למי יש טלויזיה
למי יש טלויזיה
האם יש לכם טלויזיה בבית?
זהו דף התפקדות, בסיגנון של כמה אנשים יש באתר וכו'..
אז האם יש לכם טלויזיה בבית?
אם כן, כמה מכשירים, מיקומם, מידת השימוש, האם הייתם רוצים להיפטר מהם? וכו'
זהו דף התפקדות, בסיגנון של כמה אנשים יש באתר וכו'..
אז האם יש לכם טלויזיה בבית?
אם כן, כמה מכשירים, מיקומם, מידת השימוש, האם הייתם רוצים להיפטר מהם? וכו'
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2007, 14:47
למי יש טלויזיה
לי יש. עדיין. כמעט לא בשימוש.
בהשראת משהו שכתבה פעם עוף החול, חושבים לנתק מהאנטנה ולהישאר בלי מקלט, רק עם DVD.
בהשראת משהו שכתבה פעם עוף החול, חושבים לנתק מהאנטנה ולהישאר בלי מקלט, רק עם DVD.
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2006, 12:19
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שפן*
למי יש טלויזיה
לי יש. בלי להתבייש. אני חושבת שטלויזיה במיטבה לא נופלת מצורות אמנות אחרות. הבעיה כמובן היא שטלויזיה במיטבה יש בערך 50 שעות בשנה (אם זו שנה מוצלחת). אחת בסלון ואחת בחדר השינה שמחווטת גם למחשב ואפשר לצפות בה בפנינים עתיקות יומין שכמעט ואבדו מן העולם, וחזרו לחיינו בזכות הרשת.
-
- הצטרפות: 26 מרץ 2007, 18:55
למי יש טלויזיה
לנו אין.
פשוט לא קנינו עד עכשיו - אחרי המעבר לסקוטלנד.
לא מרגישים בכלל שזה חסר.
להיפך - יש הרבה יותר זמן אחד לשני מאשר לפני שנתיים, כשהייתה לנו טלויזיה.
פשוט לא קנינו עד עכשיו - אחרי המעבר לסקוטלנד.
לא מרגישים בכלל שזה חסר.
להיפך - יש הרבה יותר זמן אחד לשני מאשר לפני שנתיים, כשהייתה לנו טלויזיה.
למי יש טלויזיה
יש לנו טלויזיה, היא נדלקת רק אחרי 20:00 ולרוב אפילו מאוחר מזה.
למי יש טלויזיה
יש, אחת, לא מחוברת לאנטנה, רק לווידאו/DVD.
המבוגרים רואים סרטים כזמן זוגי (פעם ב...)
הדרדק רואה סרטים מדי פעם. יש חודשים שלא נוגע ולפעמים רואה כל יום (לא יותר מחצי שעה - שעה ביום). בעיקר בהולנדית, עוד דרך לשמר את השפה.
המבוגרים רואים סרטים כזמן זוגי (פעם ב...)
הדרדק רואה סרטים מדי פעם. יש חודשים שלא נוגע ולפעמים רואה כל יום (לא יותר מחצי שעה - שעה ביום). בעיקר בהולנדית, עוד דרך לשמר את השפה.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
למי יש טלויזיה
סרטים לילדים על בסיס יומיומי, מה שמאפשר לי לטפל בבית או ברחלי (או בעצמי).
סרטים לילדים על בסיס יומיומי, מה שמאפשר לי לטפל בבית או ברחלי (או בעצמי).
-
- הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*
למי יש טלויזיה
אנחנו הוצאנו אותה מהבית בספטמבר. עדיין לא חזרה. כן יש תחושה של חוסר למרות הDVD במחשב והיכולת לראות סרטים... אהבתי מדי פעם להיות זומביט מול תכניות חסרות משמעות לחלוטין. יש בזה משהו שמנקה את הראש.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
למי יש טלויזיה
יש טלויזיה בכל חדר וגם בחוץ, כולן מחוברות לכבלים/DVD
P-:
P-:
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2007, 00:15
למי יש טלויזיה
מה זה משנה למי יש טלוויזיה?
<תכף פותחת דף - למי יש מיקרוגל>
<תכף פותחת דף - למי יש מיקרוגל>
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
למי יש טלויזיה
מה זה משנה למי יש טלוויזיה?
תודה סוף סוף מישהו אמר אתזה
זה מין דף לוואי של הדף חינוך ביתי למדעי הרוח
לי יש מיקרוגל ולעיתים קרובות אני מוצאת את עצמי בוהה במאכלים שמסתובבים בפנים . ממש נרקבת מול המיקרו
חייבת לצאת להליכות אני מכורה לתוכנית ההפשרה של הפיתות
תודה סוף סוף מישהו אמר אתזה
זה מין דף לוואי של הדף חינוך ביתי למדעי הרוח
לי יש מיקרוגל ולעיתים קרובות אני מוצאת את עצמי בוהה במאכלים שמסתובבים בפנים . ממש נרקבת מול המיקרו
חייבת לצאת להליכות אני מכורה לתוכנית ההפשרה של הפיתות
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
למי יש טלויזיה
לנו יש! והילדיםרואים המון. זה כמו ביבי סיטר, בעיקר בחורף.
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2007, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של נערה_בהפרעה*
למי יש טלויזיה
לנו יש אחת, לפעמים מתחשק לי לזרוק אותה לפח אבל....
