עדינה ניפו
-
- הודעות: 78
- הצטרפות: 19 פברואר 2008, 16:52
- דף אישי: הדף האישי של אור_נשי*
עדינה ניפו
עדינה, את מוזמנת באהבה להגיב בדף נשיות ועוצמה
@}
@}
-
- הודעות: 572
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
עדינה ניפו
אם אני כבר כאן, וגם הדף שלך, הרגע פרסתי את לחם השאור הראשון שלי. הוא נראה מצוין (אני שבעה, לא מתחשק לי לחם...אטעם מחר). מה שכן, הלמטה שלו פחות אפוי מהלמעלה. והבנתי את זה רק אחרי שהוצאתי מהתבנית וסגרתי את התנור. ולא ידעתי אם להמשיך לאפות או לא (לא המשכתי). רק בקצוות היה צליל חלול ובאמצע הרגשתי שזה מעט רך מדי (אבל עדיין נפרס בלי בעיה). וגם, החלק העליון, כמו כיפת הלחם, קצת נפרד משאר הלחם. לא ממש אבל בתחושה, כאילו הדבקתי בצק על הלחם. לא יודעת, זה קצת התקשה ונראה נפרד מעט מהלחם.
טוב, אימון ראשון. נמשיך ונראה... אגב ,שיפון של שטיבל בסופר ברמה"ש עולה 12.90... נראה לי שאוותר על זה.
טוב, אימון ראשון. נמשיך ונראה... אגב ,שיפון של שטיבל בסופר ברמה"ש עולה 12.90... נראה לי שאוותר על זה.
עדינה ניפו
מאוד מעניין לקרוא על התהליך שלך.. גם מאוד מרגש
גל פז נמצאים בגאולה ברחוב הראשי, כל אחד/ת שתשאלי ידע להגיד לך.
גל פז נמצאים בגאולה ברחוב הראשי, כל אחד/ת שתשאלי ידע להגיד לך.
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
הצליח לי! יצא לחם טעים ואוורירי (בסוף השתמשתי רק בקמח אורגני מלא של הרדוף. אגב, הקמחים המיוחדים בסופרמרקט הרבה יותר יקרים מאשר בחנות טבע שהיא חלק מרשת, מתברר). בתור ממתיק השתמשתי בסילאן, הממתיק הרשמי בבית. הצער היחיד היה הזמנים: התחלתי להכין את הבצק בשלוש, והלחם יצא מהתנור ברבע לשמונה, חם מכדי להשתמש בו בתור החלה של קבלת השבת שארגנה הבת שלי... הילדים לא הספיקו לטעום לפני שצנחו למיטה, וחבל.
אבל אין לי ספק מה הם יזללו מחר לארוחת בוקר!
תודה רבה לך!
אבל אין לי ספק מה הם יזללו מחר לארוחת בוקר!
תודה רבה לך!
-
- הודעות: 192
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
עדינה ניפו
שלום עדינה יקרה, לא נפגשנו מעולם אבל אמי שהיתה בסדנא בתל אביב לפני שבועיים (עמית) סיפרה עליך בככ הרבה אהבה אז אני מרגישה שאני קצת מכירה אותך, ולכן מרשה לעצמי לשאול אותך שאלה : עשיתי לחם בדיוק לפי המתכון שאמי הביאה איתה, בדיוק לפי ההזנה של השאור והדיוק של המשקל, ושאלתי היא זו - אחרי שאני מזינה אותו פעמיים, רגע לפני שאני מתחילה להכין את הבצק לכיכר, נשאר לי הרבה יותר שאור ממה שצריך במתכון (250 גר / כוס), שאלתי , האם בפעם הבאה להפריש 30 גר' ממה שנשאר (כמעט כוס שלמה נשארה לי !) ולהתחיל בתהליך ההזנה או להזין את כל מה שנשאר? בקיצור האם ייתכן ? מה לעשות עם כל השאור?
תודה רבה על ההתייחסות
מקווה שאני ברורה
(-:
יום נעים
מור
תודה רבה על ההתייחסות
מקווה שאני ברורה
(-:
יום נעים
מור
-
- הודעות: 192
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
עדינה ניפו
אופס רגע ועוד שאלה מקווה שלא אכפת לך השאור צריך להיות כל הזמן חשוף לאוויר, גם כשהוא מוזן וגם כשהוא במקרר? אאני פשוט שומעת תשובות שונות לשאלה הזו, מעניין אותי מה את אומרת
תודה
(-:
תודה
(-:
-
- הודעות: 21563
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עדינה ניפו
השאור צריך להיות כל הזמן חשוף לאוויר, גם כשהוא מוזן וגם כשהוא במקרר?
לא חשוף לאוויר.
במקרר - עדינה ממליצה לחורר את המכסה של הצנצנת.
כשמאכילים אותו - בתוך קערה, עטופה בשקית ניילון או סגורה בדרך אחרת. לא חשוף לאוויר, אבל בטמפרטורת החדר, רצוי במטבח החמים יותר.
לא חשוף לאוויר.
במקרר - עדינה ממליצה לחורר את המכסה של הצנצנת.
כשמאכילים אותו - בתוך קערה, עטופה בשקית ניילון או סגורה בדרך אחרת. לא חשוף לאוויר, אבל בטמפרטורת החדר, רצוי במטבח החמים יותר.
-
- הודעות: 21563
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עדינה ניפו
עדינה - עידכון גם ממני:
הלחם הראשון שאפיתי לבד (זה שההאכלה הראשונה בו היתה עם פחות מדי מים וזה לא "תפס", אבל הצלתי בהאכלה השניה) - יצא קצת קטן, לדעתי כי התעסקתי מדי עם הבצק כששמתי בתבנית, ואחר כך גם חשבתי שתפח כשבעצם כנראה היה צריך לחכות עוד קצת - אבל יצא טעים מאוד וחוסל במהירות.
עשיתי את הגירסה בלי הדבש והשמן.
הגעתי למסקנה שאני אוהבת את הלחם טיפה יותר מלוח, אז בניסוי של היום הוספתי קצת מלח לכמות במתכון. נראה איך ייצא.
הבצק הנוסף, שעשיתי עם מעט מחמצת ורציתי לעשות לחמניות, בסוף לקח הרבה שעות, ועד שהבצק כבר היה בסדר - אני הייתי חייבת להביא את הילדה לקונצרט וכו' וכו' ועד שהגעתי אליו בחזרה הוא התקלקל )-:
טוב, אין מה לעשות, צריך ללמוד.
עוד רבע שעה ייצא לי הלחם השני מהתנור, ואני כבר יכולה להגיד לך שאחרי ההאכלה השנייה קיבלתי יופי של מחמצת אחרי שלוש שעות (לא ניסיתי קודם), ואחרי זה שעתיים התפחה ראשונה, שעה ורבע התפחה שנייה (בתבנית) והוא נראה מצויין.
מניסיונך, אם רוצים מאותה כמות לחמניות - לאיזה גודל כדאי לחתוך את הבצק? האם בעזרת כוס? וכמה דקות בתנור? האם רבע שעה תספיק? או שזה יותר מדי?
הלחם הראשון שאפיתי לבד (זה שההאכלה הראשונה בו היתה עם פחות מדי מים וזה לא "תפס", אבל הצלתי בהאכלה השניה) - יצא קצת קטן, לדעתי כי התעסקתי מדי עם הבצק כששמתי בתבנית, ואחר כך גם חשבתי שתפח כשבעצם כנראה היה צריך לחכות עוד קצת - אבל יצא טעים מאוד וחוסל במהירות.
עשיתי את הגירסה בלי הדבש והשמן.
הגעתי למסקנה שאני אוהבת את הלחם טיפה יותר מלוח, אז בניסוי של היום הוספתי קצת מלח לכמות במתכון. נראה איך ייצא.
