רוצים להעיף אותי מהבית
-
- הצטרפות: 28 יולי 2004, 13:32
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אני*
רוצים להעיף אותי מהבית
הרבה זמן לא הייתי כאן, כך שאני לא מעודכנת. אז תגידו לי: האם היתה כאן איזו החלטה מכוונת, להתעלם מכך שכעשרת אלפים איש עומדים להיות מגורשים מביתם ביום שני הקרוב, או שזו סתם אדישות?
אני לא שייכת לאסכולת המיניקות-על-המחשב (שכחתי איך עושים את האייקון), אז אני לא אהיה כאן כדי לכתוב בלוגים על הנושא. רק היה לי מוזר, שכאן אנשים לא יודעים איפה יהיו בעוד שבוע, מה יעלה בגורל הרכוש שלהם, וממה יתפרנסו, ואצלכם - הכל דופק כרגיל, אין שום סיבה להתרגש...
אני לא שייכת לאסכולת המיניקות-על-המחשב (שכחתי איך עושים את האייקון), אז אני לא אהיה כאן כדי לכתוב בלוגים על הנושא. רק היה לי מוזר, שכאן אנשים לא יודעים איפה יהיו בעוד שבוע, מה יעלה בגורל הרכוש שלהם, וממה יתפרנסו, ואצלכם - הכל דופק כרגיל, אין שום סיבה להתרגש...
-
- הצטרפות: 12 יולי 2005, 16:44
- דף אישי: הדף האישי של יוליה_ניי*
רוצים להעיף אותי מהבית
פשוט אני,
אני מאותם אלה שהשגרה שלהם לא השתנתה.
עם זה, אני מרגישה ממש רע עם מה שהולך לקרות לכם. לא משנה העובדות והדעות הפוליטיות, כשמעיפים אותך מהבית שלך והורסים את שגרת החיים שלך ושל המשפחה שלך, זה נורא. הרגשה איומה.
מה הייתי יכולה לעשות כדי שאת לא תרגישי שלא אכפת לי? איך לבטא את זה?
אני מאותם אלה שהשגרה שלהם לא השתנתה.
עם זה, אני מרגישה ממש רע עם מה שהולך לקרות לכם. לא משנה העובדות והדעות הפוליטיות, כשמעיפים אותך מהבית שלך והורסים את שגרת החיים שלך ושל המשפחה שלך, זה נורא. הרגשה איומה.
מה הייתי יכולה לעשות כדי שאת לא תרגישי שלא אכפת לי? איך לבטא את זה?
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 16:07
- דף אישי: הדף האישי של נורמה_טבעית*
רוצים להעיף אותי מהבית
פשוט אני,
יש פה הרבה דפים פוליטיים שעוסקים בנושאים האלה.
כמו: בלוג אל תגרשו אותי, דף פוליטי איטי וסבלני החדש ועוד ועוד....
הם דווקא כוכבים גדולים מאוד ב מה חדש.
יש פה הרבה דפים פוליטיים שעוסקים בנושאים האלה.
הם דווקא כוכבים גדולים מאוד ב מה חדש.
-
- הצטרפות: 12 יולי 2005, 16:44
- דף אישי: הדף האישי של יוליה_ניי*
רוצים להעיף אותי מהבית
מוסטפא,
אני חושבת שמדובר כאן ברגשות של בני אדם שמסלקים אותם מהבית שלהם. איזו סיבה שלא תהיה לזה, זה מאוד עצוב כשזה קורה לך. ואם בנוסף לזה עוד הסיבה לא נראת לך מוצדקת או נכונה, אז בשביל אותו בן אדם זו ממש כפיה.
ואנחנו מדינה דמוקרטית, אז מותר לאנשים שיהיה להם דעות שונות, לא?
אם מחר היו מחליטים לסלק אותי מהבית נניח בגלל שחליטו לבנות תחנת רכבת באיזור, הייתי מרגישה רע עם זה. והפיצויים וההתראה מראש היו עוזרים להסתדר, אבל לא היו משנים את ההרגשה של "מסלקים אותי מה בית שלי "
אני חושבת שמדובר כאן ברגשות של בני אדם שמסלקים אותם מהבית שלהם. איזו סיבה שלא תהיה לזה, זה מאוד עצוב כשזה קורה לך. ואם בנוסף לזה עוד הסיבה לא נראת לך מוצדקת או נכונה, אז בשביל אותו בן אדם זו ממש כפיה.
