אורי יורמן בלוג משוחרר
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
אורי יורמן בלוג משוחרר
דף בלוג דף מוצנע
קישורים לדפי בלוג ישנים (חלקם רלוונטיים לדף): מה לעשות במשך שנה היפית בארץ, להתפרנס מהתשוקה של אורי, בלוג גידול ירקות על הגג, בלוג הבריאות של אורי
צריך מתישהו לעשות קצת סדר בדפי הבלוג הישנים שלי.
מטרת דף זה לשמש לי בלוג לאחר שהשתחררתי מהצבא. יש לי הרבה מה לכתוב, יש הרבה תמיכה שאני מחפש ושאלות שאני שואל, שבתקווה ימצאו מוצא בדף זה.
@}
קישורים לדפי בלוג ישנים (חלקם רלוונטיים לדף): מה לעשות במשך שנה היפית בארץ, להתפרנס מהתשוקה של אורי, בלוג גידול ירקות על הגג, בלוג הבריאות של אורי
צריך מתישהו לעשות קצת סדר בדפי הבלוג הישנים שלי.
מטרת דף זה לשמש לי בלוג לאחר שהשתחררתי מהצבא. יש לי הרבה מה לכתוב, יש הרבה תמיכה שאני מחפש ושאלות שאני שואל, שבתקווה ימצאו מוצא בדף זה.
@}
-
- הצטרפות: 15 ספטמבר 2007, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של מירב_דן*
אורי יורמן בלוג משוחרר
בוקר טוב האזרח אורי
היקום מאיר לך פנים
{@{@
השם בלוג משוחרר הוא מאיר עינים למצב, ומזכיר כל רגע את תפקידו -
גם שחרור מהצבא, כמו שכתבת
אך בעיקר שחרור מכול מיני אמיתות שתתחיל להשיל,
אמן!
היקום מאיר לך פנים
{@{@
השם בלוג משוחרר הוא מאיר עינים למצב, ומזכיר כל רגע את תפקידו -
אמן!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
אתחיל מעידכון, למי שעקב אחר הבלוגים הקודמים שלי (שנה היפית, בריאות, פרנסה, טיול לגרמניה וחזרה):
אנחנו יוצאים לטיול ברחבי הארץ*, של קצת יותר מחודש, החל מיום שישי הקרוב, ה25 ביולי. השכרנו את החדר שלנו בדירה לחודש, כדי לדאוג שזה יהיה ממש טיול. אנחנו מטיילים בארץ ולא בחו"ל מכמה סיבות (חלקן טכניות וחלקן לא), שאין לי כוח לפרוס כאן. מי שמעוניין לשאול מוזמן להתקשר בכיף .
אנחנו יוצאים לטיול ברחבי הארץ*, של קצת יותר מחודש, החל מיום שישי הקרוב, ה25 ביולי. השכרנו את החדר שלנו בדירה לחודש, כדי לדאוג שזה יהיה ממש טיול. אנחנו מטיילים בארץ ולא בחו"ל מכמה סיבות (חלקן טכניות וחלקן לא), שאין לי כוח לפרוס כאן. מי שמעוניין לשאול מוזמן להתקשר בכיף .
- עד הטיול אני עסוק מאוד מאוד. יש עבודות בית לעשות שצריך להספיק עד ה24 ביולי, שהן תוצאה של הזנחה של חודשים. בנוסף, חברה שלי עם צוואר תפוס ועסוקה בהתחייבויות משלה, כך שאת כל העבודות האלה אני עושה כמעט לבד. מרוב עבודה נהייתי חולה קצת בעצמי (הסינוסיטיס הכרוני שלי החליט להזכיר לי מי הבוס כאן), וממש קשה לי להשתלט פה על כל המשימות האלה. היום אני צם עד הערב (או מתי שיתחשק אינטואיטיבית) כדי לנסות לקבל אנרגיות חדשות ולהמשיך לעבוד במרץ מחר. כנראה שגם הטיול יתחיל באיזה יומיים צום במחנה הקיץ הטבעונאי של שירי.
- היו לי המון מחשבות לגבי פרנסה, ולגבי מה לעשות בשנה הקרובה. לאחרונה זה התפתח לכדי יוזמה קונקרטית לפתוח דוכן מזון מהיר טבעונאי (גלידות, שייקים, מיצים וחלבים), אבל קיבלתי רגליים קרות. הרגשתי שחבל לי לשעבד את עצמי למסגרת חדשה, כלכך מהר...
- מבחינת הפרנסה, נראה לי שאני חוזר לרעיון הקודם מהדף להתפרנס מהתשוקה של אורי. הרעיון הוא להתפרנס מכמה מקצועות קטנים במקביל, כך שביחד יש פרנסה נאה (על הנייר). אכתוב על כך בדף ההוא כשאתפנה לכך (אולי אחרי הטיול). טוב, בעצם יאללה, בוא נזרוק לאוויר פריט אחד - מתגבש לו רעיון (בעצם כמה רעיונות) להפעלה לימי הולדת, ואשמח למצוא כמה משפחות שמוכנות לעשות מסיבות לפיילוטים של הרעיון/ות.
- מבחינת אורח החיים - נכון לעכשיו התכנון הוא לטייל חודש עם חברה שלי, אח"כ להמשיך קצת לטיולים בלעדיה לאחר שהיא חוזרת לעבודה (אבל בטח לא יותר מטיולים של כמה ימים.. כי אני אתגעגע יותר מדי. סמיילי חמוד). אחרי זה להמשיך כמה זמן מחוסר עבודה בתל אביב - להינות מהחיים, ליזום, ללמוד, לעסוק קצת באקולוגיה ושאר אידאולוגיות, לבנות דברים... קיצר, להעביר את הזמן בכיף עד שישעמם לי. אז זה לא ממש שנה היפית בארץ, זה יותר כמו שנה היפית בתל אביב.
- רק אחרי זה, אני מתכנן להשקיע בפרנסה ו- "להמשיך את החיים".
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
תודה על הברכות!
אורי יורמן בלוג משוחרר
מזל טוב ובהצלחה! @}
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
אורי יורמן בלוג משוחרר
חי כמו פרפר,
חופשי ומאושר
ברכותיי
חופשי ומאושר
ברכותיי
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
אורי יורמן בלוג משוחרר
נשמע כמו תכנית מצויינת . איזה כיף!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
אשמח להצעות - דברים מעניינים לעשות בחודש אוגוסט
- הצעות לארח אותנו
- פסטיבלים מעניינים
- הופעות מעניינות
- מוזיאונים, אירועי תרבות וכו'
- ככל העולה על רוחכם
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן:
- חברה לי מרגישה הרבה יותר טוב, תודה
- אני מרגיש הרבה יותר טוב, תודה
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
אורי יורמן בלוג משוחרר
שלחתי לך הצעה באימייל לגבי ספטמבר
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
כאמור, את בסדר את
-
- הצטרפות: 12 יוני 2008, 04:44
- דף אישי: הדף האישי של Honeysuckle_Rose*
אורי יורמן בלוג משוחרר
אורי... בוא לבקר... מתגעגעת...
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
עדכון:
מטיילים
נהנים מאוד מאוד
היינו בכל מני מקומות מדהימים, ויש סיפורים וחוויות. אנחנו כותבים במחברת, ובטח אחלוק חלק כאן בבלוג לכשנסיים את הטיול.
תודה לשירי והמחנה הטבעונאי שהיה לנו סוג של בית בשבוע הראשון של הטיול. (טיילנו באיזור וחזרנו לשם, כאילו הביתה, לפחות מבחינת ההרגשה)
ניפגש בפארק הירדן?
