נעליים ראשונות

אמא_של_מיה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_של_מיה* »

מיה התחילה ללכת לפני שבועיים, ואני בהתלבטות. בא לי נורא לקנות לה נעלים חדשות, אבל אומרים שכדאי בהתחלה ללכת בלי . אז מה זה בהתחלה? בנתיים היא עם נעליים רכות מבד כדי שלא יהיה לה קר ברגליים. הגדולים התחילו ללכת בקיץ ואז הם פשוט היו יחפים רב הזמן, ומיה ילדת חורף . מדדתי לה את הנעליים הראשונות שהיו לאחותה, והיא ממש לא אוהבת את זה. עומדת בלי לזוז כאילו כל נעל קילו ...
ציפורת*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 14:47

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ציפורת* »

כדאי שיעבור לפחות חודש של הליכה יציבה לפני רכישת נעלי צעד ראשון, וגם אז עדיף להשתמש בהן רק במקרים שאי אפשר ללכת יחפים או עם גרביים.
ושתלך תמיד בדרכים טובות :-)
ענת_שן_לוי*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ענת_שן_לוי* »

השתמשנו הרבה זמן בנעלי בית רכות מקורדרוי עם סוליה נגד החלקה. (יש כאלו בשילב ובסופרפארם לפי מידות).
היו לנו שלושה זוגות, אם אחד התרטב בגינה או התלכלך מבוץ היינו מכבסים ומייבשים. או רק מייבשים. בסוף היה זוג שקראנו לו "נעלי בוץ". באלו ששימשו גם לבחוץ הוספתי כמה שכבות בד מבפנים (אפשר גם לקנות ספידות - רפידות מוכנות ולגזור לפי הגודל) כדי שתהיה יותר הגנה מקור ומבליטות לא רצויות בשטח.
הלכנו ככה חודשים. לא במקומות שיש זכוכיות שבורות אבל בכל שאר המקומות. במקביל - הנעליים "האמיתיות" חיכו בסבלנות לתורן ומדי פעם מדדנו אותן עד שהתחשק לו לנעול אותן קצת בבית ובסוף גם בחוץ.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

גם אנחנו בגישת הנעליים מהסופרפארם. כמה זוגות, רצוי באותו צבע (ראי בעית זוגות הגרביים). מתלכלך - הופ למכונה, ושולפים עוד זוג מערמת הכביסה הנקיה (או מהתיק או מהאוטו או...).
כשהגענו לקנות סנדלים - מדדתי להדס 4 זוגות עד שהיתה מוכנה לקום וללכת באחד מהם. אל תפלי בפח של "זה בגודל מתאים, סימן שזה נוח לה"
יער_נורווגי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי יער_נורווגי* »

אצלנו הולכים 3 חודשים ועוד לא קניתי נעליים. מקסימום כשמשחקים בחוץ אני שמה עוד זוג גרביים שילכו אח",כ לכביסה עם הבוץ. תגידו, מה דעתכם על המושג "צעד ראשון"? כבר מכמה אנשים שמעתי שזה סתם קשקוש ונועד לסחוט כסף מההורים ושבעצם גם נעל רגילה, שאינה צעד ראשון במובהק, למשל של נייקי, צ'יקו, ניו בלאנס וכד', יכולה לעשות את העבודה.
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

הלוואי והיו עושים את מה שמוגדר "צעד ראשון" (דהיינו נעל רכה מאוד, עם סוליה דקה וגמישה מאוד) בכל הגדלים. זאת הבעיה. ברגע שעוברים את מידה
22-24, הנעל הופכת להיות משהו נוראי, עם סוליה קשה ובלתי גמישה.
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אם_פי_3* »

אני מתארת לעצמי שמי שמתחיל עכשיו ללכת, יוכל לחכות לחורף הבא עד נעליים ממש. כמה שיותר מאוחר יותר טוב, וגם בגיל שנתיים-שלוש (והלאה) עדיף ללכת יחפים כמה שיותר, בעיקר על משטחים לא ישרים (כלומר - בחוץ. אדמה, חול). הנעל היא רק כדי שלא יהיה קר, וכדי שהרגל לא תפגע.
הילדים שלי התחילו לנעול נעליים רק בחורף שלאחר התחלת ההליכה (כל הקיץ הלכו יחפים) ומיד מנעליים "רגילות" - בעיקר משיקולי עלות, ומתוך זה שלא ראינו הצדקה להוציא מאות שקלים על נעל שלא ברור במה היא באמת יותר טובה. אנחנו הולכים פחות או יותר על הכי זול (מי שבאיזור - בירכא אפשר למצוא זוג נעליים סביר בהחלט, גם במידות 25-30, בארבעים או חמישים ש"ח (אבל לשים לב, כי יש שם גם יקרים יותר)).
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אצלי, שני הילדים התחילו ללכת בתחילת החורף, ככה שמתישהו באמצע קנינו נעלים, מה שמוגדר "צעד ראשון" של אלפנטן. באמת מצוינות. הם הלכו איתן רק מחוץ לבית, ובאמת רק משיקולי חימום הרגל. בתוך הבית רק עם גרביים או נעלי בד. ועד היום, שניהם בדואים קטנים, כל היום יחפים. זה מצויין מבחינתי.
ובעניין המחיר, פרט לפעם אחת שקנינו למור סנדלים יקרות (כי הן היו היחידות שעלו על הרגל הרחבה-מאוד שלו), אני מחכה לסופי עונות ולא מוציאה יותר
מ 100 ש"ח לזוג. זה הגבול שלנו. אני מחפשת סופי עונה ועודפים באופן קבוע בענייני נעליים.
אמא_של_מיה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_של_מיה* »

תודה, וואו, כל-כך הרבה תגובות. (עזרתם לי לשבור מחסום, פתחתי דף חדש, והוא לא נותר ריק...)
אז לא קניתי עדיין נעליים, כנראה שבאמת זה מוגזם, ובנתיים היא הולכת בנעלי הסופרפארם (מושג חדש בבאופן טבעי), מועדת וקמה, ולומדת להיות יותר יציבה.
|אפרוח|
נראה כמה זמן אני אתאפק.
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

תוספת קטנה אך חשובה: הרגל שלהם גדלה כל כך מהר, והנעליים שתקני היום לא יהיו טובות עוד חודשיים. חסכתי לך 120 ש"ח.
יער_נורווגי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי יער_נורווגי* »