ואנחנו מדינה דמוקרטית, אז מותר לאנשים שיהיה להם דעות שונות, לא?
אם מחר היו מחליטים לסלק אותי מהבית נניח בגלל שחליטו לבנות תחנת רכבת באיזור, הייתי מרגישה רע עם זה. והפיצויים וההתראה מראש היו עוזרים להסתדר, אבל לא היו משנים את ההרגשה של "מסלקים אותי מה בית שלי "
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
רוצים להעיף אותי מהבית
פשוט אני,
אני רוצה לומר לך שכבר חודשים רבים אני חושבת עליכם.
אני אפילו לא מתעסקת במה אני חושבת על רעיון ההתנתקות אלא על העימות שנוצר בתוך העם עקב כך-
רוצה לומר, העניין כפתרון מדיני לא מעניין אותי, כי מראש יש לי תחושה של אזלת יד וש אין פתרון.
מעניין אותי שיש פה המרה של מלחמה אחת במלחמה אחרת.
החלפה של דיכוי בדיכוי.
כי מי שמאד בעד ההתנתקות, שוכח שתושבי גוש קטיף באמת באמת מאמינים שזה לא נכון, ושזה לא פתרון נכון למצב המדיני.
אז זה לא משנה. אין מה לשכנע. אילו תפיסות עולם שונות לחלוטין. אני חושבת שהן הדמוקרטית מול האמונית.
אז אני באמת מזדהה אתכם, רק משום שאתם מאד מאמינים במה שאתם עושים.
אני רוצה לומר לך שכבר חודשים רבים אני חושבת עליכם.
אני אפילו לא מתעסקת במה אני חושבת על רעיון ההתנתקות אלא על העימות שנוצר בתוך העם עקב כך-
רוצה לומר, העניין כפתרון מדיני לא מעניין אותי, כי מראש יש לי תחושה של אזלת יד וש אין פתרון.
מעניין אותי שיש פה המרה של מלחמה אחת במלחמה אחרת.
החלפה של דיכוי בדיכוי.
כי מי שמאד בעד ההתנתקות, שוכח שתושבי גוש קטיף באמת באמת מאמינים שזה לא נכון, ושזה לא פתרון נכון למצב המדיני.
אז זה לא משנה. אין מה לשכנע. אילו תפיסות עולם שונות לחלוטין. אני חושבת שהן הדמוקרטית מול האמונית.
אז אני באמת מזדהה אתכם, רק משום שאתם מאד מאמינים במה שאתם עושים.
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
- דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*
רוצים להעיף אותי מהבית
האם היתה כאן איזו החלטה מכוונת, להתעלם מכך שכעשרת אלפים איש עומדים להיות מגורשים מביתם ביום שני הקרוב, או שזו סתם אדישות?
פשוט אני, זהו אתר העוסק בחינוך ביתי, גידול ילדים בלי חיתולים, הנקה, גידולים אורגניים וכיוב'. זהו לא אתר שעוסק בנושאים פוליטיים.
אם ברצונך לפתוח דיון בנושא, בבקשה.
נשמע שאת מאוד כועסת, אבל נא לא לתקוף אותנו כאן.
פשוט אני, זהו אתר העוסק בחינוך ביתי, גידול ילדים בלי חיתולים, הנקה, גידולים אורגניים וכיוב'. זהו לא אתר שעוסק בנושאים פוליטיים.
אם ברצונך לפתוח דיון בנושא, בבקשה.
נשמע שאת מאוד כועסת, אבל נא לא לתקוף אותנו כאן.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רוצים להעיף אותי מהבית
מאד עצוב לי בשבילכם, בלי קשר לדעות פוליטיות. זה אכן נורא לאבד את הבית, לא משנה איפה הוא נמצא.

