רוצה לגדול באמת
רוצה לגדול באמת
גם אם המים נראים שקטים,יש בהם תנועה פנימית.
-
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
רוצה לגדול באמת
אני כל-כך שמחה בשבילך שחזרת כל-כך מלאה, ושהכל עבר באוירה נעימה,מה שכתבת על זה שאין ביטחון בעצמנו כלכך נכון, וככה קורא כשאנחנו שקועים בתוך דמיונות
שמבלבלים אותנו לגמרי, ואנחנו חושבים שזו האמת.אבל ב"ה שתמיד יש לנו על מי להישען ולאן לחזור. מחכה גם לחופשה שלנו, מקווה להיות בהקשבה אמיתי לילדים, לא רק להיות נוכחת
פיזית במקום, אלא פשוט להיות איתם נטו ועם האיש.מתפללת לה' שנשאיר את כל המשקעים מאחורה וניסע נקיים, ושנזכה גם לחזור עם תובנות של בניה ותיקון.
שמבלבלים אותנו לגמרי, ואנחנו חושבים שזו האמת.אבל ב"ה שתמיד יש לנו על מי להישען ולאן לחזור. מחכה גם לחופשה שלנו, מקווה להיות בהקשבה אמיתי לילדים, לא רק להיות נוכחת
פיזית במקום, אלא פשוט להיות איתם נטו ועם האיש.מתפללת לה' שנשאיר את כל המשקעים מאחורה וניסע נקיים, ושנזכה גם לחזור עם תובנות של בניה ותיקון.
-
- הצטרפות: 15 יולי 2007, 14:54
- דף אישי: הדף האישי של חמו_מה*
רוצה לגדול באמת
שמחה בשבילך שהבטריה התמלאה @}
-
- הצטרפות: 06 אפריל 2007, 16:40
- דף אישי: הדף האישי של דנ_דוש*
רוצה לגדול באמת
ככה, היית בגופרה ולא סיפרת?, איך היה הקטע של לישון בחוץ?על מזרון? היית " במקום שלנו"?
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2005, 21:01
רוצה לגדול באמת
ומה עשיתם שלא בזמן של המים? זה תמיד מעניין אותי מה עושים כל היום על הכנרת הרי לא ניתן לשחות כל הזמן, או שמא אני טועה?
שמחה בשבילך שנהניתם כל הכבוד על הפירגון העצמי, בלעדיו- קשה לזוז נכון?
ראיתי והתרגשתי מהמייל ששלחה אלינו מעבירת הסדנא, יפה לא?
שיהיה המשך חופש מוצלח וממלא!
י.
שמחה בשבילך שנהניתם כל הכבוד על הפירגון העצמי, בלעדיו- קשה לזוז נכון?
ראיתי והתרגשתי מהמייל ששלחה אלינו מעבירת הסדנא, יפה לא?
שיהיה המשך חופש מוצלח וממלא!
י.
-
רוצה לגדול באמת
ראי דף בית שלך- אוהבת.
רוצה לגדול באמת
מה עשינו?....טוב בעיקר עשינו כלום,שזה דבר גדול מבחינתי
הבאתי ספר טוב,נחנו,היינו עסוקים בלארגן ארוחות ואח"כ לסדר...
ארגון של הזולה בבוקר,להערים את המזרנים,ליבש מגבות לשמור על מקום נעים...זהו !
אני לא צריכה להתרוצץ כדי להנות,תני לי שלווה ואני לא צריכה יותר כלום.
הבאתי ספר טוב,נחנו,היינו עסוקים בלארגן ארוחות ואח"כ לסדר...
ארגון של הזולה בבוקר,להערים את המזרנים,ליבש מגבות לשמור על מקום נעים...זהו !
-
רוצה לגדול באמת
תאמיני לי, הייתי שמה את המשפט הזה סטיקר בגב האוטו, שכולם ידעו.
תאמיני לי, הייתי שמה את המשפט הזה סטיקר בגב האוטו, שכולם ידעו.
רוצה לגדול באמת
שבוע מלא עבר עלי ועוד שבוע עמוס אנרגטית מצפה לי,עמוס במובן החיובי של המילה.
מארגנת עם חברות ערב יצירה נשי בישוב,מתכננת גם להופיע בשני קטעי מחול,
יוצאת לפסטיבל נשים .כולל לילה מחוץ לבית,פעם ראשונה שאני עוזבת את צ'ופקי.אבל הוא כבר גדול ויסתדר עם אבא.
אז למה תחושת האשמה? למה לא מובן מאליו שיש לי את החופש להנות בעצמי???
איך אני עוקרת את הגירסא דינקותא הזאת? אמא אמורה לסבול! לא להנות,רק עם המשפחה.
איך מוותרים על הקרבניות הזאת.
אני מרגישה שאני מספרת את זה לאמא שלי בקורת סמויה ולא סמויה על כך שאני יודעת להעניק לעצמי.ללמוד מה שמעניין אותי ולא בהכרח מה שיקדם אותי מקצועית,לצאת עם חברות,לוותר על מטלות בבית כדי להנות,פשוט לתת לעצמי זמן ששנים לא היה באפשרותי לקבל.
מרגישה לאחרונה שאולי אני לוקחת יותר מידי לעצמי...
כאילו שמה שאני עושה בשביל המשפחה לא מספיק נחשב...שצריך יותר הקרבה...
גם להנות אני לא ממש יודעת.
מארגנת עם חברות ערב יצירה נשי בישוב,מתכננת גם להופיע בשני קטעי מחול,
יוצאת לפסטיבל נשים .כולל לילה מחוץ לבית,פעם ראשונה שאני עוזבת את צ'ופקי.אבל הוא כבר גדול ויסתדר עם אבא.
אז למה תחושת האשמה? למה לא מובן מאליו שיש לי את החופש להנות בעצמי???
איך אני עוקרת את הגירסא דינקותא הזאת? אמא אמורה לסבול! לא להנות,רק עם המשפחה.
איך מוותרים על הקרבניות הזאת.
אני מרגישה שאני מספרת את זה לאמא שלי בקורת סמויה ולא סמויה על כך שאני יודעת להעניק לעצמי.ללמוד מה שמעניין אותי ולא בהכרח מה שיקדם אותי מקצועית,לצאת עם חברות,לוותר על מטלות בבית כדי להנות,פשוט לתת לעצמי זמן ששנים לא היה באפשרותי לקבל.
מרגישה לאחרונה שאולי אני לוקחת יותר מידי לעצמי...