הבצק הנוסף, שעשיתי עם מעט מחמצת ורציתי לעשות לחמניות, בסוף לקח הרבה שעות, ועד שהבצק כבר היה בסדר - אני הייתי חייבת להביא את הילדה לקונצרט וכו' וכו' ועד שהגעתי אליו בחזרה הוא התקלקל )-:
טוב, אין מה לעשות, צריך ללמוד.
עוד רבע שעה ייצא לי הלחם השני מהתנור, ואני כבר יכולה להגיד לך שאחרי ההאכלה השנייה קיבלתי יופי של מחמצת אחרי שלוש שעות (לא ניסיתי קודם), ואחרי זה שעתיים התפחה ראשונה, שעה ורבע התפחה שנייה (בתבנית) והוא נראה מצויין.
מניסיונך, אם רוצים מאותה כמות לחמניות - לאיזה גודל כדאי לחתוך את הבצק? האם בעזרת כוס? וכמה דקות בתנור? האם רבע שעה תספיק? או שזה יותר מדי?
-
- הודעות: 232
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 21:37
- דף אישי: הדף האישי של הפלא_ופלא*
עדינה ניפו
היי
אבדוק אם לא ניקו אותו כבר מהבית הקודם.
אם לא הוא שלכם ואם כן, יבוא אחר.....
אעדכן.
אבדוק אם לא ניקו אותו כבר מהבית הקודם.
אם לא הוא שלכם ואם כן, יבוא אחר.....
אעדכן.
-
- הודעות: 542
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
עדינה ניפו
אנחנו מעוניינות בסדנת לחם שאור בירושלים
אני ובתי (שהיא מומחית לאפיית חלות ולחמים עם שמרים אבל לא מכירה בכלל שאור)
אשמח מאד לפרטים
050-6869252
תודה
אני ובתי (שהיא מומחית לאפיית חלות ולחמים עם שמרים אבל לא מכירה בכלל שאור)
אשמח מאד לפרטים
050-6869252
תודה
-
- הודעות: 3305
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
עדינה ניפו
איך עוברים להם הימים (החמים) ול יוצא לנו להחליף מילים... מתגעגעת ומצרה שאין לנו יותר הזדמנויות לחיבוק אמיתי...
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עדינה ניפו
שלום
אני מבינה שיש סדנת אפיה ביום ה' הקרוב בעיר הבירה
אשמח לשמוע פרטים- ימים, שעות.. אם יש בכלל מקום
תודה
אני מבינה שיש סדנת אפיה ביום ה' הקרוב בעיר הבירה
אשמח לשמוע פרטים- ימים, שעות.. אם יש בכלל מקום
תודה
-
- הודעות: 2390
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
עדינה ניפו
פלוני אלמונית,
יש עוד מקום,
זה ביום חמישי, בקרית מנחם מ 9:00 עד 13:00
לעוד פרטים אולי כדאי שנדבר,
הטלפון שלי הוא 077-2030014
את מוזמנת להתקשר ואם אני לא עונה את יכולה להשאיר את הטלפון שלך ואני אחזור אליך בהקדם.
אני עדיין ערה הערב לעוד איזה שעהלפחות אז את מוזמנת עוד הלילה להתקשר (זמן נח, הילדים ישנים!) ואם לא הערב אז מחר.
תודה
יש עוד מקום,
זה ביום חמישי, בקרית מנחם מ 9:00 עד 13:00
לעוד פרטים אולי כדאי שנדבר,
הטלפון שלי הוא 077-2030014
את מוזמנת להתקשר ואם אני לא עונה את יכולה להשאיר את הטלפון שלך ואני אחזור אליך בהקדם.
אני עדיין ערה הערב לעוד איזה שעהלפחות אז את מוזמנת עוד הלילה להתקשר (זמן נח, הילדים ישנים!) ואם לא הערב אז מחר.
תודה
-
- הודעות: 234
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 23:58
עדינה ניפו
אני יודעת בדיוק מה אני רוצה, יש לי רשימה מוכנה!
אכפת לך לחלוק איתי את הרשימה?
אני מחפשת מוזיקה טובה לשים בבית, בנתיים מסתפקת בדיסק של שולי רנד.
תודה @}
אכפת לך לחלוק איתי את הרשימה?
אני מחפשת מוזיקה טובה לשים בבית, בנתיים מסתפקת בדיסק של שולי רנד.
תודה @}
-
- הודעות: 173
- הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 13:25
- דף אישי: הדף האישי של שמש_בבטן*
עדינה ניפו
אפשר להתפרץ עם שאלה?
התחלתי להכין שאור. ביום ה 3 הוא התחיל להסריח. לא ריח חמוץ אלא ממש מסריח. מקולקל, נכון? זה לא אמור להסריח ככה, נכון?
תודה...
התחלתי להכין שאור. ביום ה 3 הוא התחיל להסריח. לא ריח חמוץ אלא ממש מסריח. מקולקל, נכון? זה לא אמור להסריח ככה, נכון?
תודה...
-
- הודעות: 542
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
עדינה ניפו
הי עדינה
נהנינו מאד בסדנא
המייל שלי
wosner#bgu.ac.il
הלחם שלשנו לא הצליח כל כך - אני חושבת שהוא החמיץ כי עד שהגענו הביתה הוא היה נראה נפול וכבד, כאילו האוויר יצא ממנו. היה לו ממש חם באוטו ולקח לנו יותר משעה להגיע הביתה...
השבוע ננסה שוב מן השאור שנתת לנו.
תודה רבה!
נהנינו מאד בסדנא
המייל שלי
wosner#bgu.ac.il
הלחם שלשנו לא הצליח כל כך - אני חושבת שהוא החמיץ כי עד שהגענו הביתה הוא היה נראה נפול וכבד, כאילו האוויר יצא ממנו. היה לו ממש חם באוטו ולקח לנו יותר משעה להגיע הביתה...
השבוע ננסה שוב מן השאור שנתת לנו.
תודה רבה!
-
- הודעות: 192
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
עדינה ניפו
תודה יקרה
ענית לי על השאלות, הבנתי
הלחמים יוצאים משהו משהו תענוג אמיתי
(-:
שבת שלום
תודה
ענית לי על השאלות, הבנתי
הלחמים יוצאים משהו משהו תענוג אמיתי
(-:
שבת שלום
תודה
-
- הודעות: 2444
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
עדינה ניפו
@}
-
- הודעות: 234
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 23:58
עדינה ניפו
תודה לך,
שימחת אותי מאוד @}
שימחת אותי מאוד @}
-
- הודעות: 81
- הצטרפות: 05 מרץ 2002, 09:16
- דף אישי: הדף האישי של יעל_נוי*
עדינה ניפו
עדינה,
אם את בעניני מוזיקהרוצה להמליץ לך בחום על הדיסק "אם נתת בי טוב" של אפרת רזאל.
מקסים מקסים מקסים
תהני
אם את בעניני מוזיקהרוצה להמליץ לך בחום על הדיסק "אם נתת בי טוב" של אפרת רזאל.
מקסים מקסים מקסים
תהני
-
- הודעות: 234
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 23:58
עדינה ניפו
חכמה הבת שלך!
אני חייבת להסכים איתך
עם הגאווה נצבט לי הלב. כמה חוכמות שלה פספסתי, כי לא היתה בי הענווה והאהבה לשאול אותה - ולהקשיב לה.
אני חייבת להסכים איתך
עם הגאווה נצבט לי הלב. כמה חוכמות שלה פספסתי, כי לא היתה בי הענווה והאהבה לשאול אותה - ולהקשיב לה.
-
- הודעות: 173
- הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 13:25
- דף אישי: הדף האישי של שמש_בבטן*
עדינה ניפו
תודה על התשובה!!!
אני מנסה להתחיל מהתחלה. לפי ההוראות שקיבלתי אני אמורה להחזיק אותה בחוץ כמה ימים ולהאכיל אותה כל יום עד שהיא מוכנה לשימוש.
אני מתכוונת לנסות שוב ממחר.