מטיילים
נהנים מאוד מאוד
היינו בכל מני מקומות מדהימים, ויש סיפורים וחוויות. אנחנו כותבים במחברת, ובטח אחלוק חלק כאן בבלוג לכשנסיים את הטיול.
תודה לשירי והמחנה הטבעונאי שהיה לנו סוג של בית בשבוע הראשון של הטיול. (טיילנו באיזור וחזרנו לשם, כאילו הביתה, לפחות מבחינת ההרגשה)
ניפגש בפארק הירדן?
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
באופן רשמי הסתיים הטיול
ועכשיו מתחילים החיים
מירב דן,
ככל שהזמן עובר, מה שכתבת (כאן במעלה הדף) נהיה יותר אמיתי ונכון עבורי.
ועכשיו מתחילים החיים
מירב דן,
ככל שהזמן עובר, מה שכתבת (כאן במעלה הדף) נהיה יותר אמיתי ונכון עבורי.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
אורי יורמן בלוג משוחרר
שמעתי שהייתם ממש קרובים...
איך פספסתי !!!!
איך פספסתי !!!!
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*
אורי יורמן בלוג משוחרר
בהצלחה ובשמחה.
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
אורי יורמן בלוג משוחרר
_באופן רשמי הסתיים הטיול
ועכשיו מתחילים החיים_
אורי, החיים הם טיול, הטיול הוא החיים, לא לשכוח!!!
ועכשיו מתחילים החיים_
אורי, החיים הם טיול, הטיול הוא החיים, לא לשכוח!!!
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
אורי יורמן בלוג משוחרר
איזה יופי. באמת בהצלחה ובשמחה.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
<אחרי שבוע בלי חיבור לאינטרנט>
יש לי המון מה לרשום וממש לא יודע ממה להתחיל, או אפילו מתי להתחיל.
שבוע שעבר הייתי במפגש חינוך ביתי - מפגש בפארק הלאומי ברמת גן - והיה חביב לאללה. יש שיאמרו - קטעים.
אשמח להפוך את זה להרגל
יש לי המון מה לרשום וממש לא יודע ממה להתחיל, או אפילו מתי להתחיל.
שבוע שעבר הייתי במפגש חינוך ביתי - מפגש בפארק הלאומי ברמת גן - והיה חביב לאללה. יש שיאמרו - קטעים.
אשמח להפוך את זה להרגל
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
ועוד משהו -
נראה לי שבסוף לא אגיע לפארק הירדן אפילו ליום אחד
נראה לי שבסוף לא אגיע לפארק הירדן אפילו ליום אחד
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
אחרי סוכות אני מתחיל לעבוד במשרה חלקית מאוד, בהדרכת ג'אגלינג בבתי ספר בחולון / בת-ים. (הפרטים לא סגורים, יכול להיות שזה יהיה רק בחולון)
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
גיליתי על עצמי, בין היתר, שאני ממש לא אוהב לכתוב, בימים אלו.
יכול להיות שזה מכיוון שאני היפרקטיבי ושונא לשבת במקום.
אז למי שתהה לאן נעלמתי לאחרונה - לא נעלמתי, פשוט אין לי כוח לכתוב כרגע
יכול להיות שזה מכיוון שאני היפרקטיבי ושונא לשבת במקום.
אז למי שתהה לאן נעלמתי לאחרונה - לא נעלמתי, פשוט אין לי כוח לכתוב כרגע
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
אחרי סוכות אני מתחיל לעבוד במשרה חלקית מאוד, בהדרכת ג'אגלינג
בשעה טובה http://fc05.deviantart.com/fs15/f/2007/ ... o]Juggling Friends by the ska boss[/po].gif
בכיף שיהיה לך!
בשעה טובה http://fc05.deviantart.com/fs15/f/2007/ ... o]Juggling Friends by the ska boss[/po].gif
בכיף שיהיה לך!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
שוב, מעדכן בקצרה.
וכרגיל, אשמח לתגובות בשלל צבעים
התחלתי לעבוד.
העבודה קשה, אך מעניינת ומספקת.
נותנת לי פרספקטיבה מעניינת על מערכת החינוך בישראל בהשוואה לחינוך חופשי.
לפני חודש בערך נסתיימה לה הזוגיות ש... איך נגיד... קיוויתי שתימשך עד שהמוות יפריד ביננו.
עדיין מעכל את זה, לאט לאט.
בהתחלה היתה תחושת בדידות וריקנות. די מהר חזרתי לעצמי ולא שקעתי בדיכאון,
אבל תחושת הבדידות חוזרת מפעם לפעם בלילות, כמו הלילה הנוכחי.
קראתי פעם שאומרים שאהבה היא צורך ביולוגי.
היא עברה לגור אצל חברה, עד שתתפנה דירה מסויימת. אני נשארתי בדירה האקולוגית המגניבה שלנו, בחדר עמוס בחפצים של שנינו.
אני רוצה כבר לארוז לה את החפצים ולהעיף אותם מפה. לשכוח מהר ממה שהיה. לפעמים בא לי לבכות כשאני רואה את החפצים שלה.
מנסה להמשיך הלאה.
היום החלטתי שאני עוזב את הדירה האקולוגית המגניבה שלנו, ועובר לקומונה המגניבה ברחוב זבולון. (נקראת באופן רשמי דירת פעילים, אבל היא סוג של קומונה. לפעמים גרים שם 10 אנשים)
תמיד רציתי לגור בקומונה. אני יודע שזה משהו שאנשים עושים בד"כ בגיל 18, אבל ממש בא לי לעשות את זה.
ציינתי "ברחוב זבולון" כי אולי חלק מהקוראים בבלוג היו בחפלק הטבעונאי שהתקיים ברחוב זבולון לפני כמה חודשים - אז זאת הדירה. הנושא הטבעונאי מאוד חזק שם, ובאופן כללי אני ממש אוהב את החבר'ה שגרים שם.
במעלה הדף מירב כתבה:
_השם בלוג משוחרר הוא מאיר עינים למצב, ומזכיר כל רגע את תפקידו -
אמן!_
קצרה היריעה מלהכיל את כל מה שיש לי לכתוב ברוח דברים אלו.
על השחרור מקונספציות ומחוייבויות, שאני חווה כל חודש, שבוע, לפעמים כל יום.
או כפי שנאמר באלבום האחרון של שפונגל :
nothing lasts. nothing lasts
everything is changing into something else
nothing is wrong - everything is on track
וכרגיל, אשמח לתגובות בשלל צבעים
התחלתי לעבוד.
העבודה קשה, אך מעניינת ומספקת.
נותנת לי פרספקטיבה מעניינת על מערכת החינוך בישראל בהשוואה לחינוך חופשי.
לפני חודש בערך נסתיימה לה הזוגיות ש... איך נגיד... קיוויתי שתימשך עד שהמוות יפריד ביננו.
עדיין מעכל את זה, לאט לאט.
בהתחלה היתה תחושת בדידות וריקנות. די מהר חזרתי לעצמי ולא שקעתי בדיכאון,
אבל תחושת הבדידות חוזרת מפעם לפעם בלילות, כמו הלילה הנוכחי.
קראתי פעם שאומרים שאהבה היא צורך ביולוגי.
היא עברה לגור אצל חברה, עד שתתפנה דירה מסויימת. אני נשארתי בדירה האקולוגית המגניבה שלנו, בחדר עמוס בחפצים של שנינו.
אני רוצה כבר לארוז לה את החפצים ולהעיף אותם מפה. לשכוח מהר ממה שהיה. לפעמים בא לי לבכות כשאני רואה את החפצים שלה.
מנסה להמשיך הלאה.