אז לדעתכם עדיף לא לקנות להם כרגע? אנחנו כבר שובעיים מתכננים לקנות רק שכל הזמן חולים פה אז לא יצא לנו. סה"כ אם היו להם נעליים היינו יכולים לצאת החוצה גם בימים שירד גשם ועדיין רטוב בחוץ. עם גרביים ונעלי בד זה לא אפשרי. והקיץ עוד רחוק...
ענת_שן_לוי*

נעליים ראשונות

תקני אבל יש נעליים בסדר גמור גם ב-30 שקל, (בשווקים ובחנויות הזולות, גם "סוף עונה" עכשו - הדבר הכי דבילי זה שיש עונות וסופי עונות בנעלים לתינוקות, כי בסוף החורף כבר אי אפשר כמעט למצוא שום נעל נורמלית במידה שצריכים) לא חייבים להוציא 120 על זוג, במיוחד שלא יודעים איך זה עשוי להתפתח, וכמה חצאי שעות בדיוק הם יספיקו לנעול אותן.
אנחנו קנינו זוג נוסף ב-30 שקל שהפך בסופו של דבר לזוג העיקרי, כי הם יותר נוחות לו מהנעליים ה"טובות".
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ורד_לב* »

אנחנו מתקרבים לזמן בו נצטרך לרכוש נעליים לאומני (טוב, יש עוד קצת זמן, לא ממש ממש עכשיו, בתחילת החורף בטח).
רציתי להתחיל להתעניין לגבי מה מומלץ? מה נחשב טוב? על מה כדאי ורצוי להקפיד? מה לחפש? יש איזו חשיבות לכך שאלו יהיו נעלי חורף? (גשם בעיקר, לא?)
תהיות כאלו.
אנא, אשמח אם תשתפו אותי בידע ובנסיון שלכם {@
תודה |אפרוח|
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

מנסיוני:
נעליים ראשונות כמה שיותר מאוחר, יותר טוב, ובעיקר כשיוצאים החוצה (יצאי לי פעם אחת בחורף). בבית עדיף להשתמש בגרביים או בנעליים רכות.
ראיתי שיש למכירה נעליים מעור של bobux והן נראות לי מצויינות מכיוון שהן רכות ואולי אפילו יכולות לבודד בתחילת החורף כשעוד לא כל כך קר.
בחנויות יש נעליים של elefanten שנחשבות רכות וקלות ומתאימות לצעד ראשון. הן יקרות מאוד...
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בת_ההרים* »

גם אני מצטרפת לתובנה שכמה שתחכו עם נעליים-יותר טוב. בבית אפשר יחפים/עם גרביים והחורף לא מגיע לפני נובמבר מינימום... אני לא חזקה בשמות של פירמות(בטח לא אחרי לידה ותוך כדי הנקה חהחהחה) אבל בזמנו מצאתי מין נעלי בד עם סוליית גומי רכה וכשאי אפשר היה ללכת יחף שמתי אותן לנורי. בכל אופן, אני מאד מבסוטית מהנעליים של נמרוד, כמה בנאלי. היו לנו סנדלים ראשונות שלהם ואחרי זה נעלי חורף.
אבל באמת חכי עם זה עוד קצת...
מאמא_מאוהבת*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי מאמא_מאוהבת* »

אנחנו קנינו של אלפנטן (179 ש"ח לפני חודשיים בערך) - ומאוד מרוצים מהן. קלות ורכות ויפות מאוד (לדעתי).
עד כמה שאני יודעת גם נעלי צעד ראשון של נמרוד לא זולות (גם סביב 150+). אבל אולי אני טועה.

קנינו נעליים כשנועה כבר התרוצצה ברחבי הבית ורצינו כבר לתת לה להסתובב בחוץ (ואנחנו גרים באמצע ג'ונגל של בטון ואספלט, אז בלי נעליים לא הייתי מוכנה לתת לה להסתובב בחוץ).
בת_ההרים*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אגב מחירי נעליים...אני בקטע הזה לא מתפשרת. עדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים אבל לדעת שנעל היא איכותית ומיטיבה עד כמה שניתן עם עמוד השדרה של העולל. נעליים לא טובות, עם סולייה עבה מידי או מחומרים לא איכותיים- יכולות לדפוק יציבה ומבנה שלד. אצלינו נעליים זה אחד הדברים שאני משלמת מחיר מלא ולא מרגישה "אשמה" (להבדיל מבגדים, דיסקים, קלטות ווידאו וכד'). אפשר לקחת צ'אנס לוקנות בסוף עונה בזול לעונה הבאה ולהמר על מידת הרגל. אבל זה הימור פרוע. פעם אחת הצליח לי לגמרי במקרה וזה היו נעלי נמרוד שעלו לי רק 50 שקל אז היה שווה לקחת ת'סיכון. לא חושבת שאחזור על זה שוב (-:
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

נמרוד מייצרים את elefanten. זה מוצר של נמרוד.
גם אני לא מתפשרת על נעליים (לעומת כל השאר). אני משתדלת לקנות בסוף העונה כשאפשר סנדלים לעונה בשנה הבאה. אני לוקחת אצל הילדים שתי מידות יותר כרגע, למרות שבשלב כלשהו זה לא עובד ככה. בינתיים, זה התאים בול.
ורד_לב*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ורד_לב* »

אומני הולכת כבר חודש וחצי (או, יותר?) ואני באמת חושבת על נעליים רק בשביל חימום לחורף. טוב, נראה כבר...
תבשיל_קדרה*

נעליים ראשונות

נעליים רק בשביל חימום לחורף
יש בסופרפארם נעלי-בית מבד, עם סוליה נגד החלקה (בד עם עיגולים כאלה, מפלסטיק). מצוין להתחלה!
החסרון היחיד - לא מתאים בגשם, אבל קונים 3-4 זוגות (20-25 ש"ח לזוג), ופשוט זורקים למכונה.
טיפ: לקנות את כולם באותו צבע, כי זה כמו גרביים - אף פעם לא מוצאים את בן הזוג.
אממ''פ*
הצטרפות: 12 מרץ 2003, 14:51