הריח היה מגעיל. לא דומה בכלל לריח של שאור כמו שאני זוכרת אותו. כמעט של ביוב. למחרת זה כבר נראה והריח יותר טוב אבל אני כבר די ויתרתי על הנסיון הזה...
אני מנסה להתחיל מהתחלה. לפי ההוראות שקיבלתי אני אמורה להחזיק אותה בחוץ כמה ימים ולהאכיל אותה כל יום עד שהיא מוכנה לשימוש.
אני מתכוונת לנסות שוב ממחר.
הריח היה מגעיל. לא דומה בכלל לריח של שאור כמו שאני זוכרת אותו. כמעט של ביוב. למחרת זה כבר נראה והריח יותר טוב אבל אני כבר די ויתרתי על הנסיון הזה...
-
- הודעות: 234
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 23:58
עדינה ניפו
חפשי בגוגל את "בלבבי משכן אבנה", הרעיון הוא של אותו הרב שאת שמו אני לא זוכרת.
אני אשמח לקרוא על העבודה שלך,
בהצלחה!
אני אשמח לקרוא על העבודה שלך,
בהצלחה!
-
- הודעות: 542
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
עדינה ניפו
הי עדינה רק לעדכן שלא שכחתי - אני אוספת אנפורמציה ואחזור אליך
עדינה ניפו
שלום עדינה.
מקווה שהיתה סדנא מוצלחת שבוע שעבר.
אם תהיה סדנא נוספת בירושלים אני אשמח לדעת איזה שבוע מראש ואז אוכל להתארגן מבחינת העבודה.
מקווה שהיתה סדנא מוצלחת שבוע שעבר.
אם תהיה סדנא נוספת בירושלים אני אשמח לדעת איזה שבוע מראש ואז אוכל להתארגן מבחינת העבודה.
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
תודה על ההתעניינות!
הלחם יצא טעים אבל דחוס קצת - מההתחלה עשיתי בצק דביק מדי ולא הצלחתי להתגבר על זה לגמרי. הפיתות לא יצאו פיתות כי ההוראות שלך נשארו במחשב הישן שלי שסוף סוף ניתקתי אותו כדי להעמיד את החדש על שולחני... ולא היה לי כוח לחבר אותו שוב באמצע הלילה, וככה הימרתי לי.
בכל מקרה, הילדים וגם אבא שלהם מצאו אותן בבוקר ואכלו אותן בתיאבון רב ואפילו קראו להן פיתות על דעת עצמם, בלי שרמזתי להם שזה מה שהיה אמור להיות.
מה שכן, אני מוכרחה למצוא דרך להאט את התהליך באמצע, כי הפעם הגעתי לשלב האפייה בשתיים בלילה, כלומר, לא ממש ישנתי, כי הייתי צריכה להשגיח על כל העסק. את חושבת שאפשר לשים את הבצק המותפח במקרר לכמה שעות, למשל? ואם כן, באיזה שלב אפשר?
תודה על הכל, העיקר שאני נהנית!
שבת שלום @}
הלחם יצא טעים אבל דחוס קצת - מההתחלה עשיתי בצק דביק מדי ולא הצלחתי להתגבר על זה לגמרי. הפיתות לא יצאו פיתות כי ההוראות שלך נשארו במחשב הישן שלי שסוף סוף ניתקתי אותו כדי להעמיד את החדש על שולחני... ולא היה לי כוח לחבר אותו שוב באמצע הלילה, וככה הימרתי לי.
בכל מקרה, הילדים וגם אבא שלהם מצאו אותן בבוקר ואכלו אותן בתיאבון רב ואפילו קראו להן פיתות על דעת עצמם, בלי שרמזתי להם שזה מה שהיה אמור להיות.
מה שכן, אני מוכרחה למצוא דרך להאט את התהליך באמצע, כי הפעם הגעתי לשלב האפייה בשתיים בלילה, כלומר, לא ממש ישנתי, כי הייתי צריכה להשגיח על כל העסק. את חושבת שאפשר לשים את הבצק המותפח במקרר לכמה שעות, למשל? ואם כן, באיזה שלב אפשר?
תודה על הכל, העיקר שאני נהנית!
שבת שלום @}
עדינה ניפו
עדינה , אני מחכה בסבלנות להמשך הכתיבה בבלוג שלך.
איך מתקדם? מה התחדש לכם? איך הסביבה מתייחסת?
או פשוט, מה שלומך ואיך זה מרגיש לך?
איך מתקדם? מה התחדש לכם? איך הסביבה מתייחסת?
או פשוט, מה שלומך ואיך זה מרגיש לך?
-
- הודעות: 2390
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
עדינה ניפו
שלום לך אושר,
אני מרגישה רגשות מאד מעורבים לגבי הכתיבה באינטרנט אז קצת הפסקתי.
אבל כן אשמח לשתף בעוד קצת מהתהליך.
אולי יותר מאוחר בערב אחרי שילדיי יישנו אמצא זמן פנוי.
בכל מקרה תודה על ההתעניינות.
אני מרגישה רגשות מאד מעורבים לגבי הכתיבה באינטרנט אז קצת הפסקתי.
אבל כן אשמח לשתף בעוד קצת מהתהליך.
אולי יותר מאוחר בערב אחרי שילדיי יישנו אמצא זמן פנוי.
בכל מקרה תודה על ההתעניינות.
-
- הודעות: 20
- הצטרפות: 27 מאי 2007, 21:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_הדס*
עדינה ניפו
הי עדינה. סקרנית לדעת איך היתה הסדנה היום! מקווה מאוד שמוצלחת. ספרי לי...
עדינה ניפו
שלום עדינה
עניתי לך במייל (צרפתי גם את הקובץ)
עניתי לך במייל (צרפתי גם את הקובץ)
עדינה ניפו
אהלן
יש לי מזגן ריצפתי שלא בשימוש (כי בבית שאנו גרים כבר יש מזגן)
רוית
יש לי מזגן ריצפתי שלא בשימוש (כי בבית שאנו גרים כבר יש מזגן)
- 5 כ"ס ב- 2000 ש"ח
רוית
-
- הודעות: 20
- הצטרפות: 27 מאי 2007, 21:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_הדס*
עדינה ניפו
אני שמחה מאוד לשמוע! מעולה שתבואו. אמרתי לך כבר שנשמח שתבואו-שבת יום חול מה שמתאים לכם...אפשר אם בא לכם לעשות קמפינג בדשא הגדול...
-
- הודעות: 674
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
עדינה ניפו
יופי! כבר שכחתי מזה (-:
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
פספסתי את ההודעה שלך, היה לי שבוע עמוס נורא (גם בדברים טובים). והעומס עדיין ממשיך... בקיצור, יצא טעים אבל כבד מאוד, לא "חלתי" בכלל, ופישלתי עם הכמויות והכל. בתור ניסוי זה לא רציני כי זה לא היה ניסוי מבוקר. סתם עירבבתי את החומרים וקיוויתי לטוב. והשבוע עוד לא הספקתי לאפות בכלל )-: הבית מלא לחם קנוי )-:
האמת שחשבתי עלייך בהקשרים אחרים, מצאתי סוף סוף את הדף שבו כתבת על התהליך שאת עוברת ונזכרתי בדיסק שהייתי רוצה שתקשיבי לו. אבל הוא אזל מזמן וכמעט אין להשיג אותו. זה נקרא "העבד", כתב אותו שלום גד (להקת פונץ', "בסוף המדבר יש ים", מכירה?) והוא יצא באוזן השלישית ואמיר משתתף בו ובכל זאת אני מרשה לעצמי להמליץ עליו. מאוד. אם את מגיעה לת"א נצרוב לך! בזכותך שמעתי אותו השבוע כמה פעמים ונזכרתי כמה אני אוהבת אותו.