כאילו שמה שאני עושה בשביל המשפחה לא מספיק נחשב...שצריך יותר הקרבה...
גם להנות אני לא ממש יודעת.
-
רוצה לגדול באמת
נשמע שיש לך עולם עשיר ומלא. @}
תהני עד הסוף. המטלות בבית יחכו לך, אל תדאגי.
תשאירי את הייסורי מצפון עם הכביסות, ויאללה לעולם הרחב...
תהני עד הסוף. המטלות בבית יחכו לך, אל תדאגי.
תשאירי את הייסורי מצפון עם הכביסות, ויאללה לעולם הרחב...
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
רוצה לגדול באמת
נשמע לי שיש לך את זה דווקא.
שיהיה בכיף!
שיהיה בכיף!
רוצה לגדול באמת
תודה חמומה ויעלילה,
אז מה,זה חוקי ככה להנות?
כלומר,גם להיות אמא וגם להנות...יש חיה כזאת???
אז מה,זה חוקי ככה להנות?
כלומר,גם להיות אמא וגם להנות...יש חיה כזאת???
-
רוצה לגדול באמת
לא יודעת אם יש חיה כזאת, אבל אנחנו חייבות להמציא אותה כל פעם מחדש
-
רוצה לגדול באמת
מותר לך להיות אמא ונראה לי שאת אמא נהדרת, וכן מותר גם לך להנות, גם לי לקח המון זמן עד שעשיתי משהו למעני, ואז הבנתי,שלהנות זה למלא את המצברים בהרבה כח להמשך, ומותר גם לנו לעשות משהו למעננו, מה רק לאחרים מותר להנות? מה איתנו? אז תהני לך , ותלכי נקיה , בלי יסורי מצפון, כי בסך הכל תחזרי הביתה עם כח ומצב רוח טוב ורק הבית ירויח מזה. מה זה פסטיבל הנשים הזה? נשמע מענין?
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*
רוצה לגדול באמת
גם את ילדה. רק רמה אחת למעלה באילן היוחסין בשושלת
וכשאת נהנית השמחה הולכת איתך, וכולם נהנים ממנה לדעתי בתכלס
וכשאת נהנית השמחה הולכת איתך, וכולם נהנים ממנה לדעתי בתכלס
-
רוצה לגדול באמת
חבל שלא ידעתי על זה קודם, נראה חויתי ביותר, לא ראיתי שום פרסום על זה באזור. אם הייתי יודעת על זה הייתי הולכת. אני חייבת יום לעצמי, להתמלות קצת, החופש הזה "שוחק את נשמתי" והכי הייתי רוצה לראות הופעה של אתי אנקרי שמעתי שירים אחרונים שלה ומאוד אהבתי.
,
,
-
רוצה לגדול באמת
אחותי- ואני רציתי להפגש...תעשי חיים!!!!!!!
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
רוצה לגדול באמת
כל כך מגיע לך להנות והיות מי שאת באמת.
נקי את פירורי האשמה הם לא יועילו לך במאום.
אולי יעזור לך לדעת שיהיו עוד כמה שיגדלו יחד איתך מהחוויה הזו...
נקי את פירורי האשמה הם לא יועילו לך במאום.
אולי יעזור לך לדעת שיהיו עוד כמה שיגדלו יחד איתך מהחוויה הזו...
רוצה לגדול באמת
כל היום אני משבצרת את הבית,מסדרת ארונות,מכבסת,מנסה לנקות ולנקות את המצפון בו זמנית...
בסוף שהבית התחיל להראות כמו בית הרגשתי ראויה לזמן החסד הזה (מבטיחה לכם,שום גנים פולנים במשפחה...!)
בערב חזרה גנרלית לערב נשים שיהיה ברביעי,כמה כשרונות...כמה נתינה...ובכל זאת החזרה מתארכת ואני רואה שזה יותר מידי,חייבים לקצץ,כמה ואת מי...לא פשוט,בסוף נבנית תכנית יותר מצומצמת אבל עדיין עמוסה למכביר.
מקווה שבכל זאת יהיה ערב איכותי-כמובן שאשתף...
ומחר,נודדים לבקעה,בית שאן,פסטיבל נשים,
מרגישה נכון להתנתק קצת ...
הילדים בחוץ מנסים לצוד מטאורים ואני כאן במקום לארוז ולישון.
בסוף שהבית התחיל להראות כמו בית הרגשתי ראויה לזמן החסד הזה (מבטיחה לכם,שום גנים פולנים במשפחה...!)
בערב חזרה גנרלית לערב נשים שיהיה ברביעי,כמה כשרונות...כמה נתינה...ובכל זאת החזרה מתארכת ואני רואה שזה יותר מידי,חייבים לקצץ,כמה ואת מי...לא פשוט,בסוף נבנית תכנית יותר מצומצמת אבל עדיין עמוסה למכביר.
מקווה שבכל זאת יהיה ערב איכותי-כמובן שאשתף...
ומחר,נודדים לבקעה,בית שאן,פסטיבל נשים,
מרגישה נכון להתנתק קצת ...
הילדים בחוץ מנסים לצוד מטאורים ואני כאן במקום לארוז ולישון.
-
רוצה לגדול באמת
הנאה שלמה שתיהיה לך,
מחכה לשיתוף ולחוויות
מחכה לשיתוף ולחוויות
-
רוצה לגדול באמת
איך היה בפסטיבל,נהנית? חזרת בטח כמו חדשה!היום יום רביעי וזה הערב שלכם בישוב? שיהיה בהצלחה, שתפי אותנו במה שהיה, מקווה שיצא לפחות כמו מה שציפיתם שיהיה. חודש טוב.
רוצה לגדול באמת
היה מדהים.
חזרתי מהפסטיבל כמו כלי מלא,גולשת חוויה ואהבה.
יומיים של סדנאות תנועה וקול בשילוב הופעות שהגדולה בהן-הופעתה המעצימה של אתי אנקרי,רקדתי עד כלות...
הגענו הביתה לפנות בוקר וכבר התארגנו לערב שלנו.
כשהנשים הביאו את היצירות לתערוכה היו לי דמעות בעינים,שפע,שפע של יצירה נשית איכותית,מרגש.
נשים מהישוב טפטפו לאיטן ואז התכנסנו להופעות,היו הופעות מאוד מרגשות,דווקא בפשטות שהבאנו את עצמינו מול החברות מהישוב.