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

היי,
בקשר לסוג הנעליים,אז עדיף שסוליית הגומי תהיה רכה כמה שאפשר,
אלפנטן =נמרוד בגלל שנמרוד מייבאים את אלפנטן אני חושבת שזה מוצר גרמני והמחירים די בשמיים 190-180 ש"ח לזוג אבל הן טובות.
אפשר למצוא בשילב וגם בקדס נעליים דמויות עור עם סוליה מאותו חומר שהן מצויינות לחודש חודשיים הראשונים. הבן שלי מעד המון והלך ממש לא יציב חודשיים לפחות ונעלי הצעד הראשון מאוד הכבידו עליו לכן נעלנו לו אותן רק בחוץ (כי היה קר וגשום).
אין מה לדבר יש התלהבות לקנות נעליים כי "הילד הולך", אבל צריך לזרום עם ההליכה של הילד.
פרט מעניין הוא שהורים סבורים (ובצדק) שעדיף לנעול עם סוליה רכה ואילו המוכרות בחנויות תמיד ממליצות על סוליה קשה "כי זה נותן יציבות לכף הרגל", ולמעשה יש דגם של אלפנטן שהוא עם סוליה רכה יותר של צעד ראשון אבל הוא די נדיר והוא עשוי מעור רגיל ולא ז'מש. לכן אולי כדאי לך להתעקש ולחפש אותו דווקא.
ורד_לב*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ורד_לב* »

לא, אני בכלל לא בלחץ לשים לה נעליים והיא גם הולכת ממש יציב כבר זמן מה.
רק מבררת לעתיד, מתחילה לגשש, להבין וכו'.
שמחה לקרוא שהאינטואיציה שלי לא מפספסת :-)
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי חגית_פ* »

תבקשו מחברים בחו"ל שישלחו לכם (או למהלכים המתחילים שלכם) גרביים של גאפ.
חוץ מזה שהן גמישות ומופלאות גם אחרי 700 כביסות, יש להן את נקודות הגומי (או פלסטיק או מה שזה) נגד החלקה.
אלה התרוצצה בהן חורף שלהם והיה נהדר.
בחורף שאחרי, ניסיתי לקנות גרביים תוצרת הארץ עם נקודות כאלה והיא החליקה איתן כל הזמן.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בשמת_א* »

ואני חשבתי שאלפנטן הן ייבוא של נמרוד מצרפת.

שהורים סבורים (ובצדק) שעדיף לנעול עם סוליה רכה ואילו המוכרות בחנויות תמיד ממליצות על סוליה קשה
זה ממש כמו הבורות בענייני הנקה: המוכרות בחנויות אין להן מושג, והן מדקלמות את המיתוסים שבהם כולם האמינו בילדותנו.
האורטופדים המומחים לילדים ממליצים על רגל יחפה ככל האפשר, ושהנעליים יהיו רק להגנה מפני קור בחורף (ואספלט רותח בקיץ) וכדומה - כלומר, רכות וגמישות ככל האפשר.
תבשיל_קדרה*

נעליים ראשונות

ואילו המוכרות בחנויות תמיד ממליצות על
מוכרות בחנויות נעליים לא מבינות בנעליים. פעם (בילדותי) היו מוכרני נעליים שכן מבינים בזה (או אולי היה נדמה לי שזה כך, כי אמא שלי האמינה להם?).
שאלתי פעם מוכרנית כזאת איך יודעים אם הנעל נוחה לילדה, והתשובה היתה "תראי - זה נראה במידה המתאימה".
מזל שלא האמנתי לה.
אממ''פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

בתחילת הקיץ נכנסתי לחנות לקנות לילד סנדלים,
לקחנו זוג הביתה שמחים ומאושרים ולאכזבתי גיליתי שהוא קטן (כלומר יהיה קטן תוך חודש חודשיים), אז חזרנו לחנות זה חנות של נמרוד בדיזנגוף, ומדדנו את כ ו ל החנות כול דגמי הבנים המשופצרים למיניהם, ואז ראיתי זוג ממש חמוד תכלת עם רצועות בצבע הקשת והם נראו מה זה נוחות, סוליה דקה, מבחוץ ז'מש, ומבפנים מצופה פוך סטן ממש לקנא בקטנטנים איזו השקעה לא תמצאו כאלה אצל מבוגרים, "נקח את אלה" אמרתי המוכרת הפנתה מבטה ונזדעקה : "אילו של בנות !!", זה בסדר הרגעתי אותה "לא אכפת לי".
ומסתבר שאלה היו הלהיט של הקיץ כמעט לכולם יש כאלה בוריאציה כזו או אחרת בנים כבנות.
בת_ההרים*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אני לא יכולה להתאפק...אם כבר חנויות נעליים...הנעליים של גלי מזעזעות לטעמי מבחינת הנוחות לרגל. אני לא אקנה שם לעולם נעליים לקטנים. מקווה שאני לא מבאסת עכשיו אף אחד שאולי כן קנה שם...
רקפת_ברגר*
הצטרפות: 01 יולי 2003, 07:26

נעליים ראשונות

שליחה על ידי רקפת_ברגר* »

אני גם קניתי נעליים של אלפנטן וכל פעם שתמר הלכה מהר או רצה היא נפלה איתם. קניתי לה את הנעליים שמופיעות בפרסומת של באופן - bobox- והן פשוט נהדרות. רוב הזמן היא יחפה אבל כשאנחנו הולכות לגינה או כשחם בחוץ ואי אפשר לדרוך על הרצפה - אני נועלת לה את הנעליים האלה וזה ממש כמו גרב.
סתם גרביים לא הספיקו לה כשהריצוף היה ממש חם.
עדי*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 22:19

נעליים ראשונות

שליחה על ידי עדי* »

הגעתי לדף זה יומיים לאחר רכישת זוג הנעליים הראשון של בני (14 חודשים).
קיבלתי המלצה מאורטופד מומחה שהטוב ביותר הוא נעלי התעמלות מאיכות גבוהה.
תחושתי היא כי הנעל מסורבלת במקצת (למרות שהוא נהנה מאד מהמעמד החדש).
מה דעתכן/ם?
בשמת_א*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בשמת_א* »

מה דעתכן/ם?
שתקשיבי לתחושתך.
תבשיל_קדרה*

נעליים ראשונות

נעלי התעמלות?
מוזר.
לגדולים - אלה באמת נעליים עם סוליה גמישה יחסית. לקטנים - אלה מהנעליים עם הסוליות הכי עבות ונוקשות באופן יחסי (כי הן כמו של גדולים, רק בקטן - לא דק יותר באופן יחסי).
אממ''פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

