יעל חזון

אנונימי

יעל חזון

שליחה על ידי אנונימי »

שלום לכל האנשים היפים שאני לא מכירה. שמי יעל ואני מרכזת ומובילה קבוצת משפחות בדרך להקמת ישוב אקולוגי לא רחוק מפרדס חנה. אם אתם מחפשים אדמה טובה לחיות וליצור בה. אם אתם רוצים לחיות קרוב לעוד אנשים שכמוכם מאמינים בצורך לשמור על הטוב,ואם אתם רוצים לחלוק ידע , עזרה הדדית ודרך לא רק באופן וירטואלי , בואו והצטרפו , אשמח לתת פרטים למי שמעוניין לשמוע.
באופן אישי חייתי הרבה שנים בטבע עם האש, האדמה , השמיים והמים, ומה לעשות התמכרתי... מאז נישאתי והבאתי שתי בנות ובן לעולם,וביחד עם יקירי, אנחנו מנסים לשרוד ולקיים את החיים בין החזון למציאות.ככל שעוברות השנים אני מבינה שלבד אני לא אגיע מספיק קרוב. אני יודעת שישנם עוד אנשים שבדיוק כמוני תמיד חלמו על המקום הזה. אם אתם נימנים על אלה שכבר התיאשו כמו רבים וטובים מבני השבט הזה, תתעוררו !עוד לחזון מועד. אם תרצו אין זו אגדה.אשמח לשמוע ממכם בקרוב, עדיף למייל האישי שלי כי אינני משוטטת באופן קבוע כאן. להתראות . יעל wood des@017.net.il
אמא_של_א_א_א*
הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*

יעל חזון

שליחה על ידי אמא_של_א_א_א* »

יעל שלום וברוכה הבאה.
גם אני מקדישה מחשבה רבה לעניין האקולוגי- אבל בעיני יש לכך כ"כ הרבה צדדים ואין איזשהי אמת אחת ברורה ותקפה כפי שעלה בדיון בדף על הישוב האקלוגי שאת מעוניינת להקים.(כמו ברוב תחומי החיים)

ולכן אני מברכת אותך על היוזמה ומאחלת לכם בהצלחה.

גם אנחנו מחפשים מקום לגור , אבל פרדס חנה זה לא הכיוון.

ולעניין הכייף לנו- אז כן , זה בית שכור וזה לא שלנו בהרבה מובנים, ובכל זאת בגלל הילדים ובגלל המקצוע והאבה לטבע הגינה שלנו מתוקה.

ועוד נושא - בזמנו כמעט סגרנו על בית קשת, ואני חושבת שהם עשו עבודת מחקר די מקיפה בנושא הרחבה אקולוגית. תוכלי לפנות שם ולבדוק עם מי מתאים לדבר וללמוד...
בהצלחה.
יעל_חזון*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2008, 10:20
דף אישי: הדף האישי של יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

שלום לך מבקרת ראשונה. הבנתי שאת בעינין של הדרום. נפלא. אני בטוחה שיותר קל לישם שם עקרונות אקולוגיים. תודה על התמיכה , האמת שלא חשבתי לקבל כזו שטיפה .. אבל זה רק מחזק אותי לגלות שאני יודעת מה אני רוצה.
בינתיים אני מתחילה לשוטט כאן באופן די קבוע.. מתמכרים לזה זה ברור..
ללי*
הצטרפות: 08 יולי 2007, 10:53

יעל חזון

שליחה על ידי ללי* »

ראיתי שכתבת שמחייבים ביובים-ישנם עכשיו פרויקטים של ביוב שאינם מחייבים ביוב
גם לשכונות גדולות למשל גני תקוה חשבתי שכדאי לידע
בהצלחה
צל_הימים*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2007, 09:20

יעל חזון

שליחה על ידי צל_הימים* »

ברוכה הבאה @}.
מזל טוב לרגל הקמת ההרחבה האקולוגית ב-"באופן" ;-).
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

יעל חזון

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

אשמח להיפגש מתישהו ולשוחח על הנושא החם בדף ישוב אקולוגי בהקמה. אפשר לכתוב לך אימייל?
לא מתוך רצון להצטרף, סתם מתעניין ורוצה לפגוש אותך (נשמעת לי אישה מעניינת), ולשוחח איתך על אחד הנושאים הקרובים ללבי - האם "הרחבה אקולוגית" זה אוקסימורון.

