מתנה לא חומרית ליומולדת שנתיים
יומולדת שנתיים. הבן של חברים טובים.
אנשים די חומרניים.
עוד צעצוע ? עוד בגד ?
לא בא לי
מבקשת זרתכם למתנה בלתי שגרתית
אנשים די חומרניים.
עוד צעצוע ? עוד בגד ?
לא בא לי
מבקשת זרתכם למתנה בלתי שגרתית
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2008, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של לב_שמח*
ספרים רבותיי ספרים
והאהובים עליי במיוחד - ספרי הילדים של מאיר שלו
הטרקטור בארגז החול, רוני ונומי והדב יעקב, אבא עושה בושות, הדודה מיכל ויש עוד הרבה...
אפשר גם מתנות שמעודדות עשייה כמו ציוד לגינה - יש סטים קטנים ואיכותיים (לא פלסטיק) של מעדר, מגרפה, משפך, מריצה וכו'
או ציוד לאפייה - סינר, מערוך, מרית, תבניות קטנות עם צורה, צורות לעוגיות וכו'. אפשר להוסיף גם ספר בישול מצוייר לילדים
בהצלחה
והאהובים עליי במיוחד - ספרי הילדים של מאיר שלו
הטרקטור בארגז החול, רוני ונומי והדב יעקב, אבא עושה בושות, הדודה מיכל ויש עוד הרבה...
אפשר גם מתנות שמעודדות עשייה כמו ציוד לגינה - יש סטים קטנים ואיכותיים (לא פלסטיק) של מעדר, מגרפה, משפך, מריצה וכו'
או ציוד לאפייה - סינר, מערוך, מרית, תבניות קטנות עם צורה, צורות לעוגיות וכו'. אפשר להוסיף גם ספר בישול מצוייר לילדים
בהצלחה
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
אם לא צעיר מדי אולי הצגה מהצגותיה של אורנה פורת(צעיר מדי, אבל אולי זו תהיה מחשבה לעתיד.....)
מסך של תאטרון בובות
בובות אצבע
ערכת יצירה שתכיני בעצמך:קופסת מדבקות, קפסת צבעים וכיוב
צבעים לאמבטיה
מסך של תאטרון בובות
בובות אצבע
ערכת יצירה שתכיני בעצמך:קופסת מדבקות, קפסת צבעים וכיוב
צבעים לאמבטיה
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אני עם מונו.
אפשר להעניק חוויה.
אני לקחתי את האחיין ביום הולדתו הרביעי ליום כיף. הלכנו לאכול יחד, אני והוא, אח"כ הלכנו לשחק בכדור בפארק, והתמזל מזלנו ובאותה השנה באותו היום הביאו כמות ענקית של שלג לכיכר העיר, אז הוא גם שיחק בשלג. אני כבר לא זוכרת את כל הפרטים... עם ילד בן שנתיים הרעיון של הצגה נשמע נחמד (למרות שיש דברים שבגיל הזה עדיין קשה להם להכיל ולקבל, ויכולים לגרום למצוקות שאנחנו לא ממש מסוגלים להבין ממרומי גילנו. אז לבדוק טוב טוב את הסגנון...) לקחת אותו לספארי (רצוי לפני שמגיע הקיץ. בחורף ירוק ומדליק שם והחיות מסתובבות ולא רובצות חצי מעולפות מתחת צל מעלה אחד..) או למצפה התת ימי באילת אם בא לכם לטייל יחד...
אפשר להיות קצת חומרניים. כלומר כן להביא מתנה, אבל עבודת יד. מה שעשיתי ליום הולדתו השלישי של אותו אחיין זה ליצור לו ספר ילדים שבו הוא מככב. כתבתי לו שיר שטותי (ארוך) שילבתי תמונות שלו עם ציורים שמצאתי בגוגל, (נגיד, היתה שורה שבה הוא יושב על קיפוד, אז גזרתי קיפוד וגזרתי תמונה שלו יושב וחיברתי ביניהן) ואח"כ עשיתי לספר למינציה וכרכתי אותו. יצא מקסים. עבודות יד, כמו כובע סרוג, בד"כ מתקבלות יפה גם אצל הורים חומרניים... (אני תומכת נלהבת ברעיונות תיאטרון הבובות וערכת היצירה.. מקסים.)