גילה לא בהכרח,
יש גם נעלי התעמלות לקטנים שלא בצו האופנה (חלליות), אלא דווקא גמישות, ראיתי מזה חמודות של אדידס של נייקי.160 ש"ח
זה יקר?
תבשיל_קדרה*

נעליים ראשונות

זה מחיר רגיל של נעליים רגילות לקטנים, של החברות ה"רגילות" (גלי, נמרוד) - בלי מבצעים היסטריים.
ניתן למצוא נעליים ב 100 ש"ח ואף פחות, בחנויות הזולות - לא מותגים, ובמבצעי סוף עונה.
תוספות_יוםטוב*
הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי תוספות_יוםטוב* »

אביחי התחיל ללכת לא מזמן. קנינו לו נעליים - והן גורמות לו סבל רב. הוא בוכה מאד כל פעם שאנחנו מנסים להלביש לו אותם - וגם כשהוא "מתרגל" הוא יחסית עצבני יותר. מורידים לו אותם - חזרה שמחת החיים.
אנחנו לא לוחצים עליו יותר מדי - אבל היינו שמחים להצעות.
להתמיד? להרפות? לחכות? לשנות?
אממ''פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

תראה בסופו של דבר הוא יתרגל אליהן כאשר הוא יבין את מהותן ולמה הן משמשות, למשל ביום גשום כאשר רגליו יירטבו, או כשייראה אותכם נועלים נעליים ויסיק מכך שזה חשוב .
בעקרון עד שההליכה שלו לא יציבה לחלוטין 100% והוא אינו נופל ומשתטח, אין צורך לנעול נעליים, אפשר נעלי טרום הליכה, נעליים עם סוליית בד או עור,יש אפילו לאדידס מתוקות נורא...
ענת_שן_לוי*

נעליים ראשונות

יאיר, אני מבינה אותו לגמרי...
יש כמה עצות מועילות ב נעלי צעד ראשון , ר"ע נעלי סופר-פארם.
בכללי - עד שהם לא רצים בשלוליות, ממש לא דחוף לכלוא את הרגליים הרכות והמתוקות שלהם בנעליים אמיתיות.
בשמת_א*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בשמת_א* »

יאיר, אני פירשתי את התגובה הזאת של בתי, כשמדדנו לה בחנות, כסימן שהנעל לא מתאימה.
אני מסכימה עם ענת שן-לוי.
אמא_של_יונת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_של_יונת* »

יאיר,
הסיפור שלך על אביחי הזכיר לי נשכחות:
אחי פחד מנעילת נעליים. נראה שהוא האמין שהרגליים נעלמו, וזה הבהיל אותו.
אולי גם אביחי כך?
ורד_לב*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ורד_לב* »

עשינו זאת סופסוף!!! |בלונים|
יש לאומני נעליים ראשונות מתוקות ביותר. אדומות, עם שרוכים.
האמת? היא בחרה אותן בעצמה. אני נדלקתי על משהו אחר, אבל היא ישר התחילה לשחק עם אלה, אז ניסינו.
צ'יק צ'ק היא שכחה שיש לה נעלים על הרגליים והתחילה לרוץ אחרי הבלון שהמוכרת נתנה לה. אגב, מוכרת מקסימה, מקצועית, עם המון נסיון וגישה לילדים. תענוג!
הייתה בחנות ילדונת אתיופית מתוקה (שנה וחודש) שבאה עם אמא ואבא גם לקנות נעליים (גם אדומות, אלא מה? :-) ), היא עוד לא לגמרי הולכת וראיתי איזה הבדל זה לשים נעליים לילדה שהולכת כבר הרבה זמן (3 חודשים) וכזו שלא. אני שמחה שחיכינו עם זה וגם לא אמהר לשים לה אותן, אם לא ממש צריך. טוב, נו, חוץ מהשוויץ בשביל הסבים ;-)
ברונית_ב*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 14:16
דף אישי: הדף האישי של ברונית_ב*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ברונית_ב* »

נעליים אדומות זה קלאסה (-: תתחדשו ומזל טוב לאומני!
עוף_החול*
הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי עוף_החול* »

שמעתי פעם שיחה עם אורטופד מומחה ברדיו לגבי נעלים ראשונות.
אני זוכרת שהוא המליץ להחזיק את הנעל בין האצבע המורה לאגודל ולנסות לכופף אותה. אם היא מתכופפת בקלות היא טובה.
דבר נוסף שתמיד בדקתי הוא שהנעליים יהיו קלות מאד, כמעט לא מורגשות. וגם גבוהות עם סגירה טובה של שרוכים. שהנעל תהיה יציבה על הרגל, מעור אמיתי כמובן לאיוורור טוב.
אממ''פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

אנחנו נדפקנו עם נעליים היום,
זה תמיד קורה לי "בעלי" טוען שאסור לי ללכת לקניות לבד.
קניתי לילד מוקסינים מעור חום עם קצת פלטורמה במחיר של 159 ש"ח (טירוף) בחנות עם טווח מחירים של 250-350 ש"ח,וכשחזרנו הבייתה גיליתי שהבטנה נפרמת,
אז היום חזרתי להחזיר ובגלל שהמחירים שם גבוהים אמרתי שאני לא רוצה זיכוי אלא ביטול עסקה או כסף חזרה,מיותר לציין שבעל החנות ,
צעק,השתולל,קילל,ובסוף סילק אותנו מהחנות כנהוג בישראל ביחסי בעל חנות-לקוח לא מרוצה.
אז עכשיו אין לילד נעליים נורמליות לחורף וצריך לקנות עוד זוג ובזול )-:
בשמת_א*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בשמת_א* »

אפשר להתלונן עליו והוא יתן את הכסף. תבררי באגודה שיש לזכויות הצרכן, לא זוכרת את שמה.
אממ''פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

להתלונן עליו?
מזיז לו את ה...התקשרנו למשטרה ליד החנות בנסיון להזמין אותם כי הוא איים עלינו במכות והם לא רצו להגיע...
האגודה למלחמה בצרכן ממש קטן עליו.
כול בעל עסק בישראל הוא למעשה בריון במסווה,אני יודעת כי אני אלופה בהחזרות,נעליים,בגדים,השנה אפילו החזרתי דירה...
במקרה הזה החוק לצידנו כי כאשר מחזירים עם פגם בעל החנות חייב לתת את הכסף חזרה ולא להכריח לקחת זיכוי.
אממ''פ*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אממ''פ* »