מאחל לך שהמחשבות החיוביות שלך יצרו מציאות נעימה וחיובית.
יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

לא , אינני מעונינת בקשר אישי. סליחה אורי , אינני יודעת מי אתה , ועל כן הייתי מעדיפה להישאר קורקטית ועינינית.אתה מוזמן לשוחח על הנושא באתר גם איתי וגם עם שאר החברים.
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

יעל חזון

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

העדפתי פשוט להביע את הביקורת שלי שלא בפומבי, ובאופן שמעודד שיח והבנה הדדית, ואולי עוד ללמוד ממך משהו על אקולוגיה.

באופן שבו מתנהל הדיון כרגע בדף ישוב אקולוגי בהקמה, אם אני אבוא ואכתוב מה דעתי, אני סתם יכתוב דברי סרק, את תתגונני, ואף אחד מאיתנו לא ילמד מזה כלום.
יובל_סלע*
הצטרפות: 09 אפריל 2005, 08:03

יעל חזון

שליחה על ידי יובל_סלע* »

יעל היי,
תגובה ממני לשאלתך בעמוד ישוב אקולוגי בהקמה

בהצלחה
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

יעל חזון

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

הי יעל
זוכרת אותי?
הכרנו במאור בגן שעשועים..
@}
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

יעל חזון

שליחה על ידי א* »

יש את קיבוץ חוקוק. שיש לו הרחבה אקולוגית מדהימה שרוקמת עור וגידים ממש בימים אלו. הם כבר מתחילים בנייה.
יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

כן , אני בקשר איתם ,אנסה ללמוד כמה שיותר, יש גם את נתיב הל"ה ואת צבעון, ואת לוטן בדרום , אם כולם אשמח להיפגש, את מכירה אנשים מסוימים שירצו לתת עצות?
יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

• מפגש למתענינים בשכונה האקולוגית המתהווה-: ביום שישי ה31/10/08 ב10.00 בבוקר במושב אומץ , לפרטים:0528618188
צל_הימים*

יעל חזון

שליחה על ידי צל_הימים* »

אני עונה לך על תגובתך אצל אורי יורמן, מכיוון שהיא לא רק אליו אלא אל כולנו כאן:

מהזמן הקצר שאני משוטטת כאן כבר הבנתי עד כמה אתם נתונים ללחצים, ולא יכולים להתבטא בחופשיות. זה מקומם מאד, על אף שלא מפתיע בכלל.מדהים שאפילו בתרבות שדוגלת בחופש מוחלט בנושאים כ"כ רבים,עדין לא מתאפשר החופש הבסיסי ביותר של האדם, הוא חופש המחשבה.

הלחצים וחוסר החופשיות הינם תוצאה של הסביבה האנושית בכלל ולא רק זו הבאופנית. האם את בסביבות השונות בהן את עוברת ומנהלת בהן את חייך את יכולה להתבטא בחופשיות וללא לחצים? ליד הבוס בעבודה, הקולגות, הלקוחות, פקידי הרשויות מולם את צריכה לעבוד במסגרת הפרויקט האקולוגי שלך, הוריך, ילדיך, בן זוגך?

באופן טבעי אינה תרבות שדוגלת בחופש מוחלט, ואולי בדבריך אלו את בעצם מצביעה בדיוק על מקור הבעיות אליהן נקלע האתר מעת לעת. ולגבי חופש המחשבה, זהו תחום בו כן יש לכל אחד חופש מוחלט אף מעבר ליכולת ההכלה והמימוש שלו, אך הגבול מתבטא במקום שתיארתי לעיל: הפגיעה בזולתנו. האם את רוצה שאמחיש רעיון זה באמצעות צרור ביטויים מעליבים מהווי ארצנו ותרבותנו? אפשר גם להסתפק בכמה דוגמאות נאות שלוקטו באקראי בדיונים השונים ברחבי האתר :-).
עודד_המחפש*
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

יעל חזון

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

יעל,
אשמח לשמוע עוד פרטים ואולי לבוא לפגישה באמץ.
מקווה לזכור... תשימי תזכורת בכיכר כמה ימים לפני?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

יעל חזון

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

יעל היי,
רק עכשיו ראיתי שהגבת בעמוד הבית שלי ולא בעמוד שפתחת....(קצת מבלבל לנהל את הדיון בשני מקומות, לא?)