מידי פעם כשאני מגיעה אליה אני נהנית לראות חברים וסיינפלד
לראות נשיונל ג'יאוגרפיק, ערוץ ההיסטוריה, ערוץ שמונה וסתם ערוצי סרטים
ילדי אוהב לראות הופ
אהובי אוהב את כל ערוצי הספורט
ושלושתינו יחד אוהבים לראות תוכניות בישול
כך שנראה לי שבמקום לכעוס עליה כל היום אני בעצם יכולה להודות לה.
מידי פעם כשאני מגיעה אליה אני נהנית לראות חברים וסיינפלד
לראות נשיונל ג'יאוגרפיק, ערוץ ההיסטוריה, ערוץ שמונה וסתם ערוצי סרטים
ילדי אוהב לראות הופ
אהובי אוהב את כל ערוצי הספורט
ושלושתינו יחד אוהבים לראות תוכניות בישול
כך שנראה לי שבמקום לכעוס עליה כל היום אני בעצם יכולה להודות לה.
למי יש טלויזיה
אנחנו נפטרנו מהצרה השתלטנית הזאת כבר לפני 4 שנים ואם לפעמים חולפת בי המחשבה להחזיר אותה היא מיד חולפת עם הצפיה הראשונה שלי בקופסא המשתקת.
אולי הפסדתי כמה תכנית טובות, אבל בשביל זה לפנות פינה בבית? גם המחשב הוא יותר מידי בשבילי. לא סובלת את כל מכשירי החשמל עם החוטים המכוערים שיוצאים מהם.
אולי הפסדתי כמה תכנית טובות, אבל בשביל זה לפנות פינה בבית? גם המחשב הוא יותר מידי בשבילי. לא סובלת את כל מכשירי החשמל עם החוטים המכוערים שיוצאים מהם.
-
למי יש טלויזיה
חייבת לצאת להליכות אני מכורה לתוכנית ההפשרה של הפיתות D-:
-
למי יש טלויזיה
מחשב זה דווקא טוב. יש לך שליטה על התכנים הרבה יותר. ואת גם יכולה לכתוב בבאופן.
מחשב זה דווקא טוב. יש לך שליטה על התכנים הרבה יותר. ואת גם יכולה לכתוב בבאופן.
למי יש טלויזיה
הידעתם? טלויזיה מחוברת רק לDVD ולא לאנטנה עדיין לא פותרת מתשלום אגרה. כי על פי החוק כל מכשיר בעל פוטנציאל להוות "מקלט" חייב באגרה. פעם שמעתי שצריך שטכנאי יבוא ויוציא איזה חלק (וישאיר מכתב מאשר) כדי שהטלויזיה לא תוכל להוות "מקלט" יותר. מישהו מכיר? יודע? עשה? כי כרגע אין טלויזיה. ורואים סרטים במחשב, וזה די בעסה. רוצים להתרווח על הספות בסלון ולצפות בסרטים במסך בגודל נורמלי, ורק בגלל ענין האגרה לא עושים את זה..(וזה לא ענין של הכסף- זה ענין עקרוני)
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
למי יש טלויזיה
שיריק, בשביל מה שאתה רוצה אפשר פשוט להשיג מקרן, ואפילו די בזול. גם תופס הרבה פחות מקום, זה מכשיר ממש קטן, ואתה יכול לראות סרטים על הקיר!
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2007, 12:29
למי יש טלויזיה
2 טלויזיות, אחת בסלון אחת בחדר משחקים, 1 מיקרוגל, 1 טוסטראובן, 1 טוסטר 1 מדיח כלים, 1 מכונת ביסה, 1 מייבש כביסה, כולם פועלים, כל אחד בתדירות אחרת. למשל המייבש פועל בחורף כשצריך שהמדים של הבן יתייבשו בדחיפות. המדיח פועל כשהפיליפנית לא מרגישה טוב.
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2004, 13:28
- דף אישי: הדף האישי של גברת_האריס*
למי יש טלויזיה
מקרן נשמע מעולה- מה מחירו?
למי יש מכונת כביסה?
למי יש מכונית?
למי יש שירותים לא אקולוגים?
הנה זה הגיע, מבחני כניסה לבאופן!
אין לי טלויזיה, הבנים של נימולים חלקית (1 כן 1 לא), יש לנו 100 מכוניות (כולל תמכוניות של הבנים שרובן על בטריות), אני שוטפת כלים בכפפות גומי ותולה כביסה במייבש (יוצא נקי ומגוהץ), הבנים אוהבים את דורה אבל גם שבלולים אמיתים ואנחנו מגדלים ירקות למאכל בחצר.
אה, ואנחנו בינתיים בבית (שבת לא?)
התבלתי? נו, נו, התקבלתי?
אבל רגע!
למי יש מדיח?למי יש מכונת כביסה?
למי יש מכונית?
למי יש שירותים לא אקולוגים?
הנה זה הגיע, מבחני כניסה לבאופן!
אין לי טלויזיה, הבנים של נימולים חלקית (1 כן 1 לא), יש לנו 100 מכוניות (כולל תמכוניות של הבנים שרובן על בטריות), אני שוטפת כלים בכפפות גומי ותולה כביסה במייבש (יוצא נקי ומגוהץ), הבנים אוהבים את דורה אבל גם שבלולים אמיתים ואנחנו מגדלים ירקות למאכל בחצר.
