משבר במטבח

קוקוס*
הודעות: 2
הצטרפות: 07 מאי 2012, 11:47

משבר במטבח

שליחה על ידי קוקוס* »

חוט השני
באיזה קוקוס את משתמשת?
דג_חתול*
הודעות: 506
הצטרפות: 09 אוגוסט 2010, 00:28
דף אישי: הדף האישי של דג_חתול*

משבר במטבח

שליחה על ידי דג_חתול* »

איזה יופי, תודה רבה על כל הרעיונות.
חוט_השני*
הודעות: 1307
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

משבר במטבח

שליחה על ידי חוט_השני* »

קוקוס טחון במשקל שאני קונה בחנויות טבע.
פלוניה*
הודעות: 134
הצטרפות: 29 אוגוסט 2002, 21:38

משבר במטבח

שליחה על ידי פלוניה* »

בבלוג של ורד לב http://veredleb-nutrition.blogspot.com/ ... 7%95%D7%A1
יש כמה רעיונות ממש נחמדים מה לעשות עם קוקוס
טדליק_נהנאנע*
הודעות: 1176
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

משבר במטבח

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

אני טוחנת את הקוקוס יחד עם קמח כוסמין ואופה (קצת יותר מדי אופה) עוגות ועוגיות. פשוט בהמרה של חלק מהקמח בקוקוס.
בתקופת קוקוס אני יכולה לחסל קילו בשבוע...
מיה_גל*
הודעות: 1113
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

משבר במטבח

שליחה על ידי מיה_גל* »

הוצאתי הרגע את לחם השאור הראשון שלי מן התנור.
לפי ההנחיות שקיבלתי הלחם נאפה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, רק שאני לא מצליחה לקלף את הנייר מהלחם... :-(
רעיונות?
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הודעות: 8400
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

משבר במטבח

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

משבר ריבה - הכנתי ריבת תפוזונים סיניים. בפעם שעברה זה יצא נפלא. הפעם כנראה שכחתי משהו (נדמה לי שבפעם שעברה זרקתי פנימה גם ליבת תפוח, להגברת ההתקרשות).
בכל אופן זה בעבע ובעבע במשך המון זמן, אבל לא הסמיך, רק הצטמצם. ומה שיש לי עכשיו זה מעט סירופ די דליל והרבה תפוזונים מסוכרים מאוד טעימים, אבל קשה לקרוא לזה ריבה.
האם אפשר לתת צ'אנס נוסף לריבה? או שעדיף לשכוח מזה ולשלב את התפוזונים בעוגה או משהו? אבל זו כמות די גדולה...
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

משבר במטבח

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

היי :-)
אפשר לטחון למישחה (גילענתי). הקפאתי (אפשר במיתקן קוביות קרח למנות קטנות) והשתמשתי כקרם. הולך נפלא עם דברים "שוקולדיים" למיניהם.
עדי ל
שיחות*
הודעות: 889
הצטרפות: 17 נובמבר 2003, 23:29

משבר במטבח

שליחה על ידי שיחות* »

יש לי קליפות פומלה, בשרניות ונקיות מריסוס, מישהו יודע איך עושים את הממתקים האלה? או ריבה? כל דבר שנוסה בהצלחה יתקבל בשמחה. (אפילו, נגיד, קליפות מצופות שוקולד מריר מומס או משהו אלוהי מעין זה (-: )
שליחת תגובה

חזור אל “מטבח”