אומ איליי
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
אומ איליי
ברוכה הבאה @}
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
אומ איליי
תתחדשי!
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
אומ איליי
תתחדשי על דף הבית
אז את אדריכלית ירוקה?
ברשותך אני אשאל פה מה שאפשר בלי לעשות לך אאוטינג, כי המייל שלי לא עובד הכי טוב...
אז את אדריכלית ירוקה?
ברשותך אני אשאל פה מה שאפשר בלי לעשות לך אאוטינג, כי המייל שלי לא עובד הכי טוב...
-
- הצטרפות: 05 מאי 2007, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של אם_הכרובית*
אומ איליי
תתחדשי על דף הבית
(אנחנו מכירות קצת מהפורום בתפוז, ואפילו נפגשנו פעם אחת לפני המון זמן במפגש קשב).
לילה טוב.
(אנחנו מכירות קצת מהפורום בתפוז, ואפילו נפגשנו פעם אחת לפני המון זמן במפגש קשב).
לילה טוב.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2004, 14:10
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_כרגע*
אומ איליי
לוחצים על השם שלו, אם יש לו קו תחתון אז תגיעי ישירות לדף הבית שלו
תתחדשי על דף הבית, אני קוראת בשקט בדף תכנון דירה קטנה או משהו כזה..
תודה על הטיפים ועל עוד זוית ראיה\מחשבה.
אנחנו מתכוננים לבנות
תתחדשי על דף הבית, אני קוראת בשקט בדף תכנון דירה קטנה או משהו כזה..
תודה על הטיפים ועל עוד זוית ראיה\מחשבה.
אנחנו מתכוננים לבנות
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
אומ איליי
אווווווווו כבוד....
איזה כייף שגם את פה... המון נשיקות לך ולמלאך המשגע שלך.....
איזה כייף לי איזה כייף לי....
את מצטרפת לפה.. מתקרבת אלינו וירטואלית.. ואולי נצליח גם לקרב אותך פיסית
איזה כייף שגם את פה... המון נשיקות לך ולמלאך המשגע שלך.....
איזה כייף לי איזה כייף לי....
את מצטרפת לפה.. מתקרבת אלינו וירטואלית.. ואולי נצליח גם לקרב אותך פיסית
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
אומ איליי
בשמחה אני רואה שהשתלטת יפה על העריכה פה... מתמצאת ברזי הטקסט הנפרש אחרי יומיים באתר <אייקון משתאה>
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אומ איליי
גם אני ילדתי בדיוק באותו היום, אחרי 36 שעות של לידה פעילה..
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
אומ איליי
נחמד תאריך הלידה של איליי:
אני ילידת ה 1 לפברואר
והבת שלי ילידת ה 5 לפברואר...
בקיצור, בחרת זמן טוב...
אני ילידת ה 1 לפברואר
והבת שלי ילידת ה 5 לפברואר...
בקיצור, בחרת זמן טוב...
-
- הצטרפות: 24 פברואר 2008, 22:20
- דף אישי: הדף האישי של אומ_איליי*
אומ איליי
זה הוא בחר...
ומזל טוב לך ולביתך (עדיין מחכה לתמונות...)
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
אומ איליי
תתחדשי על הדף בית (שעכשיו ראיתי).
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
אומ איליי
לא, את לא מכירה אותי, אבל רק הרגשתי רצון לברכך על הדף (על אף שפתחת אותו כבר לפני כך וכך ימים. )
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2007, 19:18
- דף אישי: הדף האישי של אום_לונה*
אומ איליי
סתם רציתי להגיד הי.... עוד אין לנו תשובות לגבי הדירה והתכנון, אבל הקצבנו לעצמינו להחליט עד סוף השבוע.... נהיה בקשר
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2007, 19:18
- דף אישי: הדף האישי של אום_לונה*
אומ איליי
ואוווווווווו ישן כל הלילה! איזה כיף!
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
אומ איליי
רוצה להחליף מאיה ראפ לאובר זה שולדר מידה M ?
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2007, 23:23
- דף אישי: הדף האישי של שמחה_דר*
אומ איליי
מעונינת בקושיז שלך אם הם מידה 2. אני ב0777880129 בפרדס חנה. או [email protected]
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2003, 19:14
- דף אישי: הדף האישי של עץ_התמר*
אומ איליי
עגלת מטבח מעץ במצב מדהים
שלום,
רציתי לדעת האם זו עדיין אקטואלית?
תודה @}
שלום,
רציתי לדעת האם זו עדיין אקטואלית?
תודה @}
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אומ איליי
נו, טוב, קפצתי למים הקרים. ציירתי ציור פרימיטיבי ממש (אמא שלי תתעלף אם תראה כמה לא מקצועי) ושלחתי לך, עם פירוט מידות ותכולה במידת יכולתי.
הסקרנות הרגה אותי!
ואגב, אם יש לך איזה ציור של הבית שלך - אני אשמח לראות.
במיוחד אני מתחבטת בסוגיה, כמה קטן אפשר לעשות את חדר הרחצה של ההורים בבית (מקלחת, בית שימוש, כיור, חלון, מקום לתליית מגבות, ושבית השימוש לא ייצא מול הדלת...).
אחד מתחביביי הוא לקרוא תוכניות בתים. לא מזמן הלכתי לחפש אתרים של קבלנים של בתי עץ שבדיים בשבדיה, ופשוט נכנסתי לכל התוכניות לבתים שהם שמים באינטרנט (זה בשבדית). חומר מעניין למחקר, איך הם מארגנים את הבית, מה גודל החדרים, מה שמים ליד מה, וכן הלאה.
הסקרנות הרגה אותי!
ואגב, אם יש לך איזה ציור של הבית שלך - אני אשמח לראות.
במיוחד אני מתחבטת בסוגיה, כמה קטן אפשר לעשות את חדר הרחצה של ההורים בבית (מקלחת, בית שימוש, כיור, חלון, מקום לתליית מגבות, ושבית השימוש לא ייצא מול הדלת...).
אחד מתחביביי הוא לקרוא תוכניות בתים. לא מזמן הלכתי לחפש אתרים של קבלנים של בתי עץ שבדיים בשבדיה, ופשוט נכנסתי לכל התוכניות לבתים שהם שמים באינטרנט (זה בשבדית). חומר מעניין למחקר, איך הם מארגנים את הבית, מה גודל החדרים, מה שמים ליד מה, וכן הלאה.