יערה המתוקה הגיעה להיות איתי (תודה מותק,אוהבת אותך|L|) ואני מקווה שאולי היא תכתוב גם מהחוויה שלה,הסתכלות של מישהי מהצד.
קיבלנו משוב חיובי והיתה הרגשה של עושר ושמחת יצירה.
אז מוזר להיות אחרי...כל כך הרבה זמן מתכוננים ובסוף ,זה פשוט קורה.נותן קצת הרגשה של חתונה,מזמינים,דואגים לתזמורת בוחרים שמלה,צלם ,קיטרינג ואז - ארבע שעות ונגמרה החתונה...
אבל דווקא עכשיו אני בהיי,עובדה שאני ערה למרות חסך שינה מצטבר.
חזרתי מהפסטיבל כמו כלי מלא,גולשת חוויה ואהבה.
יומיים של סדנאות תנועה וקול בשילוב הופעות שהגדולה בהן-הופעתה המעצימה של אתי אנקרי,רקדתי עד כלות...
הגענו הביתה לפנות בוקר וכבר התארגנו לערב שלנו.
כשהנשים הביאו את היצירות לתערוכה היו לי דמעות בעינים,שפע,שפע של יצירה נשית איכותית,מרגש.
נשים מהישוב טפטפו לאיטן ואז התכנסנו להופעות,היו הופעות מאוד מרגשות,דווקא בפשטות שהבאנו את עצמינו מול החברות מהישוב.
יערה המתוקה הגיעה להיות איתי (תודה מותק,אוהבת אותך|L|) ואני מקווה שאולי היא תכתוב גם מהחוויה שלה,הסתכלות של מישהי מהצד.
קיבלנו משוב חיובי והיתה הרגשה של עושר ושמחת יצירה.
אז מוזר להיות אחרי...כל כך הרבה זמן מתכוננים ובסוף ,זה פשוט קורה.נותן קצת הרגשה של חתונה,מזמינים,דואגים לתזמורת בוחרים שמלה,צלם ,קיטרינג ואז - ארבע שעות ונגמרה החתונה...
אבל דווקא עכשיו אני בהיי,עובדה שאני ערה למרות חסך שינה מצטבר.
-
רוצה לגדול באמת
אני מפרגנת..... עסוקה עם הכנות אחרונות לבית הספר, רוצה למצא חוף ים רק שלי, לשבת מול הגלים, ולהסחף עם המחשבות.... שנה הבאה.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
רוצה לגדול באמת
שמחה לקרוא על כל ההתרחשויות
כל הכבוד על פינוי הזמן לעצמך - זו גדילה אמיתית בעייני , מאחלת גם לי את האפשרות לזוז לבד לארועים מגדילים
אנחנו לומדים לנשום מחדש מפנימים את מה שהיה כאן רוב הקיץ - אורחים.
שימשיך לנו בשמחה (-:
כל הכבוד על פינוי הזמן לעצמך - זו גדילה אמיתית בעייני , מאחלת גם לי את האפשרות לזוז לבד לארועים מגדילים
אנחנו לומדים לנשום מחדש מפנימים את מה שהיה כאן רוב הקיץ - אורחים.
שימשיך לנו בשמחה (-:
רוצה לגדול באמת
לאט,לאט מתפוגג הענן של האופוריה ומתחילה נחיתה רכה למציאות רגילה,כביסות ,הערכות לשנת הלימודים-שלי ושל הילדים,
מתכוננים לבר מצווה של מס' 2.מנסים לארגן משהו נעים ופשוט,כאן בישוב.
ההתמודדות עם הילד לא פשוטה,המון קשיים רגשיים,המון התנגדויות,קושי גדול לרצות אותו.תחושה של בור שלא מכיל שום נתינה,שום שפע.
חזרנו היום לטיפול הוליסטי משולב וגם המטפלת רואה רגרסיה גדולה.
מביא אותי למקום של יאוש.
הילד מוכשר בטירוף,אבל לא עושה עם עצמו כלום.משקיע אנרגיות במריבות ובכעס על כל מה שזז.
התקשורת איתו הופכת להיות יותר ויותר טעונה.
מקווה שבזכות התפילות והטיפול לראות שיפור,איזו רגיעה,כדי שיוכל להתחיל את שנת הלימודים ממקום טוב יותר.
דווקא עכשיו הוא יושב עם אחיו והם מציירים יחד,אולי הטיפול כבר נותן ניצנים של תקווה???
סף התסכול שלו כל כך נמוך,שכל קושי קטן ביותר-למשל להוציא חביתה מהמחבת בלי שהמחבת תתהפך יכול לגרום לו לצאת מהכלים.
זה תמיד ככה שאחרי תקופה טובה מגיעה נפילה? סתם,האמת היא שאין כאן מציאות חדשה,הדבר היחיד שהשתנה זאת המודעות שלי,וזה כבר טוב,המודעות תביא בע"ה לשינוי,אמן.
מתכוננים לבר מצווה של מס' 2.מנסים לארגן משהו נעים ופשוט,כאן בישוב.
ההתמודדות עם הילד לא פשוטה,המון קשיים רגשיים,המון התנגדויות,קושי גדול לרצות אותו.תחושה של בור שלא מכיל שום נתינה,שום שפע.
חזרנו היום לטיפול הוליסטי משולב וגם המטפלת רואה רגרסיה גדולה.
מביא אותי למקום של יאוש.
הילד מוכשר בטירוף,אבל לא עושה עם עצמו כלום.משקיע אנרגיות במריבות ובכעס על כל מה שזז.
התקשורת איתו הופכת להיות יותר ויותר טעונה.
מקווה שבזכות התפילות והטיפול לראות שיפור,איזו רגיעה,כדי שיוכל להתחיל את שנת הלימודים ממקום טוב יותר.
דווקא עכשיו הוא יושב עם אחיו והם מציירים יחד,אולי הטיפול כבר נותן ניצנים של תקווה???
סף התסכול שלו כל כך נמוך,שכל קושי קטן ביותר-למשל להוציא חביתה מהמחבת בלי שהמחבת תתהפך יכול לגרום לו לצאת מהכלים.
זה תמיד ככה שאחרי תקופה טובה מגיעה נפילה? סתם,האמת היא שאין כאן מציאות חדשה,הדבר היחיד שהשתנה זאת המודעות שלי,וזה כבר טוב,המודעות תביא בע"ה לשינוי,אמן.