דרך אגב אם כבר אז אני מזהירה :
נעלי "מקסים",בכיכר המדינה.
יהודית_שפמן*
הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי יהודית_שפמן* »

ויש חנויות נעלים שמוכרות את נמרוד אלפנטון ודגמים טובים במחירים מצחיקים כי הסחורה משנהשעברה ברחובות ברחוב הרצל מול הבית של יץ פטל ובקניון בקומה התחתונה מול החנות של נעלי הילדים יש חנות שהיא כוך, לפעמים יש שם ממש מציאות .
תמר*
הצטרפות: 23 יולי 2001, 15:53

נעליים ראשונות

שליחה על ידי תמר* »

אני מחפשת נעלי bobux האם מישהי יודעת איפוא אפשר לקנות אותן
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

יש ב"דיאדה", שד' בן גוריון 75 תל אביב
מים_שקטים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי מים_שקטים* »

אפשר גם לקנות ישירות ממגליה אהרון ממושב גן יאשיה אפשר למצוא את הטלפון שלה ב - 144 או ב- email
[email protected]
מיה_גל*
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי מיה_גל* »

גם אנחנו קנינו נעליים ראשונות השבוע, שלנו דוקא כחולות ומקורדרוי. מוגלי לא ממש מוטרדת מהן, רק מדי פעם עוצרת את הריצות שלה ומסתכלת עליהן בהפתעה :-D
אלה נעלי צעד ראשון שקנינו בנימרוד, עכשיו בסוף-עונה ב-49 ש"ח.
היא בת שנה ושבוע והולכת כבר קצת יותר מחודשיים.
מה הולכת? רצה!
טושו*
הצטרפות: 04 דצמבר 2002, 21:29

נעליים ראשונות

שליחה על ידי טושו* »

טוב, הגיע הזמן לחדש את הדף... :-)

טוהר, בן שנה ושבע, עדיין לא הולך לבד. הוא אוהב ללכת המון בעזרת היד של אמא שלו, אבל לבד עדיין לא.
אבל מה? כל החברים סביבו עם סנדלים וגם הוא רוצה.
יש לו סנדלים שקיבלתי בשבילו (לא משהו, לדעתי) , ובכל פעם שהוא רואה אותן הוא מבקש ממני שאנעל לו , ומבסוט כולו להתהלך איתן.
הוא בעיקר מבסוט שהוא יכול לרדת לחצץ מחוץ לבית ולא שורף לו ולא מציק לו...

מצד אחד אני ממש לא רוצה לשים לו סנדל לפני שמתחיל ללכת, מבחינתי כמה שיותר מאוחר (ועד כמה שידוע לי אלו גם ההמלצות), מצד שני - אולי הוא מסמן לי שהוא צריך את הפוש הזה כדי שיהיה לו קל יותר ללכת?
נראה לכן ???
תבשיל_קדרה*

נעליים ראשונות

יש בסופרים הגדולים מין סנדלי-בד די רכים.
אולי זה יספק אותו.
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אולי בובוקס? www.bobux.com אפשר לקנות בדיאדה וגם ישר מהמפיצים בארץ. קצת יקר אבל הן נראות עמידות.
שירשיר*
הצטרפות: 12 אוגוסט 2004, 08:34

נעליים ראשונות

שליחה על ידי שירשיר* »

למחפשות הנעליים...
כנסו לתחנה המרכזית החדשה בתל-אביב, קומה 3, לחנותו של ציון - "כתר בן ישי", ותמצאו מגוון מ-דהים של נעליים יפות, נוחות וכאלו שלא תראו בכל חנות אחרת. זו חנות. זו חנות ייחודית במינה. בעליה אמינים וגם עושים מחירים...
שווה לבקר.
טובי_י*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 06:09

נעליים ראשונות

שליחה על ידי טובי_י* »

אצלנו במשפחה וכנראה שזה גם בעדה (מרוקאית), יש מנהג שמי שמגלה את השן הראשונה של האפרוח הוא זה שקונה את הנעליים הראשונות.

מתכון טוב לשינרור מתנה :-D
ענן_בעננים*
הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ענן_בעננים* »

יש בסופרפארם נעלי-בית מבד, עם סוליה נגד החלקה
הייתי היום בסופר פארם ושאלתי על הנעליים האלה ב'מחלקת ילדים', ולא ידעו על מה אני מדברת.
האם עדיין ניתן למצוא אותן?
אביב_חדש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

הן מופיעות בד"כ בחורף.
ענן_בעננים*

נעליים ראשונות

זה מסביר את זה...
ענת_שן_לוי*

נעליים ראשונות

נדמה לי שבשילב יש אותן כל השנה. אולי טיפה יותר יקרות.
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

יש לקטן נעליים מעור של bobux . כמה שאלות להורים המנוסים:

יש דרך מומלצת לתחזק את הנעליים?
לכמה זמן הערך הן מחזיקות מעמד?
האם מותר להכניס אותן למים (שלוליות וכיו"ב)?

עד איזה גיל כדאי להשתמש בהן? ראיתי שבאחד האתרים שיש נעליים גם לבני 5-6 שנים, נשמע לכם סביר?
אמא_נמרה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

ענן בעננים , אני ראיתי את הנעליים שאת מחפשת בניו-פארם אצלנו במודיעין, בשבוע האחרון.

אולי מחזיקים אותן לפי הביקוש.
פשוט_אני*
הצטרפות: 28 יולי 2004, 13:32
דף אישי: הדף האישי של פשוט_אני*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי פשוט_אני* »

בנוגע לנעלי bobux - נכנסתי לאתר ולא מצאתי בו מידע על מחיר. אני אשמח לשמוע תשובה גם לשאלות של אמא נמרה .

מה בעצם ההבדל ביניהן לבין נעלי בית מבד?

ומה אתם אומרים - כדאי לי לקנות עכשיו, שהוא הולך כבר חודש ועוד לא לגמרי יציב, או לחכות ואז אני אצטרך לנסוע במיוחד? (עכשיו אנחנו כמה ימים אצל ההורים, במרכז הארץ, ולנסוע במיוחד מהיישוב שלי זה משהו ממש מסובך שאני כמעט לעולם לא עושה).
אמא_נמרה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

ל פשוט אני ,

מה בעצם ההבדל ביניהן לבין נעלי בית מבד?