אשמח להיפגש ולחלוק איתך את המידע שצברתי, צרי איתי קשר אם את באזור שלנו (הפרטים שלי באתר של צבעון). כפי שכתבתי לך, אני ממליץ על אדריכל/ית סביבתי/ת לליווי השלב עליו את מדברת. אני חייב לומר שלא מצאתי הרבה אדריכלים שיש להם ניסיון ב"יירוק" פיתוח ותשתיות. רובם מכוונים לשלב הבנייה המפורטת (לשלב זה ישנם מספר אדריכלים שכבר צברו שם וניסיון). למרות שאם את רוצה אדריכל שילווה אתכם מ-א' ועד ת' (כולל תכנון ואדריכלות של הבתים עצמם), יכול להיות שמשרדו של רפי רייש "הג'ירף האורבני" יכול להיות מתאים. יש להם כבר פרוייקטים שביצעו ושמעתי שיש אדריכל שהצטרף לאחרונה בשם דורון (נדמה לי) שמביא איתו הרבה ניסיון מחו"ל. בזמנו פניתי אליהם, אך הצעת המחיר שלהם כללה את כל השלבים והחלטתי ללכת על ליווי נקודתי, למרות שיש סיכוי לא רע שאפנה אליהם שוב בנושא התכנון המפורט.

יש גם את איתן רוזנברג ממעלה צביה (שוב צפוני....). אני יודע שמשרד בשם "תו אדריכלים" מחיפה שמלווים את ההרחבה של חוקוק והם מאוד מרוצים מהם.

בנושא העלות, אנחנו עובדים נקודתית על נושא התשתיות עם עליזה רפפורט (אדריכלית סביבתית) שלוקחת 250 ש"ח לשעה ועושה עבודה סופר מקצועית. כתבת שתנסי לפנות אליה. האם זה היה לה רחוק מידי (היא ממושב יעד במשגב)?
פלוני_אלמונית*

יעל חזון

אפרסם את התגובה גם בעמוד השני כדי שיהיה נגיש גם לאחרים....
יובל_סלע*
הצטרפות: 09 אפריל 2005, 08:03

יעל חזון

שליחה על ידי יובל_סלע* »

לא שמתי לב שאני עם ניק פלוני אלמונית.....
סיגל*
הצטרפות: 27 יולי 2001, 00:02

יעל חזון

שליחה על ידי סיגל* »

הי יעל
כל הכבוד שעוד לא התיאשת מהמתקפה המאסיבית שבדף שלך. מעניין שאנחנו לא חטפנו אחת כזאת... אולי בגלל המיקום השונה משלכם. אנחנו ממש בפרפיריה. כנראה יהיה בסוכות משהו ואת מוזמנת בכל מקרה מתי שבא לך. הכי טוב להיות בקשר עם לילך (הפלפון בראש הדף שלנו) והיא תסמס לך. ואם את רוצה איתי אני ב 0528695244
פלוני_אלמונית*

יעל חזון

יעל הי
את לא מאמינה!! מישהי ואני גם חושדת במישהי ספציפית, מחקה את ההודעה שלי, סתם כי בא לה . לא רוצה לרדת לשמות גנאי...
אבל זו לשון ההודעה והחזרתי אותה גם לדף המקורי:
פלוני אלמונית* (2008-10-05T01:21:00):
יעל חזון
אל תתייאשי. יש פה הרבה ציניות והרבה יוהרה. יש כאן בראנג'ות ואנשים שמכירים אחד את השני- אם וירטואלית ואם במציאות, מזה שנים.
אז מה?
יש פה גם המון, אבל המון רצון טוב ואנשים טובים , שמנסים לעשות ולו דרך האתר טוב לעולם.
התקיפו אותך בדף שלך בצורה ברוטאלית. לא נורא. לא כולם מסכימים איתם וגם אם יש לך הרגשה שיש פה קבוצה קובעת אז....ממש לא.
הקבוצה שהקימה את האתר הקימה אותה בצורה מאוד נועזת, ככה שכל אחד ירגיש שהמקום הזה שלו.
שימי לב: אין פרסומות, אין דמי מנוי ויש לך הזכות לערוך את הדברים שלך ושל אחרים כל הזמן.
תרגישי חופשי להיכנס לדיונים או לדפים אישיים ולהתחבר למי ולמה שבא לך. מה שלא מריח לך טוב - אז לא, תמשיכי הלאה.
זה טיבו של הטבע הפראי- הוא כולל בתוכו הכל.
אני לא קראתי פה את דברי כל החברים מעלי כי אין לי כוח.
סליחה אם חזרתי על דברים או יצאתי לא קשורה.
התגובה היא בעיקר ליעל.
ברוכה הבאה. היי ברוכה במעשייך.
בהצלחה רבה עם הישוב האקולוגי. כן ירבו!!
אלדד_בונה_תנורים*
הצטרפות: 11 אפריל 2004, 13:16
דף אישי: הדף האישי של אלדד_בונה_תנורים*

