_אני חושבת על איך זה נראה לאנשים מבחוץ להיכנס לחנות כשהמוכרת עם תינוק קטן במנשא, או יושבת ומניקה אותו..
מה יהיה אם הוא פתאום יבכה מאוד ואני באמצע מכירה או מניקה ובדיוק צריכה להעביר ויזה??_
אני מוכרת (לעיתים) בגדי נשים, בבסטות ובבית. כשבני היה יותר קטן זה היה מאוד קל. הוא היה במנשא או עם אבא ועם הוא רצה להניק הנקתי אותו בתוך המנשא ויכולתי להמשיך לעזור לנשים. רוב רובם של התגובות היו טובות ועם הייתי צריכה עזרה (לרשום משהו, להוציא שקית וכד') תמיד עזרו לי (הקלינטיות) אני מניחה שקהל לבגדי תינוקות יהייה תומך באותה מידה.
עכשיו שהוא כבר יותר גדול (בן שנה) אני צריכה עזרה עם המכירה לא בבית. אז או אבא או חבר טוב שהילד מכיר באים איתי והם למעשה נמצאים איתו ומפנים אותי לעבודה עד לשלב שבני צריך אותי ואז אני איתו ואם צריך לעזור במכירה הם עוזרים במקומי.
לפחות בחודשים הקרובים נראה לי שלא צריכה להיות לך בעיה גם להיות בחנות וגם להיות איתו. את יכולה להכין בחנות פינה שמיועדת לו עם שטיח משחקים וכד'. אולי אפילו זה יכול להיות אטרקציה להורים שבאים עם ילדים לקניות - פינת משחק לילדים.
בהמשך יכול להיות שתצטרכי עזרה ואז את יכולה לקחת מטפלת שתהיה איתכם בחנות או אפילו תיקח אותו לטיולים באזור ותחזיר אותו אלייך ברגע שהוא יצטרך אמא.
יש ימים שאני לא מספיקה לעשות איתו כלום, בקושי לשטוף כלים..
עם הגיל הדברים משתנים, הקשיים אחרים והפתרונות אחרים. הוא עוד קטן ואם הזמן תפתחי מיומניות מנשא ועבודה ובהמשך גם תוכלי למצוא מנשא גב שיהייה לכם נוח ואז בכלל החיים יראו אחרת