חנויות בגדים ומעצבים

דנה*
הצטרפות: 20 פברואר 2002, 12:42

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי דנה* »

דלית -
נעלים מעור מדהימות עבודת יד אפשר להשיג אצל דודו ואיילת מהרדוף 9050325-04. הם עושים את זה כתחביב ולא כעסק, אז קחי בחשבון שזה לוקח קצת זמן.
מומלץ בחום.
רותי_קליין*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2002, 10:46
דף אישי: הדף האישי של רותי_קליין*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי רותי_קליין* »

שרה אפשטיין תג'ר - רמת השרון, רח' אוסישקין 92
03-5492894
מעצבת בגדים נהדרים.
" www.sarai.co.il "
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי ורד_לב* »

קצת מוזר לי להמליץ, כי עוד לא הייתי שם בפנים, אבל יש בכרכור חנות של מעצבת בשם מלכה. זה ממש מול פלאפל דבורה, על הכביש הראשי. נראה מחלון הראווה שיש לה בגדים ממש יפים. אני יודעת שהיא מייבאה ומעצבת בהשראה וייטנאמית, שאלו בין סגנונות הלבוש האהובים עליי (מהיכרות עם הלבוש הוייטנאמי. אפילו בגדי החתונה שלי עוצבו בסגנון הזה!).
עכשיו יש שם sale לפי השלט 50%-20%

אני בהחלט מתכננת לעשות שם שופינג קטן |מתנה| לעצמי |H|
אמא_של_איסתרא_ובלגינא*
הצטרפות: 10 אפריל 2002, 21:51
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_איסתרא_ובלגינא*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אמא_של_איסתרא_ובלגינא* »

בחדרה ב"פיאצ'ה", ע"י בנק לאומי יש חנות שנראת כמו יש שניה אבל היא בעצם עודפים של מעצבות(יעל לב , דורין פרנקפורט וכיוב')
מומלץ.
רותי_קליין*

חנויות בגדים ומעצבים

נעמה בצלאל - מעצבת לא זולה אבל שווה - תל אביב שינקין 40 6293938 ובדיזינגוף 212 5232964
סיגל דקל - גם ברחוב דיזינגוף בתל אביב (ליד הנ"ל)
רותי_קליין*

חנויות בגדים ומעצבים

ביום שישי ושבת הקרובים-12.7- 11.7 יש מכירת בגדים בטבעון בקפה שטרודל (רח' האלונים 85)
אני לא יודעת אם זו אותם בגדים שהוזכרו כאן, אבל זה נראה דומה - לפי המודעה שלהם בעיתון -
מראה רפוי אך בלתי מרושל... לבוש בהשראה הודית במחירים נוחים
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

לא מצאתי מקום לכתוב, אז כאן: בתמנון, מבצע ג'ינסים גם למידות 44+, ב 30 ש"ח.
אממ''פ*
הצטרפות: 12 מרץ 2003, 14:51

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אממ''פ* »

30 ש"ח ?!!!
היום בקינג גורג',ליד ויצ"ו,נכנסתי לבוטיק של בגדים הודיים,יש שם חצאיות ברך מה זה יפות,וגם המכנסיים נחמדים,ועוד כול מיני חצאיות מעטפת וגופיות,ובדים .
אביב_חדש*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

גם אני הופתעתי, ושאלתי שוב ושוב את מי שאמרה לי על הג'ינס המדהימים שקנתה שם (לא נמוכים במיוחד, ברצינות!). בסוף היא נשברה ואמרה: 29.90 ש"ח.
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

_היום בקינג גורג',ליד ויצ"ו

בתל-אביב?
יפעת_הר_אבן*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2001, 05:36
דף אישי: הדף האישי של יפעת_הר_אבן*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי יפעת_הר_אבן* »