-
אומ איליי
כמה קטן אפשר לעשות את חדר הרחצה של ההורים בבית
זה כמובן לא לדירה הנוכחית, אלא כשנבנה. אני רוצה בית שיהיה מרווח, נוח ונעים בהכי פחות מטרים מרובעים שאפשר. אני לא מנדנדת לאדריכלית שלי כי עם כל הכבוד עדיין לא ידוע לנו אפילו איזה חלק במגרש ייפול בחלקינו, כך שכרגע זה לעשות לה חור בראש (-: (יש אנשים שלא אוהבים שטוחנים להם מים על דיונים תיאורטיים על משהו עתידי, אז אני משתדלת לחוס עליהם).
זה כמובן לא לדירה הנוכחית, אלא כשנבנה. אני רוצה בית שיהיה מרווח, נוח ונעים בהכי פחות מטרים מרובעים שאפשר. אני לא מנדנדת לאדריכלית שלי כי עם כל הכבוד עדיין לא ידוע לנו אפילו איזה חלק במגרש ייפול בחלקינו, כך שכרגע זה לעשות לה חור בראש (-: (יש אנשים שלא אוהבים שטוחנים להם מים על דיונים תיאורטיים על משהו עתידי, אז אני משתדלת לחוס עליהם).
-
- הצטרפות: 05 יולי 2005, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של ענת_הפלישתית*
אומ איליי
שלום אומ
רציתי לדעת איזה מידה המאיה שלך ובאיזה גוונים
ענת
רציתי לדעת איזה מידה המאיה שלך ובאיזה גוונים
ענת
-
אומ איליי
אנחנו נזדקק לייעוץ אדריכלי לתכנון הבית שנבנה (אי"ה) במדבר.
אבל - אנחנו מחפשים מישהו שיש לו ידע ונסיון בתכנון אקולוגי (מה שמכונה "אדריכל ירוק") וגם מישהו שיש לו ידע ונסיון בבניה אלטרנטיבית (אנחנו שואפים לבניה מלבני ניר - משהו סופר מודרני)- ולקינוח, גם מכיר (ומוקיר) את כריסטופר אלכסנדר, כי יש הרבה דפוסים שאנחנו רוצים ליישם.
את מכירה מישהו כזה?
אם את רוצה ללמוד את כל הנושאים האלה ולהתגלח לנו על הזקן, אנחנו נשמח לשקול את זה כמובן - ויש לך זמן, אני משערת שנתחיל לתכנן עוד חצי שנה בערך (אם לא יהיו עוד תקלות)
אבל - אנחנו מחפשים מישהו שיש לו ידע ונסיון בתכנון אקולוגי (מה שמכונה "אדריכל ירוק") וגם מישהו שיש לו ידע ונסיון בבניה אלטרנטיבית (אנחנו שואפים לבניה מלבני ניר - משהו סופר מודרני)- ולקינוח, גם מכיר (ומוקיר) את כריסטופר אלכסנדר, כי יש הרבה דפוסים שאנחנו רוצים ליישם.
את מכירה מישהו כזה?
אם את רוצה ללמוד את כל הנושאים האלה ולהתגלח לנו על הזקן, אנחנו נשמח לשקול את זה כמובן - ויש לך זמן, אני משערת שנתחיל לתכנן עוד חצי שנה בערך (אם לא יהיו עוד תקלות)
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
אומ איליי
אני זו שדיברתי איתך לגבי המאיה ראפ.
בעלי יגיע אלייך מחר, בלי נדר (היום ניסה לתפוס אותך, אך היית בממתינה, ולבסוף נסע הביתה...)
אשמח אם תחכי לנו עם המכירה (-:
תודה, רונית
בעלי יגיע אלייך מחר, בלי נדר (היום ניסה לתפוס אותך, אך היית בממתינה, ולבסוף נסע הביתה...)
אשמח אם תחכי לנו עם המכירה (-:
תודה, רונית
-
אומ איליי
מקווה שאתם נהנים מהמנשא
נהנים גם נהנים. התחתלתי לראות את הדיסק של ההוראות היו, ויש לי עוד הרבה מה ללמוד, כדי שיהיה באמת נוח לשנינו, ובמגוון תנוחות נשיאה. אבל בינתיים - נהנית ממהירות הלבישה ויופיו המהמם.
חג שמח, וד"ש מזה ששמו עוד לא נקבע (-:
נהנים גם נהנים. התחתלתי לראות את הדיסק של ההוראות היו, ויש לי עוד הרבה מה ללמוד, כדי שיהיה באמת נוח לשנינו, ובמגוון תנוחות נשיאה. אבל בינתיים - נהנית ממהירות הלבישה ויופיו המהמם.
חג שמח, וד"ש מזה ששמו עוד לא נקבע (-:
-
אומ איליי
(רונית ממחשב אחר)
-
אומ איליי
תאמיני או לא, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך אצלי בדף...
הבניה המתוכננת מתעכבת, אני אתקשר כשיהיה קצת יותר קרוב.
בנתיים אנחנו עוברים דירה כדי להיות קרובים לאתר ולקהילה שמתגבשת, אני מאמינה שאתקשר אחרי שנתאקלם קצת.
תודה
הבניה המתוכננת מתעכבת, אני אתקשר כשיהיה קצת יותר קרוב.
בנתיים אנחנו עוברים דירה כדי להיות קרובים לאתר ולקהילה שמתגבשת, אני מאמינה שאתקשר אחרי שנתאקלם קצת.
תודה
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
אומ איליי
קראתי אותך בדף על תכנון החלל בדירה קטנה. שלחתי לך דוא"ל אבל הוא חזר אליי, ולכן אני מנסה כאן.
אנחנו בארה"ב ועוברים עכשיו לדירה קטנה יותר מטעמי תקציב. אשמח לקבל רעיונות וטיפים, ואני יכולה לשלוח לך שירטוט לא מדוייק של החללים בדירה בדוא"ל.
אנא כיתבי לי - tamitamir שטרודל יאהו דוט קום.
תודה!
אנחנו בארה"ב ועוברים עכשיו לדירה קטנה יותר מטעמי תקציב. אשמח לקבל רעיונות וטיפים, ואני יכולה לשלוח לך שירטוט לא מדוייק של החללים בדירה בדוא"ל.