האמת שחשבתי עלייך בהקשרים אחרים, מצאתי סוף סוף את הדף שבו כתבת על התהליך שאת עוברת ונזכרתי בדיסק שהייתי רוצה שתקשיבי לו. אבל הוא אזל מזמן וכמעט אין להשיג אותו. זה נקרא "העבד", כתב אותו שלום גד (להקת פונץ', "בסוף המדבר יש ים", מכירה?) והוא יצא באוזן השלישית ואמיר משתתף בו ובכל זאת אני מרשה לעצמי להמליץ עליו. מאוד. אם את מגיעה לת"א נצרוב לך! בזכותך שמעתי אותו השבוע כמה פעמים ונזכרתי כמה אני אוהבת אותו.
עדינה ניפו
יש לנו מזגן גאלנס 1.5 כ"ס מחיר 700 ש"ח עובד מצויין.
טלפון 0522649264
טלפון 0522649264
עדינה ניפו
שלום עדינה
לצערי לא אוכל להשתתף בסדנא הקרובה
שבוע טוב!
לצערי לא אוכל להשתתף בסדנא הקרובה
שבוע טוב!
-
- הודעות: 2390
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
עדינה ניפו
מצטטת לי דברים שכתבה לי פלוני אלמונית בדף מחשבות על חזרה בשתשובה
אני יודעת איך להדחיק את זה, להתעלם מזה, לשכנע את עצמי שאני לא "כזאת" אבל אני לא יודעת איך להיפטר מזה
אני בדיעה שאין שום צורך להיפטר מזה. אדרבה - תעצימי את זה - תלכי צנוע כדי שכולם יראו. ותודי בפה מלא - אבאל'ה - אני לא צנועה, וגם לא אמיתית - משתמשת אפילו בצניעות עצמה כדי לספק איזה יצר גאווה. אבל כך אתה בראת אותי, ורק אתה יכול לשנות את זה ולא אני. והרי אין אתה יכול לדור באותו עולם עם הגאוותן, ולכן אתה מוכרח לעזור לי שתתהפך בי מידת הגאווה והענווה הפסולה, לענווה טהורה וצניעות אמיתית.
והיי צנועה, לא חשוב למה, ומתוך שלא לשמה תבואי לשמה.
אני יודעת איך להדחיק את זה, להתעלם מזה, לשכנע את עצמי שאני לא "כזאת" אבל אני לא יודעת איך להיפטר מזה
אני בדיעה שאין שום צורך להיפטר מזה. אדרבה - תעצימי את זה - תלכי צנוע כדי שכולם יראו. ותודי בפה מלא - אבאל'ה - אני לא צנועה, וגם לא אמיתית - משתמשת אפילו בצניעות עצמה כדי לספק איזה יצר גאווה. אבל כך אתה בראת אותי, ורק אתה יכול לשנות את זה ולא אני. והרי אין אתה יכול לדור באותו עולם עם הגאוותן, ולכן אתה מוכרח לעזור לי שתתהפך בי מידת הגאווה והענווה הפסולה, לענווה טהורה וצניעות אמיתית.
והיי צנועה, לא חשוב למה, ומתוך שלא לשמה תבואי לשמה.
-
- הודעות: 54
- הצטרפות: 07 אפריל 2008, 15:32
- דף אישי: הדף האישי של אירי_סים*
עדינה ניפו
היי
בן הזוג שלי מייצר שמן אורגני מאוד טעים
אם תרצי אברר לך המחיר, אני לא שולטת...מוכרים בפח של 17 ליטר אזה הכי זול או בפחות
[email protected]
בן הזוג שלי מייצר שמן אורגני מאוד טעים
אם תרצי אברר לך המחיר, אני לא שולטת...מוכרים בפח של 17 ליטר אזה הכי זול או בפחות
[email protected]
-
- הודעות: 931
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
עדינה ניפו
אני גם צריכה שמן
count us in
נתראה בבוקר!
count us in
נתראה בבוקר!
-
- הודעות: 76
- הצטרפות: 01 פברואר 2007, 21:13
- דף אישי: הדף האישי של רינה_וטחינה*
עדינה ניפו
אני מאד ממליצה על שמן הזית שמיכל מוכרת
זה שמן זית של קיבוץ גשור,
איכותי וטעים ביותר (ממכר. לא הצלחנו לחזור לשמנים אחרים)
זה עולה 85 ש"ח לפח של שני ליטר.
http://www.michalandyael.co.il/
זה שמן זית של קיבוץ גשור,
איכותי וטעים ביותר (ממכר. לא הצלחנו לחזור לשמנים אחרים)
זה עולה 85 ש"ח לפח של שני ליטר.
http://www.michalandyael.co.il/
-
- הודעות: 222
- הצטרפות: 12 נובמבר 2007, 12:46
- דף אישי: הדף האישי של ענבל_מזכרון_יעקב*
עדינה ניפו
שמחה להמליץ על שמן הזית כתית מעולה של "סחר הוגן". קניתי מהם כבר פעמיים ג'ריקן של 17.5 ליטר, שעלה לי לאחרונה 500 ש"ח. יש גם בכמויות קטנות יותר. מידע ונקודות מכירה אפשר למצוא באתר סחר הוגן
ואם כל הנקודות רחוקות ממך, את מוזמנת להתקשר לאבי לוי במרכז בת"א 03-5270477, 054-4656267. נותן שרות נפלא ומסייע במציאת פתרונות שינוע. אשמח שתמסרי ד"ש.
ואם כל הנקודות רחוקות ממך, את מוזמנת להתקשר לאבי לוי במרכז בת"א 03-5270477, 054-4656267. נותן שרות נפלא ומסייע במציאת פתרונות שינוע. אשמח שתמסרי ד"ש.
-
- הודעות: 302
- הצטרפות: 06 ינואר 2005, 21:49
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ופיצקה*
עדינה ניפו
עדינ'לה-יש לי כמה דברים לאמר לך ולשאול לגבי ההתנסויות שלי מאז הסדנא-היו תוצאות טובות יותר,וטובות פחות,אבל אעשה זאת מאוחר יותר במייל. פשוט ראיתי שאת מחפשת שמן זית,ורציתי לאמר לך ש לדעתי לא כדאי לך לקנות עכשיו כמות גדולה מדי. זה כבר סוף השנה,ואחרי סוכות יש שמן חדש. השנה היה ממש מעט יבול,והשמן היה יקר,ובדרך כלל-הכלל בזיתים זה-שנה כן,שנה לא. ז"א,שצפוי-ששנה הבאה יהיה יותר זול.סתם,שתדעי. (אם את רוצה,אנחנו קנינו ג'ריקן בתחילת השנה,ונשמח לתת לך חלק ממנו,במחיר שזה עלה. (שכרגע אינני זוכרת מהו,אבל אשאל את בעלי אם תרצי).
בהצלחה!
בהצלחה!
-
- הודעות: 2444
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
עדינה ניפו
במושב סמוך ללטרון יש אדם מקסים שמכין שמן זית אורגני משובח ממש לא יקר, אם מתאים לך המיקוםאני אברר
לך את הטלפון.
לך את הטלפון.
-
- הודעות: 54
- הצטרפות: 07 אפריל 2008, 15:32
- דף אישי: הדף האישי של אירי_סים*
עדינה ניפו
היי עדינה
כן ראיתי וחזרתי אלייך האם קיבלת?
רואה שיש לך המון הצעות...
ערב טוב
איריס
כן ראיתי וחזרתי אלייך האם קיבלת?
רואה שיש לך המון הצעות...
ערב טוב
איריס
עדינה ניפו
יש סדנא בשבוע הבא? יש מספיק נרשמים? אני אשמח להשתתף
-
- הודעות: 2444
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
עדינה ניפו
הטלפון שלו 08 - 9797291
הוא גר במשמר איילון
בעלי היקר מעריץ את האיש הזה, שמן זית זה פשוט החיים שלו.
הוא גם חי חיים בריאים כאלו שזה מעורר הערצה.
תהנו.