אפשר להכין לו מאכל שהוא אוהב במיוחד ולהקדיש לו. נגיד במקום עוגת יום הולדת, לזניית יום הולדת, עם נרות ועם השם שלו
אפשר לעשות לו הצגה. להמחיז את ספר הילדים האהוב עליו ולהציג בפניו (עם ההורים ואחרים אם את צריכה סטטיסטים... ) ביום ההולדת. (הרעיונות האחרונים קצת פחות לרוחי כי הם נורא ממרכזים, אבל אני מציעה בכל זאת, אולי יתאים לך.)
אפשר להעניק חוויה.
אני לקחתי את האחיין ביום הולדתו הרביעי ליום כיף. הלכנו לאכול יחד, אני והוא, אח"כ הלכנו לשחק בכדור בפארק, והתמזל מזלנו ובאותה השנה באותו היום הביאו כמות ענקית של שלג לכיכר העיר, אז הוא גם שיחק בשלג. אני כבר לא זוכרת את כל הפרטים... עם ילד בן שנתיים הרעיון של הצגה נשמע נחמד (למרות שיש דברים שבגיל הזה עדיין קשה להם להכיל ולקבל, ויכולים לגרום למצוקות שאנחנו לא ממש מסוגלים להבין ממרומי גילנו. אז לבדוק טוב טוב את הסגנון...) לקחת אותו לספארי (רצוי לפני שמגיע הקיץ. בחורף ירוק ומדליק שם והחיות מסתובבות ולא רובצות חצי מעולפות מתחת צל מעלה אחד..) או למצפה התת ימי באילת אם בא לכם לטייל יחד...
אפשר להיות קצת חומרניים. כלומר כן להביא מתנה, אבל עבודת יד. מה שעשיתי ליום הולדתו השלישי של אותו אחיין זה ליצור לו ספר ילדים שבו הוא מככב. כתבתי לו שיר שטותי (ארוך) שילבתי תמונות שלו עם ציורים שמצאתי בגוגל, (נגיד, היתה שורה שבה הוא יושב על קיפוד, אז גזרתי קיפוד וגזרתי תמונה שלו יושב וחיברתי ביניהן) ואח"כ עשיתי לספר למינציה וכרכתי אותו. יצא מקסים. עבודות יד, כמו כובע סרוג, בד"כ מתקבלות יפה גם אצל הורים חומרניים... (אני תומכת נלהבת ברעיונות תיאטרון הבובות וערכת היצירה.. מקסים.)
אפשר להכין לו מאכל שהוא אוהב במיוחד ולהקדיש לו. נגיד במקום עוגת יום הולדת, לזניית יום הולדת, עם נרות ועם השם שלו
אפשר לעשות לו הצגה. להמחיז את ספר הילדים האהוב עליו ולהציג בפניו (עם ההורים ואחרים אם את צריכה סטטיסטים... ) ביום ההולדת. (הרעיונות האחרונים קצת פחות לרוחי כי הם נורא ממרכזים, אבל אני מציעה בכל זאת, אולי יתאים לך.)
-
- הצטרפות: 18 יולי 2007, 09:49
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_טהורה*
אנחנו עומדים לקנות ליום הולדת של בן של חברים ושכנים טובים, עץ פרי [חושבים על פרי שמייצג את הילד] אנחנו רוצים לשתול ביחד איתו, מתנה לכל החיים ושמסמלת חיים וצמיחה, אז אם יש להם חצר, אולי יכול להתאים גם לכם.