היום החלטתי שאני עוזב את הדירה האקולוגית המגניבה שלנו, ועובר לקומונה המגניבה ברחוב זבולון. (נקראת באופן רשמי דירת פעילים, אבל היא סוג של קומונה. לפעמים גרים שם 10 אנשים)
תמיד רציתי לגור בקומונה. אני יודע שזה משהו שאנשים עושים בד"כ בגיל 18, אבל ממש בא לי לעשות את זה.
ציינתי "ברחוב זבולון" כי אולי חלק מהקוראים בבלוג היו בחפלק הטבעונאי שהתקיים ברחוב זבולון לפני כמה חודשים - אז זאת הדירה. הנושא הטבעונאי מאוד חזק שם, ובאופן כללי אני ממש אוהב את החבר'ה שגרים שם.
במעלה הדף מירב כתבה:
_השם בלוג משוחרר הוא מאיר עינים למצב, ומזכיר כל רגע את תפקידו -
אמן!_
קצרה היריעה מלהכיל את כל מה שיש לי לכתוב ברוח דברים אלו.
על השחרור מקונספציות ומחוייבויות, שאני חווה כל חודש, שבוע, לפעמים כל יום.
או כפי שנאמר באלבום האחרון של שפונגל :
nothing lasts. nothing lasts
everything is changing into something else
nothing is wrong - everything is on track
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
אורי יורמן בלוג משוחרר
וואו, אורי. קראתי, יצאתי החוצה לעכל, וחזרתי אחרי כמה שעות להגיב.
חיבוק גדול. אין כל כך מילים.
אני מקווה שתוכל לזכור את כל הטוב שהיה בינכם, את כל הטוב שראית בעצמך יחד איתה, ולהמשיך הלאה.
הרבה כוח ואושר.
חיבוק גדול. אין כל כך מילים.
אני מקווה שתוכל לזכור את כל הטוב שהיה בינכם, את כל הטוב שראית בעצמך יחד איתה, ולהמשיך הלאה.
הרבה כוח ואושר.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
בעבודה אני חצוי בין הפרדיגמות שיש לי בראש על חינוך וגידול ילדים (בעיקר חינוך חופשי, מעורבות של ההורים) לבין המציאות של מורה בבי"ס.
הצורך שלי שילדים ישבו בשקט בזמן שאני מסביר (כדי שכולם יוכלו להבין), נובע בעיקר מהקושי ללמד ג'אגלינג 20 ילדים בבת אחת בשיעור קצר של 45 דקות (ש10 דקות מתחילתו ו5 דקות מסופו מבוזבזים על שטויות של ביה"ס) בתוך כיתה קטנה.
באופן אופטימלי יותר, הייתי מעביר שיעור של שעה וחצי, ל7 ילדים, במקום מרווח יותר, ובאופן חופשי יותר (כל אחד בקצב שלו וכו').
וחוץ מזה, מעצבן לראות מסביב -
איך ועד ההורים מארגן לילדים בני 8 "סיור חינוכי במפעל של קוקה קולה", שבו הם ישחקו במתקנים וילמדו על "תהליך הייצור".
מילא אם בית הספר היה מארגן כזה דבר... הייתי מבין. אבל זה ההורים! איזה חוסר מודעות לפאקינג מה שקורה על כדור הארץ!
הצורך שלי שילדים ישבו בשקט בזמן שאני מסביר (כדי שכולם יוכלו להבין), נובע בעיקר מהקושי ללמד ג'אגלינג 20 ילדים בבת אחת בשיעור קצר של 45 דקות (ש10 דקות מתחילתו ו5 דקות מסופו מבוזבזים על שטויות של ביה"ס) בתוך כיתה קטנה.
באופן אופטימלי יותר, הייתי מעביר שיעור של שעה וחצי, ל7 ילדים, במקום מרווח יותר, ובאופן חופשי יותר (כל אחד בקצב שלו וכו').
וחוץ מזה, מעצבן לראות מסביב -
איך ועד ההורים מארגן לילדים בני 8 "סיור חינוכי במפעל של קוקה קולה", שבו הם ישחקו במתקנים וילמדו על "תהליך הייצור".
מילא אם בית הספר היה מארגן כזה דבר... הייתי מבין. אבל זה ההורים! איזה חוסר מודעות לפאקינג מה שקורה על כדור הארץ!
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
אורי יורמן בלוג משוחרר
נובע בעיקר מהקושי ללמד ג'אגלינג 20 ילדים בבת אחת בשיעור קצר של 45 דקות (ש10 דקות מתחילתו ו5 דקות מסופו מבוזבזים על שטויות של ביה"ס) בתוך כיתה קטנה.
אחת הסיבות שאני כבר לא מלמדת שום דבר במשרד החינוך או נפגעי משרד החינוך (ילדים בכל הגילאים והוריהם...). צריך להיות ממש ממש חזק אנרגטית כדי לא להיות חולה כש 40 תלמידים מיחלים כל בוקר לכך שתהיה חולה ולא משנה כמה אהוד אתה ואיזה שיעור מעניין ומגניב אתה מעביר כי מה שהם רוצים זה שעה חופשית/יצאה מהשגרה (אחרי יומיים רצופים זה כבר שגרה). בפעם האחרונה שנאצלתי לתפקד כמורה איבדתי אתה קול לשבוע כל כמה שבועות. פותרתי די מהר כי אין דבר כזה מורה בלי קול...
<ילדת טבע היא מורה לאומנות בדימוס וגם לימדה משחקי חשיבה בבתי ספר יסודיים>
הרבה כוח ואושר
ובכלל, אתה מאוד שקט לאחרונה... איפה כל האקשן?
אחת הסיבות שאני כבר לא מלמדת שום דבר במשרד החינוך או נפגעי משרד החינוך (ילדים בכל הגילאים והוריהם...). צריך להיות ממש ממש חזק אנרגטית כדי לא להיות חולה כש 40 תלמידים מיחלים כל בוקר לכך שתהיה חולה ולא משנה כמה אהוד אתה ואיזה שיעור מעניין ומגניב אתה מעביר כי מה שהם רוצים זה שעה חופשית/יצאה מהשגרה (אחרי יומיים רצופים זה כבר שגרה). בפעם האחרונה שנאצלתי לתפקד כמורה איבדתי אתה קול לשבוע כל כמה שבועות. פותרתי די מהר כי אין דבר כזה מורה בלי קול...
<ילדת טבע היא מורה לאומנות בדימוס וגם לימדה משחקי חשיבה בבתי ספר יסודיים>
הרבה כוח ואושר
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
אורי יורמן בלוג משוחרר
לי דוקא נראה שישרבה אקשן בחיים שלך, אבל הוא יותר אינטימי, בינך לבין עצמך. אני צודקת או לא?
_אני מקווה שתוכל לזכור את כל הטוב שהיה בינכם, את כל הטוב שראית בעצמך יחד איתה, ולהמשיך הלאה.
הרבה כוח ואושר._
וגם חיבוק
לי דוקא נראה שישרבה אקשן בחיים שלך, אבל הוא יותר אינטימי, בינך לבין עצמך. אני צודקת או לא?
_אני מקווה שתוכל לזכור את כל הטוב שהיה בינכם, את כל הטוב שראית בעצמך יחד איתה, ולהמשיך הלאה.
הרבה כוח ואושר._
וגם חיבוק
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2008, 19:43
- דף אישי: הדף האישי של אמנית_בהתהוות*
אורי יורמן בלוג משוחרר
אני מזמינה אותך לבלוג שפתחתי לאחרונה. אחרי שתקרא קצת בטח תזהה מי עומד מאחורי הניק. בלוג של אמנית יוצרת מציאות
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
אורי יורמן בלוג משוחרר
הרבה כוח ואושר @}
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
אורי יורמן בלוג משוחרר
והמרגיעון שקופץ לי כמובן הוא "כולנו זקוקים לחיבוק".