-
- הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
- דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*
רוצים להעיף אותי מהבית
פשוט אני, חשבתי שוב על ניסוח דבריי. לא התכוונתי לתקוף אותך. זה בוודאי קשה מאוד לחוות מבחינתכם אסון, שמפנים אתכם מבתיכם בניגוד לרצונכם, ולהרגיש שכאן באתר אנשים ממשיכים כרגיל. אבל זה פשוט לא אתר פוליטי. אני לא חושבת שמדובר באדישות.
זה אכן נורא לאבד את הבית, לא משנה איפה הוא נמצא.
זה אכן נורא לאבד את הבית, לא משנה איפה הוא נמצא.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
- דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*
רוצים להעיף אותי מהבית
פשוט אני
הרבה זמן לא הייתי כאן, כך שאני לא מעודכנת. אז תגידו לי: האם היתה כאן איזו החלטה מכוונת, להתעלם מכך שכעשרת אלפים איש עומדים להיות מגורשים מביתם ביום שני הקרוב, או שזו סתם אדישות?
התשובה היא שאת לא מעודכנת.
_יש פה הרבה דפים פוליטיים שעוסקים בנושאים האלה.
הם דווקא כוכבים גדולים מאוד ב מה חדש._
גם אלימות ודעות פוליטיות
את מוזמנת להצטרף..
יולייה ניי,
השאלה של מוסטפא
לא היתה לכם שנה שלמה להתכונן לכך?
היתה על המשפט
שכאן אנשים לא יודעים איפה יהיו בעוד שבוע, מה יעלה בגורל הרכוש שלהם, וממה יתפרנסו
לגיטימי לשאול, לא?
אני גם לא ממש מבינה למי הם באים בטענות בעניין הזה. (אני מבינה את שהמצב באמת קשה, אבל הוא לחלוטין היה בידיים שלהם, כבר חודשים רבים).
אפשר גם למחות וגם להיות מוכנים למצב בו המחאה לא תיצור את המציאות הרצויה.
התשובה היא שאת לא מעודכנת.
_יש פה הרבה דפים פוליטיים שעוסקים בנושאים האלה.
הם דווקא כוכבים גדולים מאוד ב מה חדש._
גם אלימות ודעות פוליטיות
את מוזמנת להצטרף..
יולייה ניי,
השאלה של מוסטפא
לא היתה לכם שנה שלמה להתכונן לכך?
היתה על המשפט
שכאן אנשים לא יודעים איפה יהיו בעוד שבוע, מה יעלה בגורל הרכוש שלהם, וממה יתפרנסו
לגיטימי לשאול, לא?
אני גם לא ממש מבינה למי הם באים בטענות בעניין הזה. (אני מבינה את שהמצב באמת קשה, אבל הוא לחלוטין היה בידיים שלהם, כבר חודשים רבים).
אפשר גם למחות וגם להיות מוכנים למצב בו המחאה לא תיצור את המציאות הרצויה.
-
- הצטרפות: 12 אוגוסט 2005, 16:36
-
רוצים להעיף אותי מהבית
יולייה ניי,
אני חושבת שמה שנראה כהתקפה וטענות
חס וחלילה, לא התקפה ולא טענות. כמובן שמודבר בכאב. פשוט ציינתי שהשאלה היתה לגיטימית ולא נענתה..
כי יש לה תחושה שאנשים לא כ"כ מתחברים לכאב הזה
נכון, יש אנשים. יכול להראות שאני בתוכם לפעמים. העניין הוא שלכאב אני דווקא כן מתחברת.
אני לא מתחברת לבכיינות המזוייפת על דברים שמזמן לא רלוונטים, או לא היו רלוונטים מעולם (לדעתי כמובן). דרך-אגב, אני גם לא מתחברת לבכיינות שמאלנית או פלסטינאית. זה לא "חיבור" פוליטי, זו פשוט אני, בכיינות חסרת אונים ולא מחוברת למציאות מצד מנהיגים פוליטיים ותומכיהם האקטיביים, לא עושה לי את זה. היא אפילו מרחיקה.
את יכולה שוב להגיד שאני חסרת רגישות ולא מתחברת לכאב ולא אמפטית. אני מבינה שאולי כך זה נראה כרגע.
ובכל זאת חשוב לי להגיד...