-
רוצה לגדול באמת
כל כך צעירה, וכבר בר-מצווה למס'2?
(בעצם, אין לי מושג בת כמה את, את פשוט נשמעת ככה)
בכל מקרה הגיל הזה נורא קשה. מזל שיש לידו אמא כמוך.
(בעצם, אין לי מושג בת כמה את, את פשוט נשמעת ככה)
בכל מקרה הגיל הזה נורא קשה. מזל שיש לידו אמא כמוך.
רוצה לגדול באמת
איזה צעירה? ביום רביעי אני חוגגת 38,כבר מריחה את הארבעים מלמטה...
אבל הנשמה עדיין כמו ילדה,עוד מגלה מה יש לעולם לתת לי,עוד שואפת להוציא מעצמי...
כל פעם שאני נתקלת במכשול טכני בדרך ללמוד משהו או לפתח משהו אני אומרת (בקול,כן?) טוב,אני אעשה את זה כשאהיה גדולה,ואני מתכונת לכל מילה.
מצד שני אני חשה יותר ויותר בפער שביני לנשים צעירות שרק נישאו,מרגישה את הבשלות וגם את הבגרות שלי מולן,מודעת לכך שאני באמת מתבגרת.
ולנוכח כל אלה העננה שמרחפת מעל ראשי-האם להביא עוד תינוק(תינוקת זאת לא ממש אפשרות אצלי )
חוששת שיבוא יום בו אצטער שוויתרתי על האפשרות להוריד נשמה נוספת לעולם,למשפחה שלי.
כשאני רואה תינוקות קטנים אני מרגישה כמו קשר בבטן,הריח...הרכות...מצד שני-לחשוב שאני אמורה לחלק את עצמי באדם נוסף מבהילה אותי.
שאלות....שאלות...שאלות...
לפעמים טוב שאין תשובות מוחלטות.
אבל הנשמה עדיין כמו ילדה,עוד מגלה מה יש לעולם לתת לי,עוד שואפת להוציא מעצמי...
כל פעם שאני נתקלת במכשול טכני בדרך ללמוד משהו או לפתח משהו אני אומרת (בקול,כן?) טוב,אני אעשה את זה כשאהיה גדולה,ואני מתכונת לכל מילה.
מצד שני אני חשה יותר ויותר בפער שביני לנשים צעירות שרק נישאו,מרגישה את הבשלות וגם את הבגרות שלי מולן,מודעת לכך שאני באמת מתבגרת.
ולנוכח כל אלה העננה שמרחפת מעל ראשי-האם להביא עוד תינוק(תינוקת זאת לא ממש אפשרות אצלי )
חוששת שיבוא יום בו אצטער שוויתרתי על האפשרות להוריד נשמה נוספת לעולם,למשפחה שלי.
כשאני רואה תינוקות קטנים אני מרגישה כמו קשר בבטן,הריח...הרכות...מצד שני-לחשוב שאני אמורה לחלק את עצמי באדם נוסף מבהילה אותי.
שאלות....שאלות...שאלות...
לפעמים טוב שאין תשובות מוחלטות.
-
רוצה לגדול באמת
מאוד מאוד מזדהה עם השאלות והאין תשובות מוחלטות.
אכן כל החיים לפנינו.
וציף ציף, אני מכירה נשים עם 5 בנים ואח"כ בת. גם שרה חשבה מחשבות ,וראית מה יצא בסוף.
הכי חשוב שתקשיבי טוב לעצמך, לרצונות, לכוחות, למה הכי בוער לך כרגע, וחשוב גם ללכת מפויס ולשים פס...
אכן כל החיים לפנינו.
וציף ציף, אני מכירה נשים עם 5 בנים ואח"כ בת. גם שרה חשבה מחשבות ,וראית מה יצא בסוף.
הכי חשוב שתקשיבי טוב לעצמך, לרצונות, לכוחות, למה הכי בוער לך כרגע, וחשוב גם ללכת מפויס ולשים פס...
רוצה לגדול באמת
איזה צעירה? ביום רביעי אני חוגגת 38,כבר מריחה את הארבעים מלמטה...
אם הייתה לך אפשרות לראות את אימך או סבתך בגילך (ולא בתמונות), מה היית אומרת: "איזו צעירה" או "איזו מבוגרת"?
זה מזכיר לי סצנה בסרט "להתחתן שנית" (ממליצה על הסרט) - אישה שעוברת במוחה, בעקבות עילפון, מסע אל עברה (לתקופה של סוף התיכון), פוגשת את אימה, מלטפת את לחיה, נדהמת, ואומרת: "אמא את כל כך צעירה".
אני לפעמים מדמיינת את ילדיי מבוגרים ואותי זקנה או מדמיינת שפעם הייתי זקנה ושקיבלתי את החיים האלה שוב על מנת להיות מודעת יותר.
המחשבות האלו עוזרות לי להרגיש את העכשיו ולהנות ממנו, להבין שהכל יחסי, זמני ולא בהכרח חייב לחלוף כל כך מהר.
מזדהה מאוד עם מה שכתבת, ומוסיפה, כשהיינו צעירות יותר, בני הארבעים נראו לנו מאוד מבוגרים לכן, מגיעים לגיל הזה מצד אחד עם דיעה מוקדמת עליו, ומצד שני עם תחושה שונה של הנפש. (אבל הנשמה עדיין כמו ילדה..._ / _...טוב אני אעשה את זה שאהיה גדולה...)
אם הייתה לך אפשרות לראות את אימך או סבתך בגילך (ולא בתמונות), מה היית אומרת: "איזו צעירה" או "איזו מבוגרת"?
זה מזכיר לי סצנה בסרט "להתחתן שנית" (ממליצה על הסרט) - אישה שעוברת במוחה, בעקבות עילפון, מסע אל עברה (לתקופה של סוף התיכון), פוגשת את אימה, מלטפת את לחיה, נדהמת, ואומרת: "אמא את כל כך צעירה".
אני לפעמים מדמיינת את ילדיי מבוגרים ואותי זקנה או מדמיינת שפעם הייתי זקנה ושקיבלתי את החיים האלה שוב על מנת להיות מודעת יותר.
המחשבות האלו עוזרות לי להרגיש את העכשיו ולהנות ממנו, להבין שהכל יחסי, זמני ולא בהכרח חייב לחלוף כל כך מהר.