אה, ואנחנו בינתיים בבית (שבת לא?)
התבלתי? נו, נו, התקבלתי?
-
למי יש טלויזיה
יש לנו 100 מכוניות (כולל תמכוניות של הבנים שרובן על בטריות)
בטריות נטענות, לפחות?
אני שוטפת כלים בכפפות גומי אני שוטפת כלים בכיור. כי בכפפות קצת צפוף לסירים..
בטריות נטענות, לפחות?
אני שוטפת כלים בכפפות גומי אני שוטפת כלים בכיור. כי בכפפות קצת צפוף לסירים..
-
למי יש טלויזיה
מיני, הידד! אז אני מקרוב באתי?
אח, איזה דך!
אח, איזה דך!
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
למי יש טלויזיה
מחשב זה דווקא טוב. יש לך שליטה על התכנים הרבה יותר
ממש לא. ילדים מגיעים בקלות לתכנים בעייתיים ולא ראויים (והיה באתר סיפור אישי ודיון כזה לאחרונה).
אפילו בערוץ 2 על כל השטויות והניוולים וזיבולי השכל שיש שם, אין פורנו ואין אלימות הארד קור מסוג "סנאף". באינטרנט יש על כל צעד ושעל, מספיק שמחפשים משהו בגוגל ומגיעים בטעות.
ממש לא. ילדים מגיעים בקלות לתכנים בעייתיים ולא ראויים (והיה באתר סיפור אישי ודיון כזה לאחרונה).
אפילו בערוץ 2 על כל השטויות והניוולים וזיבולי השכל שיש שם, אין פורנו ואין אלימות הארד קור מסוג "סנאף". באינטרנט יש על כל צעד ושעל, מספיק שמחפשים משהו בגוגל ומגיעים בטעות.
-
למי יש טלויזיה
הממ.. לא חשבתי בהקשר של ילדים. יותר על עצמי. במחשב אני תמיד מצאתי את הכפתור back. בחיים - לא תמיד..
<הי קרוטונית!>
<הי קרוטונית!>
למי יש טלויזיה
בשמת, איך שיריק הסתדר לך כזכר?
ומקרן זה ממש לא זול, לא עבורנו בכולופן. לפחות בפעם האחרונה שבדקנו- כמה אלפים טובים.
(הגדרת זול= האם אנחנו מוכנים להוציא בשביל מקרן את הסכום הזה..?)
ומקרן זה ממש לא זול, לא עבורנו בכולופן. לפחות בפעם האחרונה שבדקנו- כמה אלפים טובים.
(הגדרת זול= האם אנחנו מוכנים להוציא בשביל מקרן את הסכום הזה..?)
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
למי יש טלויזיה
טוב, כנראה שאני היחידה כאן שלא באופן...
אין לי טלויזיה בבית. בעצם יש, במחסן, לא מחוברת, עטופה בניילון. כבר שנה מתכננת לשים DVD במחשב ולא שמה. במילא מעדיפה לראות סרטים בקולנוע.
גם מיקרו אין לי בבית.
גם מייבש כביסה לא (אין מקום בשבילו). אפילו עם המדיח לא הסתדרתי והוצאתי מהבית.
יש לי מקרר די חדש וגדול, זה נחשב?
נו, בבקשה, בבקשה תקבלו אותי?
יש לי שירותים לא אקולוגיים, זה עוזר? בבוקר כל יום אני מפעילה את הבלנדר או את המטחנת תבלינים, או שניהם,זה עובר?
אני מכורה לרעש שלהם.
אין לי טלויזיה בבית. בעצם יש, במחסן, לא מחוברת, עטופה בניילון. כבר שנה מתכננת לשים DVD במחשב ולא שמה. במילא מעדיפה לראות סרטים בקולנוע.
גם מיקרו אין לי בבית.
גם מייבש כביסה לא (אין מקום בשבילו). אפילו עם המדיח לא הסתדרתי והוצאתי מהבית.
יש לי מקרר די חדש וגדול, זה נחשב?
נו, בבקשה, בבקשה תקבלו אותי?
יש לי שירותים לא אקולוגיים, זה עוזר? בבוקר כל יום אני מפעילה את הבלנדר או את המטחנת תבלינים, או שניהם,זה עובר?
אני מכורה לרעש שלהם.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
למי יש טלויזיה
יש כאן כאלה שהבינו את הדף הזה כדף התקבלות תרפו, זה לא הדף שבו מתקבלים .
לדף ההוא קוראים מה קורה לבאופן
לדף ההוא קוראים מה קורה לבאופן
למי יש טלויזיה
וברוחה של אילה א - יש לנו 5 טלויזיות בשני חדרים כדי שלא נפספס כלום, אנחנו מחוברים גם להוט וגם ליס, כולל כל ערוצי הפורנו, ואנחנו לא מרשים לילדים ללכת לישון לפני שהשלימו 10 שעות צפיה ביום.
גדול...
גדול...