יעל חזון

שליחה על ידי אלדד_בונה_תנורים* »

אלף -- לא, אני לא עוסק בתנורים באופן כללי, רק תנורים עשויים בוץ. יש לי קצת הבנה פה ושם בסוגים אחרים, אבל לא מתיימר להיות מומחה. (ובהקשר של תנור עץ שמעשן - לעיתים קרובות הביעה בארובה, לא בתנור).

בית -- אשמח לשמוע קצת יותר אודות הישוב האקולוגי. אפשר לשלוח פרטים למייל, בבקשה? [email protected]
הקוסמת_מארץ_עוץ*

יעל חזון

את מתכוונת לשרונה? הבחורה שהגעתי איתה לגן שעשועים???
אין לי מושג מי זאת טליה הזו...
מתי דרך אגב המפגש שלכם? אולי נבוא לשמוע קצת על היישוב...
ומה עם הסווט לודג' משפחות שהבטחת לי?
יאללה, לעבודה!!!(-:
עדי_ברן*
הצטרפות: 14 יולי 2005, 11:39

יעל חזון

שליחה על ידי עדי_ברן* »

אופס חשבתי שעניתי.
את יכולה לנסות להתקשר במהלך החג ונדבר.
אנחנו נוסעים ביום שלישי וחוזרים בשישי
שבוע אחרי כן כבר אסגור את כל הקצוות כדי שניתן יהיה להתכונן לפתיחת קורס ימי שישי ב 7 לנובמבר.
שבת שלום
עדי
יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

עוד על עצמי

מטפלת הוליסטית.
במובן של שלמה.
מנסה לרפא בכל דרך העומדת לרשותי
רפואה סינית, דיקור ,תזונה
שיאצו
מנחה מעגלי נשים וטקסים.

לפני לידה: אפשר לאסוף את החברות שלך ולקיים מעגל רפואה, להתכוון על לידה הרמונית , לשחרר חסימות, לדעת את הכוחות הפועלים בתוכך, להיתמך ולהתרגש ביחד.
לפני חתונה: לאהוב, להרגיש, להתחייב,לראות זה את זו מבפנים, לבקש רפואה, להתכוון .אפשר בזוגות או ביחידים,ואפשר עם עוד חברים.
אחרי וסת ראשונה: לחגוג, לברך על הנשיות, להבין יותר, לתת עצה, הכוונה, להודות, להשתייך לשבט,לחזק קשר אם בת .

רפואה שלמה
יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

את מעגלי הנשים אני מעבירה ביחד עם חברתי אמנדה , על האדמה במתחם ירוק,שופע קסם.

טיפולים בדיקור שיאצו ושאר המינים אני נותנת בביתי או בקליניקה .
הקוסמת_מארץ_עוץ*

יעל חזון

נשמע מדהיםםם
אבל רחוק לי מידי
אולי פעםםםם.
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

יעל חזון

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

איפה יהיו המעגלים?
צל_הימים*

יעל חזון

שליחה על ידי צל_הימים* »

עניתי לך אצלי, אך לאור כמות המלל שהעמסתי שם, אני מעביר אליך, עם עריכה קלה:

מהי האלטרנטיבה?
ככה, על רגל אחת? שיטת החסידה :-)
אני קודם כל מנסה להבין את המתרחש. לזהות את הכשלים. ומתוכם, להסיק את המסקנות. זהו תהליך הלמידה. לצפות במתרחש, ולנתח. וליצור קשרים בין אירועים, לחשוף את העובדות, ההנחות, ובעיקר את השגויות שבינהן. ולכן החרישה העיתונאית שלי.