יש הבדל. בני הלך עם נעלי בד ואז עברנו לבובקס, כי הן לא התאימו להליכה בגינה הציבורית. לי נראה שהבובקס מגינות יותר על הרגל מאשר נעלי הבד, וגם יותר קל לנקות אותן. גיליתי שגם אם נכנסים אתן לשלוליות אח"כ הכל יורד, והן גם מתייבשות בקלות.

כיוון שנתתי לו להתרוצץ בהן באשר רצה הן התבלו מאד מהר. בעצם זה לא כזה נורא כי במילא הוא גדל וכבר היה צריך לקנות לו מידה גדולה יותר.

בשבוע שעבר הייתי בדיאדה בת"א והם כבר לא מוכרים בובקס, אלא שושו'ס. נראה אותו דבר.

ומה אתם אומרים - כדאי לי לקנות עכשיו ?

עקב המגבלה שאת מתארת המלצתי היא ללכת עכשיו לחנות, יחד אתו לראות איך הנעל עולה עליו, להעריך איזו מידה הוא יצטרך עוד חודש-חודשיים (? כשתרצי לקנות). כשתרצי לקנות ממש אפשר התקשר ליבואן של בובקס (יש מודעה בעלון של באופן) או לדיאדה בת"א (הם מפרסמים שהם עושים משלוחים).

מחיר -

לא זוכרת בדיוק 140-150 ש"ח.
ענן_בעננים*

נעליים ראשונות

לבת שלי יש נעליים שנראות כמו ה"בובוקס" שקיבלנו מקנדה. נראות איכותיות ויושבות נוח על הרגל (רק מעט גדולות אבל לא בצורה שמפריעה להליכה לדעתי)
העניין הוא שלחמותי יש השגות לגבי העניין כי היא טוענת שלגיל הזה (שנה ו- 7) יש צורך בנעל יציבה שתופסת את הרגל היטב. אני מבולבלת...
אמא_נמרה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

ענן בעננים ,

גם בני בן שנה ושבעה חודשים, ואלו הנעליים הכי טובות בשבילו כרגע.

בעיקר משום שהן לא כולאות את הרגל כמו נעל רגילה, ומדמות הליכה יחפה, כי הסוליה גמישה ודקה.

הייתי נותנת להסתובב יחף אם לא היינו גרים בעיר.

כדאי לך לקרוא גם ב:

הורים למען ילדים יחפים

ללכת יחפים

<מה חמותך תעדיף יחפנות או נעלי בובקס?>
ענן_בעננים*

נעליים ראשונות

אנחנו בעד יחף והסיבה לחיפושינו בכלל היא שביום מאוד חם ללכת יחף בחוץ (+עקרבים, נחשים ושאר חברי המדבר) ובלילה כבר קררררררר.גם אני מחבבת את הנעל שיש לנו כרגע כי היא כמו נעל בלט כזאת, מאוד נוחה וזזה עם הרגל. העניין הוא שהיא מעט גדולה - ז"א שכשנוגעים באיזור הבוהן יש מעט רווח. ממה שהתרשמתי זה לא מפריע לה ללכת. האם זה משמעותי?
נראה לי שחמותי מעדיפה נעלי פלדה שיחזיקו את הרגל טוב טוב ולא יתנו לה להשתחרר....
(אבל כמובן פה אנחנו נכנסים לדף אחר "צרותי עם חמותי" או בדומה לזה :-).
פשוט_אני*
הצטרפות: 28 יולי 2004, 13:32
דף אישי: הדף האישי של פשוט_אני*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי פשוט_אני* »

עוד לפני שראיתי את התשובה שלך, אגליה, הלכנו ל"גלי".
מצאתי נעליים שמאד מאד מצאו חן בעיניי, של Strike, שעלו 80 ש"ח בניגוד לכל האחרות שעלו 159. הן נעליים גבוהות מעור, שנסגרות עם רוכסן בצד, עם בטנת צמר חמה. מה שמצא חן בעיניי זה שהן חמות כל כך ושהן מעור, שמתלכלך פחות מזמש, והעיקר - הסוליה הממש גמישה.

מדדנו לו, והוא ניסה ללכת וממש לא הצליח... אז החלטתי בינתיים לא לקנות. אני רק מקווה שנמצא אותן, או דומות, בעוד חודש.

תודה רבה על כל המידע!
ראובן*
הצטרפות: 21 נובמבר 2001, 10:42

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ראובן* »

שאלת מגפיים,
רתם, בן שנה היום, לומד ללכת, בעיקר יחף,
כשהוא אצל סבים על רצפת אבן - אז בכפכפים נעימים וחמימים בימים הקרים האלו.

העניין, שהוא ממש רוצה לנסות להסתובב בגינה גם,
אבל היא מלא בבוץ.

האם ניתן לתת לו מגפי פלסטיק\גומי כאלה בגיל שנה?
הוא יהיה מסוגל ללכת איתם בכלל?
זה ניראה לכם שימושי?

האם יש מגפיים לפעוטים קטנים גם?
חוה_ש*
הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי חוה_ש* »

מזל טוב @}
ניראה לי שלילד שלומד ללכת יהיה מסובך ללכת עם מגפיים, בבוץ אולי אפשר עם גרביים ואז לכבס?
ראובן*
הצטרפות: 21 נובמבר 2001, 10:42

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ראובן* »

חווה תודה,
אבל גרביים מתרטבות בשניה מבוץ - לא?
חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי חגית_ל* »

גם מגפיים. הם הולכים בתוך שלוליות וכל המים נכנסים פנימה.
אמא_אדמה*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

אנחנו נוסעים חודש הבא לחרמון עם הקטן.
הוא הולך אבל עוד אין לו נעליים.
מה אתם מציעים בנוגע להליכה בשלג? לקנות לו מגפיים ליום אחד? לעשות איזה קומבינה עם שקיות ניילון וגרביים?
רעיונות אחרים?
חוה_ש*
הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי חוה_ש* »

להשאיל ממישהו נעליים או מגפיים שלא בשימוש, אם לא תמצאי יש לי, רק אולי כדאי להתאמן קצת לפני ולא להנעיל פעם ראשונה בשלג.
בועז_חן*
הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי בועז_חן* »

על זוג נעליים לצעד הראשון ראיתי כיתוב שמומלץ לא ללכת עם אותם הנעליים יום אחר יום. משהו מכיר משהו כזה? זה הזכיר לי שלמבוגרים חולי סכרת ממליצים שילכו עם כמה זוגות שונים, כנראה מאותה סיבה עלומה.
למי הפתרונים?
תות_שדה*
הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי תות_שדה* »

אולי כדי שזה לא יקבל את צורת הרגל בתוך הנעל וכך יקבע את צורת ההליכה? (רק משערת)
וגם לי יש שאלה: יש המלצות ל סנדל ראשון? עד עכשיו (שנה ו-8) תומר יחף, גרביים, נעלי סופר פארם, ואם יש ארוע אז נעלי בובוקס (שאגב הסולייה השלהם מחליקה נורא!)