למי יש טלויזיה
אין טלויזיה,יש DVD במחשב <עכשיו בפרפורי גסיסה וצריך להחליף אותו...>
אבל גיליתי שעד גיל שנה הקטנים מאוד מתפעלים מתכנית הסחיטה במכונת כביסה
אבל גיליתי שעד גיל שנה הקטנים מאוד מתפעלים מתכנית הסחיטה במכונת כביסה
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
למי יש טלויזיה
כמה שנים לא היתה, וגם לא יכלה להיות כי לא היה חשמל. איך שהגיע החשמל, הבנזוג הביא אותה ושקע עמוק בהתמכרות הישנה שלו אליה. הסתבר שהוא היה 4 שנים בקריז. אני מתה להעיף אותה, או לפחות להשתחרר מהכבלים, ובינתיים קצת מתביישת להודות שמנצלת אותה כבייביסיטר באחה"צים לחוצים (אני עובדת מהבית בעבודה עם דדליינים, ככה שזה נדיר בכלל). ככה שמבחינתי זה סוג של יחסי אהבה-שנאה. הקטן מפתח איתה יחסים משל עצמו: גיליתי שהוא כבר יודע מתי "דורה" אמור להתחיל (הוא מבקש להדליק אותה כ-10 דקות לפני).
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
למי יש טלויזיה
יש טלויזיה. אחת קטנה (21") וישנה (בת 14) מחוברת לכבלים פירטיים (שיש בביתינו השכור משום מה בלי שביקשנו). הילדים מכורים להופ ואני צורחת עליהם מעת לעת שמספיק עם הטלויזיה. (אבל כשאני רוצה לנוח היא בהחלט פועלת ומשמשת כביביסיטר.) אני עצמי רואה רואה/בוהה כחצי שעה ביום (תחזית מזג האויר זה הלהיט שלי), רק חדשות (ורק בערוץ 1). לפעמים רואה עם הילדים תוכניות בישול (יוצא לא יותר מפעם בחודש).
לא רוצה להיפטר. רוצה שהילדים יראו פחות.
לא רוצה להיפטר. רוצה שהילדים יראו פחות.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
למי יש טלויזיה
אנחנו קמצנים. וגם אין לנו כל כך מזל עם המכשירים האלו (או שאנחנו ממש לא יודעים איך לשמור על חייהם). כשגרנו בחיפה רוב השנה לא היתה לנו טלויזיה כי היא ישבה במרפסת וכל עוד היה קר לא העזנו להוציא את האף לשם, כשהגיע הקיץ היינו מחברים אותה לאנטנה ודוחפים לחשמל מקווים שתפעל, לפעמים היא פעלה, בדרך כלל ממש מטושטש. הבן זוג מאוד אהב לראות איתה סרטי ג'יימס בונד (שודרו ברצף בימי שישי בערוץ אחד). הטלויזיה כבר אז היתה מאוד זקנה. אחר כך כשעברנו דירה קיבלנו את הטלויזיה הישנה של ההורים שלי שהיתה טיפה יותר חדשה ועבדה בערך שלושה חודשים עד ששבקה, התעצלנו להחזיר את הקודמת. בסוף כשהגענו לבית הנוכחי שלנו קיבלנו שוב טלויזיה זקנה אחרת, היא תפקדה היטב כמה חודשים במרפסת ואחר כך בחורף בסלון ואז גם שבקה. היום אנחנו משתמשים בזקנה הראשונה. היא כל כך זקנה שלא שמעה בכלל על שלט רחוק! רואים בה ערוץ אחד מאוד טוב, ערוץ שתיים בימים יפים רואים פחות מושלג, ככה שאם ממש צריך אז אפשר גם לסבול את זה לפעמים חוץ מכשהם שמים סדרה על הוידאו הקופץ שלהם ואז זה ממש קטסטרופה.
פעם, כשהייתי סטודנטית, הביא לי ידיד טלויזיה שחור לבן בצבע אדום לוהט, התאהבתי בה באופן מוחלט. משום מה כל תמונה בשחור לבן נראה כמו סרט מאסטר פיס אמיתי. אחרי תקופה הרמקול שלה נפטר ואני הייתי יושבת וצופה בתוכניות בלווין (הקיבוץ היה מחובר לאיזה לווין סעודי) בלי קול ונהנת מהפריימים. מיותר לציין שכמות הגראס שנשרפה באותה תקופה בחדר שלי היתה די גדולה?
יום אחד המנורה של הטלויזיה הזו הלכה, אותו ידיד הלך והביא לי את אחותה החומה. חיבבתי אותה כי היתה שחור לבן כמו הראשונה אבל הצבע היה מבעס, כתלמידת אומנות מיד גיליתי תושיה וכיסיתי אותה בפרווה סגולה, טפט פרה ורוד ונצנצים, עכשיו כבר לא היתה משעממת. כמו אחותה הסאונד שלה גווע די מהר. במחסן נמצאה מיני טלויזיה כזו של מילואימניקים, עם רדיו וטייפ, גם כל שחור לבן. שתי הטלויזיות פעלו יחד, הקטנה עמדה על הגדולה ותפקדה כסאונד ואילו הגדולה תפקדה כתמונה. ממש מיצב. אח, אם היה הסורק שלנו עובד הייתי סורקת כאן את התמונה שלהן. חושבת שאחר כך כל השיחה היתה משנה כיוון ל"האומנות שלנו, לאן?" או משהו כזה.