אני חושבת שמה שנראה כהתקפה וטענות
חס וחלילה, לא התקפה ולא טענות. כמובן שמודבר בכאב. פשוט ציינתי שהשאלה היתה לגיטימית ולא נענתה..
כי יש לה תחושה שאנשים לא כ"כ מתחברים לכאב הזה
נכון, יש אנשים. יכול להראות שאני בתוכם לפעמים. העניין הוא שלכאב אני דווקא כן מתחברת.
אני לא מתחברת לבכיינות המזוייפת על דברים שמזמן לא רלוונטים, או לא היו רלוונטים מעולם (לדעתי כמובן). דרך-אגב, אני גם לא מתחברת לבכיינות שמאלנית או פלסטינאית. זה לא "חיבור" פוליטי, זו פשוט אני, בכיינות חסרת אונים ולא מחוברת למציאות מצד מנהיגים פוליטיים ותומכיהם האקטיביים, לא עושה לי את זה. היא אפילו מרחיקה.
את יכולה שוב להגיד שאני חסרת רגישות ולא מתחברת לכאב ולא אמפטית. אני מבינה שאולי כך זה נראה כרגע.
ובכל זאת חשוב לי להגיד...
רוצים להעיף אותי מהבית
לא חושבת שפשוט אני היתה אגרסיבית. לא צריך להיות כל כך רגישים ולא לשפוט אדם בצערו. היא מביעה את הקושי שלה וזה לגיטימי. אם היא היתה כותבת באותו טון על מישהו שמתנגד להנקה אף אחד לא היה טוען שהיא אגרסיבית.
די לסתימת הפיות בבאופן.
חבל, זה מקום שאמור להיות ליברלי. או שאולי טעיתי וזה רק "שמאלני פרינדלי"?
די לסתימת הפיות בבאופן.
חבל, זה מקום שאמור להיות ליברלי. או שאולי טעיתי וזה רק "שמאלני פרינדלי"?
-
רוצים להעיף אותי מהבית
כן, אז בינתיים העיפו אותי. כבר שלושה שבועות שאנחנו נעים ונדים, וכמובן שלא היתה לי גישה למחשב. עכשיו אני נמצאת אצל ההורים שלי, כי אחרי ההעברה למלון אחר (ממש נופש), התקשרתי אליהם דקה לפני ההתמוטטות הסופית וביקשתי שייקחו אותי אליהם עם הילדים, לפחות לכמה ימים.
מוזר מאד שאנשים חשבו שרציתי לפתוח דף פוליטי. השאלה שלי, האם ההתעלמות היא מכוונת, היתה כנה לחלוטין. רציתי לדעת האם פספסתי דף מסויים שבו החליטו בגלוי שלא לדבר על הנושא, כי אחרת לא יכולתי להבין איך מתעלמים ממנו. אני יודעת שעל פוליטיקה אין מה להתווכח. הנושא היחיד שרציתי להתייחס אליו הוא הנושא האנושי. אמנם, הכאב העצום שלי הוא לא על העוול הנורא שנעשה לאלפי משפחות, אלא על השבר הרוחני שנעשה, אבל לא עליו רציתי לדבר.
כמו שאמרתי, אין לי זמן ליומני-גירוש. אבל הייתי רוצה, שכל אחד יקדיש דקה ביום למחשבה על מה שעובר עלינו בעת הזאת.
נ.ב.
תשכחו מהפיצויים. גרתי בשכירות, לא מגיע לי גרוש.
מוזר מאד שאנשים חשבו שרציתי לפתוח דף פוליטי. השאלה שלי, האם ההתעלמות היא מכוונת, היתה כנה לחלוטין. רציתי לדעת האם פספסתי דף מסויים שבו החליטו בגלוי שלא לדבר על הנושא, כי אחרת לא יכולתי להבין איך מתעלמים ממנו. אני יודעת שעל פוליטיקה אין מה להתווכח. הנושא היחיד שרציתי להתייחס אליו הוא הנושא האנושי. אמנם, הכאב העצום שלי הוא לא על העוול הנורא שנעשה לאלפי משפחות, אלא על השבר הרוחני שנעשה, אבל לא עליו רציתי לדבר.