הוא גר במשמר איילון
בעלי היקר מעריץ את האיש הזה, שמן זית זה פשוט החיים שלו.
הוא גם חי חיים בריאים כאלו שזה מעורר הערצה.
תהנו.
-
- הודעות: 302
- הצטרפות: 06 ינואר 2005, 21:49
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ופיצקה*
עדינה ניפו
הי עדינה!
כן,סליחה...משום מה הייתי בטוחה שזה ברור(מה,זה לא כתוב לי על המצח-"באופן טבעי"?...)
יש לנו 5 ל' בשבילכם. זה יוצא 34 שח' לל'. מעוניינת?
כן,סליחה...משום מה הייתי בטוחה שזה ברור(מה,זה לא כתוב לי על המצח-"באופן טבעי"?...)
יש לנו 5 ל' בשבילכם. זה יוצא 34 שח' לל'. מעוניינת?
-
- הודעות: 1222
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
עדינה ניפו
תודה עדינה, גם אני אשמח מאוד לפגוש אותך @}
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
הי, אני כבר כמה זמן מנסה לזכור להתקשר אלייך בשעות של בני אדם ולא מצליחה. יש לי גם שאלות בענייני שאור ואפייה וגם סתם לדבר קצת. אולי מחר בבוקר? אני אנסה, הגדולה חולה אז בטח נהיה בבית.
אולי תגידי לי אם את מגיעה לעיר הגדולה, אני רוצה לצרוב לך את הדיסק שכתבתי לך עליו.
אולי תגידי לי אם את מגיעה לעיר הגדולה, אני רוצה לצרוב לך את הדיסק שכתבתי לך עליו.
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
תודה! ואת לא צריכה למהר עם הכמויות, אני לא אספיק לאפות לפני הנסיעה...
מקווה שאתם מבלים טוב בחום .
אפשר לנסות לדבר מחר, או אחרי שנחזור (ולפני שניסע שוב, להורים בצפון הפעם. אוגוסט בת"א שולח אותנו לחפש בריזה, או לפחות יובש... אולי גם אתם מבקרים באזור נהריה? נוכל להיפגש!).
@}
מקווה שאתם מבלים טוב בחום .
אפשר לנסות לדבר מחר, או אחרי שנחזור (ולפני שניסע שוב, להורים בצפון הפעם. אוגוסט בת"א שולח אותנו לחפש בריזה, או לפחות יובש... אולי גם אתם מבקרים באזור נהריה? נוכל להיפגש!).
@}
-
- הודעות: 3305
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
עדינה ניפו
עדינה יקרה, הספר שלך !
את מתכוונת להגיע למעגל הנשים השבוע ? אם אדע שכן זה יעזור לי להחליט לבא...
את מתכוונת להגיע למעגל הנשים השבוע ? אם אדע שכן זה יעזור לי להחליט לבא...
-
- הודעות: 3305
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
עדינה ניפו
לגמרי מתנה
האמת, גיליתי שהיתה לי טעות והמעגל בחמישי ולא ברביעי כפי שמשום מה חשבתי ככה שבטוח שלא אוכל להגיע ... אולי יצא לנו בהזדמנות אחרת... ומזל טוב לאלישע !
האמת, גיליתי שהיתה לי טעות והמעגל בחמישי ולא ברביעי כפי שמשום מה חשבתי ככה שבטוח שלא אוכל להגיע ... אולי יצא לנו בהזדמנות אחרת... ומזל טוב לאלישע !
-
- הודעות: 3305
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
עדינה ניפו
תודה, אותו דבר מבחינתי... שמחתי כל-כך שהיית שם. אני מקווה שלא נבהלתם ותמשיכו לבא... חיבוק גדול גדול
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
אני כבר רוצה להצליח לדבר איתך!
עכשיו שהבכורה לא בגן אנחנו עדיין מנסים להבין איך מסתדרים, איזו מין שגרה לבנות לנו... בקיצור מסוף יולי עוד לא היה לי בוקר אחד שלם לעצמי ולטלפון. היום סוף סוף ניסיתי להתקשר אלייך, היתה ממתינה וסגרתי, ושוב שכחתי מכל העניין.
אולי תבואו לעיר הגדולה?
יש לנו ים ליד הבית...
נדבר, מתישהו. אולי אפילו אחזור לאפות (אני לא בטוחה שהמחמצת לא מתה לי במקרר )-:)...
עכשיו שהבכורה לא בגן אנחנו עדיין מנסים להבין איך מסתדרים, איזו מין שגרה לבנות לנו... בקיצור מסוף יולי עוד לא היה לי בוקר אחד שלם לעצמי ולטלפון. היום סוף סוף ניסיתי להתקשר אלייך, היתה ממתינה וסגרתי, ושוב שכחתי מכל העניין.
אולי תבואו לעיר הגדולה?
יש לנו ים ליד הבית...
נדבר, מתישהו. אולי אפילו אחזור לאפות (אני לא בטוחה שהמחמצת לא מתה לי במקרר )-:)...
-
- הודעות: 931
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
עדינה ניפו
מחקתי חלק מהדברים שלי בבלוג שלך. הרגיש לי חשוף מדי ולא מתאים, זה בלוג שלך.
נשיקה.
נתראה מחר.
נשיקה.
נתראה מחר.
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
שלחתי לך אימייל.
-
- הודעות: 2367
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
עדינה ניפו
לא נגיע לפארק, כפי הנראה. אנחנו מנסים להתייצב ולבנות איזו שגרה, ועוד חופשה תערער אותנו לגמרי... חוץ מזה בשביל לצאת לקמפינג אני צריכה הכנה של שנתיים לפחות, ואני ב"באופן" רק שנה (-:
מה עם איזו שיחת טלפון?
מה עם איזו שיחת טלפון?
-
- הודעות: 3987
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
עדינה ניפו
עדינה העדינה והנעימה@}
נשאר לי חיוך מהפארק וחלק ממנו קשור אלייך, לילדייך המקסימים ולדייגים שדגו דגים:-]
נשאר לי חיוך מהפארק וחלק ממנו קשור אלייך, לילדייך המקסימים ולדייגים שדגו דגים:-]
-
- הודעות: 26
- הצטרפות: 09 יולי 2006, 15:28
- דף אישי: הדף האישי של כתר_יה*
עדינה ניפו
עדינה הי!!!!!!
אני כל כך אוהבת אותך!!!!!
שמחתי לשמוע (נכון, לקרוא) ממך, וגם אני מתגעגעת...
אני רואה שהייתם בפארק! איזה כיף לכם.... איך היה?
כמו שאת רואה, השתדרגנו, ויש לנו אינטרנט בבית, וגם מחשב...
עכשיו כל מה שנשאר זה להתמיד...
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול מה שלום אמא שלך. אם כן- אז שאלתי, אם לא- תמחקי.
אני כל כך אוהבת אותך!!!!!
שמחתי לשמוע (נכון, לקרוא) ממך, וגם אני מתגעגעת...
אני רואה שהייתם בפארק! איזה כיף לכם.... איך היה?
כמו שאת רואה, השתדרגנו, ויש לנו אינטרנט בבית, וגם מחשב...
עכשיו כל מה שנשאר זה להתמיד...
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול מה שלום אמא שלך. אם כן- אז שאלתי, אם לא- תמחקי.
-
- הודעות: 437
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
- דף אישי: הדף האישי של חני_תה*
עדינה ניפו
הו עדינה, גם אני חושבת עליכם וזוכרת אתכם עם הרבה חיוכים ואהבה...
את אשה ואמא מיוחדת במינה
מחכים לביקורכם,
שנה טובה, שנת שגשוג והתגשמות
סולו סולו מסילותיה תיכלה שנה וקללותיה
נשיקות, חניתה
את אשה ואמא מיוחדת במינה
מחכים לביקורכם,
שנה טובה, שנת שגשוג והתגשמות
סולו סולו מסילותיה תיכלה שנה וקללותיה
נשיקות, חניתה
-
- הודעות: 437
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
- דף אישי: הדף האישי של חני_תה*
עדינה ניפו
חיבוק
עדינה ניפו
עדינה,
איזו תמיכה נהדרת את נותנת בדף של המבריאה מהסרטן
העלת דמעות בעיני.