יש המלצות לסנדל ראשון בעל סוליה גמישה?
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

נעליים ראשונות

שליחה על ידי פלוני* »

של אלפנטן נחשבים מצוינים, רק נורא יקרים.
נוסבאום_מלכה*
הצטרפות: 11 אפריל 2005, 21:55

נעליים ראשונות

שליחה על ידי נוסבאום_מלכה* »

המלצת פגז איך לצחצח נעלים ללא משחה מיוחדת במיוחד בצבעים המשוגעים של היום - פשוט למרוח וזלין או כל קרם שומני כמו קרם ידיים . תופתעו מהתוצאה וגם הקרם השומני שומר על העור ועל צורת הנעל לאורך זמן. אמרו לי שהכי טוב זה שמן זית. שווה לנסות
אנונימי

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אנונימי »

בביאליק ברמת גן יש חנות מומלצת: במבינו.
יש להם מבחר גדול מאד. המוכרים/ות שם מבינים ענין. לא זול, אבל לא מאד יקר. מי שלחוץ לה בזמן, יכול להתאים לה.

לגבי שמירה על הנעליים - מצטרפת להמלצה על על קרם ידיים, או אפילו קרם גוף.

אנחנו משתמשים בנעלי העור של bubox עוד עם הבכור, וגם ב robeez. שזה אותו דבר למעשה, רק תוצרת קנדה.
ויש גם זוג מהרדוף שעושים כאלה.
ואצלנו - מעולם לא החליקו איתן. לנו יש רק מילים טובות עליהן.

(חוץ מזה שהסבתא, שחושבת שזה התפקיד שלה, לקנות נעליים ראשונות - לא יכלה לקנות לו אותן בעצמה, כי לא ידעה איך ליצור קשר עם מגליה ובהמשך - איך להזמין מחו"ל - שזה מאד עצוב, נכון ;-) )

עכשיו, עם מזג האויר החם (והנוראי עבורי), ועם ההתעניינות של שוני (שנה וחודשיים - הולך טוב), קניתי לו סנדלים. הוא מאד מרוצה מלנעול אותם, אבל מוריד להם את הפרונט לעיתים תכופות. אז יוצא שרוב הזמן הוא יחף.
אלמלא השריטות על כפות הרגליים, והקוצים - זה לא היה מפריע לי, אבל איתן, קצת מבאס. נראה לי שאנסה לגזור לו פתחי איוורור בנעליים (הבלאו הכי מאד מאד בלות), כדי לחסוך לו את ההתקלויות האלה...

אשמח לרעיונות והצעות נוספים. ולטיפים לגבי גזירת חורים בנעלי עור...
Infusion*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2005, 20:17

נעליים ראשונות

שליחה על ידי Infusion* »

אשמח לקבל פרטים לגבי נעליים מהרדוף. היכן ניתן לרכוש ?
ורדי_תיק*
הצטרפות: 02 יוני 2005, 14:59
דף אישי: הדף האישי של ורדי_תיק*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי ורדי_תיק* »

בחורף האחרון כשאליה התחילה ללכת, שני זוגות גרביים סרוגות מצמר שקיבלנו מתנה מ"סבתות סורגות" למינהן עם קשירת שרוך.
לקחנו אותן לסנדלר והוא תפר להן בתחתית סוליית עור (חתיכת עור פשוטה) שפשוט מנעה החלקות, אפשר גם עור הפוך למעשה.
זה עלה 20 ש"ח בסה"כ מנע החלקות וחימם את הרגל והיה טיפה יותר עבה מגרביים רגילות, שמנו את זה מעל הגרביים הרגילות.
נראה לי שאפשר לעשות את זה עם כל זוג גרביים, פשוט לתפור להם עור, אפשר גם לבד(עצמאית)
Infusion*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2005, 20:17

נעליים ראשונות

שליחה על ידי Infusion* »

רעיון נחמד. תודה.
הגמד_חיוכון*
הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי הגמד_חיוכון* »

מחיה שוב את הדף המעניין..
אצלינו לאיה יש נעלי עור רכות שקנינו בשוק האקולוגי, יפות ועמידות ונוחות. היא עדיין לא הולכת אלא רק נעמדת. היא בת שנה וחודשיים וחצי.
הקולות בדף הזה מאוד מדברים אליי, משום מה אני נתקלת במאמרים ברשת המדברים על כך שרצוי לתת לילדון שהחל ללכת מיד נעליים ע"מ לאפשר לו להרגיש יציבות, וגם שכנינו שלהם בת בת שנתיים סיפרו על הנעליים שקנו שממש עזרו ביציבות של בתם אפילו לפני שהחלה ללכת, שלא לדבר על "תסמונת המוכרת בחנות נעליים", שנדמה שבוקעת מהרבה גרונות מסביבי בזמן האחרון...
אני באמת נוטה לחשוב שכדאי לאפשר לאיה ללכת הרבה זמן עד ההנעלה. למרות שקר, חיממתי יום אחד ונתתי לה לנסות להרגיש את רצפת העץ ברגליים יחפות, שהתקררו למדי במשך הזמן...:-(.. היא נעמדת בשמחה אך נדמה שעם הנעליים הרכות אין לה ביטחון רב לצעוד, או אולי זה נדמה לי..
שמחה לפחות שהאביב מתקרב לאזורינו ואוכל לתת לה להתהלך יותר ויותר יחפה. חוץ מזה אין לי רעיון אחר איך לעודד אותה לצעוד, אם בכלל יש צורך.
אשמח לתגובות מאירות. {@
תמר_מתחילה*
הצטרפות: 26 מאי 2005, 18:33
דף אישי: הדף האישי של תמר_מתחילה*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי תמר_מתחילה* »