ואם נחזור לאלטרנטיבה, המבחן שלה הוא הצלחתה. וקודם כל על עצמי [להביא את הסיפור על הבודהא ומלח].
לאור זאת, מתבקש שאפסיק לברבר עד שאצליח ליישם בעצמי על עצמי. אז אם כך... ביי ביי באופן?

על הבודהא והמלח: בעצם הסיפור הוא על הדלאי למא, ויש בכלל טענה שזה היה על גנדי וסוכר, ואת כל זה אני חייב ל{{}}יו חנן והבלוג שלו בקפה דה מרקר :

מספרים על האשה אחת שבאה לדלאי למא ובקשה ממנו שיורה לבנה שלא לאכול מלח. הדלאי חשב שניה וביקש מהאישה לחזור אליו עם בנה בעוד שבוע. כעבור שבוע חזרה האשה עם בנה אל הדלאי למא. הדלאי פנה אל בנה ואמר לו "אל תאכל מלח". הסתכלה האשה על הדאלי למא ושאלה אותו למה הוא לא יכל לומר את זה לבנה לפני שבוע. "כי לפני שבוע אני עדיין אכלתי מלח" הייתה תשובתו של הדלאי למא.

על זה נשאר לי רק דבר אחד לומר: הלוואי עלי כזאת Integrity...
|#|
מפריע_לי*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2008, 20:17

יעל חזון

שליחה על ידי מפריע_לי* »

היי
אשמח אם תפרטי יותר בקשר למה שכתבת בדף הורדת שומות וגדולי עור
(בקשר לאבחון,לא להורדה)

תודה
יעל_חזון*

יעל חזון

שליחה על ידי יעל_חזון* »

לאן נעלם הדף הנ"ל?
אני לא מוצאת אותו ולא אותך , אז אני עונה כאן.
למעשה כאשר נשאלו אנשים על נקודות החן היותר משמעותיות בשבילם, ראיתי שע"פ מיקום הנקודה ובהסתמך על הידע שלי לגבי המרידיאן עליו נמצאת הנק' ועל התיפקוד של נק' האקופנקטורה החופפת, אפשר להסיק על המצב הבריאותי של המטופל.
אוכל להיות יותר ספציפית בקליניקה אם אראה את הנק' ואצליב את המידע , עם שאלות אחרות בנוגע למצב המטופל.
ראיתי גם כאשר היתבוננתי על ילדי , שהנקודות הופיעו בסמוך לאירועים משמעותיים שהשפיעו על גופם ובריאותם.
לדוגמא: אחרי שביתי הקטנה נגמלה מהנקה, גמילה קשה מאד בגיל שנה וחצי, ולאחר שחלתה בעקבות זה , הופיעה הנק' הראשונה שלה על מרידיאן הקיבה , בנק' החיזוק שלו: נק' אדמה על מרידיאן האדמה, נק' שמאד מחזקת גם את מערכת העיכול וגם את כל הנושא הרגשי של האמא, התלות בה וכו'.
אם יש שאלה ספציפית אשמח לענות.
שריתה*
הצטרפות: 19 אוקטובר 2006, 00:19

יעל חזון

שליחה על ידי שריתה* »

אומנם זה פתרון חיצוני אבל קראתי שיש לנסות שמן קיק למרוח או שמן עץ התה
לגבי מעגלי נשים אשמח לשמוע איפה ומה עושים בדיוק וגם על הישוב האקולוגי מאת שריתגיילמואס
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

יעל חזון

שליחה על ידי יעלי_לה »

הי יעל,
נראה לי שאנחנו מכירות...
לקח זמן עד שנפל לי האסימון.
את אמא של רומי, נכון?
אני יעל של איציק, חברה של נעמה אמא של טאיו... יעל מהגן של נועה... בקיצור, אם את את, בטח כברא זיהית :-)
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

יעל חזון

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

הי יעל. הדף הזה של המפגשים בחדרה הוא לא ממש מקום שאת ממש תקבלי ממנו ריטינג לפרסומות שלך... ככר השוק הוא מקום הרבה יותר יציב וטוב. חבל על המאמץ בקושי נכנסים לשם. זה סוג של דף קשר של קבוצת חינוך ביתי שמנסה לקום. סתם לידע כללי.
הקוסמת_מארץ_עוץ*