תודה.
איזו תמיכה נהדרת את נותנת בדף של המבריאה מהסרטן
העלת דמעות בעיני.
תודה.
-
- הודעות: 1222
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
עדינה ניפו
עדינה, המשפט הזה (של הרבנית פישר) הוא באמת מנחם מאוד. בכלל הלימוד שלה מאוד מאוד עוזר לי. ממליצה לך ללכת (יש בירושלים, וגם בתל אביב, לא יודעת אם זה קרוב אלייך). ויש גם באינטרנט- (תעשי בגוגל שורשים שמע ישראל).
-
- הודעות: 1222
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
עדינה ניפו
ושתהיה שבת של מנוחה ושלום @}
-
- הודעות: 70
- הצטרפות: 03 ספטמבר 2008, 17:01
- דף אישי: הדף האישי של בצעדי_גמד*
עדינה ניפו
עדינה יקרה, את מוזמנת לבקר ב בלוג התקרבות.
-
- הודעות: 439
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
- דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*
עדינה ניפו
היה לי נחמד לפגוש את הפנים מאחורי הניק.
חבל שאת גרה כ"כ רחוק...
חבל שאת גרה כ"כ רחוק...
-
- הודעות: 26
- הצטרפות: 09 יולי 2006, 15:28
- דף אישי: הדף האישי של כתר_יה*
עדינה ניפו
הי עדינה!
איך ששימחת אותי עם החדשות על אמא שלך!
אכן, אני שומעת מעט אירוניה בקולך...
אבל זה באמת נשמע מדהים!!
מה הבלוג שלך?
אוהבת ומתגעגעת...(שומעת את הדיסק של שולי רנד וחושבת עלייך)
איך ששימחת אותי עם החדשות על אמא שלך!
אכן, אני שומעת מעט אירוניה בקולך...
אבל זה באמת נשמע מדהים!!
מה הבלוג שלך?
אוהבת ומתגעגעת...(שומעת את הדיסק של שולי רנד וחושבת עלייך)
-
- הודעות: 39
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2006, 15:12
- דף אישי: הדף האישי של אילני_אילן*
עדינה ניפו
עדינה יקרה,
אני מבקרת באתר מעט מאד וכל פעם קוראת אולי דף אחד, הפעם נמשכתי לדף שלך על סיומה של הקומונה הקטנה...
מרגשת מאד דרך הכתיבה שלך, היא פותחת את התחושה למה שאת עוברת ואני שולחת לך חיבוק, חיזוק, אהבה...
והרבה מזל טוב על ההריון החדש!!!
את יכולה לכתוב אלי למייל? אין לי את המייל שלך ואני רוצה לכתוב לך. שלי הוא - elani @ elaisha.com
בלי הרווחים כמובן.
תבורכי,
אילני
אני מבקרת באתר מעט מאד וכל פעם קוראת אולי דף אחד, הפעם נמשכתי לדף שלך על סיומה של הקומונה הקטנה...
מרגשת מאד דרך הכתיבה שלך, היא פותחת את התחושה למה שאת עוברת ואני שולחת לך חיבוק, חיזוק, אהבה...
והרבה מזל טוב על ההריון החדש!!!
את יכולה לכתוב אלי למייל? אין לי את המייל שלך ואני רוצה לכתוב לך. שלי הוא - elani @ elaisha.com
בלי הרווחים כמובן.
תבורכי,
אילני
-
- הודעות: 1222
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
עדינה ניפו
בשעה טובה! שימשיך הריון בריא וקל
-
- הודעות: 1561
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
עדינה ניפו
היי עדינה
שמחה לקרוא שיש מפגשים בדרום
פשוט באורות מגיעים מבאר שבע ודרומה אז הסקתי שאין
אבל נטעלי גם למדה איתי במכללה כך שזו הזדמנות להיפגש
תודה
שמחה לקרוא שיש מפגשים בדרום
פשוט באורות מגיעים מבאר שבע ודרומה אז הסקתי שאין
אבל נטעלי גם למדה איתי במכללה כך שזו הזדמנות להיפגש
תודה
-
- הודעות: 1561
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
עדינה ניפו
התפלאתי שיש משהו בדרום, ואנשים באים כלכך רחוק עד אורות
עדינה ניפו
הי עדינה משלומך? איך את צומחת?..
מקווה שאת בטוב
מתעניינת לגבי סדנת הלחם
חשבתי לארגן אצלי במוצא-עילית, מתומרת?
אם מתאים לך, כתבי לי בבקשה הפרטים
(כמה למה ומתי) תודה ונשיקה. הדס
[email protected]
אם יותר נוח לך לענות לי פה בדף זה גם טוב..
מקווה שאת בטוב
מתעניינת לגבי סדנת הלחם
חשבתי לארגן אצלי במוצא-עילית, מתומרת?
אם מתאים לך, כתבי לי בבקשה הפרטים
(כמה למה ומתי) תודה ונשיקה. הדס
[email protected]
אם יותר נוח לך לענות לי פה בדף זה גם טוב..
-
- הודעות: 816
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
עדינה ניפו
אני שמחה. סו"ש טוב
-
- הודעות: 114
- הצטרפות: 05 יולי 2005, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של ענת_הפלישתית*
עדינה ניפו
בשעה טובה! (ויש לי כבר שם אם את חושבת על זה כבר...)
קוראת אותך בבלוג התשובה שלך- תמשיכי לכתוב. אני מקווה יום אחד גם להצליח לכתוב...
קוראת אותך בבלוג התשובה שלך- תמשיכי לכתוב. אני מקווה יום אחד גם להצליח לכתוב...
-
- הודעות: 178
- הצטרפות: 15 אפריל 2008, 00:09
- דף אישי: הדף האישי של ניצה_פורחת*
עדינה ניפו
עדינה יקרה. אין מה להודות לי על המילים, זה די מובן מאליו בשבילי. אני מאוד מבינה אותך ואת המקום בו את נמצאת. ישנן תקופות בחיים בהם אנו נסוגים לאחור, או לוקחים הפסקה, או פשוט מתעניינים בדברים אחרים. אצלך ההריון כמובן וכמובן עושה שינויים גדולים. במיוחד החודשים הראשונים הם כל כך קריטיים וכל כך משנים תמונת מצב.
אחת הסיבות שאני כרגע לא רוצה הריון, זה בדיוק בגלל שאורח חיי כרגע הולך ומשתפר (כל השנתיים האחרונות ממש הזנחתי את הבית ואני חייבת שוב לקחת את עצמי בידיים ולעשות סדר) ואני יודעת שהריון שוב יפיל אותי אל מחוזות העייפות הבלתי נגמרת, אל הרגשות הדכאון שמתלוות לכך בעל כורחי, ולכן אני מבקשת מבורא עולם שיעשה איתי חסד ויתן לי עוד שנה קצת חופש
אז בקיצור, אני מחזקת אותך בכל מעשייך, מקווה שתוכלי למצוא מתוך מצבך החדש את הנתיב הנכון לאלוקים, את ההתחברות החדשה שלך ליהדות, וגם אם יש נסיגות, תהיות, שאלות, וגם אם נמאס וקשה - גם זה חלק מתהליך אחד גדול שאת עוברת. אני מאמינה שלא צריך להילחם בתהליך, אלא לזרום איתו.
המון אהבה!