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
...
האמת שכן,
ואוסיף גם שההיעלמות המסויימת, באה כחלק מהרצון שלי לחזק את אורי יורמן של העולם האמיתי, על חשבון אורי יורמן של העולם הקיברנטי (הכולל גם את באופן טבעי).
ילדת טבע,
אני מקווה שעתידי כמורה יהיה מזהיר יותר (כלומר, ללא אובדן הקול, ועם יותר הנאה מהמקצוע).
בינתיים אני ממש נהנה מהעבודה (הקשה), ומשתדל לשמור על עצמי.
...
האמת שכן,
ואוסיף גם שההיעלמות המסויימת, באה כחלק מהרצון שלי לחזק את אורי יורמן של העולם האמיתי, על חשבון אורי יורמן של העולם הקיברנטי (הכולל גם את באופן טבעי).
ילדת טבע,
אני מקווה שעתידי כמורה יהיה מזהיר יותר (כלומר, ללא אובדן הקול, ועם יותר הנאה מהמקצוע).
בינתיים אני ממש נהנה מהעבודה (הקשה), ומשתדל לשמור על עצמי.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
לי דוקא נראה שישרבה אקשן בחיים שלך
לאחרונה אני מרגיש, לעיתים, שאולי אפילו יש יותר מדי אקשן. הדבר היחיד הקבוע הוא קצב השינוי. בעצם גם הוא רק הולך ומתגבר.
לאחרונה אני מרגיש, לעיתים, שאולי אפילו יש יותר מדי אקשן. הדבר היחיד הקבוע הוא קצב השינוי. בעצם גם הוא רק הולך ומתגבר.
-
- הצטרפות: 16 פברואר 2005, 11:17
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_הצפון*
אורי יורמן בלוג משוחרר
זה יפה: הדבר הקבוע בחיים הוא השינו...
האם אתה יודע לעצור, להרגיש איך אתה עם כל השינויים האלה...
בעבודה אני חצוי בין הפרדיגמות שיש לי בראש על חינוך וגידול ילדים (בעיקר חינוך חופשי, מעורבות של ההורים) לבין המציאות של מורה בבי"ס.
הפרדיגמות הם באמת בראש, אם אתה נהנה אז זה מה שחשוב עכשיו. תהנה מהאפשרות ללמד עכשיו לחוות את זה.
קח לך כמה דקות לקרוא דברים שכתבתי בעמוד שלי, יכול לעניין אותך.
האם אתה יודע לעצור, להרגיש איך אתה עם כל השינויים האלה...
הפרדיגמות הם באמת בראש, אם אתה נהנה אז זה מה שחשוב עכשיו. תהנה מהאפשרות ללמד עכשיו לחוות את זה.
קח לך כמה דקות לקרוא דברים שכתבתי בעמוד שלי, יכול לעניין אותך.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
כוכב הצפון,
תודה
תודה
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
וואי וואי תפור עליך לחיות בקומונה.
ואיזה מין דבר זה להתקע עם החפצים של האקסית?
לארוז אותם אתמול ולמסור לה לאחר כבוד אחרון.
אם בודד לך במיטה תמד אפשר לחזור לישון עם אגוזי קוקוס.
ברוך המשתחרר
ואיזה מין דבר זה להתקע עם החפצים של האקסית?
לארוז אותם אתמול ולמסור לה לאחר כבוד אחרון.
ברוך המשתחרר
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
LOL
אפרסמונים גם הולך?
LOL
אפרסמונים גם הולך?
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
תלוי עד כמה אתה נואש
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
החיים ממשיכים
החיים מתגלגלים
בקרוב עובר לקומונה
הגיע הזמן להיפטר מציוד לא נחוץ. אין לי הרבה, אבל גם המעט שיש לי הוא הרבה יותר מדי בשביל אורח החיים הצנוע שאני מתכנן לנהל בעתיד הקרוב.
צריך למכור (או לתת) את מכונת התפירה והרמקולים האולפניים. צריך לתרום ולזרוק הרבה בגדים, ולהעיף כמעט את כל הפיצ'פקס ששוכבים שנתיים בלי שימוש.
חשבתי להיפטר מהמחשב ולהתחיל להשתמש רק במחשבים ציבוריים (אצל חברים, במקומות שאני מתנדב בהם, בספרייה וכו').
חושב לוותר על יום עבודה אחד בשבוע ולחזור לעבוד רק יומיים בשבוע, ומצד שני להוסיף קצת עבודות מזדמנות (להעביר סדנאות למשל).
החיים מתגלגלים
בקרוב עובר לקומונה
הגיע הזמן להיפטר מציוד לא נחוץ. אין לי הרבה, אבל גם המעט שיש לי הוא הרבה יותר מדי בשביל אורח החיים הצנוע שאני מתכנן לנהל בעתיד הקרוב.
צריך למכור (או לתת) את מכונת התפירה והרמקולים האולפניים. צריך לתרום ולזרוק הרבה בגדים, ולהעיף כמעט את כל הפיצ'פקס ששוכבים שנתיים בלי שימוש.
חשבתי להיפטר מהמחשב ולהתחיל להשתמש רק במחשבים ציבוריים (אצל חברים, במקומות שאני מתנדב בהם, בספרייה וכו').
חושב לוותר על יום עבודה אחד בשבוע ולחזור לעבוד רק יומיים בשבוע, ומצד שני להוסיף קצת עבודות מזדמנות (להעביר סדנאות למשל).
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
בזמן אחר הייתי שמחה לקנות ממך את מכונת התפירה
אבל כרגע, לצערה של המכונה, אין פנאי.
שתחפש לה משפחה נחמדת אחרת
החיים מתגלגלים
יאללה גלגל אותם...
אבל כרגע, לצערה של המכונה, אין פנאי.
שתחפש לה משפחה נחמדת אחרת
החיים מתגלגלים
יאללה גלגל אותם...
אורי יורמן בלוג משוחרר
תרשום אותי כמועמד לרמקולים!!!!!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
ואותי כמעמד לרמקולים
אורי יורמן בלוג משוחרר
תחזיקי מעמד?
-
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
אורי יורמן בלוג משוחרר
בהצלחה במעבר. נשמע מצמיח, משחרר ומעורר השראה @}
למרות החשק שהבלוג שלך עושה להיפטר מציוד מיותר, לא עומדת בפיתוי ומוכנה לקנות את מכונת התפירה:-)
למרות החשק שהבלוג שלך עושה להיפטר מציוד מיותר, לא עומדת בפיתוי ומוכנה לקנות את מכונת התפירה:-)
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
חחח בדיוק באתי גם להתחרט ולקנות את מכונת התפירה.
אז תרשום אותי מועמדת מספר 2 למכונה.
אז תרשום אותי מועמדת מספר 2 למכונה.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
אני לא יודע אם קטקטית תחזיק מעמד, אבל היא ללא ספק מחזיקה מועמד.
גם מכונת התפירה וגם המחשב זקוקים לתיקון קל מאוד. (שניהם עובדים גם בלי תיקון, אל דאגה)
והרמקולים - כמו חדשים
גם מכונת התפירה וגם המחשב זקוקים לתיקון קל מאוד. (שניהם עובדים גם בלי תיקון, אל דאגה)
והרמקולים - כמו חדשים
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מצחיק שיומיים אחרי שכתבתי:
_החיים ממשיכים
החיים מתגלגלים_
הספקתי להצטרף למעגל מחוסרי העבודה - ועוד להרגיש הקלה
חופש - here I come
_החיים ממשיכים
החיים מתגלגלים_
הספקתי להצטרף למעגל מחוסרי העבודה - ועוד להרגיש הקלה
חופש - here I come
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
פרט נמק ותן דוגמה:
לאיזה תיקון זקוקה המכונה?