יעל חזון

תשמעי, המעגל הזה מתאים לי בול!!!
אבל אני עוד לא יכולה לעזוב את הקטנה בלילה...
מאיפה בא לכן הרעיון המבריק הזה???
תגלת_כהן*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2006, 13:38
דף אישי: הדף האישי של תגלת_כהן*

יעל חזון

שליחה על ידי תגלת_כהן* »

שלום יעל,
אשמח לשמוע על הישוב החדש.
המייל שלי [email protected]
תודה
דגנית_ב*
הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*

יעל חזון

שליחה על ידי דגנית_ב* »

את יודעת - ההתבטאות שלך בדף על חריש צרמה לי מאד. אולי באה מתוך האכזבה שלך מהאתר. אולי האכזבה באה מחוסר הכרות עם האנשים ואולי מכך שיש מגוון דעות על בנייה.
אבל אותי למשל, כל המידע מאד עניין. מעשית, אני מחפשת מקום בארץ וההערות על האקולוגיה (שפתחו תיבת פנדורה והעלו מידע שקודם ניתן אולי רק במיילים אישיים) קידמו עניין בשבילי.
מי שכותב לא רוצה לקלקל אלא רוצה להביע דעה על העניין הירוק. יש אי הסכמה ומותר להביע אותה.
הערות מזלזלות עד ארסיות אולי עדיף הייה באופן אישי לשלוח ליוזמים. ולהשאיר להם את האחריות לכך שמבאופן לא תפתח הטובה בשבילם.
לדעתך לפחות.
מתעניינת_בשכונה_הירוקה*
הצטרפות: 22 יוני 2009, 11:14

יעל חזון

שליחה על ידי מתעניינת_בשכונה_הירוקה* »

הי יעל,
דווקא אני רציתי לחזק את ידייך על תגובתך לגבי השכונה בחריש,
ולהודות לך....(-:
אד_מערכות*
הצטרפות: 27 מרץ 2010, 11:53

יעל חזון

שליחה על ידי אד_מערכות* »

שלום יעל,
אחד ההישגים הגדולים של המהפכה התעשייתית - טכנולוגית המתרחשת בשתי המאות האחרונות בחלקים המתקדמים בעולם היא ההפרדה המוחלטת בין גורמי המחלות המוכלים בהפרשות מן החי (כולל האדם). המגיפות הקשות שארעו קודם לכן נבעו בעיקר מהמצב, שעדין שורר בחלקים ניכרים בעולם השלישי, בו אנשים באים במגע עם אותם גורמי מחלות (פאטוגנים) ולכן גם חולים במחלות שמוגרו ונעלמו מהעולם המתקדם. כל פתרון לסילוק תברואי של ההפרשות, ולא משנה אם הן של אדם או של בעל חיים אחר, מחייב חיסול וסילוק הגורמים הללו מתוך מי הביוב, או מתוך ההפרשות ממשקי חי המשמשות לדישון. זהו הרעיון במערכות המרכזיות הגדולות לאיסוף וטיפול בשפכים, והכשרתם לשימוש חוזר, בין אם להשקייה או להזרמה לנחל. אני עוסק במשך עשרות השנים האחרונות בנושא ויכול לאמר שאני מתמצא בו היטב. באיחולי הצלחה במימוש רעיונותיך. דוד
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

יעל חזון

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

לאד מערכות.
יש מצב שאתה מפרט יותר את תהליך הסילוק?
שאלות שעולות לי:
מה באמת עושים שם בברכות החמצון?
האם אלה לא מיים מאוד לא בריאים גם אחרי החמצון?
האם הם לא מזיקים לצמחים?
מה קורה לנייר טואלט בשירותים?
האם כל הביוב שלנו הולך לים?
מה זה עושה לים שלנו?
מה הבעיה בבורות ספיגה?

תודה רבה ואם יעל חזון תבקש, אעביר את תשובותיך לדף ייעודי.
סתיו*
הצטרפות: 13 דצמבר 2004, 13:08

יעל חזון

שליחה על ידי סתיו* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי יעל חזון,
האם היוזמה שלך להקמת ישוב אקולוגי יצא אל הפועל ? איזה יופי של יוזמה.
למי ניתן לפנות על מנת לקבל פרטים ואולי לקחת חלק בזה ?
תודה ובהצלחה
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”