אנא כיתבי לי - tamitamir שטרודל יאהו דוט קום.
תודה!
-
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
אומ איליי
את מחפשת ביביסיטר ואני מחפשת עבודה (כי הילדים ששמרתי עליהם יצאו לחופשת סמסטר)
המלצות אצל הקרוטונית
או שנדבר בטלפון ותרגישי
בעצם אפשר את שניהם
0525209609
המלצות אצל הקרוטונית
או שנדבר בטלפון ותרגישי
בעצם אפשר את שניהם
0525209609
-
אומ איליי
זו שכתבה לעיל, אכן היא הבייביסיטר האמורה
-
אומ איליי
מה קרה עם הגן הורים בובי?
-
אומ איליי
אם זה ארוך לך מדי, תתחילי לקרוא רק את הפרק שנקרא "התהליך הטבעי".
חוץ מזה אני סקרנית לשמוע איך הולכים ענייני הנדל"ן
חוץ מזה אני סקרנית לשמוע איך הולכים ענייני הנדל"ן
-
אומ איליי
אני שמחה לשמוע שגם את מצאת את הדף ההוא מייגע
-
אומ איליי
היי, לא להסית אותה!
-
אומ איליי
עונה כאן לשתיכן...
קראתי חלקית, יש שם דברים שאכן יכולים להיות מרתקים לו נתנו לתהליך הטבעי לקרות לבד לבד אבל כך לגבי הרבה דברים...אני לא דוחפת אותו לצייר משהו ומחזיקה לו את היד ומעגלת אותה בכיוון שבו אני רוצה שילך,בעיניי אם ציירתי משהו זה לתת לו מידע על מה ניתן לעשות עם הצבע כמו שאני אומרת לו שמשהו הוא אדום או אומרת לו הנה פרה , הנה ריבוע זה הירח וכדומה וסופרת איתו את האצבעות (בעיקר אחרי שמעבירים את היד דרך השרוול לבדוק שכולן הגיעו בשלום)
סתם דוגמא שכן הגעתי אליה בדף שצריך לתת לו צבע אחד או שניים (...)אז רגע...שאני אבחר איזה אחד או שתיים מתוך מבחר הצבעים??? נתתי לו את כולם הוא בחר לבד מבחינתי זה מצויין. כמו שהוא יודע לבד לבחור באיזה משחק לשחק.
נהניתי לשבת לידו ולשרבט לעצמי בלי להתערב במה שהוא עושה... אבל באותה השוואה לפעמים אני עומדת צופה בו במתקני המשחק בגינות ולפעמים אני מתנדנדת איתו ומתגלשת איתו ועולה איתו על סולמות וכו..
אז אם מידיי פעם יתפלק לי איזה שבלול או פרפר אל תפנו אלי אצבע מאשימה... הוא כבר יודע שיש דברים שאני יודעת לעשות והוא עדיין לא שאני מוקסמת מכל המצאה שלו ושיש לי עוד הרבה לגלות על שהוא כבר יודע..
גם ילדותי השניה וגם קסם ההורות.
קראתי חלקית, יש שם דברים שאכן יכולים להיות מרתקים לו נתנו לתהליך הטבעי לקרות לבד לבד אבל כך לגבי הרבה דברים...אני לא דוחפת אותו לצייר משהו ומחזיקה לו את היד ומעגלת אותה בכיוון שבו אני רוצה שילך,בעיניי אם ציירתי משהו זה לתת לו מידע על מה ניתן לעשות עם הצבע כמו שאני אומרת לו שמשהו הוא אדום או אומרת לו הנה פרה , הנה ריבוע זה הירח וכדומה וסופרת איתו את האצבעות (בעיקר אחרי שמעבירים את היד דרך השרוול לבדוק שכולן הגיעו בשלום)
סתם דוגמא שכן הגעתי אליה בדף שצריך לתת לו צבע אחד או שניים (...)אז רגע...שאני אבחר איזה אחד או שתיים מתוך מבחר הצבעים??? נתתי לו את כולם הוא בחר לבד מבחינתי זה מצויין. כמו שהוא יודע לבד לבחור באיזה משחק לשחק.
נהניתי לשבת לידו ולשרבט לעצמי בלי להתערב במה שהוא עושה... אבל באותה השוואה לפעמים אני עומדת צופה בו במתקני המשחק בגינות ולפעמים אני מתנדנדת איתו ומתגלשת איתו ועולה איתו על סולמות וכו..
אז אם מידיי פעם יתפלק לי איזה שבלול או פרפר אל תפנו אלי אצבע מאשימה... הוא כבר יודע שיש דברים שאני יודעת לעשות והוא עדיין לא שאני מוקסמת מכל המצאה שלו ושיש לי עוד הרבה לגלות על שהוא כבר יודע..
גם ילדותי השניה וגם קסם ההורות.
-
אומ איליי
סבבה...
הדף הזה פשוט מטריד אותי ואני מנסה להקפיד עליו, למרות שיש כל מיני בייביסיטריות שמפגינות בורות מדהימה בנושא
פשוט ראיתי שינויים מיידיים (זמניים אמנם, כי המקור הוא לא בבית) אצל מוצקו - מייד אחרי כל פעם שמבוגרים ציירו לו. ההברקה האחרונה היתה שהוא שואל אותי באיזה צבע לצבוע ציורים בחוברת, ומחכה שאתן לו הוראות, מנסה לא לצאת מהקווים וכל זה. מסתבר שבאותו בוקר אחי "ישב איתו" עם חוברת עבודה, והראה לו שהוא צובע שמש בצהוב, עץ בחום וכן הלאה. הילד פשוט איבד את יכולת הציור העצמית שלו באופן זמני... אמרתי לו שאפשר לצבוע איך שרוצים ובאיזה צבע שרוצים. והוא באמת חזר לצייר שרבוטים מקסימים בצבעי מים.
הציור כמשהו מוכוון תוצאה יהיה משהו שידחפו לו בעתיד הקרוב בכל מקום, החל מהגן ועד בי"ס. לפחות כרגע אני משתדלת לתת לו ליהנות מהתהליך ולא לחפש "למה זה דומה" או "איך מציירים עץ".
וסופרת איתו את האצבעות
ברור גם אני. בכלל הוא מתעניין הרבה באותיות, מזהה אותן, ומשום מה עם זה הרבה יותר נוח לי ואני משתפת פעולה. למרות שגם זה נחשב מוקדם, אבל אם זה בא ממנו אני לא אעצור את זה.