לאיזה תיקון זקוקה המכונה?
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של אליס_מיאו*
אורי יורמן בלוג משוחרר
_מצחיק שיומיים אחרי שכתבתי:
החיים ממשיכים
החיים מתגלגלים
הספקתי להצטרף למעגל מחוסרי העבודה - ועוד להרגיש הקלה happy_
מזל טוב!
מצחיק אותי לקרוא את זה בתור אחת שלפעמים מאוהבת בעבודה שלה
ולפעמים מתה שיפטרו אותה...
החיים ממשיכים
החיים מתגלגלים
הספקתי להצטרף למעגל מחוסרי העבודה - ועוד להרגיש הקלה happy_
מזל טוב!
מצחיק אותי לקרוא את זה בתור אחת שלפעמים מאוהבת בעבודה שלה
ולפעמים מתה שיפטרו אותה...
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
_פרט נמק ותן דוגמה:
לאיזה תיקון זקוקה המכונה?_
משהו ממש מינורי שנראה לי שאני יכול לעשות אפילו בעצמי
המצילתיים של החוט העליון קצת חלודות (לדעתי צריך להחליף), צריך טיפה לנקות, ולסדר מחדש את כבל החשמל של הרגלית שמחוברת למנוע (האיזולירבנד שם כבר לא טוב)
לאיזה תיקון זקוקה המכונה?_
משהו ממש מינורי שנראה לי שאני יכול לעשות אפילו בעצמי
המצילתיים של החוט העליון קצת חלודות (לדעתי צריך להחליף), צריך טיפה לנקות, ולסדר מחדש את כבל החשמל של הרגלית שמחוברת למנוע (האיזולירבנד שם כבר לא טוב)
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
סבבי, נרגעתי.
אם כי בכל מקרה לא כדאי להכניס לבית עם תינוקות/פעוטות כבל מאולתר שכזה.
גם אם המכונה הולכת לחלוקית, גם אם אלי - הכבל חייב להיות <שלם>.
אם כי בכל מקרה לא כדאי להכניס לבית עם תינוקות/פעוטות כבל מאולתר שכזה.
גם אם המכונה הולכת לחלוקית, גם אם אלי - הכבל חייב להיות <שלם>.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן רק שהרמקולים נמכרו לבסוף
<עידכון יותר רציני על מצבי הנפשי, הרגשי, האקלים באזורי והחיים בכלל, יינתן בקרוב ע"פ דרישה ומצב רוח. (סמיילי של פרח) >
<עידכון יותר רציני על מצבי הנפשי, הרגשי, האקלים באזורי והחיים בכלל, יינתן בקרוב ע"פ דרישה ומצב רוח. (סמיילי של פרח) >
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
אורי יורמן בלוג משוחרר
עידכון יותר רציני על מצבי הנפשי, הרגשי, האקלים באזורי והחיים בכלל, יינתן בקרוב ע"פ דרישה ומצב רוח
דרישה יש...
דרישה יש...
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
דרישה יש...
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מתחיל להרגיש לי שמצטבר אצלי הרבה מה לכתוב.
זה יגיע... נא להמתין בסבלנוּוּוּוּוּת
זה יגיע... נא להמתין בסבלנוּוּוּוּוּת
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
<סמיילי כלשהו לבחירתם/ן>
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מחכות לשמוע ממך!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
במקום להשקיע בכתיבה ואז לא ייצא לי כלום, אנסה פשוט להתקשקש ולראות מה יוצא לי:
מבחינת העדכונים היבשים:
גר בקומונה של פעילים (מה שמכונה אקטיביסטים) בדרום תל אביב,
לא עובד אבל חי ממש בזול (בסה"כ עבדתי איזה חודש לא מזמן וזה מממן אותי מאז).
מנסה להשקיע את הזמן שלי בעשייה טובה למעני ולמען החברה, במקום להשקיע אותו בעבודה עבור תאגיד שמתעשר על חשבון כולנו.
הטבע קצת חסר לי, וגם הזוגיות.
היום הלכתי לליקוטייה של דרום העיר - זאת שנמצאת מצפון לגן הזאולוגי שסמוך לביה"ס לטבע, מדרום מערב לצומת הרחובות שד' הר ציון וקיבוץ גלויות.
אספתי קצת גדילנים וטיילתי קצת בשדה. ראיתי נחש שחור ארוך מאוד, נשמתי אוויר טוב יחסית לתל אביב, ואפילו עשיתי את צרכיי "בטבע" (דבר שלא עשיתי כבר איזה חצי שנה).
התחשק לי שיהיה כבר יותר חם בלילות ואלך לישון קצת בחוץ. אולי בעצם לא צריך לחכות שיתחמם... אפשר פשוט ללבוש משהו ארוך ולאזור קצת אומץ
עד כה יצא לי לפגוש ב- "ליקוטייה" כל מני חיות.. חוץ מחרקים - נחש, ארנבים (או שפנים, אני באמת לא יודע להבדיל), טווסה, צפרדע, אנשים, ציפורים, חתולים...
החיים בקומונה גרמו לחשוב קצת על היתרונות בחיי קהילה, וגם על עד כמה חיים בצמצום הוצאות יכולים להפוך אותך לאדם חופשי יותר.
מבחינת העדכונים היבשים:
גר בקומונה של פעילים (מה שמכונה אקטיביסטים) בדרום תל אביב,
לא עובד אבל חי ממש בזול (בסה"כ עבדתי איזה חודש לא מזמן וזה מממן אותי מאז).
מנסה להשקיע את הזמן שלי בעשייה טובה למעני ולמען החברה, במקום להשקיע אותו בעבודה עבור תאגיד שמתעשר על חשבון כולנו.
הטבע קצת חסר לי, וגם הזוגיות.
היום הלכתי לליקוטייה של דרום העיר - זאת שנמצאת מצפון לגן הזאולוגי שסמוך לביה"ס לטבע, מדרום מערב לצומת הרחובות שד' הר ציון וקיבוץ גלויות.
אספתי קצת גדילנים וטיילתי קצת בשדה. ראיתי נחש שחור ארוך מאוד, נשמתי אוויר טוב יחסית לתל אביב, ואפילו עשיתי את צרכיי "בטבע" (דבר שלא עשיתי כבר איזה חצי שנה).
התחשק לי שיהיה כבר יותר חם בלילות ואלך לישון קצת בחוץ. אולי בעצם לא צריך לחכות שיתחמם... אפשר פשוט ללבוש משהו ארוך ולאזור קצת אומץ
עד כה יצא לי לפגוש ב- "ליקוטייה" כל מני חיות.. חוץ מחרקים - נחש, ארנבים (או שפנים, אני באמת לא יודע להבדיל), טווסה, צפרדע, אנשים, ציפורים, חתולים...
החיים בקומונה גרמו לחשוב קצת על היתרונות בחיי קהילה, וגם על עד כמה חיים בצמצום הוצאות יכולים להפוך אותך לאדם חופשי יותר.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
בתחילת המסע חשבתי שאמצא לי פרנסה שאוהב.
לאט לאט גיליתי שאני אוהב לעשות המון דברים, וגם יכול ללמוד לאהוב לעשות הרבה דברים,
אבל עולה השאלה - האם אני בכלל רוצה לקחת חלק בצורת החיים הזאת?
גם אם העבודה היא כזאת שמסבה לי הנאה - האם אני רוצה ללכת כל יום לעבודה בשביל להשיג כסף ולקנות לעצמי דברים?
מתחבר לי קצת דברים ש אהבת עולם (סוסת פרא דאז) ניסתה להסביר לי כשטיילנו ביחד בקיץ האחרון.