כמו שאמרתי, אין לי זמן ליומני-גירוש. אבל הייתי רוצה, שכל אחד יקדיש דקה ביום למחשבה על מה שעובר עלינו בעת הזאת.
נ.ב.
תשכחו מהפיצויים. גרתי בשכירות, לא מגיע לי גרוש.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
רוצים להעיף אותי מהבית
אני בהחלט חושבת עליכם ועל מה שעובר עליכם ואני לא מקנאה בכם. זאת באמת תקופה מאוד מאוד קשה שאתם עוברים ואני מקווה שהדברים יסתדרו לכם לטובה בכל מקום אחר בארץ.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
רוצים להעיף אותי מהבית
רציתי לדעת האם פספסתי דף מסויים שבו החליטו בגלוי שלא לדבר על הנושא,
אין דבר כזה. לא מתנהלות באתר הצבעות במה לדון ובמה לא. ולעצם העניין, כן מתנהלים באתר זה דיונים בנושא, כולל התייחסות לצד האנושי של ההתנתקות.
אני יודעת שעל פוליטיקה אין מה להתווכח.
דווקא מתנהלים כאן לא מעט ויכוחים פוליטיים סוערים.
אין דבר כזה. לא מתנהלות באתר הצבעות במה לדון ובמה לא. ולעצם העניין, כן מתנהלים באתר זה דיונים בנושא, כולל התייחסות לצד האנושי של ההתנתקות.
אני יודעת שעל פוליטיקה אין מה להתווכח.
דווקא מתנהלים כאן לא מעט ויכוחים פוליטיים סוערים.
-
רוצים להעיף אותי מהבית
_גרת בשכירות ואת עוד כותבת בשם הדף: רוצים להעיף אותי מהבית ?
כמה זמן גרת שם בשכירות?_
את חושבת שאם גרתי בשכירות, אז זה לא הבית שלי? אנשים לא מבינים שכשאנחנו אומרים "הבית שלי", איננו מתכוונים לקירות ולדלתות, אלא לאנשים, לאווירה, למקום. זה הבית שלי! אין לי בית אחר.
וגרתי שם ארבע שנים.
מדוע רוב המתפנים לא פנו למנהלת בזמן? מדוע פנו ברגע האחרון?
יש לזה הרבה תשובות, אבל הן לגמרי לא רלוונטיות. מה זה אמור לשנות אם פנינו למנהלת או לא? ראש הממשלה ידע היטב מה הצרכים של התושבים, כל הפסיכולוגים והמומחים אמרו בפירוש שמעבר כקהילה יפחית משמעותית את הפגיעות בנפש, ולמרות זאת המנהלת לא עשתה שום צעדים ליישב אותנו באופן קהילתי, עד שהיא נלחצה מזה שאף אחד לא פונה והתחילה להתייחס אלינו טיפה יותר ברצינות. מנהלת "יש-פתרון-לכל-מתנחל-מסריח" לא מספקת לנו שום עזרה בנדידה בין המלונות, מלבד מכבסה שמאבדת לנו את הבגדים. אילולא היו מתנדבים יקרים אני לא יודעת איך היינו יכולים לשרוד שם בכלל. ההורים אמורים למצוא בכוחות עצמם פתרונות למקומות הלימוד של ילדיהם (אופציית החינוך הביתי לא נפוצה אצלנו, ולא במקרה; מה לעשות, שלבתי הספר שהיו בגוש, ילדים נהנו ללכת. הם לא שמעו שם קללה ולא ראו שם סכין). אנשים אמורים למצוא לעצמם מקומות עבודה. כל אחד לנפשו.
_אני יודעת שעל פוליטיקה אין מה להתווכח.
דווקא מתנהלים כאן לא מעט ויכוחים פוליטיים סוערים._
הוויכוחים האלה הם חסרי טעם בעיניי. אנשים מתווכחים אחד עם השני בעצם על מוסר ועל ערכים. במקרה הטוב, אפשר בויכוחים הללו להפריך מיתוסים ואמונות של בורות (עיי' דבריו הבלתי ראויים לתגובה של בן תמרי), אלא שלרוב אין מי שמקשיב או שמאמין.
