את נשמעת שאת במשבר קאטסטטטטרוופה!
אני יודעת שזה נשמע נורא שאומרים, אבל קחי אויר.
הבעיה הראשונה שצריך להלחם בה זה עינין השנאה העצמית. אם את שואלת אותי- גם לי יש מחשבות כאלו. אני מזה אותן וישר חושבת לעצמי- אני בטח עיפה , כדאי שאלך לישון.
אם אני במיטה עם כאלה מחשבות אז ישנן כמה אופציות חביבות :
- סקס , מיזמוזים,חיבוקים, לבכות לבן זוג קצת ואז לתת לו רמז שהגיע הזמן לסקס , מיז...
- לקרוא ספר -מטופש ככל שיהיה , העיקר שיקח אותי בין דפיו להרפתקאה מופלאה ,לתובנות מופלאות,לשירה מדהימה ביופיה ..
- לנקות את המטבח/השירותים /גיהוץ וכ'
אפשר גם לנהל מחברת של הלקאות אישיות- נראה אותך ממלאת 40 דפים של העסק הזה .
בדרך כלל , כשנכנסים בעובי הקורה יוצא משהו מאוד פרודוקטיבי וממריץ .
ודרך אגב, סקס, אם את בהריון- נצלי כל רגע!אחר כך חמודי ידבק לך לציצי ,דימום כבד של אחרי הלידה ,תתעסקי בפיפי קקי ודי סביר להניח שלא יהיה לך כוח לזה.ואם כבר העינינים מתחממים בינכם- הצופציק מתעורר ולא 'ישן כמו תינוק' וצריך לגשת אליו.
לא מנסה להפחיד אותך , רק שצריך להיות מציאותיים .תפרגני לזוגיות שלכם ותהני.גבר נורמאלי דווקא יודע להנות מהחמוקים ההריוניים ולא שוכח לציין את זה.
אל תאכלי שום דבר עם סוכר.
שום דבר עם קמח לבן ולא אורז לבן ולא תפו"א.
זירקי את כל הנ"ל לפח . אל תקני ואל תרשי שזה יכנס הביתה.
את צריכה רק דגנים מלאים.
הרבה ירקות וירוקים.אם את מחפשת נישנושים- לכי על שקדים, אגוזים ויש פה באתר מספיק דפים על אוכל .
תשחי ותלכי ברגל.
יש גם תרגילי התעמלות במים - שמזה נראה לי את הולכת ממש להנות.קחי שיעור אחד פרטי ,אם זה קונספט שחדש לך.
לכי להתעמולות בהריון.
העיקר תהיי בכושר טוב . זה גם חשוב ללידה.
תדברי עם אנשים.תדברי ותשבי עם אמהות.אוי אלוהים. נראה לי שזה הדבר שאני כותבת עליו בכל דף.
אנשים צריכים אנשים.
שבי עם הבן זוג שלך.
לא בעצם, עדיף שתצאו כל ערב לצעדה.
(מזכיר לי שככה אנחנו עשינו בהריון ה1 .
תארי לעצמך ששמנו לב שכל פעם כשהגענו לאזור של איזו חנות , התחיל גשם ..)
כל הצעדה הזו היינו מדברים ומדברים .היינו בוכים (אני בדרך כלל) וצוחקים.
תדברי איתי,תמשיכי לכתוב.אל תהיי לבד בבאסה.
לכי לשכנה שלך,מישהי מהשכונה שלך שאת חושבת שאפשר לדבר איתה ,לכי למישהו לדבר איתו תמורת כסף,לא משנה .