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2005, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_ו*
למי שיש הכל לא צריך להביא מתנה ליום הולדת (-:
חברה טובה שלי קונה לילד שלה הכל. אין סיכוי שאמצא משהו שאין לו בצורה כזו או אחרת. בנוסף היא מארגנת לו ימי הולדת (מגיל שנה!) ואז היא מקבלת עוד מתנות
אני הזמנתי אותם אלי ביום הולדת שלו.
הילדים שיחקו ביחד, אכלנו עוגת שוקולד בידיים, מקלחת והם נסעו הביתה לישון.
היה להם סתם כיף. בן שנתיים לא צריך יוצר מזה (אולי בעצם בלונים היו משדרגים את העניין...)
חברה טובה שלי קונה לילד שלה הכל. אין סיכוי שאמצא משהו שאין לו בצורה כזו או אחרת. בנוסף היא מארגנת לו ימי הולדת (מגיל שנה!) ואז היא מקבלת עוד מתנות
אני הזמנתי אותם אלי ביום הולדת שלו.
הילדים שיחקו ביחד, אכלנו עוגת שוקולד בידיים, מקלחת והם נסעו הביתה לישון.
היה להם סתם כיף. בן שנתיים לא צריך יוצר מזה (אולי בעצם בלונים היו משדרגים את העניין...)
תודה לכל הרעיונאיות
על העיצות המצוינות. אולי באמת נלך על משהו חוויתי סטייל הספארי
או משהו קצת פחות מחייב כי לילד יש קוצים בתח...
(-:
על העיצות המצוינות. אולי באמת נלך על משהו חוויתי סטייל הספארי
או משהו קצת פחות מחייב כי לילד יש קוצים בתח...
(-:
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
אגב ספארי, הבת שלי היתה נותנת רגל או יד כדי לעשות את הסיורים המאורגנים שלהם שם, יש למשל סיור בוקר (בשבע וחצי... לפנות בוקר אצלנו בכוכב) שכולל האכלה יחד עם המטפלים של החיות בשעה שהחיות הכי תקשורתיות (זמן האוכל כמובן) וזה גם כולל ארוחת בוקר. יש על זה באתר שלהם. אגב, גם אצלנו יש קוצים בדיוק שם, זה לא מנע ממנה לגרור אותי לפני שבוע בגן החיות בחיפה ארבע וחצי שעות ולבקש עוד סיבוב לקינוח. היא בת שנתיים ושמונה חודשים.
-
- הצטרפות: 24 פברואר 2008, 18:51
- דף אישי: הדף האישי של עזה_פזיזה*
אני מאד אוהבת את הרעיון של העץ. בדיוק בעלי הציע את הרעיון הזה כמתנה להולדת ילדם של חברים
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
חומרי יצירה למשל פלסטלינה, מדבקות מהשוק, חימר, כרטיס לספארי נהדר, שייט בירקון?? בכנרת,
-
טיול לאגמון החולה, טיול על סוס פוני, מימדיון, או כל פארק מים אחר,
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
כשהבת שלי היתה בת שנתיים נסענו איתה ברכבת, אכלנו גלידה וחזרנו הביתה.
היה מגניבבבבב.
היה מגניבבבבב.
-
זרעים מריצה וכלי עבודה לחצר/אדנית
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
לקחת ספר שהוא ממש אוהב ולהקריא אותו מול מצלמת וידאו, ולכללול גם בהתחלה וגם בסוף (כולה 15 דקות) הקדשה : לX מזל טוב ליומולדת מהדודה האוהבת...
עשיתי קלטת מתנה לפני כמה שנים ליומולדת של האחייניות שלי. הן היו בנות 4 ו7 והקלטתי חצי שעה של סיפורים בע"פ עם שימוש בבובות אצבע. אח"כ נאמר לי שזו המתנה הכי שווה וכל פעם כשבאתי לבקר אותן הן ישר הושיבו אותי לספר עוד סיפורים.