מזדהה מאוד עם מה שכתבת, ומוסיפה, כשהיינו צעירות יותר, בני הארבעים נראו לנו מאוד מבוגרים לכן, מגיעים לגיל הזה מצד אחד עם דיעה מוקדמת עליו, ומצד שני עם תחושה שונה של הנפש. (אבל הנשמה עדיין כמו ילדה..._ / _...טוב אני אעשה את זה שאהיה גדולה...)
רוצה לגדול באמת
תודה לך לב על המילים המחכימות.
שאני מתבוננת בגיל,אני לא שופטת את המקום הזה כטוב או רע.
אני מתבוננת במציאות.
ואני רואה אישה,אמא לחמישה בנים,בשלה,יוצרת,מלאה בחיות ורצון ללמוד ולתקן,
בהחלט מרגישה מבוגרת ביחס לצעירות ממני,אבל זה בסדר.
גם תקתוקו של השעון הביולוגי הוא תקין,ב"ה יש לי משפחה לתפארת,
אולי יבוא עוד ילד,אולי לא...
הכל בסדר.
כל עוד אני לא עומדת במקום אחד,נמצאת בתנועה עם רצון כנה לשינוי ותיקון,
עוד יש לי הרבה מה לעשות כאן,בדיוק במקום בו אני נמצאת היום.
המרגיעון אומר:הכל נכון – גם פרשנות לקויה
שאני מתבוננת בגיל,אני לא שופטת את המקום הזה כטוב או רע.
אני מתבוננת במציאות.
בהחלט מרגישה מבוגרת ביחס לצעירות ממני,אבל זה בסדר.
גם תקתוקו של השעון הביולוגי הוא תקין,ב"ה יש לי משפחה לתפארת,
אולי יבוא עוד ילד,אולי לא...
הכל בסדר.
כל עוד אני לא עומדת במקום אחד,נמצאת בתנועה עם רצון כנה לשינוי ותיקון,
עוד יש לי הרבה מה לעשות כאן,בדיוק במקום בו אני נמצאת היום.
המרגיעון אומר:הכל נכון – גם פרשנות לקויה
-
רוצה לגדול באמת
וואו ציפציף, ממש לגריין כל מלה...
רוצה לגדול באמת
דברייך נוגעים ללב@}
דברייך נוגעים ללב@}
רוצה לגדול באמת
לפני 38 שנים הגעתי לעולם,בלידה ארוכה ומתישה כדברי אימי,הייתי תינוקת "קשה" ומאז אני כאן,כמעט בלי רגשי אשמה....
וואו,סליחה על הפאסימיות,
יום הולדת שמח לי !
וואו,סליחה על הפאסימיות,
יום הולדת שמח לי !
רוצה לגדול באמת
בינתים חגגתי עם ילדי בקומזיץ עליז...עכשיו אני מותשת.
-
רוצה לגדול באמת
מזל טוב
-
רוצה לגדול באמת
ציףציף היקרה
היום יום הולדת ,היום יום הולדת, היום יום הולדת לציףציף, חג לה שמח וזר לה פורח................
הרבה מזל טוב ליום ההולדת, בע"ה שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה,
הרבה שמחה, אושר, פרנסה טובה, נחת מהילדים, נחת מהבעל, נחת מכולם, שנה של עשיה פוריה,
של למידה וגדילה - רוחנית.
הרבה אהבה, חיבוקים - שירת הים.
היום יום הולדת ,היום יום הולדת, היום יום הולדת לציףציף, חג לה שמח וזר לה פורח................
הרבה מזל טוב ליום ההולדת, בע"ה שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה,
הרבה שמחה, אושר, פרנסה טובה, נחת מהילדים, נחת מהבעל, נחת מכולם, שנה של עשיה פוריה,
של למידה וגדילה - רוחנית.
הרבה אהבה, חיבוקים - שירת הים.
רוצה לגדול באמת
תודה על העוגות, המתנה,הברכות והאיחולים.
תבורכנה המברכות@}
תבורכנה המברכות@}
רוצה לגדול באמת
שלום לך יקרה ומזל טוב !
אין לך מושג עד כמה אני מזדהה עם הדברים שאת כותבת... אני מצויה בשלב זהה לשלך, עם בכור שחוגג בר מצווה בקרוב, וההתרגשות גדולה, והמון ברורים איתו ועם עצמנו על איך לחגוג בדרך המתאימה לנו ( פשטות וחיבור למהות ). וההתלבטות האין סופית על עוד ילד, עם עדיפות ברורה לילדה...
התלבטתי קצת לפני הפסטיבל אם ליידע אותך שאשתתף, והרגשתי את אותה תחושה שמלווה אותי בכל המדיה הזו של פוטנציאל אשלייתי... שמונעת ממני לקחת בו חלק פעיל ולתת לו משקל משמעותי בחיי.
ובכל זאת לומדת הרבה מהשיתופים וממשיכה לבקר מדי פעם.
בפסטיבל השתתפתי בסדנאות של אלישבע ואהובה.
החוויה שם היתה מאוד חזקה עבורי ויצרה בי געגוע חזק לשפע לעוצמה לחיבור ולהרגשה חזקה שקשה לי להעביר במילולית.
ימים טובים !
אין לך מושג עד כמה אני מזדהה עם הדברים שאת כותבת... אני מצויה בשלב זהה לשלך, עם בכור שחוגג בר מצווה בקרוב, וההתרגשות גדולה, והמון ברורים איתו ועם עצמנו על איך לחגוג בדרך המתאימה לנו ( פשטות וחיבור למהות ). וההתלבטות האין סופית על עוד ילד, עם עדיפות ברורה לילדה...
התלבטתי קצת לפני הפסטיבל אם ליידע אותך שאשתתף, והרגשתי את אותה תחושה שמלווה אותי בכל המדיה הזו של פוטנציאל אשלייתי... שמונעת ממני לקחת בו חלק פעיל ולתת לו משקל משמעותי בחיי.
ובכל זאת לומדת הרבה מהשיתופים וממשיכה לבקר מדי פעם.
בפסטיבל השתתפתי בסדנאות של אלישבע ואהובה.
החוויה שם היתה מאוד חזקה עבורי ויצרה בי געגוע חזק לשפע לעוצמה לחיבור ולהרגשה חזקה שקשה לי להעביר במילולית.
ימים טובים !
-
רוצה לגדול באמת
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה לגדול באמת
גלו לה מותק,היינו באותן סדנאות !
אלישבע,הייתי ביום שני,אהובה הייתי גם בערב(עם התערוכה) וגם בבוקר השני-שילוב האותיות עם הדסה.את כבר יודעת מי אני?