הדף הזה פשוט מטריד אותי ואני מנסה להקפיד עליו, למרות שיש כל מיני בייביסיטריות שמפגינות בורות מדהימה בנושא
פשוט ראיתי שינויים מיידיים (זמניים אמנם, כי המקור הוא לא בבית) אצל מוצקו - מייד אחרי כל פעם שמבוגרים ציירו לו. ההברקה האחרונה היתה שהוא שואל אותי באיזה צבע לצבוע ציורים בחוברת, ומחכה שאתן לו הוראות, מנסה לא לצאת מהקווים וכל זה. מסתבר שבאותו בוקר אחי "ישב איתו" עם חוברת עבודה, והראה לו שהוא צובע שמש בצהוב, עץ בחום וכן הלאה. הילד פשוט איבד את יכולת הציור העצמית שלו באופן זמני... אמרתי לו שאפשר לצבוע איך שרוצים ובאיזה צבע שרוצים. והוא באמת חזר לצייר שרבוטים מקסימים בצבעי מים.
הציור כמשהו מוכוון תוצאה יהיה משהו שידחפו לו בעתיד הקרוב בכל מקום, החל מהגן ועד בי"ס. לפחות כרגע אני משתדלת לתת לו ליהנות מהתהליך ולא לחפש "למה זה דומה" או "איך מציירים עץ".
וסופרת איתו את האצבעות
ברור גם אני. בכלל הוא מתעניין הרבה באותיות, מזהה אותן, ומשום מה עם זה הרבה יותר נוח לי ואני משתפת פעולה. למרות שגם זה נחשב מוקדם, אבל אם זה בא ממנו אני לא אעצור את זה.
-
אומ איליי
זהו שזה באמת לקחת את הדברים לכיוון אחר של תני לי הנחיות מה עושים. איך מציירים איפה ובאיזה צבע וכמה לחץ להפעיל על הצבע...ואם אפשר איזה הסבר קטן על אור וצל...
עדיין לדעתי אין רע ממש במה שאחיך עשה הוא הראה לו מה הוא עושה כי זו הדרך שלו כנראה ריאלית כזו ...זה לא שהוא ישב איתו מול הטלויזיה ואמר לו תצפה איתי במה שבא לי הוא צייר איתו!:-) אמנם בצורה שהוא מכיר אבל אז מה? אז יום אחכ מוצקו היה מושפע מהעניין כי סקרן אותו שיש גם צבעים לכל דבר והקווים זה גבולות של משהו... ומיד אח"כ החזרת אותו לשרבט כאוות נפשו...
עדיין לדעתי אין רע ממש במה שאחיך עשה הוא הראה לו מה הוא עושה כי זו הדרך שלו כנראה ריאלית כזו ...זה לא שהוא ישב איתו מול הטלויזיה ואמר לו תצפה איתי במה שבא לי הוא צייר איתו!:-) אמנם בצורה שהוא מכיר אבל אז מה? אז יום אחכ מוצקו היה מושפע מהעניין כי סקרן אותו שיש גם צבעים לכל דבר והקווים זה גבולות של משהו... ומיד אח"כ החזרת אותו לשרבט כאוות נפשו...
-
אומ איליי
רגע רגע רגע
יש הבדל משמעותי בין לחשוב שיש רק דרך אחת לצייר שמש בצהוב עם קרניים ואדמה בחום לבין לצייר סמיילי ולידו עוד סמיילי אבל עם חיוך אחר ולידם עוד חמישה פרצופים שכל אחד עושה פרצוף אחר
או בין לשרבט עיגולים ומעויינים ליד ילד שמצייר לבין ללמד אותו לצייר
אני בחיים לא אלמד ולא לימדתי ילד לצייר (והיו כמה בנות שהתחננו )(אבל הן כבר היו בבית ספר אז לא היה לי מה להרוס ועדיין לא הסכמתי ללמד )
לבין שני אנשים שעושים את אותה פעולה נגיד כל אחד מצייר על דף אחר או נגיד אחד מצייר והשני מאניש (בעזרת עיניים ) את הקישקוש
שזאת לעניות הבנתי פעולה חיובית כי היא עוזרת לילד לראות שבכל קישקוש יש מישהו או משהו (אבל מוצקו לא יזכה לבצע אותה איתי כי אני מפחדת להחזיק לידו עיפרון או צבע)
ובקשר לזה
שיש כל מיני בייביסיטריות שמפגינות בורות מדהימה בנושא
השרון הזאת חרא של ביביסיטר
מזל שיש לך גם אותי לפעמים לאזן
נו ככה אנחנו קשקשניות שנדחפות לך לדף
יש הבדל משמעותי בין לחשוב שיש רק דרך אחת לצייר שמש בצהוב עם קרניים ואדמה בחום לבין לצייר סמיילי ולידו עוד סמיילי אבל עם חיוך אחר ולידם עוד חמישה פרצופים שכל אחד עושה פרצוף אחר
או בין לשרבט עיגולים ומעויינים ליד ילד שמצייר לבין ללמד אותו לצייר
אני בחיים לא אלמד ולא לימדתי ילד לצייר (והיו כמה בנות שהתחננו )(אבל הן כבר היו בבית ספר אז לא היה לי מה להרוס ועדיין לא הסכמתי ללמד )
לבין שני אנשים שעושים את אותה פעולה נגיד כל אחד מצייר על דף אחר או נגיד אחד מצייר והשני מאניש (בעזרת עיניים ) את הקישקוש
שזאת לעניות הבנתי פעולה חיובית כי היא עוזרת לילד לראות שבכל קישקוש יש מישהו או משהו (אבל מוצקו לא יזכה לבצע אותה איתי כי אני מפחדת להחזיק לידו עיפרון או צבע)
ובקשר לזה
שיש כל מיני בייביסיטריות שמפגינות בורות מדהימה בנושא
השרון הזאת חרא של ביביסיטר
מזל שיש לך גם אותי לפעמים לאזן
נו ככה אנחנו קשקשניות שנדחפות לך לדף
-
אומ איליי
עדיין לדעתי אין רע ממש במה שאחיך עשה
טוב, בייביסיטר אצלנו את כבר לא תהיי!
