתי רוצה לדעת הכצעקתה.
-
- הצטרפות: 12 יוני 2008, 10:09
אום שלום
הסיבה להעדפתי יישוב בגוון עירוני היא היותי חד הורית, ונראה לי שזה יספק לי יותר בטחון. מה גם שאני לא בטוחה האם לאחרים יש איזה קריטריון קבלה, ובתור חד הורית זה כמובן נושא בעייתי. אשמח מאוד לשמוע שאני טועה, כי הסיבה לכך שאני רוצה לעבור היא לצאת מהעיר, וגם לי העדפה מוחלטת ליישוב כפרי. חשבתי בהתחלה על משהו עירוני יותר, שנראה לי קל יותר להסתדר בו, ובשלב הבא לעבור למשהו כפרי, כך שממילא זו המטרה הסופית.
בנותי בנות 2 ו-4 (בערך...), ונראה לי שאחרי הדוקטורט אעדיף, אם אוכל לאפשר זאת, חינוך ביתי, או לכל הפחות משולב (קראתי הרבה באתר, בין השאר על חינוך ביתי ועל שילוב).הרבה תודה על ההתייחסות
בנותי בנות 2 ו-4 (בערך...), ונראה לי שאחרי הדוקטורט אעדיף, אם אוכל לאפשר זאת, חינוך ביתי, או לכל הפחות משולב (קראתי הרבה באתר, בין השאר על חינוך ביתי ועל שילוב).הרבה תודה על ההתייחסות
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
אום שלום
לגבי הספוגיות: מאיזה אזור את?
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
אום שלום
תודה אך אנחנו לא גרות קרוב...מקווה שימצאו בית חם!
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
אום שלום
יש באוזן השלישית אבל נאי מניחה שבצפון זה לא עוזר לך
בדיוק התחלתי לראות היום את העונה השניה
בדיוק התחלתי לראות היום את העונה השניה
-
- הצטרפות: 04 מאי 2008, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של אגרונום_וחללית*
אום שלום
היהי
אני ואגרונום בדיוק התחלנו לראות כשנסיים אוכל לשלוח לך את הדיסק יש לי כמה עונות ,אז תשאיר תכתובת שלך בדפבית
בשמחה
שבת שלום
אני ואגרונום בדיוק התחלנו לראות כשנסיים אוכל לשלוח לך את הדיסק יש לי כמה עונות ,אז תשאיר תכתובת שלך בדפבית
בשמחה
שבת שלום
-
- הצטרפות: 04 מאי 2008, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של אגרונום_וחללית*
אום שלום
יש לנו את כולן(-:
אבל בלי תרגום
אבל בלי תרגום
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של קלמנ_טינה*
אום שלום
הי אום,תודה שחזרת אלי.
הייתי בטוחה שכתבתי - הוא מקבל ברמת אביב.
בשיחה פרטית בינינו אני יכולה להשתפך יותר, ולספר לך שהוא מתרגל מדיטציה, מנגן בחליל ודרבוקה, למד בפסיכו-דהרמה ובכלל בחור משובח.
(-:
הייתי בטוחה שכתבתי - הוא מקבל ברמת אביב.
בשיחה פרטית בינינו אני יכולה להשתפך יותר, ולספר לך שהוא מתרגל מדיטציה, מנגן בחליל ודרבוקה, למד בפסיכו-דהרמה ובכלל בחור משובח.
(-:
-
אום שלום
כן, זיהיתי אהלן
סוניה עוד לא היתה פה, אני חושבת שתהיה ברביעי, אבל בא לי שתבואי בעצמך ואזכה לראות אותך... אחרי שפספסתי את ההזדמנות הקודמת... מה את אומרת?
סוניה עוד לא היתה פה, אני חושבת שתהיה ברביעי, אבל בא לי שתבואי בעצמך ואזכה לראות אותך... אחרי שפספסתי את ההזדמנות הקודמת... מה את אומרת?