עשיתי קלטת מתנה לפני כמה שנים ליומולדת של האחייניות שלי. הן היו בנות 4 ו7 והקלטתי חצי שעה של סיפורים בע"פ עם שימוש בבובות אצבע. אח"כ נאמר לי שזו המתנה הכי שווה וכל פעם כשבאתי לבקר אותן הן ישר הושיבו אותי לספר עוד סיפורים.
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
וואי לוטם, זה רעיון מבריק!}
-
- הצטרפות: 29 אוקטובר 2008, 22:05
אנחנו קבוצה של אמהות לילדים בני שנתיים שנפגשות באופן קבוע והחלטנו לחגוג לילדים יומולדת משותף.
הוחלט שכל אחת מכינה בבית מתנה לילד אחר במקום לקנות.
רעיון נחמד מאוד, אבל מה עושה אמא כמוני שמאותגרת יצירתית קשות?
ואיזו מתנה אפשר להכין לילדה בת שנתיים? אני שוברת את הראש ואין לי מושג מה לעשות.
אתם מוזמנים להציע הצעות למתנות שאפשר להכין בבית ככל העולה על רוחכם.
וחיפשתי כבר רעיון בדף מתנות מתכלות אבל זה לא הכיוון ולא מצאתי משהו רלוונטי.
הוחלט שכל אחת מכינה בבית מתנה לילד אחר במקום לקנות.
רעיון נחמד מאוד, אבל מה עושה אמא כמוני שמאותגרת יצירתית קשות?
ואיזו מתנה אפשר להכין לילדה בת שנתיים? אני שוברת את הראש ואין לי מושג מה לעשות.
אתם מוזמנים להציע הצעות למתנות שאפשר להכין בבית ככל העולה על רוחכם.
וחיפשתי כבר רעיון בדף מתנות מתכלות אבל זה לא הכיוון ולא מצאתי משהו רלוונטי.
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אפשר להכין שרשרת צמיד או מובייל מחרוזי נייר:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... &passok=ok
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.as ... &passok=ok
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... &passok=ok
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.as ... &passok=ok
מה דעתך להכין כמות גדולה של בצק משחק בצבעים שונים (יש מתכונים) ולארוז יפה בקופסאות?
-
- הצטרפות: 22 יוני 2005, 16:55
- דף אישי: הדף האישי של ורדה_בן_ארי*
ארגז מלא קוביות שעשויות מגלילי נייר טואלט או מקופסאות ריקות של חלב.
אשמח להסביר איך וגם לשלוח תמונות אם תכתבי לי למייל
[email protected].
אשמח להסביר איך וגם לשלוח תמונות אם תכתבי לי למייל
[email protected].
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*
שקיות בד ממולאות בקטניות ותבלינים
בובות אצבע
חיות עשויות לבד
גמד סרוג
קופסת אוצר
תיק קטן
גלימה וכתר של נסיכה
נעלי בית
בובות אצבע
חיות עשויות לבד
גמד סרוג
קופסת אוצר
תיק קטן
גלימה וכתר של נסיכה
נעלי בית
-
- הצטרפות: 29 אוקטובר 2008, 22:05
תודה לכל המגיבים. נתתם לי רעיונות טובים.
הרגע שלפני, השרשרת יפהפיה והרעיון לכשעצמו מעולה אבל לא נראה לי שזה יהיה אטרקטיבי לילדה בת שנתיים.
לילך, אני אאמץ את הרעיון של הבצק.
ורדה בן ארי, שולחת לך מייל.
אורי ה, רעיונות מצוינים אבל כמאותגרת יצירתית קשה אני צריכה הסברים ברורים ומקיפים כולל תמונות איך להכין כל דבר. אם יש לך קישורים או הסברים אני אשמח לקבל.
מקבלתת בברכה ובשמחה עוד רעיונות.
הרגע שלפני, השרשרת יפהפיה והרעיון לכשעצמו מעולה אבל לא נראה לי שזה יהיה אטרקטיבי לילדה בת שנתיים.