כנראה לא יזדמן לי להיכנס לכאן שוב ("מה, אין לך לפ-טופ במלון?") בשבועות הקרובים, עד שיהיה לי בית. מי שרוצה לתמוך, להזדהות, לעזור או לקבל תשובות אמיתיות לשאלות אמיתיות (כמו למה באמת לא פנינו למנהלת), יכול להתקשר אליי לטלפון 824859-0524.
כמה זמן גרת שם בשכירות?_
את חושבת שאם גרתי בשכירות, אז זה לא הבית שלי? אנשים לא מבינים שכשאנחנו אומרים "הבית שלי", איננו מתכוונים לקירות ולדלתות, אלא לאנשים, לאווירה, למקום. זה הבית שלי! אין לי בית אחר.
וגרתי שם ארבע שנים.
יש לזה הרבה תשובות, אבל הן לגמרי לא רלוונטיות. מה זה אמור לשנות אם פנינו למנהלת או לא? ראש הממשלה ידע היטב מה הצרכים של התושבים, כל הפסיכולוגים והמומחים אמרו בפירוש שמעבר כקהילה יפחית משמעותית את הפגיעות בנפש, ולמרות זאת המנהלת לא עשתה שום צעדים ליישב אותנו באופן קהילתי, עד שהיא נלחצה מזה שאף אחד לא פונה והתחילה להתייחס אלינו טיפה יותר ברצינות. מנהלת "יש-פתרון-לכל-מתנחל-מסריח" לא מספקת לנו שום עזרה בנדידה בין המלונות, מלבד מכבסה שמאבדת לנו את הבגדים. אילולא היו מתנדבים יקרים אני לא יודעת איך היינו יכולים לשרוד שם בכלל. ההורים אמורים למצוא בכוחות עצמם פתרונות למקומות הלימוד של ילדיהם (אופציית החינוך הביתי לא נפוצה אצלנו, ולא במקרה; מה לעשות, שלבתי הספר שהיו בגוש, ילדים נהנו ללכת. הם לא שמעו שם קללה ולא ראו שם סכין). אנשים אמורים למצוא לעצמם מקומות עבודה. כל אחד לנפשו.
_אני יודעת שעל פוליטיקה אין מה להתווכח.
דווקא מתנהלים כאן לא מעט ויכוחים פוליטיים סוערים._
הוויכוחים האלה הם חסרי טעם בעיניי. אנשים מתווכחים אחד עם השני בעצם על מוסר ועל ערכים. במקרה הטוב, אפשר בויכוחים הללו להפריך מיתוסים ואמונות של בורות (עיי' דבריו הבלתי ראויים לתגובה של בן תמרי), אלא שלרוב אין מי שמקשיב או שמאמין.
כנראה לא יזדמן לי להיכנס לכאן שוב ("מה, אין לך לפ-טופ במלון?") בשבועות הקרובים, עד שיהיה לי בית. מי שרוצה לתמוך, להזדהות, לעזור או לקבל תשובות אמיתיות לשאלות אמיתיות (כמו למה באמת לא פנינו למנהלת), יכול להתקשר אליי לטלפון 824859-0524.
-
רוצים להעיף אותי מהבית
לקבל תשובות אמיתיות לשאלות אמיתיות (כמו למה באמת לא פנינו למנהלת),
האם התשובות עד עכשיו היו לא אמיתיות?
האם את מתנה תשובות אמיתיות במתן תמיכה, הזדהות או עזרה?
נשאלה השאלה:
והתשובה:
יש לזה הרבה תשובות, אבל הן לגמרי לא רלוונטיות. מה זה אמור לשנות אם פנינו למנהלת או לא?
ואז את בעצם עונה-
עד שהיא נלחצה מזה שאף אחד לא פונה והתחילה להתייחס אלינו טיפה יותר ברצינות
אני לא מבינה.זה נשמע שחשבתם שלא לפנות למנהלת יגרום לה לדעת מה אתם רוצים. איך? בטלפתיה?
דרך העיתונות...? הרבנים שלכם יסדרו לכם...? איך? מה היה אמור לקרות ללא התערבות שלכם?
מה לגבי אחריות אישית?