-
אום שלום
תודה תודה, תמיד קצת מביך אותי לשמוע על אנשים שקוראים את הדף כי הוא יצא אישי
כמו שטלי כתבה, ניפגש בבריכה...
כמו שטלי כתבה, ניפגש בבריכה...
-
- הצטרפות: 28 יוני 2006, 06:06
- דף אישי: הדף האישי של רויטל_ב*
אום שלום
שכחתי לשנות, אני רויטל
-
אום שלום
_הי מותק,
סיכוי קל שאגיע לאזורך מחר בצהריים או בשבת .
האם תהיי אז?_
99% שכן
יש העדפה?
אני לא עושה עסקים בשבת
יותר מאת הכובע, אני רוצה לפגוש אותך
גם אני אם את מוצאת את עצמך פה בשבת - בואי, ואת עניין הכובע נפתור איכשהו.
סיכוי קל שאגיע לאזורך מחר בצהריים או בשבת .
האם תהיי אז?_
99% שכן
יש העדפה?
אני לא עושה עסקים בשבת
יותר מאת הכובע, אני רוצה לפגוש אותך
גם אני אם את מוצאת את עצמך פה בשבת - בואי, ואת עניין הכובע נפתור איכשהו.
-
- הצטרפות: 06 מאי 2008, 11:16
- דף אישי: הדף האישי של מיצרת_מציאות*
אום שלום
אשמח מאוד לקבל את המפתחות של הארונות, אנחנו ביקנעם, אפשר לתאם כשאתם או אנחנו בדרך, אז נשתמע,
אפשר גם במייל irisron בוואלה co.il
אפשר גם במייל irisron בוואלה co.il
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
-
אום שלום
בין 1 וחצי ל-3 וחצי אני שלך.
-
אום שלום
היה כיף לגמרי
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
אום שלום
אהלן יקירתי,
יש איזה אפשרות להתייעץ איתך בדיסקרטיות על ענייני רצפת אגן?
אה, וגם רציתי להגיד לך בעניין ניקוי הפנים שאני מצאתי כאן מן מטלית מיוחדת לניקוי פנים שממש עושה סוג של פילינג רק משפשוף של זה על העור עם מים והעור מרגיש ממש נקי וחלק (לא השתמשתי בסבון כבר איזה שבועיים לדעתי ולא מרגישה צורך), אני יכולה לחפש לך את השם של המוצר אם את רוצה ואולי אפשר להשיג משהו כזה גם בארץ.
<סליחה על העילגות, מאוחר בלילה ואני שפוכה>
נשיקות
יש איזה אפשרות להתייעץ איתך בדיסקרטיות על ענייני רצפת אגן?
אה, וגם רציתי להגיד לך בעניין ניקוי הפנים שאני מצאתי כאן מן מטלית מיוחדת לניקוי פנים שממש עושה סוג של פילינג רק משפשוף של זה על העור עם מים והעור מרגיש ממש נקי וחלק (לא השתמשתי בסבון כבר איזה שבועיים לדעתי ולא מרגישה צורך), אני יכולה לחפש לך את השם של המוצר אם את רוצה ואולי אפשר להשיג משהו כזה גם בארץ.
<סליחה על העילגות, מאוחר בלילה ואני שפוכה>
נשיקות
-
אום שלום
הי
את יכולה לכתוב לי ל- imma.lali בג'ימייל, פתחתי חדש
אני מחפשת לך את הפרטים של המטלית הזאת ואכתוב לך, זה בלי כימיקלים ואמור להיות עמיד בהרבה כביסות (אני מרביצה פה פרסומת, אה?)
את יכולה לכתוב לי ל- imma.lali בג'ימייל, פתחתי חדש
אני מחפשת לך את הפרטים של המטלית הזאת ואכתוב לך, זה בלי כימיקלים ואמור להיות עמיד בהרבה כביסות (אני מרביצה פה פרסומת, אה?)
-
אום שלום
הי מותק
אני עונה לך בראש כבר שלושה ימים...