היו לי גם אופניים ששיפצתי ועשיתי מהן כלב עם פרווה כתומה אבל זה כבר סיפור אחר...
פעם, כשהייתי סטודנטית, הביא לי ידיד טלויזיה שחור לבן בצבע אדום לוהט, התאהבתי בה באופן מוחלט. משום מה כל תמונה בשחור לבן נראה כמו סרט מאסטר פיס אמיתי. אחרי תקופה הרמקול שלה נפטר ואני הייתי יושבת וצופה בתוכניות בלווין (הקיבוץ היה מחובר לאיזה לווין סעודי) בלי קול ונהנת מהפריימים. מיותר לציין שכמות הגראס שנשרפה באותה תקופה בחדר שלי היתה די גדולה?
יום אחד המנורה של הטלויזיה הזו הלכה, אותו ידיד הלך והביא לי את אחותה החומה. חיבבתי אותה כי היתה שחור לבן כמו הראשונה אבל הצבע היה מבעס, כתלמידת אומנות מיד גיליתי תושיה וכיסיתי אותה בפרווה סגולה, טפט פרה ורוד ונצנצים, עכשיו כבר לא היתה משעממת. כמו אחותה הסאונד שלה גווע די מהר. במחסן נמצאה מיני טלויזיה כזו של מילואימניקים, עם רדיו וטייפ, גם כל שחור לבן. שתי הטלויזיות פעלו יחד, הקטנה עמדה על הגדולה ותפקדה כסאונד ואילו הגדולה תפקדה כתמונה. ממש מיצב. אח, אם היה הסורק שלנו עובד הייתי סורקת כאן את התמונה שלהן. חושבת שאחר כך כל השיחה היתה משנה כיוון ל"האומנות שלנו, לאן?" או משהו כזה.
היו לי גם אופניים ששיפצתי ועשיתי מהן כלב עם פרווה כתומה אבל זה כבר סיפור אחר...
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
-
- הצטרפות: 10 ינואר 2007, 11:57
- דף אישי: הדף האישי של במזל_אריה*
למי יש טלויזיה
לנו אין.
גם ככה אין זמן לראות כלום, ובשביל מה? בשביל הפרסומות?
כי רק בהן מושקעת לפעמים טיפת יצירתיות.
גם ככה אין זמן לראות כלום, ובשביל מה? בשביל הפרסומות?
כי רק בהן מושקעת לפעמים טיפת יצירתיות.
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2007, 15:06
למי יש טלויזיה
לנו יש. בלי כבלים, עם אנטנה, קולטים רק ערוץ 1 ו-2. יש גם וידאו, די.וי.די ואפילו פלייסטיישן, שהילדים והאיש משחקים בו בחדווה רבה כל שבת. ובאורח פלא, המרגיעון הוא "המבדיל הוא המאחד"....
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
למי יש טלויזיה
הבנים של נימולים חלקית
-
למי יש טלויזיה
אבל גיליתי שעד גיל שנה הקטנים מאוד מתפעלים מתכנית הסחיטה במכונת כביסה וואלה ואני חשבתי שהשריטה הזו רק אצלנו. יש לי בבוידם תמונה של שני הגדולים שהיו קטנטנים בבית הישן (שגם נראה מאד מאד ישן) - הם לקחו את הכיסאות הקטנטנים מהפלסטיק (כן, פלסטיק. גם הטלוויזיה מפלסטיק. זו לא עילה לגירוש) והתיישבו ביחד מול מכונת הכביסה העובדת. ממש כמו סרט מרתק בטלוויזיה. אך, חבל שאין לי את התמונה הזו בדיגיטל, הייתי מצרפת אותה הנה.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
למי יש טלויזיה
אני קניתי מכונת כביסה עם פתח מלפנים רק בגלל זה...
באמת שמחתי שקצת אחרי הלידה קיבלתי מכונת כביסה עם פתח מלפנים במקום הפתח העליון שהיתה לי. היא התבררה כמרתקת ביותר. לא רק סחיטה, בכלל כשהיא מסתובבת זה מעניין. שלא לדבר על זה שהיא אינטראקטיבית- אפשר ךהכניס אליה בגדים, להוציא דברים שאמא הכניסה, לעזור לאמא להוציא כביסה רטובה לקערה- עולם שלם.
באמת שמחתי שקצת אחרי הלידה קיבלתי מכונת כביסה עם פתח מלפנים במקום הפתח העליון שהיתה לי. היא התבררה כמרתקת ביותר. לא רק סחיטה, בכלל כשהיא מסתובבת זה מעניין. שלא לדבר על זה שהיא אינטראקטיבית- אפשר ךהכניס אליה בגדים, להוציא דברים שאמא הכניסה, לעזור לאמא להוציא כביסה רטובה לקערה- עולם שלם.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2006, 02:15
- דף אישי: הדף האישי של בוחרת_באהבה*
למי יש טלויזיה
אין כבר שנים ואני מקווה מאוד שלא תהיה,
כשאני מבקרת במקומות עם טלוויזיה, תוך דקה נהיה לי כאב עינים וראש מהקצב הקליפי שמזריקים לך למוח ואני מרגישה כאב והתכווצות מרמת האלימות והסקס המוקרנים חופשי וברור שהרגישות מאוד מתקהה (ראיתי שיש לאחרונה המלצות להגבלת גיל אז: סצינת האונס האכזרית הזאת בריאה לצפיה רק בגיל 14 והאדם הנורה מגבו בתחנת הרכבת בסדר גם בגיל 8 . מה אסור בגילי?).