ועוד משהו,
ראש הממשלה ידע היטב מה הצרכים של התושבים, כל הפסיכולוגים והמומחים אמרו בפירוש שמעבר כקהילה יפחית משמעותית את הפגיעות בנפש
???
נכון, כי ראש הממשלה תמיד מקשיב לפסיכולוגים ומומחים לנפש האדם לפני שהוא פועל D-:.
בדיוק ככה הוא פעל גם בלבנון אגב P-:
אז,
בוקר טוב!
הוא לא... לצערנו.
תודה ששמת לב @}
(דרך אגב, גם ביבי לא מתייעץ עם פסיכולוגים, הוא מתייעץ עם יועצי תדמית, אנשי עסקים, ורבנים.
השילוב האולטימטיבי תקשורת,פוליטיקה, כסף, דת.
הוא לא ממש מתערבב עם העם.
בעצם אף פוליטיקאי לא מתייעץ עם פסיכולוגים ומומחים לנפש P-:
ההורים אמורים למצוא בכוחות עצמם פתרונות למקומות הלימוד של ילדיהם
כן, גם שאר ההורים במדינת ישראל עושים זאת.
אנשים אמורים למצוא לעצמם מקומות עבודה. כל אחד לנפשו.
כן, גם שאר האזרחים במדינת ישראל עושים זאת.
אתם קיבלת יחס מאוד מיוחד ושונה ממה שמקבלים רוב אזרחי ישראל.
הציעו לכם עזרה במציאות דיור, מציאת פתרונות לילדים, מציאת עבודה
ומעל הכל נתנו לכם בנוסף כסף רב להתמקמות מחדש.
אולי כל זה לא מספיק לך ו אילולא היו מתנדבים יקרים אני לא יודעת איך היינו יכולים לשרוד שם בכלל.
אני לא אומרת שאת לא בסדר כי את לא מסוגלת לדאוג לעצמך על-אף התמיכה המסיבית, אני פשוט אומרת שלדעתי זו לא סיבה לגאווה ובטח לא סיבה להטיף לי מוסר ולעשות ממני חסרת רגישות ולא סבלנית.
מבחינתי זה חסר טעם לעזור למישהו שלא מוכן לעזור לעצמו. ועוד מגן בחירוף נפש על זכותו להמשיך ולהיות קורבן ולא לקחת ולו שמץ של אחריות על עצמו.
האם התשובות עד עכשיו היו לא אמיתיות?
האם את מתנה תשובות אמיתיות במתן תמיכה, הזדהות או עזרה?
נשאלה השאלה:
והתשובה:
יש לזה הרבה תשובות, אבל הן לגמרי לא רלוונטיות. מה זה אמור לשנות אם פנינו למנהלת או לא?
ואז את בעצם עונה-
עד שהיא נלחצה מזה שאף אחד לא פונה והתחילה להתייחס אלינו טיפה יותר ברצינות
אני לא מבינה.זה נשמע שחשבתם שלא לפנות למנהלת יגרום לה לדעת מה אתם רוצים. איך? בטלפתיה?
דרך העיתונות...? הרבנים שלכם יסדרו לכם...? איך? מה היה אמור לקרות ללא התערבות שלכם?
מה לגבי אחריות אישית?
ועוד משהו,
ראש הממשלה ידע היטב מה הצרכים של התושבים, כל הפסיכולוגים והמומחים אמרו בפירוש שמעבר כקהילה יפחית משמעותית את הפגיעות בנפש
???
נכון, כי ראש הממשלה תמיד מקשיב לפסיכולוגים ומומחים לנפש האדם לפני שהוא פועל D-:.
בדיוק ככה הוא פעל גם בלבנון אגב P-:
אז,
בוקר טוב!
הוא לא... לצערנו.
תודה ששמת לב @}
(דרך אגב, גם ביבי לא מתייעץ עם פסיכולוגים, הוא מתייעץ עם יועצי תדמית, אנשי עסקים, ורבנים.
השילוב האולטימטיבי תקשורת,פוליטיקה, כסף, דת.
הוא לא ממש מתערבב עם העם.
