אכן, גם אני לא התחברתי לעניין ההתלבשות, אפילו שהבנתי אותה.
צריך בכל זאת לקחת בחשבון שזה אתר אמריקאי. דרך אגב, מה זה spot clean? לגבי ניקוי רצפות? זה ניקוי נקודתי, או מה?
גם אם אני לבושה, בשביל לעשות את עבודות הבית אני תמיד אחליף למשהו שאפשר להזיע בו וללכלך אותו. בטח לא אגרום לזה שזוג הנעליים הטוב שלי יירטב או משהו. מעבר לזה, אני עם תינוק עלי. מעבר לזה, יש לי כמות מוגבלת של חולצות (ראו
סידור ארון הבגדים ) ולא אבזבז חולצות חוץ נקיות על הבית. אני בהחלט מדברת מאוד פורמלית ומכובדת כשאני בטלפון בענייני עבודה או תשלום חשבונות או כל דבר, אני רגילה כבר שנים.
תשמעו את הבת שלי עונה לטלפון בצורה מקצועית, ותבינו שאצלנו לומדים את זה מגיל צעיר...
אגב
דחיינות כרונית , פשוט להיכנס לאתר של פליי-ליידי גורם לך להתחיל לעשות...
הנה, פיניתי אתמול את הכניסה לביתנו (הכוונה לשטח הפיצפון של מטר על מטר בכניסה לדירונת שלנו, כשפותחים את הדלת). זה לא בית פרטי, שיש אליו כניסה חיצונית (דווקא הדלת כלפי חוץ מזמינה, ושמתי עציצים שגידלתי בחדר המדרגות). היה כיף. העפתי המון דברים, בטח כבר לקחו אותם עד עכשיו. המון תיקים שהשתמשתי בהם פעם והיו תלויים בכניסה, ועוד כל מיני דברים. ניקיתי קורי עכביש, ניקיתי את המראה. איזה כיף.
אבל בכיור עדיין אינני נוגעת. מי שמבשל ורוחץ כלים בבית הוא בעיקר בעלי. ככל שהינוקא גדל, אני מסוגלת לעשות יותר, אבל לזה אני עדיין לא יכולה להתחייב. מה שכן, הכביסה מטופלת בלי שום צורך בתזכורות.
השבוע הצלחתי להכין מרק עוף אחר הצהריים. וגם רחצתי את רצפת הסלון. בעלי נכנס הביתה, מריח ריח נפלא של בישול, מקבל ילדים אוהבים שמושיטים אליו זרועות לחיבוק ונישוק, אשה מחייכת, מושיבים אותו, נותנים לו מרק עוף כמו שהוא אוהב, ועוד טרי טרי. ועוד זה פוטר אותו מלהכין לנו ארוחת ערב. הוא והילדה טרפו הכל הכל וגם לקחו מנה שנייה. איזה כיף!
<הבוקר בעלי היה מאוד משועשע כשגיליתי לו שיש לי חלום על חדר כביסה, שבו שלושה סלי כביסה שאפשר לשים את הכביסה ממויינת, ועוד. הוא צחק: אחרים חולמים על רכב 4X4, וילה מפוארת, ואת חולמת על חדר כביסה...>
<החלום הנסתר של בשמת: להיות אמא, עקרת בית וגננית>