היו פה קריסות של האינטרנט פלוס סופשבוע אינטנסיבי במיוחד, מקווה תכף לכתוב לך מייל תשובה.
נשיקות
אני עונה לך בראש כבר שלושה ימים...
היו פה קריסות של האינטרנט פלוס סופשבוע אינטנסיבי במיוחד, מקווה תכף לכתוב לך מייל תשובה.
נשיקות
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
אום שלום
הי, אני אשמח לעצב לך לוגו.
-
אום שלום
אם עדיין צריכה עזרה בלוגו 050-4415040
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2008, 23:59
אום שלום
אשמח לשרבט לך סקיצות לפי בקשה, תמורת ברטר גם!
גילי 0528612552
גילי 0528612552
-
אום שלום
הי אמיר,
תתחדשי על האתר ! (הוא חדש? בכולופן, אני גיליתי אותו רק לאחרונה...)
ראיתי שכבר פנו אליך בעניין הלוגו,
רציתי להציע את עזרתי, ללא תמורה (וללא מחוייבות מצידך לאהוב את מה שעיצבתי...)
אם רק תתני קריאת כיוון - מה את רואה בעיני רוחך - אשמח להשתעשע קצת מול המחשב ולהראות לך מה יצא.
בשבילי זו הזדמנות להתנסות,
מה את אומרת?
@}
תתחדשי על האתר ! (הוא חדש? בכולופן, אני גיליתי אותו רק לאחרונה...)
ראיתי שכבר פנו אליך בעניין הלוגו,
רציתי להציע את עזרתי, ללא תמורה (וללא מחוייבות מצידך לאהוב את מה שעיצבתי...)
אם רק תתני קריאת כיוון - מה את רואה בעיני רוחך - אשמח להשתעשע קצת מול המחשב ולהראות לך מה יצא.
בשבילי זו הזדמנות להתנסות,
מה את אומרת?
@}
- אם בא לך לראות את הלוגו שעיצבתי לאחותי: http://minsa.co.il/
אום שלום
היי, נכנסתי להציע את עצמי לגבי הלוגו אבל אני רואה שקצת איחרתי..... .
אם בסוף לא מסתדר לכם או לדברים אחרים בנושא את מוזמנת לפנות אליי בטל. 0523443470
יום מעולה.
איילת
אם בסוף לא מסתדר לכם או לדברים אחרים בנושא את מוזמנת לפנות אליי בטל. 0523443470
יום מעולה.
איילת
-
אום שלום
שלחתי לך מייל
-
- הצטרפות: 04 ספטמבר 2008, 22:59
אום שלום
בגוגל, תרשמי: מצפה השלום רוח על המים
זה ספא חדש, כנראה מדהים, בכפר חרוב שברמת הגולן
זה ספא חדש, כנראה מדהים, בכפר חרוב שברמת הגולן
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
אום שלום
את יכולה לספר לי קצת מה זה "יוגה נשית"?
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
אום שלום
לגבי יום ספא.
להורים שלי צימר מדהים בנטף, עם ג'אקוזי מעץ תחת האלון שבחצר.
אחותי, שגרה בשכנות מטפלת בשיאצו.
תמונות של הצימר ב www.ramak.co.il (יש שם גם פרטי התקשרות)
להורים שלי צימר מדהים בנטף, עם ג'אקוזי מעץ תחת האלון שבחצר.
אחותי, שגרה בשכנות מטפלת בשיאצו.
תמונות של הצימר ב www.ramak.co.il (יש שם גם פרטי התקשרות)
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
אום שלום
אמא שלי התחילה לבשל הרבה אחרי....
היא מבשלת בשיל שיהיה עוד תירוץ לארח. אצלי זה בדיוק הפוך.
במקרים מיוחדים אני מבשלת ומגישה ארוחות בהזמנה מראש לצימר. את נחשבת לכזה אם את בעניין.
היא מבשלת בשיל שיהיה עוד תירוץ לארח. אצלי זה בדיוק הפוך.