ואלון-תודה נשמה.
אלישבע,הייתי ביום שני,אהובה הייתי גם בערב(עם התערוכה) וגם בבוקר השני-שילוב האותיות עם הדסה.את כבר יודעת מי אני?
ואלון-תודה נשמה.
-
רוצה לגדול באמת
מזל טוב מתוקתי! @}
רוצה לגדול באמת
תודות למברכי,תבורכו גם אתם@}
גלולה,עכשיו אני בבאסה,את יודעת מי אני(כנראה) ואני ממש לא...
היו כל כך הרבה נשים...זוכרת רק את הבנות שעבדתי איתן בזוגות.
לשמחתי אהובה(שאצלה למדתי קונטאקט בסיהרא) תבוא לישוב שלי להעביר סדנאות בראשי חודשים,כך שאני אזכה עוד לחוות את זה בהמשך.
אולי תוכלי לבוא איתה מירושלים שהיא תבוא.
העצמה שיש בעבודה עם הגוף היא מדהימה,כמו נגיעה ישירה בנשמה.
רק אחרי שאני חווה במסה כזאת עבודה טובה של תנועה אני מבינה מה כל הזמן חסר לי.
גלולה,עכשיו אני בבאסה,את יודעת מי אני(כנראה) ואני ממש לא...
היו כל כך הרבה נשים...זוכרת רק את הבנות שעבדתי איתן בזוגות.
לשמחתי אהובה(שאצלה למדתי קונטאקט בסיהרא) תבוא לישוב שלי להעביר סדנאות בראשי חודשים,כך שאני אזכה עוד לחוות את זה בהמשך.
אולי תוכלי לבוא איתה מירושלים שהיא תבוא.
העצמה שיש בעבודה עם הגוף היא מדהימה,כמו נגיעה ישירה בנשמה.
רק אחרי שאני חווה במסה כזאת עבודה טובה של תנועה אני מבינה מה כל הזמן חסר לי.
רוצה לגדול באמת
את היומולדת העברתי באינטנסיביות (הכחשה?...)בבוקר העסקתי את עצמי באירגון של הבית
+אירוח ילדים של חברה,
בצהרים הגיעו ילדים נוספים (של חברה אחרת מהישוב)
ואז לקחתי את חתן בר המצווה לעיר לקנות לו גרדרובה,משכנתא עוד מעט אני אצטרך לבר מצווה הזאת...
אבל לפחות אני יכולה למחוק חלק מה"צריכים" של ההתארגנות לאירוע.
חשבתי שאמצא גם לי משהו אבל לא הייתי מספיק רגועה לחפש,עדיף שאלך יום אחד לבד.
בנתיים קיבלתי טלפונים מחממי לב מההורים ומאחי שברכו אותי ליומולדת,תמיד מרגש מחדש.
התפנקנו גם בקניית סרטים,קניתי סרטי נוסטלגיה-קזבלן,סלאח שבתי... ועוד כמה יותר חדשים.
אחרי שאכלנו יחד עוגת יומולדת שווה שאבא קנה צפינו בקזבלן,אחחח איזה סרט ישן ומשובח,להפתעתי הילדים מאוד נהנו ו"החתן" שהוא בעל מודעות אסטתית גבוהה טען שהבגדים של השחקנים מאוד אופנתיים ויפים,טוב האופנה חזרה....
ואני עכשיו מפזמת-"אח,אח,אח ,רוזה ,רוזה, רוזה ,רוזה...."
+אירוח ילדים של חברה,
בצהרים הגיעו ילדים נוספים (של חברה אחרת מהישוב)
ואז לקחתי את חתן בר המצווה לעיר לקנות לו גרדרובה,משכנתא עוד מעט אני אצטרך לבר מצווה הזאת...
אבל לפחות אני יכולה למחוק חלק מה"צריכים" של ההתארגנות לאירוע.
חשבתי שאמצא גם לי משהו אבל לא הייתי מספיק רגועה לחפש,עדיף שאלך יום אחד לבד.
בנתיים קיבלתי טלפונים מחממי לב מההורים ומאחי שברכו אותי ליומולדת,תמיד מרגש מחדש.
התפנקנו גם בקניית סרטים,קניתי סרטי נוסטלגיה-קזבלן,סלאח שבתי... ועוד כמה יותר חדשים.
אחרי שאכלנו יחד עוגת יומולדת שווה שאבא קנה צפינו בקזבלן,אחחח איזה סרט ישן ומשובח,להפתעתי הילדים מאוד נהנו ו"החתן" שהוא בעל מודעות אסטתית גבוהה טען שהבגדים של השחקנים מאוד אופנתיים ויפים,טוב האופנה חזרה....
ואני עכשיו מפזמת-"אח,אח,אח ,רוזה ,רוזה, רוזה ,רוזה...."
רוצה לגדול באמת
אשמח ל'דבר' איתך בפרטיות יותר , אפשר לכתוב לך בדוא"ל ?
רוצה לגדול באמת
בשמחה,אפשר להשמיט מהבלוג את השיח ביננו ולעבור למיילים (שלי בראש הדף ציפ ציף)
רוצה לגדול באמת
האם אני חיה את חיי במלואם?
לפעמים אני רק עוברת לידם,לא לוקחת את מה שאפשר,
לא מעיזה לבקש או שמבקשת יותר מידי.הזדמנויות נחמצות,
כאילו שנמצאת רק ליד ההוויה האמיתית,משלה את עצמי שההילה שחשתי בה היא החיות,
לא מבינה שהיא רק צילם של החיים ולא החיים עצמם.
חושבת שמרוויחה ובעצם
מפסידה,
את החיים כפשוטם.
את הפשטות בלחיות
את הלהיות כפשוטו.
אולי במקום לדבר אל דמויות רפאים אדבר סוף סוף איתו יתברך?
אולי אקח את החיים שלי ואחיה אותם כתיקונם?
מסבכת את מה שאפשר לקבל בנקיות.
אם אני לא ברורה זה לא נורא,העיקר שאני ברורה לעצמי.
לפעמים אני רק עוברת לידם,לא לוקחת את מה שאפשר,
לא מעיזה לבקש או שמבקשת יותר מידי.הזדמנויות נחמצות,
כאילו שנמצאת רק ליד ההוויה האמיתית,משלה את עצמי שההילה שחשתי בה היא החיות,
לא מבינה שהיא רק צילם של החיים ולא החיים עצמם.