לילך, אני אאמץ את הרעיון של הבצק.
ורדה בן ארי, שולחת לך מייל.
אורי ה, רעיונות מצוינים אבל כמאותגרת יצירתית קשה אני צריכה הסברים ברורים ומקיפים כולל תמונות איך להכין כל דבר. אם יש לך קישורים או הסברים אני אשמח לקבל.
מקבלתת בברכה ובשמחה עוד רעיונות.
-
- הצטרפות: 29 נובמבר 2004, 10:10
- דף אישי: הדף האישי של נוסעת_סמויה*
אפשר לקנות לילדה חולצה חלקה בצבע האהוב עליה, ולצייר על החולצה משהו שישמח אותה (בצבעים לבד, כמובן). אם את לא סומכת על כישרון הציור שלך, היום אפשר להדפיס על חולצות כל מה שעולה בדעתך (אבל אני לא בטוחה שזה עדיין ייחשב למתנה תוצרת בית ).
ראי גם איך בוחרים צעצועים לפעוטות או מכינים אותם לבד (במיוחד הרעיונות של הכנת כלי נגינה, אוסף מגנטים או לוח סיפורים).
גם בדף הזה יש כמה רעיונות מוצלחים עם הסברים מפורטים.
הנה רעיון שנראה לי מתאים לגיל שנתיים, מתוך הקישור האחרון (בדף המקורי יש גם תמונה) -
כדור שלג של פיות/נסיכות
מה צריך: צנצנת פלסטיק / זכוכית קטנה (60-250 מ"ל) עם המכסה, חבילת נצנצים קטנה, דבק, מים, צעצוע פלסטיק קטן, בגודל ההפתעות בביצת קינדר או פיות או שדונים קטנים וקישוטים.
מדביקים בעזרת הדבק את צעצוע הפלסטיק בצד הפנימי של מכסה הצנצנת, אפשר גם להוסיף קישוטים מתאימים.
מחכים שהדבק יתייבש ובינתיים שמים בצנצנת כשליש כפית נצנצים.
כשהדבק יבש והצעצוע מודבק היטב למכסה, ממלאים את הצנצנת במים כמעט עד הסוף. סוגרים את הצנצנת והופכים אותה. שלג של נצנצים יורד על הצעצוע ויוצר תמונה קסומה.
ראי גם איך בוחרים צעצועים לפעוטות או מכינים אותם לבד (במיוחד הרעיונות של הכנת כלי נגינה, אוסף מגנטים או לוח סיפורים).
גם בדף הזה יש כמה רעיונות מוצלחים עם הסברים מפורטים.
הנה רעיון שנראה לי מתאים לגיל שנתיים, מתוך הקישור האחרון (בדף המקורי יש גם תמונה) -
כדור שלג של פיות/נסיכות
מה צריך: צנצנת פלסטיק / זכוכית קטנה (60-250 מ"ל) עם המכסה, חבילת נצנצים קטנה, דבק, מים, צעצוע פלסטיק קטן, בגודל ההפתעות בביצת קינדר או פיות או שדונים קטנים וקישוטים.
מדביקים בעזרת הדבק את צעצוע הפלסטיק בצד הפנימי של מכסה הצנצנת, אפשר גם להוסיף קישוטים מתאימים.
מחכים שהדבק יתייבש ובינתיים שמים בצנצנת כשליש כפית נצנצים.
כשהדבק יבש והצעצוע מודבק היטב למכסה, ממלאים את הצנצנת במים כמעט עד הסוף. סוגרים את הצנצנת והופכים אותה. שלג של נצנצים יורד על הצעצוע ויוצר תמונה קסומה.
יש המון ערכות ל DIY שאפשר לקנות או להכין, נתקלתי בתקופה הזו בערכת הפעלה להכנת סבונים, קצת מלכלך אבל ממש יצירתי ושימושי, מאמינה שגם לגיל שנתיים זה יכול להיות מעניין.