משבר במטבח
-
- הודעות: 1307
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
משבר במטבח
הנה השוקולד
http://www.carbfree.co.il/?p=278
http://www.carbfree.co.il/?p=278
-
- הודעות: 506
- הצטרפות: 09 אוגוסט 2010, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של דג_חתול*
משבר במטבח
איזה יופי, תודה רבה על כל הרעיונות.
-
- הודעות: 1307
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
משבר במטבח
קוקוס טחון במשקל שאני קונה בחנויות טבע.
משבר במטבח
בבלוג של ורד לב http://veredleb-nutrition.blogspot.com/ ... 7%95%D7%A1
יש כמה רעיונות ממש נחמדים מה לעשות עם קוקוס
יש כמה רעיונות ממש נחמדים מה לעשות עם קוקוס
-
- הודעות: 1176
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
משבר במטבח
אני טוחנת את הקוקוס יחד עם קמח כוסמין ואופה (קצת יותר מדי אופה) עוגות ועוגיות. פשוט בהמרה של חלק מהקמח בקוקוס.
בתקופת קוקוס אני יכולה לחסל קילו בשבוע...
בתקופת קוקוס אני יכולה לחסל קילו בשבוע...
-
- הודעות: 1113
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
משבר במטבח
הוצאתי הרגע את לחם השאור הראשון שלי מן התנור.
לפי ההנחיות שקיבלתי הלחם נאפה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, רק שאני לא מצליחה לקלף את הנייר מהלחם...
רעיונות?
לפי ההנחיות שקיבלתי הלחם נאפה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, רק שאני לא מצליחה לקלף את הנייר מהלחם...
רעיונות?
-
- הודעות: 8400
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
משבר במטבח
משבר ריבה - הכנתי ריבת תפוזונים סיניים. בפעם שעברה זה יצא נפלא. הפעם כנראה שכחתי משהו (נדמה לי שבפעם שעברה זרקתי פנימה גם ליבת תפוח, להגברת ההתקרשות).
בכל אופן זה בעבע ובעבע במשך המון זמן, אבל לא הסמיך, רק הצטמצם. ומה שיש לי עכשיו זה מעט סירופ די דליל והרבה תפוזונים מסוכרים מאוד טעימים, אבל קשה לקרוא לזה ריבה.
האם אפשר לתת צ'אנס נוסף לריבה? או שעדיף לשכוח מזה ולשלב את התפוזונים בעוגה או משהו? אבל זו כמות די גדולה...
בכל אופן זה בעבע ובעבע במשך המון זמן, אבל לא הסמיך, רק הצטמצם. ומה שיש לי עכשיו זה מעט סירופ די דליל והרבה תפוזונים מסוכרים מאוד טעימים, אבל קשה לקרוא לזה ריבה.
האם אפשר לתת צ'אנס נוסף לריבה? או שעדיף לשכוח מזה ולשלב את התפוזונים בעוגה או משהו? אבל זו כמות די גדולה...
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
משבר במטבח
היי
אפשר לטחון למישחה (גילענתי). הקפאתי (אפשר במיתקן קוביות קרח למנות קטנות) והשתמשתי כקרם. הולך נפלא עם דברים "שוקולדיים" למיניהם.
עדי ל
אפשר לטחון למישחה (גילענתי). הקפאתי (אפשר במיתקן קוביות קרח למנות קטנות) והשתמשתי כקרם. הולך נפלא עם דברים "שוקולדיים" למיניהם.
עדי ל
משבר במטבח
יש לי קליפות פומלה, בשרניות ונקיות מריסוס, מישהו יודע איך עושים את הממתקים האלה? או ריבה? כל דבר שנוסה בהצלחה יתקבל בשמחה. (אפילו, נגיד, קליפות מצופות שוקולד מריר מומס או משהו אלוהי מעין זה (-: )