חושבת שמרוויחה ובעצם
מפסידה,
את החיים כפשוטם.
את הפשטות בלחיות
את הלהיות כפשוטו.
אולי במקום לדבר אל דמויות רפאים אדבר סוף סוף איתו יתברך?
אולי אקח את החיים שלי ואחיה אותם כתיקונם?
מסבכת את מה שאפשר לקבל בנקיות.
אם אני לא ברורה זה לא נורא,העיקר שאני ברורה לעצמי.
-
רוצה לגדול באמת
כלכך מבינה מה שאת מרגישה, יכול להיות שאני מבינה ממה שכתבת מה שמתאים לי,מאחלת לך להמשיך בחיפוש ולהתחבר משורש נשמתך לה', לעשות הכל בפשטות ובאהבה,
והלואי שנצליח ללמוד מהם החיים האמיתיים, ואיך לעשות אותם אמיתיים בלי לשגות בדמיונות, החיים כלכך מלאים בדמיונות, לפעמים כבר לא יודעים מה אמיתי ומה דמיון, אז ב"ה שנדע להבדיל ביניהם ומתוך זה לגדול ולהתקרב לתכלית האמיתית שלנו בעולם הזה.
והלואי שנצליח ללמוד מהם החיים האמיתיים, ואיך לעשות אותם אמיתיים בלי לשגות בדמיונות, החיים כלכך מלאים בדמיונות, לפעמים כבר לא יודעים מה אמיתי ומה דמיון, אז ב"ה שנדע להבדיל ביניהם ומתוך זה לגדול ולהתקרב לתכלית האמיתית שלנו בעולם הזה.
-
רוצה לגדול באמת
קראתי אותך עוד פעם, ורציתי לשאול, ואת כמובן לא חייבת לענות, מהם החיים כתיקונם?
המרגיעון למעלה אומר: שיהיה לך יום מאושר.
המרגיעון למעלה אומר: שיהיה לך יום מאושר.
רוצה לגדול באמת
כפשוטו-התיקון שבחיים.
הילדים,האיש,ההורים.
זהו.
הילדים,האיש,ההורים.
זהו.
-
רוצה לגדול באמת
יצאתי היום לעיר הגדולה להמשיך בסידורים לבר מצווה שמתקרב,
בדרך הבחנתי בפרח שלי,עמודים לבנים שמגיחים מהאדמה היבשה של הקיץ .
בכל שנה מתרגשת מחדש,זמן של התעוררות וקרבת א-לוקים.
בהמשך הדרך הנוף הפך להיות פחות מרנין,גדר ההפרדה צוברת תאוצה,יחידות על יחידות נוספות,
מכסות על נוף פתוח ,מבטנות ומפרידות.
כיסו אותן באבן ירושלמית, חסרים כמה עציצי גרניום תלויים ואני עוד אחשוב שהיא יפה...
מדמינת את עצמי דוהרת על גבו של פיל ססגוני ומפילה כמו אבני דומינו יחידה אחרי יחידה של מלבני בטון.
פותחת את האופק שנית...
בעיר מצאתי חפצים חסרים וכאלו שלא,שמחה עם מתנות קטנות לבית ולילדים,
משמחת אותם בלורדים חדשים לשנת הלימודים,
ואותי בבגדים נחמדים לחגיגת בר המצווה.
שמחה שנשארת אני,בלי תחפושות וגינדורים מיותרים.
<רואה את פרצופה של אמא נחמץ קלות..."למה לא קנית משהו יותר מרשים?">
מגיעה הביתה מותשת,לוקחת זמן לנשימה והתאוששות,
אוספת את עצמי ומפצה בארוחת ערב טובה על כל היום בו נשנשו שטויות.
חוזרת למקום שלי.
בדרך הבחנתי בפרח שלי,עמודים לבנים שמגיחים מהאדמה היבשה של הקיץ .
בכל שנה מתרגשת מחדש,זמן של התעוררות וקרבת א-לוקים.
בהמשך הדרך הנוף הפך להיות פחות מרנין,גדר ההפרדה צוברת תאוצה,יחידות על יחידות נוספות,
מכסות על נוף פתוח ,מבטנות ומפרידות.
כיסו אותן באבן ירושלמית, חסרים כמה עציצי גרניום תלויים ואני עוד אחשוב שהיא יפה...
מדמינת את עצמי דוהרת על גבו של פיל ססגוני ומפילה כמו אבני דומינו יחידה אחרי יחידה של מלבני בטון.
פותחת את האופק שנית...
בעיר מצאתי חפצים חסרים וכאלו שלא,שמחה עם מתנות קטנות לבית ולילדים,
משמחת אותם בלורדים חדשים לשנת הלימודים,
ואותי בבגדים נחמדים לחגיגת בר המצווה.
שמחה שנשארת אני,בלי תחפושות וגינדורים מיותרים.
<רואה את פרצופה של אמא נחמץ קלות..."למה לא קנית משהו יותר מרשים?">
מגיעה הביתה מותשת,לוקחת זמן לנשימה והתאוששות,
אוספת את עצמי ומפצה בארוחת ערב טובה על כל היום בו נשנשו שטויות.
חוזרת למקום שלי.
-
רוצה לגדול באמת
או, באמת התגעגעתי (שבוע לא כתבת)
מדמינת את עצמי דוהרת על גבו של פיל ססגוני ומפילה כמו אבני דומינו יחידה אחרי יחידה של מלבני בטון
מדמינת את עצמי דוהרת על גבו של פיל ססגוני ומפילה כמו אבני דומינו יחידה אחרי יחידה של מלבני בטון
-
רוצה לגדול באמת
מה, באמת? יש מצב שהגיע סוף סוף החצב? הללויה!!!
רוצה לגדול באמת
אכן הוא כבר כאן ,בגדודים של עמודים לבנים.
רוצה לגדול באמת
עוד שעות ספורות חוגגים בר מצווה למס' 2,
כמה חששות,
כמה תפילות.
כמה רגשות עלו בתהליך ההכנה,
והנה,הילד שלי הופך לאדם בוגר.
(טוב,לפחות תיאורטית...)
לפני שלוש עשרה שנים ותשעה חודשים נוצר הילד הזה,
מתוך רגע של כאב גדול,
ביום בו חזרתי מאזכרת השבעה של חברה יקרה שנרצחה בפיגוע, הלכתי לטבול.
הריתי בדמע.
כמהתי לנשמה הזאת.