כרגע אני מרגיש, שבמידה מסויימת, קיים יחס ישר בין כמות הכסף שאני מכניס או מוציא בחודש, לבין המידה בה אני נוטל חלק בתרבות הכליון "הלקחנית", ומכאן, לגודל טביעת הרגל האקולוגית שלי בעולם.
לאט לאט גיליתי שאני אוהב לעשות המון דברים, וגם יכול ללמוד לאהוב לעשות הרבה דברים,
אבל עולה השאלה - האם אני בכלל רוצה לקחת חלק בצורת החיים הזאת?
גם אם העבודה היא כזאת שמסבה לי הנאה - האם אני רוצה ללכת כל יום לעבודה בשביל להשיג כסף ולקנות לעצמי דברים?
מתחבר לי קצת דברים ש אהבת עולם (סוסת פרא דאז) ניסתה להסביר לי כשטיילנו ביחד בקיץ האחרון.
כרגע אני מרגיש, שבמידה מסויימת, קיים יחס ישר בין כמות הכסף שאני מכניס או מוציא בחודש, לבין המידה בה אני נוטל חלק בתרבות הכליון "הלקחנית", ומכאן, לגודל טביעת הרגל האקולוגית שלי בעולם.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן שעשיתי אתמול לראשונה מופע רחוב (ממש עם כובע על הריצפה שאנשים שמים בו כסף).
הלך טוב, נראה לי שאמשיך עם זה לעיתים קרובות...
הלך טוב, נראה לי שאמשיך עם זה לעיתים קרובות...
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן שעשיתי אתמול לראשונה מופע רחוב
וואו. כה לחי !
וואו. כה לחי !
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן שלפני שבועיים העיפו אותי מהקומונה בה גרתי.
הדבר קרה כתוצאה מאי הבנה מצערת למדי, בשילוב עם קצר בתקשורת שיכל להימנע אילו רק אנשים היו מדברים יותר ומביעים את הרגשות והביקורת שלהם.
יצאתי מאוד כעוס מהסיטואציה, עם הרגשה שהם קצת התחלקו על השכל,
אבל מבין, מפרגן להם על היושרה, ומבין שהכל לטובה.
החבר'ה שם אנשים נהדרים!
שופעים בכוונות טובות.
זה המקום הכי טוב שגרתי בו, ואני לא מתחרט.
מאחל לנו, לעולם כולו, שיהיו עוד אנשים כמוכם בעולם!*
הדבר קרה כתוצאה מאי הבנה מצערת למדי, בשילוב עם קצר בתקשורת שיכל להימנע אילו רק אנשים היו מדברים יותר ומביעים את הרגשות והביקורת שלהם.
אבל מבין, מפרגן להם על היושרה, ומבין שהכל לטובה.
החבר'ה שם אנשים נהדרים!
שופעים בכוונות טובות.
זה המקום הכי טוב שגרתי בו, ואני לא מתחרט.
- לחבר'ה שגרו איתי - אם מישהו מכם קורא את מה שאני כותב כאן,
מאחל לנו, לעולם כולו, שיהיו עוד אנשים כמוכם בעולם!*
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
כבר שבועיים שאני גר אצל ההורים בהוד השרון, ומוצא כאן בית חם.
הספקתי גם להתארח אצל עוד שלושה אנשים מאז, ואף קיבלתי כמה הצעות מגורים וכמה הצעות אירוח.
אני לא יודע לאן פני מועדות, אבל יש הרבה על מה לחשוב, הרבה מחשבות שכבר רצות בראש, וכמה תיכנונים.
הספקתי גם להתארח אצל עוד שלושה אנשים מאז, ואף קיבלתי כמה הצעות מגורים וכמה הצעות אירוח.
אני לא יודע לאן פני מועדות, אבל יש הרבה על מה לחשוב, הרבה מחשבות שכבר רצות בראש, וכמה תיכנונים.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
לא משנה מה יהיה,
את השבועיים הקרובים (לפחות) אני משקיע חזק בקמפיין נגד הפלרת המים .
ולאחר מכן:
אופציה אחת היא שאקח לעצמי קיץ למנוחה וריפוי. זה יכלול בוודאי טיול לקטים-מטיילים של שבועיים בתחילת חודש אוגוסט.
אופציה אחרת היא שאמצא לעצמי הפלגה ואטייל חודשיים-שלושה באירופה. החופש לנוע על פני הארץ והים ללא טיסות . מתכנן לטייל בזול מאוד. לישון לפעמים ב- couchsurfing , ולפעמים בשק"ש. מתכוון לטייל בעיקר בערים. להכיר קצת תרבות שוליים, אולי לבקר באיזה סקוואט ... להכיר קצת אירופאים טבעונים אולי ללכת לאיזו הפגנה.
לאחר מכן - העולם גדול!
כרגע מסתמן שתוך 3 חודשים, ידידה שלי ואני, נקים קומונה חדשה בתל אביב. יש כבר מתעניינים. אפרסם מודעה בקרוב.
את השבועיים הקרובים (לפחות) אני משקיע חזק בקמפיין נגד הפלרת המים .
ולאחר מכן:
אופציה אחת היא שאקח לעצמי קיץ למנוחה וריפוי. זה יכלול בוודאי טיול לקטים-מטיילים של שבועיים בתחילת חודש אוגוסט.
אופציה אחרת היא שאמצא לעצמי הפלגה ואטייל חודשיים-שלושה באירופה. החופש לנוע על פני הארץ והים ללא טיסות . מתכנן לטייל בזול מאוד. לישון לפעמים ב- couchsurfing , ולפעמים בשק"ש. מתכוון לטייל בעיקר בערים. להכיר קצת תרבות שוליים, אולי לבקר באיזה סקוואט ... להכיר קצת אירופאים טבעונים אולי ללכת לאיזו הפגנה.
לאחר מכן - העולם גדול!
כרגע מסתמן שתוך 3 חודשים, ידידה שלי ואני, נקים קומונה חדשה בתל אביב. יש כבר מתעניינים. אפרסם מודעה בקרוב.
-
- הצטרפות: 11 יוני 2009, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של איל_גיא_חיים*
אורי יורמן בלוג משוחרר
_מעדכן שלפני שבועיים העיפו אותי מהקומונה בה גרתי.
אבל מבין, מפרגן להם על היושרה, ומבין שהכל לטובה_
מסכים איתך אבל תשמע
זכותו של אדם או אדמים לבחור עם מי הם גרים
אבל אני באמת מזדהה איתך ואתה יודע את זה
ואני היתי שמח שכולם ידעו שלא כולם נגדך או משהו
אני מסכים עם הרבה מאוד ממה שכתבת
אני מקווה שנוכיח אחד לשני שאנחנו מתגברים על אתגרים ויוצאים מהם רק חברים טובים יותר
אבל מבין, מפרגן להם על היושרה, ומבין שהכל לטובה_
מסכים איתך אבל תשמע
זכותו של אדם או אדמים לבחור עם מי הם גרים
אבל אני באמת מזדהה איתך ואתה יודע את זה
ואני היתי שמח שכולם ידעו שלא כולם נגדך או משהו
אני מסכים עם הרבה מאוד ממה שכתבת
אני מקווה שנוכיח אחד לשני שאנחנו מתגברים על אתגרים ויוצאים מהם רק חברים טובים יותר
אורי יורמן בלוג משוחרר
_מעדכן שלפני שבועיים העיפו אותי מהקומונה בה גרתי.
הדבר קרה כתוצאה מאי הבנה מצערת למדי, בשילוב עם קצר בתקשורת שיכל להימנע אילו רק אנשים היו מדברים יותר ומביעים את הרגשות והביקורת שלהם._
האם תסכים לספר מה קרה? זה נראה לי סיפור חשוב לכל השוקלים צורות חיים כאלה.