אגב מתי אוכל לבוא לקחת את המאוורר ההוא? יש לי עוד תיקוני חשמל בבית ורוצה להתחיל להזיז את הכל במרוכז...
אבל מוצקו לא יזכה לבצע אותה איתי כי אני מפחדת להחזיק לידו עיפרון או צבע)
נו מוצקו פור יו! קאם בק וואן ייר! (טוב בעצם במוצ"ש).
טוב, בייביסיטר אצלנו את כבר לא תהיי!
אגב מתי אוכל לבוא לקחת את המאוורר ההוא? יש לי עוד תיקוני חשמל בבית ורוצה להתחיל להזיז את הכל במרוכז...
אבל מוצקו לא יזכה לבצע אותה איתי כי אני מפחדת להחזיק לידו עיפרון או צבע)
נו מוצקו פור יו! קאם בק וואן ייר! (טוב בעצם במוצ"ש).
-
אומ איליי
הלו לא להשמיץ....אני לא אכריח אותו לצייר בתוך הקווים ולצבוע בצבעים שאני מחליטה.
-
אומ איליי
נו, אז יש לך זמן לעצמך!
אכן נהנינו... בשבתו באמבטיה, מוצקו עלה על המנגנון המסובך שמאחורי הביקור ותיאר זאת כך "כל פעם אנחנו הולכים לבית של חברים, ואחר כך חוזרים לבית שלנו".
אכן נהנינו... בשבתו באמבטיה, מוצקו עלה על המנגנון המסובך שמאחורי הביקור ותיאר זאת כך "כל פעם אנחנו הולכים לבית של חברים, ואחר כך חוזרים לבית שלנו".
-
אומ איליי
שכחתי לגמרי ...בחיי......
גם כסף לא נתתי לך עבור הקרוטונית.. נראה שאצטרך לשלוח לה.
מזגן.. כיאה לחיכיון- יגיע רק ביום א. מתאים את עצמו לתקופה.
האאא.... אבל מינדי כבר בארץ.
גם כסף לא נתתי לך עבור הקרוטונית.. נראה שאצטרך לשלוח לה.
מזגן.. כיאה לחיכיון- יגיע רק ביום א. מתאים את עצמו לתקופה.
האאא.... אבל מינדי כבר בארץ.
-
אומ איליי
בשוק, מפני שראיתי שכתבת בדף וציפיתי לשמוע חדשות על הלופט המדהים של 200 מ"ר שמצאת בדרום העיר
לגבי המדרגות - כל עוד איליי עולה לבד (הוא עולה לבד?) והתינוק במנשא יהיה לך קל. אחרי כן תהיה תקופה מנג'סת.. אבל תעבור כשהקטן יהיה בן 2-3.
וביקור - הלו, אני היולדת! תבואו אתם לבקר... עוד לא יצאתי בכלל מתחום השכונה שלנו.
לגבי המדרגות - כל עוד איליי עולה לבד (הוא עולה לבד?) והתינוק במנשא יהיה לך קל. אחרי כן תהיה תקופה מנג'סת.. אבל תעבור כשהקטן יהיה בן 2-3.
וביקור - הלו, אני היולדת! תבואו אתם לבקר... עוד לא יצאתי בכלל מתחום השכונה שלנו.
-
אומ איליי
הבנתי שגם לך מגיע מזל טוב
מתי ?
בן או בת ?(שאלה מפגרת ממי שביקשה שלא יגידו לה אבל עדיין )
מתי ?
בן או בת ?(שאלה מפגרת ממי שביקשה שלא יגידו לה אבל עדיין )
-
אומ איליי
אין לי עצה חוץ מאשר להיזהר עם ההרמות... אמא הריונית וילד כבד זה צירוף קשה.
וכדאי אולי להתחיל למצוא טקסי עלייה במדרגוות שיהיו מקובלים על שניכם (אפילו אם זה למשל להרים אותו מדרגה ראשונה בכל קומה ומשם ימשיך בעצמו).
וכדאי אולי להתחיל למצוא טקסי עלייה במדרגוות שיהיו מקובלים על שניכם (אפילו אם זה למשל להרים אותו מדרגה ראשונה בכל קומה ומשם ימשיך בעצמו).
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
אומ איליי
קודם כל, לפי התיאור שלך אתם גרים מטר מאיתנו, איזו בושה P-:, אנחנו בטח מכירות מהקיוסק או משהו.
שנית, הצעתי ימי שלישי כי רק אז הספרייה פתוחה בבוקר, אבל תמיד אפשר להיפגש, אפילו בבתים אם אנחנו באמת כ"כ קרובות.
חוץ מזה שלישי הזה הספרייה סגורה ממילא.
בקיצור אפשר לדבר (או לא, בלי לחץ).
שנית, הצעתי ימי שלישי כי רק אז הספרייה פתוחה בבוקר, אבל תמיד אפשר להיפגש, אפילו בבתים אם אנחנו באמת כ"כ קרובות.
חוץ מזה שלישי הזה הספרייה סגורה ממילא.
בקיצור אפשר לדבר (או לא, בלי לחץ).
-
אומ איליי
אכן בעיה.
זו לא בושה להגיד "יש לי תינוק בבטן, לכן כבד לי להרים אותך".
הוא עדיין קטן. מצד שני לי היה בן 3.5 ועדיין היה לו קשה שלא ארים אותו (לא במדרגות אלא בכלל). זה פשוט סימפטום ל"חוסר" היחסי באמא בזמן ההריון...
זו לא בושה להגיד "יש לי תינוק בבטן, לכן כבד לי להרים אותך".
הוא עדיין קטן. מצד שני לי היה בן 3.5 ועדיין היה לו קשה שלא ארים אותו (לא במדרגות אלא בכלל). זה פשוט סימפטום ל"חוסר" היחסי באמא בזמן ההריון...
-
אומ איליי
אז הדירה הקטנה והמתוכננת למשעי שלך היא ברחוב הירקון מול הילטון? זה לא רק מטר מגלית, זה גם מטר מאיפה שאבא שלי גדל (הבית של סבתא שלי). ושני מטר מאיפה שבתי מבלה שלושה אחרי-צהריים בשבוע (-:
אומ איליי
הי. אשמח לקחת את האדניות, בדיוק חושבים על פרחי האביב. אהיה בתל אביב ביום ראשון. אתקשר לתאם. תודה ושבת שלום
-
אומ איליי
אהלן באיזה גודל עגלת המטבח? (האם זו הגדולה שמתחת לשיש אצלכם?)