בנוסף אני לא מסוגלת לראות פרסומות בלי שיהבהב לי בכל הגוף תחושת ה שקרשקרשקרשקר וכנ"ל לגבי חדשות ערוץ 2 וכיו"ב שזו בעצם גרסה מעונבת של טלנובלה צהובה. כנ"ל עם עיתונים כולל הארץ שהיינו קונים אבל עכשיו הוא אותו צהוב באדרת אינטלקטואלית.
וזה די חבל כי יש גם דברים טובים ומהנים ולכאורה אפשר לבחור בהם אבל במקרה הזה אני מכירה במגבלותי ושומרת על הזמן שלי על עצמי ועל ביתי. כל זה מגיל די צעיר (תיכון).
. DVD במחשב יש.
בשאר התחומים לא יודעת אם אני ראויה להתקבל לקהילת באופן
כשאני מבקרת במקומות עם טלוויזיה, תוך דקה נהיה לי כאב עינים וראש מהקצב הקליפי שמזריקים לך למוח ואני מרגישה כאב והתכווצות מרמת האלימות והסקס המוקרנים חופשי וברור שהרגישות מאוד מתקהה (ראיתי שיש לאחרונה המלצות להגבלת גיל אז: סצינת האונס האכזרית הזאת בריאה לצפיה רק בגיל 14 והאדם הנורה מגבו בתחנת הרכבת בסדר גם בגיל 8 . מה אסור בגילי?).
בנוסף אני לא מסוגלת לראות פרסומות בלי שיהבהב לי בכל הגוף תחושת ה שקרשקרשקרשקר וכנ"ל לגבי חדשות ערוץ 2 וכיו"ב שזו בעצם גרסה מעונבת של טלנובלה צהובה. כנ"ל עם עיתונים כולל הארץ שהיינו קונים אבל עכשיו הוא אותו צהוב באדרת אינטלקטואלית.
וזה די חבל כי יש גם דברים טובים ומהנים ולכאורה אפשר לבחור בהם אבל במקרה הזה אני מכירה במגבלותי ושומרת על הזמן שלי על עצמי ועל ביתי. כל זה מגיל די צעיר (תיכון).
. DVD במחשב יש.
בשאר התחומים לא יודעת אם אני ראויה להתקבל לקהילת באופן
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
- דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*
למי יש טלויזיה
גם לנו - איכות חיים אחרת בלי קשר לבאופן (ואני סופר לייט). זה פשוט לא יאמן. אנחנו מבלים יחד בערב, קוראים ספר, לא יאמן כמה המכשיר הזה גוזל זמן.
עם זאת לאחרונה עלו בי תהיות האם וכמה ואיך להגביל את הDVD לקטנה (שנה ו-8). עד עכשו זה לא היה ממש אישו, אבל עכשו היא רוצה לראות די הרבה (יש לה בסה"כ 2-3 דיסקים, וגם זאת שאלה, כי נחשפתי לכמה דיסקי זוועה ואני לא יודעת איזה טובים יש אבל זה כבר ממש שייך לדף אחר)
יש לי שירותים לא אקולוגיים
רוקדת, אם אני לא טועה, כתבת איפשהו שאתם לא מורידים את המים אחרי כל שימוש או שמשתמשים בגיגית או משהו כזה? עליתי עלייך? אני מבלבלת, או שאת מתחזה?
גם לנו - איכות חיים אחרת בלי קשר לבאופן (ואני סופר לייט). זה פשוט לא יאמן. אנחנו מבלים יחד בערב, קוראים ספר, לא יאמן כמה המכשיר הזה גוזל זמן.
עם זאת לאחרונה עלו בי תהיות האם וכמה ואיך להגביל את הDVD לקטנה (שנה ו-8). עד עכשו זה לא היה ממש אישו, אבל עכשו היא רוצה לראות די הרבה (יש לה בסה"כ 2-3 דיסקים, וגם זאת שאלה, כי נחשפתי לכמה דיסקי זוועה ואני לא יודעת איזה טובים יש אבל זה כבר ממש שייך לדף אחר)
יש לי שירותים לא אקולוגיים
רוקדת, אם אני לא טועה, כתבת איפשהו שאתם לא מורידים את המים אחרי כל שימוש או שמשתמשים בגיגית או משהו כזה? עליתי עלייך? אני מבלבלת, או שאת מתחזה?
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2003, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של רונית_דיטל*
למי יש טלויזיה
יש, אחת, לא מחוברת לאנטנה, רק לווידאו/DVD
נמצאת בחדר צדדי וכמעט לא מדליקים אותה.
לפעמים אני ממש מתחננת מהבת שלי (בת 4) שתראה משהו בוידאו כדי שנוכל לנוח (ששי אחה"צ או שבת בוקר)
אבל היא ממש לא מסכימה ולפעמים מבקשת שאני אשב לראות איתה.(כאילו זה עונש)
אפילו הקליטו לה קלטת שלמה של הופ אבל היא לא מעוניינת.
נמצאת בחדר צדדי וכמעט לא מדליקים אותה.