אחת הסיבות שאני כרגע לא רוצה הריון, זה בדיוק בגלל שאורח חיי כרגע הולך ומשתפר (כל השנתיים האחרונות ממש הזנחתי את הבית ואני חייבת שוב לקחת את עצמי בידיים ולעשות סדר) ואני יודעת שהריון שוב יפיל אותי אל מחוזות העייפות הבלתי נגמרת, אל הרגשות הדכאון שמתלוות לכך בעל כורחי, ולכן אני מבקשת מבורא עולם שיעשה איתי חסד ויתן לי עוד שנה קצת חופש
אז בקיצור, אני מחזקת אותך בכל מעשייך, מקווה שתוכלי למצוא מתוך מצבך החדש את הנתיב הנכון לאלוקים, את ההתחברות החדשה שלך ליהדות, וגם אם יש נסיגות, תהיות, שאלות, וגם אם נמאס וקשה - גם זה חלק מתהליך אחד גדול שאת עוברת. אני מאמינה שלא צריך להילחם בתהליך, אלא לזרום איתו.
המון אהבה!
-
- הודעות: 879
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
עדינה ניפו
_עד לפני כמה שנים ממש התייסרתי מזה שאני לא יכולה לחזור לכל מיני תקופות ולהמשיך לחיות אותם בוא זמנית להווה שלי.
לא רציתי להיפרד משום דבר ואף אחד.
ממש תחושה מתסכלת בשבילי.
פעם שיתפתי את בעלי בזה והוא להפתעתי ממש לא הבין על מה אני מדברת.
הוא לא מרגיש קשור לעבר שלו, לא רוצה לחזור אליו ולא בגלל שהיה לא רע או משהו, פשוט לא מעניין אותו_
חייבת לציין שזה בדיוק מה שקורה אצלנו בבית,אולי הקטע הזה של לא להתעסק עם העבר שיך לנחלת הגברים ברי המזל
לי זה מכאיב הנוסטלגיה הזאת. האם גם את מזל קשת? אני כן
אה...נעים מאוד..קראתי עלייך קצת פה ושם , מקווה שלא התפרצתי
@}
לא רציתי להיפרד משום דבר ואף אחד.
ממש תחושה מתסכלת בשבילי.
פעם שיתפתי את בעלי בזה והוא להפתעתי ממש לא הבין על מה אני מדברת.
הוא לא מרגיש קשור לעבר שלו, לא רוצה לחזור אליו ולא בגלל שהיה לא רע או משהו, פשוט לא מעניין אותו_
חייבת לציין שזה בדיוק מה שקורה אצלנו בבית,אולי הקטע הזה של לא להתעסק עם העבר שיך לנחלת הגברים ברי המזל
לי זה מכאיב הנוסטלגיה הזאת. האם גם את מזל קשת? אני כן
אה...נעים מאוד..קראתי עלייך קצת פה ושם , מקווה שלא התפרצתי
@}
-
- הודעות: 879
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
עדינה ניפו
אתן שכנות..איזה יופי,תמסרי ד"ש חם
אני שמחה שאהבת את תספורתה את מוזמנת גם
תודה ושבוע נעים
אני שמחה שאהבת את תספורתה את מוזמנת גם
תודה ושבוע נעים
-
- הודעות: 2390
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
עדינה ניפו
אתי, העברתי את הדברים שלך לדף של מחשבות על חזרה בתשובה והגבתי שם.
תודה
תודה
-
- הודעות: 158
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2002, 23:32
- דף אישי: הדף האישי של אמא_גמדים*
עדינה ניפו
הי יקרה
שמחה שעזרתי, אשמח לשמוע אותך בטלפון
הייתי בטוחה שאת יודעת, אני בשבוע 39...
אוהבת אותך מאוד
שמחה שעזרתי, אשמח לשמוע אותך בטלפון
הייתי בטוחה שאת יודעת, אני בשבוע 39...
אוהבת אותך מאוד
-
- הודעות: 3314
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
עדינה ניפו
אני קרועה לאחרונה על mina tomei בלונדון מיניסטור ( האתר )
זו מסעדה בסגנון אסייאתי מעורב, עם אוכל מהמם! מכל פיני מקומות במזרח. יש שם גם יפני (את יודעת, זה לא רק סושי), כך שאם בא לך על הטעמים האלה ללא הדגים הנאים, זו אופציה מצויינת!
מאז שגיליתי אותה אכלתי שם כבר איזה 3 פעמים (כל פעם מחפשת תירוץ להגיע אליה). הכל בהריון הנוכחי
בתאבון
זו מסעדה בסגנון אסייאתי מעורב, עם אוכל מהמם! מכל פיני מקומות במזרח. יש שם גם יפני (את יודעת, זה לא רק סושי), כך שאם בא לך על הטעמים האלה ללא הדגים הנאים, זו אופציה מצויינת!
מאז שגיליתי אותה אכלתי שם כבר איזה 3 פעמים (כל פעם מחפשת תירוץ להגיע אליה). הכל בהריון הנוכחי
בתאבון
עדינה ניפו
מממ... עדינה, איך אתם מבחינת עלויות?
אני נהניתי כמו שלא נהניתי בימי חיי ב"הרברט סמואל" של יונתן רושפלד, זה הכי גורמה שיש אבל לא פלצני והאוירה שם נעימה מאוד.
זה ממש האוכל הכי טעים שאכלתי בחיים אבל גם הכי יקר ששילמתי עליו אי פעם (-: אה, וזה נמצא בסוף הטיילת לכיוון יפו.
איטלקית טובה- "בליני" בנווה צדק (בתוך המתחם של סוזן דלל).
עוד אופציה שהיא בילוי רציני- המתחם של ניר צוק ביפו, יש לו פאב, ביסטרו ומסעדה, המסעדה כאמור יקרה וגורמתית, הביסטרו זול יותר וטעים מאוד (בו ביקרתי אני).
יש לי עוד מלא...
אבל דעי שיש לי טעם יקר משום מה
אני נהניתי כמו שלא נהניתי בימי חיי ב"הרברט סמואל" של יונתן רושפלד, זה הכי גורמה שיש אבל לא פלצני והאוירה שם נעימה מאוד.
זה ממש האוכל הכי טעים שאכלתי בחיים אבל גם הכי יקר ששילמתי עליו אי פעם (-: אה, וזה נמצא בסוף הטיילת לכיוון יפו.
איטלקית טובה- "בליני" בנווה צדק (בתוך המתחם של סוזן דלל).
עוד אופציה שהיא בילוי רציני- המתחם של ניר צוק ביפו, יש לו פאב, ביסטרו ומסעדה, המסעדה כאמור יקרה וגורמתית, הביסטרו זול יותר וטעים מאוד (בו ביקרתי אני).
יש לי עוד מלא...
אבל דעי שיש לי טעם יקר משום מה
-
- הודעות: 3574
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
עדינה ניפו
הי
את יודעת שיש סושי שמותר בהריון ? נגיד סלמון סקין
אבל אני בכלל נכנסתי הנה להגיד שהרברט סמואל של רושפלד מדהימה (זול זה לא )
ואם את בענייני דגים ופירות ים אז גם מנטה ריי לידה נעימה מפנקת רומנטית ועל החוף
מינה טומיי זה אחד המקומות המעצבנים והמופלצים בתל אביב לדעתי
אני גם אוהבת את בר בשר אם את בענייני סטייקים
לגבי מנה בכל מסעדה אנחנו עשינו אתזה לא מזמן ברחוב נחלת בנימין שיש שם את אורקה המדהימה את ננוצקה המעולה ועכשיו גם פתחו שם מין יוגורט שכל העולם מדבר עליו
אולי תנסי לחשוב ולהודיע איזה מין אוכל חביב עליך ואז בטוח יהיה יותר קל ליעץ
בכל מקרה אני שמחה שכרגע יש שתי המלצות על הרברט סמואל כי היא מושלמת
את יודעת שיש סושי שמותר בהריון ? נגיד סלמון סקין
אבל אני בכלל נכנסתי הנה להגיד שהרברט סמואל של רושפלד מדהימה (זול זה לא )
ואם את בענייני דגים ופירות ים אז גם מנטה ריי לידה נעימה מפנקת רומנטית ועל החוף
מינה טומיי זה אחד המקומות המעצבנים והמופלצים בתל אביב לדעתי
אני גם אוהבת את בר בשר אם את בענייני סטייקים
לגבי מנה בכל מסעדה אנחנו עשינו אתזה לא מזמן ברחוב נחלת בנימין שיש שם את אורקה המדהימה את ננוצקה המעולה ועכשיו גם פתחו שם מין יוגורט שכל העולם מדבר עליו
אולי תנסי לחשוב ולהודיע איזה מין אוכל חביב עליך ואז בטוח יהיה יותר קל ליעץ
בכל מקרה אני שמחה שכרגע יש שתי המלצות על הרברט סמואל כי היא מושלמת
-
- הודעות: 1113
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
עדינה ניפו
היי עדינה,
אם אתם בעניין איטלקי - אנחנו מאד מאד אהבנו את Pasta Mia
למרותהיותנו צמחונים, יצא לנו לאכול דוקא בבשרית שברחוב וילסון. אכלנו פסטות צמחוניות לגמרי וטעימות להפליא, עם שילובים לא שיגרתיים שהתמזגו לאנחות של תענוג כל כמה שניות...