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
אומ איליי
שלום,
אם עגלת המטבח לא תילקח, אשמח (במידה והיא מה שאני חושבת שהיא ותתאים לצרכים שלנו במועדונית ילדים)
תודה.
אם עגלת המטבח לא תילקח, אשמח (במידה והיא מה שאני חושבת שהיא ותתאים לצרכים שלנו במועדונית ילדים)
תודה.
-
- הצטרפות: 16 מרץ 2009, 14:44
אומ איליי
ואני אשמח לצנצנות אם יש לך. את צריכה משהו בתמורה?
-
אומ איליי
גם אני אשמח לעגלת מטבח... אם היא מספיק קטנה להיכנס למטבח שלנו.
-
אומ איליי
העגלה: גודלה 77 ס"מ *51 ס"מ גובהה 91 ס"מ, יש בה שני מדפים פתוחים ומגירה וכן מוט לתליית מגבות מטבח ,
היא במצב מצויין ומצידי תצא לראשונה שתבוא לקחת כי היא כרגע הועברה לסלון ומפריעה לי בעיניים.
היא במצב מצויין ומצידי תצא לראשונה שתבוא לקחת כי היא כרגע הועברה לסלון ומפריעה לי בעיניים.
-
אומ איליי
אני יכולה לבוא לראות אותה? זאת תהיה הזדמנות טובה להכיר (-:.
אלא אם כן כל הקודם זוכה ואז יש כמה לפני.
אלא אם כן כל הקודם זוכה ואז יש כמה לפני.
-
אומ איליי
נשמח להגיע מחר בבוקר, אם זה נוח.
את מוזמנת לתת לי סימן כאן 054-4415934
ונבוא..
נשמח לגמול בתמרים אורגניים ולימונים מהעץ שלנו,
תודה.
את מוזמנת לתת לי סימן כאן 054-4415934
ונבוא..
נשמח לגמול בתמרים אורגניים ולימונים מהעץ שלנו,
תודה.
-
אומ איליי
מוותרת לגלית...
-
אומ איליי
טוב,
רואה שיש מבקשות ומוותרות והאווירה מתוחה
ממתינה לקבלת ההחלטה בדרגים הרמים
אני, כאמור, בנייד, ואשמח לאיתות ממך אם להגיע, כי לא בטוח שאראה כאן.
יומנעים, עדי.
רואה שיש מבקשות ומוותרות והאווירה מתוחה
ממתינה לקבלת ההחלטה בדרגים הרמים
אני, כאמור, בנייד, ואשמח לאיתות ממך אם להגיע, כי לא בטוח שאראה כאן.
יומנעים, עדי.
אומ איליי
שלום,
נשמח לקבל את האדניות ולמלאן בירוקים וצבעוניים בשכונת שפירא המתחדשת
אם עוד אקטואלי תוכלי לשלוח לי מייל -
[email protected]
חג שמח
ענבל
נשמח לקבל את האדניות ולמלאן בירוקים וצבעוניים בשכונת שפירא המתחדשת
אם עוד אקטואלי תוכלי לשלוח לי מייל -
[email protected]
חג שמח
ענבל
-
אומ איליי
אני כבר לא רק אומ איליי:-) אני גם אמא של נגה כבר כמעט 4 שבועות...
יש אפשרות לשנות שם ולהשאיר את מה שיש?
<סומכת על "מה חדש" כדי שמישהו יענה לי בדף שלי... >
<סומכת על "מה חדש" כדי שמישהו יענה לי בדף שלי... >
-
- הצטרפות: 23 מאי 2009, 11:48
- דף אישי: הדף האישי של פינת_מחמד*
אומ איליי
שלום. קוראים לך אמילי או שאני רק מנחשת ?
-
- הצטרפות: 23 מאי 2009, 11:48
- דף אישי: הדף האישי של פינת_מחמד*
אומ איליי
טוב
-
אומ איליי
כמובן אבל תגידי איזה שם את רוצה. אני יכולה לשנות לך.
כמובן אבל תגידי איזה שם את רוצה. אני יכולה לשנות לך.
אומ איליי
שלום אום איליי (ונוגה). תוכלי להכנס לדף תכנון מטבח? העליתי שם התלבטות בקשר למטבח פתוח או סגור אולי יש לך עצה או רעיון.
תודה, איילת.
תודה, איילת.
אומ איליי
הי אום איליי. נעים לגלות אותך ולהכיר. אני פונה בקשר לתיקים. אני בדיוק זקוקה לתרמיל נסיעה אשמח לקבל עוד פרטים או לחילופין לבוא לראות. אני במייל
nettyka בgmail.com
nettyka בgmail.com
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 03:26
- דף אישי: הדף האישי של השוטה_על_הגבעה*
אומ איליי
שלום.
נעים מאד (לקרוא את הדף)
אשמח לבחון את התיקים כי אני צריכה אחד.
האם את בתל אביב? אולי אפשר לקפוץ לראות?
נעים מאד (לקרוא את הדף)
אשמח לבחון את התיקים כי אני צריכה אחד.
האם את בתל אביב? אולי אפשר לקפוץ לראות?
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
אומ איליי
אני רצה לעבודה אבל הייתי חייבת להגיב לסיפור הלידה של איליי
ממש מדהים
תודה
ממש מדהים
תודה
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 03:26
- דף אישי: הדף האישי של השוטה_על_הגבעה*
אומ איליי
אני בתל אביב מחר (חמישי) ואם יסתדר לי אני אנסה להתקשר ולקפוץ.
(הטלפון שמופיע במודעת הטלויזיה הוא הרלוונטי, אני מניחה)
תודה
רוני
(הטלפון שמופיע במודעת הטלויזיה הוא הרלוונטי, אני מניחה)
תודה
רוני
-
אומ איליי
אהלן, מה שלומכם? יש מצב שנבקר בקרוב?
-
אומ איליי
ממיינת כביסה:
הערימה שלי , הערימה שלו והערימה שלה וכמה דברים למטבח-ממש משפחה כאן:-)
בימים האלו הערימה שלי דיי מנצחת (גם מניקה או יותר נכון מציפה את הילדה בחלב גם קולטת פליטות גם מזיעה את ההריון שהיה ואת המנשא ואת תל אביב) הערימה שלה מרשימה (אצלה ברשימה פליטות ופספוסים <שלי שלי>) והערימה שלו הכי קטנה, מזה קטנה, מיזערית...אם המכנסיים לא מלוכלים הוא לא מחליף! אפילו הערימה של המטבח שזה כמה מגבות מטבח ואולי מפת שולחן פעם בכמה ימים מנצחת את הערימה שלו. לא מתלוננת - מסתכלת.