אני מעתיקה לפה, בהשמטות מסויימות, מה שכתבתי בדף תרבות לבוש בישראל - נראה לי רלוונטי:
אני ממליצה (אני מידה 44-46 לפעמים יותר ולפעמים פחות. תלוי במצב רוח שלי או של המעצבים) על החנות "רונצ'ה" בקינג ג'ורג', תל אביב. קצת צפונית לגן מאיר. ליד ארטא. יש שם אוספים מעניינים ומתחדשים יחסית של בגדי מעצבים מקומיים - לא תמיד זול, אבל גם לא תמיד נורא. -הם לא משלמים לי, ואין לי שום כוונת פרסומת. זו המלצה ידידותית גרידא.-
בגדים נשיים, מקוריים, בדים איכותיים ("מתאים לי" משתמשים בסגסוגות של נפט ואורניום, לא? לא עולה על דעתי להכנס לשם. איכס.), צבעים מעניינים וכל מיני. כדאי גם להתעדכן, כי המצָאי מתחלף. אם לא מצאת עכשיו, אולי בעוד חודש.)
גם היחס שזכיתי לו שם היה כ"כ מרענן ונעים (סופסוף לא נתקלתי בפנים צוננות/אדישות של מוכרת נמוכת-מותן ומצח שאמדה את גזרתי והרימה גבה) שמצאתי את עצמי מוציאה שם סכום שהיה הרבה מעל לתכניותיי, אבל בהחלט הצדיק את ההשקעה. אחרי הכל, מוטב להוציא קצת יותר, על בגדים שיילבשו באמת, ולא סתם ישכבו בארון בתנוחת "זה לאחרי הדיאטה". חוץ מזה, נעים להשקיע בעצמי, אחרי שנים של הלקאות עצמיות. מגיע לי, רבאק. מגיע לי גם אם אני לא רומי אבולעפיה, שתהיה לי בריאה.
ד"א - ברונצ'ה יש גם למידות קטנות יותר. ראיתי שם חתיכה פצצתית במיוחד, לפי כל קנה מידה טלוויזיוני, שבחרה בחנות הזו מן הטעם הפשוט שאפשר למצוא שם בגדים נוחים ומיוחדים - ולא להיראות כמו "עוד אחת". או, כמו שאני קוראת להן בחיבה מהולה ברשעות אופיינית: "השיבוטות". עוד אחת. מה ההבדל ביניהן? (אני לא מבינה את הבחורים, בחיי. מה יש להם להסתכל על עוד אחת. ממילא עוד שניה תבוא עוד אחת. ועוד אחת. תלבושת אחידה.)
ושמעתי גם על החנות "עלמה". ברחוב מרכז בעלי מלאכה 9 תל אביב מאחורי שיינקין. עוד לא ניסיתי, אבל הומלץ.
אם יש עוד המלצות תל אביביות, אשמח לקרוא.
  • בקינג ג'ורג' אכן יש חנות לבגדים הודיים (נדמה לי שקוראים לה "קומבמלה"). חנות מקסימה, אבל התאים לי רק הצעיף. כנראה שההודים באמת לא אוכלים הרבה.
יש גם בשינקין חנות "הודית" (בעצם יש כמה), שמצאתי בה שמלות יפות.
כדאי לפעמים לעבור במשביר. לפעמים יש שם הנחות גדולות, ובגדים לא בלתי מעניינים. (לפעמים, אמרתי...)
ולמי שרוצה להתרענן עם צחוק בריא פלוס טאץ' נוסטלגי - קינג ג'ורג' הפורה מביא לנו גם את "המחתרת" - בגדי רטרו מוטרפים. למי שמתה להיראות כמו סטארסקי והאץ' או נערת סטיב אוסטין. לכו על זה!
שירי_בן_דב*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי שירי_בן_דב* »

ברחוב ביאליק ברמת גן, צמוד לחנות הלבנים הענקית והידועה "דנה" יש חנות חדשה ומדהימה בשם "ילדים ומותגים", הכל עודפים של בייבי גאפ (...), טומי הילפיגר לילדים, ושאר שמות פלצניים אבל מה- בגדים יפים עד התעלפות, והמחירים מגוחכים יחסית, קניתי לללי בתי בת ה- 4.5 שמלה מדהימה ב25 ש"ח משהו שנראה כמו מליון דולר..
מור*
הצטרפות: 02 מאי 2002, 01:34

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי מור* »

אני ממליצה על "ביקל" (bikalle) זה מין "ליין" של בגדים שמעוצבים ע"י מישהי בארץ ונתפרים בהודו (או שהבדים מוזמנים במיוחד מהודו) יש להם רק בגדים קיציים ורק במכירות "פרטיות" כאלה, איפה שמזמינים אותם....
בדי כותנה קלילים, צבעוניים בעיצוב נפלא (בעיניי... שמלות כאלה שהולכות נפלא עם מכנס מתחת, חצאיות"פטיקוט" של הסארי, מכנסי בד...) והכי חשוב בעולם שמצאתי שם 3שמלות שהצליחו לאכלס את החזה שלי... אני פשוט לא האמנתי- שזה בדיוק הסגנון שלי ונראה עליי טוב! זה לא קרה לי כבר שנים....
כ"כ התלהבתי שהגעתי לסכום שמעולם לא הוצאתי על בגדים בפעם אחת...
לא כ"כ זול אבל לא יכולתי להתאפק...מול הבדים והגזרות המלבבות האלה...
אני*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 17:25

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אני* »

לשירי בן דוב-
נשמע מדליק , אני מכורה לבגדי גאפ - הבעיה שבשבילי זה כשעה נסיעה. את יודעת עד איזה מידות הם מביאים? יש דברים שווים לבנים? אם כן, מחר אני שם!!!
יהודית_פרידמן*
הצטרפות: 24 נובמבר 2003, 11:35