בעצם אף פוליטיקאי לא מתייעץ עם פסיכולוגים ומומחים לנפש P-:
ההורים אמורים למצוא בכוחות עצמם פתרונות למקומות הלימוד של ילדיהם
כן, גם שאר ההורים במדינת ישראל עושים זאת.
אנשים אמורים למצוא לעצמם מקומות עבודה. כל אחד לנפשו.
כן, גם שאר האזרחים במדינת ישראל עושים זאת.
אתם קיבלת יחס מאוד מיוחד ושונה ממה שמקבלים רוב אזרחי ישראל.
הציעו לכם עזרה במציאות דיור, מציאת פתרונות לילדים, מציאת עבודה
ומעל הכל נתנו לכם בנוסף כסף רב להתמקמות מחדש.
אולי כל זה לא מספיק לך ו אילולא היו מתנדבים יקרים אני לא יודעת איך היינו יכולים לשרוד שם בכלל.
אני לא אומרת שאת לא בסדר כי את לא מסוגלת לדאוג לעצמך על-אף התמיכה המסיבית, אני פשוט אומרת שלדעתי זו לא סיבה לגאווה ובטח לא סיבה להטיף לי מוסר ולעשות ממני חסרת רגישות ולא סבלנית.
מבחינתי זה חסר טעם לעזור למישהו שלא מוכן לעזור לעצמו. ועוד מגן בחירוף נפש על זכותו להמשיך ולהיות קורבן ולא לקחת ולו שמץ של אחריות על עצמו.
רוצים להעיף אותי מהבית
פשוט אני אני איתך.
לכל המשתתפי הפורום - בואו נא נשחוב מה אנחנו,שאר תושבי מדינת ישראל, הפסדנו מ"הזזת" יהודים -תושבים והצבא מגוש קטיף.
הפסדנו הרבה כסף שנכנס לקופת המדינה מיצוא פרחים, ירקות, טכסטיל וכו'.
הפסדנו תדמית של עמידה איתנה נגד טרור בעיני אויבינו ערבים.
הפסדנו הרבה כסף של משלמי המיסים שהלכו לבור של "התנתקות".
תשאלו את תושבי שדרות מה הפסדנו עוד.
בקיצור, לא נשלם פחות מיסים ולא נפסיק ללכת למילאים - ההפך הוא הנכון, לצערי.
לכל המשתתפי הפורום - בואו נא נשחוב מה אנחנו,שאר תושבי מדינת ישראל, הפסדנו מ"הזזת" יהודים -תושבים והצבא מגוש קטיף.
הפסדנו הרבה כסף שנכנס לקופת המדינה מיצוא פרחים, ירקות, טכסטיל וכו'.
הפסדנו תדמית של עמידה איתנה נגד טרור בעיני אויבינו ערבים.
הפסדנו הרבה כסף של משלמי המיסים שהלכו לבור של "התנתקות".
תשאלו את תושבי שדרות מה הפסדנו עוד.
רוצים להעיף אותי מהבית
_לכל המשתתפי הפורום - בואו נא נחשוב מה אנחנו,תושבי מדינת ישראל, הרווחנו מ"החזרת" יהודים -תושבים והצבא מגוש קטיף.
הרווחנו תדמית של בני אדם אשר מתחשבים בזלותם.
הרווחנו הרבה כסף של משלמי המיסים שלא ילך לבור של "ההתנחלות".
אבל לפחות לא נשלוט על עם אחר ובמהרה נפסיק לכבוש כמה שטחים אחרים.
הרווחנו תדמית של בני אדם אשר מתחשבים בזלותם.
הרווחנו הרבה כסף של משלמי המיסים שלא ילך לבור של "ההתנחלות".
רוצים להעיף אותי מהבית
ונפסיק לתקן להם כבישים, ולתת עבודה באותם התנחלויות או באזור תעשיה "ארז" ,למשל. תתנתקו ותעזבו את הפלשתינאים מסכנים לחסדי החמאס?
מתחשב מאוד..
ונפסיק לתקן להם כבישים, ולתת עבודה באותם התנחלויות או באזור תעשיה "ארז" ,למשל. תתנתקו ותעזבו את הפלשתינאים מסכנים לחסדי החמאס?
מתחשב מאוד..