לפעמים אני ממש מתחננת מהבת שלי (בת 4) שתראה משהו בוידאו כדי שנוכל לנוח (ששי אחה"צ או שבת בוקר)
אבל היא ממש לא מסכימה ולפעמים מבקשת שאני אשב לראות איתה.(כאילו זה עונש)
אפילו הקליטו לה קלטת שלמה של הופ אבל היא לא מעוניינת.
למי יש טלויזיה
2 טלויזיות - בסלון ובחדר שינה הורים/ילדים.
ההישג המשמעותי של השבוע האחרון הוא שילדיי רואים רק את דורה ואח"כ מכבים.
זה אומר פחות שעות טלויזיה לילדים, אבל גם לי עצמי. על כך אומרים נאה דורש נאה מקיים.
ההישג המשמעותי של השבוע האחרון הוא שילדיי רואים רק את דורה ואח"כ מכבים.
זה אומר פחות שעות טלויזיה לילדים, אבל גם לי עצמי. על כך אומרים נאה דורש נאה מקיים.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
למי יש טלויזיה
אצלינו יש טלויזיה בסלון ועוד טלויזיה עם כבלים בחדר של הבכורה, שרוב הזמן אין לה זמן לצפות בה. DVD הועבר אלינו מסבתא לפני חודשיים ויש לנו סרט אחד בשבילו, 'הקוסם'.
צופים מתי שאפשר או שיש משהו מעניין והטלויזיה דולקת ברקע, בדר"כ בשקט - זאת מדורת השבט שלנו.
היתה תקופה שהיינו בלי טלויזיה, מין ניסיון כזה שנגמר פתאום מסיבה שלא זכורה לי, אולי איזו סידרה שהחברות של הבכורה ראו והיא גם רצתה לראות. יש דברים שאני ממליצה לה לא לראות. רוב הזמן היא עסוקה ומאז שהיא גילתה ספרים אז הטלויזיה מקום שלישי אחרי המחשב.
כשבאים חברים של הקטנה, שלא מרשים להם כ"כ לצפות כל הזמן בטלויזיה היא מנדנדת להם לשחק והם מתעקשים לראות טלויזיה.
צופים מתי שאפשר או שיש משהו מעניין והטלויזיה דולקת ברקע, בדר"כ בשקט - זאת מדורת השבט שלנו.
היתה תקופה שהיינו בלי טלויזיה, מין ניסיון כזה שנגמר פתאום מסיבה שלא זכורה לי, אולי איזו סידרה שהחברות של הבכורה ראו והיא גם רצתה לראות. יש דברים שאני ממליצה לה לא לראות. רוב הזמן היא עסוקה ומאז שהיא גילתה ספרים אז הטלויזיה מקום שלישי אחרי המחשב.
כשבאים חברים של הקטנה, שלא מרשים להם כ"כ לצפות כל הזמן בטלויזיה היא מנדנדת להם לשחק והם מתעקשים לראות טלויזיה.
למי יש טלויזיה
יש טלביזיה אבל עם חיבור רק לDVD .
הילדה רואה לפעמים ואנחנו מנויים על סרטים באמזון (אחת הפנינים של החיים באירופה).
אני אישית רוב חיי הבוגרים חיה בלי זה ולא כל כך מבינה מה הייתי עושה עם.
(אין מיקרו, אין מדיח, אין טוסטר אבל יש מכונת כביסה, מיבש ותנור אפיה שמופעל ע"י גז)
הילדה רואה לפעמים ואנחנו מנויים על סרטים באמזון (אחת הפנינים של החיים באירופה).
אני אישית רוב חיי הבוגרים חיה בלי זה ולא כל כך מבינה מה הייתי עושה עם.
(אין מיקרו, אין מדיח, אין טוסטר אבל יש מכונת כביסה, מיבש ותנור אפיה שמופעל ע"י גז)
למי יש טלויזיה
את הכבלים ניתקתי כבר לפני חמש שנים, כחלק מההתיעלות הכלכלית בהליכי גירושין קשים (גם כלכלית) נשארנו עם וידאו, אני מוצאת שכך אנו צופים בררניים ושולטים בשעות הצפיה. אני לא מתגעגעת לטלויזיה, יש משהו מעצבן בתדר שלה, האור הכחלחל הזה לא ממש מושך בעיני, שלא נדבר על המסרים הצרכניים והצרחניים. עברתי גמילה מוצלחת ואפילו הילדים שלי מנדנדים לי רק לעיתים רחוקות שאתחבר לכבלים. אני מקשיבה בחיוך, מחבקת וחוזרת על התנגדותי.
אך, לאחרונה, התקלקלו לנו כמה מכשירי חשמל. המיקרוגל, שעדיין במטבח, לא ניסיתי לתקן. אני בתקופת הסתגלות לשימוש באמצעי חימום אחרים.
הטלויזיה, לעומת זאת, יותר נכון, הוידאו, קצת חסר. אני תוהה אם אוכל למצוא טלויזיה יד שניה, כי חדשה בטח לא אקנה.
אז אם אתם יודעים על טלויזיה יד שניה במצב מצוין, אשמח לרכוש אותה במחיר הוגן. טל: 052/8736862
אך, לאחרונה, התקלקלו לנו כמה מכשירי חשמל. המיקרוגל, שעדיין במטבח, לא ניסיתי לתקן. אני בתקופת הסתגלות לשימוש באמצעי חימום אחרים.