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי יהודית_פרידמן* »

למי שינם רוצים לצאת מהבית, לא מסתדרים בקניונים, שונאים לקנות: פיתחנו אתר לקניית בגדים יומיומיים. איכותיים, לא יקרים (לא שמעטס) כל המידות.
פתוח 24 שעות ביממה, אתם מוזמנים
www.bigood.co.il
לשירותכם!
רונית_סלע*
הצטרפות: 19 אפריל 2003, 23:03
דף אישי: הדף האישי של רונית_סלע*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי רונית_סלע* »

אני רוצה להמליץ על יעל מהישוב כליל (בגליל- ליד כברי, נהריה), שתופרת בגדים יפים, מיוחדים, איכותיים ובעיקר נוחים מאוד ומחמיאים לנשים בהריון ואחרי לידה (אבל לא רק), והמחירים סבירים בהחלט (100-150 ש"ח לשמלות ומכנסיים). אפשר להגיע אליה או להזמין אותה למכירה בבתים. 053-670810
מים_שקטים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי מים_שקטים* »

נפלה לידי הודעה - למעוניינות בבגדי מעצבים ולא רק מעצבים.
ביום שישי ושבת תהיה מכירה של בגדי מעצבים במגדלי זיו ברמת החייל בתל-אביב משעה 10:00 עד 18:00 כל הבגדים בין 20-100 ש"ח.
כל ההכנסות לאלו"ט - והם מארגנים את המכירה.
הרשימה : Comme il Fault; Paul&Shark; Yellow ;אנט הומנאי ;אסף; אסתי בר; אתי וודה ; בוליס ; ג'אמפ; גדעון אוברזון ; גיבור סברינה; דובלו; דן קסידי; דניאלה; ורסצ'ה; זוהר ; חגית טסה; ילדותי; יעל לב; לולו ליאם "בנות "; ליאת מירב; מיקה (MIKA); סה לה וי ; סיגל דקל ; פגנקה; פוש ליין ; קסטרו ; רונן חן ; רינה ציון ; רנואר; שאמס; זארה; She ; היינס; מיס לגוט ; ועוד ....
אביב_חדש*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

לא מצאתי דף על בגדים לנשים בזול, אז שתדעו:
בחנות העודפים של "דן קסידי" במתחם בילו אפשר למצוא בגדים ב 20 ש"ח מהקולקציה של השנה שעברה.
(יכול להיות שיש גם בחנויות אחרות של הרשת, אבל אני לא בטוחה)
מייה*
הצטרפות: 04 פברואר 2004, 19:51

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי מייה* »

ממליצה בחום על נעלי נוחות תוצרת צרפת, במיוחד לבעלות בעיות בכף הרגל, נעליים וסנדלים תוצרת חברת "אקדמי" צרפת ניתן להשיג בחנויות אך גם ניתן לרכוש ישירות מהיבואן, בחור נחמד מאד, אדיב ומתחשב במיוחד בנשים הסובלות מכאבי רגלים:
אילן טל: 0544-424398
חגית*
הצטרפות: 24 יולי 2001, 13:02

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי חגית* »

מצטרפת להמלצה המחירים מתאימים לכל נפש, פניתי ליבואן: מספר בטלפון במשרד 04-8437198 והוא היפנה אותי למספר חנויות בהן ניתן להשיג את נעלי "אקדמי,חולקת איתכן את המידע:
נעלי שושנה קרית אתא 04-8446171, נעלי פופיולר קרית ים 04-8757716
נעלי דניאל עכו 04-9910438, נעלי פופיולר נהריה 04-9926446.
לגבי חנויות באזורי הארץ האחרים צלצלו למשרד שם יידעו אתכן
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

היכן ניתן לקנות בגדי תינוקות מכותנה אורגנית? מצאתי המון אתרים מחו"ל... מישהו מכיר חנויות מקומיות?
דוד*
הצטרפות: 14 יולי 2002, 20:46

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי דוד* »

לאוהבים תכשיטים - תכשיטים קוסמיים. נהדר כמתנה.
תכשיטים קוסמיים
אילת*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2003, 17:08

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי אילת* »

בובות בד ממולאות בעבודת יד במגוון צבעים בדים ועצובים בסגנון נאיבי, וכן יומנים ואלבומים בכריכות בד בעבודת יד ובשילוב רקמות אישיות - מתאים למתנות ובכלל. המוצרים מיוצרים בעבודת יד בביתי ונמכרים במספר חנויות במרכז. ניתן ליצור קשר ואשמח לשלוח תמונות ופרטים. [email protected]
גבולית*
הצטרפות: 13 ספטמבר 2004, 00:15

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי גבולית* »