תודה (גם אם תסכים וגם אם לא)
הדבר קרה כתוצאה מאי הבנה מצערת למדי, בשילוב עם קצר בתקשורת שיכל להימנע אילו רק אנשים היו מדברים יותר ומביעים את הרגשות והביקורת שלהם._
האם תסכים לספר מה קרה? זה נראה לי סיפור חשוב לכל השוקלים צורות חיים כאלה.
תודה (גם אם תסכים וגם אם לא)
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
לקוראת
יכול להיות שזה קריטי להבנת העולם
ויכול להיות שזה רכילות עם סיגנון סיכסוכי שכנים /שותפים
האם אנחנו באמת רוצים להיכבס לזה?
תמהני
יכול להיות שזה קריטי להבנת העולם
ויכול להיות שזה רכילות עם סיגנון סיכסוכי שכנים /שותפים
האם אנחנו באמת רוצים להיכבס לזה?
תמהני
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
קוראת
מאוד לא קריטי, תאמיני לי.
עדיף, לפחות בחודש חודשיים הקרובים, לא להיכנס לפרטים.
מסקנה אחת, בכל מקרה, שאני יכול להפיק, לגבי חיים בסגנון חיים כזה -
אם יש לאנשים ביקורת אחד על השני, נא לא לשמור בבטן לאורך זמן.
מאוד לא קריטי, תאמיני לי.
עדיף, לפחות בחודש חודשיים הקרובים, לא להיכנס לפרטים.
מסקנה אחת, בכל מקרה, שאני יכול להפיק, לגבי חיים בסגנון חיים כזה -
אם יש לאנשים ביקורת אחד על השני, נא לא לשמור בבטן לאורך זמן.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
_מסקנה אחת, בכל מקרה, שאני יכול להפיק, לגבי חיים בסגנון חיים כזה -
אם יש לאנשים ביקורת אחד על השני, נא לא לשמור בבטן לאורך זמן._
אורי אני מאוד מאוד מתרשם
אם יש לאנשים ביקורת אחד על השני, נא לא לשמור בבטן לאורך זמן._
אורי אני מאוד מאוד מתרשם
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
אז החיים זורמים ואיתם התובנות והתכניות... שוב נזכר בדברים המופלאים שמירב דן כתבה לי בראש הדף. (סמיילי של נוסטלגיה נעימה)
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
בקרוב טיול ככל הנראה... מתכוון לשקוע במחשבות ולהכיר קצת אירופאים/ות...
במקביל עובד במרץ על הקמת דירה נעימה לגור בה בירושלים (מגורים משותפים בירושלים דף זמני).
מרגיש רצון עז לשנות את העולם.
הספר "ישמעאל שלי" מתחיל במודעה בעיתון:
מורה מחפש תלמיד, חייב להיות בעל תשוקה כנה להציל את העולם
אני מרגיש מתאים למודעה הזאת... אבל מי המורה? אשמח לתשובות.
כרגע נראה לי שהמורה הוא העולם כולו
במקביל עובד במרץ על הקמת דירה נעימה לגור בה בירושלים (מגורים משותפים בירושלים דף זמני).
מרגיש רצון עז לשנות את העולם.
הספר "ישמעאל שלי" מתחיל במודעה בעיתון:
אני מרגיש מתאים למודעה הזאת... אבל מי המורה? אשמח לתשובות.
כרגע נראה לי שהמורה הוא העולם כולו
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
זה המשפט במודעה שג'ולי מצאה בעיתון, בספר ישמעאל שלי .
הייתי רוצה מתישהו להגיע לרמת פוקוס ונחישות גבוהה,
ואז לנסח בעצמי מודעה -
שתזמין אנשים, בעלי רצון אמיתי וכנה לשנות את פני החברה והעולם לכיוון חיובי, לפעול יחד כקבוצה.
קשה לי לבחור את המילים, אבל הם יבואו. בקרוב אולי
זה המשפט במודעה שג'ולי מצאה בעיתון, בספר ישמעאל שלי .
הייתי רוצה מתישהו להגיע לרמת פוקוס ונחישות גבוהה,
ואז לנסח בעצמי מודעה -
שתזמין אנשים, בעלי רצון אמיתי וכנה לשנות את פני החברה והעולם לכיוון חיובי, לפעול יחד כקבוצה.
קשה לי לבחור את המילים, אבל הם יבואו. בקרוב אולי
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
התלבטות חדשה -
חושב אולי לבטל את הטיול בחו"ל ולהתנווד. להתחיל להסתובב קצת בארץ בין אנשים, ערים, תרבויות, מקומות.
יש לי הרגשה שיהיה מעניין אכיר מלא אנשים חיים ואלמד הרבה דברים.
חושב אולי לבטל את הטיול בחו"ל ולהתנווד. להתחיל להסתובב קצת בארץ בין אנשים, ערים, תרבויות, מקומות.
יש לי הרגשה שיהיה מעניין אכיר מלא אנשים חיים ואלמד הרבה דברים.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
אורי יורמן בלוג משוחרר
(-: (-:
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן ששברתי שיא חדש - רכבתי באופניים לירושלים וחזרה!
אחרי שחזרתי, שמתי לב שמהספורט של הזמן האחרון, יש מצב גם שהזעתי את הסינוסיטיס החוצה.. לפחות כך זה מרגיש.. אני כבר לא חש בגודש המציק.
נראה לי שאוותר על חו"ל ואתחיל פשוט לטייל לי באופניים ברחבי הארץ.
אשמח להזמנות. אני אורח טוב, אגב
אחרי שחזרתי, שמתי לב שמהספורט של הזמן האחרון, יש מצב גם שהזעתי את הסינוסיטיס החוצה.. לפחות כך זה מרגיש.. אני כבר לא חש בגודש המציק.
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
וואו, נשמע מדליק.
(מקנאה... )
אם אתה לא רוצה לפתוח לזה דף, אז אולי תכתוב את זה בככר השוק, שיגיע ליותר עיניים?
בהצלחה...
וואו, נשמע מדליק.
(מקנאה... )
אם אתה לא רוצה לפתוח לזה דף, אז אולי תכתוב את זה בככר השוק, שיגיע ליותר עיניים?
בהצלחה...
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
כן,
וגם בהזדמנות לפרט מה זה אורח טוב.. זה קצת נשמע כמו "רק על עצמי לספר ידעתי"
וגם בהזדמנות לפרט מה זה אורח טוב.. זה קצת נשמע כמו "רק על עצמי לספר ידעתי"
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן ששברתי שיא חדש - רכבתי באופניים לירושלים וחזרה!
מאיפה רכבת לירושליים?
מאיפה רכבת לירושליים?
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
כיוון הלוך מפתח תקווה.
חזור - כל הדרך לתל אביב
חזור - כל הדרך לתל אביב
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
אורי יורמן בלוג משוחרר
אולי יענין אותך?
דרושים מדריכי ג'אגלינג. אחראיים, רציניים, בעלי שמחת חיים, לעבודה קבועה בבתי ספר לשנת הלימודים הקרובה, בשעות הבוקר. שכר יפה. הכשרה מלאה למתאימים, יומיים עד שישה ימים בשבוע. נסיון בג'אגלינג יתרון אך לא חובה. המשרה מתאימה לתושבי נתניה, חולון, בת-ים, רחובות ואשדוד. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
שלח קורות חיים >> הוסף למשרות http://www.alljobs.co.il/Search/UploadS ... jobs.co.il
או בשפלה http://www.alljobs.co.il/Search/UploadS ... jobs.co.il
ודרושים גם בירושלים אבל אין קישור
דרושים מדריכי ג'אגלינג. אחראיים, רציניים, בעלי שמחת חיים, לעבודה קבועה בבתי ספר לשנת הלימודים הקרובה, בשעות הבוקר. שכר יפה. הכשרה מלאה למתאימים, יומיים עד שישה ימים בשבוע. נסיון בג'אגלינג יתרון אך לא חובה. המשרה מתאימה לתושבי נתניה, חולון, בת-ים, רחובות ואשדוד. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
שלח קורות חיים >> הוסף למשרות http://www.alljobs.co.il/Search/UploadS ... jobs.co.il
או בשפלה http://www.alljobs.co.il/Search/UploadS ... jobs.co.il
ודרושים גם בירושלים אבל אין קישור
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
_כיוון הלוך מפתח תקווה.