הטלויזיה, לעומת זאת, יותר נכון, הוידאו, קצת חסר. אני תוהה אם אוכל למצוא טלויזיה יד שניה, כי חדשה בטח לא אקנה.
אז אם אתם יודעים על טלויזיה יד שניה במצב מצוין, אשמח לרכוש אותה במחיר הוגן. טל: 052/8736862
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
למי יש טלויזיה
אין טלויזיה אצלי בבית
-
- הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*
למי יש טלויזיה
אצלינו ממש ממש אין כבר מעל לעשר שנים. כאשת חינוך אני מתנגדת לעיניין הזה לחלוטין. (כן- גם אני אהבתי "רגע עם דודלי". )מאחלת לכם שתדעו להעסיק את עצמכם, להיות בשקט בלי שידחסו לכם מבחוץ משהו פנימה ושיהיו לכם יחסים אינטימיים אמיתיים עם האנשים שאיתם אתם נמצאים :במשפחה, אורחים, בתים שבהם מתארחים וכו.
-
- הצטרפות: 18 יולי 2007, 09:49
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_טהורה*
למי יש טלויזיה
יש טלוויזיה בלי כבלים, בלי ערוץ 1ו-2,היא מחוברת ל-d.v.d, אנחנו מורידים סרטים וצורבים, צופים מידי פעם לפי מזג האוויר.
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
- דף אישי: הדף האישי של חני_תה*
למי יש טלויזיה
אין טלויזיה
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
למי יש טלויזיה
לנו יש מחוברת לDVD
לנו יש מנוי לבלוק בסטר
הקטנים רואים מידי פעם DVD של קטנים (בעיקר כשאמא שלהם מנסה "לגנוב זמן" ולהרויח שקט)
בשבועיים האחרונים מבקשים יותר ממה שאני אוהבת - כל יום קלטת.
מצד שני אתמול הוא נרדם והיא ראתה TV ואני נימנמתי לידה אז אולי זה לא רק רע LOL
לנו יש מנוי לבלוק בסטר
הקטנים רואים מידי פעם DVD של קטנים (בעיקר כשאמא שלהם מנסה "לגנוב זמן" ולהרויח שקט)
בשבועיים האחרונים מבקשים יותר ממה שאני אוהבת - כל יום קלטת.
מצד שני אתמול הוא נרדם והיא ראתה TV ואני נימנמתי לידה אז אולי זה לא רק רע LOL
למי יש טלויזיה
אין טלוויזיה ואין מיקרו.
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2006, 03:41
- דף אישי: הדף האישי של קר_שינדו*
למי יש טלויזיה
אין שתי טלוויזיות
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
למי יש טלויזיה
שמתי לב שמי שאין לא טלויזיה רק מציין שאין ולא אומר למה. ומי שיש לו מרגיש צורך להתנצל ומוסיף למה ואיך.
לחץ חברתי כזה לא?
לחץ חברתי כזה לא?
-
- הצטרפות: 31 מאי 2007, 20:52
- דף אישי: הדף האישי של דרך_עפר_שם_זמני*
למי יש טלויזיה
אין לנו כי:
- אין לנו מקום לזה.
- אין לנו זמן לזה.
- אני נוטה לבהייה פסיבית ולהיבלעות וזה לא נעים לי.
- בתקופה האחרונה של הנישואין שלי רבתי המון עם הבעל-דאז על צפייה בטלויזיה, ובכלל הרבה רעל בנישואין שלנו פעפע סביב למכשיר מכל מיני סיבות, ולכן כשהתגרשנו ביקשתי שיקח את הטלויזיה והרגשתי שאני משתחררת משניהם יחד.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
למי יש טלויזיה
יש פה במקרה מישהו/י מתל אביב שיש לו טלויזיה?
(אני רוצה לראות את הכתבה בערוץ 2 על לקטים מטיילים, ביום ראשון הקרוב)
(אני רוצה לראות את הכתבה בערוץ 2 על לקטים מטיילים, ביום ראשון הקרוב)
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
למי יש טלויזיה
יש. אני לומדת המון מהטלויזיה- בעיקר ערוץ 8, סדרות על מדע, האנגלית שלי מצויינת בזכות הטלויזיה. מצד שני- רוב התוכניות הן פשוט תת רמה. צריך לברור, ללא ספק.
למי יש טלויזיה
אחרי הרבה זמן שלא ראיתי טלויזיה, יצא לי לראות תוכנית של "שלישית מה קשור" וזה כל כך דיכא אותי זה כל כך לא מצחיק , כולה רציתי לצחוק קצת ונחרדתי מהתת רמה
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2009, 19:44
- דף אישי: הדף האישי של נעה_זני*
למי יש טלויזיה
יש ,בשליטה ובמינון נכון .
אני ממליצה להוציא את הכרטיס החכם שבממיר ולהשתמש בו כמו בכרטיס אשראי לזמן בהייה ..
http://noa-photographer.blogspot.com/20 ... g-[po]post 11[/po].html
אני ממליצה להוציא את הכרטיס החכם שבממיר ולהשתמש בו כמו בכרטיס אשראי לזמן בהייה ..
http://noa-photographer.blogspot.com/20 ... g-[po]post 11[/po].html