לא מאד זול, אבל יפה, טעים ונעים שם ואפילו יש חניה בחניון שממול, חינמי בשעות הערב.
כדאי להזמין מקום, הסניף בו היינו ממש פצפון ולנו, שהגענו במקרה, היה שולחן פנוי למשך שעה ומשהו. היה שווה כל רגע וכל שקל.
עוד מקום קסום הו מקום בלב רק שהוא ברעננה ולא בת"א. האוירה הכי קסומה שראיתי בארץ... רומנטי מאד וטעים מאד. את הירקות שלהם הם מגדלים בעצמם וקוטפים פעמיים ביום לפי הצורך.
תהנו לכם מהיציאה הזו
אם אתם בעניין איטלקי - אנחנו מאד מאד אהבנו את Pasta Mia
למרותהיותנו צמחונים, יצא לנו לאכול דוקא בבשרית שברחוב וילסון. אכלנו פסטות צמחוניות לגמרי וטעימות להפליא, עם שילובים לא שיגרתיים שהתמזגו לאנחות של תענוג כל כמה שניות...
לא מאד זול, אבל יפה, טעים ונעים שם ואפילו יש חניה בחניון שממול, חינמי בשעות הערב.
כדאי להזמין מקום, הסניף בו היינו ממש פצפון ולנו, שהגענו במקרה, היה שולחן פנוי למשך שעה ומשהו. היה שווה כל רגע וכל שקל.
עוד מקום קסום הו מקום בלב רק שהוא ברעננה ולא בת"א. האוירה הכי קסומה שראיתי בארץ... רומנטי מאד וטעים מאד. את הירקות שלהם הם מגדלים בעצמם וקוטפים פעמיים ביום לפי הצורך.
תהנו לכם מהיציאה הזו
-
- הודעות: 621
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
עדינה ניפו
אנחנו מאד מאד אהבנו את Pasta Mia
יש סניף גם ברמת החי"ל, מעולה באמת!
ואם אתם בעניין של צהריים, אז שמעתי נפלאות (וטרם טעמתי) על מסעדה שנקראת אדורה, ברחוב בן יהודה, יש שם עסקיות ב-59 שקלים, משתלמות.
יש סניף גם ברמת החי"ל, מעולה באמת!
ואם אתם בעניין של צהריים, אז שמעתי נפלאות (וטרם טעמתי) על מסעדה שנקראת אדורה, ברחוב בן יהודה, יש שם עסקיות ב-59 שקלים, משתלמות.
-
- הודעות: 362
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
עדינה ניפו
הי עדינה, מאד ממליצה על "הרברט סמואל" בטיילת בת"א, של השף רושפלד. מסעדת גורמה במחירים נמוכים יחסית לז'אנר, ולא פלצני בכלל. אני בד"כ לא מזמינה שם מנה עיקרית אלא כמה טפאסים (=מנות טעימה קטנות), וככה גם נהנית ממגוון טעמים וגם לא יוצא יקר מדיי. את יכולה לראות תפריט ומחירים באינטרנט. כדאי להזמין מקום מראש. תהנו
עדינה ניפו
יש גם 3 מסעדות טובות קרוב יותר אלייך :בצפון הנגב.
כרמים,ערמונים ונתנאל .(את ערמונים פחות אהבתי)
הם נמצאות בצומת סגולה בין קרית גת לקרית מלאכי .
נתנאל כשרה והיא זכתה להיבחר לאחת מעשר ארוחות הבוקר הטובות ביותר בארץ.
כרמים,ערמונים ונתנאל .(את ערמונים פחות אהבתי)
הם נמצאות בצומת סגולה בין קרית גת לקרית מלאכי .
נתנאל כשרה והיא זכתה להיבחר לאחת מעשר ארוחות הבוקר הטובות ביותר בארץ.
-
- הודעות: 532
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
עדינה ניפו
על הרברט סמואל כבר המליצו ואני מצטרפת. מסעדה מדהימה אבל יקרה.
בתור הריונית מורעבת שמפנטזת על איטלקי (אוי כמה שאני מבינה אותך..) הייתי הולכת ל - Toto. מסעדה מעולה. כל מנה מוצלחת (במיוחד ניוקי ערמונים P-:). גם לא זולה אבל פחות יקרה מהרברט סמואל. איזה כיף לכם! תהנו! הנה הקישור
בתור הריונית מורעבת שמפנטזת על איטלקי (אוי כמה שאני מבינה אותך..) הייתי הולכת ל - Toto. מסעדה מעולה. כל מנה מוצלחת (במיוחד ניוקי ערמונים P-:). גם לא זולה אבל פחות יקרה מהרברט סמואל. איזה כיף לכם! תהנו! הנה הקישור
-
- הודעות: 2781
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
עדינה ניפו
הי עדינה
באתי להמליץ לך על מסעדה מעולה ואז מחקתי את ההמלצה בגלל ענייני כשרות.
בכל אופן, כותבת כדי שתביני על שום מה מופיע שמי במה חדש
מקווה שתבלו יפה במסעדה שתיבחר (-:
באתי להמליץ לך על מסעדה מעולה ואז מחקתי את ההמלצה בגלל ענייני כשרות.
בכל אופן, כותבת כדי שתביני על שום מה מופיע שמי במה חדש
מקווה שתבלו יפה במסעדה שתיבחר (-:
-
- הודעות: 3574
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
עדינה ניפו
כשרות ?
לא נראה לי שיש כאן המלצה על אף מסעדה כשרה
לא נראה לי שיש כאן המלצה על אף מסעדה כשרה
עדינה ניפו
יש גם מסעדה כשרה טובה על הגג של עזריאלי...יקרה...אבל בכל זאת עד שאתם כבר הולכים למסעדה...אולי שווה לכם להשקיע בזה.
ובכלל- ממש התרגשתי לשמוע אותך מדברת על מסעדה.
לצערי, אנחנו כבר מתייחסים להליכה למסעדה כמו אל סתם קניות בסופר, לוקחים את כמובן מאליו ולא טורחים לצאת מהטרינינג בשביל זה, ת'אמת אני קצת קינאתי לשמוע כמה את הולכת "למצות" את החוויה שבזה, אייזה כייף לכם !!!! מגיע לך !!!! תהנו !!!!
ובכלל- ממש התרגשתי לשמוע אותך מדברת על מסעדה.
לצערי, אנחנו כבר מתייחסים להליכה למסעדה כמו אל סתם קניות בסופר, לוקחים את כמובן מאליו ולא טורחים לצאת מהטרינינג בשביל זה, ת'אמת אני קצת קינאתי לשמוע כמה את הולכת "למצות" את החוויה שבזה, אייזה כייף לכם !!!! מגיע לך !!!! תהנו !!!!