אני בעלת חברת מאור לשווק והפצה מוצרי בריאות לאנשים,
חזון החברה הוא לעזור לכל אדם באשר הוא להגיע לריפוי באושר,
- אני עוזרת לאנשים להיות בריאים בגופם בעזרת הפצת מוצרי סנריידר בשיתוף עם נטורופטית,
- אני עוזרת לאנשים להיות בריאים בנפשם בעזרת הקמת קבוצות ללימודי ימימה ברחבי הארץ,
- אני עוזרת לאנשים למצוא את הייעוד שלהם ולקבל הכוונה מקצועית המובילה לאושר ולשפע כלכלי בעזרת הקורס לחשיפת ופיתוח "שורש ההצלחה הכלכלית" של דורון הרצליך,
- אני עוזרת לאנשים להנות מהמאכלים הפרסיים שאני מבשלת ומוכרת בקייטרינג.
חברה שעוסקת בשיווק והפצת מוצרים באהבה לריפוי הזולת
- משווקת ומפיצה את צמחי המאכל של חברת סנריידר, עם מומחיות של 15 שנה לשמור ולשפר את בריאותם של אנשים.
- חברת מאור היא המשווקת הבלעדית של לימודי "חשיבה הכרתית" ע"ש ימימה אביטל ז"ל, דרך הקמת קבוצות לימוד בארץ. לימודי ימימה נותנים כלים ועוזרים לאנשים בהתמודדות היום יומית שלהם עם הכעסים, אכזבות, בעיות בזוגיות, עזרה בהיכרויות, רגיעה פנימית ועוד. www.yemima.co.il
- חברת מאור משווקת את הקורס ואת הספר "שורש ההצלחה הכלכלית", לחשיפת ופיתוח כישרונותיו המולדים של האדם, המיוחדות המולדת שלו ולימוד כלי התנהגות נוספים החיוניים להצלחתו הכלכלית.
- חברת מאור משווקת את פעילות הרפואה האלטרנטיבית של הנטורופטית בהירה - המלמדת בבתי ספר לרפואה אלטרנטיבית במשך שנים רבות.
- חברת מאור משווקת קורסים בהנחייתה של שרונה להענקת כלים להגשמת חזונם של עסקים.
- תפקיד פיקודי ברמת הגולן בתקופת מלחמת יום הכיפורים ואחריות על כל חיילות היחידה בחזית ובעורף, שיבוצם, ודאגה לצרכיהם שהתפתח להקמת שלישות היחידה בהמשך.
- ארגון כנסים חינוכיים של בוגרי יחידות ואיתורם במשך חמש שנים בצבא הקבע.
- ארגון אירועי בת/בן מצווה ל 150 איש והכנה עצמית של האירוע והקייטרינג של האוכל הפרסי.
- הקמת בית ספר לנהיגה יחד עם בעלי, ולימוד קורסי התיאוריה.
- הקמת רשת הפצה למכירת מוצרי סנריידר במשך חמש עשרה שנים בשילוב קורסים והרצאות ברחבי הארץ.
- הקמה של רוב הקבוצות ללימודי ימימה בארץ בשנים האחרונות.
- הקמת קבוצות לימוד לאיתור הייעוד והעיסוק בקורס "שורש ההצלחה הכלכלית" בשנתיים האחרונות.
עליה ארצה מאיראן בגיל13 עם עלית הנוער,
לימודים בבי"ס חקלאי ניצנים,
לימודים בבי"ס כנות,
לימודי מנהל עסקים,
עשר שנים בצבא הקבע,
נשואה + 2 ילדים נפלאים, תושבת הקריות בחיפה