חזור - כל הדרך לתל אביב_
וואו!! סחתיין!
כמה זמן לקח? ספר קצת חוויות.
חזור - כל הדרך לתל אביב_
וואו!! סחתיין!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
בכיוון הלוך החלטתי לנסוע באופן די ספונטני...
זה היה יום שני. היה לי רצון לנסוע לירושלים באופניים מתישהו, אבל, ידעתי שביום רביעי אני מעביר הרצאה בסלון מזל , והרי צריך לנוח לפחות יום בירושלים לפני שרוכבים חזרה.. ומצד שני, היו לי שרירים תפוסים מהרכיבה הארוכה של אתמול (יום א)... חשבתי כמה רגעים, ואז פתאום אמרתי - יאללה! בוא נעשה את זה עכשיו.
התקשרתי לידידה שגרה בירושלים שתסביר לי איך מגיעים מצומת סגולה לכביש 443 (הכביש החדש למודיעין וירושלים), ואז רכבתי בדרך הזאת.. היה ממש נחמד, בדרך גם קיבלתי אוכל ושתיה ממוכר נחמד..
כשהגעתי לירושלים זאת היתה חוויה אמיתית של חופש... כמו להגיע לאוורסט במונחים שלי.. גרם לי להרגיש שאם הצלחתי להגיע עד שם, אז אפשר להגיע לכל מקום. עוד רובד של חופש.
בירושלים ביליתי ונחתי הרבה, כדי שאוכל לחזור ביום רביעי לתל אביב,
ואז ביום רביעי רכבתי חזרה.
עדיין עם שרירים מאוד תפוסים, אבל לא נורא...
וואי וואי וואי איזו ירידה כיפית! הרגשתי שאני רוכב באיזה 70 קמ"ש בירידה של היצירה מירושלים (בגין צפון) לכיוון הכביש לעטרות..
הרוח חזקה, ולא צריך לפדל בכלל!
הדרך חזור לקחה בערך 5.5 שעות, וכולה עברה בנעימים.. שרתי שירים כל הדרך.. לחן מקורי ל "מצווה גדולה להיות בשימחה", קצת ברי סחרוף וקצת שטויות אחרות.. נזכרתי ב שימחה ללא סיבה , וחייתי את הרגע.
שוב, עוד רובד של חופש
בכיוון הלוך החלטתי לנסוע באופן די ספונטני...
זה היה יום שני. היה לי רצון לנסוע לירושלים באופניים מתישהו, אבל, ידעתי שביום רביעי אני מעביר הרצאה בסלון מזל , והרי צריך לנוח לפחות יום בירושלים לפני שרוכבים חזרה.. ומצד שני, היו לי שרירים תפוסים מהרכיבה הארוכה של אתמול (יום א)... חשבתי כמה רגעים, ואז פתאום אמרתי - יאללה! בוא נעשה את זה עכשיו.
התקשרתי לידידה שגרה בירושלים שתסביר לי איך מגיעים מצומת סגולה לכביש 443 (הכביש החדש למודיעין וירושלים), ואז רכבתי בדרך הזאת.. היה ממש נחמד, בדרך גם קיבלתי אוכל ושתיה ממוכר נחמד..
כשהגעתי לירושלים זאת היתה חוויה אמיתית של חופש... כמו להגיע לאוורסט במונחים שלי.. גרם לי להרגיש שאם הצלחתי להגיע עד שם, אז אפשר להגיע לכל מקום. עוד רובד של חופש.
בירושלים ביליתי ונחתי הרבה, כדי שאוכל לחזור ביום רביעי לתל אביב,
ואז ביום רביעי רכבתי חזרה.
עדיין עם שרירים מאוד תפוסים, אבל לא נורא...
וואי וואי וואי איזו ירידה כיפית! הרגשתי שאני רוכב באיזה 70 קמ"ש בירידה של היצירה מירושלים (בגין צפון) לכיוון הכביש לעטרות..
הרוח חזקה, ולא צריך לפדל בכלל!
הדרך חזור לקחה בערך 5.5 שעות, וכולה עברה בנעימים.. שרתי שירים כל הדרך.. לחן מקורי ל "מצווה גדולה להיות בשימחה", קצת ברי סחרוף וקצת שטויות אחרות.. נזכרתי ב שימחה ללא סיבה , וחייתי את הרגע.
שוב, עוד רובד של חופש
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
חמש וחצי נסעת רצוף? ואיזה אומץ לנסוע בירידות...והעליות..וואו.
אין ספק שאתה בכושר,
יש לי http://www.UpFile4u.Net/Files/9m6w1e.jpg]הצעת[/img] עבודה בשבילך
אין ספק שאתה בכושר,
יש לי http://www.UpFile4u.Net/Files/9m6w1e.jpg]הצעת[/img] עבודה בשבילך
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
האמת שאני די פדלאה.. אופניים זה לפדלאות.
האמת שכשחושבים על זה.. פדלאה נשמע כמו שם של חייה ממש חמודה, לא?
האמת שכשחושבים על זה.. פדלאה נשמע כמו שם של חייה ממש חמודה, לא?
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2003, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_טאוב*
אורי יורמן בלוג משוחרר
אתה יודע שאתה מוזמן לכאן, נכון?
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
לא סתם פדלאה:
פדלאה מפדלת!
פדלאה מפדלת!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
ליאת אני בדרך!
-
אורי יורמן בלוג משוחרר
מעדכן שרכיבת אופניים למרחקים ברחבי הארץ זה נחמד ונעים,
והקץ לסינוסיטיס והעייפות נראה באופק.
הפעם רכבתי מתל אביב לנתניה לחיפה להוד השרון.
בחיפה העיר התחתית קוסמת לי. איזו שכונת סלאמס מגניבה. תחושת אותנטיות שאין כמוה. הנמל כל כך יפה בעיני. מכונות הענק האלו שמסמלות תקופה.
בנתניה גיליתי ששכחתי את הארנק בתל אביב (נמצא במקום מבטחים, אל דאגה),
אז בערב עשיתי הופעת רחוב בטיילת וכך היה לי כסף להמשך הטיול .
כרגיל ממליץ בחום על החומוס של עוזי גינתי (בעצם הנה קישור יותר מגניב ) ברחוב שער העמק בנתניה.
והקץ לסינוסיטיס והעייפות נראה באופק.
הפעם רכבתי מתל אביב לנתניה לחיפה להוד השרון.
בחיפה העיר התחתית קוסמת לי. איזו שכונת סלאמס מגניבה. תחושת אותנטיות שאין כמוה. הנמל כל כך יפה בעיני. מכונות הענק האלו שמסמלות תקופה.
בנתניה גיליתי ששכחתי את הארנק בתל אביב (נמצא במקום מבטחים, אל דאגה),
אז בערב עשיתי הופעת רחוב בטיילת וכך היה לי כסף להמשך הטיול .
כרגיל ממליץ בחום על החומוס של עוזי גינתי (בעצם הנה קישור יותר מגניב ) ברחוב שער העמק בנתניה.