הערימה שלי , הערימה שלו והערימה שלה וכמה דברים למטבח-ממש משפחה כאן:-)
בימים האלו הערימה שלי דיי מנצחת (גם מניקה או יותר נכון מציפה את הילדה בחלב גם קולטת פליטות גם מזיעה את ההריון שהיה ואת המנשא ואת תל אביב) הערימה שלה מרשימה (אצלה ברשימה פליטות ופספוסים <שלי שלי>) והערימה שלו הכי קטנה, מזה קטנה, מיזערית...אם המכנסיים לא מלוכלים הוא לא מחליף! אפילו הערימה של המטבח שזה כמה מגבות מטבח ואולי מפת שולחן פעם בכמה ימים מנצחת את הערימה שלו. לא מתלוננת - מסתכלת.
-
אומ איליי
רואים תאונה מהחלון רכב פגע ברוכב אופנוע , אני מסבירה לו שתכף יגיע אמבולנס ויקח את האיש הפצוע לבית החולים ושם יבדקו את הגוף שלו הידים הרגליים הבטן וכו... אחרי פרק זמן אני שומעת אותו מספר לעצמו ...יקחו את האיש לבית קפה ויבדקו את הידדים שלו והרגללים שלו... אני מתקנת אותו בחיוך היסטרי על הילד התל אביבי שלי... שיקחו אותו לבית חולים ולא לבית קפה... ושוב פרק זמן הילדון מתנדנד לו על הנדנדה בבית ומספר לעצמו... יקחו את האיש לבית... ואז הוא נתקע <בטח ניסה לחשוב אם זה בית חולים או בית קפה> ומתוך שהוא עוצר בדבריו שלו הוא צוחק לעצמו מה זה יקחו אותו לב' (האות) אולי יקחו אותו לג' (גימל).
-
-
אומ איליי
ומתוך שהוא עוצר בדבריו שלו הוא צוחק לעצמו מה זה יקחו אותו לב' (האות) אולי יקחו אותו לג' (גימל).
גדול
גדול
-
אומ איליי
יום של ויכוחים- ויכוח לצורך הויכוח זה שלב התפתחותי???
קלפתי בטטות איליי עומד ומסתכל אמא מה זה? אני: בטטות הוא: לא זה גזר! בערך 5 דקות הוא מודיע לי שזה גזר אח"כ עברתי לשום אני חותכת ראש שום הוא: אמא מה זה? אני: שום הוא : לא זה כרובית! שום כרובית שום כרובית.... ולא מתוך משחק הוא סרב לקבל את השתיקה שלי בעניין ורצה שאסכים שזה כרובית/גזר:-) סורי לא הצלחתי...
מקרה שני: הוא מבקש משהו אני אומרת לו שאני מעדיפה שלא אחרי כמה דקות הוא רוצה שאעזור לו עם מה שביקשתי שלא כי הוא לא מצליח:-)... אני עונה שאני לא יכולה לעזור לו כי ביקשתי שלא יקח... ואני לא יכולה לעזור לו לעשות משהו שביקשתי שלא ובתשובה אני מקבלת "ואני ביקשתי שכן!!!"
אמאל'ה
פחח וכאן אני מקבלת את המשפט "הכל נכון- גם פרשנות לקויה" (זה מה שנקרא מרגיעון???) טוב טוב הבנתי שום זה כרובית.
קלפתי בטטות איליי עומד ומסתכל אמא מה זה? אני: בטטות הוא: לא זה גזר! בערך 5 דקות הוא מודיע לי שזה גזר אח"כ עברתי לשום אני חותכת ראש שום הוא: אמא מה זה? אני: שום הוא : לא זה כרובית! שום כרובית שום כרובית.... ולא מתוך משחק הוא סרב לקבל את השתיקה שלי בעניין ורצה שאסכים שזה כרובית/גזר:-) סורי לא הצלחתי...
מקרה שני: הוא מבקש משהו אני אומרת לו שאני מעדיפה שלא אחרי כמה דקות הוא רוצה שאעזור לו עם מה שביקשתי שלא כי הוא לא מצליח:-)... אני עונה שאני לא יכולה לעזור לו כי ביקשתי שלא יקח... ואני לא יכולה לעזור לו לעשות משהו שביקשתי שלא ובתשובה אני מקבלת "ואני ביקשתי שכן!!!"
אמאל'ה
פחח וכאן אני מקבלת את המשפט "הכל נכון- גם פרשנות לקויה" (זה מה שנקרא מרגיעון???) טוב טוב הבנתי שום זה כרובית.
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
אומ איליי
טוב טוב הבנתי שום זה כרובית
כמה מוכר...
כמה מוכר...
-
אומ איליי
הולכים ברחוב, בצד המדרכה יש מחסומים לרכב בצורת גלילים נמוכים מאבן, הוא רוצה לעלות על כל אחד ולקפוץ, אחרי שעברנו כמה כאלו קצת נמאס לי (כשחם הסבלנומטר שלי משתבש)
אני מציעה לו בוא נעשה אחד כן ואחד לא
הוא עולה על הבא בתור ואומר "כן" עולה על הבא אחריו ואומר "לא"
המשכנו עד סוף השורה:-)
אני מציעה לו בוא נעשה אחד כן ואחד לא
הוא עולה על הבא בתור ואומר "כן" עולה על הבא אחריו ואומר "לא"
המשכנו עד סוף השורה:-)
-
אומ איליי
נו, אז אולי מחר (שבת) בבוקר? יש לנו "חלון"
אח"כ אני שוקלת ללכת ל-24 רופי (כי יהיה חום אימים והים בטח מפוצץ). אז אולי יתאים לכם גם?
אח"כ אני שוקלת ללכת ל-24 רופי (כי יהיה חום אימים והים בטח מפוצץ). אז אולי יתאים לכם גם?