אל הנער הזה התפללתי.
אל הילד שחברתי מעולם לא זכתה לשאת בגופה וללדת.
וקיבלתי נשמה גדולה.
לפעמים זה באמת גדול עלי.
מתקשה להכיל את העוצמות,
את המורכבות שלו.
ממשיכה להתפלל מידי יום שיהיה לו עתיד טוב,
עתיד שהוא יפרוץ מתוכו
יוציא את כל הכשרון המיוחד לו,
ויגלה בתוכו ,אהבה.
חמלה ורגישות לזולת.
הכל כבר כאן ועדין לא כאן.
מזל טוב.
כמה חששות,
כמה תפילות.
כמה רגשות עלו בתהליך ההכנה,
והנה,הילד שלי הופך לאדם בוגר.
(טוב,לפחות תיאורטית...)
לפני שלוש עשרה שנים ותשעה חודשים נוצר הילד הזה,
מתוך רגע של כאב גדול,
ביום בו חזרתי מאזכרת השבעה של חברה יקרה שנרצחה בפיגוע, הלכתי לטבול.
הריתי בדמע.
כמהתי לנשמה הזאת.
אל הנער הזה התפללתי.
אל הילד שחברתי מעולם לא זכתה לשאת בגופה וללדת.
וקיבלתי נשמה גדולה.
לפעמים זה באמת גדול עלי.
מתקשה להכיל את העוצמות,
את המורכבות שלו.
ממשיכה להתפלל מידי יום שיהיה לו עתיד טוב,
עתיד שהוא יפרוץ מתוכו
יוציא את כל הכשרון המיוחד לו,
ויגלה בתוכו ,אהבה.
חמלה ורגישות לזולת.
הכל כבר כאן ועדין לא כאן.
מזל טוב.
-
רוצה לגדול באמת
מזל טוב!
13 גיל מאוד מיוחד, ברכות והצלחות!
13 גיל מאוד מיוחד, ברכות והצלחות!
-
רוצה לגדול באמת
הרבה מזל טוב לבר-המצווה, שתזכו לגדלו בהרבה נחת, ושמחה.
מאוד ריגשת אותי עם מה שכתבת למעלה על חברתך.
תספרי איך עברה הבר- מצווה, מקווה שעבר בטוב ושמחה .
גמר חתימה טובה.
מאוד ריגשת אותי עם מה שכתבת למעלה על חברתך.
תספרי איך עברה הבר- מצווה, מקווה שעבר בטוב ושמחה .
גמר חתימה טובה.
-
רוצה לגדול באמת
מזל טוב מזל טוב, גם אותי מאוד ריגשת.
גמר חתימה טובה.
@}
גמר חתימה טובה.
@}
-
רוצה לגדול באמת
שנים כ"כ קשות היו לנו אז לפני 12, 13 שנה. איזה מזל שהחיים חזקים ומתגברים על המציאות ההפכפכה שלנו.
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב.
13 גיל מאוד מיוחד ובכלל לא פשוט, בהצלחה.
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב.
13 גיל מאוד מיוחד ובכלל לא פשוט, בהצלחה.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
רוצה לגדול באמת
מזל-טוב
תהנו ותגדלו
תהנו ותגדלו
רוצה לגדול באמת
התפילות נשאו פרי,
היתה חגיגה מדהימה.
הכל היה יפה וטוב-ומרגש.
היינו מוקפים בהמון אנשים טובים.שבאו לשמוח איתנו.
היה ערוך מאוד מרשים (המון כתום עז ובורדו)
אישה יקרה הכינה סידורי פרחים.
אנשים מתוקים מהישוב נגנו בהמון חיות ושמחה.
וכולם עטפו את הילד שלי באהבה.
לצערי אחי לא השתתפו בשמחה,אחד בגלות ואחי הצעיר והמתוק שכב בבית עם גב תפוס...מסכן.
(שולחת לו מכאן המון אהבה ואיחולי החלמה מהירה)
אבל אני בטוחה שברוחם היו איתי לגמרי.
תודה גם לכל מי שברך אותי כאן.
יבורכו המברכים.
היתה חגיגה מדהימה.
הכל היה יפה וטוב-ומרגש.
היינו מוקפים בהמון אנשים טובים.שבאו לשמוח איתנו.
היה ערוך מאוד מרשים (המון כתום עז ובורדו)
אישה יקרה הכינה סידורי פרחים.
אנשים מתוקים מהישוב נגנו בהמון חיות ושמחה.
וכולם עטפו את הילד שלי באהבה.
לצערי אחי לא השתתפו בשמחה,אחד בגלות ואחי הצעיר והמתוק שכב בבית עם גב תפוס...מסכן.
(שולחת לו מכאן המון אהבה ואיחולי החלמה מהירה)
אבל אני בטוחה שברוחם היו איתי לגמרי.
תודה גם לכל מי שברך אותי כאן.
יבורכו המברכים.
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
רוצה לגדול באמת
מזל טוף
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
רוצה לגדול באמת
קוראת.
-
רוצה לגדול באמת
גמר חתימה טובה לך ולכל בית ישראל.
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2005, 21:01
רוצה לגדול באמת
אוי
מחקו אותי?
בכל אופן שמחתי מאוד לדבר איתך
מקווה להתראות בקרוב
י.
מחקו אותי?
בכל אופן שמחתי מאוד לדבר איתך
מקווה להתראות בקרוב
י.
-
רוצה לגדול באמת
אם לא אדבר איתך בטלפון, אזשבת שלום, לך וכל הג'מעה.
ולכל בית "באופן" שבת שלום וטוב שכבר באת שבת.
ולכל בית "באופן" שבת שלום וטוב שכבר באת שבת.
רוצה לגדול באמת
טוב,אז אם כבר הדף קפץ...
אני באמת מזמן לא כתבתי,לא שאין מה,פתאום הייתי יותר במין השתבללות,
אולי כבר מרגישה שלא רוצה להמשיך ולהחשף...
אולי הבלוג מסתיים,
אולי לא...
נראה.
בכל אופן היו בטוב ותודה לכל מי שהתמיד עד עכשיו.
אני באמת מזמן לא כתבתי,לא שאין מה,פתאום הייתי יותר במין השתבללות,
אולי כבר מרגישה שלא רוצה להמשיך ולהחשף...
אולי הבלוג מסתיים,
אולי לא...
נראה.
בכל אופן היו בטוב ותודה לכל מי שהתמיד עד עכשיו.