יש בקבוץ איילון בצפון מעצבת לנשים מלאות. לחנות קוראים נפרטיטי ולמעצבת- עדנה פז.
עיצובים מאד מיוחדים, תפירה וגזרות מוקפדות. בגדים שמתאימים במיוחד לאירועים אבל לא רק.
המחירים יקרים בעונה (בסביבות 500-700 ש"ח) אבל ראיתי שם גם מעונות קודמות ב-100 ש"ח.
אמרו לי שיש את הבגדים גם בחנויות נוספות בארץ אבל אני צפונית אז מ'כפת לי...
שרה*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2002, 21:53

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי שרה* »

ניתקלתי בחנות מענינת ביותר "בת עין" עם שמלות מענינות ומיוחדות וגם מידות גדולות.
הבדים הודים אבל בעיצובים בילתי שיגרתיים!!
והמחירים ממש סבירים ,יש להם גם חדר מציאות ענק ממש בזול ודווקא שם מצאתי כמה דברים מענינים
בכל מיקרה החנות בירושלים ברח יעבץ מאחורי מיגדל הפעמון אבל המוכרת אמרה לי שיש סניפים גם בפ"ת
וטבריה ובדרום-אבל זאת חנות שמיתחבאת אפילו שיש אנשים שכניראה מכירים אותה
יש על השקית את המיספר שלהם בי-ם 026250882
ציפ_ציף*
הצטרפות: 05 מרץ 2006, 14:45

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

בת-עין ! בטח,יופי של בגדים ובעיקר מטפחות ושאלים כמו שאני אוהבת-גדולים...
יפה*
הצטרפות: 20 ספטמבר 2003, 16:10

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי יפה* »

לאלה שאוהבות בגדי מעצבים ובזול כמו ביקלה תיקים של דניאלה בגדי ילדותי וכו יש כל שבוע בחודש יוני הקרוב משעה שמונ ה בערב עד חצות דוכן למען עמותה של חצר נשים לנערות ונשים במצוקה בשוק הפשפשים ביפו כל שבוע ביום חמישי במשך חודש יוני עם הפריטים הנל ועוד להתראות זו לא פרסומת אני פשוט הולכת וקונה דברים טובים לי ולמשפחתי.
סאלוש*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 12:14

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי סאלוש* »

יש המלצות חדשות בתחום?

החלטתי לנסות למצוא לעצמי מקור אחר לבגדים. לא קניון... לא (רק) הטריקו שכבר קצת נמאס לי ממנו, לא הכל צמוד או חושפני וסתם יקר בלי שום הצדקה או יחוד. בגדים נוחים ונעימים מכותנה.

אם למישהי יש המלצות (אני גרה בחיפה), או מישהו תופרת בגדים כאלה ורוצה לשלוח לי תמונות, אפשר לשלוח לי למייל sally.tadmor#gmail.com (בהחלפת ה - #).

תודה (-:
פלוני_אלמונית*

חנויות בגדים ומעצבים

בלב השדות הירוקים מול הכניסה לקיבוץ משמרות, (אשר בין פרדס חנה - לכרכור ) ישנה חנות מלהיבה שמגשימה חלומות לאמהות.
בובים - עודפי מותגים ומעצבים לילדים. מותגים גדולים במחירים קטנטנים בהנחה של 50%-80% כל השנה.
בגדי ילדים ונוער לגן ולשעות הפנאי למסיבות כיתה ויום הולדת , וגם בגדי ילדים לארועים :גם לבנות וגם לבנים . כאן תמצאו שפע שמלות שושבינה , שמלות בנות מיצווה וגם לבנים בגדי מעצבים . מידות: NB ועד למידה 22 לילדות גדולות ומלאות)
בין המעצבים: קרן גליק, אורלי בן גרשון, בנים, אפי שטיינר, עננים, טפליא, צוציקים, , מותק, מינינה, ציקיטס, סריגמיש (מיש מיש), מגניב, מינימי, דנה ליאור, נגה גבע, נטעל'ה, פפט, קרן אלקובי, נינלס, הדס שטרנברג ועוד...
שווה במיוחד להגיע. 04-6374831
www.boobeem.com
פלוני_אלמונית*

חנויות בגדים ומעצבים

מחפשת בגדים יפים לבת מצווה בחורף
ליטל*
הצטרפות: 13 פברואר 2002, 22:47

חנויות בגדים ומעצבים

שליחה על ידי ליטל* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הי.דתיה.מחפשת שמלה צנועה לחתונה של אחי בעוד פחות מחודש.אני בעייתית ולא מוצאת כלום,ביומיום לובשת "בת עין" ועוד כאלה בסגנון פריקי אבל לא מאד זרוק.מחפשת משהו צבעוני ומעניין אך לא יקר.ומספיק לחתונה של אח.באזור המרכז.מי מכיר???למי יש רעיון???
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”