-
אומ איליי
אני נרדמת איתם<לא תמיד> וקמה אח"כ <לא תמיד> לעבוד לגלוש קצת לסדר אם בא לי... בדרך כלל מניחה כרית באמצע כדי שהוא לא יגיע עד הקטנטונת בצד השני של המיטה ויבעט בה מתוך שינה.
לא שמתי את הכרית היום, אני שומעת תזוזות, מסתכלת על המיטה הוא זז וזז וזז ופתאום זחילה בטיסה לקצה המיטה מתוך שינה והוא נעצר לידה , נלחצתי קצת חייבת להודות והחלטתי שהם כאלו מתוקים ואני בעצם רואה אותם אז זה בסדר זה פשוט בסדר.
והמרגיעון "גם בצד השני יושב בן אדם" מה זה הקטע הזה הוא עוקב אחרינו???
לא שמתי את הכרית היום, אני שומעת תזוזות, מסתכלת על המיטה הוא זז וזז וזז ופתאום זחילה בטיסה לקצה המיטה מתוך שינה והוא נעצר לידה , נלחצתי קצת חייבת להודות והחלטתי שהם כאלו מתוקים ואני בעצם רואה אותם אז זה בסדר זה פשוט בסדר.
והמרגיעון "גם בצד השני יושב בן אדם" מה זה הקטע הזה הוא עוקב אחרינו???
-
אומ איליי
אתם נוסעים מחר לראש ציפור? באיזה שעה? (נזכרתי שיש לי תור לטיפת חלב ב-9:45. מקסימום נגיע עצמאית).
-
אומ איליי
... בינתיים קבלי ביטול - לא נגיע השבוע כי יש לנו גם משהו אחה"צ ואין סיכוי שנספיק.
תודה @}
תודה @}
-
אומ איליי
...מה שלומכם? לא מצליחה להתקשר אף פעם (ועכשיו עובדת! חייבת לעבוד!).
-
אומ איליי
איזו באסה! תרגישו טוב כולכם @} וברכות לזחילה!
לנו היתה סאגת "דלקת אוזניים חדר מיון", סיפור ממש מטומטם, בהזדמנות אספר לך. הסתיים בכל אופן באקמולי
לנו היתה סאגת "דלקת אוזניים חדר מיון", סיפור ממש מטומטם, בהזדמנות אספר לך. הסתיים בכל אופן באקמולי
-
אומ איליי
חזרתי... מזמן לא הייתי כאן...
פתאום אני מגלה שעוד ועוד מילים שהיו יחודיות, מבולבלות כאלו ונהגות בשפה הפרטית שלו שבהתחלה רק אני הבנתי ותרגמתי כשהיה צורך פתאום הפכו למילים רגילות חסרות כמו שכולם אומרים אותה סתם מילה וזהו... אין יותר ואוק במקום ירוק אין דידה במקום גלידה אין אטי אטי במקום שבלול ואין עוד ועוד..מתגעגעת לשפה המצחיקה הזו. יש עדייו כמה יחודיים לו אני אתבונןבהם מחר שוב ואנצור אותם בליבי כי הם נעלמים לי מהר מידיי
פתאום אני מגלה שעוד ועוד מילים שהיו יחודיות, מבולבלות כאלו ונהגות בשפה הפרטית שלו שבהתחלה רק אני הבנתי ותרגמתי כשהיה צורך פתאום הפכו למילים רגילות חסרות כמו שכולם אומרים אותה סתם מילה וזהו... אין יותר ואוק במקום ירוק אין דידה במקום גלידה אין אטי אטי במקום שבלול ואין עוד ועוד..מתגעגעת לשפה המצחיקה הזו. יש עדייו כמה יחודיים לו אני אתבונןבהם מחר שוב ואנצור אותם בליבי כי הם נעלמים לי מהר מידיי
-
אומ איליי
והנה עוד כמה תובנות.
כשהנקתי את איליי הייתי כולי מכוונת אליו במבט במגע בתנוחת הגוף... עכשיו אני מניקה את נגה ומחפשת איפה הוא האם הוא מטפס על סולם גבוה מידיי מתגלש לו הפוך או בכלל החליט לרדת את המגלשה בעמידה... ואח"כ אומרים שילד שני בדרך כלל יונק "מעשי" ... בטח מעשי כמה שיותר מהר לעלות בסולמות כדי לקבל תשומת לב בגינות ולרדת כבר מהמנשא...
המצפון שלי עובד שעות נוספות נו לפחות היא זוכה לשני פרצופים שמסתכלים על כל דבר שהיא עושה...
חייבת לזוז כולם כאן עם נדודי שינה
כשהנקתי את איליי הייתי כולי מכוונת אליו במבט במגע בתנוחת הגוף... עכשיו אני מניקה את נגה ומחפשת איפה הוא האם הוא מטפס על סולם גבוה מידיי מתגלש לו הפוך או בכלל החליט לרדת את המגלשה בעמידה... ואח"כ אומרים שילד שני בדרך כלל יונק "מעשי" ... בטח מעשי כמה שיותר מהר לעלות בסולמות כדי לקבל תשומת לב בגינות ולרדת כבר מהמנשא...
המצפון שלי עובד שעות נוספות נו לפחות היא זוכה לשני פרצופים שמסתכלים על כל דבר שהיא עושה...
חייבת לזוז כולם כאן עם נדודי שינה
-
אומ איליי
אהלן, האם גם השבת אתם נוסעים לטיול? או שיש סיכוי שתקפצו אלינו? @}
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 16:14
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לתמרה*
אומ איליי
היי אום איליי
אנחנו עתידים לבנות בשדה בוקר והייתי שמחה לברר פרטים אצלך (כרגע בחיפושים אחרי אדריכל/ית מתאימים )..
אשמח אם תצרי איתי קשר
תודה רבה דלית 054-4632372
אנחנו עתידים לבנות בשדה בוקר והייתי שמחה לברר פרטים אצלך (כרגע בחיפושים אחרי אדריכל/ית מתאימים )..
אשמח אם תצרי איתי קשר
תודה רבה דלית 054-4632372
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2009, 21:39
- דף אישי: הדף האישי של ורד_דרור*
אומ איליי
הי אום איליי, כתבתי לך מייל אך המחשב טוען שהכתובת שגויה. תוכלי בבקשה לבדוק אולי היתה טעות בכתובת שמסרת לי?
אומ איליי
יש לי כלוב לחתול. קל"ב... אפשר להחזיר גם עוד חצי שנה.