במקרים מיוחדים אני מבשלת ומגישה ארוחות בהזמנה מראש לצימר. את נחשבת לכזה אם את בעניין.
-
אום שלום
שלום אום שלום
בן זוגי לומד עוצמת הרכות, וידוע לי שהשבוע הוא משתתף בסדנה בתל אביב בימים חמישי ושישי. אני יכולה לברר לך עוד פרטים,
אבל לדעתי גם באתר שלהם מופיעים פרטים של כל הסדנאות (וכך גם את יכולה לראות סדנאות עתידיות).
אגב, אני עשיתי את הסדנה פעמיים, והיא מאד מומלצת.
אם יש לך שאלות, תפני אליי בכיף.
נילי
בן זוגי לומד עוצמת הרכות, וידוע לי שהשבוע הוא משתתף בסדנה בתל אביב בימים חמישי ושישי. אני יכולה לברר לך עוד פרטים,
אבל לדעתי גם באתר שלהם מופיעים פרטים של כל הסדנאות (וכך גם את יכולה לראות סדנאות עתידיות).
אגב, אני עשיתי את הסדנה פעמיים, והיא מאד מומלצת.
אם יש לך שאלות, תפני אליי בכיף.
נילי
-
- הצטרפות: 12 מאי 2004, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של עז_הרים*
אום שלום
הי לך
נראה לי שהיא דוקא "חזקה", הבעיה העיקרית שאני זוכרת שהיתה למסחטה היא שהמיץ היה מלכלך את השיש, ולא זולג כולו לכוס, אולי פעם היתה לה כוס מיוחדת שהיתה יושבת שם יותר טוב. היא גם תופסת הרבה מקום. אני זוכרת שיש פירות/ ירקות מסויימים שהיה מתקבל מהם מעט מיץ יחסית, וששנאתי לנקות אותה כל פעם...
עכשיו משסיימתי להשמיץ אותה, את מוזמנת לבוא לקחת אם עוד נשאר חשק...
נראה לי שהיא דוקא "חזקה", הבעיה העיקרית שאני זוכרת שהיתה למסחטה היא שהמיץ היה מלכלך את השיש, ולא זולג כולו לכוס, אולי פעם היתה לה כוס מיוחדת שהיתה יושבת שם יותר טוב. היא גם תופסת הרבה מקום. אני זוכרת שיש פירות/ ירקות מסויימים שהיה מתקבל מהם מעט מיץ יחסית, וששנאתי לנקות אותה כל פעם...
עכשיו משסיימתי להשמיץ אותה, את מוזמנת לבוא לקחת אם עוד נשאר חשק...
-
אום שלום
היוגה הזאת בהכרח משולבת בריקוד/ תנועה חופשית? אם כן - זה מאוד לא מתאים לי. אני אוהבת יוגה מאוד, גם ויניאסה (נדמה לי שעעה קוראים לזה שעוברים מתנוחה לתנוחה), אבל אין סיכוי מבחינתי לתנועה חופשית או ריקוד, זה לא אני. האם יש יוגה נשית שהיא רק אסאנות?
-
אום שלום
אני גרה ליד הוד-השרון, כפ"ס, רעננה (ממש באמצע)
-
אום שלום
תודה! אני יודעת איפה זה... (לפי כמה ימים חגגנו 10 שנים ביחד במסעדה סמוכה). איזה יופי שמירה עצמה מלמדת שם. נראה לי שיהיה נכון עכשיו באמת לתרגל יוגה שמכוונת במיוחד לנשים, בדרך כלל אני מאוד "הישגית" ביוגה ואוהבת את האקשט והאתלטיות, אבל זה יהיה נהדר קצת להתאוורר מזה ולהשקיע ברבדים יותר עמוקים (יש לי בעיה עם תרגילי הנשימה, מקווה שאצליח להתגבר על זה, בגלל זה בין השאר התחברתי לאיינגר יוגה, ששומרים את הנשימות למתקדמים בלבד)