הגמד חיוכון - הדעה שתינוק צריך נעליים כדי ללמוד ללכת היא מיושנת. לנו אפילו אחות טיפת חלב (!) אמרה שכדאי לתת להליכה להתבסס לפחות חודש וחצי לפני שמנעילים בנעליים עם סוליות ממש. כרגע גם אנחנו משתמשים בנעלי עור רכות (כמו נעלי בלט), שרק עוזרות לגרב לא ליפול כל הזמן, מונעות החלקה ואולי טיפה מחממות. ברגע שיהיה יותר חם- חסל סדר נעליים- רק רגליים יחפות. לדעתי האישית הרבה יותר בריא ונכון להיות יחפים או בנעליים רכות. למעשה, אפילו אורתופדים אומרים שנעל נועדה להגן על הרגל מפני אבנים וקוצים, ולא הרבה יותר מזה.
לעודד אותה לצעוד כל עוד היא מתפתחת יפה, אין צורך לעודד אותה לשום דבר. היא תגיע גם לזה.
עתליה_בתותים*
הצטרפות: 28 ינואר 2004, 19:25
דף אישי: הדף האישי של עתליה_בתותים*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי עתליה_בתותים* »

שנים האמנתי שחשוב מאד לקנות לילד נעלי צעד ראשון. האמנתי שנעלי אלפנטן הן הטובות מכולן ושוות את מחירן המופרז (200 שקל) כי על נעליים לא חוסכים. שנים האמנתי שחשוב שנעליים תהיינה גמישות, רכות... קראתי בעיון רב את המאמרים באינטרנט בנושא

http://www.ha-lool.co.il/magazine/article.asp?id=1469
זילזלתי באנשים שנותנים לילדיהם נעליים משומשות. הילד שלך לא יקר לך?
לאחרונה עשיתי חיפוש וקראתי תשובתו של אורתופד קונוונציונלי לגמרי
"כעיקרון נעל או סנדל הם רק בגד שתפקידו להגן על הרגל מחום, קור או פציעות. סנדל מבד עם סוליה רכב אצל משה בשוק, שווה ערך לסנדל מותג ב-250 שקל."
"נעליים הן בגד שמטרתו להגן על כפות הרגליים מקור, חום או פציעות. הנעל אינה מעצבת את כף הרגל ואינה מיצבת את כף הרגל, ולטיבה או סוגה (צעד ראשון, צעד תימני וכיו"ב) אין כל משמעות."
כל זה נלקח מהקישור הזה
http://www.starmed.co.il/Forum/30
ופתאום קלטתי שיש משהו בדבריו! הרי מזמן הרגשתי שזה עסק מסחרי מטורף. לקנות נעליים ב200 שקל לכל ילד כל חודשיים שלושה , הרי זה עסק מסחרי בלבד. טוב שמסתובבים בעולם אנשים(כמוני) שקל לעורר בהם רגשי אשם בנושא נעליים.
מה דעתכם?
POOH_והתוספות*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי POOH_והתוספות* »

נעל ראשונה קנינו חדשה. כשהגדולה הלכה יציב - נעל ראשונה היו לנו חשוב שתהיה חדשה - מותאמת לרגל שלה ושתהיה סגורה מאחור כדי להגן על הקרסול.
מאז יש לה נעליים מהשוק, יד שניה וגם חדשות מחנות.
בקיצור - נעל ראשונה הקפדנו [לא אלפנטן אבל כן נעל שמוגדרת נעל ראשונה] מאז לא..
עם השני נעשה אותו דבר - נעל ראשונה נקנה חדשה שמותאמת בדיוק לו. ומרגע שילך יציב מה שנמצא.
וכמובן שהם הולכים יחפים מתי שרק אפשר...
אנונימי

נעליים ראשונות

שליחה על ידי אנונימי »

ברור שזה מסחרי בלבד. אלא מה? אנחנו לא מצאנו נעל שמתאימה לה, שתהיה גם עם סוליה רכה, גם תחזיק את הרגל וכו' וכו'. יש לה קשת מאוד גבוהה מקדימה ורוב הנעליים לא התאימו לה. הסתובבנו בהמון חנויות וניסינו (גם אלפנטן לא התאימו). בסוף החלטנו לנסוע לר"ג לחנות "צעד ראשון" ומצאנו שם דגם אחד שהיה לה טוב, של אלפנטן.

אני מקוה שנעליים הבאות לא נצטרך להוציא שוב 200 ש"ח, יש נקודה אחת שחשובה לי (לא רק לילדה, גם כשאני קונה נעל לעצמי): סוליה רכה ונעל נושמת ובמקרה של הילדה: שתחזיק טוב את הרגל. לצערי קשה למצוא בשוק את הפרמטר השלישי בנוסף לשניים הראשונים.
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

בעיית נעליים...
הברווז בן 10 חודשים בקרוב, עוד לא הולך, אבל עומד חופשי ומשחק הרבה בעמידה, וכשהוא משחק בחוץ בחול נראה לי שהוא צריך עוד שכבה מעל הגרביים, להגנה מרטיבות וקור (אנחנו יוצאים לגינה מוקדם בבוקר וקררר).
כמובן שהכוונה לנעליים רכות ולא לנעליים עם סוליה.
אלא מה, מדובר בבריון רציני! הלכתי לשילב (יש לי זיכוי :-P) וכל נעלי טרום ההליכה קטנות עליו. גם המידות לגיל שנתיים. לפי האורך הוא מידה 20 בערך אבל ברוחב, לפחות 24. ויש לו קרסוליים... שני גזעים :-). כמוני, אגב- אין שום מגפיים רחבים מספיק לקרסוליים שלי. אין ספק שהוא הבן שלי.
מה עושים? כדאי להשקיע בנעלי בובוקס? יש סיכוי שזוג אחד יספיק עד סוף החורף? הבנתי שזה ענין לא זול...
אשמח לעצות ורעיונות.
POOH_והתוספות*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*

נעליים ראשונות

שליחה על ידי POOH_והתוספות* »

אנחנו קנינו בסופר פארם נעלי בד כאלה עם גומי בקרסול כך שהוא לא מצליח להוריד אותן כמו גרביים.
וזה עומד יפה בכל הזחילות האינדיאניות בחוץ ושאר הפעילויות.
גם אצלנו חלק מנעלי ההליכה היו קטנות וכאלה שהיו טובות היו יקרות מאד והחלטנו שאין טעם להשקיע. אז השקענו בנעלי בד ואם יהיה צורך נקנה עוד זוג או שניים.
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”